Orijinalini görmek için tıklayınız : ACABA ????
Arkadaşlar forumu muzda
siyasetten çok oyun alanlarında yoğunluk var bunun sebebi ne olabilir acaba
sizce bu oyun bölümlerini abartıyormuyuz
Ak_Zeynep
04-27-2008, 00:25
evet her zaman abarrttık abartmaya devam ediyoruz
politikaci
04-27-2008, 00:25
sanırım EVET
anatolia
04-27-2008, 00:26
abartıyorlar
bu konu yönetim odasinda tarafimca acilmistir..sanirim en son 10. sayfadaydi..benim bu konudaki görüslerim belli, biraz radikal ama ;)
Bence hiç bir sakıncası yok herkes siyaset yapmak zorunda değil bazen eğlenmek isteyebilir
yaşı küçük üyelerimiz var eğlenelim ne olur.
tabi sürekli aynı başlıkta olan üyeler var onlarıda böyle kabul etmemiz gerekir.
Evet arkadaşlar önemli bir konu görüşlerinizi bildirin lütfen.
bu benım görüşüm,siyasi partıler bölümünün yöneticileri yada sorumluları her kimseler takıp etmiyolar . eger bi durgunluk varsa sorumlular o konuyu canlandırmalı.malumunuzdur insanın gözünün önünde olmayan dikkatini çekmez demekki eksiklikler var.tabiki sürekli siyaset konuşulacak değil burası gençliğin buluştugu bi platform her türlü konu paylaşılacak ve yorumlanacaktır ancak siyaset konularında durgunluk yada ilgisizlik birazda sorumluların sorumsuzlugundan kaynaklanıyor ;) bilindigi gibi forum yaş ortalaması genç konuya pekde hakim sayılmazlar belkı bende dahil! ancak işin üstad kişileri eleştirmek ,kendilerini övmek,durduk yere polemık yaratıp konuyu tavan yaptırmak yerine birazda işleriyle ilgilenip forumun asıl amacının ne oldugunun farkında olsalar konunun daha aktif olacağı düşüncesindeyim. ;)
selam ve dua ile...
bu benım görüşüm,siyasi partıler bölümünün yöneticileri yada sorumluları her kimseler takıp etmiyolar . eger bi durgunluk varsa sorumlular o konuyu canlandırmalı.malumunuzdur insanın gözünün önünde olmayan dikkatini çekmez demekki eksiklikler var.tabiki sürekli siyaset konuşulacak değil burası gençliğin buluştugu bi platform her türlü konu paylaşılacak ve yorumlanacaktır ancak siyaset konularında durgunluk yada ilgisizlik birazda sorumluların sorumsuzlugundan kaynaklanıyor ;) bilindigi gibi forum yaş ortalaması genç konuya pekde hakim sayılmazlar belkı bende dahil! ancak işin üstad kişileri eleştirmek ,kendilerini övmek,durduk yere polemık yaratıp konuyu tavan yaptırmak yerine birazda işleriyle ilgilenip forumun asıl amacının ne oldugunun farkında olsalar konunun daha aktif olacağı düşüncesindeyim. ;)
selam ve dua ile...
Bence güzel bir açıklama olmuş..
aslında böyle bir konu ben açacaktım ama büyük ihtimalle yanlış anlaşılacağım için provakatör ilan edilmektende korktuğum için açmadım. acizane benim görüşüm oyun bölümüne çok önem veriliyor tamam hiç olmasın demiyoruz ama sırf maksat mesaj yazmak olsun yada geyik muhabbeti olsun diye sayfalarca uzayıp gidiyor konu. kimse darılmasın ama farkettimki konusu bence artık kilitlenme zamanı gelmiş çok boş diye düşünüyorum. sonuçta burası bir siyasi site oyun bölümünde bu kadar vakit harcanacağına siyasi bölümde bir fikir alışverişi yada dini konuları okuyup bir bilgi edinmek daha yararlıdır. ne demiş KAİNATIN EFENDİSİ: "iki günü eşit olan zarardadır" geyik muhabbeti yapmakla yada bugün ney farkettiğini 2 bin bilmem kaç sayfa yazmak ne akp ye ne bu ülkeye ne de kişinin kendisine bir faydası olur. Türkiyenin oyun oynayan geyik muhabbeti yapan bir gençliğe değil gün geçtikçe kendini geliştiren bu gün yeni birşey öğreniyim diye çabalayan İmanlı gençliğe ihtiyacı var. (not: bu söyledikerim hiç kimsenin şahsına yönelik değil geneldir. tamamen kendi şahsi görüşümdür. katılıp katılmamak size kalmıştır.)
selam ve dua ile...
