Orijinalini görmek için tıklayınız : A. Hakan bu kez VAKİT'i kilitledi!
KALPGÖZÜ
03-26-2008, 12:55
A. Hakan bu kez VAKİT'i kilitledi!26 Mart 2008 10:51
"İslami mücadele veriyoruz" falan diyerek, her türden alçaklığının mazur görülmesini bekleyen Vakit adlı gazete, manşetten Abdüllatif Şener’e "giydirmiş".
Ahmet HAKAN/Hürriyet
KONUŞ! İLKESİZ ADAM
"İslami mücadele veriyoruz" falan diyerek, her türden alçaklığının mazur görülmesini bekleyen Vakit adlı gazete, manşetten Abdüllatif Şener’e "giydirmiş".
AKP’den ayrılmayı ya da AKP’ye karşı mesafe koymayı, dinden ayrılmak ya da dine mesafe koymak olarak algılayan bu çarpık kafa, güya Şener’in bir açığını yakalamış, manşetten infaz ediyor. Peki neymiş Şener’in açığı? Ankara’da Rotary toplantısına katılmak...Şener’in Rotary toplantısına katıldığına dair kocaman fotoğrafları yayınlayıp okurlarına, "Gördünüz mü? Şener Rotaryen oldu" demeye getiriyorlar.
ERDOĞAN GİTMEDİ Mİ
"İslami mücadele verilirken ilkesizlik mubahtır" anlayışıyla hareket eden bu ilkesiz adamlara şunu sormak istiyorum:
Ey ilkesizler! Tayyip Erdoğan, yanına Bülent Arınç’ı da alarak Antalya Belek’teki Rotary toplantısının şeref misafiri olmamış mıydı? Erdoğan böylece "Rotary toplantısını şereflendiren ilk başbakan" unvanını almamış mıydı? Erdoğan ve Arınç’a da şükran plaketi verilmemiş miydi? Bülent Arınç, "Rotary toplantısında pek bir bahtiyar oldum" mealinde sözler söylememiş miydi? Konuşsanıza yahu... Ne susuyorsunuz?
http://www.haber5.com/haber.php?haber_id=311611
KALPGÖZÜ
03-26-2008, 12:57
Sezarın hakkı sezara
ahmet hakanı hiç sevmem. ama bu yazısında gerçekten doğru şeyler söylemiş; kedi olalı fare tutmuş yaaani. bu arada vakiti de bu iki yüzlü yayın anlayışından dolayı
KALPGÖZÜ
03-26-2008, 13:11
Siyer kültüründe onca müşriklerin ayağına giden peygamber efendimizin bilgisinden ve eylemlerinden farklımı dersin bu zaviye gönülleri kazanmak hangi tavır sergilemede yatar anlamış değilim ,insanların asıl niyetlerini bilmeden görüntüler ile iç okuma anlayışına kim teslim olmuş olursa olsun hak tecavüzünde bulunmuş olur
evet farkli kardes ,sen birkere Müsriklerin ayagina kadar giden Peygamber efendimizi isbirlikci ve teslimiyetci lideri kiyas edemessin kaldiki konu da belirtilmis oldugu gibi Vakit gazetesinin her iki ödül alanlara ayni yaklasmadigi istersen konuyu tam oku ondan sonra konusalim ;)
KALPGÖZÜ
03-26-2008, 13:32
Siyer kültüründe onca müşriklerin ayağına giden peygamber efendimizin bilgisinden ve eylemlerinden farklımı dersin bu zaviye gönülleri kazanmak hangi tavır sergilemede yatar anlamış değilim ,insanların asıl niyetlerini bilmeden görüntüler ile iç okuma anlayışına kim teslim olmuş olursa olsun hak tecavüzünde bulunmuş olur
evet farkli kardes ,sen birkere Müsriklerin ayagina kadar giden Peygamber efendimizi isbirlikci ve teslimiyetci lideri kiyas edemessin kaldiki konu da belirtilmis oldugu gibi Vakit gazetesinin her iki ödül alanlara ayni yaklasmadigi istersen konuyu tam oku ondan sonra konusalim ;)
Güzel kardeşim bakıyorumda benim siyerden ne kastetmek istediğimi benden daha iyi kastetmek istemissin sonuca benim anlatmak istediğimden mi başlasak yoksa baştan sizin ne anlatmak istediğinizemi teslim olsak anlamadım,burdaki tavır vakit gazetesinin bu tarz yaklaşımlarınıda zaten içine almıştı ama sanırım bunu bile anlamak istememissin olsun , yinede niyetin halisdir buna inanıyorum ,nasıl olsa gelecekte herkes hakikatlere bir nebze olsun biraz daha yanaşacaktır
Kardesim yazdiklarini anlamakta zorluk cekiyorum istersen biraz ac ta anlayalim nedemek istedigini vakit gazetesinin bu tarz yaklaşımlarınıda zaten içine almıştı ama sanırım ne demek istiyorsun bir aciklik getirde anlayalim
Erbakan hakkin yazi yazdi diye ahmet hakana edilmeyen küfür,yapilmayan hakaret, söylenmeye söz kalmamisti hemde dini hassasiyeti olan milli görüscüler tarafindan ancak simdi görülüyor ki ahmet hakan onlarin hosuna gidin bir yazi yazinca adam yazmis be kardesim oluyor ama ayni adam dün erbakan hakkindada yaziyordu be kardesim!..
