fatih kısaparmak balon baskılı balon A.H.C. na Gerekli Cevap Verilmiştir... - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : A.H.C. na Gerekli Cevap Verilmiştir...

CeVHeR
03-27-2008, 15:27
Baltayı sert taşa vurdu

Vakit gazetesinin Abdüllatif Şener'in Rotaryenlerden ödül aldığını haber yapıp, Tayyip Erdoğan'ın benzer haberlerini görmezden geldiğini iddia eden kartel gazetesi Hürriyet'in yazarı baltayı sert taşa vurdu. Vakit, arşiv sayfasında Ahmet Hakan'a cevap verdi.

http://www.habervaktim.com/resim/resim14235_2.jpg

Her fırsatta mütedeyyin kesime ve Vakit Gazetesi’ne saldırarak, kartelin irisi Hürriyet ve Patronu Aydın Doğan’ın uşağı olduğunu kanıtlayan Ahmet Hakan, bir kez daha baltayı sert taşa vurdu.

VAKİT’E SALDIRMIŞTI
Dünkü köşesinde “Konuş ilkesiz adam” başlığı altında Vakit’e ağır hakaretler yağdıran Ahmet Hakan, Vakit’in Abdüllatif Şener’in Rotaryenlerden ödül aldığını haber yapıp, Başbakan Erdoğan’ın benzer haberini görmezden geldiğini iddia etmişti.

“ŞEREFSİZE BİR KUPüRLE CEVAP”
Vakit, Ahmet Hakan’ın ağır hakaretler içeren yazısına bugünkü Arşiv sayfasında sert bir cevap verdi. 18 Mayıs 2003 tarihli gazetesinden bir kupür kullanan Vakit, “Şerefsize bir kupürle cevap” başlığı altında şu ifadeleri kullandı: Abdüllatif Şener’in Rotaryenlerden ödül aldığını haber yapıp, Tayyip Erdoğan’ın benzer haberlerini görmezden geldiğimizi iddia eden Hürriyet’in uşağı, haysiyet yoksunu zata, Vakit’in yandaki haberini takdim ediyoruz.. Bu kupüre bakıp özür dilemeyi düşünür mü acaba?.. Hiç sanmıyoruz, o işediği yatağı temizleyen kadına bile hakaret edecek kadar şeref yoksunu, öz babasına “büfeci Müslüman” diyecek kadar da soyunu inkar edendir çünkü!”

(habervaktim)

RDönmezs
03-27-2008, 15:41
bu ahmet hakanda ne sanıyor kendini..

Mu-Alim
03-27-2008, 15:46
Vakit'i kızdırmayın. Hele ona hiç hakaret etmeyin, mislini alırsınız gördüğünüz üzere. (:

mavera
03-27-2008, 15:52
Vakit yine bulmus kekligi vuruyor sopayi 8)

Duygu'Seli~
03-27-2008, 15:58
Ya her seferinde uğraşıyorlar böyle kapak oluyorlar ama yine aynı haltı etmeye devam ediyorlar..Hakaret yemek,yalanlarının ortaya çıkması hoşlarına gidiyor olsa gerek.. ;) Ama şimdi kesin dava açarlar vakite..Şerefsiz dediler bize diye ağlarlar birde üstüne.. ;)

mavera
03-27-2008, 15:59
Ya her seferinde uğraşıyorlar böyle kapak oluyorlar ama yine aynı haltı etmeye devam ediyorlar..Hakaret yemek,yalanlarının ortaya çıkması hoşlarına gidiyor olsa gerek.. ;) Ama şimdi kesin dava açarlar vakite..Şerefsiz dediler bize diye ağlarlar birde üstüne.. ;)

Bir insana ismini söylemek ne zaman beri hakarete giriyorki orasini anlamadim 8)

CeVHeR
03-27-2008, 16:00

Yok o laf üstüne dava açamazlar. A.H.C. denen şeref yoksunu, her fırsatta şerefsiz olduğunu kanıtlayacak işler yapıyor. Kendi ediyor, kendi buluyor...

Hüdaverdi
03-27-2008, 16:06
'ŞEREFSİZE BİR KUPÜRLE CEVAP' bugün gazeteyi okurken bu başlığı görünce baya güldüm.
Benim bildiğim köşe yazarı bir haberi olduğu gibi köşesine taşımaz,taşıyorsa kendi yorumunu yapar,yorumunu yapmadan öncede araştırır.
Araştırmadan bir işe karalamaya kalkıyor ise 'şerefsiz' dangasını yer elbet.
acıdım ahmet hakana.
Hasan Karakaya'nın cevabını bekliyorum şimdi.

eddie
03-27-2008, 16:35
ama o hakettiii haketti..

Müntesip
03-27-2008, 16:55
http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=36359.0

üstteki haber'e en güzel cevap budur !!! vakit'e tesekkürler !!!

