Orijinalini görmek için tıklayınız : ▄▀▄▀▄▀▄ Online AK Servis ▄▀▄▀▄▀▄
sadeceali
07-14-2008, 23:40
Arkadaşlar Yeni bir sistemle karşınızdayız.... Bayadır foruma girmiyordum... Bir güvenlik sitesine takılıyordum. Ama bu ara burdayım.. Madem görevliyiz hakkını verelim dedim.
Neyse sorunlar bölümünü karıştırırken baktım bölüm çok kalabalık. Diğer moderator kardeşim RDönmezs ile bu konuyu görüştük... Tartıştık.. Ve Üyelerin sorunlarını yazıp cevap alabileceği tek bir konu açmaya karar verdik... Bu konu sabit kalacak...
Bundan sonra bilgisayar sistem güvenlik konularında bir sorununuz olduğunda buraya mesajla yazıyoruz ve yetkili kişiler size cevap veriyor... Olay bu...
Yeterince açık zaten... Yetkili Kadro :
-RDönmezs
-SadeceAli
-Deniz.Feneri-
-YavuzSultanSelim-
Not : Eminim forumda sistem ve güvenlik konularında bilgili başka arkadaşlar vardır... ancak şu an sadece ikimiziz... kendini belli eden ve aktif olan üyeleri gördükçe o üyeyle konuşup buraya alacağız...
Not : Bu yardım sistemini üye olduğum başka bir forumdan esinlenerek oluşturduk...Bunu da belirteyim... Hak geçmesin onlara...
Lütfen çok güzel mükemmel olmuş.. çok güzel düşünülmüş gibi sadece yorum içeren mesajlar atmayalım..
SadeceAli , RDönmezs
RDönmezs
07-14-2008, 23:43
Hayırlı olur forumumuz için inşAllah :-* ben elimden gelen yardımı yapıyorum / yapacağım.. ;)
tayyipleyiz
07-14-2008, 23:44
Öncelikle tebrik ederim. Çok güzel bir düşünce ... Hayatiyeti daha da güzel olmuş. :)
Ben ilk sorumu sorayım o zaman ... MSN kişisel iletimi değiştiremiyorum. "Şu anda değiştirilemedi, daha sonra deneyiniz" türü bir sorun yaşadım. Cevabını iştiyakla bekliyorum.
Teşekkürler. :)
RDönmezs
07-14-2008, 23:45
Öncelikle tebrik ederim. Çok güzel bir düşünce ... Hayatiyeti daha da güzel olmuş. :)
Ben ilk sorumu sorayım o zaman ... MSN kişisel iletimi değiştiremiyorum. "Şu anda değiştirilemedi, daha sonra deneyiniz" türü bir sorun yaşadım. Cevabını iştiyakla bekliyorum.
Teşekkürler. :)
Messenger oturumunuzu kapatıp tekrar açmayı denermisin abi..
tayyipleyiz
07-14-2008, 23:46
Bu günlerdir sürüyor. :)
RDönmezs
07-14-2008, 23:47
O zaman messenger programını sisteminizden kaldırıp tekrar kurmayı denermisin abi..
sadeceali
07-14-2008, 23:48
O zaman messenger programını sisteminizden kaldırıp tekrar kurmayı denermisin abi..
eğer yine yaparsa messengerın farklı bir sürümünü deneyin... sürümden mi yoksa sizdenmi o zaman anlaşılır...
tayyipleyiz
07-14-2008, 23:50
Eyvallah, teşekkür ederim. Akservis gönüllüleri, iyi ki varsınız. :)
sadeceali
07-14-2008, 23:51
ne demek.. bilgi paylaştıkça değerlidir... :)
RDönmezs
07-14-2008, 23:53
Saol abi iyiki sizlerde varsınız, sorun ne alemde düzeldi mi.?
tayyipleyiz
07-14-2008, 23:55
İpuçlarını aldım ya ... Ona bakarım inşaAllah, olmazsa kapınızdayım. :)
RDönmezs
07-14-2008, 23:56
İpuçlarını aldım ya ... Ona bakarım inşaAllah, olmazsa kapınızdayım. :)
Peki abicim bekliyoruz her zaman :)
Duygu'Seli~
07-15-2008, 00:18
Rıdvann, Aliiiişşşşş... Ablacım benim pc çok donuyor ya.. ??? Eskiden usluydu artık bana çok karşı geliyor.. :( Ben izin vermeden kendi kendine kapanıyor.. Yükledğim Winamp programından sonra böyle olmaya başladı..Acaba o mu yapıyor..? >:( ;D yani günahını almıyayım programın tesadüfte olabilir..Çok yavaş..Kamplumbağa bile daha hızlı.. :( Çözerseniz bir hafta her güne kesintisiz beş artı.. ;D küçümsemeyin toplamda 35 adet artı ediyor..Ve ben bunu kimseye yapmam.. :-X ???
sadeceali
07-15-2008, 00:24
Rıdvann, Aliiiişşşşş... Ablacım benim pc çok donuyor ya.. ??? Eskiden usluydu artık bana çok karşı geliyor.. :( Ben izin vermeden kendi kendine kapanıyor.. Yükledğim Winamp programından sonra böyle olmaya başladı..Acaba o mu yapıyor..? >:( ;D yani günahını almıyayım programın tesadüfte olabilir..Çok yavaş..Kamplumbağa bile daha hızlı.. :( Çözerseniz bir hafta her güne kesintisiz beş artı.. ;D küçümsemeyin toplamda 35 adet artı ediyor..Ve ben bunu kimseye yapmam.. :-X ???
duygu hanım.. bu sorun bir programdan olduğu gibi bi çok programdanda yapabilir... hatta programdan bile yapmayabilir... virüs olabilir...
pc donması çok genel bi sorun... baş ağrısı gibi düşün... bi insanın onlarca farklı sebepten başı ağrır.... son günlerde yüklediğin programları tekrar bakıp hatırlayop sölermisin bana... ?
RDönmezs
07-15-2008, 00:25
Hangi anti virüs programını kullanıyorsun.? Bilgisayarını tarattır bikere bakalım neler bulacak..
Ben sorunlarımı bir yazsam buraya ,bana 365 gün yanımda olacak teknik ekip gönderirisiniz.. :'( :D
RDönmezs
07-15-2008, 00:36
Ben sorunlarımı bir yazsam buraya ,bana 365 gün yanımda olacak teknik ekip gönderirisiniz.. :'( :D
Tamam sen yaz biz yaparız bişiler olmadı Ali takım çantasını kap 1 yıl kapalıyız :D
sadeceali
07-15-2008, 00:39
Tamam sen yaz biz yaparız bişiler olmadı Ali takım çantasını kap 1 yıl kapalıyız :D
tamam beya... sorun değil... olmadı kasayı alırız benimkini veririz... ;D
:D :D :D
Pc 'den çok ben baş derdiyim aslında ,ama benim asıl sorunum internet bağlantımla ilgili saat gece 2 de kesiliyor..
tabi müşteri servisleride o engin bilgileri ile gerçekten çoook yardımcı oluyorlar!!!
Bilgisayarcı virüsle ilgili diyor pc ye format atalım diyor ,bense pek bir alaka kuramadım ama onuda deniyeceğim.. :'(
Hıfz-ı lisan
07-15-2008, 00:40
Çok güzel bir fikir olmuş cidden =)şimdiden ikinizede kolay gelsin..sorularımdan sıkılırsanız da Allah sabır versin ;D
sorunlarımı yazacağım inşaallah yalnız anlaşılır şekilde olması için zaman lazım..kolay gelsin :)
RDönmezs
07-15-2008, 00:43
Pc 'den çok ben baş derdiyim aslında ,ama benim asıl sorunum internet bağlantımla ilgili saat gece 2 de kesiliyor..
tabi müşteri servisleride o engin bilgileri ile gerçekten çoook yardımcı oluyorlar!!!
Bilgisayarcı virüsle ilgili diyor pc ye format atalım diyor ,bense pek bir alaka kuramadım ama onuda deniyeceğim.. :'(
Telekomu sakın arama :D onların bişi bildiği yok geçen gün aradım VDSL2 hakkında bilgi alacaktım dedim adam böyle dedi "daha öyle bişiden haberimiz yok" tamam diyip kapattım sakın arama onları ezberletilmiş, kalıp kelimeleri sana diyorlar ;)
format atma derim ama böyle uzaktanda pek faydalı olunmaz biz elimizden geleni yaparız..
