Orijinalini görmek için tıklayınız : 4.Tartışma Konumuz : DTP // 6 KASIM SALI
Onlybullet34
11-06-2007, 02:27
Kurallar ;
http://img146.imageshack.us/img146/2289/kurallaraa0.jpg
1-Anlaşılır ve Akıcı Türkçe ile tartışmaya katılıp ESAS KONUYU AMACINDAN SAPTIRMADAN tartışamaya yorum yazalım.
2-Herkes fikrini belirtmekte özgürdür fakat bu fikirler aşağılayıcı,bölücü,hakaret edici, tavırlarda olursa üye ceza alır.
3- Alana yazılan her mesaj yazanın sorumluluğu altındadır. Hiçbir şekilde tartışma alanı yöneticilerine sorumluluk yüklenemez.
4- Sunucu yazılan yazının konuyla ilgili olmadığını anladığı an silme yetkisine sahiptir.
4.Tartışma Konumuz : DTP // 6 KASIM SALI
http://www.internethaber.com/images/other/9.20071104173940.jpg
Onlybullet34
11-06-2007, 20:58
Evet arkadaşlar başlasın tartışma.
loneliness
11-06-2007, 21:00
Dtp Meclisde. Ama bu fırsatı nedense iyi değerlendirmemek için ellerinden geleni yapıyorlar... Ortamı ellerinden geldikçe germeye çalışıyorlar.. Son zamanlarda köşe sıkıştılar ancak bu seferde masum rolü oynamaya başladılar..
Onlybullet34
11-06-2007, 21:03
Dtp Meclisde. Ama bu fırsatı nedense iyi değerlendirmemek için ellerinden geleni yapıyorlar... Ortamı ellerinden geldikçe germeye çalışıyorlar.. Son zamanlarda köşe sıkıştılar ancak bu seferde masum rolü oynamaya başladılar..
Yani barışçıl olacağız diyorlar en çok dinamiti onlar koyuyor.Doğu'da oyları çok düştü çünkü artık dtp zıvanadan çıktı amaçlarının ne olduğu belirsiz gibi.
zaten aslında 8 kacırılan askeride kurtaran onlar degil yine türk askerleri yani bordo bereliler kurtardı pesmerge kılıgına girip ayrıca dtp milletvekilini kocası dagda suanda
Onlybullet34
11-06-2007, 21:06
zaten aslında 8 kacırılan askeride kurtaran onlar degil yine türk askerleri yani bordo bereliler kurtardı pesmerge kılıgına girip ayrıca dtp milletvekilini kocası dagda suanda
Kesin bir bilgimi ? Onların kurtarmadığı belli ?
amaçları belirsiz degil amacları belli amacları tunceliyi diyarbakır hakkariyi istiyorlar onlar kendilr bizim topraklarımızda devlet kurmak kısacası pkk yandasları ama buna muhaffak olamayacaklar...
ak_mavish
11-06-2007, 21:07
onlar kim ki askerleri kurtarsın..yerlerini biliyorlar çünkü onlar pkknın ta kendisi...teşekkür etmemizi istiyorlar heralde...daha ne kadar göz yumabiliriz bilmiyorum..hoşgörü de biyere kadar..TÜRKİYE CUMHURİYETİnin meclisinde ülkeyi bölmek isteyen kişiler(!) var benim aklım almıyor..
GÜLseven
11-06-2007, 21:07
Masum rollerini ancak kendilerine inandırırlar gerçek yüzleri ortada.Başta barışın yanındayız deselerde sözlerini yanlış çıkartacak hareketlerde bulunmayı da ihmal etmiyorlar...
Onlybullet34
11-06-2007, 21:09
Abd kurtardı ve bunu beyaz saray'da bizim elimizi zayıflatma için kullandı.Çünkü 8 asker kurtarılmasaydı ,Bu sefer saldırı alanımız Barzani ve ekibinide kapsardı !
kesin bir bilgi ben bugün haberi dıs gündem bölümüne yazdım zaten kacırılan 8 askerde neden catısmadı öteki sehit olanlarla aynı yerdeydide neden teslim oldu deniliyor.. ben olsam kanımın tüm damlasına kadar savasırım onlara teslim olmaktansa ölürüm vatanım için zaten 8 askerden biri dtp milletvekilinin yegeni
ak_mavish
11-06-2007, 21:13
kesin bir bilgi ben bugün haberi dıs gündem bölümüne yazdım zaten kacırılan 8 askerde neden catısmadı öteki sehit olanlarla aynı yerdeydide neden teslim oldu deniliyor.. ben olsam kanımın tüm damlasına kadar savasırım onlara teslim olmaktansa ölürüm vatanım için zaten 8 askerden biri dtp milletvekilinin yegeni
bu haber kesin değil şimdilik iddia.zaten heryerde yok..askerlerimizi bu kadar çabuk harcamayalım diye düşünüyorum..doğruysa da ne diyim :-X
http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=22074.msg189146;topicseen#msg18914 6
dtp nin pkk ile olan ilişkisini bilmeyen yok zaten bunuda inkar etmiyorlar peki dtp nin amacı nedir? dtp nin amacı türkiyede gerginlik politikasını üretirken kendilerin mazlum masum gibi gösterme amacıdır bu amaçlarına ulaşmada başarılı oluyorlar mı az çok oluyorlar çünkü soğuk kanlı bir millet değiliz onların tahrikar açıklamaları ile hemen heycanımızın dozajı artıyor onların tahrik edici açıklamalarının yarattığı yıkıcı etkinin dozajında bir etki yaratan açıklamayı siyasilerimiz basın dünyamız yapıyor;yakında dtp kapatılsın tartışmalarıda başlar ve dtp nin amacıda bu tartışmaları başlatmak dtp bu şekilde mazlumu oynayarak güneydoğu bölgesinde kaybettiği oyları geri alma derdinde ve emin olun eğer bu partinin kapatılması gündeme gelirse o zaman istediklerine ulaşacaklardır ama bizler soğuk kanlı olur onların tahrik dolu söylemlerine kulak asmayıp işimizi yaparsak dtp o kadar marjinal bir parti olacaktır ki şimdi ki aldığı oyların yarısını bile alamıyacaktır çünkü güneydoğuda belediyeleri hiç bir iş yapmıyor vatandaşın gerçek gündemi olan aş-iş sorununa değinmiyor;ellerindeki tek söylem kürt meselesi ve bizler kürt meselesinde de açılımlar yaptıkça televizyonlar,gazeteler.... böylece dtp iyice sıkıştı şimdi bu sıkışık durumdan çıkmak için tahrik edecek ve partisinin belkide kapatılma davasıyla mazlum durumuna düşmesinden yararlanıp oy almaya çalışacak ama panik yapmayada gerek yok bilinçli bir ak ekip yönetimde bu oyunuda bozacak ve ilk yerel seçimde tunceli-diyarbakırda ak belediyelerle tanışacak. tek yapmamız gerek sakin olmak soğuk kanlı olmak başbakanımızın dediği gibi kervan yürüyor:)
loneliness
11-06-2007, 21:14
Bu konuda zaten halkda bir tepki var. Ama tam yaşananları bilmeden böyle bir tepki vermemiz doğru olmaz..
Onlybullet34
11-06-2007, 21:18
dtp nin pkk ile olan ilişkisini bilmeyen yok zaten bunuda inkar etmiyorlar peki dtp nin amacı nedir? dtp nin amacı türkiyede gerginlik politikasını üretirken kendilerin mazlum masum gibi gösterme amacıdır bu amaçlarına ulaşmada başarılı oluyorlar mı az çok oluyorlar çünkü soğuk kanlı bir millet değiliz onların tahrikar açıklamaları ile hemen heycanımızın dozajı artıyor onların tahrik edici açıklamalarının yarattığı yıkıcı etkinin dozajında bir etki yaratan açıklamayı siyasilerimiz basın dünyamız yapıyor;yakında dtp kapatılsın tartışmalarıda başlar ve dtp nin amacıda bu tartışmaları başlatmak dtp bu şekilde mazlumu oynayarak güneydoğu bölgesinde kaybettiği oyları geri alma derdinde ve emin olun eğer bu partinin kapatılması gündeme gelirse o zaman istediklerine ulaşacaklardır ama bizler soğuk kanlı olur onların tahrik dolu söylemlerine kulak asmayıp işimizi yaparsak dtp o kadar marjinal bir parti olacaktır ki şimdi ki aldığı oyların yarısını bile alamıyacaktır çünkü güneydoğuda belediyeleri hiç bir iş yapmıyor vatandaşın gerçek gündemi olan aş-iş sorununa değinmiyor;ellerindeki tek söylem kürt meselesi ve bizler kürt meselesinde de açılımlar yaptıkça televizyonlar,gazeteler.... böylece dtp iyice sıkıştı şimdi bu sıkışık durumdan çıkmak için tahrik edecek ve partisinin belkide kapatılma davasıyla mazlum durumuna düşmesinden yararlanıp oy almaya çalışacak ama panik yapmayada gerek yok bilinçli bir ak ekip yönetimde bu oyunuda bozacak ve ilk yerel seçimde tunceli-diyarbakırda ak belediyelerle tanışacak. tek yapmamız gerek sakin olmak soğuk kanlı olmak başbakanımızın dediği gibi kervan yürüyor:)
Haklısın aslında fakat hep bile bile damarımıza basılması sürekli ! Ben şahsen sinirlerime hakim olamıyorum.
evet ama birde düsünün neden 12 si savastıda 8 i ölenlerin yanından teslim olarak cıktı birde bunu düsünün zaten bu kacırılan askerin biride dtp milletvekilinin yegeni biraz mantıklı olalım dtp nin oyunu zaten dtp pkk nın ta kendisi degilmi
GÜLseven
11-06-2007, 21:23
Kervan yürüyor ama nasıl? nasıl olacak bu iş böyle yürümez.Samet'in de dediği gibi sinirlerimize hakim olamıyoruz doğal olarak...
loneliness
11-06-2007, 21:24
Bir düşünün ki yıllar önce barajı hep ileri süren parti artık meclisde ancak bölge için ne yapıyor.. hiç bir şey Meclise girdiklerinde ilk söyledikleri şey imralıyı gündeme getireceğiz.. Aslında bunlar tam bizim istediğimiz şeyler..Bu tarz konuşmlar eylemler Dtp ye güneydoğuda oy kazandırmaz aksine oy kaybettirir.. Bana göre Dtp dahada ileri gitsin.. Konuşsun bir şeyler gündeme getirsin Apo tarafından yönetildiğini daha da fazla belli etsin... Pkk ile bağlarını ortaya koysun ..Kazanan yine biz olacağızdır..
