Orijinalini görmek için tıklayınız : ‘Allah' dedik atıldık!
Ertuğrul ÖZGÜL
01-27-2010, 11:54
Genelkurmay Başkanı Org. İlker Başbuğ'un, “Askerlere, ‘Allah Allah' diye hücum emri veriyoruz” diyerek, Balyoz Darbe Planı'ndaki cami bombalama eylem planı haberlerine sert çıkması, Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararlarıyla ordudan atılan askerlerin tepkisine neden oldu. Vakit'e konuşan YAŞ mağdurları, “Biz Allah dediğimiz için ordudan atıldık. İlker paşa kimi kandırıyor” dediler.
ERTUĞRUL CESUR'UN HABERİ...
“BENZER PLANLARI BİZZAT GÖRDÜM”
YAŞ mağduru emekli Binbaşı Mustafa Hacımustafaoğulları, “Balyoz darbe planının doğru olduğuna yüzde yüz inanıyorum, çünkü benzer planların konuşulduğu toplantılara bizzat katıldım, gördüm” dedi. Silahlı Kuvvetler'de görevdeyken benzer bir toplantıya Eskişehir'de katıldığını kaydeden Hacımustafaoğulları, “1989'da Hava Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde bir seminerde benzer bir toplantıya şahit oldum. Bu tür toplantılar genellikle gizli istihbarat toplantılarıdır. Burada öyle sapkın görüşler gündeme gelir ki şaşarsınız. Aklı başında bir insan bu toplantılarda yapılan konuşmaları duysa, toplantının askeriyede değil de Bakırköy Ruh Hastalıkları Hastanesi'nde yapıldığını sanır. Bunların gözünde sivil iktidarlar, yok edilmesi gereken işgal gücü, kendileri ise tek vatansever. Atabeyler çetesi, Sauna çetesi gibi tüm çeteler de yaptıklarına çetecilik demez, kendilerini vatansever sayarlar. Ancak yaptıkları PKK'nınkinden farksızdır. Bu zihniyetten her şey beklenir” diye konuştu.
“REFERANSLARI ADD, ÇYDD OLUNCA”
TSK içinde bu tür korkunç planlar yapanların olmasının şaşırtıcı olmaması gerektiğini ifade eden Hacımustafaoğulları, “TSK'ya ADD, ÇYDD gibi derneklerin referans olduğu insanlar alınıyor. Ailede bir başörtülü olması, TSK'ya alınmamak için en büyük neden sayılıyor. Bu yetmiyor, askeri okullarda adeta bir beyin yıkama süreci yaşanıyor. Bu süreçte bizim gibi kalıba sokulamayanlar da YAŞ kararlarıyla temizleniyor. Böyle bir kurumdan bu tür korkunç planlar çıkmasından daha doğal ne olabilir? Bizim ‘Allah' demekten başka ne suçumuz vardı? Sayın Başbuğ samimi ise yapması gereken savunmaya geçmek değil, bu tür illegal oluşumlarla ilgili işlem başlatmasıdır. Yoksa hatim de indirse inandırıcı olmayacaktır” dedi.
AY: “NAMAZ KILIYORUM DİYE ATILDIM”
28 Şubat sürecinde binbaşılık rütbesindeyken YAŞ kararıyla TSK'dan ihraç edilen Yavuz Ay da, kendisinin ihraç gerekçesinin, eşinin başörtülü olması, kendisinin de namaz kılıyor, içki içmiyor olması olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: “Biz de ordumuzun İlker paşanın dediği gibi olmasını isteriz, ancak gerçekler pek öyle değil. Üstelik bu sadece 28 Şubat'tan beri olan bir durum değil. 1977'de TSK'ya girdiğimden beri gördüğüm durum bu. İnsanlar, bırakın ‘Allah' demeyi, çocuklarına Sümeyye, Şeyma gibi isimler koydular diye sorgulandı, bu yüzden yargıya kapalı YAŞ kararıyla ordudan atıldı. İlker paşayı sözlerinde samimi ise YAŞ kararıyla atılanlardan özür dilemeye ve yapılan hataların telafi edilmesine davet ediyorum.”
