fatih kısaparmak balon baskılı balon Ak icraatler Lütfen herkes bir icraat yazsın - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ak icraatler Lütfen herkes bir icraat yazsın

akgunes
09-13-2007, 15:33
Sevgili arkadaşlar, bu konu başlığında, Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğanın önderliğindeki Akpartinin Ak icraatlerini paylaşalım. Hem yeni gelen arkadaşlarımızı Ak icraatlerden haberdar etmiş oluruz.
Şimdi herkes sadece aklındaki 1 tek icraati yazıcak. Yalnız konuyu iyice okuyalım ve aynı icraatleri tekrar yazmamış olalım. Bakalım Akpartimizin Ak icraatlerini kimler biliyor.
İlk başlangıcı ben yapıyorum, lütfen herkes bir AK icraat yazsın...

İŞTE DESTAN YAZAN, VATANIMIZI KARANLIKTAN, AYDINLIĞA TAŞIYAN AK HÜKÜMETİN AK HİZMETLERİ...
TÜRKİYE SİZİNLE GURUR DUYUYOR...

akgunes
09-13-2007, 15:33
SSK’lı, yeşil kartlı, memur ayırımı yapılmadan tüm vatandaşlarımızın kamuya ait sağlık kuruluşlarından eşit şekilde hizmet görmesi ve tüm eczanelerden ilaç alabilmesi sağlandı.

GÜLseven
09-13-2007, 17:00
1-özürlülere sahip çıkıldı,özürlü çocuklar için özür durumlarına uygun 122 yeni okul açıldı özürlüler devlet kaynaklarıyla okullarına taşındı.özründen dolayı okuluna gidemeyenlerede evde eğitim imkanı sağlandı.sadece görme engelliler için 272 çeşit kabartma ders kitabı hazırlandı.
2-32 devlet,7 vakıf üniversitesi kuruldu...

GÜLseven
09-13-2007, 18:57
*personellere çok yoğun eğitim programları uygulandı ve ADALET AKADEMİSİ kuruldu...
*AK PARTi iktidarının dış politikada yaptığı hamlelerle Türkiye’nin dünyadaki itibarı yükseldi. AK PARTi Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN yaklaşık 80 ülkeye yüzlerce ziyaret gerçekleştirdi. Türkiye dünyanın ekonomik ve diplomatik cazibe merkezi haline geldi.....

yolcu44
09-14-2007, 02:32
Esnafa sağlanan krediler AK PARTi iktidarında 15 kattan fazla arttı. Esnafa kullandırılan kredi miktarı 153 milyon YTL’den 2 milyar 362 milyon YTL’ye yükseldi.
2002 yılında yalnızca 63 bin 520 esnaf kredi kullanıyordu, bugün sayı 257 bin 30’a ulaştı.

Onlybullet34
09-14-2007, 02:46
Türkiye’nin gayri safi milli hasılası, AK PARTi iktidarında yüzde 120 oranında artış göstererek 181 milyar dolardan 400 milyar dolara çıktı

AkSa- 34
09-14-2007, 02:50
cem uzanın yerine; imarzedelere 9 milyar ytl ödendi.

maviinsan
09-14-2007, 14:19
öğrencilere verilen burslar kat kat arttı

selahattin_ay
09-14-2007, 14:47
faizler dusuruldu
kredi karti odemelerinde taksit donemi getirildi bu sayede vatandaslarimiz yillardir odeyemedigi borclarini odediler

POLAT
09-14-2007, 14:56
sağlık ocaklarında herkes ücretsiz olarak yararlanır hale getirildi.

Ak_Kelebek
09-14-2007, 15:08
6600 km duble yol yapılmıştır.KÖYDES projesi faliyete geçmiştir.

R.T.E.
09-14-2007, 15:24
Medya patronlarının hortımları kırt kırt. ;D

Halit ALBAYRAK
09-17-2007, 16:44
http://akpartiicraatlari.com/
baştan sona tüm icraatlar burada

mavera,
09-17-2007, 16:45
http://akpartiicraatlari.com/
baştan sona tüm icraatlar burada

hemso biz o siteyi biliyoruz böylesi daha güzel oluyor ;)

Onlybullet34
09-17-2007, 17:17
imam hatiplileri önü hala kapalı ne icraatı bekliyorsunuz...

??

mavera,
09-17-2007, 17:18

erbakan hoca ya sormak lazim ;)..28 subati iyi yönetseydi o okullar kapanmazdi ;)

süleyman-bin-muhammed
09-17-2007, 17:25

erbakan hoca ya sormak lazim ;)..28 subati iyi yönetseydi o okullar kapanmazdi ;)

demi suç atmak kolay bahane kolay ama icraat...

mavera,
09-17-2007, 17:32

valla direkt yem attim kardes..bakayim damlayacakmisin diye ;D..hic sektirmedin ha ;)

süleyman-bin-muhammed
09-17-2007, 17:34

valla direkt yem attim kardes..bakayim damlayacakmisin diye ;D..hic sektirmedin ha ;)

demi...

mavera,
09-17-2007, 17:36

demi...

kardes direkt ben milli görüscüyüm desene..madem dava adamisin davani acikca söyle ve öyle yorum yap yoksa böyle saman altindan su yürütmen inandiriciligini öldürüyor...
ayrica erbakan 28 subati iyi yönetseydi su anda ak parti olmazdi ;)

süleyman-bin-muhammed
09-17-2007, 17:39

demi...

kardes direkt ben milli görüscüyüm desene..madem dava adamisin davani acikca söyle ve öyle yorum yap yoksa böyle saman altindan su yürütmen inandiriciligini öldürüyor...

ben bu forumda tam dört kez banlandım hiç çekinmeden söyledim hatta bundan önce yalnız-kurt tu yeni girdim ve şimdi görünen adım yalnız kurt ben saman altından hiçbirşey yapmıyorum...ayrıca akp 2002 kurulda1997 değil ... bu fazilet partis içindki iç karışıklıtı oldu allah hayırlısını etsin...

mavera,
09-17-2007, 17:42
niye banlandin! sebebi acik elestirmekle,iftira atmanin farkini ayirt edemedigin icin..burada erbakan propagandasi yaptigin icin..
senin yaptigin müslüman mahallesinde salyangoz satmaktir..daha yeni bir secimden ciktik daha halk yeni erbakan hocaya söylediklerinin zekatini verdi ;)..
evet ak parti 2002 de kuruldu..eger erbakan koltuga yapismasaydi ve birakacagi zaman biraksaydi ak partiyi kuranlar belkide ak partiyi kurmaya ihtiyac duymayacaklardi ;)

süleyman-bin-muhammed
09-17-2007, 17:49
niye banlandin! sebebi acik elestirmekle,iftira atmanin farkini ayirt edemedigin icin..burada erbakan propagandasi yaptigin icin..
senin yaptigin müslüman mahallesinde salyangoz satmaktir..daha yeni bir secimden ciktik daha halk yeni erbakan hocaya söylediklerinin zekatini verdi ;)..
evet ak parti 2002 de kuruldu..eger erbakan koltuga yapismasaydi ve birakacagi zaman biraksaydi ak partiyi kuranlar belkide ak partiyi kurmaya ihtiyac duymayacaklardi ;)

sen hala anlamamışsın sen akp oyların cumhuriyet mitinkçilerinin ve sarıkız cılara tepki idi benim anam bacım ve babmda akp oyverdi ama akp beyendiğinden değil erbakan , menderese sayip çıkamadık bari üztünde en azından islamcılık ismi olanlara sayip çıkalımd diye oy verdiler...
yazık...

mavera,
09-17-2007, 17:53

sen hala anlamamışsın sen akp oyların cumhuriyet mitinkçilerinin ve sarıkız cılara tepki idi benim anam bacım ve babmda akp oyverdi ama akp beyendiğinden değil erbakan , menderese sayip çıkamadık bari üztünde en azından islamcılık ismi olanlara sayip çıkalımd diye oy verdiler...
yazık...

öncelikle biraz türkceye özen göster daha öncede dedim türkcen ziyadesiyle kötü cünkü özen göstermeden yaziyorsun..
sonraya gelelim hemen yapmissin siyasi analizi ak parti nin nereden oy aldigina dair..ama unuttugun birsey var ak parti sadece milli görüs kökeninden oy almadi oradan aldigi oy orani bellidir..
ayrica erbakanla, menderes hic bir zaman ayni kulvarda olmadi..erbakana sahip cikamadik diye bir olay yok eger öyle olsaydi 28 subat sürecinden hemen sonra fazilet partisi yüzde 15 oy almazdi..
ya siz ne kadar meraklisiniz ak partinin basarisindan nemalanmaya..sizin hocanizin her türlü söylemine ragmen ak parti bu oyu almistir yani erbakana sahip cikamadik diye degil, erbakana kizdiklari icin oylarini ak partiye verenler cogunluktadir..
eger erbakan olmasa bana göre sp biraz daha oy fazla alirdi ;)

dildade
09-17-2007, 17:55
eger erbakan olmasa bana göre sp biraz daha oy fazla alirdi

aynı fikirdeyim kesinlikle doğru ::)

Onlybullet34
09-17-2007, 17:58

aynısını ben soracaktım ağzımdan aldım arkadaşım ..

serpil45
09-17-2007, 18:12
arkadalar bizler burada partimizin icraatlarını yazalım.paramızdan gereksiz sıfırlar atılıp paramızın değer kazanması sağlandı.hastanelerde rehin tutulma dönemi kapandı.maalesef yanlış zihniyetler yüzünden okula gidemeyen kızlarımız haydi kızlar okula kampanyası ile okul yüzü gördüler.bence en önemli icraatlardan bir tanesi budur.ambulanslar ücretsiz oldu.daha niceleri inşallah sivil anayasa sayesinde daha birçok icraatlaryapılacak. neden haksızlık ediliyor son üç yıldır kpss de imam hatipliler yeterince alınıyor yıllardır kadro bekleyenlerin bir çoğu iş başı yaptı.

maviinsan
09-17-2007, 18:53
Bugün okula gittiğimde kitaplar önüme hazır geldi ;D

Mu-Alim
09-17-2007, 19:07
Ben de bir icraat yazayım;ama önce yukarıda söylenen söze şöyle bir katıla katıla gülmem lazım...

Ak Parti oylarını demek cumhuriyet mitingçiler sayesinde aldı...Şimdi gülüyorum

;D ;D ;D ;D ;D

İcraata gelince;

Yıllar boyu ülkemizin sırtına kambur olmuş iyi hizmet veremeyen halk gittiğinde suratı beş karış memurlar ile karşılaşılan birçok kurumu özelleştirdik...Böylece hem kasamıza para girdi..Hem de halk özel işletmelerin hassasiyetiyle çok daha kaliteli hizmet almaya başladı...

Onlybullet34
09-17-2007, 21:58
Ak icraatlar say say bitmez.

ismet
09-18-2007, 19:36
TOKİ :)

Meftun
09-20-2007, 17:27
ULAŞTIRMA BAKANLIĞI ADSL GETİRDİ...HIZLI TRENİ OLAN NADİDE ÜLKELERDEN BİRİ OLDUK....

SOSYAL HİZMETLERDE ARAŞTIRMA YAPILMIŞ VE BİRÇOK ÇOCUĞUN PARASIZLIKTAN YURTLARA VERİLDİĞİ TESPİT EDİLMİŞ...AİLELERE AYLIK 350 KORUYUCU AİLELERE 450 LİRA VERİLİYOR ARTIK VE TAM 6000 ÇOCUK YETİŞTİRME YURTLARINDAN EVLERİNE DÖNDÜ.....

İLK ÖZÜRLÜLER YASASI ÇIKTI...REHABİLİTASYONLARI İÇİN EN AZ AYLIK 850 YTL ÖDENİYOR....

TABİİ BUNLAR DEVEDE KULAK..DAHA NELER YAPTIK NELER ;D......

