fatih kısaparmak balon baskılı balon Ahmet Kaya'nın Mükemmel Konuşması..! - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ahmet Kaya'nın Mükemmel Konuşması..!

Asi_isyankar
09-17-2009, 17:51
Sevgili Ahmet Kaya'nın sürgündeki bu mükemmel konuşmasını
mutlaka izleyip dinlemenizi tavsiye ederim arkadaşlar..!

EBrR2s4Whdw&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=EBrR2s4Whdw&feature=related (http://www.youtube.com/watch?v=EBrR2s4Whdw&feature=related)

Not; Youtube açılmıyorsa şu linki tıklayın

www.antisansur.com (http://www.antisansur.com)

ishakyilmaz
09-17-2009, 17:55
Gerçekten etkiliyici,ve hakkaniyetli bir konuşma.Daha öncede forumda paylaşıldığında izlemiştim.

Supraliminal
09-17-2009, 18:01
Ooooooooooof off ah Ahmet Kaya Almayandaki o konuşmanıda unutmuyoruz.
Yaşasın ..... dediklerinide unutmuyoruz ahmet kaya.
Seni seviyordum ama konuşma seni bitirdi be gözüm.

Asi_isyankar
09-17-2009, 21:31
16 Kasım 2008 - Ahmet Kaya'nın Ölümsüzlüğünün Yıl Dönümü...

http://www.ahmetkaya.com/kasim.jpg (http://www.frmartuklu.com/redirector.php?url=http://www.frmartuklu.com/redirector.php?url=http://www.zeryam.net/redirector.php?url=http://www.zeryam.net/redirector.php?url=http://www.ahmetkaya.com/)

Ben Altı yaşındayken başladım, yani babamın bana Altı yaşındayken bir bağlama almasıyla başladı, aslında problem esas ordan başladı, belkide bu konuda en fazla suçlu babamdı. yani iyi şarkı söyleyen çocukken iyi şarkı söyleyen insandım ama pek fazla iyi kafa tutan bir insan değildim açıkçası.

Kimlik sorunu yalnızca insanın milliyeti yada milleti ile ilgili değildir, yani kişilik sorunu ilk önce insanın ben varmıyım yokmuyum diye başlar. Yani hayatın içinde varsanız hayat için birşey yapıyorsanız bunun çok ağır bedelleri vardır, bu benim için de geçerli, işte bu ülkenin yöneticileri için de geçerlidir, bakkalı için de, eczacısı için de geçerlidir, ama sanatçı halkın sesi halkın gözüdür, yani çağın tanığıdır, ve çağın bire bir tanığıdır, bütün cinayetlerin tanığıdır, görür ve anlatır, halk görür anlatamaz halk susar. Sanatçının işi gördüğünü anlatmaktır korkmadan anlatmaktır yiğitçe anlatmaktır.

Ben o zaman aslında önemli bir şeyler açıklamak adına değil, Kürt asıllı bir insan olarak bir kaset yaptığımı ve bir tek Kürtçe kaset yaptığımı değil, bir kaset yaptığımı ve Kürtçe bir şarkı söylediğimi, çok iyi bir niyetle söyledim, orda yani ben bu kadar tepkinin geleceğini aslında bilmiyordum tahmin bile etmiyordum.

Ve, Kürtler Ve Türkler 1500 senedir binlerce yıldan beri birlikte yaşayan bu halkın gerçekten kardeş olduğuna inanıyorum, yani bunu böyle istediğim için, Kürt asıllı olduğum için, böyle bir şarkıyı söylemek istediğim için yaptım. Yani işte madem sen işte Kürtçe bilmiyorsun bu Kürtçe’yi nasıl söyleyeceksin diye sordular? Yani bunun cevaı çok kolay, Türkiye’de bugün Portekizce İspanyolca İngilizce Şarkıcılar nasıl söylüyorsa bende böyle söyleyeceğim yani.

Ben her yerde şunu söylüyorum; ben yaşamın hiç bir döneminde hiç bir aşamasında, orda büyüdüğüm orda yerleştiğim orda yediğim orda içtiğim, birlikte hayatı paylaştığım insanlara şerefsiz demedim, ve bunu demeyecek kadar koskocaman dev asa bir yüreğimin olduğunuda herkes çok iyi bilir.

Hiçbir yanlış adım atmamış bir Ahmet Kaya’nın yanlızca Kürdüm dediği için başına bu kadar felaketlerin gelmesi doğalmıydı!

Beni Annemden

Beni Kardeşlerimden

Beni Ailemden

Beni Ülkemden

Beni Dostlarımdan

Beni Çocuklarımdan

Beni Eşimden

Ve en yakınımdaki insanlardan ayırmak için bir sebepmiydi gerçekten bu! Onları vicdanlarıyla ve yürekleriyle baş başa bırakıyorum.

O kadar kenar mahalle, şehrin varoşlarından şehrin damarlarından çıkıp Istanbul şehrinin Bizans’ın ortasına gelen bir Ahmet Kaya olarak bugün böyle bu tür sürgün işlerinde yaşamayı hazmedemiyorum açıkçası.

