fatih kısaparmak balon baskılı balon 47 güvenenler iyi haber - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 47 güvenenler iyi haber

serdaraydın
10-08-2008, 16:54
:kiss:http://fotograf.gazetevatan.com/fotogaleri/act/5774_379_08102008_1.jpg

http://fotograf.gazetevatan.com/fotogaleri/act/5774_4687_08102008_11.jpg

http://fotograf.gazetevatan.com/fotogaleri/act/5774_4687_08102008_10.jpg

http://fotograf.gazetevatan.com/fotogaleri/act/5774_4687_08102008_9.jpg

http://fotograf.gazetevatan.com/fotogaleri/act/5774_4687_08102008_8.jpg

serdaraydın
10-08-2008, 16:55
http://fotograf.gazetevatan.com/fotogaleri/act/5774_4687_08102008_7.jpg

http://fotograf.gazetevatan.com/fotogaleri/act/5774_4687_08102008_6.jpg

EniGma
10-08-2008, 16:56
Başbakan
Baykalın karşına çıkmamalı çünkü bu azından köpük saçan herif konuşturmaz
Başbakanı

serdaraydın
10-08-2008, 17:01
rte baykal karşına cıkmalı ama kokrkuyor dokunuzmazlıkları kaldır diyecek tayyip haşırd yolszuluklar orata dökulecek tayyip korkar ordan incek hemde perşan olarak 47 havanısı indiriyorlar az kaldı:cheesy:

AK_Türk
10-08-2008, 17:09
rte baykal karşına cıkmalı ama kokrkuyor dokunuzmazlıkları kaldır diyecek tayyip haşırd yolszuluklar orata dökulecek tayyip korkar ordan incek hemde perşan olarak 47 havanısı indiriyorlar az kaldı:cheesy:

uzulme 22 temmuzdada indiriyorlardi ama kendileri indiler :smiley1146:

serdaraydın
10-08-2008, 17:13
uzulme 22 temmuzdada indiriyorlardi ama kendileri indiler :smiley1146:
22 temmuz halk size güvendi chp degilim bu arada ve dini siyaset alet ettiniz bütün yıl yolsuzluklar ............. Kimsenin değerlerine hakaret edemezsiniz..Ahlaksız yorum düzeltilmiştir..ugraştınız gorecegiz az kaldı halk havasınız indirecek ben şimdi gulmuyorum o zman gulecegim siz kendinizi kormaya devam edin ama görecegiz akp yaptıkları teke tek sorulacak unatmayın

Beritan
10-08-2008, 17:17
bu anletin yalan olduğu çok belli....çünkü saadet hiçmi girmedi ankete...siz hangi kesime sordunuz...sadece sol kesimemi;D

serdaraydın
10-08-2008, 17:20
bu anletin yalan olduğu çok belli....çünkü saadet hiçmi girmedi ankete...siz hangi kesime sordunuz...sadece sol kesimemi;D
ANKET VE A ve G ŞİRKETİ YAPKIP BU ŞİRKET AKP YAKINLIGIYLA BİLİNİR SAADET DEDİGİN PARTİ YUZDE 1 OY TABININDA OLAN KUCUK PARTİLER ANKETLER SADECE BUYUK PARTİLER İCİN YAPILIR SONUTLAR ORTADA BELKİ BANA YALANCI DİYEBİLİRSİNİZ AMA SONUCLAR ACIKCA ORTADA İNANSANIZDA İNANMASAIZDA:kiss:

Beritan
10-08-2008, 17:27
yok estağfirullah inanmamak ne kelime sadece inandırıcı gelmiyor bu demek olmazki size yalancı demek istediğimizden değil bunlar..ama %1 değil..%2,5 aldı buda küçük parti demek değildir...saadete küçük parti diyene ben:cheesy::cheesy:

Duygu'Seli~
10-08-2008, 17:32
Efendim bu anketin kaynağı nedir nerdendir bilmem..Ülkemizde hemen her ay her hafta her kanal her yayın ayrı anketler düzenliyor..Birinde oy oranı %40lardayken diğerinde nedense %20lerde çıkyıor..Velhasıl biz bu anketlere göre yolumuzu çizmiyoruz..Ülkenin kaderi bu anketlere göre belirlenmiyor gerçekçi olalım.. Hatırlarsanız ikinci referandum öncesinde yine bu tür anketlerle halkın gözünü boyamaya çalışıyorlardı..Ama ne oldu..Halk kanmadı..Siz müsterih olun halk kime neden nasıl oy vereceğini çok iyi biliyor..O yüzden kimsenin seçimine müdahale etmeyin..
Bizimle aynı fikirde olmamanız bizlere ve değer veridklerimize hakaret etmenizi gerektirmez..Lütfen haddinizi bilin..Muhalefetliğinde bir sınırı vardır..Adam gibi yapın..!!

