Orijinalini görmek için tıklayınız : A
gerçekçi
03-02-2008, 01:48
mhakanm isimli arkadaşa aynen katılıyorum.
RDönmezs
03-02-2008, 01:50
Şef alakası yok alnının akıyla çıktı türbanı gündemde tutan anayasa mahkemelerine giden öğrencileri halada almıyan rektörler yüzünden gündemde kalıyor..
Parantez
03-02-2008, 01:52
arkadaş eğer pkk tamamen bitirilmemişse o operasyon geçersiz başarısızdır
bu işten nokta kadar anlamadığın ne kadarda belli ;D ;D ;D ;D
bu dediğin olabilir mi sence bir anda terör denen şey biter mi bunu bilecek kadar araştırma yapmamşı neyin ne olduğundan haberdar olmayan bir şahsın günlerdir forumu saçma sapan yazılarla meşgul etmesini protesto ediorum
ozaman yök ün 17 maddesi değişsin birşeyler yapılsın tamamen oyalıyorlar böylemi kalcak yani ama her şeye rağmen tayip erdoğanı babam gibi görüyor sıcaklığına inanıyorum adam ne yapsın be okadar sorun varki adam kafayı yicek ölürüm onun için ben
fazlrahmet
03-02-2008, 01:55
Selam
Canım kardeşim türbanla kimsenin sorunu yok sorun haline getirenler azınlık ne yazıkki ...şimdi bir düşün başı kapalı öğrenci zaten başını açıp giriyordu şimdi başı kapalı girince kişi değiştimi...Anlamıyorum insan başı kapalı doktorda olur avukatta...Asıl bazı güçler başımıza çorap örmeye çalışıyorlar...Psikolojik hareket ;)...
gerçekçi
03-02-2008, 02:05
Azınlıkmış yav ayıp be AB İSTEDİĞİ İÇİN ÜNİTER YAPMIZI DELEN yasaları AZINLIK HAKLARI DİYE geçiren AKP hükümeti değil miydi?
fazlrahmet
03-02-2008, 02:10
Canım kardeşim benim sinirlenme inşallah...Yani azınlık derken halkın arasında öğrenciler arasında büyük bir çoğunluğunda yaşanan bir olay yok bir tartışma yok...Herkez bu ülkenin evladı kimsenin elinden bir hak alınmıyor sadece başı kapalı olduğu için kızlarımızın öğrenim hakkı alınıyor ellerinden yazık değilmi...Ha dersinki şu hakkımız elimizden alınıyor ozaman haklısın...Burda haksızlık söz konusu...Bak üniversitede hangi öğrenci çıkıpta bir olay çkardı...sadece dışadan birilerinin kışkırtmasıyla çıktı bir kaç olay...erkez okmak peşinde buda herkezin doğal hakkı....
kabardey_06
03-02-2008, 02:12
istiklal şairi yüce ruh cennet mekan,mehmet akif ersoy hazretlerine dil uzatan emekli paşalar,seçilmişleri aşağılayan atanmış ve ömrü hayatını zulme ve baskıya adamış kara ruhlu rektörler ve ilgili kişiler,,,türk babadan olma,türk anadan doğmayı kendilerine üstünlük vesilesi yapıp silahlı bombalı terör çeteleri kurarak ülkede yeniden anarşiyi hortlatmak isteyen faşizan insanlar,ellerinde lenin posterleriyle sokak sokak dolaşıp sözüm ona ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCEYİ TEMSİL ETTİĞİNİ İLERİ SÜREN MARKSİST VE KOMÜNİST YIĞINLAR var olduğu sürece ülkede birliği sağlayamazsın ve sağlayamadığın sürece kimselere kafa tutamazsın,,ak parti hareketi tüm bu olumsuzlukları bertaraf etmek adına sessiz ve derinden politikaları hayata geçirmenin gayreti içerisindedir,,çelik çomak oynu oynayacak yaşta değildir ak parti kadroları ve başörtüsünü birşeyleri örtmek için kullanmak ancak yukarıda bahsettiğim çevrelerin başvurabileceği türden basitliklerdir,,ak parti bu basitliklerden oldukça uzaktır,,,,,ak parti yani adalet ve kalkınma partisi,,,AKP DEĞİL,,,AK PARTİ,,,
YavuzSultanSelim
03-02-2008, 02:14
bu kadar saçma bi çamur olamaz ya komikleştiler iyice :D
mhakanm isimli arkadaşa aynen katılıyorum.