VAKİT
Ertuğrul ÖZGÜL
01-27-2010, 11:54
http://img402.imageshack.us/img402/5788/resim1050741.jpg
rikopasa
01-27-2010, 12:02
Bu adam Ak Parti'den milletvekili aday adayı olan adam değilmi ? Çok komik ...
İyiki atılmış ordudan, orası burası oynayan adamın şanlı ordumuzda ne işi var.
Ertuğrul ÖZGÜL
01-27-2010, 12:05
Kendiniz nasılda belli ediyorsunuz ne yani ateist olan adamlar orduda subay olabiliyor hatta ağlama duvarında dua eden adam genel kurmay başkanı olabiliyor ama ak partili, müslüman olunca olamıyor bu nasıl bir mantık...
Müdafaa-iHukuk
01-27-2010, 12:06
rikopaşa haklısın. Türk ordusu gibi bir kurumda böylelerine yer olmadığını anlamaları lazım.
Müdafaa-iHukuk
01-27-2010, 12:07
Ordu inançlara mesafeli durması gerekir ve bu tip insanları içinde barıondıramaz. Bu gibi oluşumlara göz yuman ordunun ordu vasfı kalmaz.
Ertuğrul ÖZGÜL
01-27-2010, 12:09
Kalmamış ki zaten belkide olmadığı için ordu bu durumda...
Müdafaa-iHukuk
01-27-2010, 12:16
Fethullah Cemaatinin polis teşkilatına sızdığı herkezce bilinmektedir. Ama bunu orduya yapamayacaksınız.Hala daha sizim irticacı zihniyetinize direnen bvir orduya sahibiz.Ordu içince aslşa irticai faaliyetlere izin verilemez. O atılanlar neden islamcı gazetelere konuşuyorlar da diğer gazetelere konuşmuyorlar? Çünkü adamların ideolojisi çürük de o yüzden. Ordu da bu tip çürüklerin metastaz yapmaması için çürükleri ayıklıyor.
Ertuğrul ÖZGÜL
01-27-2010, 12:21
Komik adamsın ha nereden çıkardın Fethullah güleni şimdi lafı bile geçmedi...
Siz düz kafa olduğunuz için her Allah diyeni Fethullah gülen zannediyorsunuz...
Ama unutmaki genel kurmay başkanıda Allah dedi geçenlerde hemde Canlı Canlı...
Müdafaa-iHukuk
01-27-2010, 12:28
Ertuğrul belli ki kafatasının içindeki organın idrak ediş şekli sanırım zayıf. Mesajlarımı okuma ve yorumlama şeklinden bu anlaşılıyor. Ben ne dedim? ''Polis teşkilatına Fethullahçı sistem sızdı'' dedim. Amacınızın yine Fethullah cemaatinin irticacı mantığını orduya yerleştirmek.Namaz kılan, dini, yaptığı işe karıştırana ordu göz yumarsa ordunun tarafsızlığı kalır mı? Kalmaz. Hali hazır da Vakitin ne denli çakma ve çarpıtma hatta ve hatta ahlak dışı hakaretvari yazıları malum.Ordunun türbana karşı olan tutumu bilindiği halde bu şekilde olan biri tabikide barınamaz orduda.
Ertuğrul ÖZGÜL
01-27-2010, 12:30
niye sadece islam girince bozuluyor bu ordu orasını anlayamadım....
Ertuğrul ÖZGÜL
01-27-2010, 12:35
O zaman ağlama duvarında dua eden birisi niye orduda hala.....
Ertuğrul ÖZGÜL
01-27-2010, 12:42
Resimleri bulabilirsem göstereyim hemen hakaret etmek sizin oralarda demokrasi olabililr ama bizim forumda yasak....
