fatih kısaparmak balon baskılı balon 9 Müslümana Başörtüsü Gözaltısı - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 9 Müslümana Başörtüsü Gözaltısı

Hüdaverdi
06-13-2008, 17:36
Anayasa Mahkemesi'nin başörtüsünü serbest bırakan yasayı iptal etmesiyle Türkiye çapında başlayan protesto eylemlerine Van'dan provakatif bir gözaltı geldi

4 gündür Van Yüzyıl Üniversitesi önünde düzenlenen protesto gösterilerinin ardından dün akşam vakitlerinde provakatif bir suçlama üzerine 9 Müslüman gözaltına alındı.

Van'dan edindiğimiz bilgilere göre, Van Yüzyıl Üniversitesinden bazı kişilerin "protestocu müslümanların eylemlere katılmayanların ev ve arabalarını yakacağı" yönünde emniyet güçlerine ihbarda bulunması üzerine, protesto gösterilerine öncülük ettiği ileri sürülen 9 müslüman gözaltı alındı...

Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz...

velfecr

Hüdaverdi
06-13-2008, 17:37
Raydan çıktı herşey,çatışmaya doğru mu sürükleniyoruz ?

maviinsan
06-13-2008, 17:38

abartma.Bişey yok

Hüdaverdi
06-13-2008, 17:40
Bilmem bana öyle geldi,ülke bunalım içide,insanlar sıkıldı bu durumdan.Arabalara polisler baskın yapıp başörtüsü avına başladı,sinir krizi geçirenler oldu.Şimdi de bu olay.Yarın bir gün birisi kıvılcımı çıkarırsa devamı gelecekmiş gibi görülüyor.Kargaşa çıkarmak kolay birşey.

Beritan
06-13-2008, 17:42
güya müslüman bir ülkede yaşıyoruz...
yazık gerçekten yazık..

tayyipleyiz
06-13-2008, 17:44
Sağduyu gerekesiz diyenler böyle düşünmüyorlar. Sadece ihbar değerlendirilmiş. Provakatif ise gerekende yapılır. ;)

maviinsan
06-13-2008, 17:47

kanlı mı kansız mı? ??? ???

Hüdaverdi
06-13-2008, 17:51
Hangi çatışma kansız olmuş ki ?
Darbe isteyenler darbe için herşey yapabilir :-*
Sorulan sorular,kışkırtmalar ortada,insanların sabrını zorluyorlar.Bu yüzden çatışma kaçınılmaz diye düşünüyorum ama olmaz inşallah.
Hele ben askerdeyken asla olmaz :-*
Veya ben abartıyorum fazla sıkıldığım için.

sevgi_akp
06-13-2008, 19:13
Hic birsey olmaz jandarma yı gördümü herkes degisir :) merak etme