Evet yapıcı bir eleştiri :-*
selam ve dua ile...
Cok yerinde tesbitlerde bulunmussun..özellikle forumun sevilen kisilerinin bu konuda yapici olmasi konusuna kesinlikle katiliyorum, bu elestiriyi kendi üzerimede aliyorum..
Cünkü bizler öyle yada böyle forumda taninan, saygi duyulan,sözlerine deger verilen kisileriz o halde sorumlulugun büyük payi bize düsüyor..
Yani onlar oyun oynuyor ne yapabiliriz demek yerine o insanlari onure etmek, onlari daha fakli alanlara cekmek, onlara önemli biri olduklarini hissettirmek birazda bizlere düsüyor ;)
selam ve dua ile...
fikir almak herzaman güzeldir boşa dememişler, bir elin nesi var iki elin sesi var diye.umarım herşey istendiği gibi olur. böyle ciddi bir konu konusurken bile sözlü oyunlar bölümü tıklanma rekoru kırmaya devam ediyor o bile düşündürücü aslında ;)
selam ve dua ile...
Cok yerinde tesbitlerde bulunmussun..özellikle forumun sevilen kisilerinin bu konuda yapici olmasi konusuna kesinlikle katiliyorum, bu elestiriyi kendi üzerimede aliyorum..
Cünkü bizler öyle yada böyle forumda taninan, saygi duyulan,sözlerine deger verilen kisileriz o halde sorumlulugun büyük payi bize düsüyor..
Yani onlar oyun oynuyor ne yapabiliriz demek yerine o insanlari onure etmek, onlari daha fakli alanlara cekmek, onlara önemli biri olduklarini hissettirmek birazda bizlere düsüyor ;)
yanlış anlaşılsın istemem lütfen tabiki oyun oynayacağız insan değilmiyiz biz :D sadece bazı eksiklikler var demek istedim kendi düşünceme göre ;) 8)
selam ve dua ile...
fikir almak herzaman güzeldir boşa dememişler, bir elin nesi var iki elin sesi var diye.umarım herşey istendiği gibi olur. böyle ciddi bir konu konusurken bile sözlü oyunlar bölümü tıklanma rekoru kırmaya devam ediyor o bile düşündürücü aslında ;)
Eğer bu bir sorunsa elbetteki tek taraflı değil. Bu konuda üyelerde duyarlı olmalı. Herşeyin yeri, zamanı ve usulü vardır. Abartmak doğru değildir. :)
selam ve dua ile...
Eğer bu bir sorunsa elbetteki tek taraflı değil. Bu konuda üyelerde duyarlı olmalı. Herşeyin yeri, zamanı ve usulü vardır. Abartmak doğru değildir. :)
dediğiniz gibi tek taraflı değil ;)
Bence oyun bölümünün yeni üyeleri foruma alıştırmak gibi olumlu bir etkisi var.Ayrıca orada üyeler birbirini daha çabuk tanıyorlar. Foruma daha çabuk alışıyorlar.Sözlü oyunlar bölümünde sık takılan birisi oradaki mesajların yarım sayılması fikrini ortaya atabilirim. Bence bir sakıncası omaz.
selam ve dua ile...
