Orijinalini görmek için tıklayınız : Abdullah Gül'ün Kızı için hazırlattığı nikah davetiyesi..
Ak_Kelebek
09-27-2007, 12:40
Yılın düğününe sade davetiye
Cumhurbaşkanı Gül'ün kızı Kübra Gül, 14 Ekim tarihinde İstanbul'da yapılacak nikah töreniyle Mehmet Sarımermer ile dünya evine girecek.
Abdullah Gül, kızının düğünü dolayısıyla sade bir düğün davetiyesi hazırlattırdı.
Tek sayfalık davetiyenin şatafattan uzak ve sade olması dikkat çekici bulundu.
Nikah töreni İstanbul Gösteri ve Kongre Merkezi'nde yapılacak.
Nikaha çiçek gönderilmemesi istenirken “Dilerseniz Kayseri'de oluşturacağımız ormanımıza katkıda bulunabilirsiniz” notu düşüldü.
Yeni Şafak
zeynep_akcin
09-29-2007, 23:29
bizler bu insanları seçerken boşuna içimizden birileri demiyorduk....
akzeinebu
09-29-2007, 23:57
bende böylee yapıcam ;D Rabbim nasip edersee hehe helal olsun başka türlüsüde yakışmazdı şimdiden Allah mesud etsin diyorum çiftimizee ;)
işte farkımız bu diyoorum ben arkadaşlar
akgulrafet
09-30-2007, 22:08
sadece tek kelime süper harika bir fikir.allah mutlu etsin kardeşlerimizi.
sultanabdulazizhan
09-30-2007, 22:23
Çok güsel allah razı olsun!!
işte herkese örnek olacak bir CUMHURBAŞKANI
cokk guzell bır fıkırrr helalll olsunn baskanımaaaa :-*
selahattin_ay
10-10-2007, 01:52
cok guzel bir fikir
Allah razi olsun bu fikire uretenden
ve Hayirli ugurlu olur insallah
Yılın düğününe sade davetiye
Cumhurbaşkanı Gül'ün kızı Kübra Gül, 14 Ekim tarihinde İstanbul'da yapılacak nikah töreniyle Mehmet Sarımermer ile dünya evine girecek.
Abdullah Gül, kızının düğünü dolayısıyla sade bir düğün davetiyesi hazırlattırdı.
Tek sayfalık davetiyenin şatafattan uzak ve sade olması dikkat çekici bulundu.
Nikah töreni İstanbul Gösteri ve Kongre Merkezi'nde yapılacak.
Nikaha çiçek gönderilmemesi istenirken “Dilerseniz Kayseri'de oluşturacağımız ormanımıza katkıda bulunabilirsiniz” notu düşüldü.
işte satafata düskün devlet baskanlarına iyi ders olsun işte içimizdeki cumhurbaskanı budur
Yeni Şafak
Levent Bilici
03-15-2008, 14:13
yazık bi kulp takamıcaklar davetiyeye gerçi şunuda söyleyebilirler bu ne pintilik boşver başkanım sen çok iyi yapmışsın HELAL OLSUN SANA ama şu ağaçlandırma mevzusuna gelince bence her ilde merkez belirlenmeli bizde yardım etmek istiyoruz başkanım...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.