Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 08-01-2010, 12:22   #1
Kullanıcı Adı
Mavera
Standart “İki bayrak yan yana dalgalansa ne olur”
Tunceli’de bulunan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir’den çok tartışılacak bir öneri geldi: Belediye binamızın önünde ay yıldızlı Türk bayrağımızla sarı-kırmızı-yeşil bayrağımız dalgalansa ne olur.
Tunceli’ye yeni dikilen Seyit Rıza Heykeli’ni ziyaret eden Baydemir, BDP’li belediye başkanlarının bir süre önce aldığı demokratik özerklik kararıyla ilgili gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. “Demokratik müreffeh bir Türkiye nasıl olacak?” diye soran Baydemir sözlerini şöyle sürdürdü: Özerk Doğu Karadeniz olacak. Demokratik Türkiye Özerk Kürdistan da olacak. Biri çıkıp sen yanlış anlamışsın diyebilir ama ben böyle anladım. Demokratik özerklik projesinde TBMM var olmaya kesinlikle devam edecektir. İstiklal Marşı, Türkiye’de okunmaya devam edecektir. Buna hiçbir itiraz yok. Türk bayrağı Türkiye’de dalgalanmaya devam edecektir. Buna da hiçbir itirazımız yok ama bununla birlikte her bölgede bölgesel parlemento olacaktır. Bu bölgesel parlamentolardan bir tanesi de Kürdistan Bölgesel Parlamentosu olacaktır. Türk bayrağının yanında benim dedelerimin, hepinizin dedelerinin de katkısı ile ödemiş olduğu bedelle elde edilen ve şu an asılan bayrağın yanında elbette ki Kürt halkının da yerel renkleri, bayrağı da gökyüzünde olacaktır. Belediye binamızın önünde ay yıldızlı Türk bayrağımızla sarı kırmızı yeşil bayrağımız dalgalansa ne olur.”
taraf

Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-01-2010, 13:00   #2
Kullanıcı Adı
redyellow
sarı kırmızı yeşil bayrak değil paçavradır.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-01-2010, 14:07   #3
Kullanıcı Adı
depare
Bir ülkenin iki bayrağı olmaz çok istiyorsanız kurarsınız kendi ülkenizi çekersiniz bayrağınızı..
İkincisi o bayrağı çekmeye cesaret ederseniz ne olacağını görürsünüz
Bayrak ülkeyi temsil eder asırlarca bu ülkenin ekmeğini yiyenlerin çoğu bu ülkeyi bölmeye çalışmaz bu nankörlüğü yapmaz siz bir avuç soysuz da bu boş hülyalarla ancak kendinizi kandırırsınız
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-01-2010, 14:10   #4
Kullanıcı Adı
Mavera
iki bayrak derken?
Alt 08-01-2010, 14:19   #5
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Şuan şeytan beni gıdıklıyor ve çok hoşuma gidiyor yahu
bayrak fantazisi güzel, benimde aklıma geliyor bazı öneriler ama neyse susayım.
Alt 08-01-2010, 14:19   #6
Kullanıcı Adı
depare
Bayrak derken bir hayali ülke bayrağı gibi kabul edenler için kullandım o kelimeyi yoksa bana görede bir ülke temsil eden değil terörün simgesi olan bir bayrak tabiki..
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-01-2010, 14:22   #7
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Bayrak derken...?
Sadece Türk Bayrağı dalgalanır bu ülkede...
Hala beyinlerine sokamadı bu pekakalılar...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-01-2010, 14:23   #8
Kullanıcı Adı
Mavera
bunlar yüzünden sari-kirmizi-yesil gibi sevdigim renkleri bir arada görmek istemiyorum!
Alt 08-01-2010, 14:26   #9
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Lambalara bile ters gözle bakıyorummm...
Kırmızıda geçiyorum...
Sarıda duruyorum...
Yeşilde hazırlanıyorum...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-01-2010, 14:29   #10
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Alıntı:
Noktaların Efendisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Lambalara bile ters gözle bakıyorummm...
Kırmızıda geçiyorum...
Sarıda duruyorum...
Yeşilde hazırlanıyorum...
Harbiden yahu hiç dikkatimi çekmedi gerçi sarı turuncuya kaçıyor ama değiştirilsin bence,mavi penbe,mor renkleri olailir

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)