yanlış anlaşılsın istemem lütfen tabiki oyun oynayacağız insan değilmiyiz biz :D sadece bazı eksiklikler var demek istedim kendi düşünceme göre ;) 8)
kesinlikle dogru tespitlerde bulunduz...alternatif öneriler cogaldikca güzel seyler ortaya cikacaktir...bu konuda herkes özelestiri yaparsa sorun kendiliginden cözülür yoksa yasayla, yasakla bir yere kadar diye düsünüyorum ;)
Oyun oynamak, eğlenmek, neşelenmek insanoğlunun yaradılışında var. Bunlar, insanın mutluluğunu sağlar.İnsanları kaynaştırır. Stresten, kederden uzaklaşabilmesinin de en güzel yoludur. Yani boşa zaman harcamak değildir. Peygamber efendimizin hayatını okursak, onun da oyunlara yarışmalara konuk olduğunu, tefli eğlencelerde yer aldığını görürüz.
Fakat oyun ve eğlencelerin dinimizce uygun olmayan hal ve hareketleri içermemesi gerekir. Sanırım forumumuzda böyle bir durum yok. Ayrıca ayırdığımız zamanı da iyi ayarlamalı, zamanı boşa harcamamalıyız. Bir insan günün 5 saatini oyunla eğlenceyle geçiriyorsa, burda bir sorun var demektir. Fakat bu sorunu da forumda değil kişilerde aramak gerekir.
sorulan soruyu yanlış anlayıp başka yere çekiyosun kara esref kardesım ;) anlatılmak istenen farklı. sorunu değil nasıl düzeltebilirizi soruyolar bize
sorulan soruyu yanlış anlayıp başka yere çekiyosun kara esref kardesım ;) anlatılmak istenen farklı
Konuyu forum bazınında değil kişiler bazınında tartışmamız gerekir demek istiyorum. Ama açık isim veripte tartışma yaratamayacağım için kapalı konuşmak durumundayım. Yanlış mı yaptım yoksa?
anladım o senın düşüncen niye yanlış olsun ;)
öhöm öhöm evet... :D
şaka bir yana burda siyesete yorum yapıncada oyunlardada kendimizi şaşırıp abartıyoruz
Anlamdığım hep şikayet edenler o başlıkkarda
Bu çok genelleyici bir sitem olmuş. Kendimi savunmak adına söylemiyorum. Ama o bölümlere bende mesaj bırakıyorum. Daha önce de yazdığım gibi bu platformda sorunu çözemeyiz. Çünkü sıkıntı forum kaynaklı değil. Kişilerin zamanı iyi ayarlayamıyor olmasındadır. Hiç kimseye, tek tek "bugünlük yeter buraya daha fazla mesaj bırakma" diyemez. Oyunları kaldırmak, kilitlemek de doğru değil. Eğer gerçekten kardeşlerimiz için bir şey yapılması gerekiyorsa zamanı değerlendirmek konusunda etkileyici, dinen de destekleyebileceğimiz bir slogan bulup, belli aralıklarla bu bölüme yazabiliriz. Bu yazıyı gören kardeşlerimiz, muhakkak etkilenip gerekeni kendi adına yapacaktır diye düşünüyorum.
arkadaşlar konuyu açan benim ama benimde pek fazla siyaset bölümünde olduğum söylenemez
reklam gibi olmasın ama
mesela türk yaşam diye siyasi bir sitede var burada da oyun bölümü var ama siyaset bölümünde insanlar daha çok kaynaşıyolar
mesela ben burada her konuyu açamıyorum
çünkü
siyasette tartışma ortamımız yok genellikle aynı düşüncede olduğumuz için yanlışımız olsada hemen birleşebiliyoruz
aslında yeni gelen muhalif üyeleri hakarete sürüklemeden ve birazda sabir ederek siyasi konularda yorum yapmalarını sağlamak olsa ne güzel olur sonuçta bir nizk gidip biri gelicek bence bu zemiini hazırlamalıyız
Bu çok genelleyici bir sitem olmuş. Kendimi savunmak adına söylemiyorum. Ama o bölümlere bende mesaj bırakıyorum. Daha önce de yazdığım gibi bu platformda sorunu çözemeyiz. Çünkü sıkıntı forum kaynaklı değil. Kişilerin zamanı iyi ayarlayamıyor olmasındadır. Hiç kimseye, tek tek "bugünlük yeter buraya daha fazla mesaj bırakma" diyemez. Oyunları kaldırmak, kilitlemek de doğru değil. Eğer gerçekten kardeşlerimiz için bir şey yapılması gerekiyorsa zamanı değerlendirmek konusunda etkileyici, dinen de destekleyebileceğimiz bir slogan bulup, belli aralıklarla bu bölüme yazabiliriz. Bu yazıyı gören kardeşlerimiz, muhakkak etkilenip gerekeni kendi adına yapacaktır diye düşünüyorum.