Ya intikamcı duygulardan arınmış ve gerçekten Türkiye’de iç barış isteyen, artık insanların kıçının dibinde yani bombaların patlamasını istemeyen, artık turistlerin rahatlıkla gittiği, insanların artık ben köyüme gidip köyümün çeşmesinden bir bardak su içmek istiyorum, oraya gitmek istiyorum diyen insanı rahatlıkla bugün gidebileceği bir Türkiye yaratmak için kolları bir kere sıvadım.

Doğru, Namuslu Bir İnsan Olarak yaşamanın tek bir koşulu tek bir şartı vardır;

Hiç bir zaman, Sanat, Şöhret, Para, Pul, Ar, Namus, Herşey ama Herşey İnsanın Kültürel anlamdaki Siyasal anlamdaki Ulusal Anlamdaki Kişiliğinden çok daha önemli DEĞİLDİR..

Daha önce söylediğim bir şey vardı, yani meraklısına duyurulur; Benim kefenim arka cebimde duruyor, hiç sırtımıda duvarlara yaslamadan dolaşıyorum, sırtım açık, bir şarkıda söylediğim gibi Beni Bir Çocuk Bile Vurabilir, boynuna bakıldığı an ensesi görünecek kadar şeffaf bir insanım…

Ahmet KAYA..

BlueMoon
09-17-2009, 22:20
Ahmet kayanın ismini duyunca çıldıracak gibi oluyorum !

xhidayet
09-17-2009, 22:32
Ahmet Kaya gerçekten dürüst ve bir o kadar da yürekli demeokrat sanatçıydı... bazı sanatçı görünümlü K..... benzemezdi. Yıllardır severek dinlerim müziklerini ve dinlemye de devam ederim.

BlueMoon
09-17-2009, 22:33
Ahmet Kaya gerçekten dürüst ve bir o kadar da yürekli demeokrat bir sanatçıydı... bazıa sanatçı görünümlü K..... benzemezdi. Yıllardır severek dinlerim müziklerini ve dinlemye de devam ederim.

böyle olduğuna eminmisiniz ?

peki terör örgütü lehine olan sözlerine ve davranışlarına ne demeli acaba ?

Türk halkının %90 ı çok iyi biliyor onun ne olduğunu fazla söze gerek yok !

xhidayet
09-17-2009, 22:38
böyle olduğuna eminmisiniz ?

peki terör örgütü lehine olan sözlerine ve davranışlarına ne demeli acaba ?

Türk halkının %90 ı çok iyi biliyor onun ne olduğunu fazla söze gerek yok !

Sapla samanı birbirine karıştırmamak gerek..
Unutmaki ben bir gaziyim, bu vesile,-senin söylemine göre- en çok benim nefret etmem gerek.. nefret etmeyip objektif baktığıma göre var gerisini sen anla.:saygılar:

BlueMoon
09-17-2009, 22:45
Sapla samanı birbirine karıştırmamak gerek..
Unutmaki ben bir gaziyim, bu vesile,-senin söylemine göre- en çok benim nefret etmem gerek.. nefret etmeyip objektif baktığıma göre var gerisini sen anla.:saygılar:

vatana en büyük hizmeti yapmış olan hidayet abim..

gazilik makamı şehidlikten sonra en yüce makamdır..

Ama sizin gibi vatansever birisinin kalkıp da Ahmet Kaya ! gibi birisi hakkında böyle konuşmanız beni düşündürdü...

bunun objektif bakmakla bir alakası yok kanımca. Zira Ahmet kayanın devletimiz milletimiz ve askerimiz hakkında sözlerini hiç araştırdınız mı ? Kürtler ve terör örgütü pkk hakkında söylediklerini biliyormusunuz ?

eminim bunların birçoğunu bilmiyorsunuzdur. eğer öğrenirseniz kararınız değişecektir tahminimce saygılar...

Asi_isyankar
09-17-2009, 23:24
Olcayatay kardeşimiz
Ahmet Kaya'nın yukarıdaki konuşmalarını
okumadan mı, dinlemeden mi yorum yazıyor, anlayamadım..?
İsterseniz bir daha gözden geçirin Ahmet Kaya'nın söylediklerini.
Konuya daha objektif bakmanızı temenni ediyorum.

Dostça

EpiVaTeS
09-17-2009, 23:27
Bakın Ahmet Kayayı sanatçı olarak değerlendirisek güzel lakin siyasi mesajları biraz bölücüğe kaçıyor gibi
bence sempatizanlıktan öte bir şey bu Ahmet kayanın durduğu pozisyon

Supraliminal
09-17-2009, 23:37
Olcayatay kardeşimiz
Ahmet Kaya'nın yukarıdaki konuşmalarını
okumadan mı, dinlemeden mi yorum yazıyor, anlayamadım..?
İsterseniz bir daha gözden geçirin Ahmet Kaya'nın söylediklerini.
Konuya daha objektif bakmanızı temenni ediyorum.

