Orijinalini görmek için tıklayınız : 17 belediye başkanı, AK Parti'ye katılıyor
Farklı partilere mensup 17 belediye başkanı AK Parti'ye katılıyor. Katılım töreni, AK Parti'nin bugünkü grup toplantısında yapılacak.
Aralarında Nazilli ve Karadeniz Ereğli gibi büyük ilçelerin bulunduğu 12 DP, 1 CHP, 2 Saadet, 2 Anavatan'lı belediye başkanı AK Partiye katılacak.
zaman
tayyipleyiz
04-08-2008, 16:58
AK Parti'ye büyük katılım
Farklı partilere mensup 17 belediye başkanı AK Parti'ye katıldı. Katılım töreni, AK Parti'nin bugünkü grup toplantısında yapıldı.
Aralarında Nazilli ve Karadeniz Ereğli gibi büyük ilçelerin bulunduğu 12 DP, 1 CHP, 2 Saadet, 2 Anavatan'lı belediye başkanı AK Partiye katıldı.
Hayırlı uğurlu olur İnşaallah. :-*
Aklın yolu birdir...
Birgün herkes Ak PArtili olacak... :-*
levent abi bu konu benim tarafimdan acilmisti, müsadenle konuyu kilitliyorum oradan devam edelim ;)
tayyipleyiz
04-08-2008, 17:10
levent abi bu konu benim tarafimdan acilmisti, müsadenle konuyu kilitliyorum oradan devam edelim ;)
sen gereğini yap sevgili kardeşim, dikkatsizliğim için affet... :-*
Üç mevsim
04-08-2008, 17:21
Karadeniz Ereğli'de baya akarabamız var. Ereğli'ye nerdeyse her yıl giderim. Ereğli müthiş sahiliyle çok güzel ve büyük bir ilçe ancak ne var ki DSP'nin kalesi gibiydi. Neyseki kurtulmuşlar.
http://www.hizliresim.com/2008/4/8/1602.jpg
Ereğli Belediyesi'nin Bağımsız Başkanı Murat Sesli ve Ereğli Belediyesi'nin 7 Meclis üyesi Ak Partili olmuş :D
Konular birleştirilmiştir... :-*
Karadeniz Ereğli'de baya akarabamız var. Ereğli'ye nerdeyse her yıl giderim. Ereğli müthiş sahiliyle çok güzel ve büyük bir ilçe ancak ne var ki DSP'nin kalesi gibiydi. Neyseki kurtulmuşlar.
http://www.hizliresim.com/2008/4/8/1602.jpg
Ereğli Belediyesi'nin Bağımsız Başkanı Murat Sesli ve Ereğli Belediyesi'nin 7 Meclis üyesi Ak Partili olmuş :D
Eregli birazda benim memleketim sayilir benim oturdugum karasu ya cok yakindir ve oranin ak partili bir belediye olmasi beni ayrica sevindirmistir..
Hüdaverdi
04-08-2008, 20:09
Hayırlı olsun :-*
RDönmezs
04-08-2008, 21:25
Hayırlı Olsun..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.