Orijinalini görmek için tıklayınız : 22 TEMMUZ AKŞAMI NELER HİSSETTİNİZ..?
fütüvvet
11-22-2007, 18:56
Aslında şunu planlamıştım;seçim sonuçlarını görene kadar ne tür bir ruh hali veya düşünceler içinde idiniz , sonuçları görmeye başladığınız andan sonra ki düşünceleriniz de bir değişiklik oldumu .kısaca ne yaşadınız..
ama başlığa yansıtamadım..
ben seçim sonuçlarını görene kadar,çok sıkıntılı idim.sabahtan başlamışrı bu sıkıntı.. mhp yi gördükçe sinir katsayım artıyordu..hele kaldırımlara attıkları o üçhilaller beni hepten kaosa soktu..EYVAAH dedim.. bunlar barajı aşacak..eyvahki eyvah dedim.. o zaman ne olacak mhp en az 90-100 miletvekili alacakmı sonra chp 180 civarı olacak dtp dende 30 civarı olunca geriye akp ye bi şey kalmıyor.. o zaman yandıkki yandık dedim.. o akşam tayyip bey ne halde olacak.. yüz hatlarını ve söyleyeceklerini düşünmek dahi istemiyordum..
...
sonra ne oldu
sandıktan sonuçlar gelmeye başladı.
CİHAN SAMANYOLU kanalıyla ilk sonuçları gördüm,o zaman ne diyeceğimi şaşırmadım sevinç ten gırtlağım ve gözlerim doldu doldu ve şunu söyledim..ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN.. BU TABLO ANCAK SENİN LUTFUN..BU HESAP SENİN HESABIN.. HAİNLERİN HESAPLARI TUTMADI.. SEN BİZE BIRAKMADIN.. İYİKİ MHP BARAJI AŞMIŞ DEYİVERDİM.. EN SON SÖYLEYECEĞİM Bİ ŞEYDİ ÇÜNKÜ..
CHP nin nışan alıp ateş ettiği o hain ok kendini vurmuştu... ve dtp de girdi ..mhp nin kucağına konulan bi çocuk.. teşbihte hata olmasın dinsizin hakkından imansız gelir sözü açıklıyordu bu manzarayı..
HİSSETTİKLERİM BURDA KALMAYACAKTI AMA BU KADARINA YETTİ NEFESİM.
...
İŞTE ARKADAŞLAR BÖYLE Bİ ŞEY..SİZDENDE ; UYGUN BULURSANIZ; PAYLAŞIMLARINIZI BEKLİYORUM..
sumeyra_tonkal
11-22-2007, 19:15
ASLINDA BU PARTİYE GÖNÜL VERMİŞ İNSANLARIN DUYGULARI NERDEYSE AYNI.BEN SONUÇLARI BİRAZ KORKAK BİRAZ ÜRKEK BEKLEDİM.SEÇİM ÖNCESİ HERKEZ GİBİ ÇOK TER DÖKDÜK, İNANIRMISINIZ AİLEMLE YAYLAYA GİTTİK ORDA BİLE DURAMADIM KİMİ BULDUYSAM ANLATTIM.İTİRAF ETMEK GEREKİRSE BU GÜZEL SONUCU BEKLEMİYORDUM. KENDİMİ EN KÖTÜSÜNE ALIŞTIRMIŞTIM.BÜYÜK İHTİMAL BİR ORTAKLIK ÇIKAR DİYE KORKUYLA BEKLİYORDUM.ŞÜKÜR Kİ BEKLENTİLERİM BOŞA ÇIKTI RABBİM BİZE HİZMET ŞANSINI BİRKEZ DAHA VERDİ.O AN TEK YAPABİLDİĞİM AĞLAMAKTI
sumeyra_tonkal
11-22-2007, 19:17
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR GÜZEL BİR FİKİR +1
fütüvvet
11-22-2007, 19:21
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜR GÜZEL BİR FİKİR +1
bende ilginize teşekkür ederim..
tekrardan baştaki heyecanımızı hatırlayalım,o heyecanla önümüze bakalım ve nerden nereye geldik görelim istedim..
katılım devam ederse güzel şeyler çıkacağından eminim.. allah razı olsun kardeşim..
+1 leri söylemiyorum ben..beğendiğime hemen konduruyorum +1 i..
sumeyra_tonkal
11-22-2007, 19:29
SÖYLERSEN İYİ OLUR SENİN VERDİĞİN BELLİ OLUR.
fütüvvet
11-22-2007, 19:32
zaten onun için söylemiyorumya.. bilmesini istemiyorum ki kendini borçlu hissetmesin diye..
bi ticaret gibi olmasın..tabi bana göre bu böyle.. farklı düşüncelerde mutlaka vardır..
sumeyra_tonkal
11-22-2007, 19:40
BÖYLE DÜŞÜNMEMİŞTİM BEN BEĞENİLERİME KAÇ OLMUŞ DİYE BAKMAM AMA KİMSE TEŞEKKÜR ETMİŞMİ DİYE BAKARIM YADA KİM CEVAP YAZMIŞ DİYE SEN YAZILI OLARAKDA MI SÖYLEMİYORSUN.
o günü hiç unutmuyorum.. beraber çalıştığım iş arkadaşımın yanındaydım, kendisi sıkı bir saadetci, seçim yasaklarından önce %13 lerden bahsediyordu.. sonra seçim yasakları kalktı ve ilk sonuçler saadet %2 AK parti %50 üzeri.... dedim abi moralini bozma sizin oyları en son sayacaklarmış :D :D... genelde mhp lilerle sanalda didişirdik ve o gece hiç biri yoktu 23 temmuzda 10 a yakın kişi benimle girdikleri iddaa yı kaybetti ve siyasetten çekildi.. tab, yüzsüzler zamanla geri döndüler o başka mevzu..
o günü anlatmaya kelimeler yeter mi ki!!!!ilk oy kullanmam bizim sandıkta ikinci oy benimdi!!!sonrası emin olduğum bir zaferi heyecanla beklemekti!!!!
Necip Fazil
11-22-2007, 23:27
Malesef tvler fazla birşey hissetmemizi engelledi.
Geçmiş yılları örnek alarak, dava arkadaşlarımız ile gece saatleri için sözleşmiştik, seçim sonuçlarını izlemek için, biz buluştuğumuzda sonuç çoktan ilan edilmişti bile ...
VesseLam
ak_mavish
11-22-2007, 23:29
kalp krizi geçiyordum az kala ;D ama hayatımın en mutlu günlerinden biriydi :)
romakudüs
11-23-2007, 18:09
heyecan üst seviyedenefesler tutulmuş bu arada evde 7 de sadetli var nasıl siz düşünün
fütüvvet
11-23-2007, 18:18
heyecan üst seviyedenefesler tutulmuş bu arada evde 7 de sadetli var nasıl siz düşünün
ben o yedi sadetliden olsaydım "haşa" yenilginin acısını senden çıkarırdım..
seni sevindiğine sevineceğine pişman ederdim....