Başbakan
09-20-2007, 20:00
Cumhuriyet mitinglerine cumhurbaşkanlığı seçimlerine tepkiymiş... Zuhahhaha neremle güleyim. Eğer 22 temmuz seçimleri Nisan hatta Genelkurmay bildirisinden bir hafta sonra olsaydı. AK Partimiz %70-80'le gelirdi. Bunlar buz dağının görünen kısmı görünmeyen kısmı yani icraatlar ise halkın gözünün önündeki perdeyi kaldırdı. Halkı seçim zamanın hatırlayan partiler gitti yerine halkla yaşayan bir parti geldi. Öyleki bu parti 3 dönemdir oylarını dahada artırıyor. Ve bugün ılımlı solcularıın bile desteklediği parti konumuna gelmiştir. AK Parti bugün bir kesime ait parti değildir. Nasıl CHP cuntacı, MHP milliyetçi kesimi temsil ediyorsa. AK Parti ise merkezi yani herkesi her görüşten olan insanları temsil etmektedir. Saygılarımla...

serkan yücel
09-20-2007, 20:02
metrobüs........ ;)

Kafes
09-20-2007, 20:12
kirmizi isikta gecenlere kesin para cezasi

maviinsan
09-20-2007, 20:40
her okula bilgisayar sınıfı

AKMURAT
09-27-2007, 17:33
HANGISINI SAYAYIM KAFAM KARISTI. ;D O KADAR COK ICRAAT VAR KI.KENDI ILCEMDEN DAHA IYI HABERDARIM.BIZIM ILCEYI AKP IDARE EDIYOR.BIR KAC ICRAAT SAYAYIM:
*KENTSEL DONUSUM BEZIRGANBAHCE KONUTLARI(55 BLOKLU,2640 DAIRELI)
*DEPREM ARASTIRMALARI
*KUCUKCEKMECE GOL SAHILI DUZENLEMESI
*38 AYDA 64 PARK
*AGAC ZENGINLIGI
*TURKIYE NIN EN BUYUK BOTANIK PARKI
*KUCUKCEKMECE DENIZ SAHILI
*ULASIM AKSLARI VE SAYISIZ KAVSAK
*TURKIYE NIN EN PRESTIJLI TOPLUKONUT VE SITE MAHALLELERI
*KAPALI OTOPARKLAR
*KUSURSUZ ALT YAPI
*YUZME HAVUZLARI
*STADYUMLAR
*SPOR KOMPLEKSLERI
*4 ADET KULTUR SARAYI
*ENGELLILER REHABILITASYON MERKEZI
*400 YATAKLI SSK HASTANESI
*544 YATAKLI TOKI HASTANESI
*CAPA TIP FAKULTESI KAMPUSU
*TAM TESEKKULLU SAGLIK OCAKLARI
*HAYVAN BARINAGI
*PRESTIJ LUX CADDE CALISMALARI
*MEYDAN DUZENLEMELERI
*IC VE DIS KUMSAL ULUSLAR ARASI FIKIRLER
*BEYAZ MASA CANINIZ NE ISTERSE ;D
*KADIN SIGINMA EVI
*YASAM SEVINCI MERKEZI
*GELENEKSELLESMIS ETKINLIKLER
*AKTIVITELER
*OLDUKCA BUYUK PIKNIK(MESIRE) ALANLARI.GUNDE 50.000 KISI KAPASITELI TAM DONANIMLI ALANLAR.
*GENIS YESIL ALANLAR
*HEH BIRDE DEDIGI GIBI METROBUS(Duraklar:Kartaltepe mah,baglar cad,yesilova mah,cennet mah,kucukcekmece)
*AYRICA FAKIR AILELERE HARIKA DUZEYDE YARDIMLAR.
VE DAHA BIR COGUUU ;D

nuh
09-27-2007, 17:35
metrobüs ;D

aşk-ı ilahi
09-27-2007, 17:36
aklıma bi şey gelmiyo....

akzeinebu
09-27-2007, 17:39
MAĞDUR OLAN AİLELERE HER AY YARDIM HEM MADDİ HEM ERZAK YARDIMI YAPILSIN :-\

ahmike
09-27-2007, 17:40
ormanlara bakım az bakım yapsınlar

AKMURAT
09-27-2007, 17:47
metrobüs ;D

METROBUSLER HARIKA YAAAA:DTOPKAPI-KUCUKCEKMECE ARASI SUPERRR LUX ARABALAR.

AKMURAT
09-27-2007, 17:47
ormanlara bakım az bakım yapsınlar

GEL ORMAN GOR KAYABASI SAMLAR KOYU SAMLAR ORMANI.

nuh
09-27-2007, 17:49
metrobüs ;D

ya dostum süperde ben binmedim daha bincem ama hele e-5 te trafik olduğu zaman metrobüsteki yolcular bomboş yolda basıyolar gaza ozaman sinirleniom ;D adamlar camlardan alay geçerek bakıolar sanki trafiktekilerle e bizde ksıkanıos napalım ;D

AKMURAT
09-27-2007, 17:50
MAĞDUR OLAN AİLELERE HER AY YARDIM HEM MADDİ HEM ERZAK YARDIMI YAPILSIN :-\

BIRGUN GAZETELERDE CIKTI BELKIDE OKUMUSSUNUZDUR.YALAN MI DOGRUMU BILMIOM.ADAMIN BIRI KUCUKCEKMECE BELEDIYE BASKANLIGINDAN YARDIM ISTEMIS.BELEDIYEDE 4.000YTL YARDIM ETMIS.SONRA ADAMIN VERDIGI IKAMET ADRESI ASILSIZ CIKMIS.ADAMI ARASTIRMISLAR BASAKSEHIR MAHALLESININ LUX BLOKLARINDAN BIRINDE YASAMAKTA VE JEEP I VAR.PARAYI GERI ALMISLAR ADAMIDA REZIL ETMISLER.

AKMURAT
09-27-2007, 17:51
metrobüs ;D

ya dostum süperde ben binmedim daha bincem ama hele e-5 te trafik olduğu zaman metrobüsteki yolcular bomboş yolda basıyolar gaza ozaman sinirleniom ;D adamlar camlardan alay geçerek bakıolar sanki trafiktekilerle e bizde ksıkanıos napalım ;D

HEHEHH SEN HANGI ILCEMIZDE IKAMET EDIYORSUN BAKALIM.

nuh
09-27-2007, 17:55
metrobüs ;D

bahçelievlerde buyur gel ;D ya metrobüsle aslında fazla işim yok ama bincem inat değilmi ölesinede olsa :D

AKMURAT
09-27-2007, 17:57
metrobüs ;D

bahçelievlerde buyur gel ;D ya metrobüsle aslında fazla işim yok ama bincem inat değilmi ölesinede olsa :D

Bin gel karsilayayim seni.Kucukcekmece Belediye duraginda in.

nuh
09-27-2007, 17:59
vaww bizim okulda eskiden oradaydı belediyenin orada şimdi başakşehire taşındık tabi mezun da olduk sen bilinmu orada bi özel okul var kilerin yanında

AKMURAT
09-27-2007, 18:07
vaww bizim okulda eskiden oradaydı belediyenin orada şimdi başakşehire taşındık tabi mezun da olduk sen bilinmu orada bi özel okul var kilerin yanında

AR-EL KOLEJI VARDI.KAPANDI AR-EL UNIVERSITESI ACILIYOR SIMDI.BASAKSEHIR DEMEK HIMM SUPER BIR MAHALLE.

nuh
09-27-2007, 18:13

AR-EL KOLEJI VARDI.KAPANDI AR-EL UNIVERSITESI ACILIYOR SIMDI.BASAKSEHIR DEMEK HIMM SUPER BIR MAHALLE.

yok biz burç kolejiydik ;D

AKMURAT
09-27-2007, 18:22

yok biz burç kolejiydik ;D

OOO BURC TA ACILDI BIR ARA EVET.O DA KAPANDI.

akgulrafet
09-28-2007, 13:20
hastanelerde kuyruk kalmadı kardeşlerim
ilaçlar bedava
eğitimde zorla harç kaldırıldı
kitaplar ücretsiz
sosyal alanda reformlar
sivil anaysa
ya boşverin icraat leri yazmayı varoluşumuz yetmiyomu sadece allah aşkına
durmak yok yola devam

dildade
09-28-2007, 17:54
HANGISINI SAYAYIM KAFAM KARISTI. ;D O KADAR COK ICRAAT VAR KI.KENDI ILCEMDEN DAHA IYI HABERDARIM.BIZIM ILCEYI AKP IDARE EDIYOR.BIR KAC ICRAAT SAYAYIM:
*DEPREM ARASTIRMALARI
*38 AYDA 64 PARK
*AGAC ZENGINLIGI
*KAPALI OTOPARKLAR
*KUSURSUZ ALT YAPI
*YUZME HAVUZLARI
*STADYUMLAR
*SPOR KOMPLEKSLERI
*4 ADET KULTUR SARAYI
*HAYVAN BARINAGI
*MEYDAN DUZENLEMELERI
*KADIN SIGINMA EVI
*YASAM SEVINCI MERKEZI
*AKTIVITELER
*OLDUKCA BUYUK PIKNIK(MESIRE) ALANLARI.GUNDE 50.000 KISI KAPASITELI TAM DONANIMLI ALANLAR.
*GENIS YESIL ALANLAR
*HEH BIRDE DEDIGI GIBI METROBUS(Duraklar:Kartaltepe mah,baglar cad,yesilova mah,cennet mah,kucukcekmece)
VE DAHA BIR COGUUU ;D
uzun süredir gelmedim oralara gelip bu güzellikleri görmem ve yaşamam lazım diye düşünüyorum ;)

AKMURAT
09-28-2007, 18:07
*DEPREM ARASTIRMALARI
*38 AYDA 64 PARK
*AGAC ZENGINLIGI
*KAPALI OTOPARKLAR
*KUSURSUZ ALT YAPI
*YUZME HAVUZLARI
*STADYUMLAR
*SPOR KOMPLEKSLERI
*4 ADET KULTUR SARAYI
*HAYVAN BARINAGI
*MEYDAN DUZENLEMELERI
*KADIN SIGINMA EVI
*YASAM SEVINCI MERKEZI
*AKTIVITELER
*GENIS YESIL ALANLAR
VE DAHA BIR COGUUU ;D
uzun süredir gelmedim oralara gelip bu güzellikleri görmem ve yaşamam lazım diye düşünüyorum ;)

GELIN GEZIN GORUN.HERKESE TAVSIYE EDERIM.OZELLIKLEDE GOL VE DENIZ KIYISINI.GOLDEKI TESISLERI,BASAKSEHIRIMIZI VE TESISLERINI VE NICELERINI.BURADA KI BIR COK MEKAN TURK ORF VE ADETLERINE UYGUNDUR.

akgençlik32
10-07-2007, 01:11
::::::::::::::::::::::::::::::::::TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARİHİNİN EN BÜYÜK İHRACAT RAKAMI YAKALANDI::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
..::::::::::::::::::::::::::100.000.000.000 DOLAR!!!::::::::::::::::::::..

