Orijinalini görmek için tıklayınız : Abdullatif Şener Parti Kuruyor
Hüdaverdi
07-05-2008, 19:03
http://www.habereditor.com/images/news/4312.jpg
Eski AK Partili Bakanlardan Abdullatif Şener Abant'ta yaptığı konuşmada ''Partiyi kuruyorum, siyasete giriyorum'' dedi.
Eski AK Partili Bakanlardan Abdüllatif Şener, Ergenekon sorulturması ile ilgili gazetecilerin soruları üzerine bu durumun herkese zarar verdiğini; genel seçimlerin çözüm olabileceğini söyledi. Şener, gazetecilerin sorusu üzerine siyasete gireceğini ve parti kuracağını açıkladı.
Haber Editör
Demokrat
07-05-2008, 19:04
iste bekledigim ve sevindigim haber buyur kur partinide gör bakalim türkiye, sivastan mi ibaret 8)
yakında oda biz akparti gömleğini çıkardık derse şaşmam ;)
Supraliminal
07-05-2008, 20:03
partiyi kuracak ta ona oy verecek halkı nerden bulacak ;).
diyebilir :)
sizler kim bilir neler dersiniz ;) ;)
Demokrat
07-05-2008, 20:10
ak parti partilesmeden basbakan daha istanbul belediye baskaniyken halkta bir karsiligi vardi ona karsi bir teveccüh vardi ama böyle bir teveccüh sayin sener icin var demek cok gercekci olmaz ;)
istedigi gömlegi giyer, cikarir isterse milli görüs gömlegini tekrar giyer kendi takdiridir..
Eee kim oy verecekmiş?? %0.5 ?? %1 kadar alır mı dersiniz? :)
Demokrat
07-05-2008, 20:14
Sayin sener sanirim erkan mumcu ve turan cömezden ders almadi birisinin siyaset arenasinda esamesi okunmuyor diger terör sucuyla araniyor 8)
politikaci
07-05-2008, 20:16
vay vay vay vay ;)
LoNeLiNeSS
07-05-2008, 20:25
Kendisini Türkiyede Sivas da ki gibi konvoyların karşılayacağını düşünüyor heralde. Lider olmak bazı yetenekler ister. Lider olmak kim sen kim.. Hiç aynaya bakmıyor mu ne.. Halkın karşısına çıkıp daha doğru düzgün konuşma yapamayanlar liderliğe soyunuyorlar..
Röportajında morali biraz bozuk gördüm aceba son zamanlarda onu üzen bir olay mı gerçekleşti :-X
Demokrat
07-05-2008, 20:31
Röportajında morali biraz bozuk gördüm aceba son zamanlarda onu üzen bir olay mı gerçekleşti :-X
kankasi cömezi ariyorlar, onla kuracaklardi partiyi :)
LoNeLiNeSS
07-05-2008, 20:32
kankasi cömezi ariyorlar, onla kuracaklardi partiyi :)
Tek kankası Çömez i mi Akparti kapanınca akpartiyi bölme planları yapanlarıda içeri aldılar ya şimdi zavallım tüm planları suya düşmüşdür..
Demokrat
07-05-2008, 20:39
gecen baykal bir tv de dile getirdi güya bu ergenekoncular seneri cumhurbaskani, sinan aygünüde basbakan yapacakmislar baykal bu konu icin deli sacmasi dedi ama bana birazda olsa mantikli geldi..
cünkü senerin gözü kalmisti cumhurbaskanliginda ;)
gecen baykal bir tv de dile getirdi güya bu ergenekoncular seneri cumhurbaskani, sinan aygünüde basbakan yapacakmislar baykal bu konu icin deli sacmasi dedi ama bana birazda olsa mantikli geldi..
Hisarcıklıoğlu diye biliyordum o teorideki başbakanı :-X
LoNeLiNeSS
07-05-2008, 20:49
Gayet mantıklı bir plan. Ve ne ilginç dir ki Şener i Cumhurbaşkanlığına öneren isimde kendisi idi.. Bu nasıl bir tesadüf böyle baykıl..
Deli saçması derken; deliler, akıllı insanları deli sanarlarmış.. Baykıl deliside aynı sendromu yaşıyor sanırım...
Deniz.Feneri
07-05-2008, 20:49
Erkan Mumcu'yu da seviyordum gitti. Bunu da seviyordum bu da gitti. Benim sevdiklerim gitmek zorunda mı ya :(
Neyse yolu açık olsun
Demokrat
07-05-2008, 20:50
hele bir cömezde yakalansin isin ucu senere dayanirsa hic ama hic sasirmam ;)
Demokrat
07-05-2008, 20:51
Hisarcıklıoğlu diye biliyordum o teorideki başbakanı :-X
ben baykaldan aygün duydum :).. ben onun yalancisiyim 8) baykal baska bir röpartajinda hisarciklioglu siyasete hazirlaniyor dedi ikisini karistirmis olmayasin ;)
hakan can
07-06-2008, 01:52
Bölen bölünür.Abdullatif şenerde bölünür onu bölenlerde bölünür ve böyle gider ...
bilgi müdavimi
07-06-2008, 01:55
partiyi kuracak ta ona oy verecek halkı nerden bulacak ;).
Bulur.AKP NİN OYLAR YARIYA BÖLÜNÜ MAALESEF.Kapanırsa,AKP nin devamıyım der.
sevinsin herkes bölünüyormuşuz ;D
haritaci70
07-06-2008, 02:01
Ah be latif abi.. Gelme şu oyuna ne güzel gir tobb üniversitesinde derslerine al paranı takip et gündemi yapma şunu...
nerde bölünecek ya...
sizce destek var mı şuanda şenere...
ancak seçim olsun tüm ulusalcılar sağcılar şenere versin oyları derler ;)
ama halk yer mi?
yemez..
bölünecek diyen,gömlek değiştirir diyenlerin hevesi kursağında kalacak...
