Orijinalini görmek için tıklayınız : 2. Forum Buluşma....
forumda ki gönüldaşlar...
geçtiğimiz pazar forumda ki kâdim dostlarla buluşma fırsatımız oldu yine...
bu güzellikleri sizinlede paylaşmak istedim...
Noktaların Efendisi, Nusret, Merve, Akıncı_34 ve Unnamed...
inşaAllah bir dahaki ne hep beraber buluşmak dileğiyle...
abla soldan itibaren...
Merve, Nusret, İbrahim abi, Ve Yavuz...
Noktaların efendisi hangisi ya o resimde en çok onu merak ediyorum ne yalan diyim :|
Mekanlar güzel .
Fotoğraflar güzel.. Emeğine sağlık.. Birgün bizlerde eşlik ederiz arkadaşlarımıza inşaAllah.
Merve de ordamıymış caizmi bu Akıncı hocam.;D
Mekanlar güzel .
Fotoğraflar güzel.. Emeğine sağlık.. Birgün bizlerde eşlik ederiz arkadaşlarımıza inşaAllah.
bekleriz...
çokda iyi olur...
İntifada
09-24-2010, 15:35
Mekanlar güzel .
estağfurullah abi...
ne hocası :)
daha kendimize yetmiyor bilgimiz :)
merve bizi düşünmeye sevkediyor buluşmalarda...
derinlemesine konuları düşünmemizi istiyor...
estağfurullah abi...
:) Estağfurullah..
Merve bir hayli derin kendisini yıllardır tanırım. :) Böyle bir organizasyonun içinde olurda birgün olursak ben merveye karşın yanıma mavera abimizi almak isterim .
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs353.ash2/63348_119541538099823_100001319336816_103924_31446 21_n.jpghttp://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs610.snc4/59024_119542298099747_100001319336816_103951_24519 54_n.jpghttp://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs332.ash2/61232_119542594766384_100001319336816_103963_53824 52_n.jpghttp://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs682.snc4/62283_119542638099713_100001319336816_103965_79921 18_n.jpghttp://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs612.snc4/59245_119542354766408_100001319336816_103954_19677 _n.jpg
bekleriz...
çokda iyi olur...
Mutlaka sizler ile aynı atmosferi teneffüs etme , gündemi konuşma büyük zevk verir. Her birinizde gizli olan cevherleri yakalama onlar ile kendi algılarımızı güçlendirme hakikaten hoş olur.
İntifada
09-24-2010, 15:52
Merve bir hayli derin kendisini yıllardır tanırım. :) Böyle bir organizasyonun içinde olurda birgün olursak ben merveye karşın yanıma mavera abimizi almak isterim .
caizmidir ?
caizmidir ?
İzni aldık sizden :) bütün sorumluluk size ait artık. :)
Noktaların efendisi hangisi ya o resimde en çok onu merak ediyorum ne yalan diyim :|
Onu tesbit etmek güçtür kardeşim. :)
İzni aldık sizden :) bütün sorumluluk size ait artık. :)
Abi biz sizden cevaz bekliyorduk...
siz ihaleyi bize yıktınız bile...
Ak parti iktidarı ile ihaleleri üstlenmek artık hepimizin üstüne yayılıyor. Tekelcilik bitti . Yüksek istişare heyeti toplanır meseleye boyut kazandırırız. :) Bu konuda ben size tabii olmak isterim.:)
bana tabii olun tabii ki...
beklerim abim...
eee insan ehli keyf olmaya görsün iki güne bir bulusma olur :)
Kim bu resimdekiler :)
Siyah takım elbise olsaydı siyah giyen adamlar gibi durmuşsunuz =D
Ama o olmazdı, olayı sağdaki bozardı sanırım, basket oyuncusu gibi durmuş çünkü, elindeki görünmez topu her ân en soldakine pas verecekmiş gibi =D
Ortadaki de Teksas filmlerinden bir sahne çekiyormuş gibi bir hava var, kıyafet uygun olsa tam da öyle, iki elleri hazır vaziyette, silahı çekti çekecek!
Kızcaazımızda da abilerinden azar yemiş, arkadan ağır ağır geliyormuş havası sezdim :)
Sormayın beni sürekli ezdiler :( desem yalan olur :w::w:
Güzel bir gündü, sizleri de aramızda görmek isteriz ;1
estağfurullah abi...
Hangi derinlemesine konular ??? Bu kısmı anlayamadım :karasız::karasız::karasız:
Aşk olsun Yalçın abiciğim :( Bu yazdıklarını yalınlaştırırsak 'Merveye tek başıma laf yetiştiremem yanımda güçlü biri olmalı' gibi bir sonuç çıkıyor :(:ağla: :V
caizmidir ?
Caiz değilse gelmem bir daha :ağla::V:V
eee insan ehli keyf olmaya görsün iki güne bir bulusma olur :)
Ahmet abiden inciler....