AKMURAT
10-13-2007, 23:48
DETAY DOLU BIR ICRAAT RAPORU ;D
1.Botanik Park:
Halkali coplugunun kaldirilmasi uzerine bos kalan yerde gerceklestirilen bir projedir.IBB tarafindan 1.500.000m2 lik bir alana kurulan Botanik Parkta;200.000 den fazla agac cesidi ve calı grubu,11.600m2 lik bir yapay golet,bisiklet yollari,yuruyus yollari,piknik alanlari ve dinlenme tesisleri bulunmaktadir.Parkimiz hizla buyumektedir.
2.Bezirganbahce Konutlari:
Carpik kentlesme(varos) un en aza indirilmesi amaclanmistir.Kucukcekmece Ilce sinirlari icerisinde deprem riski olan binalardaki ev sahiplerine,gecekondu sahiplerine insa edilmis olan bu konut kompleksi cok kisa bir surede tamamlanmistir.Kucukcekmece-ayazma-tepeustu kapsaminda yapilan bu projede bir cok aile site yasaminin zevkini almistir.1.5 yilda 55 blok 2640 daire anahtar teslimi yapilmistir.Sitedeki halk kucukcekmece lidir.Ayda 250ytl ev taksiti ile 30ytl site aidatiyla toplam 280ytl ye ev sahibi olma imkani sunulmustur.Sitemiz gol ve deniz manzaralidir.
3.Kultur Saraylari:
Sefakoy Kultur Merkezi:51.000m2 lik bir alana insa edilmistir.Kartaltepe mahallesinde yer almaktadir.Merkezde 2 adet nikah salonu(250x2 kisilik),6 adet gelin-damat odasi,2 adet nikah memuru odasi,2 adet sanat odasi,1 adet cok amacli salon(450 kisislik) ve otopark(128 araclik) bulunmaktadir.Yapinin catisi park olarak duzenlenmistir.(Acilisi yapilacaktir)
Cennet Mahallesi Kultur Merkezi:Ayni zamanda saglik ocagi merkezidir.12.280M2 lik bir alana insa edilmektedir.Merkezde;sergi salonu,cok amacli salon(300 kisilik),restaurant,saglik ocagi grubu,3 el sanatlari odasi,1 muzik atolyesi(25 kisilik),1 resim atolyesi(26 kisilik),3 adet poliklinik,2 adet mudahale odasi,doktor-hemsire odalari,kutuphane,bilgisayar egitim merkezi,otopark(55 araclik),tesisat ve temizlik odalari yer alacaktir.
Tevfikbey & Inonu Mahallesi Kultur Merkezi:6.000m2 lik bir alan insa edilmektedir.Merkezde;8 adet atolye grubu,fitness center,spor salonu,sergi salonu,cok amacli salon,otopark ve siginak bulunmaktadir.Tevfikbey Mahallesi sitelesme olan bir mahalledir.
Basaksehir Mahallesi Kultur Merkezi:7.500m2 lik bir alanda kurulmaktadir.Insaatina baslanmistir.Ayrica Kucukcekmece Metro ya kavusuyor.Basaksehir metrosu bitmek uzere.
Agac:Ilcemizdeki cadde,sokak,park,refuj,okul bahceleri ve cami bahcelerinin de agaclandirma islemini yapiyorlar.Bugune kadar 53 bin boylu fidan,260 bin cali,yer ortusu ve mevsimlik cicek dikilmistir.
Kavsaklar:
Gumruk Yolu Uygulama Projesi:Yeni yapilan bu yolla tirlarin tem yoluna gecisi 4dk icerisinde saglanacak.
Halkali Istasyon Caddesi-Fevzi Cakmak Mahallesi[Huzur,Resadiye Caddesi]Yolu:Borusan onunde katli bir kavsakla baslayan,Aksemsettin Camii onunde buyuk bir viyadukle devam eden,Gumruk Yolu ile entegre konumdaki bu aks sayesinde;merkezdeki trafik akisi buyuk olcude rahatlayacaktir.
Gunesli Kavsagi-Yarim Burgaz Arasi Yol-Kavsak Uygulama Projesi:30 metre genisliginde 3 gelis-3 gidis seklinde tasarlanmistirç
Altinsehir Meydani-Ebabil Caddesi Arasi Yol ve Kavsak Uygulama Projesi:6 seritli bir yoldur.
Ataturk Bulvari[Garanti Bankasi Kavsagi] Alt Gecit Uygulamasi:Organize Sanayi Bolgesinde yer almaktadir.
Kucukcekmece Ataturk Bulvari-Bedrettin Dalan Caddesi[A1] Kavsagi Kesimi Alt Gecit Uygulamasi:Organize sanayiden gecip Bahcesehir Beldesine kadar uzanmaktadir.
OGS bolgesi Ikıtelli [AO] Kavsagi:3.cevre yolunu Havaalanina baglamaktadir.
Basaksehir Mahallesi 1.Etap Konutlari Kavsagi:IBB ve KIPTAS ortakligi ile yaptirilmistir.
Halkali Toplukonutlari Icerisindeki 2 Adet Ulasim Aksi:Gumruk yolundan baslayarak 3.etap,2.etap,1.etap evlerini gecip tem yoluna baglanan bu yol sayesinde ATAKENT rahat bir nefes aldi.
Toplukonut Alanlari Yol ve Kavsak Uygulamasi:Atakent icerisinde yer alan bu yollar sayesinde ikitelli ye ulasim daha rahat saglanmistir.Ayrica Metro Calismalari yapilmaktadir.
Ikitelli Ataturk Mahallesi TEM Baglanti Kavsagi:Tem otobani ile Ikitelli Merkez Atakent Mahallesi ve Gumruk Yolu Baglantilarini saglayacak olan onemli bir kavsaktir.
D100 Karayolu-Cobancesme Kavsagi,Cennet Mahallesi Arasi Yanyol:E-5 kabusu son bulmustur.Gecmiste 4 seritli olan yolumuz artik 12 seritli dev bir otoyola donusmus olup ortadaki ozel iki seritten METROBUS gecmektedir.
Yesilova otoparki ve Istasyon Mahallesi Otoparki:Otoparklarimiza ilgi gostermeniz dilegiyle.
Alt Yapi Calismalari:
1.Bolge=>Kemalpasa,Besyol ve Gultepe Mahalleleri
3.7 milyon YTL yatirim bedeli,yagmur suyu ve kismi atiksu calismasi tamamlandi.
2.Bolge=>Kartaltepe,Inonu ve Tevfikbey Mahalleleri=>
9 milyon YTL yatirim bedeli,yagmursuyu ve kismi atiksu calismasi tamamlandi.
3.Bolge=>Halkali Merkez Mahallesi=>Yagmursuyu ve kismi atik su calismalari tamamlanmak uzere.
4.Bolge=>Halkali Kavakli Mevkii=>Yagmursuyu ve kismi atiksu calismasi tamamlandi
5.Bolge=>Kucukcekmece Merkez,Cennet mah,yenimahalle,sultanmurat mah,cumhuriyet mah=>Yagmursuyu ve kismi atiksu calismasi tamamlandi
6.Bolge=>Kucukcekmece Fatih Mahallesi=>Yagmursuyu ve kismi atiksu calismasi tamamlandi.
7.Bolge=>Tum Kucukcekmece Kanal Insaatlari=>Calismalar devam ediyor.
Saglik Alaninda Calismalar:
Tevfikbey Mahallesi:Engelliler Rehabilitasyon Merkezi=>Ucretsiz hizmet vermektedir.
SSK Halkali 400 Yatakli Hastanesi=>Ic donanimlar tamamlandiktan sonra hastane acilisi yapilacaktir.
Yarimburgaz TOKI 544 Yatakli Hastanesi=>Kucukcekmece Ilcesi & TOKI isbirligi.
Capa Tip Fakultesi=>Olimpiyat stadinin arkasindaki alana yapilmasi planlaniyor.
Sefakoy Semt Poliklinigi,Sahintepe Saglik Ocagi,Inonu Mahallesi Saglik Ocagi ve Belediye Hizmet Birimi,Tevfikbey Mahallesi Saglik Ocagi(5 katli,13 doktorlu olup tam tesekkulludur)
Sokak Hayvanlari Rehabilitasyon Merkezi:Samlar Koyu=>1 adet ameliyathane,46 adet kopek odasi,1 adet kanatli hayvan kafesi,1 adet kedi odasi bulunmaktadir.

sena-sena
10-14-2007, 02:12
KLASİK EĞİTİM ANLAYIŞINDAN
YAPILANDIRMACI EĞİTİM ANLAYIŞINA GEÇİLDİ

OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ÖNEM VERİLMEYE BAŞLANDI

DAHADA EKSİKLER VAR BUNLARINDA GİDERİLECEĞİNE İNANIYORUM....

aknet
10-16-2007, 16:39
elektiriğe hiç zam yapılmadı zamlarla vatandaşlarımız zor duruma bırakılmadı.. dünyada prestiji ve söz sahibi ülke olduk.. dünya siyasetinde büyük adımlar attık.. ALLAH izniyle ve dularımızla bu iş burda bitmez..

durmak yok yola devam!..

NİHAL.1990
10-25-2007, 16:54
her şey Türkiye için…

550 BİN BİLGİSAYAR : eğitimdeki en büyük çağdaşlaşma hamlesini yapan AK PARTİ iktidarı okullarda bilgisayar çağını başlattı.Türkiye genelinde 550 bin adet bilgisayar okullara gönderildi.öğrencilerimizin %90 ı Internet ağına kavuşturuldu.

39 YENİ ÜNİVERSİTE:ak parti iktidarında üniversite kapısındaki yığılmayı azaltmak için 32 devlet 7 vakıf üniversitesi kuruldu.

110 BİN YENİ DERSLİK:AK parti iktidarında eğitime %100 destek kampanyası ile 2.5 milyar Ytl lik ek kaynak eğitimin hizmetine sunuldu.devlet yatırımlarıyla birlikte 110 bin yeni derslik eğitime kazandırıldı.

ÖZÜRLÜ ÖĞRENCİLER İÇİN HER AY 388 YTL: ak parti iktidarında özürlü öğrenciler için ayda 388 ytl ye ulaşan eğitim desteği sağlandı.özürlü çocuklarımızın okulla buluşması için sağlanan eğitim desteklerinin tutarı 264 milyon ytl ye ulaştı.

1 MİLYAR 545 MİLYON YLT EĞİTİM DESTEĞİ SAĞLADIK: ak parti iktidarı öğrencilerimize toplam 1 milyar 545 milyon ytl eğitim desteği sağladı.ücretsiz verilen ders kitabı yardımının yanı sıra önlük,çanta , ve kırtasiye gibi okul ihtiyaçlarının karşılanması için F on dan vakıflara yörenin nüfusu, soysa-ekonomik gelişmiş düzeyi göz önüne alınarak kaynak aktarılmalıdır.1997 yılında başlayan ilköğretimde taşımalı eğitim uygulamasında okulların bulunduğu merkezlere taşınan öğrencilerimize verilen öğle yemeği desteği için ödenen miktar 434 milyon ytl ye ulaştı.

KIZLAR İÇİN AYLIK 39 YTL ERKEKLER İÇİN AYLIK 28 YTL EĞİTİM KATKISI SAĞLADIK:Dar gelirli ailelere çocuğunu okula göndermesi için aylık olarak ilköğretime devam eden erkeklere 18 ytl ilköğretime devam eden kızlara 22 ytl ortaöğretime devam eden erkeklere 28 ytl ortaöğretime devam eden kızlara 39 ytl yardım yapılmaktadır.2003-2006 yılına kadar bu kapsamda yapılan yardım miktarı 489 milyon ytl dır.bu katkılarla kız çocuklarının liseye devam oranı %38 den %75 e ulaşmış durumdadır.2006 yılı sonu itibariyle uygulamadan 1 milyon 563 bin 253 öğrenci yararlanmıştır.

İLAÇTA BÜYÜK İNDİRİM:İLAÇ FİYATLARNDA% 80 lere varan indirim ilk kez ak parti iktidarı ile gerçekleşti.ilaç fiyatlarındaki indirim oranı ortalamada %30 olarak gerçekleşti.böylelikle hem vatandaşımız rahatladı hemde devletin sırtındaki milyar dolarlara ulaşan ilaç yükü %30 oranında azaldı.

ÜCRETSİZ TEDAVİ:ak parti iktidarı ile ilk kez yeşil kart sahibi olmayan vatandaşlarımızın sağlık harcamalarının tamamının sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı teşfik fonundan karşılanması uygulanmasına başlandı.

ASGARİ ÜCRET:asgari ücret rakamı da en yüksek artış oranına ak parti iktidarı ile erişti.2002 de 184 milyon TL olan asgari ücret rakamı rekor artışlarla 2005 yılı başında 350 milyon TL ye ulaştı.

EMEKLİ MAAŞI:5.5 milyon emeklimiz en yüksek maaş artışını ak parti iktidarı ile yaşadı.ekim 2002 de 189 milyon TL olan ortalama emekli maaşı ekim 2004 te 361 milyon TL Ye ulaştı.emeklilerimize program dışı ödemelerin tutarı 350 milyon TL yi aştı.

REHİNELER KURTULDU:hastane kapılanda rehin alındığımız günler ilk kez ak parti iktidarı ile sona erdi.

DOĞALGAZ İNDİRİMİ :türkiyede ilk kez doğalgaz fiyatlarında indirim ak parti iktidarı ile gerçekleşti.2003 yılında doğalgaz satış fiyatlarında sanayi sektörü için %27, konut sektörü için ise %24 oranında indirim sağlandı.

YAKACAK YARDIMI :ihtiyaç sahiplerine sistemli ve yaygın yakacak yardımını ilk kez ak parti iktidarı yaptı.2003 yılında 800 bin ton 2004 yılında ise 1.2 milyon ton olmak üzere iki yılda toplam 2 milyon ton ücretsiz kömür dağıtımı yapıldı.sadece 2004 yılında kömür yardımıyla 1 milyon 503 bin 899 ihtiyaç sahibi aileye ulaşıldı.

98 BİN KONUT:En yüksek sayıda toplu konut yapımını ak parti iktidarı gerçekleştirdi.1984 ten 2002 sonuna kadar geçen süre içerisinde43 bin 145 konut üreten TOKİ ak parti iktidarı ile son iki yıl içerisinde rekor düzeyde bir başarı sağlayarak tam 94 bin 993 konutun inşasına başladı.bunlardan 8 bin 557 si tamamlandı.3 bin konut ise tamamlanma aşamasında.

YOLSUZLUKLA MÜCADELE:yolsuzluklarla mücadeleye etkinlik ve işlerlik kazandırıldı.ilk kez yasa destekli ve sistemli bir kararırlılık vurgusu yapıldı.geçmiş dönemlerin büyük yolsuzluklarına ilişkin en kapsamlı tahsilat süreci ak parti iktidarı ile başladı.ilk kez vurguncuların yediği yanlarına kar kalmadı.

dahaa vardırr tabiki..bunlar da bendenn:)

HAMİT
11-04-2007, 16:47
GÜZEL HERKES BİRŞEYLER YAZMIŞ .ÖNCELİKLE BAKANLIK SAYISI 37 DEN 23 E DÜŞTÜ OKULLARDA KİTAPLAR ÜCRETSİZ DAĞITILDI 20 BİN CİVARINDA ÜNİVERSİTE MEZUNU POLİS OLDU ASKERLİK 18 AYDAN 15 AYA DÜŞTÜ EN ÖNEMLİSİ İMF YE 23,5 MİILYAR DOLAR BORÇ 7,5 MİLYAR DOLARA DÜŞTÜ SAYMAKLA BİTMEZ KARDEŞLERİM BEN ÇOK YAZDIM AMA KUSURUMA BAKMAYIN

Meftun
12-06-2007, 09:21
Türkiye ağaçlandırmada avrupa birincisi dünya üçüncüsü oldu...buna rağmen 'durmak yok yola devam!' dedik başbakanımız ağaç dikme seferberliği başlattı...hedef;trakya büyüklüğünde (2milyon küsür hektar alan) ğaçlandırma yapmak!!!

selahattin_ay
12-08-2007, 17:55
hocam yanlis yere mesaj atmissin

erenon
12-08-2007, 17:56
BURADA SAYILANLAR YAPILAN HİZMETLERDEN SADECE BİR KAÇTANESİ BUNLARI OKUYUPTA AK PARTİ NE YAPTI DİYENLERİN ZEKASINDAN MI ŞÜPHE ETMEK LAZIM,YOKSA NİYETLERİNDEN Mİ BİLEMİYCEM
1993–2002 yılları arasında ortalama yüzde 2,6 oranında büyüme gösteren Türkiye ekonomisi, AK PARTi iktidarında yüzde 7,3 oranında büyüme başarısı gösterdi. Türkiye ekonomisi, ilk kez Aralıksız 20 dönem büyüme başarısını elde etti. 2005 yılında Türkiye, Avrupa’nın en büyük 6. ekonomisi konumuna yükseldi.