Ben oyumu sizlerden cok önce kullanmistim.. yurtdisinda ikamet ettigim icin havaalaninda kullandim..
ak partiye ilk defa oy veriyordum bundan önceki secimde bbp ye vermistim, yerel secimlerde yurt disinda olmam nedeniyle kullanamamistim..
ben ak partiye oy verirken, esim saadet partisine oy vermisti..kendisi avrupa milli görüs teskilatlarinda yetistigi icin ailece saadetliydiler ve tercihlerine hic karismadim..
secim günü avusturya daydim ve o gün isyerinde islerim vardi..ama bende bir heyacan varki is yapmak ne mümkün..
habire türkyiede ki arkabalarimi ariyorum havayi soruyorum..hepsi sanki gelecek zaferi görmüs gibi en az yüzde 40 diyor..
ben ise cok fazla türkiyede bulunamadigim icin secim havasini bilemiyordum o yüzden yüzde 35 e bile raziydim..internet basinda saatlerimi gecirmeye calisiyorum..
bu sirada msn de milli görüscü, ülkücü,solcu arkadaslarim beni kizdirmaya calisiyor artik saltanatiniz bitti diye bana gönderme yapiyordu..
kayincomla iddaya girmistik kendisi koyu bir saadetciydi o saadetin yüzde 15 alacagini idda ediyordu ben ise yüzde 5 i gecemeyecegini idda ediyordum..kayincomda bana mesaj atip saadet iktidari geldigini söylüyordu..
ysk nin yasagi kaldirmasiyla secim sonuclari internete düsmüstü..Aman Yarabbim o da ne ak parti yüzde 53 lerdeydi..
o anki sevincim, heyacanimi hic unutamam..tüylerim diken diken olmus, resmen titriyordum..icimde tarif edemez bir sevinc, anlatilamayacak bir gurur vardi..
ak partinin zaferi kesinlesince baktim o bana laf yetistirmeye calisanlardan kimse ortada kalmamis, ariyorum hic biri telini acmiyor, mesajlarima cevap gelmiyor..
o gün sabaha kadar internet basinda secimi takip ettim..
ne diyelim rabbim bize daha güzel zaferleri nasip etsin..
fütüvvet
11-23-2007, 18:42
sondaki duanıza AMİN diyorum..
evet bu zafer sadece bir başlangıç .. daha büyükzaferlere doğru gidiyoruz..
ufkumuzu genişletelim.. Türkiye haritasını n yanına birde dünya haritası koyalım..
mehmetal
11-24-2007, 03:04
sonucları ogrenmeden once uzuntuluydum cunku benım gorevlı oldugum sandıktan bana gore akpartıye oy az cıkmıstı sonra gıder sandıkları dolastım meerse en yuksek oy benım sandıktaymıs abartmısım bıras :D
selahattin_ay
11-24-2007, 07:12
bu guzel fikirin icin cok cok tesekkurler kardesim
Ben 8 yildir ailemden ayri kaliyorum benim icin en buyuk seref ailem ile babam ile birlikte izlemek secim sonuclarini. o gece sabahlara kadar kanal 7, atv, trt ,, kanal kanal dolasmaktir benim en buyuk haz kaynagim babam ile memleketim Mersin in hadep, dehap in elinden kurtulup kurtulamayacagi konusunda fikirler beyan etmek...
benim icin bir onceki secim daha heyecanli gecmisti. babam partimizin bayragini asmisti herkes konusyordu.. amcamlar ile birlikte izledik onlarin bilgilerinden faydalanmistim inanilmazdi.
bu secimde ise rakiplerimizin tamamen cokmesi ile kendimiz sevindik kendimiz eglendik.. secim yasaginin gec kalkacagi dusuncesi ile eve erken gelmedim geldigimde %20 lik dilim acilmisti.. hemen kumandayi elime aldim sandiklarin %60 i falan acilincaya kadar ayni yerimde, ac karnina, butun kanallari gezdim.. ozellikle trt nin yayini cok begendim orada bir hanim efendi vardi Basbakanimizi oven cok guzel aciklamalari vardi ondan cok sey ogrendim gercekten.. Mersin de MHP nin gerisine dusmemize ragmen buyuk bir basari saglamistik. ozellikle yerel kanallardan bunlari takip etmek cok guzeldi cok heyecanli idi.. butun arkadaslarimi aradim ajanslar icin calisan arkadaslarim falan cok mutlu idi..
gercekten.. Allah u Teala nasip ederse bir daha ki secimde de ailem ile birlikte bu heyecani paylasacagim.. Babamin yanilmayacagi guvencesi ile takip edecegim..
RDönmezs
11-25-2007, 14:00
o günü hiç unutmuyorum.. beraber çalıştığım iş arkadaşımın yanındaydım, kendisi sıkı bir saadetci, seçim yasaklarından önce %13 lerden bahsediyordu.. sonra seçim yasakları kalktı ve ilk sonuçler saadet %2 AK parti %50 üzeri.... dedim abi moralini bozma sizin oyları en son sayacaklarmış :D :D... genelde mhp lilerle sanalda didişirdik ve o gece hiç biri yoktu 23 temmuzda 10 a yakın kişi benimle girdikleri iddaa yı kaybetti ve siyasetten çekildi.. tab, yüzsüzler zamanla geri döndüler o başka mevzu..
:D:D sadetin oyları hala sayılıyor belki bişi çıkar.:D
romakudüs
11-25-2007, 16:23
ben o yedi sadetliden olsaydım "haşa" yenilginin acısını senden çıkarırdım..
seni sevindiğine sevineceğine pişman ederdim....
yok abi biz evde 12 kişiyiz 5i ak 5i saadet büyükler akdandı o yüzden bişey olmadı
murat kurt
11-28-2007, 12:58
zeten biliyordum inanıyordum pek şaşırmadım
:D:D sadetin oyları hala sayılıyor belki bişi çıkar.:D
neden dalga geçiyosunuz.....ben hiç bişey hissetmedim.........herkes benle dalga geçti
EpiVaTeS
11-28-2007, 15:51
ben o aksam cehapelilerle bagcılar teskilat binasının onunde kavga yapıyordum bir ara baya birbirimize girdik biz grubu kontrol edelim derken bizimkiler biraz asırıya kacıp cehape binasına girmeye calistilar onlardan cıkanlarda bıcak felan cekti ALLAH tan polis karakolu cok yakındı yoksa sonunu tahmin edemeyecegimiz kavgalar ve olaylar patlak verebilirdi sukunet ile grubumuzu kontrol altına almaya çalıştık daha sonra ilçede baya bir sevgi ve tezhurat eşliğinde bina onunde eglendik baya bir mutlu oldum o gun yaklaşık 2 aylık bir emeğin karşılığını bu kadar guzel bir şekilde almak beni çok mulu etti....
ben o aksam cehapelilerle bagcılar teskilat binasının onunde kavga yapıyordum bir ara baya birbirimize girdik biz grubu kontrol edelim derken bizimkiler biraz asırıya kacıp cehape binasına girmeye calistilar onlardan cıkanlarda bıcak felan cekti ALLAH tan polis karakolu cok yakındı yoksa sonunu tahmin edemeyecegimiz kavgalar ve olaylar patlak verebilirdi sukunet ile grubumuzu kontrol altına almaya çalıştık daha sonra ilçede baya bir sevgi ve tezhurat eşliğinde bina onunde eglendik baya bir mutlu oldum o gun yaklaşık 2 aylık bir emeğin karşılığını bu kadar guzel bir şekilde almak beni çok mulu etti....