Yavuz_ErTürk
11-06-2007, 21:25
askerlerimizi bordo berelilerin kurtardığını düşünmüyorum . çünkü burada pkk nın hedefi DTP ye pirim yaptırmaktı. Aksi bir ihtimal olsa neden sağ sağlim teslim etsinler
Onlybullet34
11-06-2007, 21:26
evet ama birde düsünün neden 12 si savastıda 8 i ölenlerin yanından teslim olarak cıktı birde bunu düsünün zaten bu kacırılan askerin biride dtp milletvekilinin yegeni biraz mantıklı olalım dtp nin oyunu zaten dtp pkk nın ta kendisi degilmi
Mantık olalım da sence 8 askerin hepsidemi eli kolu bağlı teslim olur ?
Bu konuda zaten halkda bir tepki var. Ama tam yaşananları bilmeden böyle bir tepki vermemiz doğru olmaz..
Kaçırılan 8 asker konusunda gerçekten benim ilk resimler ortaya çıktığından beri şüphelerim var Türk silahlı kuvvetlerinin onuruyla oynanmıştır.
Günahlarını almıyalım ama o resimlerde çokta zor durumda gözükmüyolardı
Bir düşünün ki yıllar önce barajı hep ileri süren parti artık meclisde ancak bölge için ne yapıyor.. hiç bir şey Meclise girdiklerinde ilk söyledikleri şey imralıyı gündeme getireceğiz.. Aslında bunlar tam bizim istediğimiz şeyler..Bu tarz konuşmlar eylemler Dtp ye güneydoğuda oy kazandırmaz aksine oy kaybettirir.. Bana göre Dtp dahada ileri gitsin.. Konuşsun bir şeyler gündeme getirsin Apo tarafından yönetildiğini daha da fazla belli etsin... Pkk ile bağlarını ortaya koysun ..Kazanan yine biz olacağızdır..
Aynen katılıyorum suç üstü yakalandıkları doğru bir tabir bu yaptıkları onlara oy kaybettirir kazandırmaz
GÜLseven
11-06-2007, 21:27
Kesinlikle katılıyorum.G.Doğudaki insanlarımız Dtp bu şekilde davrandıkça bizi haklı çıkaracaklardır...
ak_mavish
11-06-2007, 21:28
hımm.hiç bu açıdan düşünmemiştim ..kapatmakla onları haklı duruma getirirz..tek çare halkın gerçekleri görmesi..burda ak parti hükümetine büyük iş düşüyor.Doğu halkını kazanmalıyız..
yani duygusal hareketlerde bulunanlar tribünlere oynayanlar her zaman kaybetmiştir bu tribünlere oynanmasının bedelini çok fazla ödedik sen soğuk kanlı olup dtp nin tahriklerine kapılmadığın zaman çok ağır eleştirilerde alacaksın korkak-çekingen-hatta vatan haini ama sen şunu yapacaksın güneydoğuda başlatılan toplu konut çalışmalarını ,yolların duble yol yapılmasını,barajların yapımını ,ucuz bir yaşam yüksek bir gelir sistemini kuracaksın sağlık sektörünü genişleteceksin bakın ak parti döneminde hakkari ye 3 tane hastane yapıldı ve bu hakkari de ak parti oylarını çok fazla artırdı sonra vanın bahçe sarayına ilk defa yok ak partiyle gitti ve bahçesarayda ak partinin oyları arttı buna karşılık dtp sadece şoven söylemler geliştirdi ama oyları çok düştü yani bölge halkı boş konuşanlara değil iş yapana bakıyor ,bakın son haber dtp li kadın milletvekilinin kocası pkk üyesi imiş bırakın hiç ilgilenmeyi üsütne gittikçe prim yapacak ;siz güneydoğuda termal kameralar kurun sıkı istihbarat yapın,özel timi oluşturun ama bunun yanında da bölgede siville teröristi iyi ayırın ve bir hizmet yağmuru başlatın bölgeye bakın görün dtp o zaman ne hale düşecek .en iyi milliyetçi işini en iyi yapan kişidir:) ak partide bunu yapıyor o yüzden ne mhp nin ne dtp nin ne de chp nin o bölgede şansı yok tabi ki bu süreçte toplumu germek isteyeceklerdir çünkü ak parti dışındaki tüm partiler toplumu germekten oy topluyor ama aslında kendilerini bitiriyorlar ak partinin en büyük şansı karşısındaki partilerin hiç birinde aklı başında siyasetçi yok bu partilerin ve derin devletin en büyük şansızlığı ak parti gibi bir parti çıktı karşılarına:)))))) ;)
GÜLseven
11-06-2007, 21:30
hımm.hiç bu açıdan düşünmemiştim ..kapatmakla onları haklı duruma getirirz..tek çare halkın gerçekleri görmesi..burda ak parti hükümetine büyük iş düşüyor.Doğu halkını kazanmalıyız..
Aslında Doğu halkı bu seçimlerde Ak Partiye yöneldi daha çok. Bu bence büyük bir gelişme.İnşaAllah bundan sonra daha da çok Ak Parti olacak Doğuda...
Yavuz_ErTürk
11-06-2007, 21:32
Aslında Doğu halkı bu seçimlerde Ak Partiye yöneldi daha çok. Bu bence büyük bir gelişme.İnşaAllah bundan sonra daha da çok Ak Parti olacak Doğuda...
arkdaşlar dikkat edin bu terör belası hep sahneye ak partinin yükselişinde ortaya çıktı. referandum günü de 12 askerimizi şehit verdik. Amaç ak partiyi sıkıntıya düşürmek. Ak partinin doğudaki yükselişini karalamak
akgulrafet
11-06-2007, 21:32
bölge halkıyetrör örgütü pkkdan çok yara almıştır. Şimdi gelelim dtp ye. ne diyorlar biz kürtlerin partisiyiz. 12 şehitlerin içinde kürt arkadaşlarımızda vardı. soruyorum sen hem şehit ailelerine senin oğlunu şehit eden terör diyemeyeceksin ve geleceksin birde sıkılmadan utanmadan ben kürtleri temsil ediyoeum. bu hiç akılla bağdaşmaz.
ak_mavish
11-06-2007, 21:33
yani duygusal hareketlerde bulunanlar tribünlere oynayanlar her zaman kaybetmiştir bu tribünlere oynanmasının bedelini çok fazla ödedik sen soğuk kanlı olup dtp nin tahriklerine kapılmadığın zaman çok ağır eleştirilerde alacaksın korkak-çekingen-hatta vatan haini ama sen şunu yapacaksın güneydoğuda başlatılan toplu konut çalışmalarını ,yolların duble yol yapılmasını,barajların yapımını ,ucuz bir yaşam yüksek bir gelir sistemini kuracaksın sağlık sektörünü genişleteceksin bakın ak parti döneminde hakkari ye 3 tane hastane yapıldı ve bu hakkari de ak parti oylarını çok fazla artırdı sonra vanın bahçe sarayına ilk defa yok ak partiyle gitti ve bahçesarayda ak partinin oyları arttı buna karşılık dtp sadece şoven söylemler geliştirdi ama oyları çok düştü yani bölge halkı boş konuşanlara değil iş yapana bakıyor ,bakın son haber dtp li kadın milletvekilinin kocası pkk üyesi imiş bırakın hiç ilgilenmeyi üsütne gittikçe prim yapacak ;siz güneydoğuda termal kameralar kurun sıkı istihbarat yapın,özel timi oluşturun ama bunun yanında da bölgede siville teröristi iyi ayırın ve bir hizmet yağmuru başlatın bölgeye bakın görün dtp o zaman ne hale düşecek .en iyi milliyetçi işini en iyi yapan kişidir:) ak partide bunu yapıyor o yüzden ne mhp nin ne dtp nin ne de chp nin o bölgede şansı yok tabi ki bu süreçte toplumu germek isteyeceklerdir çünkü ak parti dışındaki tüm partiler toplumu germekten oy topluyor ama aslında kendilerini bitiriyorlar ak partinin en büyük şansı karşısındaki partilerin hiç birinde aklı başında siyasetçi yok bu partilerin ve derin devletin en büyük şansızlığı ak parti gibi bir parti çıktı karşılarına:)))))) ;)
sonuna kadar katılıyorum çok güzel anlatmışsın altına imzamı atıyorum ;)
en iyi milliyetçi işini en iyi yapan kişidir:) yani milliyetçiliğe hayır demiyoruz ::)
Öncelikle herkese hayirli aksamlar kardes..
site bende acilmiyordu, Nurullah kardesimin sayesinde bu güzel tartismaya istirak etme sansim oldu..söyle yazilanalri bir inceleyim, bizde acizane görüslerimizi belirtelim..
akgulrafet
11-06-2007, 21:34
ne yapalım şimdi kardeşim o zaman biz bırakalım yükselmeyelim, yavrularımız arkadaşlarımız şehit olmasın. çözüm değil elbet çomak sokuyoruz rahatlıklarına ancak onların derdi bölge halkına hizmet üretmekten ziyade pkknın son dönemlerde gelir kaynağı olan lojistik faaliyetlerinin türkiye üzerinden azalmasıdır.