Telekomu sakın arama :D onların bişi bildiği yok geçen gün aradım VDSL2 hakkında bilgi alacaktım dedim adam böyle dedi "daha öyle bişiden haberimiz yok" tamam diyip kapattım sakın arama onları ezberletilmiş, kalıp kelimeleri sana diyorlar ;)
format atma derim ama böyle uzaktanda pek faydalı olunmaz biz elimizden geleni yaparız..
Kesinlikle haklısın birde ismini soruyarlar insanın ,
sanırım 5 dakika ismimin Sevda değil Sevde olduğunu anlamaya çalışarak geçirdiler ,
bırak ismimi ne yapacaksın bana bilgi lazım değil mi?
Ama yoook ,
peki Sevde hanım şunu şöyle yapın Sevde hanım, sonuç sıfır gerçekten kötü bir ekipleri var..
Bu format işinede gelince virüsler Pc'me misafirliğe geldiler nezaketten anlamıyorlar zor kullanacağız mecburen. :D
Ayrıca bilgiler için teşekkür ediyorum.. :)
RDönmezs
07-15-2008, 00:58
Kesinlikle haklısın birde ismini soruyarlar insanın ,
sanırım 5 dakika ismimin Sevda değil Sevde olduğunu anlamaya çalışarak geçirdiler ,
bırak ismimi ne yapacaksın bana bilgi lazım değil mi?
Ama yoook ,
peki Sevde hanım şunu şöyle yapın Sevde hanım, sonuç sıfır gerçekten kötü bir ekipleri var..
Bu format işinede gelince virüsler Pc'me misafirliğe geldiler nezaketten anlamıyorlar zor kullanacağız mecburen. :D
Ayrıca bilgiler için teşekkür ediyorum.. :)
Müşteri hizmetleri diye bir şey yok telekomda :D
virüsleri temizlemek için bilgisayarında sağlam güçlü bir anti virüs programı olması lazım bunun içinde size tavsiyem benimde kullandığım ve sitemizde resimli anlatım yaptığım avira antivir programıdır;
http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=43069.0
konuda herşeyi anlattım yükleyip bilgisayarınızı bir taratın tahminimce epeyi virüs bulup silecektir ;)
hayırlı geceler... http://www.imagechef.com/ic/view.jsp?verify=1f1d385e9190b9&msgid=0 linkindeki resmi alamıyormuyuz acaba?? ben epey uğraştım olmuyorda..
sadeceali
07-15-2008, 08:46
hayırlı geceler... http://www.imagechef.com/ic/view.jsp?verify=1f1d385e9190b9&msgid=0 linkindeki resmi alamıyormuyuz acaba?? ben epey uğraştım olmuyorda..
verdiğiniz sayfadaki resim olarak tarif ettiğiniz şey bir flash obje... onu sayfadan bi parça gibi düşünün... onun kopylanma özelliği yoktur... bence o flashın resim versiyonunu başka sitelerde arayın.... :-*
sadeceali
07-15-2008, 08:56
Çok güzel bir fikir olmuş cidden =)şimdiden ikinizede kolay gelsin..sorularımdan sıkılırsanız da Allah sabır versin ;D
sorunlarımı yazacağım inşaallah yalnız anlaşılır şekilde olması için zaman lazım..kolay gelsin :)
sen yaz ya... anlaşılır anaşılmaz olduğuna bakma.... sonuçta oc hakkında olacak.... anlaşılmyana yer olursa söyleriz hem diğer üyerde anlamşış olur ;D
yani demek istediğim düzenlemek için uğraşmayın...... siz bilgisayarım bozuk deseniz bile yeter... biz hemen teşhisi koyarız.. o derece yani... ;D
tayyipleyiz
07-15-2008, 15:01
Msn 9.0 Beta yı yükledim, sorun çözüldü. Beta olması açıkları olduğunu gösterirmi bilmiyorum. Ama ingilizce bu sorun değil. Teşekkür ederim yardımlarınız için ... :)
YavuzSultanSelim
07-15-2008, 15:08
ali ilk bana gelmen gerekiyodu böyle bir durum da ama hadi affetim seni :-X :D
tayyipleyiz
07-15-2008, 15:10
Bir soru daha ... ;D
Skystar 2 tv kartımı bilgisayarım görmüyor. Slot değiştirdiğime farkına varıyor, ancak yeniden başlattığımda aygıt yöneticisinde göremiyorum. Siz sorun isteyin bende çok. Yani yeni bir donanım olarak algılamaıyor. Ne yapmayalıyım ? :)
EpiVaTeS
07-15-2008, 15:10
˙·٠٠•● Hareketli ama cıvık olmayacak bi Alemdar yazılı imza istiyorum ˙·٠٠•●••٠·˙
YavuzSultanSelim
07-15-2008, 15:12
Bir soru daha ... ;D
Skystar 2 tv kartımı bilgisayarım görmüyor. Slot değiştirdiğime farkına varıyor, ancak yeniden başlattığımda aygıt yöneticisinde göremiyorum. Siz sorun isteyin bende çok. Yani yeni bir donanım olarak algılamaıyor. Ne yapmayalıyım ? :)
Slot değiştirdiğime farkına varıyor derken anlamadım :)
MelekTube
07-15-2008, 16:09
hayırlı bir işe imza atmışsınız gerçekten,kutluyorum..
benim bilgisayarımın sorunu yerel disk c dolmuş.nasıl boşaltacam.sanırım bazı programları kaldırmam gerekiyormuş ama tanıdıklarım var tanımadığım programlar var.ne yapmalıyım :(
YavuzSultanSelim
07-15-2008, 16:10
hayırlı bir işe imza atmışsınız gerçekten,kutluyorum..
benim bilgisaayrımın sorunu yerel disk c dolmuş.nasıl boşaltacam.sanırım bazı programları kaldırmam gerekiyormuş ama tanıdıklarım var tanımadığım programlar var.ne yapmalıyım :(
Başlat- Ayarlar- Denetim Masasına giriniz. Orada Program Ekle kaldır simgesi vardır. Oradan istediğiniz programları bilgisayarınızdan kaldırabilirsiniz. Böylece C sürücünüz rahatlamış olur
MelekTube
07-15-2008, 16:21
tamam bir çok program var.sadece kendi kullandıklarımı biliyorum yabancı anlamadıklarım var.sanırım ben üstesinden gelemeyecem.kullandıklarımı kaldırayım bari teşekürler..
YavuzSultanSelim
tamam bir çok program var.sadece kendi kullandıklarımı biliyorum yabancı anlamadıklarım var.sanırım ben üstesinden gelemeyecem.kullandıklarımı kaldırayım bari teşekürler..
kullanmadıklarını kaldır bence
tayyipleyiz
Bir soru daha ... ;D
Kartı söküp başka slota takıyorum. :)
YavuzSultanSelim
07-15-2008, 16:22
Bir soru daha ... ;D
tv kartının garantisi bitti mi ?
politikaci
07-15-2008, 16:24
avatar yapma programı indirdim.. win zipde üstüne tıklıyıp kurdum.. birdaha üstüne tıklayınca yine kurulum oluyor açma bölümü yok .. tekrar tekrar kurup sonuna bakıyorum sadece son sekmesi seçeneği var anca ona tıklıyorm yine program açılmıyor
YavuzSultanSelim
07-15-2008, 16:25
avatar yapma programı indirdim.. win zipde üstüne tıklıyıp kurdum.. birdaha üstüne tıklayınca yine kurulum oluyor açma bölümü yok .. tekrar tekrar kurup sonuna bakıyorum sadece son sekmesi seçeneği var anca ona tıklıyorm yine program açılmıyor
kurulum yaparken nereye kurduğunu gösterir tekrar kur yavaş bir şekilde. nereye kurduğunu göreceksin.
tayyipleyiz
07-15-2008, 16:26
Bir soru daha ... ;D
Hayır ... Var sanırım daha ... :)
politikaci
07-15-2008, 16:26
kurulum yaparken nereye kurduğunu gösterir tekrar kur yavaş bir şekilde. nereye kurduğunu göreceksin.