Dostça

asi isyankar kardeşim
Biz bu konuşmasına birşey demiyoruz ve bundan bahsetmiyoruz...
Bu sitede defalarca paylaştığımız birşey var A.K ile ilgili.
Almanya'daydı sanırım konuşmasında Apoculuk kürdistancılık yapmıyor mu ?
haberin yokmu bundan.

Asi_isyankar
09-17-2009, 23:42
bjektif;668304']asi isyankar kardeşim
haberin yokmu bundan.

Anlıyorum
İsterseniz bu sorunun cevabını bizzat karısı Gülten KAYA'dan dinleyin..

zh_4k0W2s0I

http://www.youtube.com/watch?v=zh_4k0W2s0I (http://www.youtube.com/watch?v=zh_4k0W2s0I)

Supraliminal
09-17-2009, 23:57
Anlıyorum
İsterseniz bu sorunun cevabını bizzat karısı Gülten KAYA'dan dinleyin..

zh_4k0W2s0I

http://www.youtube.com/watch?v=zh_4k0W2s0I (http://www.youtube.com/watch?v=zh_4k0W2s0I)

hmmm ...
Ya şu videoyu izlerken açıkçası tüylerim ürperdi-diken diken oldu nedense.
Nedenini de biliyorum evet söleyim Ahmet Kaya'ya karşı gönlümde bilinç altımda yatan bir sevgi var bu yüzden.

Bahsettiğim konuşmaya gelince evet sayın Gülten Kaya cevaplamış.
Ama tatmin edici bir cevap gibi gelmiyor bana.Fakat şuda var Ahmet Kaya üzerinde oynanan oyunlarıda gördük ve tekrar bu video ile şahsen görmüş oldum.
Belki ahmet kaya o konserinde gerçektende sayın karısının dediği şekilde düşünerekte söylemiş olabilir o sözleri..
Böyle düşünürsek Ahmet Kaya'ya düşmanlık-kin veya olumsuz birşey beslemek için hiçbir sebep kalmıyor.

Çünkü Ahmet Kaya hakikaten demokrat biri olarak tanınmıştır.Şarkılarıyla herkesin sevgisini kazanmıştır.
Şahsen ben tatmin edilmeyicide olsa bu cevap tatmin oldum belki kendimi tatmin ettim ama Ahmet Kaya'nın şarkısını dinleyipte tüylerim diken diken oluyorsa iş burda biter arkadaş.
Demekki seviyorum ben bu adamı..

Asi_isyankar
09-18-2009, 00:03
bjektif;668328']hmmm ...
Ya şu videoyu izlerken açıkçası tüylerim ürperdi-diken diken oldu nedense.
Nedenini de biliyorum evet söleyim Ahmet Kaya'ya karşı gönlümde bilinç altımda yatan bir sevgi var bu yüzden.

Bahsettiğim konuşmaya gelince evet sayın Gülten Kaya cevaplamış.
Ama tatmin edici bir cevap gibi gelmiyor bana.Fakat şuda var Ahmet Kaya üzerinde oynanan oyunlarıda gördük ve tekrar bu video ile şahsen görmüş oldum.
Belki ahmet kaya o konserinde gerçektende sayın karısının dediği şekilde düşünerekte söylemiş olabilir o sözleri..
Böyle düşünürsek Ahmet Kaya'ya düşmanlık-kin veya olumsuz birşey beslemek için hiçbir sebep kalmıyor.

Çünkü Ahmet Kaya hakikaten demokrat biri olarak tanınmıştır.Şarkılarıyla herkesin sevgisini kazanmıştır.
Şahsen ben tatmin edilmeyicide olsa bu cevap tatmin oldum belki kendimi tatmin ettim ama Ahmet Kaya'nın şarkısını dinleyipte tüylerim diken diken oluyorsa iş burda biter arkadaş.
Demekki seviyorum ben bu adamı..

Objektifliğin ve anlayışın için teşekkür ederim kardeşim. :çiçek:
Takdir ederim... Bilki Ahmet Kaya her zaman barışı savunan bir insandı...

O'nun için zaman zaman içim paramparça oluyor..!

AllahaIsmarladık...

xhidayet
09-18-2009, 01:07
Objektifliğin ve anlayışın için teşekkür ederim kardeşim. :çiçek:
Takdir ederim... Bilki Ahmet Kaya her zaman barışı savunan bir insandı...

O'nun için zaman zaman içim paramparça oluyor..!

AllahaIsmarladık...

:çiçek::gül::güzel::saygılar:

Murat KskN
09-18-2009, 01:20
Abi Barışçı İnsan Katil Apoya APOYU ÖZLEDİK diye slogan atarmı Acaba?

Üç mevsim
09-18-2009, 01:40
Ülkemizde sistemin dayattığı baskı ve sindirme politikasından herk kesimden düşünür olumsuz etkilenmiştir arkadaşlar, İslami kesimden olduğu kadar demokrat ve gerçek anlamda sosyalist kesimden de büyük dayatmalara maruz kalanlar olmuştur. Ahmet Kaya da bu sistemin zulmüne uğrayanlardan biridir ve bu ülkenin bir rengidir. Almanya konserinde terörist başı için söylediği sözlerin açıklaması yukarıdaki videoda var, ben de aynı kanaatteyim.

