fatih kısaparmak balon baskılı balon Abdullatif Şener - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Abdullatif Şener

Dağdakiçoban
07-17-2008, 17:14
Türkiye zor günler geçiriyor.iktidar partisi siyasallaşmış hukukun keyfi uygulamalarıyla karşı karşıya kalmış.Belirsiz bir ortam söz konusu.Buda yetmezmiş gibi CHP-MHP gibi partiler Türk şovenistliği yapmış,DTP de bunlara karşılık Kürt milliyetçilği yapmıştır.Bu partilerin ülkeyi düşündükleri falan yok! öyle bir beklentimizde olamaz zaten.Böyle bir ortamda Türk- Kürt kardeşliğinin simgesi olan Ak Parti kapatma davası ile karşı karşıya.Bu zamanda fırsat düşkünleri Ülke doğu-batı,Türk-Kürt diye ayrılırmış diye bir telaşda bulunmadılar.Onlar için tek dert "KOLTUK" sevdası.İşte bu isimler en son Abdüllatif Şeneri de yanları çektiler.Türk milleti Siyasetin mezarlığa bu gibi durumlarda bürütüsleri çok gömmüştür.Erkan Mumcudan sonra sandığa gömülme sırası Abdullatif Şenerde.

Umut ZORLU
07-17-2008, 17:36
Bravvo Kardeş! Aynı Fikirdeyiz..
Koltuk İçin Dava'sını satanlara yuuhh..

güliş
07-17-2008, 20:22
Aynen katılıyorum... :-*

hakansükür
07-19-2008, 22:54
Bu konuda çok tartıştık Bence şenerin en doğal hakkıdır.

Neşe
07-19-2008, 22:55
aynen katılıyorum :-*

hakansükür
07-19-2008, 23:02
Bu konu ile çok tartıştık hep aynı mesajlar buna önceki yazımdan alıntı ile cevap vereyim

Şener tamam fırsatçı kabul ediyorum.Ancak şimdi bir insan parti kurmaya karar verdiğinde ilk işi oy toplama zamanı arar sonra parti kurar.Şener partiyi Ak Partiyi kapatma davasından önce kuracam deseydi şeneri kimse takmazdı.Lafı ağzında kalır böyle medyalar peşinde koşmazdı...Bu yönüyle gayet normaldir siyeseten baktığımızda ...
Ben Tayyib Erdoğan'ın saadet partililerle çakıştığını ve dile getirdiğini hiç duymamıştım sizden duydum.Gül deseniz tamam inanırdırm.Ancak Tayyib Erdoğan herzaman Erbakanın koltuğunun dibinden ayrılmamıştır.Takii hapise kadar hapisten çıktı ondan sonra Erbakanla hiç görüşmeden parti kuruyorum dedi...
Erdoğan hapise kadar erbakanla paralel görüşteydi.Hapiste ne olysa oldu...Ama gül öyle değildi parti içinde muhalefet yaptı.
Erdoğan Erbakandan farklı olsaydı 1993 yılında "Ya müslüman olacaksın ya laik demezdi." bu lafa bile erbakan karşı çıktı bu ne biçim söz dedi.Yani bu görüşünden çok çok çooook farklıydı.
Toparlarsak
Erdoğan hapise kadar Erbakanla aynı görüştendi ancak çıktıktan sonra değişti.Hapiste mi? değilşti oda bilinmez.Anladıki hocayla yürümüyor.Ve yolunu ayırdı Haklı mı haksız mı tartışılır Ama kızamayız
Şenerede bu görüşünde haklı mı haksız mı tartışırız ama partiden ayrıldı diye kızamayız.

DÜN
Erdoğan parti kuruyorum derken Fazilet zor günlerini yaşıyordu ve kapatma davası vardı.Erdoğan çıktı ben parti kuracam dedi

ŞİMDİ
Şener parti kuryorum dedi.Akparti zor günler geçiriyor ve kapatma davsı ile karşı karşıya

Ne kadar birbirine benziyor olaylar
Ancak olaylar birbirine benzerken görüşleri farklı orası ayrı konu...

Vesselam

Dağdakiçoban
07-20-2008, 22:41
Erbakan RP si liderler sultasıydı.ABDULLAH GÜL ozaman başkan olmak istedi.Baykal vari bir şekilde ERBAKAN' nın desteklediği ve delegeleri ona göre belirlediği KUTAN başkan oldu.Yani FP değişime açık değildi.AK Parti kendi başına değişimi yakalamış bir partiydi.ERDOĞAN Yasaklanırsa Yerine Şenerde geçebilirdi.Olaylar çok farklı bir biri ile alakası yok.
ZATEN Şuda bir başka çarpıcı yön..
FP 99 seçimlerinden 3. parti çıkmıştı.KUTANLA ilerleyemiyordu.AK PARTİ Halkın partisi oldu.Halk bu kadar severken Abdüllatif şenerin tek derdi koltuk .Halkı düşünse halkın sevgisine laik olmaya çalışır.Onların seçtiği patiyi Bürütüs vari dışardan dolduruşa gelerek yıkmaya çalışmaz.

tayyeab
07-20-2008, 23:45
TAYYİP ERBAKAN VEFASIZLIK YAPTI BIRAKIN ŞİMDİ HEPİNİZ AYNI HEMEN SALDIRIN GERCEKLERİ GORUN

Dağdakiçoban
07-21-2008, 00:10
Erdoğan Vefasızlık yapmadı.İnsan 80 yaşına geldiğinde hala partisinin başında olmamalı.Ama Erbakan dünyevi bir istek olan iktidar hırsı ile hareket etti.22 Temmuz seçimleri öncesi. Halk ve Din düşmanı Tuncay Özkanın kanalında AK patiye sayısız iftira attı.FP 99 seçimlerinde sandığa gömüldü.bunu sorumlusuda erbakandı.Kimse olayları bi,r birine karıştırmasın.