bir yazı yazmıştım ah şu amerika korkusu diye şimdi birde şu yönüyle bakmak var --genelkurmay başkanı belki de akp yi küçük düşürmek başarısız göstermek için amerikanın konuşmasının ardından hemen çekildi
diyorlarki operasyon çok başarılı geçti: tamam başarılı olmuş olabilir ama daha öncede bu tip operasyonlar yapıldı başarı sağlandı bu operasyonun bir farkı olmalıydı farkın adı akp olmalıydı . arkadaş eğer pkk tamamen bitirilmemişse o operasyon geçersiz başarısızdır
takmışlar bir başörtüsü gidiyolar ya sen önce şu dış siyesette bağımsızlığı kazan kendi verdiğin kararın arkasında dur .
dikkat ederseniz hükümetlerin çoğu duraklama dönemine geçtiği zaman toplumu oyalıycak bir konu işlerlerler öyle bir şey sunarlarki başarısızlıklarını onunla örterler ... akp de bunu yapıyo başarısızlığını türban meselesiyle kapatıyo...toplumu bunla oyalıyıp kendi açıklarını kapatıyo...niye diceksiniz çünkü türbanla ilgili alınan kararlar neden netleşmiyo neden halk ikilemde kalıyo kesin karar vermek kanun düzenlemesinde bulunmak bu kadar zormu .halkı oyalıyo olan öğrencilere oluyo aman sakın yanlış anlamayın türbana karşı değilim türban dinin gerekliği ...ama neden bu sorun netliğe ulaşmıyo eğer ulaşırsa , halkın oyalancak bir şeyi kalmıcak ve akp ye terör konusunda yüklencek tekrar protestolar yapılcak
koyu bir akp liyim ama şu sıralar soğudum asıl bu durumlarda çareyi sunsunlarki onları destekliyelim ekonomiyi düzeltmek iş değil huzuru sağlamak önemli
Koyu AK Partili!!!! arkadaşın yazdıklarına bakalım.
1. İdda: genelkurmay başkanı belki de akp yi küçük düşürmek başarısız göstermek için amerikanın konuşmasının ardından hemen çekildi
Amaç: Ak Partiyi ve Orduyu birbirine düşürmek.
Cevap: Org. Büyükanıt, "çekilme"yi değerlendirdi -> "Çekilme kararında bir kusur varsa tamamen bizimdir" diyen Orgeneral Büyükanıt, kararın tamamen kendi iradeleri doğrultusunda gerçekleştiğini ve çekilme zamanının önceden belli olduğunu açıkladı.
2. İdda: arkadaş eğer pkk tamamen bitirilmemişse o operasyon geçersiz başarısızdır.
Amaç: Operasyonu başarısız gösterip Ak partiyi kötü duruma düşürme çabası.
Cevap: Bazı minik dimalar hala PKK'nın öyle bir-iki-..Bin operasyonla bitirilemeyeceğini, ordu Kuzey Irakt'a kalsa bile bitirilemeyeceğini anlmadı sanırım. PKK ancak Türkiye içinden destek alamazsa biter. Bunun içinde tek lazım olan HİZMET hamlesidir. Bunu da hükümet yapıyor, sabır.
3. İdda: dikkat ederseniz hükümetlerin çoğu duraklama dönemine geçtiği zaman toplumu oyalıycak bir konu işlerlerler öyle bir şey sunarlarki başarısızlıklarını onunla örterler
Amaç: Ak parti başarısız.
Cevap: Baş örtüsü bu toplumun sorunudur, bunu halletmek te hükümetin işidir, hükümet te bunu yapmaktadır. Ne zaman halledilecekti bu mesele Türkiye fezaya çıktığı zaman mı? Her zaman sorun, problem olur, eğer bazıları izin verseydi bu problem tere yağından kıl çeker gibi halledilirdi. Ama kendi başarısız muhalefetlerine kılıf için baş örtüsüne saldırdılar.