EZEL
09-18-2009, 03:15
Ahmet kaya ağzına geleni söylesin sonra takkiye yapsın varmı öyle yağma HER BİLİNÇLİ AKILLI UYANIK TÜRK -KÜRT VATANDAŞI AHMET KAYANIN BÖLÜCÜ OLDUĞUNU BİLİR AHMET KAYA KAHROLSUN PKK DİYEBİLMİŞMİDİR? O KADAR DELİKANLI GEÇİNİYORDU KAHROLSUN PKK DESEYDİDE GÖRSEYDİK DELİKANLILIĞINI
AHMET KAYA PKK KÜRT KIZLARINI SENELER ÖNCE DAĞA KALDIRIP TECAVÜZ ETMİŞ SONRADA ÖLDÜRÜP VÜCUTLARINI KURDA KUŞA YEM ETMİŞ BİR ELİ KANLI ÖRGÜT DİYEBİLDİMİ ?AHMET KAYA PKK KÜRT BEBELERİNİN KATİLİDİR DİYEBİLDİMİ ?

GEBERDİ GİTTTİ İŞTE Ş.....ce

Üç mevsim
09-18-2009, 03:18
Ahmet seviyo ağzına geleni söylesin sonra takkiye yapsın varmı öyle yağma HER BİLİNÇLİ AKILLI UYANIK TÜRK -KÜRT VATANDAŞI AHMET KAYANIN BÖLÜCÜ OLDUĞUNU BİLİR AHMET KAYA KAHROLSUN PKK DİYEBİLMİŞMİDİR O KADAR DELİKANLI GEÇİNİYORDU KAHROLSUN PKK DESEYDİDE GÖRSEYDİK DELİKANLILIĞINI
AHMET KAYA PKK KÜRT KIZLARINI SENELER ÖNCE DAĞA KALDIRIP TECAVÜZ ETMİŞ SONRADA ÖLDÜRÜP VÜCUTLARINI KURDA KUŞA YEM ETMİŞ BİR ELİ KANLI ÖRGÜT DİYEBİLDİMİ AHMET KAYA PKK KÜRT BEBELERİNİN KATİLİDİR DİYEBİLDİMİ

GEBERDİ GİTTTİ İŞTE ŞEREFSİZCE

Eminim Ahmet Kaya burada olsaydı o da size Kürt kardeşlerine yapılan aynı muameleleri anlatıp sövecekti ama yok o sözvmezdi çünkü belli bir olgunluğu görmüş insandı. Sizden de biraz daha olgunluk bekleriz.

EZEL
09-18-2009, 03:24
Eminim Ahmet Kaya burada olsaydı o da size Kürt kardeşlerine yapılan aynı muameleleri anlatıp sövecekti ama yok o sözvmezdi çünkü belli bir olgunluğu görmüş insandı. Sizden de biraz daha olgunluk bekleriz.

Sövemedim ona aynı uslübuyla cevap verdim sen bu postu göndermeden editledim

Burda olsaydı değil nasıl ekranlara çıkıp ucu açık kelimeler ederek millete mesaj göndermeğe zaman bulduysa bu mesajları göndericek zamanıda vardı

Ama onda o mesajı göndericek yürek yoktu

BlueMoon
09-18-2009, 09:07
bjektif;668304']asi isyankar kardeşim
haberin yokmu bundan.

adamın apaçık bir pkk lı olduğunu her seferinde dile getirmemize rağmen bunu kimseye anlatamadık.

her demecinde söyleminde teröristleri öven, kürt halkının davası haklı davadır sonuna kadar destekliyoruz diyen bir ahmet kaya yı ne hakla savunabilirler ? !

Seretan
09-18-2009, 12:58
Ahmet kayanın söylemek istedikleri bugünün Kürt açılımının en önemli maddeleridir, bu vatan bizimdir bizim kalacaktır, Türk ve Kürtler yüzyıllar boyu kardeşti kardeş olarak kalacaklardır.

BlueMoon
09-18-2009, 13:02
Ahmet kayanın söylemek istedikleri bugünün Kürt açılımının en önemli maddeleridir, bu vatan bizimdir bizim kalacaktır, Türk ve Kürtler yüzyıllar boyu kardeşti kardeş olarak kalacaklardır.

keşke söylemek istedikleri bununla sınırlı kalsaydı..

kendisinin pkk terör örgütü ve Türkiye Cumhuriyeti devleti hakkındaki görüşleri zaten kamuoyu tarafından iyi bilinmektedir..

xhidayet
09-18-2009, 13:12
adamın apaçık bir pkk lı olduğunu her seferinde dile getirmemize rağmen bunu kimseye anlatamadık.

her demecinde söyleminde teröristleri öven, kürt halkının davası haklı davadır sonuna kadar destekliyoruz diyen bir ahmet kaya yı ne hakla savunabilirler ? !

olcayatay kardeşim..