LüGaT
07-21-2008, 00:17
Erbakan örneğiyle bunu karşılaştıranlar yanılıyor. Bunu söyleyenler Abdüllatif Şener'in Ak partiden farklı olacağını iddaa ettiği herhangi bir nokta söyleyebilir mi? Yani Ak Parti şu yanlışı yaptı biz yapmayacağız "diyebileceği" Oysa Ak parti ve Saadet partisi arasındakki o zaman "yenilikçiler- gelenekçiler" olan ayrımın derinliği ortada. Bu siyasi macera laf olsun torba dolsun cinsinden garip bir yaklaşım. Siyasi mücadesine birşey dediğimiz yok ama böyle bir dönemde böyle garip bir çıkışın etik karşılanması beklemek de yersiz.

hakansükür
07-21-2008, 00:20
Erdoğan Vefasızlık yapmadı.İnsan 80 yaşına geldiğinde hala partisinin başında olmamalı.Ama Erbakan dünyevi bir istek olan iktidar hırsı ile hareket etti.22 Temmuz seçimleri öncesi. Halk ve Din düşmanı Tuncay Özkanın kanalında AK patiye sayısız iftira attı.FP 99 seçimlerinde sandığa gömüldü.bunu sorumlusuda erbakandı.Kimse olayları bi,r birine karıştırmasın.

Ne adamsınız yaw sizene kanaltürke çıkmışsa çok tartıştık bunu bıktım ya.

Kanaltürke çıkan koltuk sevdalısı mı? oluyor.Yarın erdoğan biimtv çıkarsa ne diyeceksin.
Bunlar siyasette normal.

Ben erdoğanın ayrılmasına birşey demedim.
Ben erdoğann nede fazilet partisi kapatma davası sonuçlandıktan sonra bende parti kuruyorum demedide dava sürerken dedi.
Şener=erdoğan siyasette aynı şekilde parti kurdular.(şener heüz kurmadı ama)

Yâren
07-21-2008, 00:26
Sayın Erdoğan FP den ayrılıp yeni parti kurduğunda en fazla %15 lik bir seçmeni karşısına aldı.Sayın Şener ise %47 gibi bir seçmen oranının antipatisini alarak yeni olşum hareketini başlattı. yanlış rakam! yanlış zamanlama sayın Şener.. Muhafazakarı kendine küstürdün.

Herşeyden önce bu insan demokratik hakkını kullanıyor, kimsenin "hain" damgası vurmaya hakkı yok. Başbakanın dediği gibi bu insan trenden inmiştir. Ama kat kat fazlası bu trene iştirak etmiş. Kral öldü yaşasın yeni kral dönemi bitti sonuna kadar Erdoğanın yanındayız

hakansükür
07-21-2008, 00:29
Yaw biz ne diyoruz siz ne diyorsunuz.

Ben şunu diyorum
Şener ile akp eşit yani aynı zamanlarda siyasi parti kurmaya kalktılar.

Şu ve bu sebepler başka konu

Yâren
07-21-2008, 00:32
yav biz ne diyoruz siz ne diyorsunuz.

Ben şunu diyorum
Şener ile Ak Parti eşit yani aynı zamanlarda siyasi parti kurmaya kalktılar.

İyi güzel..

Ne yapmamızı tavsiye edersin.

İkisinide protestomu edelim?

hakansükür
07-21-2008, 00:38
yav biz ne diyoruz siz ne diyorsunuz.

Ben şunu diyorum
Şener ile Ak Parti eşit yani aynı zamanlarda siyasi parti kurmaya kalktılar.

İyi güzel..

Ne yapmamızı tavsiye edersin.

İkisinide protestomu edelim?

Ben ikisinide protosta etmem ikisininde en doğal hakkıdır siyasete girmek.
Kim nasıl ve ne zamanda siyasete girmesi beni ilgilendirmez.Nasıl biriyse ben ona göre oy veririm

Dağdakiçoban
07-21-2008, 11:56
Bal gibi koltuk sevadası.% 47 oya tahammül edemeyen çevreler var amaçları AK Partinin %47 sini aşağılara çekmek.Bunun içinde yemedikleri halt kalmadı.PKK ya bile silah verdiler.Şenerde onlara uydu kızdığımız nokta bu.AK Parti FP gibi yanlış siyaset izleseydi.istediği kadar ayrılan olsun kimse birşey demezdi.Zamanlaması son derece manidar.Ayrıca Erdoğan kanaltürke çıkacak kadarda kansız değil.!

hakansükür
07-21-2008, 12:07
Bal gibi koltuk sevadası.% 47 oya tahammül edemeyen çevreler var amaçları AK Partinin %47 sini aşağılara çekmek.Bunun içinde yemedikleri halt kalmadı.PKK ya bile silah verdiler.Şenerde onlara uydu kızdığımız nokta bu.Ak Parti FP gibi yanlış siyaset izleseydi.istediği kadar ayrılan olsun kimse birşey demezdi.Zamanlaması son derece manidar.Ayrıca Erdoğan kanaltürke çıkacak kadarda kansız değil.!