Ertuğrul ÖZGÜL
01-27-2010, 12:44
http://www.haber10.com/images/news/125813.jpg
http://www.pranga.net/resimler/haberler/ic_haber/ilker_basbug3.jpg
Al sana resim....
Müdafaa-iHukuk
01-27-2010, 13:43
Bu fotoğraflar hiçbir şeyi ifade etmez. Zira Askeri Bölge dahilin de değildir yani KAMUSAL ALAN da yapılan bir eylem yoktur. Ama o namaz kılanlar, Kamusal Alan tabir edilen ve askeriye içerisinde bu eylemlerini icra etmişlerdir. İş bu nedenle, kamusal alan sınıfındaki herhangi askeri bölge sınırları dahilinde yapılması suçtur. Bu fotoğraflardan da, askerin din ve inançlara tamamen mesafeli olduğu, her dine eşit mesafede olduğunu görmekteyiz. Paşam burada, gerek havra, gerek klıse gerekse camide de ibadet edilebileceğini ve TSK'nın din ve inançlara tamamen eşit5 seviyede yaklaştığının en güzel ifadesidir. Olayı farklı yerlere çekmek, çarpıtmaktan başka bir şey değildir. Fotoğraflarda da görülüyor ki, Sayın Paşam sivil kıyafet ile orada bulunmaktadır. Yani subay titri ile değil.
Akl-ı Selim
01-27-2010, 14:08
İslamın diğer dinlerden farkı ne dediğinize göre sAyın müdafa-i hukuk sizin islam dininden olduğunuzu zannetmiyorum.Yoksa böyle bir abes söz söylemezdiniz.Biz Müslümanlardan bu ordu ne çekmişte bugün bu kadar gaddar davranıyor.Bir insanın inandığı gibi yaşamsından, görevine bunu sorun teşkil ettirmeden yerine getirmesi kadar ne doğal olabilir ki.
Siz ibadet etmiyorsunuz diye bizler de mi yaşamayalım.
Sizler Laiklik falan istemiyorsunuz sizler ateizmi istiyor ve yaşıyorsunuz.
Bırak ertuğrul kardeşim '' eşşek hoşaftan ne anlar ''
http://www.pranga.net/resimler/haberler/ic_haber/ilker_basbug3.jpg
Allah Allah,Fesubhanallah hayırdır inşaallah :hihi2:
Kamusal alanda değilmiş yahu gezidir o gezi (:
EpiVaTeS
01-29-2010, 16:38
ALLAH ALLAH diye hücuma...
YALLAH YALLAH diyede kovmaya...
ne perhis ne lahana turşusu...
bu dini resmen istismardır...
Laikliğin kamusal alana girmesidir...
EpiVaTeS
01-29-2010, 17:27
İyide a benim akıllı sandığım muhalifim...
ben Gülen cemaatine üye bile değilim...
Her Müslümanı potansiyel Fethullahçı olarak gördüğün sürece söylediklerinin gözümde pul kadar değeri yok...
Git fethullahçılara sor...:)
EpiVaTeS
01-29-2010, 17:34
Sadece neden sen üstüne alınıyorsun yaranmı varda gocunuyorsun.Ben bir müslümanın papa ile samimi şerkilde görüşülmesine dinler dialoğu kılıfına skulmasını kast ediyorum.
Neyi kast ettiğin beni zerre kadar ilgilendirmez...
ama bir şey beni ilgilendirir...
her muhalif yazıda fethullah güleni öne sürmen asıl senin yaranın olduğunu ve gocunduğunu gösterir...;;)
LAIKLIK tabiki de kamusal alanda olacak. Laıklık bu ulkenın harcıdır. Iskelet kemiğidir.Laıklık bu ulkede her yerde olmalıdır. Sizler önce Gülenin Papa ile muhataplığına kılıf bulmaya çalışın. Yni önce kendi gözünüzdeki merteği çıkartın (tabi çıkartabilirseni) sonra karsınızdaki kişinin gözündeki çöpü daha iyi görmeye çalışıp ilgilenirsiniz.