Yıllardır ülkeyi, "sevdiğini" söyleyen ama ona en büyük ihaneti yapan insanlardan, kurumlardan bu ülke çok şey kaybetti. En bariz örneği Ergenekon Terör Örgütü, emekli paşalar ve Cumhuriyet Gazetesi değil mi?..
Doğu'da görev yaparken bir çok PKK 'lıyı kendi ellerimle adalete teslim ettim veya sorgulamalarında bulundum.. Evet onlar arkadaşlarımı öldürmüşler beni de yaralamışlardı. Ama ortada yanlıştan çok o kadar yanlış ve bir çirkin savaşın karanlık yüzü daha doğrusu 'kardeş kavgası' vardı..
Kısaca diyeceğim o ki..Eğer Ahmet Kaya yaşasaydı bugün TRT 6 da veya Kültür Bakanlığı'nda önemli bir sanat danışmanı olur ve 'Cumhuriyet Mitingleri' denen ne idüğü belirsiz organizasyonlara en çok karşı çıkan bir sanatçı olarak yine "çatal, bıçak" yerdi..
Söylemiş olduğu söylem Ahmet Kaya realitesini unutturmaz..unutturmamalı.

BlueMoon
09-18-2009, 13:22
peki hidayet abi ben de sana diyorum ki bu adamın "öcalanı özledik, özgürlük hakkımız, kürtlerin davalarını sürekli destekliyorum" gibi sözlerine ne diyeceksin ? adam apaçık terör propogandası yapmakta idi. bunları görememezlik olamaz herhalde ? bu arada hidayet abi sorabilirmiyim sizin memleketiniz neresi acaba ? doğu kökenlimisiniz ? doğuluların dışında kimse ahmet kayaya hayran olmaz ve desteklemez de...

Supraliminal
09-18-2009, 13:42
peki hidayet abi ben de sana diyorum ki bu adamın "öcalanı özledik, özgürlük hakkımız, kürtlerin davalarını sürekli destekliyorum" gibi sözlerine ne diyeceksin ? adam apaçık terör propogandası yapmakta idi. bunları görememezlik olamaz herhalde ? bu arada hidayet abi sorabilirmiyim sizin memleketiniz neresi acaba ? doğu kökenlimisiniz ? doğuluların dışında kimse ahmet kayaya hayran olmaz ve desteklemez de...

Video'yu izlediysen cevabı alırsın kardeşim.Evet karısının cevabı pek tatmin edici değil ama.Ahmet Kaya hakikaten terörü destekleyen biri değildir.

BlueMoon
09-18-2009, 14:02
bjektif;668481']Video'yu izlediysen cevabı alırsın kardeşim.Evet karısının cevabı pek tatmin edici değil ama.Ahmet Kaya hakikaten terörü destekleyen biri değildir.

ben o videodan bahsetmiyorum ki 1990 lı yıllarda halkla iç içeyken söylemiş olduğu sözleri söylüyorum..

kendisi ne yazık ki birçok kerre pkk yı destekleyen açıklamalar yapmıştır. bunu pek yakında paylaşırım umarım ondan sonra fikirleriniz değişecektir...

Asi_isyankar
09-18-2009, 15:11
ben o videodan bahsetmiyorum ki 1990 lı yıllarda halkla iç içeyken söylemiş olduğu sözleri söylüyorum..

kendisi ne yazık ki birçok kerre pkk yı destekleyen açıklamalar yapmıştır. bunu pek yakında paylaşırım umarım ondan sonra fikirleriniz değişecektir...

Beklerim kardeşim...

BlueMoon
09-18-2009, 15:24
bir ara yanılmıyorsam 4-5 sene önce bilgisayarımda ahmet kayanın terör örgütü ile ilgili söylemiş olduğu videolar vardı format attım gitti bir daha da bulamadım eğer onlar elimde olsaydı youtubeye upload eder linklerini size gönderirdim ama arşivime bakayım eski dvd lerim içinde olacaktır eğer bulursam kısa zaman sonra ahmet kayanın gerçek yüzünü sizlerle paylaşacağım...

depare
09-22-2009, 15:26
Türk bayrağına yaptığı saygısızlığıda biliyoruz..
İbrahim Tatlıses bir Ahmet Kaya iki ne oldukları belli...
Hikaye okumanın lüzumu yok seslerinin güzel olması bazılarının gözlerini büyülemiş herhalde..
Bu Ahmet Kaya yüzünden asker'de bir binbaşının gazinoda ki bütün askerleri terörist ilan etmesine ramak kaldığına şahit oldum...
"Kim açtı bu teröristin şarkısını" diye başlayıp bir ton fırça kaydı...

EZEL
09-22-2009, 16:42
Türk bayrağına yaptığı saygısızlığıda biliyoruz..
İbrahim Tatlıses bir Ahmet Kaya iki ne oldukları belli...
Hikaye okumanın lüzumu yok seslerinin güzel olması bazılarının gözlerini büyülemiş herhalde..
Bu Ahmet Kaya yüzünden asker'de bir binbaşının gazinoda ki bütün askerleri terörist ilan etmesine ramak kaldığına şahit oldum...
"Kim açtı bu teröristin şarkısını" diye başlayıp bir ton fırça kaydı...