ya milli görüşçüyüz ak partiliyiz cehapesliyiz falan laf kalabalığı bunlar yaa.. ahmet hakan ağzıyla kuş tutsa yaranamaz bana... iki sürü arasındaki iğreti koyun nolcak
ya milli görüşçüyüz ak partiliyiz cehapesliyiz falan laf kalabalığı bunlar yaa.. ahmet hakan ağzıyla kuş tutsa yaranamaz bana... iki sürü arasındaki iğreti koyun nolcak
altı üstü ahmet hakan değilmi :-\
tabi canım yazısını okuduğuna değmez..
Müntesip
03-26-2008, 14:19
konu acılırken amac galiba vakit gazetesinin ikili yayın yaptıgını göstermek için acılmış bu sebeple eleştiri vakit gazetesine buraya basbakanımızı katmayalım,basbakanımız ne yapıp yapmayacagını bizdedn iyi bilir muhakkak eleştirecegiz ama sınırı asmayalım o mevkide ki insandan cok biliyormus gibi yorumlar yapmanında yersiz oldugunu düşünüyorum...
evet olay hmet hakan'ın lanse ettiği gibiyse(ki araştırılması gerekir) vakit gazetesi kendine yakısmayan bi yazı yazmış...kınıyorum...
Üç mevsim
03-26-2008, 16:02
Erbakan hakkin yazi yazdi diye ahmet hakana edilmeyen küfür,yapilmayan hakaret, söylenmeye söz kalmamisti hemde dini hassasiyeti olan milli görüscüler tarafindan ancak simdi görülüyor ki ahmet hakan onlarin hosuna gidin bir yazi yazinca adam yazmis be kardesim oluyor ama ayni adam dün erbakan hakkindada yaziyordu be kardesim!..
Vakit'i severim. Vakit'le büyüdük biz ama Vakit'in böyle bir sorunu var işte. Ahmet Hakan'a katılıyorum. Vakit, çirkef haberleri nedeniyle kartel medyasına yüklenirken, kendisi de aynı çirkefliği yapmaktan geri durmuyor. Vakit'i uyarmalıyız.
Memlekette o kadar eleştirilecek gazete varken, Vakit' i eleştiren zihniyeti ankamak da güçlük çekiyorum. Vakit, belgesiz haber yazpmaz. Aydın Doğan' la ilgili haber yaparken bile karşı Doğan' ı arayıp görüşünü alır ve o görüşüde gazete de yayınlar. Vakit, kısasa kıssas yayın yapıyor. Bazı gazetelerin sesi bir nebze olsun kesildiyse eğer, bu Vakit sayesindedir...
Ayrıca Ahmet Hakan denen mahlukat, HAsan Karakaya' nın kendisi hakkında ortaya çıkardığı ''altını ıslatma'' gerçeğini ortaya çıkarmasını hala hazmedemedi herhalde. Hala da uslanmadı. Düşecek yine Hasan Abi' nin diline...
Milli görüşçü arkadaşlar, şimdiler de küfür ettiğiniz Vakit gazetesi, sizin yüzünüzden keskin nişiancılar ve tanklarla basılırken, kalaşniikoflarla gizliden gizliye taranırken, yazarları hergün gözaltına alınırken iyiydi de şimdi mi kötü oldu????
Siz ne kadar da vefazsız adamlarmışsınız yahu.
Vakit' e yaptığınız suşlamanın aynısını sizde yapmış olmıyor musaunuz bu durumda??
Acıyorum halinize...
Hüdaverdi
03-26-2008, 17:19
Bu ahmet hakanhaddini aştı.
abd köpekleri gibi fitneye el attılar.
Vakit gibi gazeteyi karalamaya çalışlıyorlar.
tv5 sanırım fitne mücadelesi veriyor >:(
Memlekette o kadar eleştirilecek gazete varken, Vakit' i eleştiren zihniyeti ankamak da güçlük çekiyorum. Vakit, belgesiz haber yazpmaz. Aydın Doğan' la ilgili haber yaparken bile karşı Doğan' ı arayıp görüşünü alır ve o görüşüde gazete de yayınlar. Vakit, kısasa kıssas yayın yapıyor. Bazı gazetelerin sesi bir nebze olsun kesildiyse eğer, bu Vakit sayesindedir...
Ayrıca Ahmet Hakan denen mahlukat, HAsan Karakaya' nın kendisi hakkında ortaya çıkardığı ''altını ıslatma'' gerçeğini ortaya çıkarmasını hala hazmedemedi herhalde. Hala da uslanmadı. Düşecek yine Hasan Abi' nin diline...
Milli görüşçü arkadaşlar, şimdiler de küfür ettiğiniz Vakit gazetesi, sizin yüzünüzden keskin nişiancılar ve tanklarla basılırken, kalaşniikoflarla gizliden gizliye taranırken, yazarları hergün gözaltına alınırken iyiydi de şimdi mi kötü oldu????
