Orijinalini görmek için tıklayınız : ACİL DİYARBAKIR İÇİN
kariyerim74
02-12-2009, 00:27
Ardadaşla işte sıralıyorum bunların mutlak suretle yerine getirilmesi gerekir
1-ak parti genel merkezinden bir heyet yarından itibaren diyarbakırda görevlendirilmelidir
2-neden mi çünki çalışmaları kendi gözleriyle daha doğrusu çalışmadıklarını kendi gözleriyle görsünler diye
3-il yönetimi yakından takip edilmeli neden mi şu zihniyetteler nasıl olsa büyükşehiri alamıyoruz almasakta olur şu avukatı kayapınardan seçtirelim diğerlerinin canı cehenneme
4-adayımız arzu milletvekilliğinden olmamak için şeçilmeyi arzu etmiyor gibi görünüyor
5-müşahitler iyi seçilmeli yine diğer seçimler gibi dtp lilere görev verilipp sandık kurulunda güç kazanmalarının önüne geçilmeli
6-polis diyarbakırda seçim günü özellikle kışkırtılır polis uyarılmalı ve ne olursa olsun sağduyulu olmalı
7-sandıkta kesinlikle toplu ailecek oy kullanılmasının önüne geçilmeli herkes kendi özgür iradesiyle oy kullanmalı
8-il yönetimi ve adaylar bizzat başbakan tarafından uyarılmalı
9-seçim sloganı diyarbakır sokaklarında kürtçe söylenmeli
10-başbakan diyarbakır mitinginde mutlaka türkiyedeki kullanılan tüm dillerden halkı selamlamalı
11-daha yazacak çok şey var ama nerde ilgilenen
12-il yönetimi benim kadar çalışsa bu iş tamam
13-başbakanım plz sesimi duy lütfen lütfen şu diyarbakır belediyesini alıp bu teröre son ver lütfen lütfen buna çok çok ihtiyacımız var
ishakyilmaz
02-12-2009, 12:33
Açıkçası dürüst ve samimi bir telkinde bulunduğunu düşünüyorum.Gerçekten Diyarbakır AK Partinin mihenk taşlarından bir tanesi.Sizin dem vurduğunuz gibi AK Parti il teşkilatı bu tür zaafiyetler içerisinde ise Genel Merkezin hemen şimdi bir Diyarbakır stratejisi oluşturması gerekiyor.Lakin ben inanıyorum ki bu hassasiyetlerin kat katını başbakanımız düşünmektedir.Kesinlikle sizin perde arkasında görmediğiniz süreçler yaşanılıyor.Çünkü Başbakanın Diyarbakıra verdiği önemi herkes bilmektedir.Yinede bu telkinlerinizi gerek buraya gerek ile gerekse genel merkezle paylaşmanızda yarar olabilir.
kariyerim74
02-12-2009, 22:05
tabiki paylaşıyorum ama sizd iletseniz bu konuları
bilgi müdavimi
02-12-2009, 22:33
O halka DTP ye verin diye mechul kişiler ve mahalle ne baskılar yapıyodur Allah bilir?
bilgi müdavimi
02-12-2009, 22:35
Bunları söyledinde biz ne yapabiliriz?
muhammed.ikb
02-12-2009, 22:52
Allah razı olsun bilgilendirmeniz için...ama ben şahsen diyarbakır halkının oy verceğini sanmıyorum...bizim yaptığımız ankette %60 yakın çıktılar...ama diyarbakırı kazanmanın yolu kenar mahalelerden geçiyor..ordan gelen her oy şansımızı artıracaktır...zaten polis asker ak partimize oy veriyor diyarbakırda orda sorun yok...
bilgi müdavimi
02-12-2009, 22:56
Allah razı olsun bilgilendirmeniz için...ama ben şahsen diyarbakır halkının oy verceğini sanmıyorum...bizim yaptığımız ankette %60 yakın çıktılar...ama diyarbakırı kazanmanın yolu kenar mahalelerden geçiyor..ordan gelen her oy şansımızı artıracaktır...zaten polis asker ak partimize oy veriyor diyarbakırda orda sorun yok...