yoo göstermedi yine
YavuzSultanSelim
07-15-2008, 16:28
Bir soru daha ... ;D
yolla garantiye hiç uğraşma :D yenisi gelir hem 0
YavuzSultanSelim
07-15-2008, 16:28
yoo göstermedi yine
neymiş şu merak ettim yolla sen bana onu. ben açıyım nereye kurduğunu söylerim sana
tayyipleyiz
07-15-2008, 16:36
Bir soru daha ... ;D
Sahimi, halledeyim o zaman .... :)
YavuzSultanSelim
07-15-2008, 16:39
Bir soru daha ... ;D
Sahimi, halledeyim o zaman .... :)
hatta ellerinde senin elindeki model yoksa bir üst modelini bile yollayabilirler ;)
RDönmezs
07-15-2008, 21:08
Msn 9.0 Beta yı yükledim, sorun çözüldü. Beta olması açıkları olduğunu gösterirmi bilmiyorum. Ama ingilizce bu sorun değil. Teşekkür ederim yardımlarınız için ... :)
Bende beta 9.0 kullanıyorum abi, Türkçe yapmak için verdiğim linkte'ki TR dil dosyasını indirip C:/Program Files/Windows Live/Messenger dizinine kopyalamanız;
http://www.tizby.com/2007/12/20/msn-90-turkce-dosyasi/
RDönmezs
07-15-2008, 21:10
˙·٠٠•● Hareketli ama cıvık olmayacak bi Alemdar yazılı imza istiyorum ˙·٠٠•●••٠·˙
İmza isteyini burdan yapsan abicim :)
http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=41578.0
tayyipleyiz
07-15-2008, 21:13
Eyvallah Rıdvan sağolasın. :)
RDönmezs
07-15-2008, 21:13
Arkadaşlar sorunlarınızı daha açık ve anlaşılır bir şekilde yazınız ;)
RDönmezs
07-15-2008, 21:14
Eyvallah Rıdavn sağolasın. :)
Sen saol abicim ismimi yazarken sanırım bi heycanlanma oldu :)
rıdvan yardım et :(
salihanın külüstür bilgisayarı sadece foruma giriyor.
bi de msne
google a bile girmiyor :(
RDönmezs
07-15-2008, 22:28
bi de msne
Yeter fazla bile ona :D
Yahu öyle bir şekilde yazıyorsun ki ne olduda illa bişiler yapmış makinaya o belli durduk yere girmemezlik etmez ;) yazsın buraya iyice ona göre bişiler diyeyim ama yinede şunu bi denesin en basitinden :D
modemi resetlesin :D
sabahtan beri 50 kez resetledik :D
ne yaptığımızı anlamadık :D
RDönmezs
07-15-2008, 22:31
sabahtan beri 50 kez resetledik :D
ne yaptığımızı anlamadık :D
Sizi gidi teknoloji katilleri :D yazık bee o makinaya acıdım şimdi :D
İyice bi düşünün ne yapmışsınızdır makinaya ;)
İstanbullu yapmadık bişey :D :D
pc de ruh yok sahibine çekmiş :P
sadeceali
07-15-2008, 23:12
bi de msne
çok saçma bi sorun :D forumda her konuya erişebiliyormu? yoksa anasayfa falanmı? çünkü internette sorun olduğu zamanlar pc bazen önbellekte kayıtlı olan siteleri gösterir... biraz daha açık yazarsan....
bi de msne
çok saçma bi sorun :D forumda her konuya erişebiliyormu? yoksa anasayfa falanmı? çünkü internette sorun olduğu zamanlar pc bazen önbellekte kayıtlı olan siteleri gösterir... biraz daha açık yazarsan....
ne demek saçma ya >:(
forumda her yere giriliyor ama avatar ve imzalar görünmüyor :-\
bilgisizliğimizden soruyoruz :D
sadeceali
07-15-2008, 23:24
bi de msne
ne demek saçma ya >:(
forumda her yere giriliyor ama avatar ve imzalar görünmüyor :-\
bilgisizliğimizden soruyoruz :D
yanlış anladın beni.... :) sorunun mantığı saçma... size bişey demedim...
imza ve avatar gözükmüyosa internet bağlantınsıda sorun olabilir... eğer yer imlerine kayıtlıysa bi de... internetin kablosunu çekseniz bile site gözükebilir... :)
RDönmezs
07-16-2008, 01:03
Ankaralı yapmışsın bişey :D
siz ozaman pc'yi camdan aşağı atın :D
tamam patron hemen 8)
:D :D
RDönmezs
07-16-2008, 01:12
tamam patron hemen 8)
Alooo sakın hee sonra yarın gelip biz makinayı attık demeyin :D :P
beni ve bilgisayarımı rahat bırakın :D
başka reçeten var mı ;D
RDönmezs
07-16-2008, 01:16
beni ve bilgisayarımı rahat bırakın :D
başka reçeten var mı ;D
Rahat bırakalımda sende makinanını rahat bırak fazla üstüne gitme :D
YavuzSultanSelim
07-16-2008, 01:27
Duygusal makinalar bunlar :D
RDönmezs
07-16-2008, 01:32
Harbiden heee çok narin şeyler :)
Benim makina 8 ay oldu daha format yemedi daş gibi :D yavaşlama hiç olmadı delürtmedi :D
YavuzSultanSelim
07-16-2008, 01:34
Harbiden heee çok narin şeyler :)
Benim makina 8 ay oldu daha format yemedi daş gibi :D yavaşlama hiç olmadı delürtmedi :D
benim de baya oldu ama atıcam artık curcuna oldu :D
Deniz.Feneri
07-16-2008, 13:47
yüklemiş olduğun winamp programında virus olabilir. Rıdvan hocamın dediği gibi tarattır bir anti virus programı ile eğer antivirusun yoksa şimdilik bir demo indir. kaspersky, norton yada nod32 gibi bunlar iyidir. bulurlarsa ilk önce karantinaya al aynı şey devam ederse sil bu sefer karantinadaki tüm virusleri. Virus sistem dosyalarına bulaşmışsa ve de silinmiyorsa yapacak bir şey yok format atmalısın ama kur demo programları tarattıktan sonra kaldır diğerini kur onunla tarat sonra tekrar kaldır dene bi kaç antivirus programını yazık olmasın bilgisayarına çok da bilgin vardır içinde şimdi :)
Deniz.Feneri
07-16-2008, 13:50
yukarıdaki mesajımı dikkate almayın yanlışlıkla eski sorunlara bakılarak yazılan bir mesaj kusura bakmayın arkkadaşlar :)
RDönmezs
07-16-2008, 19:07
yukarıdaki mesajımı dikkate almayın yanlışlıkla eski sorunlara bakılarak yazılan bir mesaj kusura bakmayın arkkadaşlar :)
Kardeşim birde hangi soruna yardımcı oluyorsak o mesajı alıntı yaparak yardım edelim ki karışıklık olmasın ;) :)
Deniz.Feneri
07-16-2008, 20:47
Kardeşim birde hangi soruna yardımcı oluyorsak o mesajı alıntı yaparak yardım edelim ki karışıklık olmasın ;) :)
haklısın hocam :D
sadeceali
07-16-2008, 21:17
ye teknik ekip.... bu iş böle yürümüyo... kimsenin pcsi bozulmuyo.....
ben online virüs yollyaıp bozucam.... başka türlü ekmek pasarı çıkmaz bize...
hem artıda vermiyolar... olmazki.... ;D
YavuzSultanSelim
07-16-2008, 21:21
ye teknik ekip.... bu iş böle yürümüyo... kimsenin pcsi bozulmuyo.....
ben online virüs yollyaıp bozucam.... başka türlü ekmek pasarı çıkmaz bize...
hem artıda vermiyolar... olmazki.... ;D
evet artı vermiyorlar :D >:(
Deniz.Feneri
07-16-2008, 21:37
ya bilgisayar işi bitti arkadaşlar. ben bilgisayar programcılığı okuyorum programcı olacağım ama bu mesleği yapmayı düşünmüyorum ileride. Çok iyi bir programcı olduğumu varsaysam da şu an okulda iyilerin arasındayım ikinciyim sınıfta bu konuda ama istek yok bu meslek üzerine gerçi gelecek belli olmaz hiç şimdiden de.Siz yine artılarınızı esirgemeyin :D
şaka şaka artı önemli değil önemli olan bilgi paylaşımı
YavuzSultanSelim
07-16-2008, 21:38
ya bilgisayar işi bitti arkadaşlar. ben bilgisayar programcılığı okuyorum programcı olacağım ama bu mesleği yapmayı düşünmüyorum ileride. Çok iyi bir programcı olduğumu varsaysam da şu an okulda iyilerin arasındayım ikinciyim sınıfta bu konuda ama istek yok bu meslek üzerine gerçi gelecek belli olmaz hiç şimdiden de.Siz yine artılarınızı esirgemeyin :D
şaka şaka artı önemli değil önemli olan bilgi paylaşımı
Hangi dilleri biliyosun?