Kanaltürke çıkanlar kansız mı? oluyor ne kadar cahilsiniz.
Allah ıslah etsin (amin)

Bu vatana herkesen çok faydası olan Erbakana kimsenin kansız demiyor hakkı yok ben bunu diyenlerin aklından şüphe ederim.

hakansükür
07-21-2008, 12:08
...

Dağdakiçoban
07-21-2008, 12:17
Bal gibi koltuk sevadası.% 47 oya tahammül edemeyen çevreler var amaçları AK Partinin %47 sini aşağılara çekmek.Bunun içinde yemedikleri halt kalmadı.PKK ya bile silah verdiler.Şenerde onlara uydu kızdığımız nokta bu.Ak Parti FP gibi yanlış siyaset izleseydi.istediği kadar ayrılan olsun kimse birşey demezdi.Zamanlaması son derece manidar.Ayrıca Erdoğan kanaltürke çıkacak kadarda kansız değil.!

Allah ıslah etsin (amin)

Bu vatana herkesen çok faydası olan Erbakana kimsenin kansız demiyor hakkı yok ben bunu diyenlerin aklından şüphe ederim.

ELBETTE KANSIZ..! 24 saat o kanalda DİN,ALAAH PEYGAMBERE SÖVÜLÜRKEN,o sövenlerin yanına geçipde onlarla beraber sırf dünyevi bir kurum olan "iktidar "için bunu yapan kansızdır.ALLAH ONLARA SELAMET VERSİN..Namık kemal'in bir sözü vardır."zalim avcıya ancak zalim köpekler yoldaşlık eder."

hakansükür
07-21-2008, 12:32

Allah ıslah etsin (amin)

ELBETTE KANSIZ..! 24 saat o kanalda DİN,ALAAH PEYGAMBERE SÖVÜLÜRKEN,o sövenlerin yanına geçipde onlarla beraber sırf dünyevi bir kurum olan "iktidar "için bunu yapan kansızdır.ALAHH ONLARA SELAMET VERSİN..namık kemalin bir zöü vardır."zalim avcıya ancak zalim köpekler yoldaşlık eder."

Erbakana çok fena iftiralar atıyorsunuz.Erbakan hocadan nasıl helallik alacaksınız merak ediyorum.Bunun ahiretide var.
Erbakan hiçbir zaman koltuk sevdalısı olmadı
Erbakan hoca herzaman evliyalarla görüşür bilirizki evliyalar her insanla görüşmez.Buna bir örnek Mahmut efendi hz'dir.Sen evliyalarla görüşen bir kişi hakkında kansız diyemezsin.Olsa olsa sen kansız olursun.
Erbakanı kim siyasete soktu biliyormusun Mehmet zait kotku hz evliyaların duası üzerinden eksik olmayan bir kişi hakkında doğru, terbiyeli ve seviyenizi belli etmeden konuşunuz.Size soruyorum madem koltuk sevdalısı var diyosun neden koltukta durmak istiyor

Dağdakiçoban
07-21-2008, 12:48
İKTİDAR HIRSI ŞEYTANIN SİLAHIDIR OSMANLIDA KARDEŞ KARDEŞİ ÖLDÜRDÜ BU HIRSLA.HATTA MUAVİYE KURAN KATİBİYDİ.SONRA HZ ALİYLE OLAN MÜCADELESİ MALUM.İNSAN BİR KÖŞEYE ÇEKİLMELİ.AK PARTİ %47 yi yine aldı.O KURAN KURSLARINA ÇOCUĞUNUZU GÖNDERMEYİN! KAMPANYASI BAŞLATAN KANALA ÇIKMANIN VEBALİNİ DÜŞÜNSÜN.SADECE RECEP TAYYİP ERDOĞANA MUHALİF OLMAK ADINA İMAM HATİPLERE "YARASALAR" DİYEN TUNCAY ÖZKANIN KANALINA ÇIKMANIN VEBALİNİ DÜŞÜNSÜN.! AHMET NECDET SEZERİN ADD YE AKTARDIĞI '250 BİN YTL Yİ ALIP CUMHURİYET MİTİNGİNDE YETİMLERİN PARASINI MİTİNGE GELENLERE KÖFTE EKMEK VEDİRENLERİN YANINA ÇIKMASNIN VEBALİNİ DÜŞÜNSÜN
BİNLERCE KEZ YAZIKLAR OLSUN BUNLARIN ERVAHINA:!