KOMUTAN DOĞRUYU SÖYLEMİŞ NİYE AÇARLARKİ ASKERİYEDE BİR TERÖRİSTİN ŞARKILARINI ?

Asi_isyankar
09-23-2009, 21:21
Dar görüşlülük ve bilgisizlik zahmetli bir zaaftır.
Ahmet Kaya ile ilgili gerçekler görülemiyor
görülmek istenmiyor kimilerince.
Bizde bunun adına "müslümanlık" diyoruz.
Talihsizlik yaşıyoruz ne yazık ki...

BlueMoon
09-23-2009, 21:26
Dar görüşlülük ve bilgisizlik zahmetli bir zaaftır.
Ahmet Kaya ile ilgili gerçekler görülemiyor
görülmek istenmiyor kimilerince.
Bizde bunun adına "müslümanlık" diyoruz.
Talihsizlik yaşıyoruz ne yazık ki...

güzel kardeşim adamın sözlerini bir araştır. davranışlarını bir araştır. şarkılarının üzerine kitlenip kalma. kendisinin türk ordusu ve askeri hakkında söylemiş oldukları bellidir. ahmet kayanın 1. derece yakınının biriyle birlikte askerlik yaptım. adam açıkça belli etmiyordu ama "ben pkk lıyım diyordu, en ufak fırsatta devleti kötülüyordu. kürtlerin sürekli devlet kurma hakkı olduğundan ve ahmet kayanın da bu uğurda sürekli mücadele ettiğinden bahsediyordu. Ben ona bir kere sordum "sence ahmet kaya pkk yı destekliyormuydu" diye o da bana şöyle dedi

"senin sorduğun soruya bak, adam kürtlerin ve pkk lıların tamamen arkasındaydı, onlara yardım da ediyordu" dedi. Bunu söyleyen ahmet kayayanın dayısının akrabası. Malatyalı.

Asi_isyankar
09-23-2009, 21:35
güzel kardeşim adamın sözlerini bir araştır. davranışlarını bir araştır. şarkılarının üzerine kitlenip kalma. kendisinin türk ordusu ve askeri hakkında söylemiş oldukları bellidir. ahmet kayanın 1. derece yakınının biriyle birlikte askerlik yaptım. adam açıkça belli etmiyordu ama "ben pkk lıyım diyordu, en ufak fırsatta devleti kötülüyordu. kürtlerin sürekli devlet kurma hakkı olduğundan ve ahmet kayanın da bu uğurda sürekli mücadele ettiğinden bahsediyordu. Ben ona bir kere sordum "sence ahmet kaya pkk yı destekliyormuydu" diye o da bana şöyle dedi

"senin sorduğun soruya bak, adam kürtlerin ve pkk lıların tamamen arkasındaydı, onlara yardım da ediyordu" dedi. Bunu söyleyen ahmet kayayanın dayısının akrabası. Malatyalı.

Sadece şarkılarından hareket etmiyorum merak etmeyin.
Siz onu benim kadar tanıyabilir misiniz? Hayır...
Ben elimde olan bir kaç video ve konuşmasını önünüze döküp serdim
siz ne yaptınız? Hani nerde sizin Ahmet Kaya'nın hain(!) olduğuna dair ıspatınız?
"Dayısının akrabası bilmem ne demiş"le bu mesele kapanmaz.
Biz Ahmet Kaya'da doğru gördüklerimizi anlatıyoruz.
Dayısının akrabası sürekli Ahmet Kaya'nın yanındamıydı?
Kaldı ki bunlar soyut söylemlerdir.
Çok kişi öyle görüyor öyle düşünüyor tıpkı sizin gibi.
Ama ne yazık ki olayın iç yüzünü göremiyorsunuz.
Askere laf atmak mış..
Ayıp. Askeri eleştirmek ne zaman askere laf atmak oluyor?
Savunduğunuz asker bugün AK Parti'ye karşı değil midir dolaylı olarak..?
Kendinizle daha iyi yüzleşmenizi tavsiye ederim.

Selametle

EZEL
09-23-2009, 23:44
siz ne yaptınız? Hani nerde sizin Ahmet Kaya'nın hain(!) olduğuna dair ıspatınız?
Askere laf atmak mış..

Selametle

O zaman sende kendinle yüzleş ahmet kaya pkk terör örgütüdür dedimi ? pkk yı lanetliyormuydu ? Toplumsal mesajlar verirken kürtlere sizleri bebek çoluk çocuk gencisi yaşlısı hamilesi demeden katleden neden destekliyorsunuz dedimi ?

Bu kadar millet ahmet kayayı kötü biliyorsa durduk yeremi biliyor ?

Asi_isyankar
09-24-2009, 13:43
O zaman sende kendinle yüzleş ahmet kaya pkk terör örgütüdür dedimi ? pkk yı lanetliyormuydu ? Toplumsal mesajlar verirken kürtlere sizleri bebek çoluk çocuk gencisi yaşlısı hamilesi demeden katleden neden destekliyorsunuz dedimi ?