Vakit' e yaptığınız suşlamanın aynısını sizde yapmış olmıyor musaunuz bu durumda??
Acıyorum halinize...
Kardes ister adina elestiri de, ister özelestiri ama bizlerde bir birey olarak, vakiti seven, okuyan kisiler olarak kendimizce yanlis gördüklerimizi söyleyebiliriz..
Ben vakiti cok fazla abartili, hedef gösteren bazende birilerinin ekmegine yag süren gazete olarak görüyorum simdi söylediklerimi acayim Vakit bazen kartel medyasinin yaptigi gibi bir haberi öyle bir veriyor ki görende sanki kiyamet kopmus saniyor ikincisi aleyhte bir karar ciktigi zaman direkt o karari verenler hedef gösteriliyor, onlarin kökeni ortaya seriliyor bu ne kadar etik onuda tartismak gerekir..
Ücüncüsü camur atana ayni camurlukla cevap veriyorki buda ortaligin camur deryasina dönmesine neden oluyor, hürriyet, milliyet böyle yapiyor diye bizimde böyle yapmamizin anlamimi var, bizim onlardan farkimiz olmayacak mi!..
Bizler vakiti seviyoruz, okuyoruz ancak kendimizce olumsuz buldugumuz yanlarida söylüyoruz eger vakitki ahmet hakan gibi birilerine yaranmaya calisanlara malzeme veriyorsa demek ki ortada bir sorun vardir!..
ENGİNEER
03-26-2008, 17:25
Eğer bu yazıyı yazan A. Hakan dürüst ve tarafı belli olan karakterli bir adam olsaydı bu yazısından dolayı tebrik ederdim fakat insanın takdir edeceği kişinin özü sözü bir olması lazım...
Gönülden
03-26-2008, 17:26
Acıyorum halinize...
Kardes ister adina elestiri de, ister özelestiri ama bizlerde bir birey olarak, vakiti seven, okuyan kisiler olarak kendimizce yanlis gördüklerimizi söyleyebiliriz..
Ben vakiti cok fazla abartili, hedef gösteren bazende birilerinin ekmegine yag süren gazete olarak görüyorum simdi söylediklerimi acayim Vakit bazen kartel medyasinin yaptigi gibi bir haberi öyle bir veriyor ki görende sanki kiyamet kopmus saniyor ikincisi aleyhte bir karar ciktigi zaman direkt o karari verenler hedef gösteriliyor, onlarin kökeni ortaya seriliyor bu ne kadar etik onuda tartismak gerekir..
Ücüncüsü camur atana ayni camurlukla cevap veriyorki buda ortaligin camur deryasina dönmesine neden oluyor, hürriyet, milliyet böyle yapiyor diye bizimde böyle yapmamizin anlamimi var, bizim onlardan farkimiz olmayacak mi!..
Bizler vakiti seviyoruz, okuyoruz ancak kendimizce olumsuz buldugumuz yanlarida söylüyoruz eger vakitki ahmet hakan gibi birilerine yaranmaya calisanlara malzeme veriyorsa demek ki ortada bir sorun vardir!..
Ne diyeyim bende Vakit okuyorum gerçektende belgesiz yayın yapmaz ama iki gündür gazete alamadım haberin veriliş şeklinide bilmiyorum.Ama Ahmet hakanın bu haberi kullanarak bizleri birbirine düşürmek istediği belli...bu adam iyilik olsun diye bir haber vermez oyuna gelmeyelim
Bence Vakit' in yayın politikası doğrudur. Medyamızın islami kesiminde ılımlı yayın yapan gazeteler de var. Onlar dört koldan topyekün saldırırken, en azından bizden biri kısasa kıssas hareket etsin. Tamam eleştirilebilir,bazı yayınlarına kızlabilir. Hatta geçenler de HAsan Karakaya, kendi okuyucusundan gelen eleştriler üzerine bir yazı yazmıştı. Galiba eklemiştim buraya. Onlar, yıllardır müslümanları fişliyorlar. Ana, bacı, çoluk, çocuk demeden herkesi manşet yapıyoriar. Vakit, Abdurrahman Yalçınkaya' nın vefazsızlığını gün yüzüne çıkarmış, çok mu? Ki bu olayı Urfa halkının Abdurrahman Yalçınkaya' ya sersenişi olarak da algılayabiliriz.
Vakit' in hedef gösterdiği iddiaları da tamammen kartel medyasının yalanlarından ibarettir...
Vakit, kimseyi hedef göstermiyor. Sadece bir olay da asıl suçlunun kim olduğunu vatandaşın gözüne sokuyor. Bu da gayet doğal.
Kartel medyasına karşı yapılan haberlerde ''etiklik'' kavramını aramıyorum...
Bakiniz belgeli haber yapmak demek haberi abartmak anlamina gelmez..Benim babam yaklasik 10 yildir akit, vakit abonesidir bende köse yazilarini zevkle okurum ama Vakitin gerek mansetleri, gerekse haberleri biraz kiskirtici evet kiskirtici birilerini öyle kiskirtiyorki onlarda vakite karsi her türlü psikolojik savasi yapiyorlar..