Ak partinin başarısızlığı nedir? Hangi konuda başarısız olmuş? Eğer ak parti başarısız olsaydı enflasyon alır başını giderdi, reformlar yapılamazdı. PKK eritidi, etkili bir siyasetle PKK'ya giden destekler kesildi, Irak hükümeti bile destek olmak zorunda kaldı, dünya siyasetinde kazandığımız saygınlık ta çabası. Herşey daha iyiye gidiyor, ama siz hala partiye çamur atıyorsunuz.
Meyve veren ağaç taşlanır.
off..alikece kardeş cuk oturmuş valla..+1
amacımın bu şekilde olmadığını ben biliyorum sen ne kadar konuşsan boş
akp ve orduyu birbirine düşürmek benim haddim değil böyle bir şeyin olması zaten ülkeyi kaosa sürükler allah korusun
akp başarısız değil sadece durakladı ve nasıl çıkçağını bilmiyo
ayrıca o yazılar sinirle yazılmış yazılar şu anki düşüncelerim değişti
ya bu siralar su koyu ak partili arkadaslar siteyi kapladi yok yakinda secimde yok ki ne istir anlamadim :)..benim anlamadigim bu konuda hükümetin ne yapmasi gerekiyordu asker planlamasini yapmis ve gerekeni yapmis...
simdi yok kardesim sen cekilemezsin daha orada yapilacak is mi var denilmeliydi zaten büyükanitta bütün sorumlulugu üstüne almadimi bu koyu ak partili olduklarini idda edenlerin zoru nedir anlamakta zorlaniyorum!..
Hüdaverdi
03-02-2008, 21:43
Ak parti 4 yıl öncede başörtüsü konusunu meclise taşısa ''örtünün arkasına sığınıyor'' diceksiniz,2 yıl öncede yapsalar aynı şeyi diceksiniz...Bu yıl yapıyor,bu sorunu çözmeye gayret ediyor ''örtünün arkasına sığınıyor' diyorsunuz,seneye yapsa yine aynı şeyi söylüceksiniz...Ak partiyi geçtim,başkla bir parti iktidara geçse ve başörtüsü sorununu çözmeye çalışsa yine aynı şekilde o parti içinde ''sorununu örtmeye çalışıyorlar'' diceksiniz...Bu böyle devam eder.Adamlar çözmek için uğraşmakta ama bazı kara zihniyet onun önüne geçmek için her fırsatı değerlendiriyor,daha doğrusu bazı yerlere ulaşmak için direniyorlar...Yoksa başörtüsünün bir sorun yaratmıcanı onlarda gayet iyi biliyor...Amaçları ülkeyi kaosa sürüklemek,ülkeyi batıklığa sokmak olmucak şeyler yaparak...Ak deniz rektörünün birden bire nasıl olduda parladı ? Acaba yerel seçimlerde antalya belediye başkanlığı adayı olmasıyla bir alakasıvar mı ? Chp çatısı altında ?
Düşünün derim bu durumu...
Ak parti 4 yıl öncede başörtüsü konusunu meclise taşısa ''örtünün arkasına sığınıyor'' diceksiniz,2 yıl öncede yapsalar aynı şeyi diceksiniz...Bu yıl yapıyor,bu sorunu çözmeye gayret ediyor ''örtünün arkasına sığınıyor' diyorsunuz,seneye yapsa yine aynı şeyi söylüceksiniz...Ak partiyi geçtim,başkla bir parti iktidara geçse ve başörtüsü sorununu çözmeye çalışsa yine aynı şekilde o parti içinde ''sorununu örtmeye çalışıyorlar'' diceksiniz...Bu böyle devam eder.Adamlar çözmek için uğraşmakta ama bazı kara zihniyet onun önüne geçmek için her fırsatı değerlendiriyor,daha doğrusu bazı yerlere ulaşmak için direniyorlar...Yoksa başörtüsünün bir sorun yaratmıcanı onlarda gayet iyi biliyor...Amaçları ülkeyi kaosa sürüklemek,ülkeyi batıklığa sokmak olmucak şeyler yaparak...Ak deniz rektörünün birden bire nasıl olduda parladı ? Acaba yerel seçimlerde antalya belediye başkanlığı adayı olmasıyla bir alakasıvar mı ? Chp çatısı altında ?
Düşünün derim bu durumu...
+1
|||tuĞba|||
03-10-2008, 19:07
neden konunun ıcerıgı sılınmıs ? ?
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.