ay çok eylenmiş olmalısınız.....bazen bende kavga etmek istiyorum ama eminim kavga olsa dayak yerim....öyle karakol yakınmış marakol yakınmış düşünmeden kaçardım
EpiVaTeS
11-28-2007, 15:58
ooo senle yola cıkılmaz ammar yarı yolda bırakırsın adamı bea.... ;D ;D
hayataAKartı
11-28-2007, 16:00
Emin bir mutluluk
22 temmuz gecesi çok demokratik bir ev ortamı vardı 4 arkadaş 3 ödp li sadece ben akp li :))) harika bir masa hazırladık;kırmızı şarap filan;küfelik derler ya o şekilde sarhoş oldum ak partinin seçim zaferini kutladım :))) ödp li arkadaşlarl a sabaha kadar hükümet kurduk hükümet devirdik:))) harika bir geceydi:)) başbakanın gece konuşmasını dinlerken gözlerim doldu :))) özellikle mehmet ali birand,tuncay özkan ve şu ulusalcı ekibin haline çok güldüm:))) birde başbakanı yüce divana verecez diyen faşoların haline çok güldüm eşşekten düşmüş karpuz gibiydi hepsi:)))))) HARİKA BİR GECEYDİ ;)
22 temmuz gecesi çok demokratik bir ev ortamı vardı 4 arkadaş 3 ödp li sadece ben akp li :))) harika bir masa hazırladık;kırmızı şarap filan;küfelik derler ya o şekilde sarhoş oldum ak partinin seçim zaferini kutladım :))) ödp li arkadaşlarl a sabaha kadar hükümet kurduk hükümet devirdik:))) harika bir geceydi:)) başbakanın gece konuşmasını dinlerken gözlerim doldu :))) özellikle mehmet ali birand,tuncay özkan ve şu ulusalcı ekibin haline çok güldüm:))) birde başbakanı yüce divana verecez diyen faşoların haline çok güldüm eşşekten düşmüş karpuz gibiydi hepsi:)))))) HARİKA BİR GECEYDİ ;)
kardes o degilde üc tane ödp liyi nereden buldun..toplasan topu topu 3 secmeni var hepside sizin evdemiydi :D :D
kardes o degilde üc tane ödp liyi nereden buldun..toplasan topu topu 3 secmeni var hepside sizin evdemiydi :D :D
sen bizim fakülteye gel ben sana göstereyim kaç kişiler:) seçimden önce hatta % 4-%5 oy bile alabilirler demeye başlamıştım kendi kendime,o okulda manyak propaganda yapıyorlar:) ankarada güçlü bir aday çıkaramadıkları için bir çoğuda ak partiye oy verdi sırf asker baskısına direnmek için
sen bizim fakülteye gel ben sana göstereyim kaç kişiler:) seçimden önce hatta % 4-%5 oy bile alabilirler demeye başlamıştım kendi kendime,o okulda manyak propaganda yapıyorlar:) ankarada güçlü bir aday çıkaramadıkları için bir çoğuda ak partiye oy verdi sırf asker baskısına direnmek için
ya iste sorunda orda ya..sadece belli mekanlarda görünürler..bende cevremdeki saadetlilerde yüzde 15 den bahsediyorlar..
ama malesef kendi parti teskilatlari arasinda bile onlara yüzde 15 cikmadi :)..
ödp gibi partiler yüzde 1 i asla gecemez cünkü genis kitlelere hitap etmiyorlar ve sadece ünv gencligine hitap ediyor..
aslinda bende isterim chp gibi fasist bir solcu parti olacagina ödp gibi en azindan solcu diyebilecegimiz bir parti muhalefet olsun ;)
hiç tavsiye etmem ben sizin ayagınıza dolanırım en musait yerde beni bırakırdınız ;) :D
hiç tavsiye etmem ben sizin ayagınıza dolanırım en musait yerde beni bırakırdınız ;) :D
dadas adam yari yolda birakmaz..dadas lafinin eridir ;)
lafımın eriyim ama erkeklerle kavga etmekte bana yakışmaz hatta yakıştırmazlar demiii ;)
ak_mavish
11-28-2007, 17:12
:D :D :D :D
EpiVaTeS
11-28-2007, 17:17
sen yolda bırakırmısın bırakmazmısın onu soyle hele.... ;D ;D
lafımın eriyim ama erkeklerle kavga etmekte bana yakışmaz hatta yakıştırmazlar demiii ;)
Hayatımdaki, en güzel, en heyecanlı günlerden biriydi. Yaklaşık 35 saat uyumadığım halde, hiç yorulmamıştım. Gündüz okullar gezildi, müşahitlere yiyecek ve su dağıtıtık, akşam veri girişi yaptık.. O kadar zevkli ve mutluluk vericiydi ki.. Akşam saat 10 gibi konvoy halinde Genel Merkeze gidildi, tabiii ellerimizde bayraklar, herkesin sesi bağırmaktan kısılmış bi halde. :D ;D onun öncesinde ilçe binamızın önündeki kutlama da görülmeye değerdi, halaylar çekildi, sloganlar atıldı, müzikler eşliğinde herkes zaferi kutladı. Ama en güzeli Genel Merkez di.. Öyle coşkulu, öyle harikaydı ki... O anı tarif etmek imkansız. İşte o geceden Genel Merkezdeki kutlamalardan bir kaç görüntü...http://img407.imageshack.us/img407/3718/img0265ru6.jpg
http://img156.imageshack.us/img156/6390/img0266zv7.jpghttp://img156.imageshack.us/img156/3429/img0267ck5.jpg
YA O HİSSİN Bİ TABİRİ YOK BENCE,İÇİM İÇİME SIĞMIYORDU,ÇÜNKÜ BİR AY BOYUNCA YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARDA NE KADAR OY ALACAĞIMIZI HİSSETMİŞTİK.BEN SANDIKTA GÖREVLİYDİM,SEÇİM ÇALIŞMASI YAPARKEN BİZE SALDIRAN BAŞKA BİR PARTİYE MENSUP BİR ARKADAŞ VARDI,ARKADAŞLARIM ÇOK TEDİTGİN OLDULAR O ŞAHISLA AYNI SALONDA GÖREVLİ OLDUĞUM İÇİN AMA BEN ÇOK RAHATTIM,ÇOK HUZURLUYDUM,GÜNÜN SONUNDA O İNSANA VERECEĞİM ÇOK GÜZEL BİR CEVAP VARDI ÇÜNKÜ :))
Yavuz_ErTürk
12-27-2007, 12:39
Seçim den bir gün önce milletin adamları kartpostalı ulaştı elimize. İlçe baskanımız artık çok geç dagıtamayız dedi. Ben dağıtırım dedim ve yanıma bir arkadaşı alarak toplam 46 köy gezdim 1 günde. :)
Milletvekili adaylarımız dan biri yasadıgım ilçe dendi. Tokat il olarak sistem oluşturduk. Her açılan sandığın oy dağılımları anında bütün il ve ilçelerde izleniyordu. Ve ben bilgisayar başındaydım. Parti binamız tıka basa dolu herkes bilgisayar basında. Babam da orada sigara içemiyorum. Sandıklar açıldıkça 1 vekil 2-3-4 dedikten sonra kalpler durdu yaklaşık 100 sandık kalmıştı açılmayan ve bizim sürekli beraber calıstıgımız şu an Türkiye nin en genç milletvekili Dilek Hanım kazanamayacaktı. Ama sürekli dua ediyorduk ve sona kalan sandıkların %75 i ak parti çıkınca Dilek hanım da kazanmıştı. Bayılanlar sevinçten aglayanlar off Allah ım of. Üzerimizde cok büyük baskı vardı. Hepiniz yaşamıştır. MHP nin asılsız ifitiraları çok yormuştu bizi. Sonunda DURMAK YOK YOLA DEVAM dedik...
BEN BAŞTA DEMEK İSTMEDİM AMA BİZE SALDIRANLAR DA MHPLİYDİ :(
ne mi hisettim şöyle açıklayım::
HOLEYYYYYY BEEE :D:D
tabi ki mutlu olduk herşey eskisi gibi yenilikçi ve AK devam edecek dedik geçen 5 seneden daha AK seneler bizi bekliyor dedik.
