fatih kısaparmak balon baskılı balon Abdullah Gül, Miraç Kandili'ni Twit'ten kutladı. - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Abdullah Gül, Miraç Kandili'ni Twit'ten kutladı.

OTTOMAN
06-28-2011, 06:04
http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/2010/496520110607084533306.jpg

Cumhurbaşkanı Gül, twitter hesabına ''Tüm vatandaşlarımın kandilini şimdiden kutluyor, iyi akşamlar diliyorum'' yazdı.

Öte yandan Gül, hesabında bugün, ''Dün paylaştığım fotoğraflarla ilgili çok sayıda mesaj aldım. Güzel mesajlarınızı okudum, çok memnun oldum. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Fotoğraftaki yoğurdun hazır yoğurt olduğunu zannedenler var; tam tersine, yaylanın has koyun yoğurduydu, tadına da keyifle baktım. Eskiden bakraçlar kullanılırdı, artık bakraç yerine hazır yoğurt kapları kullanılıyor. Ama yoğurt hazır yoğurt değildi'' mesajına da yer verdi.

AA

Tarantula_
06-28-2011, 13:17
Herşeyin suyu çıktı artık...

LâHuTî
06-28-2011, 14:06
Suyu çıkan ne?

Tarantula_
06-28-2011, 14:37
Suyu çıkan ne?

Twitter, Facebook vb sitelere siyasiler ve devlet adamların bulaşmasından pek haz etmiyorum, çok samimiyetsiz geliyorlar öyle ortamlarda. Sanki Cumhurbaşkanlığının sitesinde bir mesaj yayınlayamıyor muydu Sayın Gül, şahsi fikrim budur haz etmiyorum...

BlueMoon
07-09-2011, 00:31
cumhurbaşkanımızın twitter kullanmasını destekliyorum. her kesime açık işte. kendisini dünyaya kapatmıyor. internete giren milyonlarca kişiye bilgi ulaştırmasında ne gibi bir sakınca olabilir ki ?

sezer faciasını unutmadık daha. 7 yıl adını bilen yoktu.