Orijinalini görmek için tıklayınız : Ahmet HAKAN-Bu bir ihbar değildir
DÜN gece kumanda aletiyle kanallar arası gezme oyunu oynarken, iktidar partisine yakın TV NET adlı bir kanala gelince durdum.
Baktım, “Tarih Sohbetleri” adlı bir program...
Ve İslami kesimin en Osmanlıcı ismi Kadir Mısıroğlu, sağ elindeki bastonu zemine vurarak konuşuyor.
Ama ne konuşma!
Her cümlesi “Scud füzesi” gibi...
“Bir zamanlar biz öyle süper güçtük ki...” diye bağırıyor ve Osmanlı kutsaması yapıyordu.
Bu tür sözlerine aşinaydık.
Ama aşina olmadığımız sözler de söylüyordu:
Mustafa Kemal Paşa’yı açıktan eleştiriyordu. Onun İslam’a savaş açtığını, “Kemalizm” adlı İslam’a alternatif yeni bir din kurmaya çalıştığını ve bunu başaramadığını söylüyordu.
Durmuyor, Şeyh Sait’in kıyamının haklı olduğunu vurguluyordu.
Hatta daha da ileri gidiyor, bugün AK Parti’nin Müslümanları temsil ettiğini, Müslümanlar adına mücadele verdiğini, ordunun ve yargının etkinliğini azalttığını haykırıyordu.
* * *
Kendi fikirlerimle Kadir Mısıroğlu’nun fikirlerini karşılaştırdım...
Sonuç şuydu:
Bana göre Kadir Mısıroğlu’nun durduğu yer yanlıştı, söyledikleri yanlıştı, “atalar övgüsü” yapması yanlıştı, yakın tarihi okuma biçimi yanlıştı, AK Parti’yi değerlendirme biçimi yanlıştı, bugün Türkiye’de olup bitenlere dair söylediklerinin tümü yanlıştı.
Ama yine de...
Onun televizyon ekranında elindeki bastonu yere vura vura, bağırıp çağırarak bu denli cesaretle konuşması çok hoşuma gitti.
Cesaretini nereden alıyor olursa olsun...
“Gözlerime bakın ne demek istediğimi anlarsınız” türü kaypaklığa prim vermemesi, Atatürk’ü eleştiremedikleri için bütün suçu İnönü’ye yükleyenler gibi davranmaması, lafını eğip bükmeye çalışmaması ve işi hakarete falan dökmemesi önemliydi.
Çünkü...
Şimdiye kadar İslami kesimin entelektüellerinden hiçbiri, “Bedeli neyse ödemeye hazırım” falan diyerek, bu denli açık konuşmaya cesaret edememişti.
Bana göre Kadir Mısıroğlu’nun durduğu yer yanlıştı, söyledikleri yanlıştı, “atalar övgüsü” yapması yanlıştı, yakın tarihi okuma biçimi yanlıştı, AK Parti’yi değerlendirme biçimi yanlıştı, bugün Türkiye’de olup bitenlere dair söylediklerinin tümü yanlıştı.
Hepsi Doğru... Sadece Direk ve Doğrudan söylenmesine Halk Alışık değil !
Kadir Mısıroğlu'nun Tek eksiği Fettullah Gülen Hocaefendinin Dahili Cihad Hareketi ve Abd'deki ''İsevi'' Cihadı...
Hepsi Doğru... Sadece Direk ve Doğrudan söylenmesine Halk Alışık değil !
Kadir Mısıroğlu'nun Tek eksiği Fettullah Gülen Hocaefendinin Dahili Cihad Hareketi ve Abd'deki ''İsevi'' Cihadı...
Katılıyorum....Çok sevdiğim ve genellikle dinlediğim bir tarihçi....
Ona baktığım zaman işte muhammed bu adamın sözleri seni tatmin ediyor diyorum...
Böyle her şeyi korkusuzca açık ve net şekilde ifade etmesi çok ama çok hoşuma gidiyor....
Hocaefendinin kaderidir geç anlaşılmak o vehbi ilmi herkes anlayamaz....
inşaALLAH o hatasından da döner...
inşaALLAH o hatasından da döner...
Aslında İlim üzerinde münazara ve Subut-i Kati ''Cedel'' sınıfına girmez acizane bu itibarla Hz.Ömer r.a. hiddetinde anlamak lazım gelir kanaatindeyim...
Cihannur
07-05-2010, 13:01
Kemalizm denilen ideoloji Hedonizm ve Nihilizm ideolojilerinin birleşiminden oluşmuş bir Ateizm ideolojisi gibi görünmektedir. Kemalistlere bakıldığında onların çoğunun deniz kıyılarında yaşayan, bütün amaçları zevk-ü sefa sürmek olan ve dinî hassasiyetleri olmayan vatandaşlarımız olduklarını görürüz.