Kişi başına düşen milli gelir AK PARTi iktidarında ikiye katlandıve 2 bin 598 dolardan, 5 bin 477 dolara yükseldi

Türkiye’de uzun yıllar boyunca yüksek ve belirsiz seyreden enflasyon, AK PARTi iktidarı döneminde dizginlendi. Enflasyon, 34 yıl aradan sonra ilk kez 2005 sonunda tek haneli oranlara çekildi ve 2006 yılında da tek haneli oran korundu

Türk Cumhuriyetlerinde 9 klinik ve hastane inşa edildi, 33 okul hizmete hazır hale getirildi. 70 su kuyusu açıldı, 5 su deposu yapıldı, 1 arıtma tesisi kuruldu. 23 bilgisayar laboratuarı, 6 tarım laboratuarı inşa edildi.

Köprüler ve yollar yapıldı, tarihi eserler onarıldı. Yüzbinlerce hastanın teşhis, tedavi ve ilaç ihtiyacı karşılandı.

Yurt dışında açılan temsilcilikler ve yapılan yardımlarla geçmişten gelen güçlü bağlar hatırlandı, yardımlarımızın ulaştığı her yarda bayrağımız dalgalandı.

AK PARTi iktidarında bütçe açığı son 30 yılın en düşük seviyelerine çekildi. 2002 yılında Türkiye bütçesi 40 milyar YTL açık verirken, bu miktar 2006 yılında 3.9 milyar YTL’ ye düşürüldü. Bir başka deyişle, yüzde 14,6 olan bütçe açığı, 0,8 oranına indi.

http://www.akicraatlar.com/resimler/demiryolllari.JPG
2002 yılında demiryolu altyapı işleri için ayrılan miktar 230,8 milyon YTL iken; AK PARTi iktidarı tarafından bu miktarın 12 katından daha fazla yatırım ödeneği ayrıldı: 2 milyar 964 milyon YTL.

http://www.akicraatlar.com/resimler/turksat3a.JPGAK PARTi iktidarında, ilk kez Türk
mühendisleri tarafından teknik şartnamesi hazırlanan Türksat 3A uydusunun ihalesi gerçekleştirildi. Türksat 3A uydusunun tüm aşamalarında 22 Türk mühendisi
ortak yapım için görev aldı. Türksat 3A 2008’de uzaya fırlatılacak. Türk
mühendisler TÜRKSAT 4A için kolları sıvayacak

http://www.akicraatlar.com/resimler/organize%20sanayi.JPG
AK PARTi iktidarında 29 adet Organize Sanayi Bölgesi inşa edildi. 2003 yılına kadar ortalama 1,6 adet Organize Sanayi Bölgesi tamamlanırken, AK PARTi iktidarında bu rakam 7,3’e çıktı. Tamamlanan Organize Sanayi Bölgesi’nde 397 adet yeni tesis üretime geçti.

erenon
12-08-2007, 18:20
Meğer ne kadar güzel (!) ne kadar faydalı (!) icraatları varmış AKP'nin. Gözlerimiz yaşardı doğrusu. Yalnız arkadaşlar başka bir ülkeden yazıyorlar galiba. Olsun önemli değil. Biz de Türkiye'de yaşayan biri olarak anlı şanlı Ak parti iktidarının AK İCRAATLARından bahsedelim de arkadaşlar kendilerininki ile mukayese etme imkanı bulsunlar. Çorbada tuzumuz olsun yani. (Artık bu tuz mu olur zehir gibi acı bir biber mi olur orasını AKP sevdalılarının takdirine bırakıyorum:))

1. Başbakan Erdoğan bir Amerikan gazetesine yazdığı makalede Irak’a savaşmaya giden ABD’li askerlere dua etti:
“Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003

2. Dışişleri Bakanı Gül “Dünya barışı için, barışı korumak için, son 50 senede dünyada en çok Amerikalılar kendi çocuklarını feda etmişlerdir.”dedi. (http://www.milliyet.com/2006/05/16/siyaset/siy03.html)

3. Yirmibeş İslam ülkesinin sınırlarını değiştirip hepsini Irak gibi yapma projesi olan ABD kaynaklı BOP’la ilgili Sayın Gül’ün görüşü: “Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) Türkiye’nin dış politika ilkelerine uygun. ABD ile hareket ediyoruz. Amacımız İslam ülkelerine özgürlük ve demokrasi getirmek.” (http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=181295)
Not: Vatandaşlarımızın % 72’si BOP’u tehlikeli görüyor.(25.07.2004 – Yeni Şafak)

4. Diyanetten Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Aydın diyor ki:
“Ben Avrupa’ya gittiğimde kiliseye çok giderim, büyük zevk duyuyorum.”
(II. Din Şurası Tebliğ ve Müzakereleri cilt:2 sayfa:375)

5. Diyanetten sorumlu Devlet Bakanı yapılan Sayın Mehmet Aydın, İslam dinini Müslüman olmayanlara tebliğ etmeye ‘en DİNSİZCE hakarettir’ dedi:
“Bazı müslüman kardeşlerimiz diyor ki yahu bir fırsat düştü, müslümanlığı anlatalım hıristiyanlara; Allah belki hidayetini gösterir. (Diyalog çalışmalarında)… işin ucunda bilmem adam kazanmak, üye kazanmak varsa, açıkçası bu bir din mensubuna yapılacak en DİNSİZCE bir hakarettir.” (II. Din Şurası Tebliğ ve Müzakereleri cilt:2 sayfa:322)

6. ABD Savunma Bakan yardımcısı Paul Wolfowitz: “Biz Irak’a müdahale konusunda tereddüt ediyorduk, Tayyip Erdoğan bize cesaret vermiştir.” (Irak işgalinden üç ay önceki Türkiye ziyareti esnasında yaptığı açıklamadan.)

7. Erdoğan, AJC örgütünden bugüne kadar “cesaret ödülü” alan 10 kişi içinde Yahudi olmayan tek kişi.
Tayyip Erdoğan’a “cesaret ödülü” veren “American Jewish Congress” (AJC) adlı kuruluş, WJC’ye bağlı.
Theodore Herzl tarafından Dünya Musevilerini bir “ulusal yurda” kavuşturma amacıyla 19. yüzyıl sonunda kurulan “World Jewish Congress” (WJC) İsrail devletini kurmakla amacını gerçekleştirmiş bir Yahudi teşkilatıdır.
Daha önce AJC tarafından 10 kadar kişi ödüle lâyık görülmüştü; bunlar arasında İsrailli veya Musevi olmayan tek kişi Tayyip Erdoğan. Listede İsrail’in önemli bütün başbakanları var. Türkiye başbakanına bu ödülün verilmesi de, verildiği mekân da anlamlı: HSBC bankasının New York merkezi… (http://www.yenisafak.com.tr/arsiv/2004/SUBAT/05/tkivanc.html)

8. Bush, Erdoğan’a “Sen ne harika bir adamsın” dedi. (You are a great man) Kasım 2004

9. Çeçenler Rusların dilinde terörist. Erdoğan 3 Kasım seçimi sonrası AKP genel başkanı olarak 170 kişilik heyetle ziyaret ettiği Rusya’da teröre karşı işbirliğinden söz etti.

10. Erdoğan genel başkan sıfatıyla gittiği Çin’de de şöyle dedi:
“Tek Çin anlayışını destekliyoruz. Çin’in toprak bütünlüğü konusunda Türkiye’nin herhangi bir tereddüdü yok, saygısı vardır. Terörün dini, milleti, ırkı olamaz.”
(Çin, işgal ettiği Doğu Türkistan’ı kendi toprağı sayıyor. Özgürlük mücadelesi veren 30 milyon Uygur Türkü kardeşimize de terörist diyor. Tayyip Bey’in sözü bu manada nasıl değerlendirilecek?)
(Tayyip Erdoğan, diline pelesenk olduğu üzere, Pekin’de de “Han, Mançur, Moğol, Doğu Türkistanlı, Tibetlisi ile Çin bir büyük mozaiktir. Bu da büyük zenginliktir” demeliydi (!) alıntı)

11. Yurtdışı turları ve ilginç temasların ardından Erdoğan, milletvekili oldu. Aradan dört buçuk yıl geçmesine rağmen AKP “Acil Eylem Planı”nı bile tatbik edemedi.

12. Kuzey Irak’ta askerlerimizin başına çuval geçirildi. Buna ciddi hiçbir tepki gösterilemedi.

13.Üstelik ağır ve ciddi çuval olayı sonrası “ABD’ye nota verecek misiniz?” sorusuna başbakan şöyle veciz(!) bir cevap verdi: “Bu müzik notası değil. Öyle aklınıza her estiğinde verilmez. Ağırlığı ve ciddiyeti vardır.” (http://www.hurriyet.com.tr/agora/article.asp?sid=1&aid=2257)

14. Erdoğan’dan enteresan bir açıklama: “Amerika’nın düşündüğü Büyük Ortadoğu Projesi var ya, Genişletilmiş Ortadoğu Projesi; Diyarbakır işte bu proje içinde bir yıldız, bir merkez olabilir. Bunu başarmamız lazım.”
(15 Şubat 2004, Kanal D, Teke Tek Programı) 18.02.2004. Hürriyet Gazetesi, sayfa: 20.

15. Sözde Ermeni Soykırımı meselesinde Dışişleri bakanlığı, yetersiz kaldı. Üstelik Sözde Ermeni soykırım yasasını kabul eden ülkelere yenileri eklendi: İsviçre (2003), Slovakya (2004), Hollanda (2004), Polonya (2005), Litvanya (2005), Arjantin (2006)…

16. 1 Mart Tezkeresi reddedilmesine rağmen, bir genelgeyle, ABD’nin savaş araç-gereçleri Türkiye üzerinden nakledildi.

17. İsrail’in talebiyle ve onun güvenliği için, kamuoyuna rağmen Lübnan’a asker gönderildi.

18. Başbakan Erdoğan, İspanya Başbakanıyla beraber Medeniyetlerarası İttifak(!?) eşbaşkanı oldu.
(Medeniyetler arası ittifak, Dinlerarası diyaloğun diğer bir ismidir.Gösterilen tepkiden dolayı, medeniyetler arası ittifak ifadesi kullanılıyor.)

19. Başbakan Erdoğan, BOP’un da (Büyük Ortadoğu Projesi) eşbaşkanı oldu. İkinci başkan, Bush.

20. Erdoğan, Gül ve bakanların baskısına rağmen 1 Mart tezkeresine ‘hayır’ diyen milletvekilleri, 22 Temmuz seçiminde aday gösterilmediler.

biz somut deliler sunuyoruz,sokakta ki insanın gerçek gündemine iniyoruz,aş -iş sorununu çözmeye yönelik himzetler sıraladık yukarda siz çoğu paranoya içerikli ,sadece soyut ve bir çoğu kanıtlanamamış bilgiler veriyosunuz

ahmet altanın güzel bir yazısı vardı ak parti kişi başı milli geliri 10 bin dolar yapacam diyor muhalefet laiklik elden gitti diyor;ak parti dış ticaret hacminde şurdan şu noktaya geldik diyor;muhalefet ülkeyi sattılar diyor;sonuçta ne oluyor HALK MUHTIRA VERİYOR %47 ile....

AKMURAT
12-08-2007, 18:24
Yildirim isimli uyeye sesleniyorum.Ak Partimizin calisma prensibi yerelden evrenseledir. ;) Sen yapilanlari tabii ki goremezsin cunku at gozlugu takiyorsun.Biz ise bunlari astik artik KONTAKT LENS takiyoruz.Hahahhah ;D

erenon
12-08-2007, 18:24
61. Erdoğan, Rotaryen toplantısına katılan ilk başbakan oldu.
• Ali Babacan da masonik bir kuruluş olan Bilderberg toplantısına katıldı.
Vakit Gazetesi, 17.05.2003 (Yorum yok; çünkü orada neler konuştuğunu bilmiyoruz…)

62. ‘AKP, sulandırılmış İslam projesiyle geldi’ iddiasını haklı gösteren bir olay:
Başbakanın başdanışmanı Cüneyt Zapsu’nun eşi, kadın-erkek aynı safta namaz kıldı.
Beyza Zapsu “Cuma’yı ben kıldırayım. Türkiye’de bir ilk olsun.” dedi.

63. Türkiye’de ilk defa Siyonizm konferansı yapıldı. Theodor Herzl, Milli Kütüphane’de anıldı. (7.12.04 – Vakit)

64. AKP’li belediye başkanı Kadir Topbaş, Hür ve Kabul Edilmiş Büyük Masonlar Locası’nın toplantısına katıldı. (14.12.2004 – Vakit)

65. Hür ve Kabul Edilmiş Büyük Masonlar Locası’nın üstadı Asım Akin 22Temmuz’da AKP’yi destekleme emrini masonlara tebliğ etti. Bu, uluslararası bir talepti. İşte masonların gerekçeleri:
“Şayet AKP’nin önü kesilirse, sıcak para ülkeyi terk eder ve ekonomik kriz gündeme gelir.” (http://www.acikistihbarat.com/Haberler.asp?haber=6721)

66. AKP’li Bülent Arınç, Rotaryanlara “Siz veren elsiniz, öpülecek elsiniz” dedi. Rotary rozeti takan Arınç, plaketini 2430. bölge Guvernörü’nün elinden aldı. (18.05.2003 – Vakit)

67. Türkiye Ermenileri Patriği II. Mesrob, 22 Temmuz seçimlerinde AKP’yi destekleyeceklerini açıkladı. (http://www.yenisafak.com.tr/politika/?q=1&c=2&i=48782&Ermeni/Cemaati/se%C3%A7imlerde/Ak/Partiyi/destekleyecek)

68. AKP’li Beyoğlu Belediyesi tarafından hazırlanan “Kültürleri Buluşturan Kent 22” adlı kitapta, alkollü içki teşvik ediliyor. (18.02.2004 - Vakit)

69. Umuma açık içkili yerlerin okullara uzaklığı 200 metreden 100 metreye indirildi. Turizmi teşvik kapsamında olan yerlerde ise mesafe şartı aranmayacak. (4.4.2004 – Türkiye)

70. AKP’den bir ilk: Gay ve Lezbiyen Filmleri Festivali’ne onay verildi. (27.09.2004 –Vakit)
“Outistanbul 1. Uluslararası İstanbul Gay ve Lezbiyen Filmleri Festivali”

71. Aile Sağlığı adı altında bazı okullarda “eşcinsellik” dersi verildi. Tepki gelince uygulama durduruldu. (16.03.2007 – Zaman)

72. Türkiye’nin ilk eşcinsel oteli açıldı. (31.05.2007 – Posta)

73. AB mevzuatına uygun Türk Gıda Kodeksi yayınlandı. “Çiğ Kırmızı Et ve Hazırlanmış Kırmızı Et Karışımları Tebliği” Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe girdi. (http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/4716801_p.asp)
• Domuz ve yaban domuzu kasaplık hayvanlar arasına alındı.