AkSa- 34
12-29-2007, 00:00
bizim ne hissettiğimiiz önemli değil çoğumuz aynı duyguları paylaştık.başka bir boyut acısı olarak, meydanlarda atıp tutanların o akşam neler hissetiğini bilen var mı? ;)
Biz kasabadaydık.Babam ile iddiaya girmiştim.O,yüzde 34 diyordu ben yüzde 45.İkimizi de yanılttı Ak Parti'miz ve bugüne kadar hep MHP hegomonyasının olduğu kasabamızda bile AK Parti açık ara farkla birinci oldu.Memleketim K.Maraş 6-1-1 gibi ezici bir üstünlük sağladı.MHP'nin girmesine en az bizim yüzde 47'mize sevindiğim kadar üzüldüm.
oguzdesouza
12-29-2007, 00:59
O akşam MHP liler eminlerdi,kesinlikle 1. geleceklerine.Şehirde öyle bir atmosfer vardı ki polis bir gün öncesinde konvoy yapılmasına izin vermedi.Neyse beklenen gün gelmişti.Saatler 18:00 oldu sandığın birine bir baktım 30 oy farkla birinciyiz.Dedim ben kesin CHP-MHP koalisyonıu hadi yandık.Sonra arkadaşlarla beraber parti binasına bir gittik.Ama ne gitme sloganlar havada uçuşuyor.Köylerde AKPARTİ adeta fulllemişti.Meğersem bizim baktığımız sandık solcuların fazla olduğu sandıkmış.Tabi sonra biz de sevinmiştik.Hep bir ağızdan İŞTE TÜRKİYE İŞTE LAİKLİK diyorduk.Bir de o akşam MHP binasının önünde AKPARTİ bayrağı açmak daha da güzeldi. :D
Canan ERDOĞAN
12-29-2007, 01:37
bizim ne hissettiğimiiz önemli değil çoğumuz aynı duyguları paylaştık.başka bir boyut acısı olarak, meydanlarda atıp tutanların o akşam neler hissetiğini bilen var mı? ;)
ben sandıkta görevliydim ve ordaki chp li muşayitle oy oranlı konusunda iddalaşmıştık. kesinlikle eminde oyumuzun düşeceğinden. sonuçlar belli olduktaktan sonra görüşelim dedik ama arkadaştan bir daha haber alınamadı ;D
bide kasımpaşalı ve rizeli bi grup olarak biraz fazla coşmuşuz herhalde bazıalrı rahatsız oldu ;)
ATmaCA53
12-29-2007, 14:53
22 temmuz seçimlerini gayet olumlu ve seçimi kazanacağımızı biliyordum, çünkü anketler bunu gösteriyordu ama birileri çamur atarak ankete inanmayıp bu anketi amerikalılar yaptırıyor diye anket yapanlara taş atıyorlardı, seçim sonuçları tam beklediğim sonu gibi çıktı daha fazlasını beklemiyordum ama şaşırdım ben %39 demiştim %47 olması güzel, inşallah bu başarı hep devam eder...
kardelen007
12-29-2007, 15:49
ya biz oyları kullndıktan sonra bahçeye gitmiştik..babamlar bi ara gelip bi sandıktan partimizin 79,en yakın olanının ise 20 küsür oy aldığını söyleyince sevnmştk...ev geldiğimzde saat 7 yi geçmşti tv yi açyığımda da zaten yarısı açılmş oyların...çok güzeldi tabiki balkondan bağırıyoduk kardeşimle baba sonuçlar süper falan diye...bizimde takıldığımz mhp li bir komşu vardı kesin 1. lerdi ama sonra babam durur mu hiç.....tabi dozu kaçırmıyoruz çok güzeldi işte inş darısı diğer seçimlere buna inanıyorum zaten...
ATmaCA53
12-29-2007, 16:00
ya biz oyları kullndıktan sonra bahçeye gitmiştik..babamlar bi ara gelip bi sandıktan partimizin 79,en yakın olanının ise 20 küsür oy aldığını söyleyince sevnmştk...ev geldiğimzde saat 7 yi geçmşti tv yi açyığımda da zaten yarısı açılmş oyların...çok güzeldi tabiki balkondan bağırıyoduk kardeşimle baba sonuçlar süper falan diye...bizimde takıldığımz mhp li bir komşu vardı kesin 1. lerdi ama sonra babam durur mu hiç.....tabi dozu kaçırmıyoruz çok güzeldi işte inş darısı diğer seçimlere buna inanıyorum zaten...
aminn inşallah ;) :)
Herşey her duygu bir tarafa da..
O gün seçim sonuçları açıklanmadan önce tv deki "aydın geçinen bir kaç zifri karanlığın" milyonlarca insanın karşısında hiç utanmadan, el kol hareketleri ile ahkam keserken,
seçim sonuçlarından sonra yayını terk etmeleri yokmuydu..
O an bendeki nasıl bir saadetti kelimelerle tarif etmem imkansız ;D ;D ;D ;D
Bir de ADD Başkan yardımcısıydı galiba, telefonla yayına bağlandı.Ahmet Hakan soruyor:
-Syn... yapılan cumhuriyet mitinglerine rağmen bu başarısızlığı neye bağlıyorsunuz.
-Efendim ortada başarısızlık yok, cumhuriyet mitingleri bir siyasi partiye karşı yapılmış değildir.
Cengiz Çandar, Emre Aköz tam burada kendilerini tutamadı tabii :) Aköz (gülmesini engelleyemeyerek) :
-Şimdi cumhuriyet mitingleri bir partiye karşı yapılmadı öyle mi :)
Ahmet Hakan durumu kurtarmaya çalışıyor ama olmuyor tabii :)
Allah nice başarılara eriştirsin partimizi ama zaferlerimiz "zafer sarhoşluğu"na dönüşürse zafer kazanmayı haketmemişiz demektir.Sevincimizde de sağduyulu bir tavır sergilemeliyiz.
ATmaCA53
01-01-2008, 15:31
Herşey her duygu bir tarafa da..
O gün seçim sonuçları açıklanmadan önce tv deki "aydın geçinen bir kaç zifri karanlığın" milyonlarca insanın karşısında hiç utanmadan, el kol hareketleri ile ahkam keserken,
seçim sonuçlarından sonra yayını terk etmeleri yokmuydu..
O an bendeki nasıl bir saadetti kelimelerle tarif etmem imkansız ;D ;D ;D ;D
Tuncay özkan, emin çölaşan, ertuğrul özkök, bekir çoşkun bunların surat ifadelerini ben gördüm nerdeyse ağlayacaktılar, ünve ünve diye neyse fazla çirkinlik yapmıyalım değilmi...
aksavaşçı
01-01-2008, 15:35
zafere varmanın gururu ve duygusunu hissettim
ATmaCA53
01-01-2008, 16:00
;D ;D ;D aynen vallahi hele hiç bu kadar %47 beklemiyordum ama benim için halkımız için büyük süpriz oldu, inşallah bu oyların sayısı daha da tabanlara yükselir değilmi...