Evet sitem ediyorum. Zaten üstüne alan almıştır bunda bir yanlışlık göremiyorum
bu bölümleri ya açmıyacağız yada kısıtlama istemeyeceğiz
yeni gelen üyeler öncelikle bu bölümlere yöneliyor. Hem üyeler hakkında bilgi ediniyor hemde foruma bu yolla alışmaya çalışıyor
burda aksi yönde yorum yapan birçok kişi (incitmemek için isim vermiyorum) zaten hep ordalar ve başka yerde görmedim isimlerini
benim karşı çıktığım bu forumu sadece siyaset yorumlarıyla görmek istediklerini söyleyip kendilerinin hiç katkıda bulunmamasi, yani bilişmişlik yapmak diyebilirim.
belki çok sert oluyorum ama bu konu çok konuşuldu biyere vardığı yok
ya bu bölümleri kaldıralım, kaldırmıyorsak kıstlama yoluna gitmeyelim
siyasette tartışma ortamımız yok genellikle aynı düşüncede olduğumuz için yanlışımız olsada hemen birleşebiliyoruz
aslında yeni gelen muhalif üyeleri hakarete sürüklemeden ve birazda sabir ederek siyasi konularda yorum yapmalarını sağlamak olsa ne güzel olur sonuçta bir nizk gidip biri gelicek bence bu zemiini hazırlamalıyız
bencede haklısınız herkes aynı düşüncede oldugu için ve farklı düşüncedeki kişiler hemen kendını çok belli ettikleri ve onlara tavır yapıldıgı için konular derinleşemıyor.
suskun_prenses
04-27-2008, 14:07
o bölümlerin kaldırılması saçma olur ama kısıtlama olması gerekir gerçekten çok fazla takılan var ve sadece oyun için girenler var
Tamamen katılıyorum düşüncelerinize. Aynı mantıkta, aynı görüşte olan kişilerle yazışmak bize çok fazla şey kazandırmıyor aksine konuyu monotonlaştırıyor. Ama farklı görüşte olup da adam akıllı tartışan kimsede gelmiyor ki! Ben birtek Kemalist59 adlı bir üyeyi görüyorum bazen. Varlığı hoşuma da gidiyor açıkçası. Mantıklı, kendi fikirlerini savunan yapıcı fikirler sunuyor ortaya.
o bölümlerin kaldırılması saçma olur ama kısıtlama olması gerekir gerçekten çok fazla takılan var ve sadece oyun için girenler var
yani yanlış anlaşılmasın arkadaşlar kimseye niye giriyorsun demiyoruz
sadece birazdaha siyaset bölümünde aktif hale gelsek
kastım odur benim
tabikide oyun oynanacak sitres atılıp sohbet muhabbet espiri olacak buna karşı deiliz
suskun_prenses
04-27-2008, 14:18
kastım odur benim
tabikide oyun oynanacak sitres atılıp sohbet muhabbet espiri olacak buna karşı deiliz
buna kimse karşı değil o bölüm zaten onun için yapılmış ama o kadar aktif olmamalı
kastım odur benim
buna kimse karşı değil o bölüm zaten onun için yapılmış ama o kadar aktif olmamalı
hangi sitede oldugumuzun farkındaysak böyle bi söylemde bulunmamalıyız ;)
sitemizin adı ; www.akpartiforum.com 8)
Halk nereye girmek istiyorsa oraya girebilir veya mesaj yazabilir, Burasi DEMOKRATiK bir partinin forumudur...