Deniz.Feneri
07-16-2008, 22:05
QBasic, Turbo Pascal, Visual Basic
seneye Delphi ve yanında belki Turbo Plas C++ öğreneceğim birini öğrenmeyeceğim ama hangisi bilmiyorum
YavuzSultanSelim
07-16-2008, 22:07
QBasic, Turbo Pascal, Visual Basic
seneye Delphi ve yanında belki Turbo Plas C++ öğreneceğim birini öğrenmeyeceğim ama hangisi bilmiyorum
QBasic, Turbo Pascal, Visual Basic bunlar tarih oldu ama
Bence direk C # öğren
RDönmezs
07-16-2008, 22:12
Ali kardeşim ben Yalovaya gidiyorum burası sana emanet, hakkınızı helal edin :)
Deniz.Feneri
07-16-2008, 22:13
hocam Delphi şu anda en yaygın kullanılanlardan ve benim stajda olduğum şirket de bunu kullanıyor. diğerlerine gelince tarih olması önemli değil. Ben bana gösterileni öğrenirim gösterilmeyeni de öğrenirim ama bu konuda istek ve gayret olmalı. Ben de bu arzu olmazsa olmaz. son senemde elimden geldiğince hepsini en iyi şekilde öğreneceğim. söylediğin tarih olanlar QBasic ve Turbo Pascal için geçerli ona sözüm yok çünkü DOS altında çalışıyorlar. Bi bitsin de okulum kapsamlı açıklamamı o zaman yaparım ben sana :D
Deniz.Feneri
07-16-2008, 22:13
helal olsun hakkımız varsa Rıdvan hocam
YavuzSultanSelim
07-16-2008, 22:14
hocam Delphi şu anda en yaygın kullanılanlardan ve benim stajda olduğum şirket de bunu kullanıyor. diğerlerine gelince tarih olması önemli değil. Ben bana gösterileni öğrenirim gösterilmeyeni de öğrenirim ama bu konuda istek ve gayret olmalı. Ben de bu arzu olmazsa olmaz. son senemde elimden geldiğince hepsini en iyi şekilde öğreneceğim. söylediğin tarih olanlar QBasic ve Turbo Pascal için geçerli ona sözüm yok çünkü DOS altında çalışıyorlar. Bi bitsin de okulum kapsamlı açıklamamı o zaman yaparım ben sana :D
Visual Basic şu an etkili o tarih olanların arasında.
Kısacası şu anda en etkili 3 dil var bence delphi C #.net C++.net
sadeceali
07-16-2008, 22:15
Ali kardeşim ben Yalovaya gidiyorum burası sana emanet, hakkınızı helal edin :)
eyvallah rıdvan bey..... yalova bursa arası 45 dakika atla taksiye gel... ;D
Deniz.Feneri
07-16-2008, 22:16
ben Delphi ustası olsam yetiyor bana
YavuzSultanSelim
07-16-2008, 22:19
ben Delphi ustası olsam yetiyor bana
Bende C # :D
Alii benim bilgisayar gene kafayı yedi.. http://www.ismetiyye.com/Smileys/default/agla2.gifValla ben bir şey yapmadım ::)
Bak şimdi... İnternet durupduruken gidiyor..Ağ bağlantılarına bakıyorum her şey normal gorunuyor..Ama internete bağlanmıyor.En fazla google sayfası açılıyor..Sonra düzelse de bazı siteleri açmıyor..Mesela senin açtığın o siteye hala giremedim.. Ne yapacagım ben ya :-\ http://www.ismetiyye.com/Smileys/default/agla2.gif
sadeceali
07-18-2008, 19:44
Alii benim bilgisayar gene kafayı yedi.. http://www.ismetiyye.com/Smileys/default/agla2.gifValla ben bir şey yapmadım ::)
Bak şimdi... İnternet durupduruken gidiyor..Ağ bağlantılarına bakıyorum her şey normal gorunuyor..Ama internete bağlanmıyor.En fazla google sayfası açılıyor..Sonra düzelse de bazı siteleri açmıyor..Mesela senin açtığın o siteye hala giremedim.. Ne yapacagım ben ya :-\ http://www.ismetiyye.com/Smileys/default/agla2.gif
nagihan birincisi ; en fazla google açılıyo diyip.. google ı küçümseme.. o küçümsediğin şirket internetin sahibi gibi bişey... ;D
and the second one; ;D eğer google açılıyosa diğerleride açılır... nette sorun varsa google ı önbellekteki hafızadan açıyo olabilir..
sana tavsiyem modemi bi resetle bakim... arkasında bi tuş vardır.. bas ona gitsin :D
oguzdesouza
07-18-2008, 19:47
Ali'ye bak sen neler de bilirmiş... Sen sütünü içtin mi olum :D
Ali çaktırma da benim de bir sorunum var.. :(
Şimdi internetten bi yazı dosyası indirdiğimizde pdf şeklinde inio o da hiç bi işe yaramıo bunu düzgün bi şekilde indirebilirmiyiz :-\
Not: Düzgün bi cevap yaz...
Artistlik taslama bi de ;D
sadeceali
07-18-2008, 19:49
Şimdi internetten bi yazı dosyası indirdiğimizde pdf şeklinde inio o da hiç bi işe yaramıo bunu düzgün bi şekilde indirebilirmiyiz :-\
güzel kardeşim bilmesem bu aleti böle bi iin altına girmem demi :D
nese... kardeş acrobat reader programını indir... bedava.. heryerde var... onunla pdfleri açabilirsin...
ama yine açamazsan ben sana pdfyi txt ye çeviren bişey bulurum....
oguzdesouza
07-18-2008, 19:50
İyi tamam aferim.. :D
Ben zaten emin olmak için sormuştum.. :P
Teşekkürler :)
sadeceali
07-18-2008, 19:51
İyi tamam aferim.. :D
Ben zaten emin olmak için sormuştum.. :P
Teşekkürler :)
ne demek.. müşteri veli nimetimiz... çıkarken bi artı verin.... :P ;D
RDönmezs
07-18-2008, 19:52
güzel kardeşim bilmesem bu aleti böle bi iin altına girmem demi :D
nese... kardeş acrobat reader programını indir... bedava.. heryerde var... onunla pdfleri açabilirsin...
ama yine açamazsan ben sana pdfyi txt ye çeviren bişey bulurum....
Bulurum yok mecbursun bulmaya :) hem .pdf'i .txt çeviren proglar var ilgilen bakiyim :)
oguzdesouza
07-18-2008, 19:55
Ali olum bak da Rıdvan'ı örnek al...
Artımı Rıdvan'a veriyorum...
Demiyecem diyorum ama Fenerli olunca bi başka oluo bee :)
sadeceali
07-18-2008, 19:56
biliyom var.. :D ama acrobatı bulamazsa ben onu veiririm ona diye şey ettim... kızma hemen ;D
sadeceali
07-18-2008, 19:56
şş biraderler... takım işini sokmayın araya... valla rdvan yokken hepnizie yanlış bilgi veririm.. çöker makine.. ;D ;D ;D
RDönmezs
07-18-2008, 19:58
şş biraderler... takım işini sokmayın araya... valla rdvan yokken hepnizie yanlış bilgi veririm.. çöker makine.. ;D ;D ;D
:D :) Pşşttt akıllı ol len pürüz yapma :D
Deniz.Feneri
07-18-2008, 21:29
ya ben stajdan ancak çıktım sorunlara geciktim galiba :D
YavuzSultanSelim
07-18-2008, 21:31
ya ben stajdan ancak çıktım sorunlara geciktim galiba :D
halledilmiş hepsi :D
sadeceali
07-18-2008, 21:38
Arkadaşlar ben 10 gün süreyle bodruma tatile gidiyorum.... Dükkan size emanet.... :) ;D
YavuzSultanSelim
07-18-2008, 21:41
Arkadaşlar ben 10 gün süreyle bodruma tatile gidiyorum.... Dükkan size emanet.... :) ;D
çok üzüldüm :( :( :(
hehe paralar bana kaldı :D :D
Hıfz-ı lisan
07-18-2008, 21:46
Konuşmayında icraat görelim ..öhüm.. 8) ::)
İşinizin başına dönmeniz için size yardım edeyim ;D Pc sürekli takılıyor :'( (Rıdvan pcmde virüs tok,tarama yap deme :D ) arkadaşım kasadan dolayı olabilir kasayı arasıra aç dedi ama :-\ hadi kolay gelsin :D
YavuzSultanSelim
07-18-2008, 21:48
İşinizin başına dönmeniz için size yardım edeyim ;D Pc sürekli takılıyor :'( (Rıdvan pcmde virüs tok,tarama yap deme :D ) arkadaşım kasadan dolayı olabilir kasayı arasıra aç dedi ama :-\ hadi kolay gelsin :D
Şimdi kolay gelsin diyosun da ilk başta ayrıntılı açıkla >:( biz asabi bir servisiz :D :D
Takılırken ne oluyor?? Fare ve Klavye çalışıyor mu?? bu çok önemli
RDönmezs
07-18-2008, 21:50
Çok açıklayıcı çok net bir şekilde anlatmışsın bravo "PC sürekli takılıyor" yahu ne olduda onu diyinde ona göre yardım edelim sarı çizmeli mehmet ağa..
sadeceali
07-18-2008, 21:51
pc bi çok sebepten takılır....