Müntesip
03-27-2008, 17:00
ne demeli bilinmez ki bu adama ve bunun gibi adamlara istisnasız hergün yalan haberleri cıkıyor hala utanmadan cıkıp haber adı altında yazılar yazıyorlar...YAZIKKK...aklıma acaba bunlar ne için yasıyor sorusu geliyor !!!

Benide_Kapatın
03-27-2008, 18:38
Dediğim gibi kendi egosunu halletmeden ondan bi halt olmaz.!

KALPGÖZÜ
03-27-2008, 19:21
Baltayı sert taşa vurdu

Vakit gazetesinin Abdüllatif Şener'in Rotaryenlerden ödül aldığını haber yapıp, Tayyip Erdoğan'ın benzer haberlerini görmezden geldiğini iddia eden kartel gazetesi Hürriyet'in yazarı baltayı sert taşa vurdu. Vakit, arşiv sayfasında Ahmet Hakan'a cevap verdi.

http://www.habervaktim.com/resim/resim14235_2.jpg

Her fırsatta mütedeyyin kesime ve Vakit Gazetesi’ne saldırarak, kartelin irisi Hürriyet ve Patronu Aydın Doğan’ın uşağı olduğunu kanıtlayan Ahmet Hakan, bir kez daha baltayı sert taşa vurdu.

VAKİT’E SALDIRMIŞTI
Dünkü köşesinde “Konuş ilkesiz adam” başlığı altında Vakit’e ağır hakaretler yağdıran Ahmet Hakan, Vakit’in Abdüllatif Şener’in Rotaryenlerden ödül aldığını haber yapıp, Başbakan Erdoğan’ın benzer haberini görmezden geldiğini iddia etmişti.

“ŞEREFSİZE BİR KUPüRLE CEVAP”
Vakit, Ahmet Hakan’ın ağır hakaretler içeren yazısına bugünkü Arşiv sayfasında sert bir cevap verdi. 18 Mayıs 2003 tarihli gazetesinden bir kupür kullanan Vakit, “Şerefsize bir kupürle cevap” başlığı altında şu ifadeleri kullandı: Abdüllatif Şener’in Rotaryenlerden ödül aldığını haber yapıp, Tayyip Erdoğan’ın benzer haberlerini görmezden geldiğimizi iddia eden Hürriyet’in uşağı, haysiyet yoksunu zata, Vakit’in yandaki haberini takdim ediyoruz.. Bu kupüre bakıp özür dilemeyi düşünür mü acaba?.. Hiç sanmıyoruz, o işediği yatağı temizleyen kadına bile hakaret edecek kadar şeref yoksunu, öz babasına “büfeci Müslüman” diyecek kadar da soyunu inkar edendir çünkü!”

(habervaktim)

Vakit Gazetesi bunu yayinlamakla verdigi cevap bu ,,Sayin Ahmet hakan Tencerenin Dibi kara seninki benimkinden kara ,, :D

CeVHeR
03-27-2008, 19:32
Bir öylesin bir böyle, dansöz gibisin '' Kalpgözü ''...

KALPGÖZÜ
03-27-2008, 19:36
kim dansöz gibi ,fikrimden ve görüsümden degisik yorumumu gördünm,ü de bu yakistirmayi yapiyoresin Dansöz senin gibilere denir

CeVHeR
03-27-2008, 19:51
kim dansöz gibi ,fikrimden ve görüsümden degisik yorumumu gördünm,ü de bu yakistirmayi yapiyoresin Dansöz senin gibilere denir

Vakit, başbakanı haber yapmadı dedin. Sana kanıt sunduk. Bu sefer de başka şeyler söylemeye başladın. Bu dansözlük değildir de nedir, söylermisin bana...

Kırık_Çocuk
03-27-2008, 19:59
Bu ahmet hakan eskiden de böylemiydi ?Buna ne oldu böyle?

KALPGÖZÜ
03-27-2008, 20:33

Vakit, başbakanı haber yapmadı dedin. Sana kanıt sunduk. Bu sefer de başka şeyler söylemeye başladın. Bu dansözlük değildir de nedir, söylermisin bana...
velevki Vakit gazetesi bunu haber yapmis güzel ,ahmet hakan in böyle bir yazi yazmasi bence cok faydali oldu,jedenmi sünkü onun o yazisi sayesinde Basbakan tayyip erdogan in ayriza Bülent arinc in ayni kisiler tarafindan ödül aldigi ve (Arınç’tan Rotaryenlere büyük övgü:

“Siz veren elsiniz, öpülecek elsiniz”) iste bu gercekler var oldugu halde gerek vakit gazetesinin gerek Muhafazakar olarak kendilerini Tanimlayan Akp liler`bu gerceklerin karsisinda halen kalp gözleri kapali olmasi cook ilginc degilmi?,

benim vakit gazetesinin bu haberi yapmasini unutkanligimiza sayalim amma su gercek var ki Vakit kendisini bu kesimlere karsi tavir almasi bilinmesi halde simdiye kadar bu haberi yapmamis gibi yahudilerden ödül alanlara ve ödül veren partiye neden kayitsiz kaldigi sorulmasi yanlismi olur

EpiVaTeS
03-27-2008, 20:51
arkadasım doğru söylemis Ahmet Hakan gibisin aynı cevabı alınca morarıp kalıyorsun yazık...
biz birlik olup adilerle mücadele edeceğimize sen kalkmış ne işler peşinde koşuyorsun yazık..

merve
03-27-2008, 20:55

Bir insana ismini söylemek ne zaman beri hakarete giriyorki orasini anlamadim 8)

+1 :D :D :D

KALPGÖZÜ
03-27-2008, 21:38
arkadasım doğru söylemis Ahmet Hakan gibisin aynı cevabı alınca morarıp kalıyorsun yazık...
biz birlik olup adilerle mücadele edeceğimize sen kalkmış ne işler peşinde koşuyorsun yazık..
hangi adilere karsi koyuyorsunuz, nasil karsi koyuyorsunuz,nezaman karsi koydunuz ne cabuk unuttunuz Refah Partisini Musluklarini kapattigi,D8 Kurdugu icin icin belirli cevreler tarafindan akp nin kuruldugunu, Nasil karsi koyuyor Yahudilerden ödül alarak mi,Bop sebebinden dolayi zulüm yapilan orta doguya üye es baskani olarak mi ?

mavera
03-27-2008, 22:06
hangi adilere karsi koyuyorsunuz, nasil karsi koyuyorsunuz,nezaman karsi koydunuz ne cabuk unuttunuz Refah Partisini Musluklarini kapattigi,D8 Kurdugu icin icin belirli cevreler tarafindan akp nin kuruldugunu, Nasil karsi koyuyor Yahudilerden ödül alarak mi,Bop sebebinden dolayi zulüm yapilan orta doguya üye es baskani olarak mi ?

Peki siz kimle birlik olyorsunuz? Tutturdunuz bir d8 gidiyorsunuz bunlar akp li bunla abd isbirlikcisi bunlardan bir halt olmaz diyorsunuz, bunlar nurcu hristiyan masasi diyorsunuz, bunlar süleymanci bunlar anapci bunlardan bir halt olmaz diyorsunuz, bunlar bbp li bunlarin amaci bizi bölmek birsey olmaz diyorsunuz, bunlar mustafa islamoglunu tutuyorlar bunlar dini kafalarina göre yorumuyor diyorsunuz..
Ya sormasi ayip siz kimsiniz, siz herkesi dislayarak burada bize d8 mavallari ne anlatirsiniz siz önce kendi ülkenizdeki din kardesinizi kucaklayin sonra baska ülkelere el atin..
Ayinesi istir kisinin,lafina bakilmaz!..

Müntesip
03-28-2008, 12:19

a benim güzel ülkemin güzel insanı hala diyorsun yok belirli cevreler tarafından kurulan parti yok yahudilerden ödül alan parti,yok bop'un esbaskanı yahu belirli cevreler derkne neyi kastediyorsun söyle,kanıtla da bizde bilelim ama ispatlayamayacagın seyi söyleyipte mahcup olma !!! yahudilerden ödül alan herkesi kötü olarak addledemezsin bunu bilmen gerekir cünkü yahudilerde bu ülkenin vatandası,onlarda bu ülkeye vergi ödüyor o sebeple sn erdogan onalrında basbakanı onlar sizden daha cok kabul ediyor hatta sn erdogan'ı halkı bölmenin anlamı yok peygamberane bir tavırla herkesi kucaklamak gerekir kanaatindeyim aksi takdirde bir cok düşmanı karsımıza almıs oluruz burada asıl üzücü olanda bu düşmanlar sahsımıza degil ülkemize düşman olur yanlış düşünüyorsam uyar güzel kardesim ayrıca bop'tan bahsetmissin "bop" nedir biliyormusun ??? yanı basımızdaki yeri işgal ederlerken biz gözledik gecen yıllarda hala da gözlemekteyiz.terör,biz oraya girmedigimiz için büyüdü oralardaa cok şükür simdi dirayetlerini yitirdiler ama...simdi diyorsun ki bop'a karısmayalım adamlar dünyanın öteki ucundan gelsin yanı basımızda tabir-i caizse racon kessin,düzen kursun,hüküm versin bizde seyredelim öyle mi ?? kusura bakma da ben buna razı olamam,eger ben akparti'ye oy verdiysem onlarında buna razı olmamasını isterim...