Ulan!Mendebur..
Çık!Girmesene bu foruma...
Zaten ALLAH çarpmış seni birde yöneticiler çarpmadan uslu uslu..
Beyefendi gibi çıkmayı denesene..
Yahu anlamıyorum sana maaş mı?Veriyorlar ne bu iş için..
Gir ateist sitelere savun savunabildiğin kadar.
LAIKLIK tabiki de kamusal alanda olacak. Laıklık bu ulkenın harcıdır. Iskelet kemiğidir.Laıklık bu ulkede her yerde olmalıdır. Sizler önce Gülenin Papa ile muhataplığına kılıf bulmaya çalışın. Yni önce kendi gözünüzdeki merteği çıkartın (tabi çıkartabilirseni) sonra karsınızdaki kişinin gözündeki çöpü daha iyi görmeye çalışıp ilgilenirsiniz.
Neden olmasın güzel birşeyse yahu. Papa ile görüşmesine gelince canım kardeşim o konuları anlamaya sizin aklınız fikriniz yetmez.
Sizler Başbuğ ağlama duvarında diye resimleri koyacaksınız ama Gülenin Papa ile olan kankalığını kılıflara sokacaksınız bu ne iki yüzlülük. Bizim değil onun yarası vardı kaçtı gitti amerikalara simdi amerıkalardan fetvalar veriyor.Cünki hala daha cemaat ve ummet zıhnıyetınden kurtulamayan dımagların posalarısınız sızler. Hala daha mıllet olma kavramının şiarına vakıf olamadıgınızdan olmnsasın bu. Hala daha PADİŞAHIM ÇOK YAŞA mantığı ile giitiğinizden belkide.
Başbuğ yahudi bile olabilir görevini laikiyle yapsında sorun yok az adam devşirmedik. :)
Ak_Urfalı
01-29-2010, 17:51
Sizler Başbuğ ağlama duvarında diye resimleri koyacaksınız ama Gülenin Papa ile olan kankalığını kılıflara sokacaksınız bu ne iki yüzlülük. Bizim değil onun yarası vardı kaçtı gitti amerikalara simdi amerıkalardan fetvalar veriyor.Cünki hala daha cemaat ve ummet zıhnıyetınden kurtulamayan dımagların posalarısınız sızler. Hala daha mıllet olma kavramının şiarına vakıf olamadıgınızdan olmnsasın bu. Hala daha PADİŞAHIM ÇOK YAŞA mantığı ile giitiğinizden belkide.
Sen yeni oldugun için bilmessin benim sen ve senin gibiler için...
Tabulaşmış bir atasözüm var...
''Bir provakatör bir provakotöre gel beraber bir provakasyon yapalım '' demiş...
Mesajları okudukça üzülüyorum. Olayları yorumlarken bu kadar vicdansızca yapılan yorumlara üzülüyorum.
Taraf olmanın hazzıyla birbirimize "bak bak nasıl oturttum lafı" mantığıyla birbirimize abanan hallerimize üzülüyorum. Arkadaşlar biz bir bütün değil miyiz?
Birbirimizi ateist islamcı fethullahçı şucu bucu diye etiketlemek, o etiketlerin üstünden muhabbete espiriye boğulmak, "laflar sokmak" iyi hoş da kimi tüketiyoruz biz görmüyor muyuz?
Biz'i tüketiyoruz.
Biz!
Ak_Urfalı
01-29-2010, 18:02
Ne o Fethullaha laf edince sinir katsayınız tavan yaptı ama sizler TSK'nın başındakı Subaya dmediğinizi bırakmıyorsunuz. Önce siz insan olun ki layık oldugunuz cevapları alın oldu mu?Sizler istediğiniz gibi konusacaksınız ama karsı traf konsunca sınırden küplere bineceksınız hadi oradan.
Eleştirinin bile bir düzeyi olur...