Onlybullet34
11-06-2007, 21:36
İstanbul'a yapılan hizmetler Hakkari'ye Van'a da yapılsın .Özellikle Eğitim ÖNEMLİ !!Mesela Anayasa daki Türklüğün birleştirici unsur olduğunu öğrensinler ! Atatürk 'ün dediği gibi.Burası bir gemiyse gemi battığında sende gidersin bende !
dtp milletvekili acık acık kocam daglarda dedi peki buna ne demeli!!!!!!!!!
akgulrafet
11-06-2007, 21:37
dtp bu gidişatın sonunu iyi bilemlidirki türk halkı bu olup biteni hayretlerle izlemektedir. dün çıkan sonuç maalesef şahsımı memnun etmedi. fakat ben bardağa boş tarafından bakıyorum. dtp bu görüşmenin sonucunda pekte üzülmemiş olması gerek ki bugün bu konu üzrinde pek durmadılar.
akgulrafet
11-06-2007, 21:39
onların kocalarının dağda olması yeni birşey değilki hanımefendi. elini kolunu sallaya sallaya giden bir vekil askerlerimizi nasıl rahatça alıp bize teslim ediyor. terör malesef mecliste. bu şahsımın düşüncesi
GÜLseven
11-06-2007, 21:39
Kendileri de dağda zaten kocası mı olmasın?? Pkk lehine işler yapan m.vekilleri mecliste önemli konumlara getirildiler çok vahim bir durumdur bu!!!!
bölge halkıyetrör örgütü pkkdan çok yara almıştır. Şimdi gelelim dtp ye. ne diyorlar biz kürtlerin partisiyiz. 12 şehitlerin içinde kürt arkadaşlarımızda vardı. soruyorum sen hem şehit ailelerine senin oğlunu şehit eden terör diyemeyeceksin ve geleceksin birde sıkılmadan utanmadan ben kürtleri temsil ediyoeum. bu hiç akılla bağdaşmaz.
ya terörist cenazelerini teslim alan bu parti değilmi zaten.
Onlar bizim kardeşimizdir diyen bu parti değilmi zaten .
Bunlar terörist biliyoruz ama siyaset konusunda zayıflar siyaset akıllıca hareket edip düşünmek ister oda bunlarda yok er yada geç siyasi hayatları biticek ozamana kadarda dağdakiler tükenecek.
Onlara oy verip Meclise gönderenlerde terörü destekleyen kesim onları ne yapıcaz, asıl mesele o oyları kürt davası için almadılar terörü destekledikleri için aldılar
Yavuz_ErTürk
11-06-2007, 21:40
dtp bu gidişatın sonunu iyi bilemlidirki türk halkı bu olup biteni hayretlerle izlemektedir. dün çıkan sonuç maalesef şahsımı memnun etmedi. fakat ben bardağa boş tarafından bakıyorum. dtp bu görüşmenin sonucunda pekte üzülmemiş olması gerek ki bugün bu konu üzrinde pek durmadılar.
neden memnun olmadık arkadaşım evet bende bekliyordum basbakanımızın masaya vurup kalkıp yanlarından ayrılmasını. ama bu çözümmüydü tabi ki değil. arkadaşım geçmiş dönemlerde ki hükümetler maalesef bizi yabancı semayeye gebe bırakmış kolay mı bir anda amerika ya ingiltere ye almanya ya fransaya rest cekmek
söyle bir mesajlari inceledim herkes asagi yukari hemfikir..
su anda gerek pkk gerekse onun siyasi uzantisi dtp cok karisik ve iclerinde birbirlerini yiyorlar..cünkü doguda artik bir ak parti gercegi var ve onlar bunun farkinda..
bunun icinde böyle populist cikislar yaparak tekrar göze girmeye calisiyorlar, ak partiye kayan tabanlarini geri almak icin milliyetciligi ön plana cikariyorlar..
dtp mecliste olmanin sansini kullanamadi aksine mecliste dagda gezenlerin takim elbiselisi gibi bir duruma büründüler..
eger dogu halki dtp yi samimi bulsaydi onlar zaten bagimsiz adaylarla secime girmezlerdi..onlara asil büyük darbe 2009 daki yerel secimlerde vurulacak cünkü onlar kale diye adlandirdaklari yerel yönetimleride kaptiracaklar ve bunun acisini yine pkk yoluyla cikarmaya calisacaklar..
gecenlerde yollari kestirilip öldürülen köylüler dtp nin bir intikamiydi cünkü o köyde ak parti tulum yapmisti..bundan sonrada ortami olabildigince gerecekler cünkü gergin ortam onlarin isine yariyor..
pkk ya terörist diyemeyenler doguda sorunun cözümü konusunda asla samimi olamazlar, gecmise bakiyoruz dtp ve türevleri hic bir zaman yapici olmadilar, aksine yikici oldular..
dtp nin doktirinide hic bir zaman mhp degildir aksine ak partidir yani ak partinin doguda yükselmesi dtp ve pkk nin tükenisi demektir..
ak_mavish
11-06-2007, 21:41
istediğimiz gibi değil gerektiği gibi davranmak zorundayız!!!!!!!!!!!
Onlybullet34
11-06-2007, 21:42
Bilinen birşey Pkk'dan talimatta alınıyor o da biliniyor.İstihbarat hepsini biliyordur ..
biliyoruz zaten onlarda dağda ve ellerinin kollarını sallaya sallaya meclise giriyorlar....işte en cok sinirlendigim olayda bu......
bizler mhp nin milliyetçiliğine hayır diyoruz bizler dtp nin milliyetçiliğine hayır diyoruz çünkü bu adamların peşinden giderseniz biriniz dağda terörist biriniz şehirde mafya olursunuz ve aralarında hiç bir fark yoktur milliyetçilik kişi başı milli geliri nasil artırırız buna kafa yormaktır;milliyetçilik güneydoğuyu öyle bir kalkındırır öyle bir ticaret merkezi yapıp bir 10 yıl 20 yıl sonrasında kuzey ıraklıların türkiye cumhuriyeti vatandaşlığına geçmesi için başvuru patlaması yaratmaktır;milliyetçili yoksa elde bayrak sokak sokak bağırmak değildir;milliyetçilik bakü-ceyhan boru hattını tamamalayıp ceyhanda günlük para dolaşımını önümüzdeki 10 yılda milyon dolarlar seviyesine çıkarıp bir petrol borsası yaratmaktır;ihracatı patlatmaktır milliyetçilik kahrolsun diye bağırarak kaos yaratmak değildir milliyetçilik slokon vadisi gibi bir teknoloji vadisini istanbula açmaktır milliyetçilik ab sürecini tamamlayıp türklerin viyanada yapamadığını brükselin kalbinde yapmaktır.gerisi boş sözler ve bunu yapanda tek ak parti o yüzden dtp li konuşsun hatta diğer partilerde konuşsun tahrik etsin sizler tahriklere gelmeden işinizi yapın ve soğuk kanlı soğuk kanlı bir gülümsemeyle ....ürür kervan yürür diyiverin.başbakanın dediği gibi kervan yürüyor:)))
akgulrafet
11-06-2007, 21:43
kolay değil onu biliyorum, bırakın inceldiğ yerden kopsun sözler o zaman hayal niteliği. değil başbakanımız oldukça vakarlı bir şekilde söylüyo bu sözler ve konu türk milletinin bekası ise kardeşim kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. esir gibi yaşamktansa merttçe ölümü tercih ederim.
Bilinen birşey Pkk'dan talimatta alınıyor o da biliniyor.İstihbarat hepsini biliyordur ..
dtp, pkk nin siyasi uzantisidir kaldiki bunu kendileride inkar etmiyor..dtp lilerin amaci asla sorunu cözmek degildri cünkü sorun cözülülerse onlarin beslendigi kaynaklar tikanacaktir o yüzden böyle populist cikislarla ortami gererek bundan siyasi rant elde ediyorlar..
su kacırılan 8n askeri dtp kurtarmadı cünkü askerler cuma günü geceyarısı kurtarıldı ve direk olarak neden okadar rahattınız neden catısmadınız sehit olan askerlerimiz gibi denildi ama dtpliler kurtardık dedi ve prim yapmaya calıstılar basardılarda dtplilerin amacı hükümeti biraz daha zorlayıp ondan sonra kurtardık demekti ama bordo bereliler önce davrandı pesmerge kılıgında gittiler kamplarına ve oarada dtp aranıp sizmi gönderdiniz diye sorulmus salalımmı hayır denince catısma cıkmıs 4 terörist bası öldürüldü bunları yapan yine türk askerleri 8 asker hala sorguda dtp ve okk yla işbiriligi içindemisiniz diye............
akgulrafet
11-06-2007, 21:48
dtp arka bahçesinde resimlerle aponun önünde resimlerle poz veren bu hainelere teşekkür edilmesini beklemiş. neyin teşekkürü resmen küfür eder gibi bak benim liderim bu apo sende şu an bana mahkumsun kardeşim olaylar resmen dtp nin acı reklamına dönüşmütür. akparti forum gençliği olarak LANETLİYORUM.
Onlybullet34
11-06-2007, 21:49
dtp, pkk nin siyasi uzantisidir kaldiki bunu kendileride inkar etmiyor..dtp lilerin amaci asla sorunu cözmek degildri cünkü sorun cözülülerse onlarin beslendigi kaynaklar tikanacaktir o yüzden böyle populist cikislarla ortami gererek bundan siyasi rant elde ediyorlar..
Karmaşanın yapacağı rant'tan beslenmek amaçları.Aslında vakur ve dikkatli olmalıyız.Biz Çanakkale'de el ele kurtardık bu Vatan'ı.FAKAT BU VATANI SEVMEYENLER DE BİLSİNLER Kİ ! BU VATAN BÖLÜNMEZ DİYARBAKIR 'DA BİZİM İSTANBUL'DA.YA SEV YA TERKET !.
Kürt halkinin temsilcisi pkk ve dtp olamaz cünkü bu terör olaylarindan en fazla o bölgenin insani cekti ve onlar artik dtp nin bu konuda samimi olmadigina karar verdiler..
bakmayin siz dtp nin 20 kisi soktuguna, o kisilerin nasil meclise girdigi hepinizin malumu..onca zorlamaya, yildirmaya ve tehdite ragmen ak parti doguda birinci parti olmustur ve dtp nin kale diye adlettigi yerlerde dtp nin koltugunu sallamistir buda dtp nin ve onun uzantisi olan pkk nin terör eylemlerine baslamasina tetikleyici olmustur...
terör eylemlerinin zamanlamasina bakin..secim öncesi hükümeti zor duruma düsürmek icin yapilan eylemler ve o cenazeler tam anlamiyla pravakatörler tarafindan kullanildi..
dtp terör eylemleriyle, mhp ve asiri milliyetciler cenazeler üzerinden akpartiyi vurmaya calisti ama bundan basarili olamadilar simdide ak partiyi kuzey irak üzerindne vurmaya calisiyorlar ama bunda da basarili olaamyacaklar..
akgulrafet
11-06-2007, 21:51
su kacırılan 8n askeri dtp kurtarmadı cünkü askerler cuma günü geceyarısı kurtarıldı ve direk olarak neden okadar rahattınız neden catısmadınız sehit olan askerlerimiz gibi denildi ama dtpliler kurtardık dedi ve prim yapmaya calıstılar basardılarda dtplilerin amacı hükümeti biraz daha zorlayıp ondan sonra kurtardık demekti ama bordo bereliler önce davrandı pesmerge kılıgında gittiler kamplarına ve oarada dtp aranıp sizmi gönderdiniz diye sorulmus salalımmı hayır denince catısma cıkmıs 4 terörist bası öldürüldü bunları yapan yine türk askerleri 8 asker hala sorguda dtp ve okk yla işbiriligi içindemisiniz diye............