Kartelde vakitle yapilan psikolojik savasta eski mahalle dostu ahmet hakani masa olarak kullaniyor yoksa ahmet hakani ahmet hakan yapan camiaya laf atmak onun ne haddine ;)
Bence Vakit' in yayın politikası doğrudur. Medyamızın islami kesiminde ılımlı yayın yapan gazeteler de var. Onlar dört koldan topyekün saldırırken, en azından bizden biri kısasa kıssas hareket etsin. Tamam eleştirilebilir,bazı yayınlarına kızlabilir. Hatta geçenler de HAsan Karakaya, kendi okuyucusundan gelen eleştriler üzerine bir yazı yazmıştı. Galiba eklemiştim buraya. Onlar, yıllardır müslümanları fişliyorlar. Ana, bacı, çoluk, çocuk demeden herkesi manşet yapıyoriar. Vakit, Abdurrahman Yalçınkaya' nın vefazsızlığını gün yüzüne çıkarmış, çok mu? Ki bu olayı Urfa halkının Abdurrahman Yalçınkaya' ya sersenişi olarak da algılayabiliriz.
Vakit' in hedef gösterdiği iddiaları da tamammen kartel medyasının yalanlarından ibarettir...
Vakit, kimseyi hedef göstermiyor. Sadece bir olay da asıl suçlunun kim olduğunu vatandaşın gözüne sokuyor. Bu da gayet doğal.
Kardes bir karar verildigi zaman karar verenin resimlerini yayinlayarak onun sülalesini gazetede ifsa etmek hedef göstermek midir, degil midir?
Kardes bir karar verildigi zaman karar verenin resimlerini yayinlayarak onun sülalesini gazetede ifsa etmek hedef göstermek midir, degil midir?
O zaman her haber, hedef göstermektir...Kimse Abdurrahman Yalçınkaya, abisinin cenazesine katılmadı diye onu kendi hedefi haline getirmez. Bu sadece onlara karşı açılmış bir psikolojik savaştır.
Kardes Vakitin haberleri insanlari etkilemiyor mu, bilincaltinda o insanlara karsi bir nefret olusmuyor mu eger dediklerim oluyorsa bunun adi psikolojik savas degil hedef göstermedir..
Nasil kartel medyasi hedef gösteriyorsa vakitte hedef gösteriyor bizim mahallenin cocugu oldugu icin ne yapsa dogrudur mantigini asla kabul etmiyorum ama kral ciplaklik yapacagiz diye eyyamcilik yapma gibi bir niyetimizde yoktur..
Vakit gazetesi bizim sesimizdir, bizim gazetemizdir biz ona sahip cikiyoruz onlarda bu emanete zeval getirmemeye calisiyorlar ne diyelim Rabbim yollarini acik etsin..
Danıştay saldırısında da Alparslan Aslan' ın cebinden Vakit Gazetesinin Danıştayla ilgili haberinin küpürü çıkınca, kartel medyası günlerce haber yapmıştı. ''Vakit hedef gösterdi, Arslan vurdu.''
Ama sonra anladık ki...
Danıştay saldırısında da Alparslan Aslan' ın cebinden Vakit Gazetesinin Danıştayla ilgili haberinin küpürü çıkınca, kartel medyası günlerce haber yapmıştı. ''Vakit hedef gösterdi, Arslan vurdu.''
Ama sonra anladık ki...
Benim kastim asla o haber degil ben genel konustum yoksa o olay tamamen düzmece onun kokusu yakinda ortaya cikar ama genel olarak vakit aleyhte karar veren birisi oldugu zaman söyle yakisikli bir resmiyle onun hakkinda ne var ne yok hepsini ortaya koyuyor varin bunun adina siz psikolojik savas deyin...
Ama sonra anladık ki...
Benim kastim asla o haber degil ben genel konustum yoksa o olay tamamen düzmece onun kokusu yakinda ortaya cikar ama genel olarak vakit aleyhte karar veren birisi oldugu zaman söyle yakisikli bir resmiyle onun hakkinda ne var ne yok hepsini ortaya koyuyor varin bunun adina siz psikolojik savas deyin...
Bence, bu karşı tarafı yıldırmak için yapılan bir psikolojik savaştır...
Tabi ki bu benim görüşümdür...
Peki nusret kardes bu karsi tarafi daha fazla kamcilamiyor mu? Fizik teki etki-tepki kurularini biliyor musun kardes..
AmasyALi
03-26-2008, 17:58
Ben Bu Adama dönek Diyorum Hemde O biçim Dönek
Mutlaka etki tepkiyi doğurur. Ama bu olacak diye hep susalım mı? Onlar bize her küfür ettiğinde biz onlara gül mü atalım? Yıllardır böyle yaparak kaybetmedik mi? HEp ılımlı olalaım dedik, hep farkımız belli olsun dedik amna onlar hep bu durumu fırsat bilip, her istediklerini yapmadılar mı? Hala da hep onların istedikleri olmuyor mu?
tayyipleyiz
03-26-2008, 18:05
Karakterinin tutarsızlığı bu adamın bu tür söylem ve yazılarında mevcut. Çokta kale alıması gerekmeyen bir yazar bence...
