|
![]() |
#1 |
![]() MARŞ Bitmeli hüzün,gülmeli yüzün layıksın sen her şeye Yetsin bu çilen,bitsin yersin,sıra gelsin neşeye NAKARAT: Çalışmak düstur,kanaat hakim olmalı daim sende Hedef bu asır,lider Türkiye,olmalısın hep önde Adalet temel,kalkınma hedef,şahlan Ey Anadolu Lider olmanı bekliyor senin,bir çok kardeş Türk kolu Her şeyimiz var,yeten ülkeyiz,çalışmayı bilmeli Kader değildir fakirlik elbet,yanlışlığı silmeli Dürüst yönetim,adil paylaşım yakışanda bu bize Lider sultası bitmeli elbet,kıymet vermeli söze HATEMOĞLU Adalet baş tacımız,hürriyet temel Eşitlik kardeşlik,en temiz emel Gönülden kopuyor güzel duygular Tanımaz önünde yasak ve engel Ülkemin bağrından doğan nehiriz Susamış bağırlar,içsin temiziz Taşarız bereket fışkırır bizden Kurumuş gönüllerde Nil'e benzeriz Milletin alnında fakirlik kader Afrika dan bile olmuşuz beter Umutlar tükenmiş,güven kalmamış Sandıkta diyecek milletim yeter Gelenler var ufuktan alınları AK Niyetleri tertemiz,tuttukları HAK İktidar olacak millet muhakkak İnanın insanım sende ışık YAK Güvene ihtiyaç var güvene elbet Az kaldı milletim az kaldı sabret Güzel günler,ak sayfa açılır yakın Bu günlerden sadece alınır ibret HATEMOĞLU -------------------------- AK PARTİ MARŞI Bütün Millet seni bekler Recep Tayyip'im gelecek Beşikte yatan minikler Yüzlerimiz hep gülecek Edirne'den Ardahan'a Ankara'dan yanan ışık Sana çarpan tüm yürekler Ardahan'dan görülecek Haydi sende ileriye Dönme Gardaş ezeliye Köy kasaba şehir'lerde Tayyip'li olsun AK günler Herkes düştü canın derde Hasret sana bu gönüller Omuz omuza verelim AK PARTİMİZ şaha kalkmış Bir olalım AK günlerde Yürüdükçe MEYDAN inler Sağı solu düşünmeyiz Bu Memleket bu Millet'in Alnımız AK bükülmeyiz Garipleri de söyletin Meşale'miz AYDINLIKTIR İzmir,Urfa, Van'lı gardaş Usanıp'da söndürmeyiz Sandığa vurun inletin Gelin dostlar bir olalım AK'lı günler umudumuz Hain'leri hep kovalım Kucak açmış tüm yurdumuz İstanbul'dan Antalya'ya Aydınlansın karanlıklar Türkiye'yi dolaşalım Açık olsun hep yolumuz AK PARTİ'nin ışıkları Yandı sönmez sönmeyecek Bu dava'ya baş koyanlar Dönmez geri dönmeyecek Haydi Sende ileriye Dönme Bacım ezeliye Muzaffer YILDIRIM
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Valla en güzeli YENİDEN TÜRKİYEM.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Hepsini okudum hepside birbirinden guzel ama içlerinden en cok favorim olan YENİDEN TÜRKİYEM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ak marş, ak parti marş, ak parti Şiirleri, ak Şiirleri |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|