serdaraydın
10-08-2008, 17:38
[sıze=4]efendim bu anketin kaynağı nedir nerdendir bilmem..ülkemizde hemen her ay her hafta her kanal her yayın ayrı anketler düzenliyor..birinde oy oranı %40lardayken diğerinde nedense %20lerde çıkyıor..velhasıl biz bu anketlere göre yolumuzu çizmiyoruz..ülkenin kaderi bu anketlere göre belirlenmiyor gerçekçi olalım.. Hatırlarsanız ikinci referandum öncesinde yine bu tür anketlerle halkın gözünü boyamaya çalışıyorlardı..ama ne oldu..halk kanmadı..siz müsterih olun halk kime neden nasıl oy vereceğini çok iyi biliyor..o yüzden kimsenin seçimine müdahale etmeyin..[/sıze]
[sıze=4]bizimle aynı fikirde olmamanız bizlere ve değer veridklerimize hakaret etmenizi gerektirmez..lütfen haddinizi bilin..muhalefetliğinde bir sınırı vardır..adam gibi yapın..!![/sıze]birşey hatırlatırım bu şirket en güvenilir akp yakınlıgıyla bilinen bir şirketir a&g şirketi yaptıgı anket gecen senelerde alacagınız oy orasınız 46 olarak tahmin eden tek şirketittir

siyah gül 07
10-08-2008, 17:38
Çok saçma bewncede çıklmamalı gereksiz bir tartışma dennisin ihtiyacı olabilir ama bizim başbakanımızın ihtiyacı yok buna korktuğu için değil ayrıca gereksiz olduğu için çıkmayacak sende boşuna kendince muhalefet yapma bence % 47 ne yapacağını biliyor halk güvendi ve güvenmeye devam edecek harap etme kendini

serdaraydın
10-08-2008, 17:39
yok estağfirullah inanmamak ne kelime sadece inandırıcı gelmiyor bu demek olmazki size yalancı demek istediğimizden değil bunlar..ama %1 değil..%2,5 aldı buda küçük parti demek değildir...saadete küçük parti diyene ben:cheesy::cheesy:
tamam %2.5 olabilir inanmayabilirsiniz kucuk bir partidir saadet bundna sonra iktitdar olu diye dusunuyorsunuz yanılıyorsunuz mufazakalrarın partisi akp varken saadet ikdidar olması olabilir hic akp 22 temmuz guvenip ikdidar yapn halk havasını indirecektir

serdaraydın
10-08-2008, 17:42
[sıze=3]çok saçma bewncede çıklmamalı gereksiz bir tartışma dennisin ihtiyacı olabilir ama bizim başbakanımızın ihtiyacı yok buna korktuğu için değil ayrıca gereksiz olduğu için çıkmayacak sende boşuna kendince muhalefet yapma bence % 47 ne yapacağını biliyor halk güvendi ve güvenmeye devam edecek harap etme kendini[/sıze]
%47 halk size 22 temmuz guvenerek verdi ve sizi gördu artık halka guven vermiyorsunuz anket sacma yalan diyebilirsiniz çunku kendi beyninizi tatmin etmek isyiyorsunuz ama gerçekler kacınılmazdır siz zannediyorsunuzki bu kadatr yolsuzluk yapan bir parti tekrar ikdidar guluyorum size acıyorum yapmadıgınız pislik kalmadı

siyah gül 07
10-08-2008, 17:49
%47 halk size 22 temmuz guvenerek verdi ve sizi gördu artık halka guven vermiyorsunuz anket sacma yalan diyebilirsiniz çunku kendi beyninizi tatmin etmek isyiyorsunuz ama gerçekler kacınılmazdır siz zannediyorsunuzki bu kadatr yolsuzluk yapan bir parti tekrar ikdidar guluyorum size acıyorum yapmadıgınız pislik kalmadı