Bu kadar millet ahmet kayayı kötü biliyorsa durduk yeremi biliyor ?

Ahmet Kaya'yı kötü bilenler bir talihsizlik içerisindedir.
Ahmet Kaya ile ilgili sorularını bana düzenli bir şekilde yaz istersen.
Sana hepsinin cevabını vermeye çalışırım.
PKK'ya Terör Örgütü demek zorunda değil ne Ahmet Kaya ne de
hiç kimse. Bu kimseye dayatılamaz değil mi.?

Supraliminal
09-24-2009, 16:22
Ahmet Kaya'yı kötü bilenler bir talihsizlik içerisindedir.
Ahmet Kaya ile ilgili sorularını bana düzenli bir şekilde yaz istersen.
Sana hepsinin cevabını vermeye çalışırım.
PKK'ya Terör Örgütü demek zorunda değil ne Ahmet Kaya ne de
hiç kimse. Bu kimseye dayatılamaz değil mi.?

Bak şimdi ayıp ediyorsun işte...
Pkk Dünya'da hain bir terör örgütü olarak kabul edildi. !!!!!!!!!!!!!
Herkes demek zorunda , ve sonuna kadarda dayatırız diyene kadar.
Demeyenleri de zaten Halk gerekeni yapıyor.

BlueMoon
09-24-2009, 16:36
bjektif;670545']Bak şimdi ayıp ediyorsun işte...
Pkk Dünya'da hain bir terör örgütü olarak kabul edildi. !!!!!!!!!!!!!
Herkes demek zorunda , ve sonuna kadarda dayatırız diyene kadar.
Demeyenleri de zaten Halk gerekeni yapıyor.

objektif kardeşim pkk ya terör örgütü diyemeyen veya kabul etmeyen birisinin aramızda olması düşünülemez. kendisini uyaralım gerekirse şikayet edelim.

Pkk bir terör örgütüdür güzel kardeşim. Evet ona terör örgütü denmesinin bir dayatması vardır. Pkk ya kim terör örgütü diyemezse teröre destek çıkmış gibi olur. o zaman onlardan ne farkın kalır ? eğer bunu böyle kabul etmiyorsan bir daha bu şekilde konuşma, konuşmaya devam edersen pek de iyi bir iş yapmış olmazsın...

EpiVaTeS
09-24-2009, 16:39
PKK Terör örgütüdür
ona yandakçılık yardakçılık edenlerde benim gözümde teröristtir
bu sanatçı olmuş politikacı olmuş imam olmuş hiç farketmez
milli birliği bozacak hareketlerde bulunan babam olsa farketmez

Asi_isyankar
09-24-2009, 21:29
Bakın arkadaşlar.
Görüşünüzü anlıyor ve saygı gösteriyorum ancak polemiklere girmek istemem.
Mesela Başbakan Erdoğan niçin Ahmet Türk'le görüşmedi.?
"PKK Terör Örgütü" demediği için.
Peki neden neticede görüştü Ahmet Türk'le.?
Baktıki dayatmayla bu iş olmuyor.
Baktıki siyaset böyle yürümüyor
dolayısıyla sizlerde görüşlerinize bir çeki düzen vermeniz gerekir.

"Uyarınızı aldım" diyerek bu konudan elimi ayağımı çekiyorum.
Anladımki ben görüşlerimi pek rahat bir şekilde yazamayacağım.

Bâki Selamlar...

depare
09-24-2009, 22:43
Askere laf atmak mış..

Selametle

Madem çok seviyorsun Ahmet Kayayı o zaman onun Almanya konserini'de dinlemişindir..
Orada söylediği şarkıda "Vallahi biz apoyu özledik" dediğini'de duymuş olman gerek...
Bu kadar millet haybeyemi konuşuyor sanıyorsun...
Pkk'ya terör örgütü demek istemeyen teröristlerle işimiz olmaz..!

EZEL
09-25-2009, 12:16
Bakın arkadaşlar.
Görüşünüzü anlıyor ve saygı gösteriyorum ancak polemiklere girmek istemem.
Mesela Başbakan Erdoğan niçin Ahmet Türk'le görüşmedi.?
"PKK Terör Örgütü" demediği için.
Peki neden neticede görüştü Ahmet Türk'le.?
Baktıki dayatmayla bu iş olmuyor.
Baktıki siyaset böyle yürümüyor
dolayısıyla sizlerde görüşlerinize bir çeki düzen vermeniz gerekir.

"Uyarınızı aldım" diyerek bu konudan elimi ayağımı çekiyorum.
Anladımki ben görüşlerimi pek rahat bir şekilde yazamayacağım.

