![]() |
#1 |
![]() İsrail Savaş Uçaklarının Konya'da Eğitim Yapmasına Kim izin vermişti ?
Bugün Gazetesi Yazarı Nuh Gönültaş bugünkü yazısında Filistin konusunda her fırsatta AK Parti'yi pasiflikle ve siyonist işbirlikçiliğiyle suçlayan kesimlere özellikle de İsrail'e karşı tavizsiz tavır aldıklarını zanneden Milli Görüş Camiası'na tokat gibi bir cevap verdi. ![]() Bugün Yazarı Nuh Gönültaş işte Nuh Gönültaş'ın yazısından alıntılar: "Şimdi... İsrail bütün bunları yapıyor da bunun sorumlusu kim? Tabii ki İsrail devletini çevreleyen Müslüman devletlerin basiretsizliği İsrail, öylesine dessas, öylesine sinsi ve öylesine kurnazca davranıyor ki, Türkiye'yi bile ters köşeye yatırdı. Bu da Türkiye'ye ders olsun, 80 yıldır İslam dünyasını ters köşeye yatırdığı için... ... Her şeye rağmen Türkiye İsrail'e karşı bir şeyler yapabilir. *** En azında Necmettin Erbakan hocanın İsrail savaş uçaklarının Konya'da eğitim uçuşuna izin veren anlaşmaları iptal edilebilir! Düşünebiliyor musunuz, belki de Gazze'yi bombalayan 40 uçak Türkiye hava sahasında eğitim uçuşlarını yaptılar. ... *** Konya'daki üstte her zaman İsrail uçakları var. Bu anlaşmayı Necmettin Erbakan başbakan olarak imzalamış ama bu anlaşma asıl 28 Şubat'ın Türkiye'ye kazığıdır." NUH GÖNÜLTAŞ'IN, Gazze'yi bombalayan İsrail uçakları Konya'da eğitiliyor! başlıklı yazısının tamamını AKPartiForum Köşe Yazıları Bölümü'nden okuyabilirsiniz.. 30 Aralık 2008
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|