OLUP BİTENDEN DEĞERLİ KARDEŞİM DTP NİN HABERİ VARDI BUNA EMİN OLABİLİRSİN. ASKERİN EĞER BUGÜN BİR TEK BURNU BİLE KANAMAMIŞ İSE BU ÜLKEMİZDE VAR OLAN DTP DİR. MALESEF ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM BUNU. O ASKERLERİMİZİN BİR YERİNDE BİR PROBLEM DUYSA İDİK OLANLARI SİZLER SORUYORUM DÜŞÜNEBİLİRMİYDİNİZ. ALLAH KORUSUN.
o 8 askerin durumu bana göre tamamen muamma o isin icinde kesinlikle bir is var..bugün ortaya atilan son idda ise askerlerden birinin ahmet türk ün yegeni oldugu haberi..
bu konunun üzerine gidilmeli bu konuda dtp ve pkk resmen gövde gösterisi yapiyor, biz o kadar aciz bir ülkemiyizki 8 askerimize sahip cikamayacagiz, onlari kurtaracagiz ama pkk ve dtp o askerleri birakarak dünya da imaj kazanip, kendilerini masum göstermeye calisyior..
tamam zaten bende dtp n,n parmagı var iyorum dtp kacırttı ama dtp den önce pesmerge kılıgında bordo bereliler kurtardı diyorum yazımı tam olarak okuduysan anlamısındır olan olayı
Yavuz_ErTürk
11-06-2007, 21:54
OLUP BİTENDEN DEĞERLİ KARDEŞİM DTP NİN HABERİ VARDI BUNA EMİN OLABİLİRSİN. ASKERİN EĞER BUGÜN BİR TEK BURNU BİLE KANAMAMIŞ İSE BU ÜLKEMİZDE VAR OLAN DTP DİR. MALESEF ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM BUNU. O ASKERLERİMİZİN BİR YERİNDE BİR PROBLEM DUYSA İDİK OLANLARI SİZLER SORUYORUM DÜŞÜNEBİLİRMİYDİNİZ. ALLAH KORUSUN.
işte kardeşim onların hedefi de bu.. yazılarından takip ettiğime göre tertemiz bir insansın. ne dedin az önce.. askerlerin burnu bile kanamadı ise bunun sebebi DTP dir. Senin yerinde ama kesinlikle yadırgamıyorum. Cahil ve işsiz maddi durumu zayıf bir kardeşime bir PKK lı gelse haydi gel haklı davamızda beraber olalım dese, bu son olayların da etkisi ile evet deme ihtimali oldukça yüksek değil mi
akgulrafet
11-06-2007, 21:54
BU ÜLKEDE NE VERECK BİR AVUÇ TOPRAK NE VERECEK BİR İNSAN NEDE VERECEK BİR İLİMİZ VARDIR. BÖLÜCÜ TERÖRÜN AMACI BELLİ KÜRT TÜRK ÇATIŞMASI ÇIKARMAK. AMA EMELLERİNE ULAŞAMAYACAKLAR. HER ZAMAN ŞU SÖZÜ TAKDİR ETTİM.
TEK BAYRAK
TEK DEVLET
TEK MİLLET
TEK VATAN
Karmaşanın yapacağı rant'tan beslenmek amaçları.Aslında vakur ve dikkatli olmalıyız.Biz Çanakkale'de el ele kurtardık bu Vatan'ı.FAKAT BU VATANI SEVMEYENLER DE BİLSİNLER Kİ ! BU VATAN BÖLÜNMEZ DİYARBAKIR 'DA BİZİM İSTANBUL'DA.YA SEV YA TERKET !.
hocam kusura bakma ama ben bölücülügü kabul etmedigim gibi "ya sev, ya terket" anlayisinida kabul etmiyorum..bu anlayisda bana göre bir nevi bölücülügü tetikliyor..
insanlara dipcikle birseyler sevdirmek ne kadar dogru..ben onlardan ülkemi sevmelerini istemiyorum sadece yasadiklari ülkeye saygi göstersinler yeter sevmek yada sevmemek onlarin bilecegi is..
insanlara zorla birseyler empoze etmeyelim..bu sorunun cözülememesinin bir nedenide bu anlayistir insanlara zorla birseyleri kabul ettirmeye, sevdirmeye calisiyoruz buda dtp ve pkk gibi milliyetci akimlarin isine yariyor ;)
loneliness
11-06-2007, 21:57
Peki arkadaşlar Askerlerin son anda dtp tarafından bırakılmasın da imralının rolü nedir... Sizce her fırsatta liderleri olarak imralı yı gösterenler imralıdan ne gibi emirler almışlardır..
akgulrafet
11-06-2007, 21:57
DEĞİL KORKUM SADECE BENİM BU HAİNLER İÇİMİZDE İKEN BİZ DAHA ÇOK OYUNLAR GÖRECEĞİZ VE GÖRDÜĞÜM BİR TAKIM OLAYLAR BENİ AĞLATMA DERECESİNE GETİRMEKTEDİR. ŞU AN TERÖR BENİM DESE KARDEŞİM CANIMI CAN HAVLİ İLE BU VATAN İÇİN VERİRİZ. BUNDA KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN. KONU VATAN OYNANMAKTA OLAN OYUNLAR VAR. LÜTFEN DÜŞÜNELİM.BENİM AZ ÖNCEKİ SÖZÜM DTP NİN VARLIĞINA ÖVGÜ GETİRMEK DEĞİL ORTADA OLAN BİR DURUM VAR VE ASKERLER NASIL OLURDA KOSKOCA BİR ÜLEKNİN ASKERİ BU ÜÇ ÇAPULÇUYA TESLİM EDİLİR RAHATSIZ LIK DUYDUĞUM KONU BU
Onlybullet34
11-06-2007, 21:58
hocam kusura bakma ama ben bölücülügü kabul etmedigim gibi "ya sev, ya terket" anlayisinida kabul etmiyorum..bu anlayisda bana göre bir nevi bölücülügü tetikliyor..
insanlara dipcikle birseyler sevdirmek ne kadar dogru..ben onlardan ülkemi sevmelerini istemiyorum sadece yasadiklari ülkeye saygi göstersinler yeter sevmek yada sevmemek onlarin bilecegi is..
insanlara zorla birseyler empoze etmeyelim..bu sorunun cözülememesinin bir nedenide bu anlayistir insanlara zorla birseyleri kabul ettirmeye, sevdirmeye calisiyoruz buda dtp ve pkk gibi milliyetci akimlarin isine yariyor ;)
Abi dediğim açık.Benim kime dediğimde açık.Cümlenin genelini okursan anlarsın.Ya sev ya terket bir düşünceden çok MANEVİYAT İŞİDİR !.
biz evvel allah her sorunun üstesinden gelirz biz okadar aciz bir ülkemiyizde bu dtpliler herkesi inandırmıs ben kurtardım diye hayır kardesim onlar kurtaracaklardı ama biz bozduk işlerini onlardan tam 8 saat önce davrandık ve türk askeri kurtardı...............
akgulrafet
11-06-2007, 21:59
DTP=İMRALI=PKK
ANLA ARTIK KARDEŞİM.
Peki arkadaşlar Askerlerin son anda dtp tarafından bırakılmasın da imralının rolü nedir... Sizce her fırsatta liderleri olarak imralı yı gösterenler imralıdan ne gibi emirler almışlardır..
kim ne derse desin akillarinca gövde gösterisi yapmistir..binler insani, binlerce askeri canice katleden pkk nasil olduda bir anda insafa gelip 8 askeri birakti..
bu iste basta abd olmak üzeren imralininda, dtp ninde, iraktaki pesmergelerinde payi var..8 askerin birakilmasi beni ziyadesiyle mutlu ediyor ama serbest birakilma sekilleri beni rahatsiz etti..
aponun posterinin oldugu bir masada sözde milletvekilleri anlasma imzaliyor..neyin anlasmasini, kimle, ne adina izmaliyor!
Yavuz_ErTürk
11-06-2007, 22:01
DEĞİL KORKUM SADECE BENİM BU HAİNLER İÇİMİZDE İKEN BİZ DAHA ÇOK OYUNLAR GÖRECEĞİZ VE GÖRDÜĞÜM BİR TAKIM OLAYLAR BENİ AĞLATMA DERECESİNE GETİRMEKTEDİR. ŞU AN TERÖR BENİM DESE KARDEŞİM CANIMI CAN HAVLİ İLE BU VATAN İÇİN VERİRİZ. BUNDA KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN. KONU VATAN OYNANMAKTA OLAN OYUNLAR VAR. LÜTFEN DÜŞÜNELİM.BENİM AZ ÖNCEKİ SÖZÜM DTP NİN VARLIĞINA ÖVGÜ GETİRMEK DEĞİL ORTADA OLAN BİR DURUM VAR VE ASKERLER NASIL OLURDA KOSKOCA BİR ÜLEKNİN ASKERİ BU ÜÇ ÇAPULÇUYA TESLİM EDİLİR RAHATSIZ LIK DUYDUĞUM KONU BU
kastım sizin övgüler yağdırdığınız değil sizin durumunuz da bu olayları gören cahil ve ekonomik durumu zayıf bir gencin düşebileceği durumu kastettim
akgulrafet
11-06-2007, 22:02
HANGİ ÜLKENİN MECLİSİNDE BÖYLE PARLEMONTO VAR ARKADAŞLAR. BİR TARAFTA SÜLALECE PKK YI DESTEKLEYEN DİĞER TARAFTA ŞEHİT VERDİĞİMİZ YAVRULAR İÇİN ÇALIŞAN PARTİLERİMİZ. NEDEN KUZAY IRAKTA ARIYORSUN, BURNUMUZUN DİBİNDE DELER ZATEN BUNLAR.
loneliness
11-06-2007, 22:02
biz evvel allah her sorunun üstesinden gelirz biz okadar aciz bir ülkemiyizde bu dtpliler herkesi inandırmıs ben kurtardım diye hayır kardesim onlar kurtaracaklardı ama biz bozduk işlerini onlardan tam 8 saat önce davrandık ve türk askeri kurtardı...............