Mutlaka etki tepkiyi doğurur. Ama bu olacak diye hep susalım mı? Onlar bize her küfür ettiğinde biz onlara gül mü atalım? Yıllardır böyle yaparak kaybetmedik mi? HEp ılımlı olalaım dedik, hep farkımız belli olsun dedik amna onlar hep bu durumu fırsat bilip, her istediklerini yapmadılar mı? Hala da hep onların istedikleri olmuyor mu?
Kardes saadetle, ak partinin farki nedir? milli görüs partileri yillardir neden kapandi? vakit yazari hüseyin üzmez zamaninda niye silaha sarilip, sokaga cikti? basbakanimiz "Suskunuz diye sanmayın uysal koyunuz" niye dedi ? son olarak seni isiran köpegi sende isirir misin yoksa host mu dersin?
Kardes saadetle, ak partinin farki nedir? milli görüs partileri yillardir neden kapandi? vakit yazari hüseyin üzmez zamaninda niye silaha sarilip, sokaga cikti? basbakanimiz "Suskunuz diye sanmayın uysal koyunuz" niye dedi ? son olarak seni isiran köpegi sende isirir misin yoksa host mu dersin?
Eğer ki köpek, her hoşt dediğim günün arkasında ki gün, hala beni ısırmaya yelteniyorsa ben de onu ısırırım. ( Ozaman köpekten ne farkın kalır deme, çünkü ben onu defalarca uyardım.) Ayrıca Hüseyin Üzmez, şe anda Vakit' in en ılımlı yazarlarından biri. Hem de Deniz Baykal hayranı...
Kardes sorularima cevap alamadim ama canin sagolsun ;)..bu arada bir habercilik tüyosu vereyim köpegin seni isirmasi haber olmaz ama sen köpegi isirirsan iyi bir haber olur..
Sivrisineklerle ugrasmak yerine batakligi kurutmak daha evladir su anda ergenokon opersyonuda bunu amacliyor batakligi kurutmaya calisiyor, göreceksiniz yakinda hürriyet ve aydin doganinda baglantilari cikacak!..
İnşallah o bataklık kuruyacak. Eğer Aydın Doğan' ın bağlantıları da çıkarsa, ki muhtemelen çıkacak, buna en çok sevinen Vakit olacaktır...
Ayrıca, Vakit' le Milli Görüş partilerini bir tutamayız. Eğer değişim ise Vakit de değişmiştir. Önceden milli görüşçüydü. Şimdi ise sağlam bir AK Parti neferi gibi yayın yapmaktadır. Yani gazete Miilli görüşü değil, AK Partiyi destekliyor. AK Partinin değiştiğine inananlar, yani bizler Vakit' inde değiştiğine inanmak durumundayız...
Kardes vakit degismemistir vakit sadece güce yakin durmaktadir emin ol ki eger iktidarda saadet partisi olsaydi su anda siki bir saadeli olurlardi tabiki sunu söyleyebiliriz vakitte, milli görüsün siyasetinin etkili olmadigini görüp ak partiye meyil etti ama iktidarin gücünüde lütfen gözardi etmeyelim..
Ayrica vakit tamamiyla milli görüsü gözardi etmemistir ara sira onlara bir kac parmak bal calmaktadir ;)
Müntesip
03-26-2008, 18:31
bu insanlar nelere iftira atmadılar ki ???
susurluk,semdinli,malatya,danıstay,trabzon,hrant dink,atabeyler simdi de ergenekon yurdun dörbiryanında organize olayların hepsinde M. FETHULLAH GÜLEN e onca iftira attılar bunalrı sebebi ne ola ki ??? bu adamların amacı baska bence bunlar ülkede kargasa cıkarmak için ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar...vakit gazeteside bunlara karsı kalemini keskin kılıç gibi kullanarak bunlara cevabını veriyor misyonu cok önemli bu gazetenin.ama bu adamlar olay carpıtma da ustalar dogru ve aleyhindeki cümleleri bile kendi lehlerine cevirebiliyorlar.bu sebeple "dogruyu söylemek farzdır,ama her dogruyu heryerde söylemek farz degildir" düsturunca biraz daha itidalli olunması kanaatindeyim.bence bunu zaman ve simdi de star gazetesi cok iyi yapıyor...unutulmamalı ki bu haberi de ameller niytlere göredir fehvasınca okursak vakit gazetesinin ne demek istedigini anlayabiliriz.(asıl olay basbakan o toplantıya niye katıldı abdullatif sener niye katıldı bunu iyi gözlemlemek gerekiyor diye düşünüyorum) HAKLI DAVAMIZIN HAKKINI SAVUNAN TÜM YAZARLARIN KALEM TUTAN ELLERİNDEN ÖPÜYORUM...
Her yigidin bir yogur yiyisi vardir zamanin cizgisi bellidir, vakitin cizgisi bellidir ikisinide amaci aynidir onun icin böyle karsilastirmalar suizana neden acar diye düsünüyorum..;)..