74. AKP’nin meclisten geçirdiği TCK’nın 230. maddesi: “Aralarında evlenme olmaksızın dini nikah yapanlar, 6 aya kadar hapisle cezalandırılırlar.” (2004)
• Peki ya nikahsız yaşayanlar? Cezası yok, çünkü: “Zina suç olmaktan çıkarıldı.” (2004)
• Iğdır valisi açıkladı: “Fuhşun suç sayılmaması ve yaygınlığı yüzünden namuslu kadınlarımız neredeyse sokağa çıkamaz hale geldi.” (23.11.2005 – Vakit)

75. Başbakan “Çocuğum işsiz” diyen vatandaşı “Senin çocuğun da işsiz kalsın! Otur, otur! Bana kişisel sorunlarını getirme…” diye azarladı. (AKP Keçiören İlçe Kongresi) http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=182616
• “Lan…Sus…Hadi ananı al git buradan!” diyen başbakanın arkadaşları da benzer üslupla konuştular:
Tarım Bakanı, çiftçilere hitaben: “Gözünüzü toprak doyursun.”dedi.
Maliye Bakanı: “Babalar gibi satarım.”dedi.
AKP Urfa Milletvekili, sel mağduru vatandaşı şöyle azarladı: “Fazla konuşma!”

76. Zaman zaman “Savcılar ne güne duruyor?” diye yakınan AKP yönetimi, Şemdinli davası savcısını harcadı. (Adalet Bakanı tarafından HSYK’ya sevk edilen savcı Sarıkaya, meslekten ihraç edildi.)

77. Erdoğan’ın talimatıyla 2006 yılında yargıç ve savcılara %50’ye varan oranlarda zam yapıldı. (Asgari ücretliler “AKP çekindiği kurumlara mı zam yapıyor?” diye sormaya başladı.)
• Daha yakınlarda AKP’ye gereken teşekkürü(!) yapan Anayasa Mahkemesi Başkanı Tülay Tuğcu’yu arayan Bülent Arınç zam müjdesini şöyle vermişti: “Tasarı hazırlandı. Komisyonlardan hızlı şekilde geçirilip, en kısa sürede Genel Kurul’dan geçirilecek.” (http://www.hurriyet.com.tr/gundem/4495113.asp?m=1&gid=69)

78. Başbakan Erdoğan, İHL ve meslek liseleri hakkında “Biz hükümet olarak bu bedeli ödemeye hazır değiliz” dedi.
Birlik Vakfı’nca İstanbul Grand Cevahir Oteli’nde düzenlenen ‘Meseleler ve Çareler’ konulu sempozyum. (http://arsiv.sabah.com.tr/2004/07/04/siy105.html)

79. Din Kültürü kitaplarına Hz.Musa’nın, Hz. İsa’nın ve Sevgili Peygamberimizin resimleri kondu. (2004)

80. Din Kültürü kitaplarında mezhep sayısı 4’ten 5’e çıkarıldı.
(Bakınız: Orta Öğretim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Ders Kitabı 11. Sınıf, MEB Yayınları, İstanbul-2006, sayfa 65, İslam Düşüncesinde Ameli-Fıkhi Yorumlar)

geç bunları geç ,sen benim karnımı doyuracak ne proğramın var onu söyle,benim cebimdeki paranın değerini nasil artıracaksın onu anlat bana,sen benim milli gelirimi nasil 10 bin dolar üzerine çekeceksin ondan bahset,yaşam standartlarımı nasil yükselteceksin ben bunları merak ediyorum;benim cebimde para olmadıktan sonra kapat butün kiliseleri,eşcinsel otellerini neye yarayacak ;bu erbakan fantazilerini bırakın artık %47 yahu benim muhalefet olduğum bir parti %47 oy alsa utanırım bir daha ağzımı açmam yahuuu :D

AKMURAT
12-08-2007, 18:26
Yildirim isimli uyeye sesleniyorum.Ak Partimizin calisma prensibi yerelden evrenseledir. ;) Sen yapilanlari tabii ki goremezsin cunku at gozlugu takiyorsun.Biz ise bunlari astik artik KONTAKT LENS takiyoruz.Hahahhah ;D

Meftun
12-08-2007, 22:58

kim ben mi??

selahattin_ay
12-09-2007, 02:27

kim ben mi??

yok saliha bir uye vardi da ona dedim saldiri amacli yine ;) sildi dolunay baskan mesaji sanirim ;)

Duygu'Seli~
12-09-2007, 20:54
Hatay'a senelerdir açılamaz denilen,göçmen kuşlar bahane gösterilip açılmayan hava alanı,başbakan Erdoğan sayesinde bu gün hizmete açılmış durumda..Yapılamaz diyenlere rağmen zoru başaran ve tüm gelişmiş olanakları kullanarak Hatay'ın gelişimesinde büyük önem taşıyan hava alanı hizmetini bizlere sunan başbakanımız,yapılamaz denilen en büyük icraatleri başararak yapılamaz diyenlere en güzel cvpları icraatleriyle vermiştir.. :) :) :)

selahattin_ay
12-09-2007, 23:00
Hatay'a senelerdir açılamaz denilen,göçmen kuşlar bahane gösterilip açılmayan hava alanı,başbakan Erdoğan sayesinde bu gün hizmete açılmış durumda..Yapılamaz diyenlere rağmen zoru başaran ve tüm gelişmiş olanakları kullanarak Hatay'ın gelişimesinde büyük önem taşıyan hava alanı hizmetini bizlere sunan başbakanımız,yapılamaz denilen en büyük icraatleri başararak yapılamaz diyenlere en güzel cvpları icraatleriyle vermiştir.. :) :) :)

vay masallah hayirli ugurlu olsun

erenon
12-10-2007, 18:39

buna benzer şeyleride zamanında chp e yapmıştır;adanada seyhan barajını rahmetli menderes yapacağı esnada ;bu baraj patlar ve binlerce kişi ölür diyerek ipe sapa gelmez iddalar ortaya atmışlardı baraj yapıldı ve kaç yıl oldu sadece yüzme bilmeyenler boğulup öldü başka bir ölümde olmadı ;bu chp ve ulusalcı geleneği anlamak zor.

erenon
12-11-2007, 15:05
http://www.akicraatlar.com/resimler/imf.JPG

Uluslararası Para Fonu’na (IMF) olan borçlarımız,
2002’deki 23,5 milyar dolar seviyesinden, 8,7 milyar dolar seviyesine kadar indi.

http://www.akicraatlar.com/resimler/milli%20gelir%20180%20milyar.JPG

Türkiye’nin gayri safi milli hasılası, AK PARTi iktidarında yüzde 120 oranında artış göstererek 181 milyar dolardan 400 milyar dolara çıktı.

AKMURAT
12-11-2007, 15:15
*DEPREM ARASTIRMALARI
*38 AYDA 64 PARK
*AGAC ZENGINLIGI
*KAPALI OTOPARKLAR
*KUSURSUZ ALT YAPI
*YUZME HAVUZLARI
*STADYUMLAR
*SPOR KOMPLEKSLERI
*4 ADET KULTUR SARAYI
*HAYVAN BARINAGI
*MEYDAN DUZENLEMELERI
*KADIN SIGINMA EVI
*YASAM SEVINCI MERKEZI
*AKTIVITELER
*GENIS YESIL ALANLAR
VE DAHA BIR COGUUU ;D

GELIN GEZIN GORUN.HERKESE TAVSIYE EDERIM.OZELLIKLEDE GOL VE DENIZ KIYISINI.GOLDEKI TESISLERI,BASAKSEHIRIMIZI VE TESISLERINI VE NICELERINI.BURADA KI BIR COK MEKAN TURK ORF VE ADETLERINE UYGUNDUR.

erenon
12-11-2007, 18:24
Türkiye 1980’li yılların başında bir yılda yapabildiği ihracatı artık birkaç haftada gerçekleştirmektedir. 2006 yılında günde ortalama 235 milyon dolar, saatte ise 10 milyon dolar ihracat yapabiliyor.

http://www.akicraatlar.com/resimler/dunyayi%20insa%20eden%20ulke.JPG

iktidarın teknik ve yasal destekleriyle Türk müteahhitleri Yurt Dışı Hizmetleri’nde 10 kat artış sağladı. Türkiye’nin artan itibarıyla birlikte Türk firmalarının 2006 yılı müteahhitlik hizmetleri tutarı 15 milyar doları aştı

eses
12-14-2007, 02:11
yeni yök başkanı tanmış olup çok güzel gelişmeler olacaktır bundan sonra daha akparti değil fakat cumhurbaşkanın kazandırdığı birşey
bana görede kazandığımız en önemli iki şeyde Recep Tayyip Erdoğan gibi bir başbakan ve Abdullah Gül gibi bir cumhur başkanıdır vesselam

ATmaCA53
12-22-2007, 22:41
ak parti yapmadığı icraat yoktur olsun biz yine istiyelim belki başbakanımız bizi duyar isteğimizi yerine getirir...

karanlığınnuru
01-06-2008, 20:42
İmamhatiplerin önü açılamadı:(fakat bütün kalbimle inanıyorum ki bu iş olacak..Allah samimiyetle davasına sarılmış bu insanları yarı yolda bırakmaz..

Avrupali
01-06-2008, 20:51
AK Parti Iktidari sayesinde,Turkiye AB'ye tam uyelik icin basvuru yapti ve emin adimlarla Turkiye bu yolda ilerliyor. ;)

Gercek
01-12-2008, 18:07
Yuru beee...Kim tutar seni devrimci arkadasim :D :D

dildade
01-12-2008, 18:15
Yuru beee...Kim tutar seni devrimci arkadasim :D :D
sizin de ne olduğunuz çıktı bu arada :D

Gercek
01-12-2008, 18:17
Banlanacak kadar kotu birsey yapmadigimi dusunmuyorum.Hakaret,yada argo kelime kullanmadim.

dildade
01-12-2008, 18:20
Banlanacak kadar kotu birsey yapmadigimi dusunmuyorum.Hakaret,yada argo kelime kullanmadim.
birini onaylama o fikirde olduğunuzu gösterir bence .

Mu-Alim
01-12-2008, 23:44
Gerçek;

Nasıl gidiyor? Gerçekleri gösterebildin mi arkadaşlarıma (: ?

jetali
01-14-2008, 22:55
—AK PARTİ—-

Tayyip Erdoğan geldi
Ak Parti barajı dört kere deldi
Çünkü halk Tayyib’i çok sevdi
Ak Parti tek başına iktidara geldi

Marmara ,Ege ,Akdeniz
Ak partililerin kalbi tertemiz
Ak parti ile siyaset artık temiz
Ak Parti bizim sonsuz güvenimiz

AK parti ile Türkiye kalkınıyor
Türkiye’den kriz artık gidiyor
Türkiye eksi enflasyon görüyor
Türkiye ‘AB’ye doğru ilerliyor

Ak Parti pak partidir bilinsin
Partimize her seçimde yine’EVET’denilsin
Ak Parti Türkiye için kalpten sevilsin
Genel’dede yerelde de ‘EVET’denilsin

Sağcı solcu AK PARTİ’yi seviyor
Kıskananlar kıskançlıktan çatlıyor
Türkiye kalkınmak neymiş görüyor
Ak parti hortumcuların canına okuyor

Ak Parti geliyor açın yolları
Pak Parti geliyor seçin onları
Türkiye kalkınıyor görün bunları
Ak eller geliyor verin oyları

Türkiye artık rekorları deler geçer
Türkiye süper devletleri de geçer
Halk Tayyib’i bin sefer bile seçer
Muhalefet iktidar için daha çook soğuk su içer

AK PARTİ ile Ekonomi de ilerliyoruz
Pak Parti ile hep beraber kalkınıyoruz
PKK yı AK PARTİ ile artık bitiriyoruz
Sınır ötesinden öte uluslar arası takılıyoruz
İş korunmaya geldin’mi, AB’ yi de, ABD yi de takmıyoruz

YAZAN: ALİ OSMAN ÖN (Jet-Ali ) www.jetali.com

mülayim
01-17-2008, 00:42
Türkiye’nin gayri safi milli hasılası, AK PARTi iktidarında yüzde 120 oranında artış göstererek 181 milyar dolardan 400 milyar dolara çıktı

zenginin parasından bana ne dostum

AKmetalci
01-17-2008, 00:46
sahte kemalistler ortaya çıktı

kefenci85
02-06-2008, 12:30
Muhasebeci olarak söylüyorum ki E-DEVLET projesi başlı başına bir devrimdir.