hakansükür
07-21-2008, 12:58
İKTİDAR HIRSI ŞEYTANIN SİLAHIDIR OSMANLIDA KARDEŞ KARDEŞİ ÖLDÜRDÜ BU HIRSLA.HATTA MUAVİYE KURAN KATİBİYDİ.SONRA HZ ALİYLE OLAN MÜCADELESİ MALUM.İNSAN BİR KÖŞEYE ÇEKİLMELİ.AK PARTİ %47 yi yine aldı.O KURAN KURSLARINA ÇOCUĞUNUZU GÖNDERMEYİN! KAMPANYASI BAŞLATAN KANALA ÇIKMANIN VEBALİNİ DÜŞÜNSÜN.SADECE RECEP TAYYİP ERDOĞANA MUHALİF OLMAK ADINA İMAM HATİPLERE "YARASALAR" DİYEN TUNCAY ÖZKANIN KANALINA ÇIKMANIN VEBALİNİ DÜŞÜNSÜN.! AHMET NECDET SEZERİN ADD YE AKTARDIĞI '250 BİN YTL Yİ ALIP CUMHURİYET MİTİNGİNDE YETİMLERİN PARASINI MİTİNGE GELENLERE KÖFTE EKMEK VEDİRENLERİN YANINA ÇIKMASNIN VEBALİNİ DÜŞÜNSÜN

Kardeş sen boyundan büyük lafler ediyorsun.Osmanlıda kardeş kardeşi öldüren ben gerçek tarihte okumadım.Sen git okul kitaplarını oku.Bunlar osmanlıyı karalamak için yapılıyor sende inan.

Hz muaviye'ye sen kim oluyorsunda laf atıyorsun.Terbiyesizleşmenin bu kadarınada pes doğrusu.
Peygamber efendimizin katibi olan Hz muaviye'ye eleştirme hakkı kendisinde yoktur.Bir kişi eleştireceksen sende eleştireceğin kişinin seviyesinde yada daha yüksekte olmalısın.Hz muaviye dinine sadık bir müslümandı peygamber efendimiz haşa ileride ne olacağını bilmiyormuyduda böyle bir kişiyi çok önemli bir mevkiye Hz muaviyeyi getirmişti.Ben şuana kadar çok sohbet dinledim hiçbirisi Hz muaviyeye laf atmadılar ve şöyle dediler biz peygamber efendimizin katibine laf atacak seviyede değiliz.Ancak sen öyle büyük gaflete düşmüşsün ki önüne gelene laf atıyorsun yazıklar olsun.Şunuda bilmeni isterirmki hz muaviye hiçbir zaman savaştan yana olmadı.

NEyse gazfletteki kişilere ne anlatasak birşey ifade etmez.

Birde Hz muaviye'ye yazıklar olsun deme küstahlığına düşmüşsün çok yazık çok.

Dağdakiçoban
07-21-2008, 13:07

muaviyeye YAZIKLAR OLSUN DİYEN OLMADI..ONU SENİN GİBİLERE İKTİDAR HIRSINI ALNTAMAK İÇİN YAZDIM.O KADAR.KALDI Kİ.

Kardeş sen boyundan büyük lafler ediyorsun.Osmanlıda kardeş kardeşi öldüren ben gerçek tarihte okumadım.Sen git okul kitaplarını oku.Bunlar osmanlıyı karalamak için yapılıyor sende inan.

Hz muaviye'ye sen kim oluyorsunda laf atıyorsun.Terbiyesizleşmenin bu kadarınada pes doğrusu.
Peygamber efendimizin katibi olan Hz muaviye'ye eleştirme hakkı kendisinde yoktur.Bir kişi eleştireceksen sende eleştireceğin kişinin seviyesinde yada daha yüksekte olmalısın.Hz muaviye dinine sadık bir müslümandı peygamber efendimiz haşa ileride ne olacağını bilmiyormuyduda böyle bir kişiyi çok önemli bir mevkiye Hz muaviyeyi getirmişti.Ben şuana kadar çok sohbet dinledim hiçbirisi Hz muaviyeye laf atmadılar ve şöyle dediler biz peygamber efendimizin katibine laf atacak seviyede değiliz.Ancak sen öyle büyük gaflete düşmüşsün ki önüne gelene laf atıyorsun yazıklar olsun.Şunuda bilmeni isterirmki hz muaviye hiçbir zaman savaştan yana olmadı.

NEyse gazfletteki kişilere ne anlatasak birşey ifade etmez.

Birde Hz muaviye'ye yazıklar olsun deme küstahlığına düşmüşsün çok yazık çok.

MUAVİYE YAZIKLAR OLSUN DEMEDİM.BU KADAR BÜYÜK BİR İNSAN BİLE BU HATAYA DÜŞTÜ DEDİM.NEYSE BOŞA KONUŞUYORUZ:! İNSANLARIN PRENSİP SAHİBİ OLMASI LAZIM..ANLATILMAK İSTENEN BU..SEN HALA DİNİ MECRALARA ÇEKMEYE ÇALIŞSANDA.ASIL KANALTÜRKE ÇIKMAS ACİZLİĞİDİR.

susuz
07-21-2008, 14:37
Bazı kişiler işlerine gelmeyince oraya bıraya saldırılar.Tıpkı erbakanın kanaltürke çıkmasını neden çekemedier bilmiyorum.Çıkmışsa çıkmış Sananeeee

Dağdakiçoban
07-21-2008, 14:52
Bazı kişiler işlerine gelmeyince oraya bıraya saldırılar.Tıpkı erbakanın kanaltürke çıkmasını neden çekemedier bilmiyorum.Çıkmışsa çıkmış Sananeeee

İnsanda biraz vizyon olur.! ya da sağlam bir duruş.Kanaltürk AK PARTİYİ iktidardan indirmek için kurulmuş bir kanal..GÖZÜNÜZÜ AÇIN..! CHP ye ATATÜRK zamanından beri ATATÜRK ün vasiyeti üzerine devletin parası hala tıkır tıkır ödeniyor.CHP ye bu para fazla gelmiş olmalı ki Tuncay Özkan a kanal kurdurdular.Benim oy verdiğim partiye ve ben gibi seçmenlere 24 saat küfürler yağdırdılar.yine benim paramla..Böyle bir kanala çıktığı için bizimde Erbakanı elşetirme hakkımız vardır sanırım..