Zaten ortada bir kurtarma yok dtp tarafından.. Tsk böyle bir operasyon yapmış olsa idi zaten şimdiye kadar açıklardı..Çünkü Dtp orada verdiği resim Türkiye için hiç de hoş bir resim değil di.. Tsk nın buna imkan vereceğini hiç sanmam.. Eğer Tsk bir operasyonla askerlerimizi getirse idi bunu beklemeden Dünya kamuoyuna açıklarıdı
Abi dediğim açık.Benim kime dediğimde açık.Cümlenin genelini okursan anlarsın.Ya sev ya terket bir düşünceden çok MANEVİYAT İŞİDİR !.
kardesim senin samiyetinden süphem yok ama bazi marjinal gruplar bu sözü o kadar artniyetli kullandiki artik o söz ister sitemez dislayici bir durum aldi..
ben yasadigim ülkeyi sevmiyorum ama sartlar geregi bu ülkede duruyor ve bu ülkeye saygi duyuyorum..sevgi duyguyla alakali bir argümandir ve zorlamayla olmaz ;)
DTP=İMRALI=PKK
ANLA ARTIK KARDEŞİM.
zaten bunu kabul etmeyen varmı..yahuu adamlar resmen soyledı ıste bız pkk yı teror orgutu olarak gormuyoruz dedı varmı otesı tartısılan ne kı burda..
kaldıkı ben o 8 askerınde esır tutulduguna ınanmıyorum.ıs daha derın..onca askerı gozlerını kırpmadan oldururken neden bu askerler esır edılıyor neden kıllarına zarar gelmıyor neden serbest bırakılıyor..muamma
Necip Fazil
11-06-2007, 22:04
DTP millet vekillerinin geçmişleri, söylemleri, eylemleri ile açık bir kutudur. Allah'ın Bir olduğunu bilen, DTP'nin ne olduğunuda bilir. Bizim irdelememiz gereken, bu tür yapılanmalara karşı nasıl bir tavır sergilememiz gerektiği, ve üst yapıların bu yapılanmalara nereye kadar tahammül edebilmeleridir.
Olaylara masumca baktığımızda, zamanında gerçekten ezilmiş, hor görülmüş bir doğu çıkıyor karşımıza ... Sabahtan akşama kadar 20 ytl para karşılığında memleketinde kalkıp, mah pazarlarında sürünen doğulu kardeşlerimiz geliyor gözlerimizin önüne ...İşte bu masumiyet ve haksızlıklar karşısında doğu insanınında kendisinde eziklik hissetmesi hiçte garip değildir. Dün DTP ye verilen desteğin nedeni bu eziklikten kurtulmak istemeleri idi, ama bugün gerçekler gün yüzüne çıktıkça ki, bu doğudaki kardeşlerimiz için, diğer bölgedekiler zaten farkında idi, destekte kaybolmaya başlamıştır.
Bir söz vardır atalarımzıdan " İyilik yap denize at, Balık bilmez ise HALIK bilir " Son zamanlarda görüyoruz ki, artık Balıkta iyiliklerin farkına varıyor ...
Biz şimdi ne kadar DTP alehtarı olursak, onlar kendilerini okadar haksızlığa uğramış göstereceklerdir. Yazımın başında bahsettiğim gibi, üst kademeler müdahalede bulumkuyorsa en büyük nedenide budur.
Biz davamız gereği, " Halka hizmet Hak'ka hizmettir " dusturu ile kendi işimize bakıyoruz, biliyoruz ki Balığın bilmediğini Halık biliyor ve zamanı gelince Balığada bildiriyor.
VesseLam
kardesim acıklama yapmamalarının sebebi 8 asker sorguda hala cı-umadan beri ve pkk yla işbirligi söz konusu olayı cözüp sonra bir acıklama bekliyorum ben
HANGİ ÜLKENİN MECLİSİNDE BÖYLE PARLEMONTO VAR ARKADAŞLAR. BİR TARAFTA SÜLALECE PKK YI DESTEKLEYEN DİĞER TARAFTA ŞEHİT VERDİĞİMİZ YAVRULAR İÇİN ÇALIŞAN PARTİLERİMİZ. NEDEN KUZAY IRAKTA ARIYORSUN, BURNUMUZUN DİBİNDE DELER ZATEN BUNLAR.
iste burada avrupanin iki yüzlülügü ortaya cikiyor..pkk ya daha terörist örgüt bile diyemen avrupa kendi icindeki ayrilikci örgütlere karsi acimasizca davraniyor..
fransanin göcmenlere yaptigi zulüm ortada, ispanya meclisinde eta örgütünden kisiler yer alsa nasil karsilanir...
igneyide, cuvaldizinida baskasina batiran avrupa bu konuda tamamen iki yüzlü politika izleyerek, aslinda samimi olmadigini gösteriyor...
akgulrafet
11-06-2007, 22:05
TEŞEKKÜR MESELESİ ARKADAŞLAR NEYLERİNE TEŞEKKÜR BEKLEDİLER BİLEN VARMI BİZ ONLARA NAMI DİĞER PKKLILARA NEDEN TEŞEKKÜR EDECEKMİŞİZ.
ben olaya baska bir boyut getirmek istiyorum...
dtp yle, secmeni hic uyusmuyor cünkü dtp dinden uzak, marjinal ve kendini solun ucu olarak lanse eden bir partiyken ona oy verenler dindar, sag görüse yakin diyebilecegimiz kesim..
iste bunun altinda cok ince bir nokta var ;)
Yavuz_ErTürk
11-06-2007, 22:07
TEŞEKKÜR MESELESİ ARKADAŞLAR NEYLERİNE TEŞEKKÜR BEKLEDİLER BİLEN VARMI BİZ ONLARA NAMI DİĞER PKKLILARA NEDEN TEŞEKKÜR EDECEKMİŞİZ.
bencil insanlar işte gerçekleri görebilseler Türkiye yi bölmek için mücadele etmezlerdi zaten
ya ne tesekkür etmesi olay bizde bitiyor biz cözdük olayı diyorum yarım saattir onların tek amacı biz kurtarabiliriz ancak demek yani hepsi tövbe tövbe günaha sokacaklar adamı
akgulrafet
11-06-2007, 22:08
VATANIN BÖLÜNMESİ İÇİN VERDİKLERİ MÜCADELEN DOLAYIMI TEŞEKKÜR BEKLER OLDULAR. EY AHMET TÜRK SOY İSMİNİ DEĞİŞTİR YAKIŞMIYOR SANA.
Necıp fazıl abıcım haklısın bı noktada ama bızden kımse kalkıpta dtp ye oy vermez kurt yada turk..ben verende daha cok art nıyet ararım kusura bakmayın...cunku anlattıgın durumda olanlar bu secımde akpartıye oy verdıler dtp bızı temsıl edemez dedıler..akpartı cogunlugu ezılenı kucaklayan bır polıtıka ızledı bılıyorsun..dtp ye oy veren kesıp cok kucuk bır kesım olup bu ulkeyı bolmek ısteyen kısılerdır..
akgulrafet
11-06-2007, 22:10
HİZMET;
Bayragi altinda yasadigin ekmegini yedigin, yemin ederek meclisinde görev aldiginiz vatana, millete ihanet edip, kurtlerle turklerin arasinda sorun varmis gibi gösterip,terör destekligi ve propagandasi yapip, vatani bölmeye calismak demek degildir.Hizmet, bulundugunuz yerden her kesimi kucaklamak, vatanin ve milletin cikarlarina hizmet etmektir.
Yavuz_ErTürk
11-06-2007, 22:10
VATANIN BÖLÜNMESİ İÇİN VERDİKLERİ MÜCADELEN DOLAYIMI TEŞEKKÜR BEKLER OLDULAR. EY AHMET TÜRK SOY İSMİNİ DEĞİŞTİR YAKIŞMIYOR SANA.
Ahmet TÜRK ün asıl soyadı TÜRK değilmiş zaten geçenler de haber 7 com da haberi vardı. babası veya dedesi TÜRK bir aileye evlatlık verilmiş .:)
akgulrafet
11-06-2007, 22:11
BUNLAR İÇİN SON SÖZÜM ARKADAŞLAR BENDEN BU KADAR
Hepsi Allahından Bulsun.
loneliness
11-06-2007, 22:15
dtp yle, secmeni hic uyusmuyor cünkü dtp dinden uzak, marjinal ve kendini solun ucu olarak lanse eden bir partiyken ona oy verenler dindar, sag görüse yakin diyebilecegimiz kesim..
Kesinlikle hocam son seçimlerde birazcık çabayla dahi Güneydoğunun çok rahat sistem partileri ellerine geçirebiliyorlar...Buna örnek Demokrat Parti Refah Partisi.. ve özellikle merkezde yer alan partiler.. Ancak bu konuda eğerki AKparti nin yanında Chp de biraz o bölgede aktif olabilse o bölgeden DTp nin çıkması bümkün değil..
Necip Fazil
11-06-2007, 22:15
parabol kardeş, yazımda bahsettiğim gibi, kimin sevdiğini kimin sömürdüğünü insanlara gösterdiğimiz zaman, zalimin mumu sönecektir. Bunun tersi bir durum olsa idi onca insan nasıl fikir değiştirip, yıllardır babalarının desteklediği bir partiyi hiçe saysınlar ?
mavera kardeşte bahsetmiş, DTP ile seçmenleri uyuşmuyor diye ... Bunun nedenide o kişilerin zihniyete oy vermeleridir. Yani bizim adamımız olsunda, bize bir yurt tahsil etsinde ne olursa olsun ... Malesef insanlar İslamı sadece 5 farzdan ibaret görüyorlar, Vatana ihanetin fetfasını bilseler, bunu beyinlerine sokabilseler durumlar böyle olmazdı ...
