Orijinalini görmek için tıklayınız : 300 YTL’ye ağlıyoruz”
BaDe_EsNa
04-19-2008, 15:29
http://img98.imageshack.us/img98/2652/113730qv2.jpg
Ali Öztürk, bir gün, bir caminin içine girdiğinde, tabutun başında hüngür hüngür ağlayan bir gençle karşılaştı. Yanına gidip, “Çok mu yakınındı?” diye sordu. Gençten gelen cevap, “Hiç tanımazdım” oldu. Çünkü o, cenazede para karşılığı ağlıyordu. Ali Öztürk, genç adama, “Senin gibi kaç kişi var” diye sordu. “Çok” cevabını alınca, hepsini toplayıp dernek kurdu. Şimdi 300 kişiler. Ekibi bir saat camide, bir saat evde ağlıyor. “Müşterilerimiz ömründe kimseye zırnık koklatmamış, sevilmeyen insanlar. Öldüğü zaman hanımı makyajı bozulmasın diye ağlayamıyor, miras da kalmış, bizi tutuyor” diyor Ali Öztürk. Cenazede ağlayanlar kişi başı 300 YTL para alıyor. Ekibi hayatın güldürmediklerinden oluşuyor. Ayda derneğe 100 - 150 bin YTL para giriyor.”
ne günlere kaldık :( öleceksiniz ve arkanızdan aglayan kişi olmadıgından parayla adam tutulacak :(
hayati yapmacik olanlarin arkasindan yapmacik gözyaslari dökülür ancak o mefta bilmeliki hicte yapmacik olmayan bir aleme göcüyor ;)
BENİDE O DERNEGE UVE YAPAIN :) BENDE AGLAYIN 300 YTL ALIYIM NE :D ALLAHIM İNSANLARA AKIL FİKİR VER ADAMLAR MİRAS BEŞİNDE BAŞKA BİŞEY YOK NE OLACAK BU ISANLARIN HALİ ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN VALLAH
eyvahlar olsunm.....bu kadar oldukmu... :(
Adamın konuşması bana Karadenizli gibi gelmişti. Ama öyle olsun ya da olmasın gerçekten berbat bir şey. Biz neden bu hallere düştük. Okulda Osmanlı'nın kültür ve medeniyetini filan işliyoruz da gerçekten hayranlık ve üzüntü gibi birbirine zıt duyguları bir arada yaşıyorum.
http://img89.imageshack.us/img89/280/komikresimler33be4ln8.jpg
Kart bile bastırmışlar. :o
Beş bayan beşte erkek
Vay be eşitlik buraya kadar gelmiş :D
rabbim sonumuzu hayırlara vesile kılsın.....
benim cenazeme 300 ytl e bulmayın kemiklerim sızlar 500 ytl olsun...ölümüm şaşalı olsun dimi ama :D
BaDe_EsNa
04-19-2008, 16:23
benim cenazeme 300 ytl e bulmayın kemiklerim sızlar 500 ytl olsun...ölümüm şaşalı olsun dimi ama :D
:D :D çok güldüm yaa +
ömürsün ya ümmü seleme ne diyim allah uzun ömürler versin....
en başta sen ağla ama parasız babama masraf olmasın....ssöz benden önce sen gidersen babana bu kıyağı ben yaparım.. :D
Benimkine de beş bayan beş erkek yerine on bayan gelsin.
RDönmezs
04-19-2008, 17:31
Eşşekler..
Eşşekler..
Bu ne tepkisi RDönmezs :)
_Yeniden_
04-19-2008, 17:36
İlginç....... :'(
ağlama paramı aldın yoksa :D
_Yeniden_
04-19-2008, 17:40
Çok güldüm ya :D
Ben bir ağladı mı susmam...Çok içten ağlarım..Biz 500 e anlaştık :D
Çok güldüm ya :D
Ben bir ağladı mı susmam...Çok içten ağlarım..Biz 500 e anlaştık :D
tamam parası neyse veririz...valla paramla döverim seni gereğinden az ağlarsan ;D
Gerek yok. Beni çağırsınlar vallahi tek kuruş almadan hüngür hüngür ağlarım. :'( Ardından da bol bol dua ederim.
(Ağlarım ama ölene değil geride kalanın insanlığına ağlarım. Üstüne de Allah ıslah etsin diye dua ederim.)
Arkadaşlar oraya alınmak için ilk önce size bir fıkra anlatılıyor ve gülüp gülmeyeceğinize bakılıyor.
Bence :D bunlarla hiç şansınız yok ( :D )
Arkadaslar banlanan arkadaslarin arkasindan aglamak icin bir ekip kuruyoruz, lütfen kücük emrah gibi aglayabilen arkadaslar bana basvursun :'( :'( :'( 8)
maviinsan
04-19-2008, 17:56
Çok saçma birşey ama;sadece istanbulda değil Anadolu'da böyle bir gelenek var hala.ÇOk az da olsa devam ediyor
BaDe_EsNa
04-19-2008, 17:58
Arkadaslar banlanan arkadaslarin arkasindan aglamak icin bir ekip kuruyoruz, lütfen kücük emrah gibi aglayabilen arkadaslar bana basvursun :'( :'( :'( 8)
kaç artı veriyon abi ona göre anlaşalım :D
kaç artı veriyon abi ona göre anlaşalım :D
banlanan üyelerin artilarini ganimet niyetine ortak bölüsecegiz 8)..simdi arti lafi gecti ya duygu damlar :)
"Benim hiç banlanacak forumum olmadı abi" :'( :'(
"Benim hiç banlanacak forumum olmadı abi" :'( :'(
ciddi misin, icim parcalandi :'( :'( mendili olan var mi 8)
Hala mendil mi ya o eskidendi :) Selpak vereyim mi?
selpak neyki, mendil degil mi ?