Demokrat
07-21-2008, 14:58

tipki ak partinin iktidar olmasini cekemeyen sen gibi, tipki ak partinin halktan gördügü ilgiyi kiskanip buralarda salya, sümük dolasip millete hakaret eden sen gibi, tipki yüzlerce kez kovulup yine buraya gelen gurursuz sen gibi..

bizim yazdigimizdan sanane!

tayyipleyiz
07-21-2008, 15:02

"Sanane" kısmını buraya niçin yazıyorsun o zaman sevgili kardeşim. Ben de derim ki senin düşüncenden "banane" . YAzdıkların ve görüşlerin engin olsun ki okunası, paylaşılası olsun. Lütfen "kırmızı" olanlara dikkat edelim. Sevgilerimle ..

ercanak
07-21-2008, 20:48
abdullatif sener kendi kuyusunu kazdı onu bir zamanlar yerden yere vuranlar şimdi alkıs tutmaya basladı o da o alkısın cazibesine kapıldı bir ucuruma dogru yol alıyor. yazıklar olsun .yazıklar olsun

isimsiz
07-21-2008, 22:07

katılıyorum :)

merve
07-21-2008, 22:19
bence davasını satmış değil eğer parti kapatılırsa oyumuzu chp ye vercek halimiz yok tabiki Şener e vereceğiz ;) Şenerin partiden ayrılmasının bile danışıklı dövüş olduğuna inanıyorum ve mantıklı geliyor ;) yani bence Şeneri protesto etmek anlamsız ;)

politikaci
07-21-2008, 22:20
ben yaptığını tasvip ediyor değilim ama protestoda etmem sonuçta herkesin düşünce hürlüğü var ;)

hakansükür
07-22-2008, 01:35
ben yaptığını tasvip ediyor değilim ama protestoda etmem sonuçta herkesin düşünce hürlüğü var ;)
:-*

elif zeynep
07-22-2008, 09:09
henüz Şener hakkında karar vermekte erken olduğunu düşünüyorum.

faruk_80
07-22-2008, 18:48

niye kimse böle düşünmüyo bu konuda...

Dağdakiçoban
07-22-2008, 20:04

VAKİT,ZAMAN ,ŞARTLAR HİÇ UYGUN DEĞİLDE ONDAN..BÖYLE BİR ZAMANDA YAPILAN BU HAREKETİN TEK MANASI OLUR"FIRSAT DÜŞKÜNLÜĞÜ& KOLTUK SEVDASI...

faruk_80
07-23-2008, 13:41

VAKİT,ZAMAN ,ŞARTLAR HİÇ UYGUN DEĞİLDE ONDAN..BÖYLE BİR ZAMANDA YAPILAN BU HAREKETİN TEK MANASI OLUR"FIRSAT DÜŞKÜNLÜĞÜ& KOLTUK SEVDASI...

peki partiden ayrılmayıp ta koltuk sevdasına kapılmışları ne yapacaz. kendini arındırmayı başaramayan bir hareket büyük atılımları nasıl başaracak...

Dağdakiçoban
07-23-2008, 16:15

peki partiden ayrılmayıp ta koltuk sevdasına kapılmışları ne yapacaz. kendini arındırmayı başaramayan bir hareket büyük atılımları nasıl başaracak...

ÜLKEKURTULUŞ SAVAŞINDAN BERİ TÜRK-KÜRT AYRIMINI BİR KENARA BIRAKIP EN SONUNDA TEK BİR PARTİDE BULUŞMUŞKEN.BÖYLE AKL PARTİ Yİ BÖLME ÇABALARINA MANA VEREMİYORUZ.KOLTUK SEVDASINA PKK LILARA SİLAH VERENLERİ ANLIYORUZ.AMA KENDİ İÇİMİZDEKİLERİN ŞÖYLE BİR ZAMANDA AYRILMASINA MANA VEREMİYORUZ.DERDİMİZ BU...

hipermuhafazakar
07-23-2008, 21:35
Arkadaşlar şu haber bile sayın Şener'in kimlerin kontrolüne girdiğine 'tahta atı' olduğuna suç üstü yakalandığının kanıtı değilmidir !

ERGENEKONA DARBE OPERASYONUNA DİYOR ŞERRO !

http://www.samanyoluhaber.com/images/resim/ergenekon_link_18.jpg

http://www.samanyoluhaber.com/haber-95518.html

Umut ZORLU
07-24-2008, 00:37
Arkadaşlar şu haber bile sayın Şener'in kimlerin kontrolüne girdiğine 'tahta atı' olduğuna suç üstü yakalandığının kanıtı değilmidir !