Müntesip
03-26-2008, 18:35
Her yigidin bir yogur yiyisi vardir zamanin cizgisi bellidir, vakitin cizgisi bellidir ikisinide amaci aynidir onun icin böyle karsilastirmalar suizana neden acar diye düsünüyorum..;)..
bu yazı benim yazıma cevap ise hangi konuda su-i zan kardesim???
Kardes vakit degismemistir vakit sadece güce yakin durmaktadir emin ol ki eger iktidarda saadet partisi olsaydi su anda siki bir saadeli olurlardi tabiki sunu söyleyebiliriz vakitte, milli görüsün siyasetinin etkili olmadigini görüp ak partiye meyil etti ama iktidarin gücünüde lütfen gözardi etmeyelim..
Ayrica vakit tamamiyla milli görüsü gözardi etmemistir ara sira onlara bir kac parmak bal calmaktadir ;)
Vakit hep güce yakındı diyorsun. Saadetin ne gücü oldu ki bugüne kadar. 1999/2002 yıllarında iktidar da Saadet mi vardı. Ama Vakit, o günlerde de Saadetin yanındaydı. Ayrıca ara sıra milli görüşe, acı bal da çalıyor...
bu yazı benim yazıma cevap ise hangi konuda su-i zan kardesim???
Sana cevap vermek haddimizemi kardes biz su testisi kirilmadan önce bir yazi yazalim dedik cünkü senin yazin tetikleyici olabilir ;)
manifesto
03-26-2008, 18:41
Duvarda ki bozuk saatin doğruyu gösterdiği an
O haberi ben de çok ciddiye almadım
Şener in mason olduğuna da bir haber ile karar vermedim zaten
Ama haber5 in derdi Hakan'ın vakit'i giydirmesi değil
Vakit'i iktidar yanlısı olmakla suçluyor
Kendisi Muhalefet yanlısı ya herkez öyle olsun istiyor
Vakit hep güce yakındı diyorsun. Saadetin ne gücü oldu ki bugüne kadar. 1999/2002 yıllarında iktidar da Saadet mi vardı. Ama Vakit, o günlerde de Saadetin yanındaydı. Ayrıca ara sıra milli görüşe, acı bal da çalıyor...
Ak parti yokken mahallenin en büyük abisi milli görüstü ve vakitte iyi bir milli görüscüydü öylede olmak zorundaydi yoksa piyasada tutunamazdi ama ne zamanki ak parti ortaya cikti milli görüsü, milli gazeteye biraktilar..
Gücü yok dedigin saadet ve benzerlerinin her zaman bir potansiyeli vardir kardes vakitin aboneleride az cok belli o yüzden aci bal, tatlinin yaninda biraz az kalir güzel kardesim..;)
Ak parti yokken mahallenin en büyük abisi milli görüstü ve vakitte iyi bir milli görüscüydü öylede olmak zorundaydi yoksa piyasada tutunamazdi ama ne zamanki ak parti ortaya cikti milli görüsü, milli gazeteye biraktilar..
Gücü yok dedigin saadet ve benzerlerinin her zaman bir potansiyeli vardir kardes vakitin aboneleride az cok belli o yüzden aci bal, tatlinin yaninda biraz az kalir güzel kardesim..;)
Eyvallah abi....
Sonuna kadar Vakit... :D :-X
Eyvallah abi....
Sonuna kadar Vakit... :D :-X
O konuda mutakibiz nede olsa vakit bizlerin yüzaki ;)
Muhabbet-eri
03-26-2008, 18:50
vakit yazılarını elimden geldiği kadar takip etmeye çalsıyorum hatta bundan 2 yıl öncesine kadar abone olmustum eve 2 tane birden istiyordum derdim destek olmaktıve destek olmaya devama ederim bunun gibi birçok gazeteye aboneliklerim devam ediyor vakit gazetesinden mesela hüseyin üzmez yavuz bahadıroğlu gibi usta kalemleri takip ediyorum ama beni şaşırtan bu yazısıdır
selam ve dua ile
Benide_Kapatın
03-26-2008, 19:02
O'nun Kara dedği Ak tır...
Kilitlemek kim A.Hakan kim?
Öyle deme ara sira bozuk saat misali dogru söyledigide oluyor 8)
Benide_Kapatın
03-26-2008, 19:06
Öyle deme ara sira bozuk saat misali dogru söyledigide oluyor 8)
Onunda bi sebebi vardır?
Önce kendi egosunu halletsin kanaatimce..! 8)
Ama sezarin hakki sezara saglam kalemi var, kelimelere cok iyi hükmediyor 8)
Siz merak etmeyin. Hasan Karakaya birkaç gün içinde gerekli cevabı verecektir kendilerine. Tabii hala Ahmet Hakan' ı adamdan sayıyorsa...
Siz merak etmeyin. Hasan Karakaya birkaç gün içinde gerekli cevabı verecektir kendilerine. Tabii hala Ahmet Hakan' ı adamdan sayıyorsa...