Selpak, kağıt mendil kullanıp atıyorsun. Mendili (bez) ise kullanıp atamıyor ancak yıkamak zorunda kalıyorsun :)
ibrahim44
04-19-2008, 18:46
selpak neyki, mendil degil mi ?
:) :)
Selpak, kağıt mendil kullanıp atıyorsun. Mendili (bez) ise kullanıp atamıyor ancak yıkamak zorunda kalıyorsun :)
harikasin ya :) mendil genel ismidir onun..kagit, bez,islak diye kategorilere ayrilir 8)
Evet ama biz günümüzde o ayrımı yapmıyoruz. Ağlayan birisine "Selpak vereyim mi " diyoruz. Ona bakılırsa selpak da markadır. Mesela bu yüzden ben kantinden isterken "Bir tane kağıt mendil." diyorum adam da "Selpak mı?" diyor.
Bu durumda ben olanı yani toplunun söylediği şeklini kullandım, siz de belki de söylenmesi gereken doğru şeklini kullandınız.
Evet ama biz günümüzde o ayrımı yapmıyoruz. Ağlayan birisine "Selpak vereyim mi " diyoruz. Ona bakılırsa selpak da markadır. Mesela bu yüzden ben kantinden isterken "Bir tane kağıt mendil." diyorum adam da "Selpak mı?" diyor.
Bu durumda ben olanı yani toplunun söylediği şeklini kullandım, siz de belki de söylenmesi gereken doğru şeklini kullandınız.
evet ben dogru olani söyledim ben avrupada ikamet ediyorum ve selpak diye birsey burada yok..selpak belli basina bir markadir yani ülker gibi...
evet toplumda bazi kliselesmis seyler vardir ama yinede toplumda böyle diye böyle söylenecek diye bir kaide yok ;)
evet ben dogru olani söyledim ben avrupada ikamet ediyorum ve selpak diye birsey burada yok..selpak belli basina bir markadir yani ülker gibi...
evet toplumda bazi kliselesmis seyler vardir ama yinede toplumda böyle diye böyle söylenecek diye bir kaide yok ;)
Evet verdiğim örnekten de anlaşılacağı gibi duyarlı birisi olarak ben de doğru olan şeklini kullanıyorum zaten :)
_Yeniden_
04-19-2008, 20:35
ağlama paramı aldın yoksa :D
Valla ben bir ağlıyayım...Susmam için bırak 300 ü en aşşağı 500 verirler :D
Sukût-u_Hayal
04-19-2008, 20:36
http://img89.imageshack.us/img89/280/komikresimler33be4ln8.jpg
Kart bile bastırmışlar. :o
yok artık daha neler !!!! :o >:(
Kemalist59
04-19-2008, 20:40
Ne diyelim burası Türkiye yani burada herşey olur...
_Yeniden_
04-19-2008, 20:42
Gerçekten insanın burası Türkiye burada herşey olur diyesi geliyor haber sunucuları gibi :)
Sukût-u_Hayal
04-19-2008, 20:45
Gerçekten insanın burası Türkiye burada herşey olur diyesi geliyor haber sunucuları gibi :)
Ne kadar acı değil mi artık hiç bir olaya şaşırmıyoruz .. "Burası Türkiye herşey normal" diyoruz ... :-\
İlginç gelebilir belki ama 97 de Türk Dil kurumu mendili kağıt olarak kabul etti. Yani mendil demek kağıttan mendil demektir. ;)
_Yeniden_
04-19-2008, 20:52
İlginç gelebilir belki ama 97 de Türk Dil kurumu mendili kağıt olarak kabul etti. Yani mendil demek kağıttan mendil demektir. ;)
Biraz saçma olmamış mı sanki ?
Sonuçta herkes mendil diyince bir bez parçası canlanıyor...Zaten Selpak aslında mendilin kağıt versiyonunun markalaşmış hali...
Aynı Cif gibi...Kimyasal maddenin adı cif değildir..Markası ciftir..Tursil vb.
Bilmiyorum da mendilin kağıt olarak kabul edilmesi hayli ilginç...
oturanboğa
04-19-2008, 22:37
burnum aktı yaaa...çok etkilendim
Mendil ister misin.
selpak mi ;D ;D
oturanboğa
04-19-2008, 22:57
ben nova kullanıyorum ama selpak burnuşumu tahriş ediyo ;D
Yok ben o 'markayı' kullanmıyorum :)
sizde ne kadar cahilsiniz ben selpakla, kagit mendili kastetmistim :)
oturanboğa
04-19-2008, 22:59
tamam o zaman herhangi bir kağıt mendil olur...reklama girmeyelim hiç :)
_Yeniden_
04-19-2008, 22:59
Ben papyayı tavsiye ederim :D
papya
tam 3 katlı ;D
Afedersin ama papianın kağıt mendili mi var
_Yeniden_
04-19-2008, 23:05
Afedersin ama papianın kağıt mendili mi var
Bilmem vardır heralde :o
yok mu yoksa ?
Bildiği kadarıyla yok. Papia... :)
_Yeniden_
04-19-2008, 23:09
Bu kadar reklamdan sonra yapsınlar bir zahmet :-X
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.