VesseLam
peki sizce dtp yi kapatmak cözüm mü...acikcasi dtp nin o yüce mecliste yer almasini icime sindiremiyorum ama böyle kapatarakta sorunu cözemeyiz..
sorun önce beslendikleri kaynaklari kurutmakla cözülür..iste bunu ak parti yavas yavas basarmaya basladi nasil mi..doguya önem vererek, onlara bu ülkenin vatadansi oldugunu hissettirerek..
milli söylemler disinda hic bir getirisi olmayan dtp nin belediye imkanlarini nasil kullandigi, bu imkanlarin bölücü örgüte ne sekilde gittigi hepinizin malumudur ellerinde son kale olarak yerel yönetimler kaldi bu oyuncakta ellerinden alindiktan sonra su anda mecliste kravatla dolasan zatlar, olmalari gereken yerde yani dagda saf tutacakalrdir..
Necip Fazil
11-06-2007, 22:17
Hepsi Allahından Bulsun.
Müslüman'ın son çaresi buğzetmektir. Bizim daha elimizle ve dilimizle düzelteceklerimiz var.
VesseLam
Kesinlikle hocam son seçimlerde birazcık çabayla dahi Güneydoğunun çok rahat sistem partileri ellerine geçirebiliyorlar...Buna örnek Demokrat Parti Refah Partisi.. ve özellikle merkezde yer alan partiler.. Ancak bu konuda eğerki AKparti nin yanında Chp de biraz o bölgede aktif olabilse o bölgeden DTp nin çıkması bümkün değil..
kardes ne chp nede mhp ankaradan ötesini bilmez..iki parti o bölgeden topu topu bir milletvekili cikarmis buda onlarin o bölgeye, o insanlara, bu soruna ne kadar uzak olduklarini gösterir..
ak parti biraz daha o bölgenin üzerinde durursa dtp nin hegomanyasi yikilmakla kalmayacak, dtp ve pkk tamir edilemeyecek yara alacaktir...
bence bu ulkede demokrası oldugu surece dtpsıde olmalı chpsıde akpartısıde..elbettekı kapatmak cozum olamaz ..hatta bu durum ters tepkı bıle yapabılır..hem boylelıkle en azından gozumuzun onunde oluyorlar..
kardeşim en yakın zamanda daglardaki itlerin kökü kuruyacak biz suanda aslında ırakın içindeyiz ama içinde degiliz sınırdayız diyoruz neden biz harekata coktan basladık ama bunlar gizli olmalı zaten pkk artık kacacak delik arıyor en yakın zamanda ferha cıkacagız bizde sehit verecegiz ama onların kökü kuruyacak
Hepsi Allahından Bulsun.
Müslüman'ın son çaresi buğzetmektir. Bizim daha elimizle ve dilimizle düzelteceklerimiz var.
VesseLam
evet güzel kardesim hadisi serifi güzel aksetmissin burayi su anda elimizden bugzetmekten baska ne gelirki yada burada fikirlerimizi beyan etmekten baska..
insallah elleri ve dilleriyle düzeltmeye imkani olanlar bunu yaparlar..;)
loneliness
11-06-2007, 22:21
peki sizce dtp yi kapatmak cözüm mü...acikcasi dtp nin o yüce mecliste yer almasini icime sindiremiyorum ama böyle kapatarakta sorunu cözemeyiz..
sorun önce beslendikleri kaynaklari kurutmakla cözülür..iste bunu ak parti yavas yavas basarmaya basladi nasil mi..doguya önem vererek, onlara bu ülkenin vatadansi oldugunu hissettirerek..
milli söylemler disinda hic bir getirisi olmayan dtp nin belediye imkanlarini nasil kullandigi, bu imkanlarin bölücü örgüte ne sekilde gittigi hepinizin malumudur ellerinde son kale olarak yerel yönetimler kaldi bu oyuncakta ellerinden alindiktan sonra su anda mecliste kravatla dolasan zatlar, olmalari gereken yerde yani dagda saf tutacakalrdir..
Ancak DTp yi tamamen bitirebilmek birazda diğer partilerimizin elinde Eğer ki Türkiye de CHP DSP gibi partilerde Doğuya gereken önemi verirlerse ve gereken çalışmayı yaparsalar Ozaman DTp tamamen biter... AMa tabii en başta Chp DSp gibi partiler sol parti olmanın gereklerini yapacaklar..
Necip Fazil
11-06-2007, 22:22
Hepsi Allahından Bulsun.
VesseLam
evet güzel kardesim hadisi serifi güzel aksetmissin burayi su anda elimizden bugzetmekten baska ne gelirki yada burada fikirlerimizi beyan etmekten baska..
Şuan yazdıklarımızı bir doğulu kardeşimiz dahi okuyup, bize hak verebilse demek ki, dilimizle bişeyler yapabiliyoruz ... Küfretmek bazen haklı yerde de olsa, insanları karşı tarafın taraftarı yapar.
Anlatmak istediğim buydu.
VesseLam
bence bu ulkede demokrası oldugu surece dtpsıde olmalı chpsıde akpartısıde..elbettekı kapatmak cozum olamaz ..hatta bu durum ters tepkı bıle yapabılır..hem boylelıkle en azından gozumuzun onunde oluyorlar..
ben bu ülkede herkesin sesinin özgürce cikmasindan yanayim..herkes sözünü söylemeli ama benim binlerce insanimi öldürmüs bir terörist grubu kardesleri olarak gören kisilerden ziyadesiyle rahatsizlik duyar, onlarin demokratik olarakta mecliste yer almasini icime sindiremem..
adam gibi siyaset yapsalar amenna ama amaclari yarayi dahada desmek, sorunu daha derinlestirmek yoksa kapatmak, yasaklamak cözüm degil...
kapttigimiz zaman dahada marjinallesiyorlar ve buda insanlarin onlara mazlum gözüyle bakmasine neden oluyor..
artık bu saatten sonra chp den birşey beklenemez adamların kendilerine hayırları yok zaten bos bos konusuyorlar hükümete yükleniyorlar dtp lilerinde hosuna gidiyor bu konusmalar daha bu olayların içinde ne ince ayrıntılar var........
Yavuz_ErTürk
11-06-2007, 22:25
kardeşim en yakın zamanda daglardaki itlerin kökü kuruyacak biz suanda aslında ırakın içindeyiz ama içinde degiliz sınırdayız diyoruz neden biz harekata coktan basladık ama bunlar gizli olmalı zaten pkk artık kacacak delik arıyor en yakın zamanda ferha cıkacagız bizde sehit verecegiz ama onların kökü kuruyacak
Ya Gazi Ol Ya Şehit
Hadi yavrum ben senmi bugün için doğurdum
Hamurumu yiğitlik duygusuyla yoğurdum
Türk evladı odurki yurdu olan toprağı
Ana ırzı bilerek yad ayağı bastırtmaz
Bir yabancı bayrağı ezan sesi duyulan
Hiçbir yere astırtmaz
Git evladım yıllarca ben oğulsuz kalayım
Şu yaralı bağrıma kara taşlar çalayım
Hadi yavrum hadi git ya gazi ol ya şehit
Hadi yavrum köyüne, nişanlına veda et
Sabanını tarlanı herşeyini feda et
O silaha sarıl ki böyle günde bir erkek
Bir dualı demirden başka birşey kullanmaz
Bunu tutan bir bilek köleliğin
Uğursuz zincirine uzanmaz
Hadi yavrum kendine sende yiğit er dedir
Büyüdüğün gaziler ocağına can getir
O cenkleri kazan ki senin büyük Türk adın
Yedi iklim dört bucak içersine ün salsın
Beş yüz yıllık ecdadın kabirlerde titreyen
Kemikleri öç alsın
Hadi yavrum bugünde dertli ninen ağlasın
Ayrılığın oduyla yüreğini dağlasın
O yaşları saçsın ki senin aslan göğsünde
Benim kanlı gözyaşım düşman için kin olsun
Kara yerin yüzünde ayağının bastığı
Dağlar beller leş olsun
Mehmet Emin Yurdakul
İŞTE TÜRK KADINI .....
Hepsi Allahından Bulsun.
VesseLam
Şuan yazdıklarımızı bir doğulu kardeşimiz dahi okuyup, bize hak verebilse demek ki, dilimizle bişeyler yapabiliyoruz ... Küfretmek bazen haklı yerde de olsa, insanları karşı tarafın taraftarı yapar.
VesseLam
kardesim karanliga küfretmek cözüm degil, o karanligi mumla aydinlatacaksin..bizler sapla, samani ayirt edelim..bizim dogudaki kardeslerimizle sorunumuz yok, olmazda..
bizim sorunumuz bu ülkenin bütünlügüne göz dikenlerle bu her kim olursa olsun hatta milliyetcilik adi altinda bu ülkedeki bazi kesimleri dislayanlarida bu kategoriye sokuyorum..
o bölgenin insanlari asil magdur olanlar, o insanlar yillarca bu acinin ceremesini cekti..artik bu yaraya merhem olma zamani...
iste bizde burada neyi tartisiyoruz zehire, panzehir nedir onu tartisiyoruz yoksa rabbim kardeslerim hakkinda suizanda bulunmaktan beni alikoysun...;)
artık bu saatten sonra chp den birşey beklenemez adamların kendilerine hayırları yok zaten bos bos konusuyorlar hükümete yükleniyorlar dtp lilerinde hosuna gidiyor bu konusmalar daha bu olayların içinde ne ince ayrıntılar var........
bende ayni görüsteyim ben chp den destek istemiyorum gölge etmesinler baska ihsan istemez ;)..
o chp nin türevi degilmiydi zamaninda bu dtp lileri meclise getirip bu sorunun büyümesine sebeb olan, o chp nin türevinin genel sekreteri su andaki chp nin baskani muhalefet baykal degilmiydi ;)
Ahmet abım bı yere takıldım ben..demın mahp ankaradan otesını bılmez dedın de..yıgıdı oldurelım hakkını yemeyelım..erzurumu ornek verım halkın cogu mhp lıdır abı ya hemde aktıf sıyaset yaparlar yanı..
ha dtp konusunda elbettekı onları meclısımızde gormeyı ıstemeyız hıc bırımız ama dedıgın gıbı kapamak ket vurmakta cozum degıl..ve zaten akpartının bu durum karsısındakı sıyasetı gercektan ıyı...