Fetullah gülen hocaefendiyi begenmiye bilirsin...
O senin görüşün...
Ama eleştirilerini hakaret boyutuna çektinmi...
O senin insanlıgını gösterir..
Ne yazdım da hakaret oldu dilemma?
.:Ay_Yıldız:.
01-29-2010, 18:32
Zaten ağlama duvarlarında gezmekten başka bir halt etmeyen bir Genelkurmay başkanı'nın bi masaya vurarak Allah kelimesini kullanmasını bu halk yemedi.yemezde.
Başörtülü anaların askeriyeye alınmasını açıklayamadı,açıklayamazda.
EpiVaTeS
01-29-2010, 18:40
kediyi ciğerine doğru postalasak...
nasıl olur ciğerinden ayrı kalmasın...;D
Ertuğrul ÖZGÜL
01-29-2010, 19:23
Bu adam hiç bıkmayacak gibi duruyor ama bizde bıkmayız elhamdülillah çünkü biz Ak partiliz....
ishakyilmaz
01-29-2010, 19:33
İslam dinine her dönem saldırılar olmuştur.Mensubu müslümanlar ise her daim zulme maruz kalmışlardır!Bu inkar edilemez doğal bir gerçektir.Lakin Peygamberimiz (S.A.V)döneminde olduğu gibi,bu dönemdede galip gelecek olan müslümanlardır...
TSK ya gelince,içinde çöreklenmiş sayısızca ve ortak hareket eden din düşmanları mevcuttur.Bugün ortaya çıkarılan darbe girişimleri planlarının nerdeyse tümünün hedefinde islam ve müslümanlar yer almaktadır!Durum bu kadar açık ve net iken hala kelime oyunlarına başvurulması büyük bir garabet olsa gerek!
Birileri istedikleri kadar müslümanları yok etmeye,yücce dinimiz islama saldırmayı kendilerine vazife edinselerde,gayret ve çabaları boşadır...
Tuğrul Paşa
01-29-2010, 19:40
Ertuğrul belli ki kafatasının içindeki organın idrak ediş şekli sanırım zayıf. Mesajlarımı okuma ve yorumlama şeklinden bu anlaşılıyor. Ben ne dedim? ''Polis teşkilatına Fethullahçı sistem sızdı'' dedim. Amacınızın yine Fethullah cemaatinin irticacı mantığını orduya yerleştirmek.Namaz kılan, dini, yaptığı işe karıştırana ordu göz yumarsa ordunun tarafsızlığı kalır mı? Kalmaz. Hali hazır da Vakitin ne denli çakma ve çarpıtma hatta ve hatta ahlak dışı hakaretvari yazıları malum.Ordunun türbana karşı olan tutumu bilindiği halde bu şekilde olan biri tabikide barınamaz orduda.
Cumhuriyet (!) ordusunda vakti zamanında "ALLAH ALLAH" diye cepheye gidenler,vurulup pak-ı temiz alnından şehit olanlar görseydi bu günleri , acaba giderlermiydi ?
Bu gün ise;Harp okuluna almadığınız türbanlı Ayşe'nin oğlu Mehmeti savaşa alıp, cephenin en önünde savaştırmayı biliyorsanız, o Mehmeti harp okuluna da alacaksınız, yok öyle nağme...!
Üzümünü yiyip, halka talkını yedirmek yok öyle...
Sokak Kedisi
01-29-2010, 21:30
Kusura bakmayın. Sizler hem pastam dursun, hem karnım doysun istiyorsunuz ama üç kuruşa beş köfte olmaz. Askerlik mecburidir. Gerçi şimdi vicdan-i retçiler gibi vatan hainleri peydah olmaya başladı ama onlara da gerekeni yapar ordumuz. Ordunun içerisine din karışması orduyu lekeler.Ordunun bağımsızlığına, tarafsızlığına gölge düşürür. TSK'nın kurallarını sınavlarını kazansın girsin. Kimse giremezsin demiyor ki. Madem TSK'ya girmek istiyor ordunun kurallarına uymak zorunda. Ayrıca ordu hiçbir zaman dine düşman olmadı. Ordunun dine mesafeli duruşunu bu şekilde yorumlamanız son derece üzücü. Ama sizler her daim bu ülkenin ordusuna hakaret etmeyi, saldırmayı marifet sayıyorsunuz.