ERGENEKONA DARBE OPERASYONUNA DİYOR ŞERRO !

http://www.samanyoluhaber.com/images/resim/ergenekon_link_18.jpg

http://www.samanyoluhaber.com/haber-95518.html

Dostlarına zarar gelmesi dokunmuş olmalı Şerro'ya kerdeşim, Ondandır sitemi..

oturanboğa
07-24-2008, 00:41
abdullatif şener:derin devletin cumhurbaşkanı adayı...Allah kimseyi yoldan çıkarmasın

Umut ZORLU
07-24-2008, 00:42
abdullatif şener:derin devletin cumhurbaşkanı adayı...Allah kimseyi yoldan çıkarmasın

Amiiiiiiiiiiiinn...

isimsiz
07-24-2008, 00:46
bence bu kadar sinirlenmek gereksiz bu ülkede herkesin siyasi parti kurma hakkı vardır. ha oy vermezsin olur biter ama bu kadar sayıp dökmeye bir anlam veremiyorum açıkcası :-*

oturanboğa
07-24-2008, 00:47
bence bu kadar sinirlenmek gereksiz bu ülkede herkesin siyasi parti kurma hakkı vardır. ha oy vermezsin olur biter ama bu kadar sayıp dökmeye bir anlam veremiyorum açıkcası :-*

parti kurmanın da bir adabı vardır ama..herkesin öyle kafasına estiği gibi yol arkadaşlarını satmaya hakkı yoktur

Demokrat
07-24-2008, 00:47

;D ;D ;D

neden gülüyorum kardes biliyor musun bir an ayrilip parti kuran basbakanimiz ve ak partililere demedigini birakmayan milli görüscüler aklime geldide hani sende milli görüscüsün ya bir an onlar aklima gelince gülesim geldim :)

isimsiz
07-24-2008, 00:50

;D ;D ;D

neden gülüyorum kardes biliyor musun bir an ayrilip parti kuran basbakanimiz ve ak partililere demedigini birakmayan milli görüscüler aklime geldide hani sende milli görüscüsün ya bir an onlar aklima gelince gülesim geldim :)

demekki akpartililerde saadetlilere hak veriyor kendileri bu kadar kızdıklarına göre. ikincisi ben akparti ilk kurulduğunda akparti mitinglerine gitmiş biriyim ha şimdi özüme döndüm o ayrı :-*

Demokrat
07-24-2008, 00:54
biz parti kapandiktan sorna yolumuzu cizdik hatirlatirim kaldiki bende senerin elestirilmesine yani parti kurmasini elestirilmesine karsiyim yoksa senerin elestirilecek cok ama cok seyi var 8)

maviinsan
07-24-2008, 00:56
yenilikçiler milli görüşten kapatma davası sürerken ayrılmadılar.Dava sonuçlandıktan sonra ayrıldılar.Keşke Şener de öyle yapsaydı :-\

Umut ZORLU
07-24-2008, 01:17
Recep Tayyip ERDOĞAN'LA A.Latif ŞENER'i nasıl kıyaslarsınız yahu.. Başbakanımız Lider'liği yıllar öncesine dayanıyor, Erbakanın yanındaykende O bir Liderdi.. Ama şener, Benim gözümde refah'tada aynıydı, Ak Parti'dede YOH'dada.. Hiç bir değişiklik yok.. Hala Sülükı Sülük yaşadı Sülük gidecek..

kanahmet
07-24-2008, 02:04
Arkadaşlar Sivas ta yaşıyorum Sivasta Abdüllatif Şener`in yaptırdığı torpiller bellidir. Başbakanımızla arasının bu yüzden açıldığı kulağımıza geldi ama ne kadar doğru bilmiyorum

LüGaT
07-24-2008, 02:23
Arkadaşlar Sivas ta yaşıyorum Sivasta Abdüllatif Şener`in yaptırdığı torpiller bellidir. Başbakanımızla arasının bu yüzden açıldığı kulağımıza geldi ama ne kadar doğru bilmiyorum

Öyle söyleniyor. Ve ısrarla söyleniyor. Ve dahi görünüyor. Eğer bu yüzden arası açılmışsa çok mübarek bir iş olmuş.

hakansükür
07-24-2008, 03:03
yenilikçiler milli görüşten kapatma davası sürerken ayrılmadılar.Dava sonuçlandıktan sonra ayrıldılar.Keşke Şener de öyle yapsaydı :-\

biz parti kapandiktan sorna yolumuzu cizdik hatirlatirim kaldiki bende senerin elestirilmesine yani parti kurmasini elestirilmesine karsiyim yoksa senerin elestirilecek cok ama cok seyi var 8)

Fazilet partsi'nin kapatma Davası sürerken Parti kuracağız dediler(şimdiki Akparti kurucuları).
Parti dava sonuçlandıktan sonra Ak parti kuruldu.
Şenerde öyle yapacak ve dava sonuçlandıktan sonra partisini kuracak.
Yani aralarında fark yok

kanahmet
07-24-2008, 14:14
Bakın AK Parti Sivas temsilciliğini Sayın Başbakan sıfırdan yapılandırdı. Önceki yöneticiler çok kötüydü. Şimdi her çarşamba günü halkın derdi dinlensin diye köylere gidiliyor. Abdüllatif Şeneri atadığı kadrolar ancak kendi çıkarlarını düşündü.

hipermuhafazakar
07-26-2008, 21:49
Süleyman Demirel'in yerine , Mesut Yılmaz'ın yerine yeni birini daha buldular galiba

esma_
07-26-2008, 22:36
yazık oldu. mutlaka hayırlısı böyledir de... insan, demek ki dostunu değil düşmanını iyi tanıyacaksın demekten de kendini alamıyor.