-harddisk dolması
-kullanıdığınız programlara raminizin yetişememesi
-antivirüsnüzün bulamdığı bir çeşit virüs ;D
-Donanımdan kaynaklanan bi sorun..
daha da genişler bu liste...
o yüzden biraz daha ayrıntılı ltfen.... :)
Hıfz-ı lisan
07-18-2008, 21:52
Nezaketli olun bu yazıyı gören kaçar ha ;D neyse Allah tan anlayışlı üyelerdenim ::) komşumuzun küçük oğlu bile sizden daha sabıırlı ;D bilgisayardan anlasam sormam herhalde Allah ım ya açıklaycı ol demiş.. >:(
Hıfz-ı lisan
07-18-2008, 21:53
pc bi çok sebepten takılır....
-harddisk dolması
-kullanıdığınız programlara raminizin yetişememesi
-antivirüsnüzün bulamdığı bir çeşit virüs ;D
-Donanımdan kaynaklanan bi sorun..
daha da genişler bu liste...
o yüzden biraz daha ayrıntılı ltfen.... :)
Ali bir sen varsın diğerleri anlamıyor zaten..sağol :) +++ inşaallah düzelir.. :-\
Hıfz-ı lisan
07-18-2008, 21:54
Çok açıklayıcı çok net bir şekilde anlatmışsın bravo "PC sürekli takılıyor" yahu ne olduda onu diyinde ona göre yardım edelim sarı çizmeli mehmet ağa..
iyi gittim..kolay gelsin size..
Alinin yazdıklarına bakacağım..çok yardımcı oldun sağol ;D
YavuzSultanSelim
07-18-2008, 21:54
bizi dinleyen yok ki fare kıpırdıyo mu takıldığın da diyoruz huhuuuu
sadeceali
07-18-2008, 21:55
faydam dokunduysa ne mutlu :) ;D
Hıfz-ı lisan
07-18-2008, 21:55
Pc takılıyor uzun bir süre sonra kendine geliyor..maus,klavye çalışmıyor..oldu mu? >:(
Hıfz-ı lisan
07-18-2008, 21:56
faydam dokunduysa ne mutlu :) ;D
Bir sen varsın okadar..bunlar agresif sana benzemiyorlar :) ;D tekrar sağol =)
RDönmezs
07-18-2008, 21:57
Yahu zor bişimi daha açık bir şekilde yazmak..
sadeceali
07-18-2008, 21:58
Pc takılıyor uzun bir süre sonra kendine geliyor..maus,klavye çalışmıyor..oldu mu? >:(
donanımdan kaynaklanabilir.... veya çok ısınma... şimdi makinayı göremediğim için.. kesin konuşamıyorum... mazur gör :)
Hıfz-ı lisan
07-18-2008, 21:58
tamam ..sustum.. ::) gittim..
Sağol =) kolay gelsin size..
RDönmezs
07-18-2008, 21:59
tamam ..sustum.. ::) gittim..
Sağol =) kolay gelsin size..
Güle güle..
YavuzSultanSelim
07-18-2008, 22:04
Ram yada Hdd... >:(
Hıfz-ı lisan
07-18-2008, 22:07
tamam kızmayın ya Rıdvan la sana ters birşey mi dedim anlamadım ki..özür dilerim..bakacağım yardım için sağolun :-\ :(
YavuzSultanSelim
07-18-2008, 22:08
tamam kızmayın ya Rıdvan la sana ters birşey mi dedim anlamadım ki..özür dilerim..bakacağım yatdım için sağolun :-\ :(
Takılıyorum yaaa deli :D
Ali açıklamış büyük ihtimal hatta kesinlikle donanım sorunun var. Eğer bilgisayarın garantisi bitmediyse aldığın yere götür, bittiyse güvenilir bir Bilgisayarcıya götür ;)
RDönmezs
07-18-2008, 22:12
tamam kızmayın ya Rıdvan la sana ters birşey mi dedim anlamadım ki..özür dilerim..bakacağım yardım için sağolun :-\ :(
Hayır birşey demedin, demek istediklerimi anlatamadım yada anlamak istemedin..
sadeceali
07-18-2008, 22:13
gençlik son mesajlarm.. dükkan size emanet.. dilencilere para vermeyin... + vermeynlere bilgi vermeyin... hatta yanlış bilgi verin ;D
Hıfz-ı lisan
07-18-2008, 22:14
Tamam ben anlamadım..
RDönmezs
07-18-2008, 22:16
Tamam ben anlamadım..
Böyle kestirip atmayla olmaz Gonyalı ;)
Deniz.Feneri
07-18-2008, 22:23
iyi tatiller Ali bizde karadenize atalım kendimizi pazar günü :D
sorunlarınızı bekliyorum online cevap var burada :D
nagihan birincisi ; en fazla google açılıyo diyip.. google ı küçümseme.. o küçümsediğin şirket internetin sahibi gibi bişey... ;D
and the second one; ;D eğer google açılıyosa diğerleride açılır... nette sorun varsa google ı önbellekteki hafızadan açıyo olabilir..
sana tavsiyem modemi bi resetle bakim... arkasında bi tuş vardır.. bas ona gitsin :D
Allah razı olsun..Şimdilik bi sorun yok..Olursa zaten ben başını ağrıtırım yine.. +5
Yalnız tuşuna kadar soyleyip beni rezil etme >:( onu msn de soyle >:( ;D
YavuzSultanSelim
07-18-2008, 23:39
Eee Nagihan ne sandın yakında videolu anlatıma geçcez :D :D :D
Hıfz-ı lisan
07-18-2008, 23:40
Tamam ben anlamadım..
Böyle kestirip atmayla olmaz Gonyalı ;)
yok Rıdvan haklısın zaten ben anlamadım anlatamadım ::) yine de sağolun..+ :)
Yok yok Ali benim teknoloji özürlü olduğumu bildiği için yapıyor öyle :-[ :-[
::)
Ama videolu anlatırsanız daha cok işime yarar :D :D
YavuzSultanSelim
07-18-2008, 23:53
yok siz yormayın kendinizi der insan >:(
gaddar müşteriler :D
yok siz yormayın kendinizi der insan >:(
gaddar müşteriler :D
Ben ve teknoloji birbirne o kadar uzak kavramlar ki..
İnan bana videosuz anlatırsanız daha cok yorulursunuz... :-[ ;D
İnanmazsan Ali ye sor.. ::)
Deniz.Feneri
07-19-2008, 09:02
vidyolu anlatıma kadar önü var en son o olur buradan ancak :D
sadeceali
07-19-2008, 22:43
selam millet.. bodrumdayım... ama yinede kopamıyorum.. ;D
RDönmezs
07-19-2008, 22:47
olum bak orası laik bölge bu foruma girdiğini görürlerse linç ederler :D :D
YavuzSultanSelim
07-19-2008, 22:48
hehheheeh :D :D
sadeceali
07-19-2008, 22:48
ula şaka maka... dışarıya bi çıkıyorum... alışık olmadığım insan manzaralarıyla karşılaşıyorum.. ;D
:D :D :D :D
RDönmezs
07-19-2008, 22:54
Ordakiler insan değil :D LAİK :D muhabbet yeri değil len burası :D sohbete git :D
Ordakiler insan değil :D LAİK :D muhabbet yeri değil len burası :D sohbete git :D
:D :D :D dogru
sadeceali
07-20-2008, 01:07
size ne la... dükkanın ortaklarından biri de benim... ;D
YavuzSultanSelim
07-20-2008, 01:12
dükkan iş yapmıyor yaa sinek avluyoruz hergün :D
RDönmezs
07-20-2008, 01:13
Ali olum işin gücün yokmu len :D git denize gir :D manyak ne işin var forumda:D
YavuzSultanSelim
07-20-2008, 01:14
Harbiden deli midir nedir orda güneş kum deniz var başka şeyler de var :-X
RDönmezs
07-20-2008, 01:16
:D şşttt len sus :D çocuk denize gitti oraya :D
YavuzSultanSelim
07-20-2008, 01:16
yeni nesil utangaç yaaa :D
sadeceali
07-20-2008, 12:26
yeni nesil utangaç yaaa :D
evet denize gittim.... ama deniz yokki sadece... osmanda haklı.... ;D :-X
bu arada gece yarısı denize gircek halim yok... gündüz paso sudayım zaten.. ;D
tayyipleyiz
07-22-2008, 02:14
Sayın servis üyeleri : Öncelikle verdiğiniz bedava hizmetten dolayısı sizi çok seviyorum. :D Benim hattım sıksık gitmeye başladı, gidip geliyor. Nereye diye sormayın :-X N eyapabiliriz. Sevgilerimle ... :)
sadeceali
07-22-2008, 02:50
Sayın servis üyeleri : Öncelikle verdiğiniz bedava hizmetten dolayısı sizi çok seviyorum. :D Benim hattım sıksık gitmeye başladı, gidip geliyor. Nereye diye sormayın :-X N eyapabiliriz. Sevgilerimle ... :)
tam olarak ne yaparken gidiyo?