Sen böyle siz böylesiniz diye atıp tutmaya devam edersen fazla yaşyamazsın bu forumda. Zaten yaşamayacaksında küfür etmeni bekliyorum. Ondan sonra yalan olacaksın pisicik...
Ciğercinin kedisi idin sokak kedisi oldun bir dahakinede sokak gezgini!!! olmayasın...
Sokak Kedisi
01-29-2010, 21:48
Siz istediğiniz gibi konuşacaksınız, başkasına konuşamassın diyeceksiniz öylemi* Bir de kalkıp demokrasiden bahsedeceksiniz Muhalefet olmayı suç sayan bir partinin mensubu demokrasiden nasibini almamış demektir
Siz yeteri kadar demokratsınız ya, memlekete yetiyorsunuz. Bugün kimin postalını yaladınız...
Demokrasi diyorsunda 10 dakikaya kalmaz Allaha kitaba peygambere anamıza bacımıza saydırmaya başlayacaksın. Demokraside küfür serbestmi yoksa...
Sokak Kedisi
01-29-2010, 21:59
NuSReT sizinkiler iyi bilirler yıkama yağlama yalama yutma işlerini. Hükümetten ihale alma arazi kapatma volayları için. Belli oluyor kimin kimlere sırtını dayadığı.
Tuğrul Paşa
01-31-2010, 17:30
Kusura bakmayın. Sizler hem pastam dursun, hem karnım doysun istiyorsunuz ama üç kuruşa beş köfte olmaz. Askerlik mecburidir. Gerçi şimdi vicdan-i retçiler gibi vatan hainleri peydah olmaya başladı ama onlara da gerekeni yapar ordumuz. Ordunun içerisine din karışması orduyu lekeler.Ordunun bağımsızlığına, tarafsızlığına gölge düşürür. TSK'nın kurallarını sınavlarını kazansın girsin. Kimse giremezsin demiyor ki. Madem TSK'ya girmek istiyor ordunun kurallarına uymak zorunda. Ayrıca ordu hiçbir zaman dine düşman olmadı. Ordunun dine mesafeli duruşunu bu şekilde yorumlamanız son derece üzücü. Ama sizler her daim bu ülkenin ordusuna hakaret etmeyi, saldırmayı marifet sayıyorsunuz.
Hani TSK laik'ti?!
Tüm dinlere eşit mesafede olması gerekmez mi??
(Gerçi TSK'nın Kemaliz denen bir Din'(!)e kuvvetle itaat ettiği doğrudur da bu kemalizm maskesini ifşa edenleri de bir türlü sevmezler)
İşine geldi mi "Allah Allah", işine gelmedi mi "başörtüsü yasak"...
"Peygamber ocağı" denmesinden bile rahatsızlarken şimdi ajitasyona geçmişler!
Ben halk olarak zekama hakaret edildiği hissiyatına kapılıyorum, yalanda olsa cümlelerde zeka pırıltısı arıyorum ama bulamıyorum!
Beni en cok sinirlendiren, ordunun bu tarz "Dini guzellemeleri" ancak başı sıkışınca hatırlaması...
Ben ayrıca sürekli "Irtica geliyor" avezeleri ile gündeme gelen TSK'nin, işine gelince şehadet gibi kutsal/dini bir motifi kullanmasına da karşıyım...
Siz nerede yaşıyorsunuz?!
Uzayda mı yaşıyorsunuz?!
Allahım forum üstadlarına sabır versin bu sakızları bize tek tek mi yolluyorlar
Deniz Yıldızı
02-04-2010, 03:26
Hani TSK laik'ti?!