Dinsizin hakkindan imansiz gelir diyosun :D :D Ahmet hakaninda panzehiri Hasan Karakaya 8)
Benide_Kapatın
03-26-2008, 19:16
Ama sezarin hakki sezara saglam kalemi var, kelimelere cok iyi hükmediyor 8)
Kelimeleri kimin için kulllandığı önemli benim nazarımda.! 8)
Bekir coşkununda iyi kalemi var. :-X
Dinsizin hakkindan imansiz gelir diyosun :D :D Ahmet hakaninda panzehiri Hasan Karakaya 8)
Abi, aynı ayarda değiller. Ahmet Hakan, ne zaman Hasan Karakaya yoğun olsa, Vakit hakkında yazılar yazıyor. Sonra, Haasan Karakaya bakıyor, A.H.C. çok şımarmış. İki kalem darbesi atıyor, A.H.C. mat...
Abi, aynı ayarda değiller. Ahmet Hakan, ne zaman Hasan Karakaya yoğun olsa, Vakit hakkında yazılar yazıyor. Sonra, Haasan Karakaya bakıyor, A.H.C. çok şımarmış. İki kalem darbesi atıyor, A.H.C. mat...
Birakta ayni ayarda olmasinlar ahmet hakan kisa donla dolasirken, hasan karakaya kalemini konusturuyordu ;)..Ahmet Hakan gitsinde kim, kiminle, nerede diye magazinsel köse yazilari yazsin ona cok yakisiyor..
Hüdaverdi
03-26-2008, 19:23
Hasan Karakaya yazmıştı bu beynini olduğu gibi bedeninide satan ahmet hakan hakkında.
her zaman küfürlü yorum yazdığını,anca bir kaç haber üstünde durduğunu vs.Her nedense Hasan Karakaya'nın sarularına cevap veremiyor kendisi :)
ahmet hakanın kalemi çoktan kırılmış :)
Benide_Kapatın
03-27-2008, 18:37
Ne dediydik? :D
KALPGÖZÜ
03-27-2008, 19:05
arkadaslar Uyanin ve Kalp gözünüzü acin
Ahmet hakani ben hic mi hic sevmem amma velakin adam Dogruyu söylemis ve dogru olduktan sonra kimin söylemis oldugu bence hic önemli olmamasi gerekir ne diyor? Ahmet hakan Vakit Gazetesine karsin ,,sayin vakit gazetesi Bir zamanlar Tayyip Erdogan bu ödülü alirken gikin cikmiyordu simdi ise Abdullatif sener in almis oldugu ödülü Mansetten vererek elestiriyorsun,, ,bana göre vakit gazetesi Akp ve Tayyip erdogan in bir cok yanlisini görmemekle ve ayni hatayi baskasinda görüp Mansetlerle vermesi ikiyüzlülükten baska birsey degil,Sayin nusret kardesimiz ne diyor ,,siz Diger Medya dururken neden Islami Gazeteleri elestiriyorsunuz,, diye elestiride bulunuyor nusret kardesimize soruyorum senin islami diye tabir ettigin Müslümanlarin cikari oldugu zaman, Müslümanlarin arkasindan vuran,Tbmm inde Israil Devlet Baskanini Alkislayanlara sesini cikarmayip Deve kusu misali gercekleri görmemek ve göstermemek icin kafasini Topraga sokuyorsa elestiririm,kardesim diger medya larin ne oldugu belli ne yazziki bu zamanlarda Milletimiz Ak ile karayi ayirt edemiyorlar o kadar beyinleri yikanmis ki Basbakanimiz ödül aldiginda sesini cikarmak ,elestirmek bir tarafa o ödülü gururla savunurken ayni partiden ayrilip parti kurma hazirliginda olan Abdulatif seneri ayni ödülü aldiginda ihanetle ve rotayi kaybetmekle itham edebiliyorlar ;)
Ahmet hakani ben hic mi hic sevmem amma velakin adam Dogruyu söylemis ve dogru olduktan sonra kimin söylemis oldugu bence hic önemli olmamasi gerekir ne diyor? Ahmet hakan Vakit Gazetesine karsin ,,sayin vakit gazetesi Bir zamanlar Tayyip Erdogan bu ödülü alirken gikin cikmiyordu simdi ise Abdullatif sener in almis oldugu ödülü Mansetten vererek elestiriyorsun,, ,bana göre vakit gazetesi Akp ve Tayyip erdogan in bir cok yanlisini görmemekle ve ayni hatayi baskasinda görüp Mansetlerle vermesi ikiyüzlülükten baska birsey degil,Sayin nusret kardesimiz ne diyor ,,siz Diger Medya dururken neden Islami Gazeteleri elestiriyorsunuz,, diye elestiride bulunuyor nusret kardesimize soruyorum senin islami diye tabir ettigin Müslümanlarin cikari oldugu zaman, Müslümanlarin arkasindan vuran,Tbmm inde Israil Devlet Baskanini Alkislayanlara sesini cikarmayip Deve kusu misali gercekleri görmemek ve göstermemek icin kafasini Topraga sokuyorsa elestiririm,kardesim diger medya larin ne oldugu belli ne yazziki bu zamanlarda Milletimiz Ak ile karayi ayirt edemiyorlar o kadar beyinleri yikanmis ki Basbakanimiz ödül aldiginda sesini cikarmak ,elestirmek bir tarafa o ödülü gururla savunurken ayni partiden ayrilip parti kurma hazirliginda olan Abdulatif seneri ayni ödülü aldiginda ihanetle ve rotayi kaybetmekle itham edebiliyorlar ;)
http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=36566.0
Oku ve daha fazla ötme...