Milli Görüş2000
02-06-2008, 16:57
Cumhuriyet tarihinin en büyük borç artış miktarı (AKP Hükümetleri)
Cumhuriyet tarihinin en yüksek cari açığı (AKP Hükümetleri)
Cumhuriyet tarihinin en yüksek dış ticaret açığı (AKP Hükümetleri)

Gerçi bunlar tersine rekor ama genede rekor. Napalım.

MaU_95
02-06-2008, 18:21
Cumhuriyet tarihinin en büyük borç artış miktarı (AKP Hükümetleri)
Cumhuriyet tarihinin en yüksek cari açığı (AKP Hükümetleri)
Cumhuriyet tarihinin en yüksek dış ticaret açığı (AKP Hükümetleri)

Gerçi bunlar tersine rekor ama genede rekor. Napalım.

Rakam, tarih ve kaynak lütfen.

RDönmezs
02-13-2008, 01:40
hangisini yazam yaaa offf :D ülke sevdalıları okadar güzel hizmetler etmişki kitap olur :D

Susmak
02-13-2008, 15:40
Medya patronlarının hortımları kırt kırt. ;D
nasil havuz Projesi tekrar uygulamaya mi gecti

Susmak
02-13-2008, 15:47

oha desem ayip mi olur ?,sanirim o dönemi uyuyarak gesirdiniz,sanirim arka kapi sözünü ima ediyorsunuz,isterseniz o konuda ya Bülent arinz vermis oldugu cevabini ekleyim in ,,ispatlamayan Serefsizdir´´ ;)

Susmak
02-13-2008, 15:52

demi...

kabul ediyorsun ki Akp 28 subat Postmodern Darbesini yapanlarin olusumu yani Refah sonraki adi ile fazilet partisini engellemek icin kurulmustur,yok parti kuracakta hangi para ile finance etti bunu

kabardey_06
02-14-2008, 00:43
ak partinin türk siyasetine en büyük katkısı,,liderlik sultasını tarihe gömmüş olmasıdır,,ak parti dışında hiçbir parti ikinci bir lider çıkartacak durumda ve anlayışta değildir,,deniz baykal onca seçim mağlubiyetlerine rağmen cumhuriyet halk partisinin olmazsa olmazı durumundadır,,devlet bahçeli bu son çıkışıyla yerini kimselere kaptırmayacağını göstermiştir,,,saadet partisini kimin yönettiği konusunda derin şüpheler giderilebilmiş değildir,,oysa ak partisi recep tayyip erdoğansız yoluna devam edebilecek sistemi oturtmuştur,,afaki değildir bu söylediklerim,,,cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde sayın recep tayyip erdoğan beyefendilerinin ali babacanın sırtını sıvazlayarak(hadi hadi yolun açıldı demesi)tarihe düşülmesi gereken en yüksek nottur,,işte lider ve işte kendisinden sonrasını düşünme becerisi,,ali babacan bir sonraki dönemin genel başkanı olur mu olmaz mı bilemeyiz,,ama bildiğimiz bir şey var,,,o da ,AK PARTİ GERÇEĞİ,,AYIRIVERDİ BÖCEK İLE ÇİÇEĞİ,,

selahattin_ay
02-26-2008, 18:18
özellestirmelere hiz verildi [özellestir özellestir sat anam ] Kendi medyasini yaratti kendisini elestiren basin ve yayin organlari vatan hayin ligiyle sucladi.

özelleştirmeyelim de devletin malı deniz yemeyen domuz olsun di mi?
ben hiç değişen bir medya göremiyorum. Kartel medya bildik kartel medya..

Zabıt Efendi
03-05-2008, 02:42
NE BÜYÜK BİR ŞEREFTİR Kİ,BORÇLANMA REKORLARI KIRILDI.(ŞÜKÜRLER OLSUN(!))
İSRAİL VE ABD GİBİ DEVLETLERLE İLİŞKİLERİMİZ SIKILAŞTIRILDI.
HATTA BAZI DİNCİ KESİMİN YUHALADIĞI ŞİMON PERES(İSRAİL BAŞI) TBMM YE SOKULDU VE ALKIŞLANDI.
ABD IRAKI VURMASI İÇİN LİMANLAR VS. ARDINA KADAR AÇILDI...
SAYIN R.T.E BOP UN EŞBAŞKANI OLDUĞUNU ÖVÜNEREK AÇIKLADI...
ÖNCELERİ AB HRİSTİYAN KULÜBÜ OLARAK KABUL GÖRÜRKEN,ŞİMDİ AB YE GİRECEĞİZ DİYE MEYDANLARDA FİŞEKLER ATILIYOR...
....

todayornever
03-15-2008, 00:54
Millet yolda artık umutla yürüyebilmektedir...Ev hayali kuranlar ev sahibi olma girişimlerinde bulunmaktan artık hiç korkmamaktadır...Millete verilen bu özgüven en derin ve en mükmemmel icrattır bence...

gül_34
03-15-2008, 01:18
Saolsun arkadaşlarım bana fazla bi icraat bırakmamışlar:)Ben de şöyle diyim genel bi ifadeyle şimdiye kadar başımıza gelen yöneticilerden görevini en iyi yapan ve en çok icraati olan başbakan ve gerçekten kendini işine ve milletine adamış birinin kurduğu bi parti AKP... son söz olarak MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIYOR maalesef :( :( buna engel olunmasını ve gereken tepkilerin verilmesini umuyoruz >:( >:( >:( >:(

hipermuhafazakar
03-15-2008, 11:22
Emin Çöl kovboyu AKP'ye kafa atmıştı ama duvara çarptı ;D

http://img146.imageshack.us/img146/5328/54laanduvarakafaattve6.jpg

maviinsan
04-05-2008, 21:27
akparti sayesinde vatandasimiz hastane kuyruklarinda ölmüyor
akparti sayesinde vatandasimiz eczane kuyruklarinda ölmüyor
akparti sayesinde enflasyon oranlari 70%lerden 7%lere düstü
akparti sayesinde borsamiz degerlendi (borsada türkiyede bulunan firmalarin degerinin göstergesidir, lütfen sacmalamasin simdi bazilari)
akparti sayesinde liramizdan 0lar gitti, itibar geldi paramiza.
akparti sayesinde fakir ailelerimizde ev sahibi olabildi
akparti sayesinde türkiye duble yollara kavustu
akpart...

akgenclik56
04-08-2008, 14:26
her ile üniversite sloganı ile başlandı.
%80 tamamlandı. en kısa sürede geriye kalan yüzdelikte doldurulacak

Sukut-u Hayal
04-16-2008, 22:01
Ne kadar sevmesemde turistlerin sayisi cogaldi.

hipermuhafazakar
04-17-2008, 18:42
Dar gelirlilerimiz için TOKİ seferber. Bu sayede asgari ücretlilerde ev sahibi oluyor. Bir şikayet bir eleştiri bir kalitesizlik duyulmadı hiç o yapılan YÜZBİNLERCE EVLERDEN :-*

Necip Fazıl
06-24-2008, 20:25
banlayın şuu itleri artık yaaa >:( >:(

Necip Fazıl
06-24-2008, 20:28
Çekemiyolar partimizi bunlarda biraz iman varsa şerefsizim yaa >:( :'(

_Yeniden_
06-27-2008, 00:52
Çiftçinin faiz borcu büyük ölçüde silindi...

Şehit ailelerine ev sahibi olma konusunda kolaylıklar sağlandı...

Nükleer enerji çalışmaları...

Bordan sağlanan gelir arttı...

Marmaray projesi... 8) 8)

Türk Cumhuriyetlerinde açılan okullar...

Hastane, ilaç kuyrukları bitti...

Çok yazdım diye kızmayın, daha çooook Ak icraat var ;)

hipermuhafazakar
06-28-2008, 16:52
KEY'ler ödenecek....

Her doğan sigortalı doğmuş oldu yeni sosyal güvenlik yasasıyla.

Küçük esnaftan artık vergi alınmıyor.

Merkez Bankasının döviz rezervi 3 kat arttı.

20 yılda Türkiyeye giren yabancı sermaye artık 1 yılda geliyor.

Türkiyenin 40 yıldır uğraştığı Cumhuriyet tarihinin en büyük projesi Avrupa Birliği Üyeliği için sonuca az kaldı.
-------------------------------------------

Başbakanımızın yapmadığı bir Fenere Türkiye kupası aldırmak kaldı :D

AK_Türk
06-29-2008, 11:12
ZİRAAT BANKASI DA KARA GEÇTİ

ZİRAAT’IN KREDİ MİKTARI 9 KATINA ÇIKTI

MİLLİ GELİRİMİZ 181 MİLYARDAN 400 MİLYAR DOLARA ÇIKTI

AK_Türk
06-29-2008, 11:13
TÜRKİYE AĞAÇLANIYOR

TESİSLER HALKA AÇILDI

ÇEVRE KANUNU ÇIKTI

KENT ORMANLARI 62'YE ULAŞTI

ORMAN KADASTROSU BİTMEK ÜZERE

YANGIN TEHDİDİ AZALIYOR

AK_Türk
06-29-2008, 11:14
SPORDA ŞİDDETE HAYIR

SPOR KULÜPLERİ OKULLARDA

SPONSORLUK TEŞVİK EDİLİYOR

DÜNYANIN CAZİBE MERKEZİ OLDUK

SPOR TABANA YAYILIYOR

İSTİKBAL GENÇLERİMİZDE

KULÜPLERE 320 MİLYON YTL

110 SPOR SALONU İNŞA ETTİK

sermin.coskun
07-03-2008, 20:23
hürriyet paylaşımı için teşekkür ederiz. Fakat bir gerçek var bu ülkede posta,milleyet,hürriyet,vatan,radikal... gibi süper (!) düşünceli gazateler oldukça ve onlar satın alındıkça böle devleti karamalar devam edecek.Başbakan ' ımızında dediği gibi bazı gazetelerde haber denilen bir şey yok hep magazin, çıplak kadınlar.... Gerçekten utanç verici. :( :(

EpiVaTeS
07-04-2008, 13:19
* Erdoğan, yeni Ak Parti genel merkezindeki motiflerin Yahudi sembollerine benzediğini kabul etti

hangileri yahudi semboliymiş merak ettim
onlar Selçuklu yıldızı işkembeden sallamakta üzerinize kimse yok cidden

EpiVaTeS
07-04-2008, 13:22
*Bush, Erdoğan’a “Sen ne harika bir adamsın” dedi.Irak işgali için "Kendisi bize büyük cesaret vermişdir" dedi

*Tek Çin anlayışını destekliyoruz. Çin’in toprak bütünlüğü konusunda Türkiye’nin herhangi bir tereddüdü yok, saygısı vardır. Terörün dini, milleti, ırkı olamaz.”
(Çin, işgal ettiği Doğu Türkistan’ı kendi toprağı sayıyor. Özgürlük mücadelesi veren 30 milyon Uygur Türkü kardeşimize de terörist diyor

*Erdoğan’dan enteresan bir açıklama: “Amerika’nın düşündüğü Büyük Ortadoğu Projesi var ya, Genişletilmiş Ortadoğu Projesi; Diyarbakır işte bu proje içinde bir yıldız, bir merkez olabilir. Bunu başarmamız lazım

*1 Mart Tezkeresi reddedilmesine rağmen, bir genelgeyle, ABD’nin savaş araç-gereçleri Türkiye üzerinden nakledildi

*Ak Parti milletvekili Ömer Çelik, kadınları tecavüze uğrayan ve ülkesi işgal edilmiş Iraklı direnişçilere:
“Katiller sürüsü!” dedi

* “Kur’an Kursu Yıkımı” ülke tarihinde bir ilk oldu

*İçişleri Bakanlığı’nın emri ile, Papa Jean Paul’ün ölümü dolayısıyla tüm yurtta bayraklar yarıya indirildi. İçişleri Bakanlığı, 8.4.2005 Cuma günü tüm resmi dairlerde gündoğumundan-günbatımına bayrakların yarıya indirilmesini istedi

*Antalya’da Dinler Bahçesi açıldı.

*Camilerden elektrik ve su parası alınmaya başlandı

* Erdoğan, yeni Ak Parti genel merkezindeki motiflerin Yahudi sembollerine benzediğini kabul etti

*Ak Parti’li belediye başkanı Kadir Topbaş, Hür ve Kabul Edilmiş Büyük Masonlar Locası’nın toplantısına katıldı

Son olarakda Ak Parti kapatıldığında sokakta dolaşmaya yüzü olmayacak sözde müslümanlara Makyaj seti... Aynen seçimde dağıtılan yağ un buğday gibi.
onları yazarak Liderimizi yeriyorum zannediyorsan yanılıyorsun ne kadar üzerinize giderseniz gidin biz onu daha çok seviyor ve ona daha çok güveniyoruz yaz sen ancak elini ve beynini yorarsın

tayyiperdogan57
07-08-2008, 00:24
Ders kitaplari ucretzsiy ve GAP DAPve KOP

hipermuhafazakar
07-08-2008, 00:52
Malum medyanında tam bir maşa, tam bir milletin ikbalini tehdit olarak gördüğü, tam bir yalan makinası olduğuda Başbakanlık Basın Merkezince bu 6 yıllık süreçte ortaya sayısız çıkarıldı :D

Nurcu
07-14-2008, 03:38
Bizim mahalleye çocuk parkı yaptılar.Allah razı olsun, çocuklarımız ücralarda eroin çekeceklerine parkta oyun oynuyorlar ne güzel.