BaDe_EsNa
04-27-2008, 15:15
forumun yaş ortalaması gençler bu yüzden sürekli siyaset konuşmak sıkıcı gelebilir bu yüzden o bölümlere katılması bence gayet normal ;) oyun bölümünün kaldırılması bence bir çözüm degil ;) bu bölüm yararlı hale getirilebilir mesela üstteki üyeye hadis hediye etmece gibisinden bişey yani hem yararlı olacagını düşünüyorum hem de bu problemin bir şekilde çözüm bulacagına şimdi bu aklıma geldi bunlar çogaltılabilir diye düşünüyorum naçizane...
mesela üstteki üyeye hadis hediye etmece gibisinden bişey yani hem yararlı olacagını düşünüyorum hem de bu problemin bir şekilde çözüm bulacagına şimdi bu aklıma geldi bunlar çogaltılabilir diye düşünüyorum naçizane...
Bence naçizane değil mühim bir fikir olmuş.
Hayır o bölümleri kaldırmıyalım. O bölümlerde diğer arkadaşlarımızın dediği gibi arada stres atıyoruz. Forumun kuruluş amacını düşünelim önce "üyelere" birşeyler katmak.Akpartiforum çok eğitici bir forum bu konuda kimse elimize su dökemez. Bu oyun konusunu abartan arkadaşlarımız var. Konuyu açan arkadaşımız eminim ki onlarında sadece oyun bölümünde değilde eğitici konularda olmasını arzu ettiği için açmıştır. evet bu konu defalarca konuşuldu ve faydası olmadı değil oldu. Sitenin ilk zamanlarında da bu sorun vardı hemde daha fazlaydı ama şimdi o günlere nazaran daha iyi durumdayız.
Ayşe_Berra
04-27-2008, 16:03
Sanırım arkadaşlar mesajlarının silinmesine sinir oldu ilgi iyice azaldı :-\ :-\
BaDe_EsNa
04-27-2008, 16:09
Sanırım arkadaşlar mesajlarının silinmesine sinir oldu ilgi iyice azaldı :-\ :-\
eee mesajların silinmesi resmen ceza vermek olmuş bu durumda cezada işe yaramış demek ki ayda bir bu bölümde mesajları silseniz demekki oyun bölümünü kaldıralım mı diye konuşmaya bile gerek kalmayacak :D bi kere söyledim bi kez daha söylüyorum kaldırmak çözüm degil yararlı hale getirmek mümkün bu yönde çalışmalar yaparsanız daha güzel olur hem çözüm bulunmuş olur hem de bu bölümü seven arkadaşlarda memnun edilmiş olur
Ayşe_Berra
04-27-2008, 16:14
eee mesajların silinmesi resmen ceza vermek olmuş bu durumda cezada işe yaramış demek ki ayda bir bu bölümde mesajları silseniz demekki oyun bölümünü kaldıralım mı diye konuşmaya bile gerek kalmayacak :D bi kere söyledim bi kez daha söylüyorum kaldırmak çözüm degil yararlı hale getirmek mümkün bu yönde çalışmalar yaparsanız daha güzel olur hem çözüm bulunmuş olur hem de bu bölümü seven arkadaşlarda memnun edilmiş olur
SAnırım yanlış anladınız mesajları zevk olsun diye silmedim elbette... Ancak sözlü oyunlar bölümünde sohbet içerek konular hariç karşılıklı sohbet içeren tüm mesajları siliyorum. Bölüm kurallarında da, konuların içinde de sürekli belirttiğim bir şey bu. Takdir edersinizki bu da benim sorumluluğumda ve üzerime düşeni yapıyorum. Yani bu bir ceza değil bence.
Ak_Zeynep
04-27-2008, 16:15
Bence eskisi kadar sorun değil.Önceden son başlıklar hep oyun doluydu.Ama şimdi hem aktif üye sayısı çok hem de konular sürekli değişiyor.Ben forumun hızına yetişemiyorum ???