Orada mahalle baskısı var.
muhammed.ikb
02-12-2009, 23:08
Orada mahalle baskısı var.
evet var biraz ama abrtılacak boyutta değil...toplu olarak oy kullanılmaya gidilir ama herkes ferdi olark kullanır kardeş..bunu herkes yapıyor..dtp lisi de ak partilisi de..
tek_hece
02-12-2009, 23:24
kardeş önerilerin güzel de.. 10. madde bence hic uygun degil... icabederse biri cıkar tercüme eder anlamayanlar icin .. ama bu şekilde başbakan halkı selamlarsa çok büyük tepki alır.yöresel bazı degişik diller lehçeler olabilir ama Bu ülkenin dili Türkçedir. Bir Başbakanın bu şekilde bir selam vermesi zaten bişey kazandırmaz da ..
kariyerim74
02-13-2009, 00:51
çok komiksin son seçimlere baksan arada sadece 10 bin oy olduğunu görürsün arkadaşım şimdiye baksan sadece bağlar belediyesinde geçemiyoruz ordada diyarbakırlı kalmadı mardin,bingöl,tunceli vs ama allahın izniyle orasıda olacak allah benim gibi partiden aktif olarak uzak ama her türlü bilgi ve belgesini paylaşanları eksik etmesin
kariyerim74
02-13-2009, 00:53
kardeş önerilerin güzel de.. 10. madde bence hic uygun degil... icabederse biri cıkar tercüme eder anlamayanlar icin .. ama bu şekilde başbakan halkı selamlarsa çok büyük tepki alır.yöresel bazı degişik diller lehçeler olabilir ama Bu ülkenin dili Türkçedir. Bir Başbakanın bu şekilde bir selam vermesi zaten bişey kazandırmaz da ..
yapmak zorunda tüm dillerin aynı nitelikte olduğunu kendisi için dil farklılığının önemli olmadığını söylemeli tabiki resmi dil türkçedir
kariyerim74
02-13-2009, 00:54
evet var biraz ama abrtılacak boyutta değil...toplu olarak oy kullanılmaya gidilir ama herkes ferdi olark kullanır kardeş..bunu herkes yapıyor..dtp lisi de ak partilisi de..
sadece dtp
muhammed.ikb
02-13-2009, 14:39
çok komiksin son seçimlere baksan arada sadece 10 bin oy olduğunu görürsün arkadaşım şimdiye baksan sadece bağlar belediyesinde geçemiyoruz ordada diyarbakırlı kalmadı mardin,bingöl,tunceli vs ama allahın izniyle orasıda olacak allah benim gibi partiden aktif olarak uzak ama her türlü bilgi ve belgesini paylaşanları eksik etmesin
evet doğru diyorsun son seçimde arada 10 bin oy fark vardı...ama o günkü koşullar çok farklıydı kardeşim...o günkü durum tüm türkiyede ak partimizi rekora doğru götürdü...şunu da unutma o gün verilen oyların çoğu ilçelerden kırsaldan geldi..şehir merkezin dtp fak atmıştı..daha evvel de dediğim gibi seçimi almanın yolu kenar mahalelerden geçiyor...istatistiker böyle gösteriyor..
milletinadami
02-13-2009, 15:13
insaalah hayirlisi olur..
diyarbakir cok onemli...
kariyerim74
02-15-2009, 00:51
evet doğru diyorsun son seçimde arada 10 bin oy fark vardı...ama o günkü koşullar çok farklıydı kardeşim...o günkü durum tüm türkiyede ak partimizi rekora doğru götürdü...şunu da unutma o gün verilen oyların çoğu ilçelerden kırsaldan geldi..şehir merkezin dtp fak atmıştı..daha evvel de dediğim gibi seçimi almanın yolu kenar mahalelerden geçiyor...istatistiker böyle gösteriyor..