;D ;D ;D aynen vallahi hele hiç bu kadar %47 beklemiyordum ama benim için halkımız için büyük süpriz oldu, inşallah bu oyların sayısı daha da tabanlara yükselir değilmi...
bnede %47 beklemiyodum...bi ara fenalaştığımı hissettim.. :D
ATmaCA53
01-02-2008, 22:51
bnede %47 beklemiyodum...bi ara fenalaştığımı hissettim.. :D
belediye seçimlerinde`de aynı sonucu beklemiyorum ama inşallah burdada iyi geçer, bu arada bunu açıkça söylemek istiyorum mustafa sarıgülün belediye başkanlığını çok istiyorum çok samimi bir insan, çok cesur bir insan hükümete karşı bir samimiyetliği var onun belediye başkanlığı seçilmesini tekrar isterim tabi ki tekrar adaylığı koyduysa...
Merhabalar Sevgili Dostlarım Ak Partiye Gönül Verenler;
ilk önce kendimi kısaca tanıtmak isterim...
Akparti Beyoğlu Gençlik Kolları Tanıtım Medya Görevini Yapmakdayım bu göreve gelmeden önce Kaptanpaşa Mah. Teşkilatlanma Başkanlığı yapıyordum Sn.Başbakanımızın Doğup büyüdüğü Mahalle ve şimdi Sn. Başbakanımızın siyaset yaptıgı koltuklarda bizler varız...
22 temmuz günü açıkcası %45 oy bekliyordum %47 geldi yani süpper bir sonuç ortaya çıktı.
ben şahsen secim öncesi çalışmalarımdan biliyorum beyoğlu bölgesinde çok çalıştık gece 3 4'lere kadar bayrak astık vs.. çalıştık.
22 temmuz akşamı için ilçe binamızda buyuk bir çalışma yaptık kutlama için cunki bizler sonuçdan kesin olarak emindik ve beklediğimiz gibi oldu herşey geriye ise kutlama yapmak kalıyordu gecenin 2 sine kadar kutlamlar yaptık secilen millet vekillerimiz belediye başkanımız adını hatırlayıp hatırlamadıgım birçok kişi geldi doyasıya eğlendik tabi 23 temmuzda ise birilerinin yüzünü görmek istiyordum ki gördüm kafalarını kaldıramıyorlardı cunki rezil olmuşlardı :)
DURMAK YOK YOLA DEVAM DİYORUM...
Ak Parti Beyoğlu Gençlik Kolları
ben sonuçlar için ekran başına geçmiştim ama bu kadar iyi beklemiyordum ama fox tvde parti ismi vermeden oy oranlarının açıklandığını gördüm ve ilk partinin yüzde elli olduğunu gördümve çok sevindim
TÜRK EVLADI
01-29-2008, 15:58
[i][b]Astığımız bayrakların, uykusuz kalışlarımızın bütün yorgunluğu bir anda silindi...
Hep birlikte seçim sonuçlarını tv den izledik lokalimizde ve her şehrin sonucu açıklandığı sırada ''oleyyy'' diye bağırıyoduk...
Gece mutluluktan uyuyamamıştım sahiden...
ayyyyyyy tekrar düşünüp heycanlandım yaaa..
zaten belli olan bir sonucu beklemek hiç beni bu kadar heyecanlandırmamıştı, bir de başbakanımızın o unutulmaz konuşması, hala kulaklarımda çınlıyor sanki, o nasıl bir asalet, o nasıl bir ağar başlılık, o nasıl bir mütevazilik.... hala anlamış değilim (!)..
Kırık_Çocuk
01-29-2008, 22:11
Halkın iradesine yakinen sahit oldum Mehmet Ağarın silinmesinden duyduğum keyiften başka birşey hissetmedim..Zafer zaten bizim coşkumuzdu..
berat_52
01-29-2008, 23:31
BU MİLLETİN YAPILAN GÜZELLİKLERİ NE KADAR İYİ GÖRDÜĞÜNÜ HİSSETİM. HALKIN İRADESİNE İPOTEK KOYMAYA KALKANLARA NASIL CEVAP VEREBİLİCEĞİNİ GÖRDÜM.
hakk edilmiş bir zaferdi 22temmuz.
burakbey
01-31-2008, 13:26
22 TEMMUZDA BİR İKİNCİ TARİH YAZILDI BU ÜLKEDE RAHMETLİ MENDERESTEN SONRA İLK DEFA 54 İKTİDARINDAN SONRA BİR PARTİ OYLARINI ARTIRARAK İKTİDAR OLMUŞTUR
22 Temmuz da hatırladığım tek şey evimizde asılı olan dev R.Tayyip ERDOĞAN afişine bakıp dakikalarca zaferimizin sevinç gözyaşlarını döktüğümdür. Zira onu evin dış cephesine asması için babama ben baskı yapmıştım.Mitinge gitiiğimiz günde eve hırsız girmesine neden olmuştu.Olsun yoluna herşey feda olsun davamız yolunda gidecek olan cana da razıyım.Önümüzde nice AKGÜNLER var... ;) Sen mahçup bırakma Rabbim...
Milli Görüş2000
02-06-2008, 15:50
22 Temmuz akşamı şunu hissettim:
Allah'ın bana ayağımı Hak yolunda sabitleştirdiği için şükrettim.
Ve verdiğim oyun bu milletin Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya idealine hizmet ettiğini bildiğim için bir kez daha şükrettim.
AK_Genclik
02-06-2008, 16:37
Ve verdiğim oyun bu milletin Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya idealine hizmet ettiğini bildiğim için bir kez daha şükrettim.
Bir muhafazakar siyasetçi olarak düşünüyorum ki
Türkiye'nin kaliteli siyasetçilerinin olduğu Saadet Partisi'nin meclis'te olmadığına onun yerine MHP gibi CHP, DTP gibi grupların olmasına üzüldüm açıkçası
bence bu ülkenin AK Parti gibi tek başına iktidar olan bir partinin yanında Saadet Partisi gibi iyi bir muhalefete ihtiyacı var.
Objektif olmak gerekirse bu böyledir bence
Milli Görüş2000
02-06-2008, 16:54
Türkiye'nin kaliteli siyasetçilerinin olduğu Saadet Partisi'nin meclis'te olmadığına onun yerine MHP gibi CHP, DTP gibi grupların olmasına üzüldüm açıkçası
bence bu ülkenin AK Parti gibi tek başına iktidar olan bir partinin yanında Saadet Partisi gibi iyi bir muhalefete ihtiyacı var.
Siyaset yapma yeri sadece TBMM değildir elbet.
Bu ülkenin içinde olduktan sonra heryeri siyaset alanıdır Milli Görüş için.
Önemli olan Halka hizmettir.
Fakat şu kadarını söyleyeyim. Saadet Partisinin olduğu bir mecliste AKPnin yapacağı yanlış sayısı minimuma iner, doğrular maksimuma çıkardı.
Gerçi bu şans gene var ama Saadetin sesine kulak tıkayanlar, Demireli veya millete kankusturmuş siyasetçilerden akıl almayı iş sayıyorlarda Milli Görüşün her zaman haklı ve geçek çıkmış görüşlerine bakmayı günah ve makamları için büyük risk sayıyorlar.
Çankaya sofralarında her görüş varken, milleti için her daim hizmette olan görüş neden yok?
Fakat şu kadarını söyleyeyim. Saadet Partisinin olduğu bir mecliste AKPnin yapacağı yanlış sayısı minimuma iner, doğrular maksimuma çıkardı.
Gerçi bu şans gene var ama Saadetin sesine kulak tıkayanlar, Demireli veya millete kankusturmuş siyasetçilerden akıl almayı iş sayıyorlarda Milli Görüşün her zaman haklı ve geçek çıkmış görüşlerine bakmayı günah ve makamları için büyük risk sayıyorlar.
Çankaya sofralarında her görüş varken, milleti için her daim hizmette olan görüş neden yok?