Dağdakiçoban
07-17-2008, 16:16
GÜNEYDOĞUDAN %50 civarında oy aldık!

hipermuhafazakar
07-20-2008, 13:52
http://img246.imageshack.us/img246/3104/185marmaraymy7.jpg

http://img141.imageshack.us/img141/6588/1dokunmaynbyyorhf1.jpg

hipermuhafazakar
08-03-2008, 15:59
http://img374.imageshack.us/img374/8306/esnafale8.jpg

GinobiLi
08-03-2008, 16:01
Halkı devletiyle hükümetiyle barıştıran bir partiyiz en büyük icraatımız bürokrasinin tepelerinden bakanları halkımıza yaklaştırdık

hipermuhafazakar
08-17-2008, 16:23
Zama ek zam ! Milletimize hayırlı olsun.

http://img366.imageshack.us/img366/6716/bugunec0.jpg

politikaci
08-17-2008, 16:24
Halkı yanlış bilgilendiren basın ve yayın orgnlaranı para cezası!

sephiroturk
08-17-2008, 20:17
en büyük icraat bana göre bizden birinin Cumhurbaskani olmasi

hipermuhafazakar
08-21-2008, 19:38
http://img102.imageshack.us/img102/7240/61402041wm1.jpg

memleket sevdalısı
08-27-2008, 10:09
58 hükümet döenimini kapsayan 220 milyon dolar dış borcu 6 yıl iktidarda kalarak 500 milyon dolara çıkardık durmak yok yola devam (ama yolun sonu görünüyo :D)

memleket sevdalısı
08-27-2008, 10:11
en büyük icraat bana göre bizden birinin Cumhurbaskani olmasi

zihniyet bu kadar işte o sizden bu bizden hani yaratılanı seviyordunuz yaradandan ötürü

R.T.E.
08-27-2008, 10:20
58 hükümet döenimini kapsayan 220 milyon dolar dış borcu 6 yıl iktidarda kalarak 500 milyon dolara çıkardık durmak yok yola devam (ama yolun sonu görünüyo :D)

vay be milyon dolar borç ne zenginmişiz biz öyle.
rakamlardan haberdar oll sonra gel...

hipermuhafazakar
08-27-2008, 11:28

Yalan - İftira - Statükoyu koruma makinası olarak çalışan Ergenekon terör örgütünün hem içinde olan hemde adamı olan Deniz Baykal'ın sayısız yalanlarından birisi o dıç borç yalanı. Al bakta doğru dürüst bişeyler öğren. Milleti tehdit olarak gören Ergenekon medyası yazmaz bunları -------> http://www.zaman.com.tr/yazar.do?yazino=565353

Dış borç hep sabitti ve 65 milyar dolardır !
Artan borçlar devletin değil özel sektörün !!! Oda devleti ve milleti bağlamaz..

Haydi başka bir iftirayla gel

R.T.E.
08-27-2008, 11:30

özel sektör iç piyasada mal ve para bulmazsa dışarı borçlanır kardeşim... o yüzden bu dediğin biraz eksik kalmış... özel sektör nasıl milleti bağlamaz. binlerce işçi çalışıyor. binlerce özel sektör elemanı... lütfen

Yalan - İftira - Statükoyu koruma makinası olarak çalışan Ergenekon terör örgütünün hem içinde olan hemde adamı olan Deniz Baykal'ın sayısız yalanlarından birisi o dıç borç yalanı. Al bakta doğru dürüst bişeyler öğren. Milleti tehdit olarak gören Ergenekon medyası yazmaz bunları -------> http://www.zaman.com.tr/yazar.do?yazino=565353

Artan borçlar devletin değil özel sektörün !!! Oda devleti ve milleti bağlamaz..

memleket sevdalısı
08-27-2008, 11:52

iyi de kaynak gösterilen gazeteler zaman vakit akit falan haber kanalı da kanal 7 ve ya stv daha tarafsız bir kaynak gösterin bizde inanalım ok

R.T.E.
08-27-2008, 12:09

iyi de kaynak gösterilen gazeteler zaman vakit akit falan haber kanalı da kanal 7 ve ya stv daha tarafsız bir kaynak gösterin bizde inanalım ok

kardeşim ne demek taraflı sanki diğerleri çok mu tarafsız...

AQP
08-30-2008, 20:46
kimse tarafsız olamayacağı için herkes borçları kendine göre yorumluyor o yüzden bence kapatın o konuyu

hipermuhafazakar
09-03-2008, 19:04
Ak Parti'de bile olmayan Ak Parti icraatlarını hazırlayıp facebooka koydum ;D Acaba okumaya gücünüz yetecekmi bu kadar güzel haberi

http://www.facebook.com/group.php?gid=24234433075&ref=mf

jayjay
09-05-2008, 14:29
http://img361.imageshack.us/img361/7028/sayinbakanbs9.jpg (http://imageshack.us)
http://img361.imageshack.us/img361/7028/sayinbakanbs9.0c820cc4d1.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=361&i=sayinbakanbs9.jpg)

İşde Yeni icraat

akgençlk
09-07-2008, 21:56
Ülke 2002 yılında batmış vaziyetteydi ve iflasın eşiğinden alındı. Bundan daha büyük bir icraat olamaz. Söz konusu ülkenin bekâsı ise gerisi teferruattır. Bunu da herşeye rağmen Akparti başarabilmiştir.

ak kurt
10-06-2008, 00:06
peki ben yapılmayanları yazabilirmiyim

afrikan85
10-06-2008, 00:56
ben yazayım istersen apo yu istanbula getirip gerekeni yapmayıp ondan sonra çıkıp sahnelerde ip atanlar (ak kurt her mesajın da karşıt cevaplar veriyosun onun nedeni nedir bide onu öğrene bilirmiyim):)

Mu-Alim
10-06-2008, 01:59
peki ben yapılmayanları yazabilirmiyim

Bence bir sakıncası yok; yazabilirsin...(:

ak kurt
10-06-2008, 10:43
niye afrikan aranızda hiç öz eleştiri yapan yokmu bende öz eleştiri yapıyorum yani senin istediğin hep iyi ve güzel sözlermi söyleyeyim bu biraz yanlış olmazmı bak ben memleketi idare edenlerden hesap sorarım niyemi onlar vekil ben asıl olanım ama hep takiye yapılıyor oldukları gibi değiller tutturmuşlar bir değiştik lafı gidiyorlar herkes yalan söylüyor tabiki ben iktidarın hiç bir şey yapmadığını söylemiyorum tabiki iyi şeyler yaptılar ama bu çoğunlukta iş başına gelen fazla bir parti yok bu böyle olunca daha vazla icraat bekleniyor daha önceki iktidar olan 57.hükümetin yapamadıkları şeyleri söyleye söyleye geldiler hangisini doğru düzgün cözdüler işsizlikmi türbanmı kıbrısmı terörmü hele terör deyince sıfır terör aldılar bügün ise hergün birkaç şehit veriyoruz borclar katmer oldu gelir gider açığı büyüdü dış tiçaret acığı büyüdü türkiyede kutplaşma çoğaldı vs.......bunları ben söylersem kötümü olurum sizin yanınızda

afrikan85
10-07-2008, 00:31
doğru söylüyosun herşey dört dörtlük değil ama sendende güzel bişeyler duymak isteriz:)
kutuplaşma diyosun bence şuan eskisindan çok daha az kutuplaşma var inş. hiç kalmaz biz hepbirlikte haraket etmediğimiz sürece bu kutuplaşma hep devam edecektir.
türban konusunu meclise getirdiler olanları sende gördün daha neyapacaklar ya konuşulacak çok şey var mesela türban konusun da mhp tam destek vermedi belki öyle olmasaydı şimdi daha güzel olurdu diye düşünüyorum (ben)

ak kurt
10-07-2008, 00:38
arkadaş türban meselesi sadece hükümetin işi değil yüm milleti sıkıntısı fakat bu işte ciddiyet eksikliği var sayın başbakan bu meseleyi gitti ispanyadan velevki türban bir siyasi simge olsa ne olur dedi sanki samimiyet yoksunluğu ve şimdi cözmek istemediği gibi bir kanaat oluştu zaten olanlar oldu iptal edldi

afrikan85
10-07-2008, 00:42
evet orada söylediği kelime bayağı ters tepki yaptı isteğim odurki inş. en kısa zamanda türbanlı kardeşlerimiz hem üniversitede hemde kamuda eşit haklara sahip olumaları
ALLAH yardımcımız olsun

ak kurt
10-07-2008, 00:43
ama yinede ilerki günlerde olaylar yumuşatılırsa güzel şeylerin olacağına inanıyorum yeterki samimi olunsun bu işlerin coğu koalisyonla olmuyor zaten bazı meseleleri bu yönetim cözemez ise bir daha zor olur gibi geliyor bana allah büyük

erkaan16
11-22-2008, 01:26
nasıl oluyo bu siyaset; ben anlamdım nasıl fakirken fakir kalıyo,zengin dahada zengin oluyo?. anlamadımben fakat yatıyo herzaman siyasette gibi geliyo bana.ha şunu belirteyim; dünya ve yaşamda, en sevmediğim hoşlanmadığım şey;(siyaset ve futbol) nedense istemedende olsa,ikisindede film dönüyo!. kömür meselesi gibi bi çok yanlışlar oluyo olmaması gereken şeyler.ben basit usul vergi ödemeye çabalıyorum, zengine benim param ihracat yapıyo die ona veriliyo. ; yani zengin neden vergi vermiyo?....( başbakanımla yazışmak isterdim ama nerde ulaşmak)...;millet vekilleri ne iş yapar onu merak ediyorum,30 yaşındayım hiç vekil görmedim.on lar maaşlarını hak ediyolarmı?TR yi çözemedim, ya ben çok aptlm yada biyerde yanlışlıklar var..... aydınlatacak arkadaşlara şimdiden tşklr.

Erdoganizm53
12-01-2008, 16:07
Karadeniz yolları bence en büyük icraatlardan birisi!Bırakın 2 şerit gidiş gelmeyi 3 şerit gidiş geliş yol yaptırdı bu bence Türkiyenin en büyük karayolu yapımına hizmettir.

Üç mevsim
01-20-2009, 11:48
nasıl oluyo bu siyaset; ben anlamdım nasıl fakirken fakir kalıyo,zengin dahada zengin oluyo?. anlamadımben fakat yatıyo herzaman siyasette gibi geliyo bana.ha şunu belirteyim; dünya ve yaşamda, en sevmediğim hoşlanmadığım şey;(siyaset ve futbol) nedense istemedende olsa,ikisindede film dönüyo!. kömür meselesi gibi bi çok yanlışlar oluyo olmaması gereken şeyler.ben basit usul vergi ödemeye çabalıyorum, zengine benim param ihracat yapıyo die ona veriliyo. ; yani zengin neden vergi vermiyo?....( başbakanımla yazışmak isterdim ama nerde ulaşmak)...;millet vekilleri ne iş yapar onu merak ediyorum,30 yaşındayım hiç vekil görmedim.on lar maaşlarını hak ediyolarmı?TR yi çözemedim, ya ben çok aptlm yada biyerde yanlışlıklar var..... aydınlatacak arkadaşlara şimdiden tşklr.

Al bu adresi AKİM (http://www.akim.akparti.org.tr/akp.akim/faces/internetBasvuruGiris.jsp;jsessionid=8CDFAFA738E233 106691749AB3D9EA50)kardeşim istediğin kadar doya doya yaz..
Bu adres de size yardımcı olabilir: bimer@basbakanlik.gov.tr (bimer@basbakanlik.gov.tr)
Arayan bulur.. Biz yeterki iyi niyetli olalım.

akgençlk
01-20-2009, 23:35
"CHP'ye rağmen ülke yönetmek."