Sen kendine acı bir yalanın arkasına sığınıyorsun sende yalan olursun dikkat et Halk kendinden emin yerel seçimlerde göreceksin hoş şimdiye kadar ne oldu ise akıllanmayacaksınız yine ama haklı olan kazanacak sen kendine acı ve gülünecek bir şey var evet kendi haline gül:lipsrsealed:

serdaraydın
10-08-2008, 17:50
Sen kendine acı bir yalanın arkasına sığınıyorsun sende yalan olursun dikkat et Halk kendinden emin yerel seçimlerde göreceksin hoş şimdiye kadar ne oldu ise akıllanmayacaksınız yine ama haklı olan kazanacak sen kendine acı ve gülünecek bir şey var evet kendi haline gül:lipsrsealed:
senin gibi örümcek beyinliler chp oldugumu düsünüyor ama öyle degil hadini bildirmayan bilidrirler halk yerel secimde sizi sandıga gödugunde bir yalanla kacırsınız tayyip her zman yaptıgı gibi sizde yalan bitmez kan emiciler

temelli
10-08-2008, 19:22
akp hazin sonu diyebiliriz durmak yok çalmaya devam:angry:

siyah gül 07
10-08-2008, 19:35
Çok komiksin ya seninde gözün kör sanırım yada hazımsızlık kötü birşey
inan işime gelmediği için değil çıkmam gerektiği için çıkıyorum yoksa sana verilecek cevap çok amöa mesai bitti sonra artık ne yapalım :shades:

temelli
10-08-2008, 19:37
Çok komiksin ya seninde gözün kör sanırım yada hazımsızlık kötü birşey
inan işime gelmediği için değil çıkmam gerektiği için çıkıyorum yoksa sana verilecek cevap çok amöa mesai bitti sonra artık ne yapalım :shades:
çık seni tutunmı var hadibi bilmeyen vatanı karış karıl satan akp hadini bildirelecektir

siyah gül 07
10-08-2008, 19:42
yok çıkmak zorunda olana kaçtı falan diyorsunuzda o yüzden dedim
Merak etme halk doğruyu yanlışı biliyor sandıktan çıkana üzülen ben değil siz olacaksınız:evet:

temelli
10-08-2008, 20:23
yok çıkmak zorunda olana kaçtı falan diyorsunuzda o yüzden dedim
Merak etme halk doğruyu yanlışı biliyor sandıktan çıkana üzülen ben değil siz olacaksınız:evet:
böyle diyorsunuzya sizi guluyorum bana chp liyim gibi davranmalar akp gibi bir laikligin odagı olmus parti tayyip efendi ogluna gemi alır unukıtan babalar gibi satar siz bunu başka bisiey degil

Beritan
10-08-2008, 20:54
akp hazin sonu diyebiliriz durmak yok çalmaya devam:angry:
herlafta çalmayı söylüyorsunuz..varsa ispatınız buyurun...yoksa susun...size acıyorum;D

temelli
10-08-2008, 20:56
herlafta çalmayı söylüyorsunuz..varsa ispatınız buyurun...yoksa susun...size acıyorum;D
bunu bilerek yapıyorsunuz tayyip dokunulmazlık zırlhını oldugnu bile bile çatır çatır ispatlanıyor ne yazıkı milletveli degilim çaldıgnız kendinde biliyorsunuz birazcık allah korkun varsa calamdıgnıa yemin edermisin ummu seleme

Beritan
10-08-2008, 20:59
bunu bilerek yapıyorsunuz tayyip dokunulmazlık zırlhını oldugnu bile bile çatır çatır ispatlanıyor ne yazıkı milletveli degilim çaldıgnız kendinde biliyorsunuz birazcık allah korkun varsa calamdıgnıa yemin edermisin ummu seleme
ak partili olsam emin olun ederdim ...:)
ama ak partili olmasamda göz var nizam var ....tamam çaldı diyelim chp ne yapıyor...:thinking1qs1:

temelli
10-08-2008, 21:02
ak partili olsam emin olun ederdim ...:)
ama ak partili olmasamda göz var nizam var ....tamam çaldı diyelim chp ne yapıyor...:thinking1qs1:
şahsın cumhuriyet halk partisini desteklemektedir umarım yemin ederdiniz.dindar degilim ama kul hakına çok önem veririm buna dikkat ederim ama çalanlara goz yumam:kiss:

Beritan
10-08-2008, 21:04
şahsın cumhuriyet halk partisini desteklemektedir umarım yemin ederdiniz.dindar degilim ama kul hakına çok önem veririm buna dikkat ederim ama çalanlara goz yumam:kiss:
her sol kesimin lafı aynı...dindar değilim ama kul hakkına önem veririm....hiç inandırıcı bir taktik değil....sizin bu yaptığınız kul hakkına girmiyormu...sizin kul hakkından kastınız ne oluyor merak ediyorum..:thinking1qs1:

temelli
10-08-2008, 21:08
her sol kesimin lafı aynı...dindar değilim ama kul hakkına önem veririm....hiç inandırıcı bir taktik değil....sizin bu yaptığınız kul hakkına girmiyormu...sizin kul hakkından kastınız ne oluyor merak ediyorum..:thinking1qs1:
sol kesimin lafları beni baglamıyor sayın seleme insan haklarına olan herşey birisinin hakını yemek devleti dolandırmak vs herşey kul hakkı çok öenmlidir asla kul hakkına girmem dikkat edini<ki kul hakkıan gerçkci ve ciddi şekilde önem veririm islamiyet kitaplarına kul hakkı nasıl yazıyorsa aynen kabul ediyorum. hırsızlık buyuk gunahtır saygılarımla

Beritan
10-08-2008, 21:11
o zaman kul hakkı diyorsunuz...amenna...
başörtüsü yasağı bir kul hakkı değilmidir...
katsayı adaletsizliği kul hakkı değilmidir...dinimizi yaşıyamak bizden çalınan en büyük adaletsizlik değilmidir..
ya siz ne diyosunuz...anlamıyorum kalkmış adaletsizliği bize anlatmaya çalışıyorsunuz...asıl en büyük hırsızlığı siz yapıyorsunuz...onurumuzu çalmaya çalışıyorsunuz...yazık..

temelli
10-08-2008, 21:20
o zaman kul hakkı diyorsunuz...amenna...
başörtüsü yasağı bir kul hakkı değilmidir...
katsayı adaletsizliği kul hakkı değilmidir...dinimizi yaşıyamak bizden çalınan en büyük adaletsizlik değilmidir..
ya siz ne diyosunuz...anlamıyorum kalkmış adaletsizliği bize anlatmaya çalışıyorsunuz...asıl en büyük hırsızlığı siz yapıyorsunuz...onurumuzu çalmaya çalışıyorsunuz...yazık..
turkiye cumhuriyeti laik bir ulkedir ve kuralllar göre harket ediniz bu ulke kurucusu ULU ÖNDER ATATURK'TÜR. turban laiklige aykırıdrı anayasa mahkmesi söyluyor ben degil katsayo propleminiz falan çözum getirsinler bu benim işim degil devletin hukumetin eleindedir çözsun burda kul hakını anlatırken sizi ders vermiyorum sordunuz ya cevap veriyorum akp çaldıgı paralar icin bu forumda kimse yemiz etmez birçok hak vardır am gunu geldiginde hesap sorulacak kimse o makamda kalcı degilidr unutmayın saygı sevgilerimle

Beritan
10-09-2008, 17:14
turkiye cumhuriyeti laik bir ulkedir ve kuralllar göre harket ediniz bu ulke kurucusu ULU ÖNDER ATATURK'TÜR. turban laiklige aykırıdrı anayasa mahkmesi söyluyor ben degil katsayo propleminiz falan çözum getirsinler bu benim işim degil devletin hukumetin eleindedir çözsun burda kul hakını anlatırken sizi ders vermiyorum sordunuz ya cevap veriyorum akp çaldıgı paralar icin bu forumda kimse yemiz etmez birçok hak vardır am gunu geldiginde hesap sorulacak kimse o makamda kalcı degilidr unutmayın saygı sevgilerimle
laiklik...sizin için nedir...hakları gasp etmekmi...laikliğe aykırılık ne var ..itici geliyor sizin gibiler sayesinde laiklik...emin olun ATATURK burda olsaydı sizden utanç duyardı...katsayı problemide laiklik çebrini takılmıyorumu..?çalınan para olsa emin ol bu konuda cevap vermek istrerdim ama ben bilmiyorum şahit olmadı...siz olduysanız bilemem;)