sanırım levent abi görmedi :-X
habire msnden düşüyor kardeşim yorulduk ama :D
tayyipleyiz
07-22-2008, 02:57
Aktifken gidiyor. Şimdi reset attım. Bir 10 dk dır sorun yok gibi ama ... :)
sadeceali
07-22-2008, 03:07
Aktifken gidiyor. Şimdi reset attım. Bir 10 dk dır sorun yok gibi ama ... :)
şimdii... dns in ip adresini çözümleyemio olabilir..... yani daha basit ifadeyle dns le ip adresi uyuşmuyo olabilir.... dns le ip adresinin yer aldığı yeri tarif edeyim:
bilgisayarım>ağbağlantıları> ağ bağlantısına sağt tyıkalyın> özellikler deyin... ordan tekrar özellikler deyin. internet iletişim kurallarına tıklayın listeden..
orda ne yazdığınu bana söyleyin lütfen..
Öncelikle böyle bir konu açtığınız için hepinize teşekkürler ve + + + +. :-*
Benim sorunum iki gündür nette dolaşırken sayfaların kendiliğinden kapanması net bağlantım kesilmiyor fakat sayfalar aniden kapanıyor başta bir kaç kere hata raporu filan verdi şimdi ise vermiyor sizlerce sorun ne olabilir?
Şimdiden teşekkürler. :)
tayyipleyiz
07-22-2008, 03:14
İnternet erişim kurallarında özelliklere tıkladığımda "tcp/ıp yapılandırmak için bir ağ bağadştırıcı kartı yükleyip etkinleştirmelisiniz" diyor. :)
sadeceali
07-22-2008, 15:23
İnternet erişim kurallarında özelliklere tıkladığımda "tcp/ıp yapılandırmak için bir ağ bağadştırıcı kartı yükleyip etkinleştirmelisiniz" diyor. :)
hmmm.... ilk defa karşılaştım... normal şartlarda orda ip ve dns adesleri çıkması gerek.. konuyu biraz araştırmam gerek.. en kısa zamanda burda olurum :)
sadeceali
07-22-2008, 15:39
Benim sorunum iki gündür nette dolaşırken sayfaların kendiliğinden kapanması net bağlantım kesilmiyor fakat sayfalar aniden kapanıyor başta bir kaç kere hata raporu filan verdi şimdi ise vermiyor sizlerce sorun ne olabilir?
eğer nette sorun yoksa ; sorun internet tarayıcınızdan kaynaklanıyo olabilir... explorer kullanıyorsanız yapabilir bazen.... size tavsiyem mozilla firefox 2 yi kurun....
Aliiiiiiiiii! Benim internet yine arada bir gidiyor.. :( Mesela msn açılıyor(zorla) ama kimseye bir şey yazamıyorum..Durupdururken internette sayfa goruntulenemiyor yazıyor..Ya da yine sadece google sayfası açılıyor(hiç internetin sahibi gibi bir şey google deme o bembeyaz google yazan sayfa hiçbir işime yaramıyor) Ama ağ bağlantılarında bi sorun göstermiyor.. Geçen modeme reset at dedin attım ama hala aynı sorunlar devam ediyor... Ne yapayım ben? :(
sadeceali
07-22-2008, 16:09
Aliiiiiiiiii! Benim internet yine arada bir gidiyor.. :( Mesela msn açılıyor(zorla) ama kimseye bir şey yazamıyorum..Durupdururken internette sayfa goruntulenemiyor yazıyor..Ya da yine sadece google sayfası açılıyor(hiç internetin sahibi gibi bir şey google deme o bembeyaz google yazan sayfa hiçbir işime yaramıyor) Ama ağ bağlantılarında bi sorun göstermiyor.. Geçen modeme reset at dedin attım ama hala aynı sorunlar devam ediyor... Ne yapayım ben? :(
explorer mı kullanıyosun?
bide bu artıların nerden geldi senin... >:(
Evet explorer..Ama diğeri de var..Adını unuttum ::)
Artılar.. :-X :-X
sadeceali
07-22-2008, 16:20
anlat bakşm nerden geldi bunlar... rüşvet falan mı var.... >:( ;D
anlat bakşm nerden geldi bunlar... rüşvet falan mı var.... >:( ;D
Anlatırım bi ara.. ::) Sen benim sorunu çöz önce.. :) Ben çıkıyorum Allah rızası için bul bi çözüm ben gelince okurum..
Bu arada bi + da sen ver de düzlensin rakam.. ;D (Ben sana daha şimdi verdim ::) )
Hıfz-ı lisan
07-22-2008, 16:22
Ne oldu gülsün ? :-\ :-X :-X :D
Hıfz-ı lisan
07-22-2008, 16:25
Artıların hesabını ver bakayım :o ;D
sadeceali
07-22-2008, 16:35
Artıların hesabını ver bakayım :o ;D
neyse arıkadşlar sohbet etmeyellim.... ;D
sadeceali
07-22-2008, 18:03
hmmm.... ilk defa karşılaştım... normal şartlarda orda ip ve dns adesleri çıkması gerek.. konuyu biraz araştırmam gerek.. en kısa zamanda burda olurum :)
geldim :) şimdi o sorunu iki sebepten yapabilir.. ya bilgisayarınızın ethernet kartı arızalı.. ki inşallah değildir :=)
yada driverınız yüklenmemiş... driver dediğim bu ses kartını ekran kartını yüklediğiniz cd.. anakart cdsi diye geçer... anakartın markasına göre cdnin üzerinde yazar
asus,intel,mercury.. bunun gibi... o cdyi bulupo bütün donanımı tekrar yüklerseniz düzeleceğine inanıyorum sorunun.....
eğer yine düzelmezse ethernet kartınızda sorun vardır.. umarım yardımcı olmuşumdur...
teşekkürler selametle ....
ali benim msn açılıp kapanıyo :(
çoğu zaman da yazdığım mesajlar gitmiyo..yazılanda gelmiyo :(
YavuzSultanSelim
07-22-2008, 18:07
ali benim msn açılıp kapanıyo :(
çoğu zaman da yazdığım mesajlar gitmiyo..yazılanda gelmiyo :(
msni kaldırıp yeniden kurmayı denedin mi ?
yeni msn kurdum oda açılıp kapanıyo :(
YavuzSultanSelim
07-22-2008, 18:10
yeni msn kurdum oda açılıp kapanıyo :(
bağlantında bir sorun var anlaşılan. Modemi kapatıp aç tekrardan
yavuz denemdiğim yol kaşmadıki :(
YavuzSultanSelim
07-22-2008, 18:24
Büyük ihtimal ya modemin de yada internet hattında sorun var
Biri benim sorunuma cevap yazabilir mi? ??? Ali kendini + ya kaptırdı unuttu ;D
RDönmezs
07-22-2008, 20:06
Biri benim sorunuma cevap yazabilir mi? ??? Ali kendini + ya kaptırdı unuttu ;D
Bilgisayarında yavaşlama, kasılma durumu var mı.?