bence rakamlara iyi bak kırsalda dtp mi var (baskı)yoksa ak partimi ben o gün de 200 bin oy alır demiştim milletvekilleri bile inanmamıştı ama dtp biliyordu korkudan 4 aday gösterdiler bugün de çok çok korkuyorlar çünkü diyarbakırlı kimsenin esiri olmadığını ve ergenekondanda pkk dan da korkmadığını binlerce şehit verdiğinin artık bilincinde ve dört gözle sandığı bekliyor 29 mart özgürlüğün bağımsızlığın günü olacak bizler kimsenin tekelinde olmadığımızı dtp ye oy vermeyerek ıspat edecez ak bir gelecek bizimde hakkımız
Dağdakiçoban
02-15-2009, 22:51
Ben bizzat dağkapı ve sur çevrelerinde çalışmalar başladım.Zaten merkezde sorunumuz olduğunu sanmıyorum.Bu noktada Akpartinin diğer seçimlere oranla çok büyük bir şansı var.O da Adrese dayalı Nüfus sayımının yapılmış olması.Önce ki seçimlerde DTP Hakkari,Şırnak Batmandan gecekondu mahallesinde oturanların akrabalarını getirip oy kullandırmıştı.Bu seçim herkes yerinde yazılı olduğu için daha başabaş bir durum söz konusu.Yinede uyanık olmak şart Özellikle de Nevruz kutlamalarını bahane eden DTP seçmenler üzerinde baskı kurmaya çalışacaktır.
-Bu arada ayın 21 de Diyarbakırda miting yapılacak büyük bir aksilik olmazsa .Arkadaşları beklerim..
kariyerim74
02-16-2009, 01:31
Ben bizzat dağkapı ve sur çevrelerinde çalışmalar başladım.Zaten merkezde sorunumuz olduğunu sanmıyorum.Bu noktada Akpartinin diğer seçimlere oranla çok büyük bir şansı var.O da Adrese dayalı Nüfus sayımının yapılmış olması.Önce ki seçimlerde DTP Hakkari,Şırnak Batmandan gecekondu mahallesinde oturanların akrabalarını getirip oy kullandırmıştı.Bu seçim herkes yerinde yazılı olduğu için daha başabaş bir durum söz konusu.Yinede uyanık olmak şart Özellikle de Nevruz kutlamalarını bahane eden DTP seçmenler üzerinde baskı kurmaya çalışacaktır.
-Bu arada ayın 21 de Diyarbakırda miting yapılacak büyük bir aksilik olmazsa .Arkadaşları beklerim..
şimdi bir dairede adtrese dayalı sistemden 100 kişi kayıtlı olmadığı ne malum bunlar yurdusev özsökmenleri bile dışardan getirip başkan yapı akın birdal gibi batıdan getirilip diyarbakırda kayıtlı olanlar varmıdır sizce?
Dağdakiçoban
02-16-2009, 21:06
şimdi bir dairede adtrese dayalı sistemden 100 kişi kayıtlı olmadığı ne malum bunlar yurdusev özsökmenleri bile dışardan getirip başkan yapı akın birdal gibi batıdan getirilip diyarbakırda kayıtlı olanlar varmıdır sizce?
Ben üç dönemdir seçim kurulunda görev aldım.Geçen iki seçimde ki listelerde ki şişirmeler yok.Özellikle lice den getirilip kaydedilenlerin alayı silindi.Bunu bizzat gördüm,Bir ikinciside çevredeki beldeler merkeze bağlandı Buda bir avantaj.