Hata sayısı daha ne kadar düşecek ? Epsilon kadar mı olacak? Nedir?:)
AK_Genclik
02-08-2008, 19:22
bu biraz mübalağa oldu kardeş
Hüdaverdi
03-06-2008, 02:29
Ben ak partili değilim ama 'ilk oyumu' akp'ye vermeyi düşünüyordum.Bir ara saadet partisi ile akp arasında gidip geldim.Sonra düşündüm ki saadete versem oyum boşa gideceks,onuçta çoğu kişi akp'yi tercih ediyordu.Saadetin barajı aşamayacağı belliydi.
Ce Ha Pes'lilerin miting yaptıklarını görünce baya sinirlenmiştim.Meydanlarda namaza dil uzatmaları,kutsal kitabımızı (haşa) hiçe saymaları beni baya sinirlendirdi ve ak partiye vermeye karar verdim ilk oyumu.
Neyse,22 temmuz günü geldi,herkes sokaklarda oy verme telaşında,ben ise evimde horull horull uyuyorum yatağımda :)
Bir ara tembelliğim tuttu vermekten vaz geçtim.Sonra baktım ki baya katılım var,chplilerin mitingleri ve 4 yıl sonra oy kullanacağım aklıma gelince çıktım evden hemen oyumu kullanmaya gittim.
Oyumu kullanıktan sonra arkaşım,babası,ben ve amcam denize gitik balık tutmaya :)
Neyse,oturduk su içerken önümüzden bir aile geçti,aile reisi; ''akp barajı aşamadı'' diyince baya bozuldum.chp gibi partinin iktidar olmasını düşünemiyordum bile.
Neyse,bindik arabaya dönüyoruz,radyoyu açık kesin sonuçlar söylenince rahatladım :)
''akp barajı aşamadı'' diyen kişiye nasıl olduda kulak astım anlamadım.Mağlum onlar yalanalrıyla ünlü,''ben ne dersem o olur'' mantığına sahip bi'şeyler :)
chp'nin seçimi kazanamması ve bir önceki seçime göre kan kaybetmesi benim için en önemli olaydı :)
KAmusal mışş
03-06-2008, 02:36
ben oy bile kullanamayacak kadar küçüktüm :)
artık kullanıcam büyüdüm de
off ne gündü ya Ak partili değildim ama Ak parti için dua etmiştim akşama kadar
sürekli babamı arayıp partideki durumlar hakkında bilgi alıyodum
akşama doğru sokakta marş çalan arabalar bayraklarla gezen abiler gördüm de coşmuştum bi de bitti bitti diye bağırıyolardı :)
akşam da o kutlamada olmayı çok istemiştim hatta o zafer beni çok etkiledi :)
e bi de babamın zaferi vardı işin ucunda o gün çok güzeldi yaa :)
kardeş biraz sert yazmıyomusun... :o
Hüdaverdi
03-07-2008, 01:12
Ben ak partili değilim ama 'ilk oyumu' akp'ye vermeyi düşünüyordum.Bir ara saadet partisi ile akp arasında gidip geldim.Sonra düşündüm ki saadete versem oyum boşa gideceks,onuçta çoğu kişi akp'yi tercih ediyordu.Saadetin barajı aşamayacağı belliydi.
tezgaları öyle bir kurmuşlarki,hakkaten işe yarıyor. :-\
kardeşim akp yle chp nin ve diğerlerinin farkının olmadığını türkiye avatarındaki adamın memleketi gibi vahşetle kavrulduğunda anlarsın.
pardon ?
hipermuhafazakar
03-09-2008, 13:22
Z Efendi, küçücük beyninle kendi kendini daha fazla hırpalama. Çok acınacak ve milli olmayan kemiricilerle aynı görevdeş hale gelmişsiniz. Şu inandığın şeylere çocuklar bile inanmaz. Sizin klavuzunuz anlaşılan karga bile değil.
Sizin kadar milletin değerlerinden gözüküpte münafıkları bile hayrete düşürecek fitne fabrikası tehlikeliler varmıdır acaba. Bir soyu bozuk, milli görüşçü gibi gözüküp ne derse aynını diyorsunuz siz.
Erdoğan'ın 'Kurban olayım ayına yıldızına' sözünü bile 'kurban olayım siyon haçına yıldızına' diye derginizde kapak yapan kafasız sinsi şer şebekelerisiniz siz.
Ak partinin yüzlerce icraatını - 80 yıllık cumhuriyet tarihinde yapılanları 4,5 yılda yapmasından ciddi bulantı rahatsızlık duyan yalanlarla saklayan ne idüğü belli olmayanlarsınız siz.
Terör örgütü üyesi olmaktan tutuklanan ergenekoncularla aynı ağzı konuştuğunuzun bile farkında değilsiniz.
Devletimize sızmış ABD'nin truva atı milli olmayanları tasfiye edecek fırsat ele geçtiğinde milletin kurtulmasını koltuğa tercih edip FASO FİSO diyip geçiştirenlersiniz siz !
Bu devirde milli simgeleri birileri raftan indirip parçalamak istiyor. Anlaşılan sizide seçmişler. Yapın bakalım görevinizi. Hiçbişeyi doğru dürüst anlamamanız normal değil başka bişeyden kaynaklanıyor sizde. Varın siz kendinizi müslüman, bizleri siyonizme uşaklık eden ilan edin.. Güneşi balçıkla sıvamaya çalışın akılsızlar. En siznsi tehlikeler sizi
22 temmuzda hissettiklerimi bi ben bi de Allah bilir...
Milletimizin AKP sayesinde artık gerçekleri, doğrularını gördüğünü anladım ve zaferimizin tadını tüm ruhumla tattım..:)) Bi dahaki seçimlerde dahada fazla oyla iktidar olacağımıza inanıyorum.. O mutluluğu hala yaŞıyorum, verdiğim oy helali hoş olsun gurur duyuyorum..:)
mesudum47
03-12-2008, 05:06
21 ve 23 Haziran da hissettiklerimi...
4AkSaadet
03-14-2008, 17:17
AnLamadıgım her akp nin çevresinde en az akpartiLi kadar saadetLi var ama %2.5 aLmıştık..
üzgündüm ama bi yandanda akp %50 Li civarLarındaydı tv yi iLk açtıgımda onada çok sevinmiştim..
SağLık oLsun deyip maceramız kıyamete kadar diye akLımdan geçirip tv yi kapattım msn açıp, akpartiLi arkadasLarımı tebrik ettim.. ;)
ben bişey hissedemedim herkes burnundan soluyordu evde derin bir üzüntü vardı. tek bişey desem herkes üstüme atlayacaktı... :) yinede zafer bizimdi :)
Hüdaverdi
03-24-2008, 06:31
ben bişey hissedemedim herkes burnundan soluyordu evde derin bir üzüntü vardı. tek bişey desem herkes üstüme atlayacaktı... :) yinede zafer bizimdi :)
Teselli etseydin :D
soda vs. :D
eski dost
03-24-2008, 15:38
Bu ülkenin geleceğini, bin yıl boyunca Anadoluyu haçlı istilasına tutan AB zihniyetinin yanında olmak olarak görenlere oy vermediğim için,
"Medeniyetimiz batı medeniyetine yenik düştü" diyenlere oy vermediğim için,
1 Mart tezkeresinin geçmesi için elinden geleni yapan ve bunu övünerek söyleyenlere oy vermediğim için,
Homoseksüellere bile dernek kurma hakkı verenlere oy vermediğim için,
İktidara geldiği ilk günlerde Aydın Doğanın trilyonlarca liralık borcunu erteleyenlere oy vermediğim için,
Rantiyeye dünyanın en yüksek faizini vermek için üretimi değil, rantiyeyi destekleyen politikalara oy vermediğim için,
Ülkenin kaynaklarını yabancılara " işe yaramıyorlar" bahanesiyle satanlara oy vermediğim için,
ve;
Yeniden Büyük Türkiyenin ve Yeni Bir Dünyanın bugün olmazsa yarın kurulacağına inandığım ve onu yapacak olana gidip gönül rahatlığı ile oyumu verdiğim için
ve Allah'ın bana bu feraseti verdiği için, gönül huzuru ile 22 temmuz akşamını geçirdim.