eddie
07-29-2008, 16:35
Süleyman Demirel'in yerine , Mesut Yılmaz'ın yerine yeni birini daha buldular galiba

şenerin durumu onlarla bir değil bence.. şimdi insanlar gözünü açtı.. hele ki ergenekon herkese "vay bee" dedirtti "memleketi aslında kimler yönetmeye çalışıyormuş"..
birileri şeneri pohpohlasın dursun.. bu sefer oyuna gelen insanların sayısı az olacaktır bence

Suur
07-31-2008, 15:01

haddini bil de konus Basbakanimiza Hakaret edemessin Davasini Satti diye

Demokrat
07-31-2008, 18:42

haddini bil de konus Basbakanimiza Hakaret edemessin Davasini Satti diye

Sen haddini bilmemisin o yüzden yeni üyelikle geri geliyorsun!.. sen ne kadar yüzsüz birisin böyle!.. millete haddini bildirmek senin gibi capulculara kalmadi!.
Amacin pravakatörlük ama ömrün uzun degil ;)

esaldik
07-31-2008, 23:44
yahu bu tepki niye
etme bulma dünyası
a.şener başarılı olur ya da olmaz orası önemli değil
nasılki şimdiki cumhurbaşkanımız ve başbakanımız birilerini yarı yolda bırakıp böldüyse onları da birgün gelir bölecek biri çıkar.
Adalet er geç yerini bulur
bundan gocunmak yersiz bence

Demokrat
07-31-2008, 23:46
yahu bu tepki niye
etme bulma dünyası
nasılki şimdiki cumhurbaşkanımız ve başbakanımız birilerini yarı yolda bırakıp böldüyse onları da birgün gelir bölecek biri çıkar.

gocunan sensin anlasilan :).. basbakanimiz kimi bölmüs, yok böldügü parti yüzde 2 kednisi yüzde 47 yse ortada bir yanlislik var demektir :)
buyursun gücü yetiyorsa sayin senerde kursun partisini :)

Meftun
07-31-2008, 23:47
yarıyol mahkeme kararının sonu oluyor herhalde?

neyse şimdilerde şenerin üstüne gitmeyin, kapatılmadı diye yastaymış ;)

esaldik
07-31-2008, 23:48
yahu bu tepki niye
etme bulma dünyası

gocunan sensin anlasilan :).. basbakanimiz kimi bölmüs, yok böldügü parti yüzde 2 kednisi yüzde 47 yse ortada bir yanlislik var demektir :)

başbakanımız zaten istanbul belediye başkanlığını akpartiden kazandı ve orda tanındı...........

Demokrat
07-31-2008, 23:49

abileri ona ak parti kapatilacak demisti ama abilerininde gücü yetmedi partiyi kapatmaya oda anladi isin aslini ama evdeki pirinctende oldu :)

Demokrat
07-31-2008, 23:49
yahu bu tepki niye
etme bulma dünyası

başbakanımız zaten istanbul belediye başkanlığını akpartiden kazandı ve orda tanındı...........

o parti kapatildi ve baskanimiz yeni partisiyle yola devam etti bunda ne gibi bir sakinca var ki :) yok yüzde 2 ye talimmi etseydik :)

Dağdakiçoban
08-01-2008, 11:58
Erkan Mumcu bile ANAP a başkan seçilmeyi başarmıştı.Sanırım Şener onu bile başaramayacak.

Saskin Demokrat
08-02-2008, 15:40
Ergenekonun etnik yapisina bakarsas Senerin eylemlerini belki daha iyi anlariz. Ergenekon yapisindaki en ust kademe cerkezdir.

Bunu yazarak etnik milliyetcilik, irkcilik demek istemiyorum. Benim dayimin hanimi cerkezdir ve cok severim. Turkiyede en cok sevdigm yazarin annesi cerkezdir ve cerkezler yurtseverdir. Ama belki Ergenekon Seneri ikna ederek (yani darbe gerceklestirecek diye) AK Partiden uzaklastirdi.

hipermuhafazakar
08-03-2008, 16:05
Bu şerroya biri söylesin bu millet bir daha demirel - mesut yılmaz gibi goller yemeyecek.

demir akar
08-11-2008, 11:26
Abdullatif Şener sadece zor gunlerde ortalarda yok

hayrettinabi
08-11-2008, 23:46
abdüllatif beyi fetullah hocama havale ediyorum.

cartman
08-12-2008, 00:10

Abi hocamızı sıyasetle ugrastırmayalım bosver Abdullatif beyin dogruyu bulmasını bekleyelım :)

hayrettinabi
08-12-2008, 00:12
İnşAllah doğru yolu bulur. Bulamaz diye hocamıza havale ettim.

oguzdesouza
08-12-2008, 02:01

Fetullah değil Fethullah olacaktı..

Her halde yanlış yazdın.. Başsavcı da aynı dili kullanıyor

balbal
08-18-2008, 03:34

böyle düşünürsen erdoğan da erbakanı ve davasını satmış olur. şenerin partisinden ayrılmak en doğal hakkıdır ve şener emin olun sizden daha çok emek vermiştir bu partiye. bekara, karı boşamak kolay gelir. peki kurduğu parti ne olur. buna ise millet karar verir.