Ahmet abiden inciler....
birgün olurda bizide davet edersiniz de bizde hasbihale ortak oluruz be kardesim :)
Özgür Çağrı
09-24-2010, 23:17
İzmite gelmeyen istanbula gelemez istanbula gelen izmitte yol üstünde benide alır konforlu seyehat tercihimizdir :hihi2:
birgün olurda bizide davet edersiniz de bizde hasbihale ortak oluruz be kardesim :)
abim benim davete ne hacet...
basimizin ustunde yerin var...
buralara geldiginde haber veresin abim...
sana ozel bir gun yapariz...seni de bu ehlikeyif cemaatine sokariz...
abim benim davete ne hacet...
basimizin ustunde yerin var...
buralara geldiginde haber veresin abim...
sana ozel bir gun yapariz...seni de bu ehlikeyif cemaatine sokariz...
ama bende ne sigara var ne nargile hatta sigaradan nefret eder, icilen ortamda pek durmam o acidan senin gibi bir tiryakiyle sorun yasariz :)..
he bana verin bir demlik cayi yarim saatte bitireyim üstünede muhabbet ehliyiz her türlü fikra, hikaye, kissa ve bilumum geyigin babasi mevcuttur :)..
İzmite gelmeyen istanbula gelemez istanbula gelen izmitte yol üstünde benide alır konforlu seyehat tercihimizdir :hihi2:
bakiniz bilecek, adapazari, izmit ve istanbul hepsi birbirine cok yakin söyle güzel bir tarihte orta bir yerde bir bulusma ayarlarsak tarih farketmeksizin uzaklardan kalkar, gelirim ;)
Özgür Çağrı
09-24-2010, 23:28
Bana söyleme abi yalçın abiye sitem et ramazan bitti referandum geçti samanlı dağlarına kar düşecek yalçın abi gelecekte gelecek :)
ama bende ne sigara var ne nargile hatta sigaradan nefret eder, icilen ortamda pek durmam o acidan senin gibi bir tiryakiyle sorun yasariz :)..
he bana verin bir demlik cayi yarim saatte bitireyim üstünede muhabbet ehliyiz her türlü fikra, hikaye, kissa ve bilumum geyigin babasi mevcuttur :)..
biz cok gorduk tiryaki karsit adam...
o muhabbete girince o bile icmek istiyor abim(:
ama icersen kimseye soylemem soz...
geyigin her turlusu bizde de var...
desen ya on numara gun gecer...
sen gel hele bir abim....
İntifada
09-25-2010, 03:40
Sigara neysede nargileye dokundurmam :I)
siz konuşun ben bi köşede çekerim :)
Sigara neysede nargileye dokundurmam :I)
siz konuşun ben bi köşede çekerim :)
bak kardesim....
sigara icilmeyen yere nargileyide ben sokmam...
yok illa nargilede derseniz ben hazirlarim...
İntifada
09-25-2010, 03:42
bak kardesim....
sigara icilmeyen yere nargileyide ben sokmam...
yok illa nargilede derseniz ben hazirlarim...
caizmidir acaba?
o konuda ustatlar var...
onlar cevaz verirler bizlere(:
Unnamed,Adem bey,Noktaların efendisi ve Hüseyin'in olduğu bir buluşmaya kesinlikle katılmak isterim.SP-CHP melezi bir anlayışla tartışmak ve tanıyacakları için can attıklarına eminim :=)
Gerçekten isterdim bu insanları tanımayı ama..
Unnamed,Adem bey,Noktaların efendisi ve Hüseyin'in olduğu bir buluşmaya kesinlikle katılmak isterim.SP-CHP melezi bir anlayışla tartışmak ve tanıyacakları için can attıklarına eminim :=)
kardes gelenin basimizin ustunde yeri var...
birdahakine haber veririz, icabet etmek sana kalir...
bizlerde memnun oluruz...
Aşk olsun Yalçın abiciğim :( Bu yazdıklarını yalınlaştırırsak 'Merveye tek başıma laf yetiştiremem yanımda güçlü biri olmalı' gibi bir sonuç çıkıyor :(:ağla: :V
Yo ben böyle demek istemedim. :) enine boyuna konulara bakış zenginliğinize işaret ettim.
Furkan yanına geldik ya :) bir adet yemek yeme eylemimiz kaldı o da yakında olur.
Mavera abi olurda bensiz arkadaşlar ile buluşursanız karasu'nun hırcın sularına sizi teslim ederim.
BlueMoon
09-25-2010, 09:33
istanbul avrupa yakasında da bir buluşma tertiplesek hiç fena olmazdı gelirdim. diğer büyük forumlar onlarca kişi ile buluşmalar yapıyor biz neden bu konuda eksik kalıyoruz ?
İntifada
09-25-2010, 13:52
hüseyin ??????
istanbul avrupa yakasında da bir buluşma tertiplesek hiç fena olmazdı gelirdim. diğer büyük forumlar onlarca kişi ile buluşmalar yapıyor biz neden bu konuda eksik kalıyoruz ?
Avrupa yakası filan farketmez..
her mekan herşey müsait bizim için...
doğru...
geçen sene motorsikletforum üzerinden toplantı düzenledik yüzküsür kişi katılım sağladı..
süper bir organızasyon oldu...
Özgür Çağrı
09-25-2010, 16:38
Yalçın abi bir gün çat kapı gelebilirim osmaneli gardan arayabilirim hatta toplu reyiz baskını bile yapabiliriz :hihi2:
Yalçın abi bir gün çat kapı gelebilirim osmaneli gardan arayabilirim hatta toplu reyiz baskını bile yapabiliriz :hihi2:
:) En azından sismik bilgi verirsin bir gün önceden . Reyizleri ağırlamak zordur. Onlara yakışır bir ağırlıkta olmamız lazım. Bunun içinde önceden haber şart.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.