![]() |
#1 |
![]() Yaşasaydı ,22 Temmuzda meydanlarda ip sallayan bahçeli ye kesin oy verir di dediğim diktatör... ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Adamın biri bir gün bir falcıya gider.
Falcı ona milyonlarca insanın ölümüne sebep olacağını söyler. Bu aradada üç aylık ömrün kalmış der. Falcıdan çıkan adam üç aylık ömrünün kalmasına üzülemez bile ben nasıl milyonlarca insanı öldürürüm. Ben karıncayı bile incitmem der kendi kendine... Düşünürken ilerde tren raylarında bir çocuk görür. Çocuk raylarda oyun oynuyordur ve tren görünür. Adam koşar çocuğu kaptığı gibi trenin önünden alır. çocuğa sorar adın ne küçük. ![]() çocuk cevap verir. adolf. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() BAŞARILI VE ZEKİ BİR ASKER ASLINA BAKARSANIZ YAHUDİLERİN ŞUANDA MÜSLÜMANLARA YAPTIKLARINI GÖRDÜĞÜMDE KEŞKE DAHA FAZLASINI YAPSAYMIŞ ONLARA DİYE DÜŞÜNÜYORUM!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Hitler'in başarılı ve zeki bir asker olduğuna da inanmıyorum.Sadece kısa süreli başarılar elde etmiştir.Ama nihayetinde yenildi.Ve yaptığı en büyük yanlış ta; daha batı cephesi kapanmadan Rusya'ya saldırması olmuştur.(1941). |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Paris'ten Moskova'ya kadar Avrupayı dümdüz ettikten sonra yahudilerin yarısını ortadan kaldırması ve Saddam'dan daha erkekçe hayatına son vermesi hafif sempati yaratsa da (Ki kavgam adlı kitabı bir ara müthiş satıyordu) psikopat olduğunu bildiğimiz bir dikdatör...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Dünya'nın zeki ve acımasız liderlerinden..Tarihi değiştiren Avrupa'nın idolojisinde büyük değişikliklere sebep olmuş bir isim.. Daha önce Polonya'da Aushwitz ve Birkenau toplama kamplarını görmüş biri olarak Dünya'nın gelmiş geçmiş en gaddar ve bencil insanı diyebilirm.. Orada Yahudi ve Çingenelerin tam anlamıyla etinden sütünden ve yününden faydalandığını gözlerimle gördüm.. Saçlarını kazıdıkları Yahudilerin üzerlerine örttüğü battaniyeler kendi saçlarından yapılmış.. Hpsi gözler önünde.. İnsanlar binbir türlü bilimsel yada ilkel deneylere maruz kalmışlar.. Kısırlık için buldukları bir kimyasalı Yahudi kadınların rahimlerine yerleştirerek yumurtalarını yaktıkları bunlardan sadece biri..
Fakat Avrupa'da Adolf Hitlerin baslattıgı savas bugünkü yarı birleşmiş ve ortak hareket eden bir Avrupa doğmasına sebep olmuştur... Belki de tek olumlu yanı budur.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() adam öldü kemikleri sizlıyo mu acaba..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() kabir azabında iyi eğlenceler ona o zaman....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() bildiğim kadarıyla kendisinin cesedi yakılmıştı, evi de harabe gibiymiş, kendisi bir "deli" idi bu bilimsel olarak kanıtlanmıştır
Saygılarımla... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|