Orijinalini görmek için tıklayınız : Acaba Hangi Çizgi Film Karakterisiniz?
http://www.testler.org/test.php?test=43
Hıfz-ı lisan
06-17-2008, 20:02
TWEETY
Öyle tatlısınız ki sizi sevmemek imkansız. Siz insanların asla kaybetmek istemeyeceği türden bir dostsunuz. Kimseyi incitmemek için kendinizi incittiğiniz bile oluyor. Siz genellikle olaylar karşısında olgun ve sakin bir tavır takınırsınız.
Tavsiye: Herkes göründüğü gibi değildir, bunu unutmayın. Biraz kurnaz olun :D
tweety i hatırlamaya çalışıyorum,çıkaramadım :D teşekkürler gülümsettin + ; )
berat_2107
06-17-2008, 20:05
benden de olsa olsqa tazmanya canavarı olur :P
anatolia
06-17-2008, 20:06
TWEETY
Öyle tatlısınız ki sizi sevmemek imkansız. Siz insanların asla kaybetmek istemeyeceği türden bir dostsunuz. Kimseyi incitmemek için kendinizi incittiğiniz bile oluyor. Siz genellikle olaylar karşısında olgun ve sakin bir tavır takınırsınız.
Tavsiye: Herkes göründüğü gibi değildir, bunu unutmayın. Biraz kurnaz olun. :) (+)
Ak-Cengâver
06-17-2008, 21:04
TWEETY :D
Parantez
06-17-2008, 21:13
bu ne yahu herkese aynısı çıkıyor
bende tweety'ymişim :o
bu ne yahu herkese aynısı çıkıyor
bende tweety'ymişim :o
aynen, sacmalik resmen :o
Parantez
06-17-2008, 21:18
ben düşündüm ve kim olduğumu buldum
http://img.blogcu.com/uploads/ElifBasak_cedric%5B1%5D.jpg
elbette ki Cedric 8) 8)
ben düşündüm ve kim olduğumu buldum
http://img.blogcu.com/uploads/ElifBasak_cedric%5B1%5D.jpg
elbette ki Cedric 8) 8)
:D :D onu neden bu kadar seviyorsun?
Parantez
06-17-2008, 21:21
çizgi film gibi değil ya çok şeker bi çocuk :P
kartaLiçe
06-17-2008, 21:26
bende tweety mişimmm .. resmen dalga geçiyorlar :o
Hıfz-ı lisan
06-17-2008, 21:28
ilk ben yazdım gidin bakim imitasyon tweety ler :D :D (şaka tabi ;D )
Supraliminal
07-05-2008, 17:39
TWEETY
Tavsiye: Herkes göründüğü gibi değildir, bunu unutmayın. Biraz kurnaz olun.
aynen beni anlatmış
aksavaşçı
07-10-2008, 18:33
TWEETY
ben bu işe anlam veremedim :)
politikaci
07-10-2008, 18:36
TWEETY
ay twetty çok severim hem
Hıfz-ı lisan
07-10-2008, 18:46
Sitede başka çizgi kahramanı yok ;D
TWEETY
Den de :o :o biri bizi kandırıyor :'(
politikaci
07-10-2008, 19:42
herkese twetty çıkmıyor :D
Sukût-u_Hayal
07-10-2008, 19:52
Twetty ... :o :o :o
MICKEY MOUSE
Siz iflah olmaz bir romantiksiniz. Şarap, kırmızı güller, bunlar sizin yaşam tarzınız. Söz verirsiniz ve o sözü ne olursa olsun yerine getirirsiniz. Ailenize çok bağlısınız. Annenizi her haftasonu ararsınız, özel günleri asla unutmazsınız.
Tavsiye: Fazla romantizmin sizi gerçeklerden alıkoyar
:D :D :D Ben inanmıyorum buna yaaa...Ben de romantiksem :D :D
Esra KAÇ
07-10-2008, 20:28
Bende tweety çıktım bu forumdaki çogunluk gibi... ben tweety çok severdim:)
TWEETY
Tavsiye: Herkes göründüğü gibi değildir, bunu unutmayın. Biraz kurnaz olun
ALLAH ALLAH herkese mi tweety çıkıyor :o
BaDe_EsNa
07-10-2008, 20:35
bilin bakalımm bana hangi karakter çıktı :D :D
bu site heralde çizgi film karakterlerini pek bilmiyor
politikaci
07-10-2008, 20:36
Nagihan herkesden farklı :D
Deniz.Feneri
07-10-2008, 20:41
TWEETY
BaDe_EsNa
07-10-2008, 20:48
bu tweety'nin özelliklerini ezberledim artık
Hıfz-ı lisan
07-10-2008, 20:48
imitasyon tweety ler :D :D
suayip_caliskan
07-15-2008, 15:23
TWEETY
Tavsiye: Herkes
ama bu araştırma sadece tweety tanıyor galiba sadece bu kadar hepmi twety çıkıyor silvester nerde ???
kardelen007
07-15-2008, 15:30
MICKEY MOUSE
Siz iflah olmaz bir romantiksiniz. Şarap, kırmızı güller, bunlar sizin yaşam tarzınız. Söz verirsiniz ve o sözü ne olursa olsun yerine getirirsiniz. Ailenize çok bağlısınız. Annenizi her haftasonu ararsınız, özel günleri asla unutmazsınız.
Tavsiye: Fazla romantizmin sizi gerçeklerden uzaklaştırmasına izin vermeyin.