Bâki Selamlar...
Ahmet Kayaya kim neyi dayatıyordu ? Biz diyoruzki Ahmet kaya mert-dobra adam potresi çiziyordu madem o kadar mertti dobraydıda neden delikanlı gibi pkk için elikanlı bir terör örgütüdür diyemedi diyoruz sen dayatmadan bahsediyorsun ahmet kaya kardeşlik edebiyatını gelen tepkiler üzerine sonradan yapmıştır.. AhMET KAYa bana göre tam bir 2, aziz nesin vakasıdır aziz nesin öldü değerlendi ahmet kayada öle

Asi_isyankar
09-25-2009, 13:45
Ahmet Kayaya kim neyi dayatıyordu ? Biz diyoruzki Ahmet kaya mert-dobra adam potresi çiziyordu madem o kadar mertti dobraydıda neden delikanlı gibi pkk için elikanlı bir terör örgütüdür diyemedi diyoruz sen dayatmadan bahsediyorsun ahmet kaya kardeşlik edebiyatını gelen tepkiler üzerine sonradan yapmıştır.. AhMET KAYa bana göre tam bir 2, aziz nesin vakasıdır aziz nesin öldü değerlendi ahmet kayada öle

Ahmet Kaya hakkında pek bir bilgiye sahip olmadığınız için
sizi anlıyorum.. Sizin de suçunuz yok.
Hakkında söylenenler, yazılanlar çarpıtılarak önünüze serilmiş
sizlerde böyle inanmış böyle gidiyorsunuz.

Selametle

Depare;
Konuya bırakılan tüm yorumlara göz at istersen
cevabını böylelikle bulabilirsin sende.

BlueMoon
09-25-2009, 13:54
Ahmet Kaya hakkında pek bir bilgiye sahip olmadığınız için
sizi anlıyorum.. Sizin de suçunuz yok.
Hakkında söylenenler, yazılanlar çarpıtılarak önünüze serilmiş
sizlerde böyle inanmış böyle gidiyorsunuz.

Selametle

Depare;
Konuya bırakılan tüm yorumlara göz at istersen
cevabını böylelikle bulabilirsin sende.

asi isyankar arkadaşım hala pkk ya terör örgütü diyemiyorsun ! pkk ya terör örgütü denmesini dayatıyoruz bir itirtazın mı var ? ! bizim memleketimizin evlatları kundaktaki bebekleri öldürenler birer caniden başka ne olabilir söylesene ? eğer hala pkk ya terör örgütü diyemiyeceksen ya bu konularda tartışma veya bir daha buraya gelme

mübarek cuma günü sinirlendirmeyin insanı ya...

akgençlk
09-26-2009, 18:48
Saçmalamayın beyler.. Ahmet Kaya PKK sempatizanı, sözde kürdistanı savunan, teröre yardım ve yataklık yapan ve buna meyilli biriydi. Onun neredeyse vatansever olduğunu bile söyleyeceksiniz. Yok artık daha neler!

Asi_isyankar
07-14-2010, 12:59
Link, Youtube açılmıyorsa burdan izleyebilirsiniz...

http://www.facebook.com/video/video.php?v=117786831580321&ref=mf

"Ben hiçbir halka, halklara asla Şerefsiz lafını kullanmadım.
Çünkü ben sadece Kürt kimliğimden dolayı beni linç etmek isteyen
Namussuzlara, haysiyetsizlere burdan bir kez daha Şerefsiz diyorum..!"

unnamed
07-14-2010, 14:31
Bırakın arkadaşlar....
Ben bu videodan birşey çıkaramadım....
Ahmet Kaya mevzusu, kapalı bir kutudur bana göre...
Vakit Gazetesinde, Kaya ile ilgili bir cümle hala aklımda;
Bacımın başında ki örtüye uzanacak eli kırarım....
BU yüzden kednisine bir sempati duyuyorum:...
Ama Madalyonun öteki yüzüde var, kime sorsanız bu adam için terörist der....
ki bende bu konuda hemfikirim...

Menderesay
07-14-2010, 15:29
Başbakanımız saygıyla anarken bazı insanların vefat etmiş bir insanın arkasından hakaret etmesi şerefini küçük düşürmesi doğru değildir.

Erdoğan: Ahmet Kaya'ya vefa göstermeyen Türkiye'nin şarkıları eksik kalır

ALmi´
07-14-2010, 17:14
Ahmet Kayanın ideolojisi ne ise ne..Hem haksızlığa uğramış hem de hayatını kaybetmiş birinin arkasından kötü konusmak yakışmaz hiçbirimize..
Ancak her şey bir yana ; O gece O'na yapılan haksızlığı unutamıyorum ben..Ve belki de o maruz kaldığı haksızlıktan dolayı bu kadar çok seviyorum , bu kadar çok dinliyorum..
Hak etmemişti bunu asla.. O zamanlar hata yapan kişilerden bazıları bugün pişman olduklarını dile getirdiler , ama giden gitti bir kere.. Fayda eder mi edilen özürler artık..Ama bu da 'bir şey'dir demek lazım yine de..

Allah rahmet eylesin..

Fırat
07-14-2010, 17:35
Sadece diriler kurtulmaz bizden öleninde yakasına yapışan bir milletiz. Yıllarca anar dururuz kah öyle kah böyle..