KALPGÖZÜ
03-27-2008, 19:17
http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=36566.0
Oku ve daha fazla ötme...
Nusret bey ne cabuk okudunda bana hakaret ediyon ;), Belli oluyor ki okumamissin bile ve bu hareketin ile sen baltayi tasa vurdun sunu belirtmeliyimki tekrar ben Amet hakani degil yazisini savundum ve dogru yazi kim tarafindan yazilirsa yazilsin dogrulugunu yitirmez,Ahmet hakan ayni haltiyemis olabilir hic te süphem yoktur amma velakin vakit gazetesi Tencerenin dibi kara seninki benimkinden kara Misali Hamle yapmis :D,bunu yapmakla Ahmet hakan in yazisinda ki belirtilenlerin yanlisligini degil de sadece onu yazan sahsin dakendilerinden farkli olmadigini ortaya koymus :D
Ahmet hakani ben hic mi hic sevmem amma velakin adam Dogruyu söylemis ve dogru olduktan sonra kimin söylemis oldugu bence hic önemli olmamasi gerekir ne diyor? Ahmet hakan Vakit Gazetesine karsin ,,sayin vakit gazetesi Bir zamanlar Tayyip Erdogan bu ödülü alirken gikin cikmiyordu simdi ise Abdullatif sener in almis oldugu ödülü Mansetten vererek elestiriyorsun,, ,bana göre vakit gazetesi Akp ve Tayyip erdogan in bir cok yanlisini görmemekle ve ayni hatayi baskasinda görüp Mansetlerle vermesi ikiyüzlülükten baska birsey degil
Bak arkadaşım, burada ne demişsin. A.H.C. nin Vakit konusunda yazdıkları haklı demişsin. BEn de sana bunun haksız olduğunu gösteriyorum...
Senin bu A.H.C. den medet ummanı da '' Denize düşen, yılana sarılır '' misali hamleler olarak görüyorum...
KALPGÖZÜ
03-27-2008, 19:39
Ahmet hakani ben hic mi hic sevmem amma velakin adam Dogruyu söylemis ve dogru olduktan sonra kimin söylemis oldugu bence hic önemli olmamasi gerekir ne diyor? Ahmet hakan Vakit Gazetesine karsin ,,sayin vakit gazetesi Bir zamanlar Tayyip Erdogan bu ödülü alirken gikin cikmiyordu simdi ise Abdullatif sener in almis oldugu ödülü Mansetten vererek elestiriyorsun,, ,bana göre vakit gazetesi Akp ve Tayyip erdogan in bir cok yanlisini görmemekle ve ayni hatayi baskasinda görüp Mansetlerle vermesi ikiyüzlülükten baska birsey degil
Bak arkadaşım, burada ne demişsin. A.H.C. nin Vakit konusunda yazdıkları haklı demişsin. BEn de sana bunun haksız olduğunu gösteriyorum...
Senin bu A.H.C. den medet ummanı da '' Denize düşen, yılana sarılır '' misali hamleler olarak görüyorum...
haksizzin diyorsun nerede yaziyor tayyip erdogan in ödül almadigi tam aksine Bülent arinc in da ödül aldigi ve bu sözleri söyledigi yaziyor ,,Arınç’tan Rotaryenlere büyük övgü:
“Siz veren elsiniz, öpülecek elsiniz” bu mu yalanlama
haksizzin diyorsun nerede yaziyor tayyip erdogan in ödül almadigi tam aksine Bülent arinc in da ödül aldigi ve bu sözleri söyledigi yaziyor ,,Arınç’tan Rotaryenlere büyük övgü:
“Siz veren elsiniz, öpülecek elsiniz” bu mu yalanlama
Arkadaşım, ben Vakit hakkında konuşuyorum...
Bunu haber yapmış mı, yapmamış mı???
Hüdaverdi
03-27-2008, 19:54
ahmet hakan vakitin 2 yüzlü olduğunu yazmıştı.
KALPGÖZÜ arkadaşta 'vakit neden erdoğanın ödlünü yazmıyor' vs demişti ve ahmet hakanı haklı bulmuştu yanılmıyorsam.
vakit ise erdoğanın ödül alışını haber yaptığını ortaya koydu.
vakite saldıran KALPGÖZÜ hala neyi ispatlamaya çalışıyor hala anlamadım açık seçik anlatırsa sevinirim.
Yoksa kendiside ahmet hakan gibi bir öyle bir böyle mi ?
sanırım kendisi saadetçi,erbakancı,erbakan zihniyetinde mi ?
'biz sizden daha müslümanız' mantığına mı sahip ?
'her şeyin en iyisini biz biliriz siz beyni sulanmış gerizekalılarsınız' mı demek istiyor ?
anlamadım bir türlü.
kısaca özetlerse hoş olur.
Kırık_Çocuk
03-27-2008, 19:55
Evet ahmet hakan Vakit in yaptığı haberi eleştiriyor.Başka yere çekmeye gerek yokmuş..şifa arıyorsun anlaşılan :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.