Sadece 2 tane çizgi kagramanı var herhalde :D :D :D :D ya ben bu kadar romantik olamam :-X :-X :-X
Ömer_Furkan
07-15-2008, 15:35
BUGS BUNNY
Siz eğlenceli, arkadaş canlısı ve popülersiniz. Cıvıl cıvıl halinizle etrafa neşe saçıyorsunuz. Çogu zaman ikili ilişkilerinizde uçuk kaçık davransanız da inandığınız değerlerden asla taviz vermiyorsunuz. Evlilik ve çocuk sahibi olmak sizin için önemli ama öncelikle yeterince tecrübe edinmek istiyorsunuz.
:D :D
ztn en cok onu severdim çizgi filmlerde ::) ::)
TWEETY :o :o alakamda pek yok ama hayırlısı..
toprak44
07-17-2008, 18:29
bugs bunny ....
politikaci
07-17-2008, 18:42
farklıda çıkıyormuş demek
özgürtutsak
07-17-2008, 18:55
BUGS BUNNY
Siz eğlenceli, arkadaş canlısı ve popülersiniz. Cıvıl cıvıl halinizle etrafa neşe saçıyorsunuz. Çogu zaman ikili ilişkilerinizde uçuk kaçık davransanız da inandığınız değerlerden asla taviz vermiyorsunuz. Evlilik ve çocuk sahibi olmak sizin için önemli ama öncelikle yeterince tecrübe edinmek istiyorsunuz.
Tavsiye: İnsanların aldığınız kararlarda sizi bu kadar etkilemelerine izin vermeyin
http://www.starstore.com/acatalog/Mickey-poster-classic-l.jpg
MICKEY MOUSE
Tavsiye: Fazla romantizmin sizi gerçeklerden uzaklaştırmasına izin vermeyin .... :D
Bana da çıka çıka MICKEY MOUSE çıktı ;D
NuR-eFSaN
07-17-2008, 19:12
http://img114.imageshack.us/img114/1472/tweetydaisy13400x400bj7.jpg (http://imageshack.us)
http://img114.imageshack.us/img114/1472/tweetydaisy13400x400bj7.6f16b24e4a.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=114&i=tweetydaisy13400x400bj7.jpg)
TWEETY
Tavsiye: Herkes göründüğü gibi değildir, bunu unutmayın. Biraz kurnaz olun
:-[
bilgi müdavimi
07-17-2008, 19:31
TWEETY
Tavsiye: Herkes
EVET GERÇEKTENDE DOĞRU.KENDİMİ KIRIYORUM BAŞKASINI KIRMAMAK İÇİN VE OLGUN DAVRANIRIM :-* :)
Ruh-i zar
07-17-2008, 19:43
TWEETY
ilginç ama doğru analiz :o
bilgi müdavimi
07-17-2008, 19:55
Balık Burcumusunuz...(TWEETY ÇIKAN ÜYE ARKADAŞ VE KARDEŞLER(ABİLER,ABLALAR)
Ruh-i zar
07-17-2008, 19:57
ben Yengeç burcuyum:)
zaten oda balıkla aynı sayılır (:
bilgi müdavimi
07-17-2008, 19:59
ben Yengeç burcuyum:)
zaten oda balıkla aynı sayılır (:
Balık Yengeç kardeş gibidir.Duygussal ve merhametli ikisi de...zaten benim kardeşim(abim)de yengeç burcu... :)
EN HUZURLU BURÇ BENCE BALIK VE YENGEÇ...(DİĞER ARKADAŞLAR KÜSMESİN)
Ruh-i zar
07-17-2008, 20:01
huzurlumu :D
kafalarına çok şey takarlar tweety bile demiş kendinizi incitirsiniz diye :)
bazen keşke böyle olmasam diyorum ben :-\
politikaci
07-17-2008, 20:05
ben ikizler ve twetty çıktı
Necip Fazıl
07-17-2008, 20:06
TWEETY
Öyle tatlısınız ki sizi sevmemek imkansız. Siz insanların asla kaybetmek istemeyeceği türden bir dostsunuz. Kimseyi incitmemek için kendinizi incittiğiniz bile oluyor. Siz genellikle olaylar karşısında olgun ve sakin bir tavır takınırsınız. 8)
valla bu çıktı 8)
ethemkara1
07-18-2008, 18:09
Tweety çıktı banada başka karakter yok herhalde herkeze aynısı çıkıyor.
FuRKaN41
07-18-2008, 22:17
TAZMANYA CANAVARI :Siz vahşi ve çılgın birisiniz. Eğleneyim derken uçuyorsunuz. Ama her zaman ne yaptığınızın farkındasınız, hayatınızın kontrolünü kaybetmiyorsunuz. İnsanlar olaylara sizin gibi bakmadığında bu sizi durdurmuyor. :D
bilgi müdavimi
07-18-2008, 22:55
ben ikizler ve twetty çıktı
İKİZLER Ve Aslan en tehlikelki ve en sert kişiiliklerdir.Ama sen pamuk gibisin hatice kardeş.
TWEETY
Öyle tatlısınız ki sizi sevmemek imkansız. Siz insanların asla kaybetmek istemeyeceği türden bir dostsunuz. Kimseyi incitmemek için kendinizi incittiğiniz bile oluyor. Siz genellikle olaylar karşısında olgun ve sakin bir tavır takınırsınız
paylaşım için teşekkürler :-*
twetty :Dbukadar da olmazki aaaa........
dalga geçio resmen yauu :D
herkese tweety cikiyor bu sacma sapan testi hemen kaldirin bu konuyu da kitleyin bence duygularimla oynandi
Kolayını bulmuşlar herkese "Öyle tatlısınız ki sizi sevmemek imkansız" vs. vs.... :D :D :D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.