Necip Fazil
11-06-2007, 22:29
Hepsi Allahından Bulsun.
VesseLam
VesseLam
kardesim karanliga küfretmek cözüm degil, o karanligi mumla aydinlatacaksin..bizler sapla, samani ayirt edelim..bizim dogudaki kardeslerimizle sorunumuz yok, olmazda..
bizim sorunumuz bu ülkenin bütünlügüne göz dikenlerle bu her kim olursa olsun hatta milliyetcilik adi altinda bu ülkedeki bazi kesimleri dislayanlarida bu kategoriye sokuyorum..
o bölgenin insanlari asil magdur olanlar, o insanlar yillarca bu acinin ceremesini cekti..artik bu yaraya merhem olma zamani...
iste bizde burada neyi tartisiyoruz zehire, panzehir nedir onu tartisiyoruz yoksa rabbim kardeslerim hakkinda suizanda bulunmaktan beni alikoysun...;)
Aynı şeyleri konuşuyoruz ama farklı manalar çıkarıyoruz sanırım,
Benim küfretmek dememdeki kasıt ilk alıntı yaptığım arkadaşın bedduası idi ... Hak edenlere dahi sinirle yaklaşıp üstlerine giderse bu anca taraftarlarını çoğaltır. Sen neden küfrettiğini bilirsin ve hakılısındırda, ama onlar bunu böyle yansıtmaz. Bakın biz Kürdüz diye bize sövüyorlar dediklerinde, derdinizi asla anlatamazsınız. Herşey zamanında ve vakti geldiğinde olmalı.
VesseLam
arkadaşlar geciktim ama yetişdim...
bence o fotoğraf pkk lıların kendi kendilerine yaptıkları fantaziden ibarettir... birileri birşeylere imza atıyor, hemde bir bez parçasının üstünde.. herşey planlanmış prıgramlanmış, hiç bir politik geçmişi olmayan 3-5 çapulcunun böyle bir zekaya sahip olacağını da düşünmeyin, zira abd tarafından doldurulmuş varlıklardır bunlar. akıl hocalığıda itina ile yapılmıştır
Ahmet abım bı yere takıldım ben..demın mahp ankaradan otesını bılmez dedın de..yıgıdı oldurelım hakkını yemeyelım..erzurumu ornek verım halkın cogu mhp lıdır abı ya hemde aktıf sıyaset yaparlar yanı..
ha dtp konusunda elbettekı onları meclısımızde gormeyı ıstemeyız hıc bırımız ama dedıgın gıbı kapamak ket vurmakta cozum degıl..ve zaten akpartının bu durum karsısındakı sıyasetı gercektan ıyı...
tabiki ak partinin siyaseti iyi ama mhp liler kendileri kaybediyorlar yangına körükle gidiyorlar ve bu ülkenin yararına söz söylediklerini sanıp fevri davranıslar içindeler basbakanımız ne dedi sakin olmalıyız
Onlybullet34
11-06-2007, 22:32
Doğudaki kardeşlerimiz tabiki zor durumda.Biz birlikte yaşıyoruz aynı havayı soluyoruz aynı toprakların vatandaşıyız.Kardeşiz evet doğru o zaman bende diyorum ki benim kardeşim ASKERİME kurşun sıkanı DESTEKLEMEZ...
Hepsi Allahından Bulsun.
VesseLam
VesseLam
Aynı şeyleri konuşuyoruz ama farklı manalar çıkarıyoruz sanırım,
Benim küfretmek dememdeki kasıt ilk alıntı yaptığım arkadaşın bedduası idi ... Hak edenlere dahi sinirle yaklaşıp üstlerine giderse bu anca taraftarlarını çoğaltır. Sen neden küfrettiğini bilirsin ve hakılısındırda, ama onlar bunu böyle yansıtmaz. Bakın biz Kürdüz diye bize sövüyorlar dediklerinde, derdinizi asla anlatamazsınız. Herşey zamanında ve vakti geldiğinde olmalı.
VesseLam
yok kardesim seni cok iyi anliyor ve sana cani gönülden katiliyorum..bu tür küfür ve beddua birilerinin ekmegine yag sürer, ve aramiza nifak tohumu eker..
zaten pkk ninda istedigi bu degilmi bence buna dikkat etmeliyiz...her kürdü potansiyel pkk olarka görmekten vazegecelim artik..
Doğudaki kardeşlerimiz tabiki zor durumda.Biz birlikte yaşıyoruz aynı havayı soluyoruz aynı toprakların vatandaşıyız.Kardeşiz evet doğru o zaman bende diyorum ki benim kardeşim ASKERİME kurşun sıkanı DESTEKLEMEZ...
kardes niye imada bulunuyrosun ki bu mesajindan sanki onlari destekliyorlar gibi bir izlenim elde ediyorum..bence bu büyük bir itham olur..
biraz empati yapalim lütfen, biraz kendimizi dogudaki bir insanin yerine koyalim ve olaylara o taraftan bakmaya calisalim ;)
bence o fotoğraf pkk lıların kendi kendilerine yaptıkları fantaziden ibarettir... birileri birşeylere imza atıyor, hemde bir bez parçasının üstünde.. herşey planlanmış prıgramlanmış, hiç bir politik geçmişi olmayan 3-5 çapulcunun böyle bir zekaya sahip olacağını da düşünmeyin, zira abd tarafından doldurulmuş varlıklardır bunlar. akıl hocalığıda itina ile yapılmıştır
beni bu olayda en cok sinirlendiren taraf o imza atan bir tarafin yüce meclisin üyesi olmasidir!..yoksa kendiler celik, comak oynasin umrumda degil ama o mecliste milletvekili sifatini tasiyan birinin aponun posteri önünde o imzayi atmasini ben icime sindiremiyorum..
Onlybullet34
11-06-2007, 22:37
kardes niye imada bulunuyrosun ki bu mesajindan sanki onlari destekliyorlar gibi bir izlenim elde ediyorum..bence bu büyük bir itham olur..
biraz empati yapalim lütfen, biraz kendimizi dogudaki bir insanin yerine koyalim ve olaylara o taraftan bakmaya calisalim ;)
Sana bir lafım yok abi.Senden alıntı yapıp mesajımı attım o kadar .Yanlış anlama.
bencede ama onlar biraz daha cahiller bu konuda onlarda bilgilendirilmeli dogu anadolu bölgesindede akp nin üstünlügü tartısılamaz ama oraya gelip yerlesen ve bu dtp yi secen ülkeyi bölmek isteyen insanlarda var ama merak etmeyin onlar azınlık ne kastları var tavuklarına kıs demiyoruz ne istedikleri acıkca meydanda
loneliness
11-06-2007, 22:38
Zaten benim askerime kurşu sıkan bizden değildir.. Teröristtir desteklememiz asıl normal olma..
Sana bir lafım yok abi.Senden alıntı yapıp mesajımı attım o kadar .Yanlış anlama.
samet kardesim ben yanlis anlamam..banada lafin olsa alinmam..ama ben sadece biraz empati yapalim diyorum o insanlarin yerine kendimizi koyalim..
ben ne kadar trabzonluysam , o kadar diyarbakirliyim cünkü orasida benim topragimin bir parcasi ve orasida benim memleketimdir..
simdi böyle imayla o insanalri töhmet altinda birakmak yanlis diye düsünüyorum kardesim ;)
bencede ama onlar biraz daha cahiller bu konuda onlarda bilgilendirilmeli dogu anadolu bölgesindede akp nin üstünlügü tartısılamaz ama oraya gelip yerlesen ve bu dtp yi secen ülkeyi bölmek isteyen insanlarda var ama merak etmeyin onlar azınlık ne kastları var tavuklarına kıs demiyoruz ne istedikleri acıkca meydanda
bu cahil lafini asla kabul etmiyorum kardes..ben dogulu degilim hicte gitmedim senin bunu kücümser anlamda söylemediginide biliyorum ama insanlarin dogu insani cahildir, hic birseyden anlamaz tutumunu yadirgiyorum..
eger gercekten oradaki insanlar cahilse bu onlarin sucu oldugu kadar, o insanlarin cahil kalmasina sebeb olan devletinde sucudur..;)
loneliness
11-06-2007, 22:40
İleride seçim var yerel seçim.. Sizce seçim yaklaştıkça hem Akparti yıpratmak isteyen Muhalefet hemde doğuda olmayan gücünü kaybetmek istemeyen DTP bilererk bu tarz polştikalar izlemezler mi..
Onlybullet34
11-06-2007, 22:41
samet kardesim ben yanlis anlamam..banada lafin olsa alinmam..ama ben sadece biraz empati yapalim diyorum o insanlarin yerine kendimizi koyalim..
ben ne kadar trabzonluysam , o kadar diyarbakirliyim cünkü orasida benim topragimin bir parcasi ve orasida benim memleketimdir..
simdi böyle imayla o insanalri töhmet altinda birakmak yanlis diye düsünüyorum kardesim ;)
Aynen abicim.Aslında bu sorunu doğuran Devlettir.İstanbul'a gösterilen ilgi Diyarbakır veya Şırnağada gösterseydi.
İleride seçim var yerel seçim.. Sizce seçim yaklaştıkça hem Akparti yıpratmak isteyen Muhalefet hemde doğuda olmayan gücünü kaybetmek istemeyen DTP bilererk bu tarz polştikalar izlemezler mi..
bu derenin altinda cok sular gececek kardes..suna inanin ak partinin kazanmamasi icin chp, dtp bile birlikte isbirligine girer..
gecmiste örnekleri var..su anda ak parti ayri kulvardaki siyasi akimlarin ortak hedefi oldu..;)..
ama bunlarin ayak oyunlari yine kendi ayaklarini dolandirmaktan baska bir ise yaramayacak!..cünkü artik hic birsey ekisi gibi olmayacak..
bu cahil lafini asla kabul etmiyorum kardes..ben dogulu degilim hicte gitmedim senin bunu kücümser anlamda söylemediginide biliyorum ama insanlarin dogu insani cahildir, hic birseyden anlamaz tutumunu yadirgiyorum..
eger gercekten oradaki insanlar cahilse bu onlarin sucu oldugu kadar, o insanlarin cahil kalmasina sebeb olan devletinde sucudur..;)
kardesim bende dogudakilere cahil demiyorum zaten sanki batıda cahil olanlar yok ben dogu batı ayrımı yapmıyorum sadece orada olanların cogunun beyinleri yıkanıyor pkk nasıl olusturuluyor sanıyorsunuz acaba batısından tutun dogusuna dougusundan tutun avrupasına kadar insanların kücük yasta beyinleri yıkanıp pkk örgütüne katılıyor bir kere bulastnmı cıkamıyorsun peki simdi anladınızmı demek istedigimi??????????????????