Sık sık..Özellikle cd,flash bellek vb. den bir şey atarken donuyor ya da çok yavaş atıyor.. :(
RDönmezs
07-22-2008, 20:14
Sık sık..Özellikle cd,flash bellek vb. den bir şey atarken donuyor ya da çok yavaş atıyor.. :(
Hmm hangi virüs programını kullanıyorsun.?
ve sana tavsiyem flash bellek, cd bu gibi şeyleri taktığında üzerine gelip sağ tik>araştır yaparak aç ;)
Yeni format attım daha yüklemedim virüs programı ::)
Tamam sağol tavsiyen için :)
RDönmezs
07-22-2008, 20:20
Yeni format attım daha yüklemedim virüs programı ::)
Tamam sağol tavsiyen için :)
Buyur o zaman bunu kur;
http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=43069.0
virüs programı olmadan nette dolaşmak tehlikelidir ;)
Tamam sağol... + :)
peki sorunum için ayrıca bir şey yapmama gerek yok mu? :-\
RDönmezs
07-22-2008, 20:29
Tamam sağol... + :)
peki sorunum için ayrıca bir şey yapmama gerek yok mu? :-\
Sen programı kur bi sonrada anlattığım gibi bilgisayarını komple bi tarat bakalım neler bulup yok edecek ona göre devam ederiz sorunun için ;)
RDönmezs
07-22-2008, 20:30
tamam teşekkürler :)
Dur hele daha sorun düzelmedi hele bi halledelim :)
sadeceali
07-22-2008, 23:08
nası millet... dükkan iş yapıyomu
RDönmezs
07-22-2008, 23:12
Len geç git manyakmısın sen adam tatilde bile burada girme olum git yat gez dolaş :D
sadeceali
07-22-2008, 23:23
Len geç git manyakmısın sen adam tatilde bile burada girme olum git yat gez dolaş :D
şimdi çıkıyodum sahile takılmaya.... çıkmadan bakim dedim... 1 den önce gelmem.. ;D hadi size kolay gelsin.. ;D
Rıdvaaaann!Gülsün siteye giremiyor... Diğer siteler açılıyormuş ama burası açılmıyormuş..Yardım edin.. Selamı var bu arada ???Sonsuz saygılarını iletiyor artık beni alsınlar içeri diyor.. :D
Hıfz-ı lisan
07-23-2008, 00:02
:'( :'( geldim..Kendi uğraşlarımla hemde :-X >:(
:'( :'( geldim..Kendi uğraşlarımla hemde :-X >:(
ben yazdım sorunu ama takan olmadı.. :'( :'(
Hıfz-ı lisan
07-23-2008, 00:05
Saygılarımı geri çekiyorum ;D ;D Sağol Nagihancım
RDönmezs
07-23-2008, 00:06
Kurtlar vadisi ırak'ı izliyordum şeftalimi yiyerek şimdi bitti fark ettim :D
Aferim Gülsün bazı şeyleri kendi yapmalısın ışık görüyorum sende:D
Saygılarımı geri çekiyorum ;D ;D Sağol Nagihancım
:D :D :D Önemli değil canım.. :)
Biz kendi işimizi kendimiz halletmeyi öğrenelim artık :-X :-X
Bi de şeftali..Off canım çekti şimdi vardır inşAllah dolapta :D
Kapatılsın bu başlık ya...Hem işinizi yapmıyorsunuz hem ağzımızı sulandırıyorsunuz :D :D ;D
Hıfz-ı lisan
07-23-2008, 00:10
8) beni alsanıza aranıza ;D ;DAfiyet olsun..
RDönmezs
07-23-2008, 00:16
Vala geçen hafta Yalovaya gitmiştim abimle halamın yanına bahçesinden 3 torba topladık ye ye bitmiyor annem önüme 2-3 tane getiriyor yiyinde bitsin diyor :D
Hıfz-ı lisan
07-23-2008, 00:18
Vala geçen hafta Yalovaya gitmiştim abimle halamın yanına bahçesinden 3 torba topladık ye ye bitmiyor annem önüme 2-3 tane getiriyor yiyinde bitsin diyor :D
Pc den uzatsana bizede :D :D
Bütün anneler aynı galiba... :D Geçen babamda getirmiş bir sürü yiyin de bitsin diye annem getryordu hep :D ama tam da canım çektiğinde bitmiş yaa :'( :'(
RDönmezs
07-23-2008, 00:24
Gülsün ekranım pislenir bitmeden gel yetiş :D
Nagihan sendede hiç şans yok bee :D
Hıfz-ı lisan
07-23-2008, 00:25
Rıdvan inanmazsın şeftali getirdiler :o :o Kalbim temiz midir nedir..Allah ım 8) ::) :D
Ben de bi körlük var galiba.. Kardeşim baktı dolaptan şeftali çıktı :o :o :D
Rıdavan kalbi temiz olan sensin galibaigülsünle ikimiz de bulduğmuza göre ???
RDönmezs
07-23-2008, 00:30
Benim kalbim pis pis ;)
Gülsün'de sanki ilk kez şeftali yiyor msn'e yazmış :D
Hıfz-ı lisan
07-23-2008, 00:32
Estagfurullah..Tam yazdım geldi de ondan dedim ::) Belki ilk nerden biliyorsun ;D ;D
Benim kalbim pis pis ;)
:o :o Neden pis :o
RDönmezs
07-23-2008, 00:34
Benim kalbim pis pis ;)
Pis işte pis ;)
Hıfz-ı lisan
07-23-2008, 00:35
Değil,değil ;D
Ali bizi siteden atacak gelince ;D yada bu sayfaya beni almayacak ;D sustum :-X ::)
Benim kalbim pis pis ;)
Pis işte pis ;)
:o :o :o Yok ya...Değil bence... :)
Değil,değil ;D
Ali bizi siteden atacak gelince ;D yada bu sayfaya beni almayacak ;D sustum :-X ::)
Bence de :D kendisi de sohbet ediyor bana ne :-X :D
RDönmezs
07-23-2008, 00:44
Ali'de kim oluyor buranın kurucularından biriside benim :)
Kalbimin yenilenmesi lazım iyice pislendi, eskidi ;)
Hıfz-ı lisan
07-23-2008, 00:46
Tamam ozaman izin var mı ::) Yok ya şakasına söyledim onu temiz kalpli üyemiz bizim :)..uzun başlığa gidiyim ben sende göndereceksin az kaldı :D
RDönmezs
07-23-2008, 00:52
İzin veriyom tabi konuşun bişi olursa bana ulaşın :D
Hıfz-ı lisan
07-23-2008, 00:52
Ben çözdüm bu işi..İlgilenen olmadı zaten 8) :D :D
eğer nette sorun yoksa ; sorun internet tarayıcınızdan kaynaklanıyo olabilir... explorer kullanıyorsanız yapabilir bazen.... size tavsiyem mozilla firefox 2 yi kurun....
Aslında ikisini de kullanıyorum ve bu sorun explorer da kaynaklanıyor teşekkür ederim tavsiyenizi deneyeceğim. :)
sadeceali
07-23-2008, 11:32
Aslında ikisini de kullanıyorum ve bu sorun explorer da kaynaklanıyor teşekkür ederim tavsiyenizi deneyeceğim. :)
ne demek yardımcı olduysam ne ala... :)
NuR-eFSaN
07-23-2008, 18:53
merhabalar benim msn hata kodu veriyor = 8004888d kodlu hata ne yapmalıyım Msn açılmıyor :'(
başlat çaliştira girip;
regsvr32 Msxml3.dll /s
regsvr32 Dssenh.dll /s
regsvr32 Gpkcsp.dll /s
regsvr32 Slbcsp.dll /s
regsvr32 Sccbase.dll /s
regsvr32 Softpub.dll /s
regsvr32 Wintrust.dll /s
regsvr32 Initpki.dll /s
regsvr32 Rsaenh.dll /s
regsvr32 Mssip32.dll /s
regsvr32 Cryptdlg.dll /s
tek tek yazıp tamam dedim yine olmadı :'( Yardım help help help :-[
RDönmezs
07-23-2008, 19:02
merhabalar benim msn hata kodu veriyor = 8004888d kodlu hata ne yapmalıyım Msn açılmıyor :'(
başlat çaliştira girip;
regsvr32 Msxml3.dll /s
regsvr32 Dssenh.dll /s
regsvr32 Gpkcsp.dll /s
regsvr32 Slbcsp.dll /s
regsvr32 Sccbase.dll /s
regsvr32 Softpub.dll /s
regsvr32 Wintrust.dll /s
regsvr32 Initpki.dll /s
regsvr32 Rsaenh.dll /s
regsvr32 Mssip32.dll /s
regsvr32 Cryptdlg.dll /s
tek tek yazıp tamam dedim yine olmadı :'( Yardım help help help :-[
Bu konuyu bir incele bakayım;
http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=32471.0
NuR-eFSaN
07-23-2008, 19:03
Aslında msn yuklu değildi bugun şirkette yeniden yukledim ve yuklendi 8,1 serisi . . .