üzgünüz..
yazık be bırak sevinsinler ;D
bilgi müdavimi
07-06-2008, 02:12
nerde bölünecek ya...
sizce destek var mı şuanda şenere...
ancak seçim olsun tüm ulusalcılar sağcılar şenere versin oyları derler ;)
ama halk yer mi?
yemez..
bölünecek diyen,gömlek değiştirir diyenlerin hevesi kursağında kalacak...
üzgünüz..
Bence AKP kapanırsa,yedek parti gibi olur Abdulatif Şenerin partisi.Ama kapanmassa AKP den çark eden olacaktır.
o çark edenlere 'eyvallah'
ama bu olay öyle bir gelişti ki akpartinin yedeği falan olamaz...
ayrıca yedeğe ihtiyacımız yok çünkü kapanırsa yeni partiyi yine biz kurarız...
ülkede artık bişeyler değişiyor
hükümet darbeye kafa tutuyor kuzu olmuyor
halk sizce kör mü sağır mı
ülkede artık bişeyler değişiyor
hükümet darbeye kafa tutuyor kuzu olmuyor
halk sizce kör mü sağır mı
kör olsa dün malatyada toplanr mıydı?
sağır olsa bugün samsunda toplanır mıydı?
iyi düşünmek lazım ;)
kendimi miting yapar gibi hissettim :D
bilgi müdavimi
07-06-2008, 02:17
o çark edenlere 'eyvallah'
ama bu olay öyle bir gelişti ki akpartinin yedeği falan olamaz...
ayrıca yedeğe ihtiyacımız yok çünkü kapanırsa yeni partiyi yine biz kurarız...
Abdullatif Şenerde bu oyunun içinde.
AKP nin işi çok zor.Allah sabır versin.
Nedeni ise,kapatılırsa yok olacak.Kapatılmssa oyu bölünecek.Yeni kurdukları partininde oyu bölünecek.Şener Ergenekona bulaşmış gibime geliyor.
Çünkü,AKP ye yakın görüşlü parti kuracak ve AKP nin oyları bölünecektir.Çizilen senaryo bu.
LoNeLiNeSS
07-06-2008, 02:20
Düşünelim halk bu şahsiyetin neyine oy versin.. Karizmalığına mı.. Olamaz öyle karizma bir tip de değil. Geçmişde yaptıklarına mı .. Siyasi kariyerinde ulaştığı en uç nokta devlet bakanlığı.. Türkiye ye büyük bir açılım mı getirmiş göremiyoruz söylediği en farklı şey her mülkiyeli biraz komünisttir.. Yani bu halk bu adama neden oy versin.... Dürüstlük deniyor.. Tayyip Erdoğan a kafa tutan herkez dürüsttü namusluydu.
Tayyip Erdoğan ı dürüst değil diye eleştirenler nerde bakalım => Sinan AYGÜN ü içerde ÇÖMEZ denilen şahsiyette aranıyor..
Bu halk bu adama neden oy versin....
bilgi müdavimi
07-06-2008, 02:23
Cahiliyet ve Görüş farklılığıyla veriyorlar.Vaadlerine kanıp veriyorlar.Merak etme çoban sülü gibi bu da vaadlerle isanları coşturur.İftira amayı sevmem.Ön yargılı olmayı sevmem,ama geçmişi bu adamı böyle gösteriyor.
Çoban Sülü gibi patates fabrikası yaptıracağım vb.vaadler atar.
murat kurt
07-06-2008, 02:28
Şenere bizim partide olduğu hatta bakan olduğu zaman bile en sert eleştirileri yazmıştım
Burada arkadaşların çoğu da bana yanlış düşündüğümü söylüyolardı.
Ben demiştim laflarını sevmem.Ama bu adamda en başından beri bir yerlere yaranma halleri vardı.
Bence nefsine mağlup olacak,lider olma hayali duyacak bir insana benzemiyor.
Hele Başbakan olmayı hedef edinecek,çevrenin gazına gelecek bir adama hiç benzemiyor.
Bu adamın amacını yakın zamanda göreceğiz.
Demokrat
07-06-2008, 04:07
Az önce burada ak partiliyim diye yalan atan sahsiyet(hakan can) daha önce partimize, basbakanimiza ve bizlere hakaretten dolayi siteden defalarca atilan saadet partili! (susmak, susuz) bir sahsiyettir..
Iste arkadaslar bu gibi insanlarin gercek yüzünü görün gelirler burada hepimizin dinini sorgularlar, hocaefendilere laf atarlar, hadlerini asarlar ama kendileri yalan atar, iftira atar, camur atarlar..
Sonrada diyorlarki abi niye bu saadetlilere böyle sert davraniyrosun kimse kusura bakmasin saadet partisi icindeki bu sahsiyetsiz, cürük, terbiyesiz kisileri temizlemedigi sürece kaybetmeye mahkumdur...
Adam geliyor göz göre göre yalan atiyor hadi bizden utanmiyor, Allahtan dami utanmiyor!..
Böyle insanlara prim vermeyin arkadaslar icimizdeki saadetli arkadaslarada diyorum biz sizlerin varliginizdan asla rahatsiz degiliz ama sizlerde bu cürükleri temizleyin artik bu kadar terbiyesizlik, kul hakkini bilmemezlik olmaz ki!..
Islam davasi bu capulcularin elinemi kaldi..
Evet bu sert aciklamayi yaptim cünkü bunlar artik laftan anlamiyorlar, tatli dilden anlamiyorlar!
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.