|
![]() |
#1 |
![]() Tunceli’de bulunan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir’den çok tartışılacak bir öneri geldi: Belediye binamızın önünde ay yıldızlı Türk bayrağımızla sarı-kırmızı-yeşil bayrağımız dalgalansa ne olur.
Tunceli’ye yeni dikilen Seyit Rıza Heykeli’ni ziyaret eden Baydemir, BDP’li belediye başkanlarının bir süre önce aldığı demokratik özerklik kararıyla ilgili gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. “Demokratik müreffeh bir Türkiye nasıl olacak?” diye soran Baydemir sözlerini şöyle sürdürdü: Özerk Doğu Karadeniz olacak. Demokratik Türkiye Özerk Kürdistan da olacak. Biri çıkıp sen yanlış anlamışsın diyebilir ama ben böyle anladım. Demokratik özerklik projesinde TBMM var olmaya kesinlikle devam edecektir. İstiklal Marşı, Türkiye’de okunmaya devam edecektir. Buna hiçbir itiraz yok. Türk bayrağı Türkiye’de dalgalanmaya devam edecektir. Buna da hiçbir itirazımız yok ama bununla birlikte her bölgede bölgesel parlemento olacaktır. Bu bölgesel parlamentolardan bir tanesi de Kürdistan Bölgesel Parlamentosu olacaktır. Türk bayrağının yanında benim dedelerimin, hepinizin dedelerinin de katkısı ile ödemiş olduğu bedelle elde edilen ve şu an asılan bayrağın yanında elbette ki Kürt halkının da yerel renkleri, bayrağı da gökyüzünde olacaktır. Belediye binamızın önünde ay yıldızlı Türk bayrağımızla sarı kırmızı yeşil bayrağımız dalgalansa ne olur.” taraf
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() sarı kırmızı yeşil bayrak değil paçavradır.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bir ülkenin iki bayrağı olmaz çok istiyorsanız kurarsınız kendi ülkenizi çekersiniz bayrağınızı..
İkincisi o bayrağı çekmeye cesaret ederseniz ne olacağını görürsünüz ![]() Bayrak ülkeyi temsil eder asırlarca bu ülkenin ekmeğini yiyenlerin çoğu bu ülkeyi bölmeye çalışmaz bu nankörlüğü yapmaz siz bir avuç soysuz da bu boş hülyalarla ancak kendinizi kandırırsınız ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() iki bayrak derken?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Şuan şeytan beni gıdıklıyor ve çok hoşuma gidiyor yahu
![]() bayrak fantazisi güzel, benimde aklıma geliyor bazı öneriler ama neyse susayım. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Bayrak derken bir hayali ülke bayrağı gibi kabul edenler için kullandım o kelimeyi yoksa bana görede bir ülke temsil eden değil terörün simgesi olan bir bayrak tabiki..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Bayrak derken...?
Sadece Türk Bayrağı dalgalanır bu ülkede... Hala beyinlerine sokamadı bu pekakalılar... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() bunlar yüzünden sari-kirmizi-yesil gibi sevdigim renkleri bir arada görmek istemiyorum!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Lambalara bile ters gözle bakıyorummm...
![]() Kırmızıda geçiyorum... Sarıda duruyorum... Yeşilde hazırlanıyorum... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|