Ama hotmail yazan kısma çok yavaş yazılıyor şifreyi yazarken öyle olmuyor . . . oturum aç derkende yukardaki hata kodunu veriyor bana :'(
Acaba bilgi işlemci de benim pc de MSN engelli mi engelliyse nasıl kaldırabilirim :(
NuR-eFSaN
07-23-2008, 19:04
iyi de o linkte benim hata kodum yazmıyor 8004888d yok :'( :'(
RDönmezs
07-23-2008, 19:06
Aslında msn yuklu değildi bugun şirkette yeniden yukledim ve yuklendi 8,1 serisi . . .
Ama hotmail yazan kısma çok yavaş yazılıyor şifreyi yazarken öyle olmuyor . . . oturum aç derkende yukardaki hata kodunu veriyor bana :'(
Acaba bilgi işlemci de benim pc de MSN engelli mi engelliyse nasıl kaldırabilirim :(
Engelli olamaz, engelli olsaydı MSN programını hiç açamazdın ;)
Verdiğim konu linkine bakarsan iyi olur..
RDönmezs
07-23-2008, 19:11
iyi de o linkte benim hata kodum yazmıyor 8004888d yok :'( :'(
Kod:
regsvr32 Msxml3.dll /sregsvr32 Dssenh.dll /sregsvr32 Gpkcsp.dll /sregsvr32 Slbcsp.dll /sregsvr32 Sccbase.dll /sregsvr32 Softpub.dll /sregsvr32 Wintrust.dll /sregsvr32 Initpki.dll /sregsvr32 Rsaenh.dll /sregsvr32 Mssip32.dll /sregsvr32 Cryptdlg.dll /s
NuR-eFSaN
07-23-2008, 19:21
OLMADI YİNE ;)
Bana dediler ki bilgisayarım menüsünden sağ tıklayıp yönetten halledebilirsin dediler . . Ordan da çok karısık neresinden halledicem ki :(
RDönmezs
07-23-2008, 19:53
OLMADI YİNE ;)
Bana dediler ki bilgisayarım menüsünden sağ tıklayıp yönetten halledebilirsin dediler . . Ordan da çok karısık neresinden halledicem ki :(
Sana bunu diyen kim.?
Oradan nasıl hallediliyormuş?
Çok biliyorsa yapsaymış ;)
sadeceali
07-23-2008, 20:54
OLMADI YİNE ;)
Sana bunu diyen kim.?
ne alaka ya... orayla msnin alakası yok benim bildiğim kadarıyla.... orası pcyi yönetiyo.. interneti değil... demi rıdvan hocam ;D
RDönmezs
07-24-2008, 00:35
OLMADI YİNE ;)
Sana bunu diyen kim.?
ne alaka ya... orayla msnin alakası yok benim bildiğim kadarıyla.... orası pcyi yönetiyo.. interneti değil... demi rıdvan hocam ;D
Kardeşim bende pek anlamadım dediğin gibi orası pc yönetiyor ama o kimse msn sorununu yanlış yerden çözmeye çalışıyor..
ümitli_bekleyis
07-27-2008, 20:51
Acil Yardım Arkadaşlar . ..
Resimleri Masaüstü arka planı yapamıyorum . Olmuyor ya. Nasıl bir sorun olmuş olabilir :-\ ?? Garip ...
YavuzSultanSelim
07-27-2008, 21:00
Resimleri Masaüstü arka planı yapamıyorum . Olmuyor ya. Nasıl bir sorun olmuş olabilir :-\ ?? Garip ...
Hangi resimleri... Biraz aydınlatır mısın bizi eda
ümitli_bekleyis
07-27-2008, 21:04
Normalde bilgisayarda kayıtlı resimleri arka plan yaparsın ya.Son günlerde hiç bir resim arka plan olmuyor. :-\
YavuzSultanSelim
07-27-2008, 21:05
Arka plan yap dediğiniz de ne oluyor peki???
Hiçbir tepki oluşmuyo mu
ümitli_bekleyis
07-27-2008, 21:06
Tepkisiz bir masaüstü bana bakıyor ben de ona :D
YavuzSultanSelim
07-27-2008, 21:08
:)
masaütünde sağ tuşa tıkladıktan sonra özelliklere girin. Ordaki Masaüstü sekmesine tıklayın. Hangi resim seçili ona bakın
ümitli_bekleyis
07-27-2008, 21:11
Elli türlü şey denedim olmadı :) Klasik Windows resimleri bile olmuyor. O derece yani..
YavuzSultanSelim
07-27-2008, 21:12
değiştir diyosun o dediğim yerden yine mi değişmiyor?
sadeceali
07-27-2008, 21:13
Elli türlü şey denedim olmadı :) Klasik Windows resimleri bile olmuyor. O derece yani..
eğer klasik windows resimleri de olmuyosa.. virüs bulaşma ihtimali var... size tavsiyem bi tarama yaptırın bilgisayara..
hangi anti virüs var?
ümitli_bekleyis
07-27-2008, 21:13
Neyse yine aynı şeyi yapmama rağmen bu sefer başardım :D Yardımın için yine de sağol.Laf aramızda bu bilgisayarın bana garezi var >:(
YavuzSultanSelim
07-27-2008, 21:14
Neyse yine aynı şeyi yapmama rağmen bu sefer başardım :D Yardımın için yine de sağol.Laf aramızda bu bilgisayarın bana garezi var >:(
Benim elim değdi mi olur o :)
sadeceali
07-27-2008, 21:14
olsun sen yinede tarattr... bi zararı olmaz :)
ümitli_bekleyis
07-27-2008, 21:15
olsun sen yinede tarattr... bi zararı olmaz :)
NOd32 var. Virüsle ilgili bir problem yaşamadım ama yine uyayım tavsiyene ;)
Benim elim değdi mi olur o :)
Kesinlikle :-* :D
YavuzSultanSelim
07-27-2008, 21:16
Her zaman bekleriz eda :)
ümitli_bekleyis
07-27-2008, 21:18
Her zaman uğramamayı tercih ederim . Malum bilgisayarın uyuzluk çıkarması çok can sıkıcı :) :-X
Tekrar teşekkür ettim :)
YavuzSultanSelim
07-27-2008, 21:20
Ali sevmiyo bunlar bizi :( bak uğramak istemiyolarmış :-X
Aynisi bendede oluyor ama bazi zaman calisiyor
Deniz.Feneri
07-28-2008, 20:01
yeni bir virus
anti virus taraması yaptır var mı antivirus programın
sadeceali
07-28-2008, 21:22
Aynisi bendede oluyor ama bazi zaman calisiyor
hasan seninki avustralyanın iklimindendir.. olur öyle bazen. ;D
ya çok alakasız ama telefonum msj yollamıyor yardım edin :'( :'(
Hıfz-ı lisan
07-29-2008, 23:14
:'( ??? :D
:D :D alakasız ama napıyım
gidecek başka yerim yok :-[ :'( :'( :D :D :D
Deniz.Feneri
07-29-2008, 23:20
ya çok alakasız ama telefonum mesaj yollamıyor yardım edin :'( :'(
mesaj merkez numarasını kontrol et mesaj ayarlarından mesaj merkez numarasını görebilirsin :)
Deniz.Feneri
07-29-2008, 23:22
abla kapat yeniden aç o zaman
Hıfz-ı lisan
07-29-2008, 23:24
Zeynep ben mesaj gönderemediğim zaman uyarı geliyor şebeke meşgul diye..Ondan olabilir mi ???
Deniz.Feneri
07-29-2008, 23:26
sanırım kapattı ve açıp mesajı tekrar göndermeyi deneycek Hıfz-ı_Lisan :)
korkarım telefonu samsung e250 değildir :( :D
Hıfz-ı lisan
07-29-2008, 23:28
Samsunglarda mı sorun var,benimkide samsung..sorun çözüldü :D
Deniz.Feneri
07-29-2008, 23:29
ben mesajları toplu gönderirken kandil gecelerinde ve de bayramlarda sorun çıkarıyordu :D
telefon yeni
mesaj göndermek kısmet olmadı :D :D
Hıfz-ı lisan
07-29-2008, 23:31
Hayırlı Olsun.. :)
RDönmezs
07-29-2008, 23:44
Göndermiyormu hala mesaj?
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.