Ertuğrul ÖZGÜL
02-16-2009, 21:10
diyarbekir halkı özzgür düşünmeli ve özgür oy kullana bilmeli
serdar21
02-16-2009, 22:59
değerli kardeşlerim...evvela selamun aleykum..sayın başbakanımız diyarbakır belediyesini ak belediyelere katmak istiyorsa,atılması gereken bazı demokratik adımlar atması gerekmektedir,bunların başında anayasanın değiştirilerek bazı hakların anayasal güvenceye alınması,özgürlük alanının genişletilmesi v.s...türkiyenin muasır medeniyetlerinüstüne çıkması için daha birçok demokratik adımlar atması lazım...kuru laflarla bu iş olmaz...olaylara biraz da empati yaparak bakmak lazım diye düşünüyorum...ALLAHA a emanet olun...:gül:
kariyerim74
02-17-2009, 00:18
Ben üç dönemdir seçim kurulunda görev aldım.Geçen iki seçimde ki listelerde ki şişirmeler yok.Özellikle lice den getirilip kaydedilenlerin alayı silindi.Bunu bizzat gördüm,Bir ikinciside çevredeki beldeler merkeze bağlandı Buda bir avantaj.
senden şüphelenmiştim ama artık eminim sende ak parti diyarbakır il teşkilatına kadar girebilmiş bir dtp lisin allahtan kork insanların özgür iradesini hiçe sayan bir dtp için çalışman aptalca senin daha önceki yazdıklarından şüphelenmiştim
kariyerim74
02-17-2009, 00:20
değerli kardeşlerim...evvela selamun aleykum..sayın başbakanımız diyarbakır belediyesini ak belediyelere katmak istiyorsa,atılması gereken bazı demokratik adımlar atması gerekmektedir,bunların başında anayasanın değiştirilerek bazı hakların anayasal güvenceye alınması,özgürlük alanının genişletilmesi v.s...türkiyenin muasır medeniyetlerinüstüne çıkması için daha birçok demokratik adımlar atması lazım...kuru laflarla bu iş olmaz...olaylara biraz da empati yaparak bakmak lazım diye düşünüyorum...ALLAHA a emanet olun...:gül:
erdoğan kadar adım atabilen 1 siyasetçi daha söyle bana yazık yzık
Dağdakiçoban
02-17-2009, 20:35
senden şüphelenmiştim ama artık eminim sende ak parti diyarbakır il teşkilatına kadar girebilmiş bir dtp lisin allahtan kork insanların özgür iradesini hiçe sayan bir dtp için çalışman aptalca senin daha önceki yazdıklarından şüphelenmiştim
akşam akşam beni güldürdün Allah da seni güldürsün...Güzel kardeşim ben zaten AK Parti teşkilatında değilim.Sur ilçesi seçim kurulundayım..! AA ajansında görev yapıyorum Kaldı ki ben aslen Ankaralıyım...
kariyerim74
02-18-2009, 01:29
akşam akşam beni güldürdün Allah da seni güldürsün...Güzel kardeşim ben zaten AK Parti teşkilatında değilim.Sur ilçesi seçim kurulundayım..! AA ajansında görev yapıyorum Kaldı ki ben aslen Ankaralıyım...
akın birdal yırdusev özsökmenler onlarda diyarbakırlı değil ama dtp li
Dağdakiçoban
02-18-2009, 12:25
akın birdal yırdusev özsökmenler onlarda diyarbakırlı değil ama dtp li
kardeş sen önce özel mesajıma cevap ver ..Ondan sonra yorumlarına devam edersin..
kariyerim74
02-18-2009, 21:31
kardeş sen önce özel mesajıma cevap ver ..Ondan sonra yorumlarına devam edersin..
