|
|
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Can boğazdan gelir..
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 | |
|
Alıntı:
teşekkür ettim.. Bizde yaparlar ama patlıcan olduğu için pek yemem..ayıklarım.. patlıcansız olanını yapsalar keşke.. yada patlıcan yerine kabak koysalar.. Keşke sizde teşekkür yerine artı verseniz.. ![]() |
||
|
|
|
#3 |
|
acıkmadan bakmayın bence acıkıosnz :D
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Alıntı:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
Alıntı:
İnşALLAH her gece yemek isimlerini sayıklar da o beynin şişer..İnşALLLAH yemeği ocakta unutup altını yakacağı yerde seni kapıda unuturda donmaktan buz kesilirsin..İnşALLAH evdeki tüm yemekleri o yerde sen açlıktan kibrit çöpü kadar kalırsın.. İnşALLAH her gün ''sen açlık nedir billirmisin sevgilimm,bu kiloya nasıl geldim..?? Evimizdeki güzel yemeklerin kıymetini bilemedik..'' :'( diye şarkı söyler..Ve inşALLAH karga gibi sesi vardırda kulakların sağır olur.. > > Dur babanada haber ediyim şişko tulum bi kız alsın sana.. Hak ediyosun.. > > Densiz vede gereksiz insan.. :P |
|||
|
|
|
#6 |
|
buresimlere insan acıktıkça bakmaz acıkmak için bakar kardeş emeğine sağlık+1
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Offf nefisler...
Tamam ben doydum görüntüsü bile yetti ![]() Ama üstüne tatlı iyi giderdi ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Duygu bu yapılır mı yaf açım benn..artı martı yok sana
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Bence başlığı değiştir ve "baktıkça acıkın." yap, bak gördünmü hemen etkisini gösterdi işte resimler, gidip birşeyler yemeliyim :
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
OOOO
BUDA HE GELİP GİDİP KOYUYOR RESİMLERİ BİRKEREDE GEL KARDEŞİM YAPAYİM YİYELİM YOK AHHH AH nerede eski hanimefendiler :D |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|