Orijinalini görmek için tıklayınız : 23 Nisan Başbakanından medyaya şok
Necip Fazıl
04-23-2009, 17:45
23 Nisan nedeniyle Başbakan Erdoğan'ın koltuğuna oturup çocuklardan oluşan kabineyi yöneten Başbakan 'revizyon' sorusuna öyle bir cevap verdi ki...
http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/489320090423044313360.jpg
(http://www.haber7.com/gunun-haberleri.php?date1=23&month1=04&year1=2009&cmd=GIT)
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın koltuğuna minik Başbakan, kendisi gibi çocuklardan oluşan Bakanlar Kurulu toplantısında gazetecilerin ve bakanların sorularına cevap verdi.
Hazır cevaplılığı ile oturduğu koltuğu dolduran minik Başbakan, medyanın selefine soramadığı sorularla maruz kaldı. Ama verdiği cevaplarla parmak ısırttı.
Minik öğrenci "Kabinede revizyon yapmayı düşünüyor musunuz?" şeklindeki soruyu ustalıkla geçiştirdi. Verdiği cevapla gülüşmelere neden oldu: Ne revizyonu koltuğa daha yeni oturduk."
Ayrıntılar gelecek...
(Haber 7)
Ne revizyonu koltuğa daha yeni oturduk."
:D:D:D güzel cevap :)
Paylaşım için sağol, kız güzel demiş :)
Supraliminal
04-23-2009, 17:49
Aydınlık gelecek şimdiden belli ediyor kendini.
Tebrik ediyorum.
Necip Fazıl
04-23-2009, 17:52
By-kal yine oturamadı o koltuğa :D ;D artık önümüzdeki bayramlara bakacağız... :D ;D :yehoo:
Tarantula_
04-23-2009, 17:54
Tebrikler... :D:D:D Güzel Cevap...
Hastamısın aslanım sen derdin ne senin , sende hiç ar yokmu banlanıp banlanıp geliyosun, edepsiz edepsiz konuşuyosun, sabrın sınırlarını zorluyosun duramadan hakaret ediyosun kimse karşılık vermiyor diye bu cürret ne kendine gel ve çamur atma beğenmiyorsan uza...
Erdoğanı iyi takip etmiş erdoğan gibi iyi bir demrgog olacağından erdogan gıbı işine gelemyen soruları güzel gecıstırıuyor. DİŞİ ERDOĞAN JUNIOR.
Dişi Erdoğan Junior ??? Ne demekse artık.
Sn Başbakanımız bütün sorulara hakkı ile cevap vermiştir. Cevap vermediği soru yoktur.
HAHAH DOGRU KIZDIGI ZAMAN DA ANNIDA AL GIT ARTISLIK YAPMA DIYOR HAKLISIN COK GUZEL KASIMPASA AGZI ILE CEVAPLAR VERIYOR
Helal olsun Başbakanıma. Sırf o lafı dediği için oy veriyorum ben AK Partiye. Sen ve senin gibi zevatlarda çatlasın :D :D
DadaşAkp
04-23-2009, 21:15
doğan medyaya laf vurmuş oldu :w:
Kardeşim anlamıyorsun , sorunlumusun nesin ben kimsenin şakşakçılığını yapmıyorum sen nasıl burda kendi düşünceni fütursuzca savunuyorsan bende düşüncem için burdayıp edepli ol ,sana gösterilen saygının yarısını göster, saldırıp durma
DadaşAkp
04-23-2009, 21:20
Kardeşim anlamıyorsun , sorunlumusun nesin ben kimsenin şakşakçılığını yapmıyorum sen nasıl burda kendi düşünceni fütursuzca savunuyorsan bende düşüncem için burdayıp edepli ol ,sana gösterilen saygının yarısını göster, saldırıp durma
?????? bu söz kime arkadaş
Yıldırım
04-23-2009, 21:21
İşte Türkiye'nin aydınlık geleceği....
Arkadaşım kime olduğu açıkça orta da defalarca banlanıp tekrar gelen ulusalcı denen, pejmürdeye... yeni nick'i moncer
DadaşAkp
04-23-2009, 21:24
edepsiz olan adam uslanmazsa şerefsiz olandan şüppelenirim demişler şerefsiz yinede
Tarantula_
04-23-2009, 21:27
O adam hasta kardeşim uğraşmaya değmez. Gerçekten rahatsız bir sorunu var ama...:hmm
gelecek nesilinde sayın başbakanımızın yolundan gittiğini görünce ister istemez telaş yapmış arkadaş heralde..;;)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.