gizli saklı cevap vermem arkadaşım benim herşeyim açık ve nettir net ne soruyorsan burdan sor yanıtınıda burdan bekle
kariyerim74
02-18-2009, 21:45
özür dilerim sizi muhammed ikb ile karıştırdım galiba
Dağdakiçoban
02-18-2009, 22:01
Neyse ,sorun çözüldü sanırım.Mitingde görüşürüz
kariyerim74
02-20-2009, 00:13
kesinlikle orda olacam
kariyerim74
02-22-2009, 00:56
alaha şükürler olsunki başbakanımıza bir zarar gelmedi çok korkuyorduk ben miting alanındaydım ve harika bir ortamdı kortulmalarına ragmen cesur olan kesim ordaydı hepimiz bir saldırı bekliyorduk ama şükürkmadım
çok haşlı bir amca kürtçe başbakana hitaben senin ayağındaki tırnağına bir zarar gelmesin ayak tırnağına kurban olayım diyince bende ağlamaya başladım çok güzel bir ortamdı başbakan sanki diyarbakıra değilde evimize gelmişti allah başımızdan eksik etmedin dtp nin işi bitmiş arkadaşlar bundan adım gibi eminim
tayyiperdogan57
02-22-2009, 01:21
bugun gerçeklesen miting bir umut olabilir, cunku çok insan varsdi ve yavas yavas diyarbakirli kardeslerimiz terorun gerçek yuzunu gormeye basladilar, geç olsunda guç olmasin , in$allah 29 marta diyarbakirida AK yapcaz
ya ne demek allahın izniyle herşey güzel olacak,herşey partimizin adı gibi,siyaseti gibi AK olacak inş...
kariyerim74
02-27-2009, 21:55
ya ne demek allahın izniyle herşey güzel olacak,herşey partimizin adı gibi,siyaseti gibi AK olacak inş...
allahın izniyle olacak kardeş allahın izni ile
hakanturkucu
03-05-2009, 00:27
DİYARBAKIR da1999 da askerlik yaptım HANİ ilçesinde .öncelikle şu gözlemimi söyleyeyim karavana artıklarını çöpe dökerken ayağı yalınayak çocuklar toplardı dökülenleri.bunu küçümsemek için söylemiyorum.diyarbakırın kuzeyi zaza kökenlidir ve onların oyları önemli bir potansiyeldir gözardı etmemek gerekir bingöl genc diyarbakır hani lice kulp bölgesi dağlıktır
hakanturkucu
03-05-2009, 00:28
ve gerçekten kazanılmak isteniyorsa dağlık alandan mezralara kadar gidilmelidir
kariyerim74
03-06-2009, 02:15
bugun gerçeklesen miting bir umut olabilir, cunku çok insan varsdi ve yavas yavas diyarbakirli kardeslerimiz terorun gerçek yuzunu gormeye basladilar, geç olsunda guç olmasin , in$allah 29 marta diyarbakirida AK yapcaz
diayarbakırlı asla terörün içinde olmadı anlayacağı bir şeyde yok arkadaşım karıştırıyorsun sen sapla samanı sadece yıllardır sol zihniyeti kurtuluş bildi en önemlisi dtp ye inandı ama şimdiki gençlik herkese ders verecek ve ak kadrolara şans verecek
hakanturkucu
03-06-2009, 11:31
işallah
Can_Dostu
03-06-2009, 12:36
allahın izniyle olacak kardeş allahın izni ile
ALLAH c.c. herdaim iyi düşünenin ve iyilik yapanın yanındadır Başbakınımızın ALLAH yardımcısı olsun inşaALLAH:gül::saygılar:
There are two kinds of laptop LCD screens (http://www.screenaid.com/): matte (anti-glare) and glossy. Both have their pros and cons and are a subject of many discussions.Matte screens don't get glare or reflections on them; however, the same rough surface (polarizer) that reduces the intensity of reflected light, results in less contrast and brightness as light from the LCD screen passes through it. Matte screens might be hard to read outside, especially in the sunlight; most laptops come with glossy screens nowadays.Glossy screens have vibrant colors, highest contrast and brightness because they have a smooth, high-gloss surface. As a result, outdoor visibility becomes much better. However, strong lighting causes glare on these screens, which is very annoying and may harm your eyes if you have to stare at it all the time. You can also see reflections on the screen; besides, some designers find the colors unrealistic.Which ones are better? We'd love to hear your opinion!
hakanturkucu
03-07-2009, 14:31
BU İNGİLİZCE MESAJLARI SİLECEK BİRİSİ YOKMU?
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.