Sorun şu ki Kemalistler kendilerinin yaşadıkları Hedonist ve Nihilist birleşimi Ateist yaşamı Müslüman Türk Milleti'ne dayatmak istemektedirler. Kemalistler, Müslüman Türk Milleti'ni kendileri gibi laikçi ve batıcı yapmaya çalışmaktadırlar.
Çok Doğru...
Kemalistlere bakıldığında onların çoğunun deniz kıyılarında yaşayan, bütün amaçları zevk-ü sefa sürmek olan ve dinî hassasiyetleri olmayan vatandaşlarımız olduklarını görürüz.
Lakin Dikkat edilirse bu tür kıyılarda yaşayanların çoğu Sabetayist kökenlidir... !
Cihannur
07-05-2010, 17:24
Çok Doğru...
Lakin Dikkat edilirse bu tür kıyılarda yaşayanların çoğu Sabetayist kökenlidir... !
Yahudi dönmeleri yani. O kadar çok Sabetayist kökenli kişi var mıdır ki?
FarukARSLAN.
07-05-2010, 17:26
AHC yine görevini yapmış.
Haddine değil senin Kadir Mısıroğlu'nun bilgi ve görüşlerine kara çalman dönek insan..
O bu dâvâ uğruna hapis yattı, vatanından atıldı vatansız kaldı yılmadı bırakmadı ya sen ne yaptın?
Askerliğine bile dalağını aldırarak gitmedin kaçtın, dalaksız herif..
Patronun seni dindar medya kesimi ve insanlara saldırman için tasmaladı biliyoruz da bu kadar da yırtınma.
Nâfile gidiyor çünkü!
Şimdiye kadar İslami kesimin entelektüellerinden hiçbiri, “Bedeli neyse ödemeye hazırım” falan diyerek, bu denli açık konuşmaya cesaret edememişti.
Aklı sıra "bedelini ödetin, kendi de razı bakın" demetleri yolluyor arka bahçeleri olan yargıya..
Hadi ordan hergele!
Yahudi dönmeleri yani. O kadar çok Sabetayist kökenli kişi var mıdır ki?
Elbette... Tabiki hepsi değil... İdeolojik beyinleri yıkanmış öğretmenler, doktorlar v.s. geneli itibari ile... Lakin üst makamlardaki öncülere dikkat edilirse sabetayist kökenlidir... Örneğin göz önünde olanlar Sertab Erener, Burak Kut, Zeki Alasya, Tarkan, v.s. Özel olarak bu konumlara yükseltilmiştir... !
Cihannur
07-05-2010, 17:43
Elbette... Tabiki hepsi değil... İdeolojik beyinleri yıkanmış öğretmenler, doktorlar v.s. geneli itibari ile... Lakin üst makamlardaki öncülere dikkat edilirse sabetayist kökenlidir... Örneğin göz önünde olanlar Sertab Erener, Burak Kut, Zeki Alasya, Tarkan, v.s. Özel olarak bu konumlara yükseltilmiştir... !
Şebeke gibi çalışıyorlar öyleyse.
Kesinlikle öyle ince eleyip sık dokuyorlar...
Özelikle bu konuda belgesel falan seyir ediyorsanız işin ne kadar ciddi ve köklü olduğunun farkına varacaksınız.
Aynen kardeşim bu listeyi çok daha uzatabiliriz... Boyner ailesi, Rahşan Ecevit, Semra Özal, İsmail Cem, Cem Hakko, Velidedeoğlu aileleri v.s. tabiki bunlar bilinenler iddia altında olan aslında bildiğimiz çok var ama yinede kesin delilleri sunamadıklarımızı es geçiyoruz bunlar sistematik olarak hareket ederler... Kritik noktalara yerleştirilirler... Bazıları sabetayist soyundan gelirken bazıları ideolojik cemiyetlere bağlı olduğu gibi bazıları yandaşlık yaparlar... Komunist, Sosyalist, kemalist, Ateist kisvelerinin altında gizlenen çoktur !
''Biz Asılız'', ''Beyaz Türküz'', ''Aydınlanmacıyız'', ''Çağdaş'' kisvelerin altındakilere çok dikkat etmek gereklidir...!
Hüdaverdi
07-05-2010, 17:57
Bir kaç yanlışınıda ben ekleyeyim ahmet hakan çoşkun dilinden Üstad Kadir Mısıroğlunun,geceleri alem yapmaması yanlıştı,içki içip hatunlarla takılmaması yanlıştı,doğruları dile getirmesi yanlıştı,hayatı boyunca aynı çizginden gitmesi yanlıştı,vakti gelince bedenini ve ruhunu başkalarına satmaması yanlıştı,dürüst olması yanlıştı,tarihi bu kadar iyi bilmesi yanlıştı,tv net gibi bir kanal da takılacağına bizim gibibüyük bir medyada çalışmak için kalemini satmaması yanlıştı,dönek olmaması yanlıştı,benim gibi bir şapşalın sözlerine hedef olacak kadar şerefli ve yiğit olması yanlıştı.