Selamet
09-06-2008, 18:52

Aynen bende imzami atiyorum

bu arada koltuk ugruna Milli görüs gömlegini cikaranlara ne demeliyiz

Selamet
09-06-2008, 18:55

arkadaslar akp liler milli görüs gömlegini cikarip üstad said nursi nin yolundan gitmeyen gülencilerin gömleginimi giydi?

Selamet
09-06-2008, 18:56

abileri ona Ak Parti kapatilacak demisti ama abilerininde gücü yetmedi partiyi kapatmaya oda anladi isin aslini ama evdeki pirinctende oldu :)
yetmedi degil yerine koyacak alternativ bulamadilar

Selamet
09-06-2008, 19:05

Allah ıslah etsin (amin)

ELBETTE KANSIZ..! 24 saat o kanalda DİN,ALAAH PEYGAMBERE SÖVÜLÜRKEN,o sövenlerin yanına geçipde onlarla beraber sırf dünyevi bir kurum olan "iktidar "için bunu yapan kansızdır.Allah ONLARA SELAMET VERSİN..Namık kemal'in bir sözü vardır."zalim avcıya ancak zalim köpekler yoldaşlık eder."
o kanala cikmak kansiz oluyorsa Abd ile isbirligi yaparak kuyrugunda dolananlara ,israil siyareti sirasinda kacirilan israilli askerlerin ailelerini ziyaret eden Gül efendiye, Tbmm de israil basbakanini alkislayanlara ve dostluk görüntüsü verenlere,papazlarin yanindan ayrilmayan gülen bey e, fatih universitesinde yahudiye cicek verenlere,filistin basta olmak üzere mücadele eden kardeslerimize Militan ,terorist sehit oplan kardeslerimize ölü diye hitab edenlere ne diye hitab edelim kardesiiiim :(

Üç mevsim
09-07-2008, 00:28
ABD ile işbirliği yapmak Türkiye'nin kaçınılmaz gerçeğidir en azından bir müddet.. Kardeşim neden 28 şubat'tan ders almıyorsunuz, SP partisi iktidara gelsin yine bir 28 Şubat daha olur, çünkü siyasetlerinde incelik yok. Eğer sizin zannettiğiniz gibi olsaydı. Allah hep iyilere yardım eder hep iyiler üstün olurdu. Öyle doğruyu savunmakla olmuyor, olsaydı doğruyu savunduğu için Allah Refah partisini iktidardan düşürmezdi. Siyaset yapacaksın, ince düşüneceksin, planlı programlı hareket edeceksin. Kahrolsun Amerika diye bağırmayla olmuyo bu işler.

Gül'ün kaçırılan İsrail askerlerinin ailelerini ziyaret edip etmediğini bilmiyorum. Eğer ettiyse bu duruma hem insani hem reel politik açıısndan yaklaşılmalı, misal yukarıda yazdıklarım

O TBMM'ye İsrail Başbakanıyla beraber Filsitin Başbakanı da geldi, bu yanlış yönledirme çabası çirkin bir yöntemdir, uzak durulması tavsiye edilir. ABD ve İsrail'e rağmen Hamas Siyasi Kanat Başkanı Halid Meşal'in davet edilmesini neden hiç görmüyorsun. (Allah muhafaza, o malum ayeti hatırlayınca Saadet partililer geliyor aklıma; derhal bu görünümden sıyrılmalısınız!)

Sen kaç yaşındasın selamet.. Senin yaşlarındayken Gülen Hoca için ben de aynı şeyleri düşünüyordum.. Şimdi ise ona hakkımızı nasıl ödeyeceğimizi düşünüyorum. Daha çok şeyler öğreneceksin.

R.T.E.
09-07-2008, 16:41
Eskiyen Gömlek Değişir. Ama Dava satılmazz kardeş... :-*

Selamet
09-08-2008, 12:35
Eskiyen Gömlek Değişir. Ama Dava satılmazz kardeş... :-*

eee amma satiniiiz

Üç mevsim
09-08-2008, 13:03
O sizin hüsn-ü kuruntunuz Selamet.. İşte sizin bunun için kaybediyorsunuz, kendinizle birlikte hareket etmeyenleri karalamak yerine, ortaya birşeyler koymaya çalışsanız daha başarılı olurdunuz.

Selamet
09-09-2008, 01:34
O sizin hüsn-ü kuruntunuz Selamet.. İşte sizin bunun için kaybediyorsunuz, kendinizle birlikte hareket etmeyenleri karalamak yerine, ortaya birşeyler koymaya çalışsanız daha başarılı olurdunuz.

kusura bakmayin da bizimle birlikte hareket etmeyip amerika ile hareket etmemenizden gocunmam sadece üzülürüm Allah uyanis nasip etsin diye dua ederim

şeyh şamil
09-09-2008, 01:47

kusura bakmayin da bizimle birlikte hareket etmeyip amerika ile hareket etmemenizden gocunmam sadece üzülürüm Allah uyanis nasip etsin diye dua ederim

Selamet kardeşim süper cevap vermişsin diline ve yüreğine sağlık...+

Selamet
09-09-2008, 01:52

Tsk ederim arakadas , bu arada nereye kayip oldunuz banladilar sandim sizi

şeyh şamil
09-09-2008, 02:04

Tsk ederim arakadas , bu arada nereye kayip oldunuz banladilar sandim sizi

Ben buradayım şimdilik inş. bundan sonrada olacağım...