Tüm dinlere eşit mesafede olması gerekmez mi??
(Gerçi TSK'nın Kemaliz denen bir Din'(!)e kuvvetle itaat ettiği doğrudur da bu kemalizm maskesini ifşa edenleri de bir türlü sevmezler)
İşine geldi mi "Allah Allah", işine gelmedi mi "başörtüsü yasak"...
"Peygamber ocağı" denmesinden bile rahatsızlarken şimdi ajitasyona geçmişler!
Ben halk olarak zekama hakaret edildiği hissiyatına kapılıyorum, yalanda olsa cümlelerde zeka pırıltısı arıyorum ama bulamıyorum!
Beni en cok sinirlendiren, ordunun bu tarz "Dini guzellemeleri" ancak başı sıkışınca hatırlaması...
Ben ayrıca sürekli "Irtica geliyor" avezeleri ile gündeme gelen TSK'nin, işine gelince şehadet gibi kutsal/dini bir motifi kullanmasına da karşıyım...
Siz nerede yaşıyorsunuz?!
Uzayda mı yaşıyorsunuz?!
Tuğrul Paşa sen olsan olsan değil paşa olsan olsan maşa olursun, AKP'nin maşası. Bu ülkenin asla sarsılmaz yok olmayacak değerleri vardır ve ne pahasına olursa olsun o değer ler korunur. Bunlarda ATATÜRK İLKE ve DEVRİMLERİDİR. Öncelikle Mustafa Kemal ATATÜRK'e uzattığın dilini topla yoksa o dil kopartılır alnının çatısına yapıştırılır. Senin gibi hala daha Osmanlı denilen son kullanma taeihi geçmiş bir imparatorluk yok. Beğenmiyorsan işte kapı işte sapı tamam mı arkadaşım.
Tuğrul Paşa
02-05-2010, 13:30
Tuğrul Paşa sen olsan olsan değil paşa olsan olsan maşa olursun, AKP'nin maşası. Bu ülkenin asla sarsılmaz yok olmayacak değerleri vardır ve ne pahasına olursa olsun o değer ler korunur. Bunlarda ATATÜRK İLKE ve DEVRİMLERİDİR. Öncelikle Mustafa Kemal ATATÜRK'e uzattığın dilini topla yoksa o dil kopartılır alnının çatısına yapıştırılır. Senin gibi hala daha Osmanlı denilen son kullanma taeihi geçmiş bir imparatorluk yok. Beğenmiyorsan işte kapı işte sapı tamam mı arkadaşım.
Bu kemalistler, GERÇEKLERİ gören birini gördüklerinde niye salyaları akar?
Salya sümük milleti tehdit etmeye mi gücünüz yetiyor?
Yazdıklarıma cevap vermek yerine bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olduğun için hakaret'ten başka yazacak hiç bir şeyin kalmadığı iletinde bas bas bağırıyor...
Annesi veya karısı başörtülü olduğu için terfi edemeyen. Alkol almadığı için komutanları tarafından alay konusu edilen…!
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün karısı başörtülü diye neredeyse darbe oluyordu. Gaziantep’te başörtülü kızlar ilahi söylediler diye muhtıra veren bir ordudan bahsediyoruz!
Bizim bir ordumuz var.
Evet..!
Ama bu ordu insanların manevi olarak kuvvet kazandıkları bir peygamber ocağı değil. Komutanları Hz Muhammed (s..v)i veya sahabeyi örnek almıyorlar kendilerine. Çağdaş uygarlık denen bulanık bir idealleri var. Bulanık, çünkü hangi çağdan bahsettikleri belli değil. Bu idealin mucidi Mustafa Kemal Paşa 1938′de ölmüş. Ölene kadar batıya hayran bir biçimde yaşamış. Smokini, şapkayı, tangoyu, batıda ne varsa onu alıp halkına dayatmış. Direnen istiklal mahkemesi denen müsamere-duruşmalarla idam edilmiş.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.