BaDe_EsNa
04-27-2008, 16:26
SAnırım yanlış anladınız mesajları zevk olsun diye silmedim elbette... Ancak sözlü oyunlar bölümünde sohbet içerek konular hariç karşılıklı sohbet içeren tüm mesajları siliyorum. Bölüm kurallarında da, konuların içinde de sürekli belirttiğim bir şey bu. Takdir edersinizki bu da benim sorumluluğumda ve üzerime düşeni yapıyorum. Yani bu bir ceza değil bence.
bence bu bi nevi ceza dedim ki hala öyle düşünüyorum ama yaptıgınızı yanlış bulmuyorum bence çok dogru yapmışınız hem zaten onları zevk içinde silmediginizi biliyorum ben olsam bende silerdim sanırım
Merhabalar.
Herkesin bir fikri var neredeyse. :) Aslında sözlü oyunlar için yapılacak bir şey yok. Forumun açıldığı ilk günlerde oldukça ilgi görüyordu sözlü oyunlar. Gerekli önlemler alındı ve sözlü oyunlar bölümünde konu açma yetkisi sadece bölüm yetkilisine verildi. Onlarca gereksiz konu silindi, temizlendi.
Fazla büyütmeye de gerek yok. Bölüm sorumlusu gerekeni zaten yapıyor. AK Parti Forum bütün Ak Gençleri bir arada toplayan bir forumdur. Herkesin siyasetle ilgilenmesi söz konusu bile olamaz. Eğer iş çığrından çıkarsa yine gerekeni bölüm sorumlusu arkadaşımız yapacaktır. :-*
Bu arada herkesin düşüncesine ve fikrine değer veriyoruz. İlginiz ve alakanızdan dolayı teşekkürler.
Kadim Sevgiler...
Merhabalar.
Herkesin bir fikri var neredeyse. :) Aslında sözlü oyunlar için yapılacak bir şey yok. Forumun açıldığı ilk günlerde oldukça ilgi görüyordu sözlü oyunlar. Gerekli önlemler alındı ve sözlü oyunlar bölümünde konu açma yetkisi sadece bölüm yetkilisine verildi. Onlarca gereksiz konu silindi, temizlendi.
Fazla büyütmeye de gerek yok. Bölüm sorumlusu gerekeni zaten yapıyor. AK Parti Forum bütün Ak Gençleri bir arada toplayan bir forumdur. Herkesin siyasetle ilgilenmesi söz konusu bile olamaz. Eğer iş çığrından çıkarsa yine gerekeni bölüm sorumlusu arkadaşımız yapacaktır. :-*
Bu arada herkesin düşüncesine ve fikrine değer veriyoruz. İlginiz ve alakanızdan dolayı teşekkürler.
Kadim Sevgiler...
Son nokta dedikleri bu olsa gerek. :)
Hayır o bölümleri kaldırmıyalım. O bölümlerde diğer arkadaşlarımızın dediği gibi arada stres atıyoruz. Forumun kuruluş amacını düşünelim önce "üyelere" birşeyler katmak.Akpartiforum çok eğitici bir forum bu konuda kimse elimize su dökemez. Bu oyun konusunu abartan arkadaşlarımız var. Konuyu açan arkadaşımız eminim ki onlarında sadece oyun bölümünde değilde eğitici konularda olmasını arzu ettiği için açmıştır. evet bu konu defalarca konuşuldu ve faydası olmadı değil oldu. Sitenin ilk zamanlarında da bu sorun vardı hemde daha fazlaydı ama şimdi o günlere nazaran daha iyi durumdayız.
Bende kaldırlımasından ve kısıtlanmasından yana değilim
Görevli gereken uyarıyı yapar siler temizler ve orada sürekli vakit geçiren üyeler de elbet bir gün sıkılır ve başka yerlere rağbet göstermeye başlar.
nedense ben de tam tersini dusunuyorum. Yani oyun manasinda degil de. Diger butun aktivitelerden cok, surekli siyaset var, eh sanirim akpartiforum oldugumuz icin de bu gerekli ;)
_Yeniden_
04-27-2008, 20:07
Ben de oyunun abartıldığını düşünüyorum...Hatta bir ara abarttığım için kendi sınırlamalarımı koydum ;)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.