oturanboğa
03-24-2008, 15:47
kendi yetişitirdiklerini yerden yere vuranlara oy vermediğim için,18 imi doldurur doldurmaz oy kullandığım için ve oyumu da ak partiye verdiğim için mutlu hissettim.seçimi partimizin kazanacağını bildiğim için ferahlık hissettim.
eski dost
03-24-2008, 15:52
Ayrıca eklemeyi unutmuşum:
Elin masonuna bile "yaptığımız işlerde acaba hangisi daha uygun yol olur" diye sorup danışırlarken, onları yetiştirenlere, yani Türkiye için gayret edip çaba sarfedenlere bir kez olsun yaptıkları konusunda fikir danışmayanlara, nasihati bile anlama özürlü olanlara oy vermediğim için huzurlu hissettim.
hipermuhafazakar
03-24-2008, 20:04
'koltuk görüşçüler'in uydurmalarının sonunda nasıl şamar yediklerini düşündükçe gülmeden kendimi alamadım
baharda arkadaşlarla yurtta konuşurken sol görüşlü bir arkadaş şöyle demişti. AKP'nin ne olduğunu herkes gördü bir daha %35 oy alamaz. çok zoruma gitmişti o zaman haklıydık ama elden bişey gelmiyordu..sadece dedim ki bekleyelim ne olacağını görelim
seçime gitmek zorunda kalmıştık ama yapılan planlar ters tepti :)
hakikaten arkadaşın dediği gibi oldu %35 alamadık :D
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ..... :):):)
maviinsan
03-25-2008, 10:24
ilk anda dilim tutuldu.
Çok şaşırmıştım.
Sevinçten ağlayacaktım
En çok hoşuma giden de deniz baykal ve Cumhuriyet mitinglerini yapan Tuncay Özkan'ın yüz ifadesi idi.İkisi de morarmıştı ;D
HEla Tuncay Özkan'ın 'bir şans daha var,trakyadaki oylar daha sayılmadı' demesi beni kopardı ;D ;D
eski dost
03-25-2008, 16:33
'koltuk görüşçüler'in uydurmalarının sonunda nasıl şamar yediklerini düşündükçe gülmeden kendimi alamadım
Fazilet Partisi kongresinde "illa başkan olacağım" diye Milli Görüşü bölmek isteyenlerin eline koz veren, "koltuk sevdalılarının" geçmiş dönemde yaptıkları manevi yıkımın bedelini Hak nezdinde nasıl cevaplayacaklarını düşünüp onlar için üzüldüm. Mesela Hak divanında sorulacak sorulardan "zinayı nasıl serbest bıraktın?!" hitabına veremeyecekleri o çetin cevabı düşünüp üzüldüm.
Bİrde ağlanacak hallerine gülen zavallılara acıdım.
Fazilet Partisi kongresinde "illa başkan olacağım" diye Milli Görüşü bölmek isteyenlerin eline koz veren, "koltuk sevdalılarının" geçmiş dönemde yaptıkları manevi yıkımın bedelini Hak nezdinde nasıl cevaplayacaklarını düşünüp onlar için üzüldüm. Mesela Hak divanında sorulacak sorulardan "zinayı nasıl serbest bıraktın?!" hitabına veremeyecekleri o çetin cevabı düşünüp üzüldüm.
Birak simdi demogoji yapmayida bir bardak soguk su ictin mi sen ondan haber ver ;)
Birak simdi demogoji yapmayida bir bardak soguk su ictin mi sen ondan haber ver ;)
ahmet abi bir bardak su felan sanki bu tarz laflar çocukça gibi geliyo bana yani kırmak için demiyorum sakın yanlış anlama :-\
Muhabbet-eri
03-25-2008, 17:55
wallahi ozaman ehliyetimi daha yeni alacaktım ogece herseye rağmen sabaha kadar eğlendik ve birkez daha ıspatladık türkiye ye başbakan olmak gönüllerden geçer
çünkü o gönüllerin fatihi
çünkü o türkiye sevdalısı
çünkü o ak lider
çünkü o gönüllerin başbakanı
hesaba gelince bakalım onlar nasıl hesap verecek sahabeler bile günahlarından korkarken onlar nasıl oluyorda bu akdar rahat hesapa çekioyrlar anlamıyorum
ahmet abi bir bardak su felan sanki bu tarz laflar çocukça gibi geliyo bana yani kırmak için demiyorum sakın yanlış anlama :-\
Evet alinti yaptigim cocuk! icin yazdim kardes üstüne alinma ;)
Saltuk Buğra Han
03-25-2008, 18:06
Sayın ak partili arkadaşlar böbürlenmeyin.Daha henüz kemik oylarınız bile belli değil.Hemen hemen her kesimden oy aldınız.Doğru ama kiminin gömleğini giydiniz, kiminin ceketini ama eğer gün olurda işler ters gittiğinde o ceketini gömleğini yetmedi pantolonunu ,çorabını aldıklarınız sizden onları geri almaya kalkarsa o zaman bırakın kemik oylarınızı saymayı kemiklerinizi sayarsınız.
Bu dediklerim kesinlikle bir dost tavsiyesidir.
Muhabbet-eri
03-25-2008, 18:11
sen merak etme canım kardeşim bizim terzimiz sağlam biz emaneten yönetmiyoruz ülkemizi severek inanarak yönetiyoruz bizler ülkemize sevdalıyız bugün bu iş secda işidir
korkama sen kumaşlarımız kaliteli olup hakiki yerli malıdır halkımız biliyor artık kim haklı kim haksız
Saltuk Buğra Han
03-25-2008, 18:12
sen merak etme canım kardeşim bizim terzimiz sağlam biz emaneten yönetmiyoruz ülkemizi severek inanarak yönetiyoruz bizler ülkemize sevdalıyız bugün bu iş secda işidir
korkama sen kumaşlarımız kaliteli olup hakiki yerli malıdır halkımız biliyor artık kim haklı kim haksız
Hadi bakalım.
Sayın ak partili arkadaşlar böbürlenmeyin.Daha henüz kemik oylarınız bile belli değil.Hemen hemen her kesimden oy aldınız.Doğru ama kiminin gömleğini giydiniz, kiminin ceketini ama eğer gün olurda işler ters gittiğinde o ceketini gömleğini yetmedi pantolonunu ,çorabını aldıklarınız sizden onları geri almaya kalkarsa o zaman bırakın kemik oylarınızı saymayı kemiklerinizi sayarsınız.
Bu dediklerim kesinlikle bir dost tavsiyesidir.
En gurur duyduğum şey bu be kardeş...Kemikleşmiş laf olsun diye gelen oylar değil , akıl fikir sahibi insanların düşünerek verdiği her kesimden gelen oylar..en çok gurur duyduğum şey.... ;)
eski dost
03-25-2008, 18:31
Tam AKP tarzı bir hitap olduğu için, sana bu yanlış hitabı hatırlatmanın faydası olmayacağını bildiğim için bişey demiyorum.