Gider daha ;D
Cihannur
07-05-2010, 18:06
Aynen kardeşim bu listeyi çok daha uzatabiliriz... Boyner ailesi, Rahşan Ecevit, Semra Özal, İsmail Cem, Cem Hakko, Velidedeoğlu aileleri v.s. tabiki bunlar bilinenler iddia altında olan aslında bildiğimiz çok var ama yinede kesin delilleri sunamadıklarımızı es geçiyoruz bunlar sistematik olarak hareket ederler... Kritik noktalara yerleştirilirler... Bazıları sabetayist soyundan gelirken bazıları ideolojik cemiyetlere bağlı olduğu gibi bazıları yandaşlık yaparlar... Komunist, Sosyalist, kemalist, Ateist kisvelerinin altında gizlenen çoktur !
''Biz Asılız'', ''Beyaz Türküz'', ''Aydınlanmacıyız'', ''Çağdaş'' kisvelerin altındakilere çok dikkat etmek gereklidir...!
Boyner ailesi Kastamonuludur. Sabetayist değillerdir. Kastamonu'da Sabetayist ne arar ki?http://img808.imageshack.us/img808/9692/haberimyokkidiyensmiley.gif (http://img808.imageshack.us/i/haberimyokkidiyensmiley.gif/)
Boyner ailesi
Sabetayist kökenlidir... Bu bilinenler arasındadır... Yer Mekan önemli değildir kardeşim...
Hüdaverdi
07-05-2010, 18:14
Boyner demişken,az biraz bilgi verirmisiniz bunlar hakkında ?
Son zamanlarda çok duyar oldum,araştırmayada üşendim baya.TÜSİAD başındalar sanırım,doğan gurubuylada ilişkileri var ? Siyasettede bulundular ? Sabancılarla akrabalar ? Güçleri nedir nereden alırlar kimlerdir kısaca ?
Konu açılsa bile olur herkes öğrenir.
Aslında Kardeşim Meselenin özü budur !
x48myu_kurtlar-vadisi-vp-15-blm-fragman_shortfilms
4 Aile ve Alt Tabakaları !
M. Emin Karamehmet (Ortakları ve Müdürleri)
Mustafa Koç (Ortakları ve Müdürleri)
Aydın Doğan (Ortakları ve Müdürleri)
Sabancı Ailesi (Ortakları ve Müdürleri)
Sizler bu aileleri Müslüman ve Türk bilirsiniz ki Aslında onlar Kamufledir... Hizmet edilen yerler açısından önemlidir Kendilerinin soyu Türktür Ama Hizmetleri !!!
"Kızım sana söylüyorum Gelinim sen anla "
Boyner ailesi Kastamonuludur. Sabetayist değillerdir. Kastamonu'da Sabetayist ne arar ki?http://img808.imageshack.us/img808/9692/haberimyokkidiyensmiley.gif (http://img808.imageshack.us/i/haberimyokkidiyensmiley.gif/)
Onlar için yer falan söz konusu değil ki her yerden çıkıyorlar ....
Cihannur
07-05-2010, 18:31
Onlar için yer falan söz konusu değil ki her yerden çıkıyorlar ....
Sabetayistlerin çoğunlukla İzmir'de ve Selanik'te yerleştiklerini biliyordum.
Sabetayistlerin çoğunlukla İzmir'de ve Selanik'te yerleştiklerini biliyordum.
Aslında Çoğunlukla ordakilerdir... Lakin Tarihte saklanmaya çalışılan ''Mübadele'' kavramları derin incelenmelidir...
Alevi kökenleride derin araştırdığınızda neler bulursunuz neler...!
Aslında Çoğunlukla ordakilerdir... Lakin Tarihte saklanmaya çalışılan ''Mübadele'' kavramları derin incelenmelidir...
Aynen katılıyorum.
Şu Site silinmeden acizane okumanızı öneririm kardeşlerim...
http://www.angelfire.com/de3/dumrul/page1.html
Cihannur
07-05-2010, 18:43
Çok alengirli işler bunlar kardeşim. Müslüman Türk Milleti olarak dikkatli ve uyanık olmamız gerekiyor. Çünkü düşman maalesef içimizde. Müslüman Türk Milleti olarak değerlerimize sahip çıkmayı sürdürmeliyiz.
Çok alengirli işler bunlar kardeşim. Müslüman Türk Milleti olarak dikkatli ve uyanık olmamız gerekiyor. Çünkü düşman maalesef içimizde. Müslüman Türk Milleti olarak değerlerimize sahip çıkmayı sürdürmeliyiz.
O itibarla acizane demeye çalışıyorum İttihad-ı islam... Düşmanlarımızı, Tarihimizi ve İslam'ı iyi bilmek zorundayız Allahualem... Bizden aldılar ! Allah'ın izni ile geri alacağız !!!
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.