Yavuz_ErTürk
11-06-2007, 22:44
son yaşanan olaylar her ne kadar bizlerin içerisini parçaladıysa emin olur güney doğu da yaşayıp PKK ya az da olsa sempati duyan insanları da üzdü. Şehitlerimizin içerisinde kürtler de var ve DTP lilerin o saflarda yer aldığını gören halkımız onlara gereken cevabı verecek. Yapabilecekleri en büyük şovu yaptılar zaten...
Aynen abicim.Aslında bu sorunu doğuran Devlettir.İstanbul'a gösterilen ilgi Diyarbakır veya Şırnağada gösterseydi.
fizikte etki,tepki meselesi vardir kardesim..yada edebiyat diliyle ne ekersen onu bicersin...gecen emekli bir asker acikliyor biz yillarca yanlis strateji belirledik biz kürtlere yillarca sen "dag türküsün" dedirtmeye calistik..
devlet yillarca o insanlari görmezden gelip bana göre marjinal güclerin ekmegine yag sürmüstür..son yillarda atilan dogru adimlarin semeresini yavas yavas görüyoruz ;)
kardesim bende dogudakilere cahil demiyorum zaten sanki batıda cahil olanlar yok ben dogu batı ayrımı yapmıyorum sadece orada olanların cogunun beyinleri yıkanıyor pkk nasıl olusturuluyor sanıyorsunuz acaba batısından tutun dogusuna dougusundan tutun avrupasına kadar insanların kücük yasta beyinleri yıkanıp pkk örgütüne katılıyor bir kere bulastnmı cıkamıyorsun peki simdi anladınızmı demek istedigimi??????????????????
ben seni tenzih ederek sözümü söyledim zaten..ben genel bir havadan bahsettim o bölgenin insanini kücümseyen, hor gören, ikinci sinif vatandas olarak gören genel bir havadan..
bunu simdi hic birimiz inkar etmeyelim cevremize bakarsak ne demek istedigimi anlarsiniz..peki ben sormak istiyorum beyni yikayandami suc, beyni yikananda mi suc, beynin yikanmasina izin verende mi suc ;)
hepsindede suc var tartısılır bir konu bu ;D ;D ;D
bak demek istedigimi nasil söyledin..sucu tek tarafa yikmak yerine olaya objektif yaklasim daha gercekci olmak lazim ;)
bak demek istedigimi nasil söyledin..sucu tek tarafa yikmak yerine olaya objektif yaklasim daha gercekci olmak lazim ;)
tabikide öyle zaten ben objektif bakıyorum yazdıklarımdan ne anlamak isterseniz onu anlarsınız ama zaten ben tek bir tarafa sucu yıkmadım...
Onlybullet34
11-06-2007, 22:52
Peki Dtp ne düşünüyor şuan ?
Yavuz_ErTürk
11-06-2007, 22:52
beyni yikayanda suc var çünkü kanı bozuk, beyni yikananda suc var çünkü Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğü ilkokulda dahi okutuluyor, beynin yikanmasina izin verende suc var çünkü daha önce de sözü edildiği gibi zamanında yapılması gereken yatırımlar yapılmasış insanlar fakir, aç ve gerekli eğitim verilmemiş. Batıda bir okulda disiplin suçu işleyen bir öğretmen doğuya sürgün olarak gönderilmiş...
tabikide öyle zaten ben objektif bakıyorum yazdıklarımdan ne anlamak isterseniz onu anlarsınız ama zaten ben tek bir tarafa sucu yıkmadım...
kardes burada birbirimizi sorgulamiyoruz..o yüzden mesajlarimin seni hedef aldigini sanma, öyle birseyde haddime degildir..
bizler genel adina konusyuoruz ;)
beni bu olayda en cok sinirlendiren taraf o imza atan bir tarafin yüce meclisin üyesi olmasidir!..yoksa kendiler celik, comak oynasin umrumda degil ama o mecliste milletvekili sifatini tasiyan birinin aponun posteri önünde o imzayi atmasini ben icime sindiremiyorum..
kesinlikle planlanmış bir hareket... burdaki amaç bu ülkede biz de söz sahibiz,yeri geldiğinde sizde bize muhtaçsınız, bak nasıl kurtardık askerleri.. der gibi tamamen kışkırtma proveke etme..
düsündükleri tek sey ülkeyi bozgun edip kendileri baska ülke kurmak ama bunlara güçleri yetmezzz
kurtlar puslu havayi sever ya..dtp de ortami iyice puslandirmaya calisip, bundan rant elde etmeye calisiyor..yakinda kongreleri var büyük ihtimalle firat anli secilecek yada apo nun sözünden cikmayan birisi cünkü ahmet türk beklentilere karsilayamiyor..
dtp yerel secimlere kadar suni bir hava yaratip, doguda kaybettigi gücü tekrar ele gecirmeye calisacak..siyaset bir satranc gibidir bir hamle yaparken cok sonraki hamleleride düsünüp yapmalisin yoksa her an mat olabilirsin ;)
Onlybullet34
11-06-2007, 22:57
Evet arkadaşlar son sözleri söyleyelim.
loneliness
11-06-2007, 22:57
DTP bir şey düşünemiyor Çünkü DTP hiç bir şekilde tek başına hareket edemiyor.. Yeterince özgür değiller.. Başlarında imralı Doğuda Pkk Atacakları her adımda belkide kendi sonlarını hazırlayacaklar.. Birazda onun da etkisi olduğunu kabul edelim.. Onun için DTP ne düşünüyor değil PKK ve imralı ne düşünüyor demeliyiz..
kesinlikle planlanmış bir hareket... burdaki amaç bu ülkede biz de söz sahibiz,yeri geldiğinde sizde bize muhtaçsınız, bak nasıl kurtardık askerleri.. der gibi tamamen kışkırtma proveke etme..
ben daha öncede yazdim..o 8 askerin teslim alinmasi, serbest birakilmasi tam bir muamma..binlerce insani katleden cani örgüt bir anda insafami geldi..
akli sira kamuoyuna mesaj gönderiyorlar..dtp de akli sira ikili oynayarak halk nezdinde itibarini yükseltmeye calisiyor ama yersek! ;)
dtpnin yaptıgı planlar gerceklesemeyecek cünkü buna biz izin vermeyizzzzzz
Arkadaslar hepinize tesekkürler..ben güzel insanlarin düzenledigi, istirak ettigi tartismaya katilmak icin buraya geldim ve iyi gectigini düsünüyorum..
kirici olduysam, sürcü lisan ettiysem affola..insallah yakin zamanda daha fazla online olup, daha güzel fikir paylasimlarinda bulunacagim..
hepinize simdilik hayirli geceler..
cümleten selametle...;)
Onlybullet34
11-06-2007, 23:01
Düşünme yetenekleri kıt :) Niyetleri düzelmeli galiba hiç düzelmeyecek gibi.Dtp kapatılacaktır.
arkadaslar tartısma güzel basladı ve güzel sonuclandı fikrini paylasan herkese tesekkür ediyorum...UNUTMAYINKİ FİKİRLERİN VE DİLLERİN SUSTUGU YERDE BEDENLER KONUSUR!!!!!!!!!!!!!!
bu arada askerlerin birinin nevruzda yapılan gösteride çekilen pkk yandaşlı resimleri çıkmış bilgisi olan varmı.. ben kaynak sağlam değil diye yayınlamadım forumda
Yavuz_ErTürk
11-06-2007, 23:02
İlk kez Ak parti forum da bu kadar uzun süre online kaldım ve bir tatışmaya katıldım. Düşünüyorum da daha önce boş yere geçirmiş olduğum günlere üzülüyorum. İnşallah fırsat buldukça hep burada olacağım. Bu hoş sohbete beni davet eden arkadaşa özellikle teşekkür ediyorum..
bu arada askerlerin birinin nevruzda yapılan gösteride çekilen pkk yandaşlı resimleri çıkmış bilgisi olan varmı.. ben kaynak sağlam değil diye yayınlamadım forumda
ahmet türkün yegeni oldugu idda ediliyor..haber 7 de okumustum ;)
Onlybullet34
11-06-2007, 23:04
İlk kez Ak parti forum da bu kadar uzun süre online kaldım ve bir tatışmaya katıldım. Düşünüyorum da daha önce boş yere geçirmiş olduğum günlere üzülüyorum. İnşallah fırsat buldukça hep burada olacağım. Bu hoş sohbete beni davet eden arkadaşa özellikle teşekkür ediyorum..
Teşekkürler.Mutlu olduysan ne mutlu. ;)
DIS GÜNDEMDE ONUNLA İLGİLİ LİNK VAR KONUDA BAKARSAN SORUNUN CEVABINI ALACAGINA İNANIYORUM İYİ AKSAMLAR HERKESE
loneliness
11-06-2007, 23:05
ahmet türkün yegeni oldugu idda ediliyor..haber 7 de okumustum ;)
O olayla ilgili türkiyede halkında farklı bir düşüncesi var... Herkezin kafası karışık..
Onlybullet34
11-06-2007, 23:10
Arkadaşlar katılımlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekür ederiz.
Hiç kimsenin kalbi kırılmadan, küsme, darılma olmadan amacımız olan bilgi akışı, karşılıklı bilgi paylaşımından faydalandınız ümidi ile
Durmak yok yola devam sloganı ile yola koyulmuş partimiz gibi
biz de tartışmalara durmak yok perşembe günü yeni programımızda görüşmek üzere.
Kalın Sağlıcakla. Selametle.
___Görüş ve Önerilerinizi Bize Yazın___ (http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=21029.0)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.