Sen bi de burda görevliymişsin!
Vah vahhhh......
Evet alinti yaptigim cocuk! icin yazdim kardes üstüne alinma
elbetteki bunu üstüme alınmam ama ben bu hitabın sizin gerçek kimliğiniz olmadığını düşünüyorum
vuslata özlem
03-25-2008, 18:42
mutlu oldun verdiğim parti kazandı...
kardeşimin çöküşünü seyrettim ki onu uyarmıştık :D
ne mi yaptim? agladim ama sevinc gözyaslari degildi.üzüldüm
oy verdigim parti basa gelemedi cünkü
vuslata özlem
03-25-2008, 19:35
hangi partiydiki :-\
hangi partiydiki :-\
ne önemi varki? akpli degilim elhamdulillah
vuslata özlem
03-25-2008, 19:40
nedenki
nedemek istiyosun elhamdulillah diyerek
ben şimdi daha çok merak ettim
Hüdaverdi
03-25-2008, 19:43
nedenki
nedemek istiyosun elhamdulillah diyerek
ben şimdi daha çok merak ettim
saadetçi sanırım arkadaş :)
başka partili olabilir önemli değil,saygıyla karşılamak lazım ;)
gayet acik konustum.iyiki oyumu akp ye vermedim.
vuslata özlem
03-25-2008, 19:45
gayet acik konustum.iyiki oyumu akp ye vermedim.
vermemeni anlarım neden elhamdulillah saadetse akp ye verince ne oluyo
saadetse akp ye neden oy vereyim ki ?
hangi partiyi destekliyorsam ona veririm oyumu..
baskalari iktidara gelir korkusuyla gidip akp ye vermedim oyumu.
sade burasi degil,ahiretimiz de var,inaniyoruz..
inaniyorsak düsünüyoruz ....düsünüyorsak da akp yi desteklemiyoruz
vuslata özlem
03-25-2008, 19:52
e yuh yani sen nedediğinni farkındamısın ak partiye oy verdiysemki verdim cehennemlikmiyiz
sizin gibi konuşanlar yüzünden saadetlilerde yanlış anlaşılıyor
benim ailemdede veren oldu ama bu tarz konuşma geçmedi aramızda
ki sizi saygıya davet ediyorum
e yuh yani sen nedediğinni farkındamısın ak partiye oy verdiysemki verdim cehennemlikmiyiz
sizin gibi konuşanlar yüzünden saadetlilerde yanlış anlaşılıyor
benim ailemdede veren oldu ama bu tarz konuşma geçmedi aramızda
ki sizi saygıya davet ediyorum
lafi carptirmaniza gerek yok!siz cehennemliksiniz veya ben cennetlik odugumu söyledim mi? hep ayni yaklasim hep ayni...
iyiki oyumu vermedim akp´ ye.saygilar hürmetler efendim.
vuslata özlem
03-25-2008, 19:56
ben sana ne diyim bu foruma neden girdin
cevap ben verim karıştırmak için
neden mi girdim? ne yaptiginizi görmek,bilmek icin.
vuslata özlem
03-25-2008, 19:59
oazaman hoşgeldin
detaylı bilgi için forumu gezmen lazım
oazaman hoşgeldin
detaylı bilgi için forumu gezmen lazım
gezicem merak etmeyin :)
Muhabbet-eri
03-25-2008, 20:11
cennetle müjdelenenlerdenmisin yoksa
AkSa- 34
03-25-2008, 20:28
inan çok iyi etkinlikler yapılıyo burda.istersen sana eşlik edebilirim...
abidin44
03-25-2008, 20:30
o zaman başka partideydim :P
Duygu'Seli~
03-25-2008, 20:32
inan çok iyi etkinlikler yapılıyo burda.istersen sana eşlik edebilirim...
Oyfff :D :D :D sen yorulma baba ben bizzat ilgilenirim isterlerse.. ;D :D :D :D
Muhabbet-eri
03-25-2008, 20:42
ALLAH MİSAVİRİ BAŞTACI ZATEN OSMANLIDA MİSAFİRLİK 3 GÜNMÜŞ
ablama bak ya konuşmuş :D
[i][color=red]kim bu hülya :o ben eşlik edeyim yaaa :P
[
Tam AKP tarzı bir hitap olduğu için, sana bu yanlış hitabı hatırlatmanın faydası olmayacağını bildiğim için bişey demiyorum.
Vah vahhhh......
Yanlis insana,yanlis hitap kullaniliyor ;) ayrica benim görevli olmam neyi degistirirki benim söylediklerim beni baglar yoksa görevli olunca buyrun siz at kosturunuz, görmezden mi gelelim diyelim!..
Siz önce kücük azinliginiza sahip cikin, ondan sonrada ülke sorunlariyla ilgilenmeye baslayin bir zahmet!..
Evet alinti yaptigim cocuk! icin yazdim kardes üstüne alinma
elbetteki bunu üstüme alınmam ama ben bu hitabın sizin gerçek kimliğiniz olmadığını düşünüyorum
Ara sira cocukluga özeniyoruz, icimizdeki cocugu disa vuruyoruz bunuda makul görmek gerekir bazen karsimdakinin seviyesine inmeliyim ki onu daha iyi anlayayim degil mi kardes ;)
eski dost
03-26-2008, 10:18
Vah vahhhh......
Yanlis insana,yanlis hitap kullaniliyor ;) ayrica benim görevli olmam neyi degistirirki benim söylediklerim beni baglar yoksa görevli olunca buyrun siz at kosturunuz, görmezden mi gelelim diyelim!..
Siz önce kücük azinliginiza sahip cikin, ondan sonrada ülke sorunlariyla ilgilenmeye baslayin bir zahmet!..
Alimin biri demişki; cahille bilge arasında ince ama çok önemli bir fark vardır. Bilge nerede durması gerektiğini bilir. Cahil ise duracağı yeri bilemeyeceği için uçuruma kadar gider.
Vah vahhhh......
Alimin biri demişki; cahille bilge arasında ince ama çok önemli bir fark vardır. Bilge nerede durması gerektiğini bilir. Cahil ise duracağı yeri bilemeyeceği için uçuruma kadar gider.
O zaman tut su din kardesinin elindende ucuruma gitmesin 8)
akgenclik56
03-26-2008, 13:36
bizde o kadar heyecan yoktu.görünen köy klavuz istemezdi:)çünkü biz inanmıştık ve inanmaya devam ediyoruz sonuna kadarda AKPARTİ diyoruz.
22 Temmuz tarihi benim doğum günüm olduğu için seçim tarihi ilk ilan edildiği zaman çok farklı hissetmiştim. Seçimi kazanmamızın benim için en büyük doğum günü hediyesi olacağını düşünüyordum. Nitekim öyle de oldu. İlk sonuçlar açıklandığında %52 yi görünce çok şaşırdım çünkü ben 35 - 42 arası gibi bekliyordum ama nihayetinde bu seçim zaferi hem Türkiyeye hem de bana mükemmel bir hediye oldu.
chp li yan komşumuza nasıl hava atacağımı planlamaya başlamıştım :D :D :D
politikaci
03-30-2008, 15:08
ben akrabalarımdan akpartiye %23 ü zor bulacaksınız diyenlere kapak olduğunu hissettim :D
bilgi müdavimi
03-30-2008, 15:38
ben seçim sonuçları açıklandıktan sonra,daha da heyecanlı olsun diye seçim bitmesin istedim.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.