Bundan daha büyük bir icraat olamaz.

velasır
01-21-2009, 01:24
ergenekon başta olmak uzere tum çeteleri ortayaç ıkardı

velasır
01-21-2009, 01:30
bu mesajla ak genclige merhaba diyorum arnıza katıldığım icin cok mutluyum

alyos
01-31-2009, 01:59
geçen yıl öğrenci bursuna 10 ytl lik zam yapınca kızmıştım ama bu sene 20 tl zam yapmış... bu da güzel bi icraat... :)

aliozgursari26
03-26-2009, 16:50
İhracat 79 yılda 25 milyar dolar 6,5 yılda 131 milyar dolara yükseldi...

aliozgursari26
03-26-2009, 16:51
337.000 konut sahiplarine teslim edildi...

aliozgursari26
03-26-2009, 16:52
Göreve geldiğimizde doğalgaz bulunan il sayısı 9'du.Şimdi ise 60...

aliozgursari26
03-26-2009, 16:54
GSYH'ı 181 milyardan 750 milyar dolara çıkarttık...

aliozgursari26
03-26-2009, 16:54
TL'den 6 sıfır atarak paramıza değer kazandırdık...

aliozgursari26
03-26-2009, 16:55
63.121 köy yolunu asfaltladık...

aliozgursari26
03-26-2009, 16:56
416 sağlık tesisi hizmete açıldı...

aliozgursari26
03-26-2009, 16:57
Ankara-Eskişehir arası hızlı trenle 1saat 30 dakikaya düştü daha da düşecek...

aliozgursari26
03-26-2009, 16:58
e-devlet projesiyle internet üzerinden bütün işlemler yapılabiliyor...

aliozgursari26
03-26-2009, 16:59
Turizm geliri 8.5 milyar dolardan 25 milyar dolara yükseldi...

aliozgursari26
03-26-2009, 17:02
111 yeni adalet sarayı hizmete açıldı...

tek_hece
03-26-2009, 17:45
saglık alanında bir cok yenilik yapıldı. bunların bariz örnekleri hemen hemen her ilde açılan devlet hastaneleridir. Gebzede yılllardır hastane sıkıntısı vardı.. Akparti hükümeti döneminde devasa bir hastane inşa edildi ve hizmete açıldı..

http://www.gebzedh.gov.tr

http://www.gebzedh.gov.tr/dosyalar/gece2.jpg

montenegro
05-17-2009, 21:07
tabi ki duble yollar

karadeniz sahil yolu

bolu tüneli

montenegro
05-17-2009, 21:07
30 milyon turist

halbuki Ak hükümet devraldığında sadece 9 milyon turist vardı

montenegro
05-17-2009, 21:08
30 yakın ilde havaalanı hükümet devralındığında bir elin 10 parmağını geçmeyen havaalanı sayısı bugün nerdeyse 30 u buldu

montenegro
05-17-2009, 21:09
34 milyar dolardan devralınan ihracat 132 milyard dolar

montenegro
05-17-2009, 23:15
arkadaşlar insanları iyi bilgilendirmek lazım mesela diyorlar ki AKP zamanında dış borç arttı

bu idda ekonomi bilmemenin göstergesidir halbuki borcu milligelire oranlayacaksın AKKURT iyi oku yazdığımı 750 milyar dolar milli geliri olan ülkenin borç stoku yüzde 30 larda sizin iktidarınız zamanında borç stoku yüzde altmışbeşti ve mili geliri 230 milyar dolar

yani ülke 100 kazanıyorken bunun 65 borca gidiyordu

ama şimdi ülke yüz kazanıyorsa 25 borca gidiyor

AKP zamanında ülkenin borcu arttı diyenlere saçmalıyorlar çünkü milli gelirde arttı bunu şöyle bir örnekle anlatabilirim mesela 2 milyar maaş alan birinin 1 milyar borcu olsun daha sonra maaşı 4 milyara çıksın ama borcu 1,5 milyar olsun

şimdi ben çıkıp desem ki senin halin kötü öncede 1 milyar borcun vardı şimdi 1,5 oldu dersem gülersiniz bana aynen buda böyle

bakkalla makro marketin migrosun borcu aynı değildir ekonomik kapasite arttıkça borç artar önemli olan borcun milli gelire oranıdır

ekonomi bilgisinden yoksunlar bunu anlamakta güçlük çeker

montenegro
05-17-2009, 23:25
işte son rakamlar

kamu net borç stoku yüzde 29 -hükümeti devralmadan önce yüzde 61,4 tü

IMF ye olan borç hükümet devralındığında 25,3 milyar olar şimdi ise 8,5 milyar dolar

Feride
05-17-2009, 23:27
Montenegro, kardeş maşAllah hepsini kalem kalem yazmışsın. Duyarlı vatandaş işte budur: ) Tebrikler..

RTE_Mukoko
05-27-2009, 13:37
montenegro işte sorun orda iyi güzel söylüyorsunda verdiğin örnekteki gibi olsa güzel 4 milyar 2 milyar insanlar yicek ekmek bulamıyor siz burda lak lak tuzu kuru olanlardansınız belli....

Supraliminal
05-27-2009, 13:40
yiyecek ekmek bulamıyor ölemi gün geçmiyor ki lokanta açılmasın tabiki kuru kuru ekmek yemezler gidip lokantalarda daha leziz yemekler yerler.
Herkesin altında son model araba millet aç !
Emekli maaşı olacak 900 tl millet aç !
Yüzsüzler Allah razı olsun deyin bir kerede be !

yavuzdemirbagcilar
05-27-2009, 13:42
montenegro işte sorun orda iyi güzel söylüyorsunda verdiğin örnekteki gibi olsa güzel 4 milyar 2 milyar insanlar yicek ekmek bulamıyor siz burda lak lak tuzu kuru olanlardansınız belli....

Yukarıda açıklamalara karşın yazdığın bu cevap zaten olaylara bakış açımız arasındaki farkı net olarak ortaya koyuyor.

İşte bir farklılık da benden sloganlarla değil icraatlerimizle milletin karşısına çıktık. İş yapmayıp onun üstünü sloganlarla örtmeye çalışanlardan farklı olarak hükümet icraatlerini duyurmaya çalıştık. Bu zamana kadar hangi hükümet seçimlere sağlıkta bunları, ekonomide bunları yaptık diyerek sıralayarak kampanya yapabildi.

montenegro
06-01-2009, 19:31
arkadaşlar insanları iyi bilgilendirmek lazım mesela diyorlar ki AKP zamanında dış borç arttı

bu idda ekonomi bilmemenin göstergesidir halbuki borcu milligelire oranlayacaksın AKKURT iyi oku yazdığımı 750 milyar dolar milli geliri olan ülkenin borç stoku yüzde 30 larda sizin iktidarınız zamanında borç stoku yüzde altmışbeşti ve mili geliri 230 milyar dolar

yani ülke 100 kazanıyorken bunun 65 borca gidiyordu

ama şimdi ülke yüz kazanıyorsa 25 borca gidiyor

AKP zamanında ülkenin borcu arttı diyenlere saçmalıyorlar çünkü milli gelirde arttı bunu şöyle bir örnekle anlatabilirim mesela 2 milyar maaş alan birinin 1 milyar borcu olsun daha sonra maaşı 4 milyara çıksın ama borcu 1,5 milyar olsun

şimdi ben çıkıp desem ki senin halin kötü öncede 1 milyar borcun vardı şimdi 1,5 oldu dersem gülersiniz bana aynen buda böyle

bakkalla makro marketin migrosun borcu aynı değildir ekonomik kapasite arttıkça borç artar önemli olan borcun milli gelire oranıdır

ekonomi bilgisinden yoksunlar bunu anlamakta güçlük çeker

zaten chp veya mhp mantığıyla olaya yaklaşırsak dünyanın et batmış ülkesi ABD çünkü ABD en büyük dışborcu olan ülke senelerdir ama dünyada en güçlü ekonomisi olan ülke

Necip Fazıl
07-29-2009, 23:43
Hangisini sayayım ki...

çalıkuşu
07-30-2009, 01:26
katsayı sorunu hepsi güzelde bu harika ama bunada çomak sokmak isteyenler var

LeyaL
07-30-2009, 10:04
Evet sigara yasağı da süper:))))

sefir24
07-30-2009, 18:45
ben okumaktan yoruldum helal olsun onlar icraat yapmaktan bıkmadı ey nankörler görseler bi bunları kabullenemedikleri şeyin ne olduğunu bi anlayabilsem..
kusura bakmasınlarda onların yaptıkları yemek yedikleri çanağa s..maktan başka bi şey değil..nankörlerr..rahat rahat sokakta yürüyebiliyorlarsa istediklerini istedikleri zaman yapabiliyorlarsa hepsi Akp sayesinde ama görmezden geliyolar aslında bi deneme yapacaksın bırakacaksın bunları kendi başlarına bak ne felaketler oluyo ondan sonra anlarlar Akp nin değerini ..

Terennüm
08-14-2009, 20:38
tavan fiyat uygulamasıyla ilk zamanlar tüketiciyi sevindiren sonrada maliyenin ötv vergisiyle yaptığı hoş süpriz !! akıllarda kalacak icraatlarımızdan

hipermuhafazakar
08-20-2009, 14:34
http://img512.imageshack.us/img512/2045/5912brokrasizulmbitti.jpg (http://img512.imageshack.us/i/5912brokrasizulmbitti.jpg/)

Objektif
09-03-2009, 21:54
işte son rakamlar

kamu net borç stoku yüzde 29 -hükümeti devralmadan önce yüzde 61,4 tü

IMF ye olan borç hükümet devralındığında 25,3 milyar olar şimdi ise 8,5 milyar dolar
ellerine saglik kardesim

FarukARSLAN.
11-04-2009, 21:33
780 bin üniversiteliye ayda 180 TL

AK PARTi İKTİDARI EĞİTİME VERDİĞİ DESTEĞİ HER GEÇEN GÜN ARTIRIYOR. ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE VERİLEN BURS VE KREDİ MİKTARINI AYLIK 180 TL’YE ÇIKARDIK.

2002 YILINDA AYLIK 45 TL OLAN BURS VE KREDİ RAKAMI 6 YILDA 4 KAT ARTTI. HÜKÜMET, 1 OCAK 2009 TARİHİNDEN İTİBAREN 780 BİN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNE AYLIK 180 YTL ÖDEME YAPACAK.

AK PARTi iktidarı eğitime destek vermeye devam ediyor. Millî Eğitim Bakanlığı tarafından üniversite öğrencilerine ödenen burs ve kredi miktarları aylık 180 TL’ye çıkarıldı. 2002 yılında 45 TL olan burs ve kredi rakamı 6 yılda 4 kat arttı.

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından 2002 yılında üniversite öğrencilerine ödenen burs ya da kredi miktarı 45 TL idi. Bu rakam, 2003’te 65 TL’ye 2004’te ise 90 TL’ye yükseltildi. 2005 yılında 110 YTL’ye yükseltilen miktar 2006’da 130, 2007’de 150, 2008 yılında ise 160 TL oldu. Aylık burs veya kredi miktarı 2009 yılı için 180 TL olarak belirlendi.

Yıllar İtibariyle Aylık Burs-Öğrenim Kredisi Miktarı

2002 45 TL

2003 65 TL

2004 90 TL

2005 110 TL

2006 130 TL

2007 150 TL

2008 160 TL

2009 180 TL

Ömer Bekir
11-04-2009, 22:10
En büyük icraatlerimizden bir tanesi;

Eski köy başkanını(pardon yök başkanını)değiştirip,adaletli ve çalışan bir YÖK Başkanını Yüksek Öğretim Kurumu'nun başına getirdik..

hipermuhafazakar
09-28-2010, 12:58
Sandıktan EVET çıktı, Türkiye kazandı
İşte Türkiye'de yeni dönemi başlatan ÖNEMLİ reformlar:

Darbecilerin koruma zırhı kalktı.
Siviller hiçbir şekilde askerî mahkemelerde yargılanmayacak.
Yüksek Askerî Şûra ve HSYK kararları yargı denetimine açıldı.
Partiler kapatılsa bile milletvekillerine siyasî yasak getirilemeyecek.
Fişleme artık anayasal bir suç.
Kadın, çocuk ve engelli hakları pozitif ayrımcılıkla teminat altına alındı.
Anayasa Mahkemesi'ne bireysel başvuru hakkı getirildi.
Yüksek yargı üyelerinin seçiminde kürsü hâkimleri de belirleyici olacak.
İşadamları için yurtdışına çıkış yasağı kararını ancak mahkemeler verebilecek.
Memurlar toplu sözleşme hakkına kavuştu. Kamudaki zam oranından emekliler de yararlanacak.

hipermuhafazakar
10-10-2010, 13:46
http://i1010.hizliresim.com/2010/10/10/1140.jpg (http://urlal.com/dqqf)

Mehmet Ufuk
10-14-2010, 03:33
Bu hükümet ulaşım, eğitim, ekonomi, dış ve iç politika, sosyal hayatla alakalı şuan var olan hiçbir icraatı yapmamış olsun... Yalnız ve yalnız, dünyanın yolunu yürüyüp bir eczanenin kapısındaki kuyrukta akşama kadar bekleyip, ilacı kâh alıp kâh alamayıp (sıra gelmez, eczane kapandır yada ilaç biter... SSK ile anlaşmalı tek eczane) aynı yolu tekrar yürüyüp, eve geldiğim günlerden beni kurtardı ya... Bunu bilir ve bunu söylerim...

hipermuhafazakar
10-31-2010, 17:54
Başbakandan 10 açılış

http://www.sanliurfa.com/images/spacer.gif
30 Ekim 2010 Saat 19:00
http://www.sanliurfa.com/images/spacer.gif
Şanlıurfa'yı ziyaret edecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yarın 10 adet yeni tesisin açılışını yaptı

Çevre ve Orman Bakanlığı’na bağlı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından tamamlanan 10 tesis, (31 Ekim) Şanlıurfa’da Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından hizmete alınacaktır.

Ø Harran Ovası Sulaması 6. Kısım,

Ø Yukarı Harran Ovası Sulaması,

Ø Balıkesir Havran Barajı,

Ø Şırnak Barajı,

Ø Isparta Şarkikaraağaç Köprüköy Barajı ve Sulaması,

Ø Kahramanmaraş İçme Suyu Arıtma Tesisi,

Ø Zonguldak İçme Suyu Derivasyon Tüneli ve Regülatörü,

Ø Sivas Ulaş Karacalar Barajı Sulaması,

Ø Yozgat Yerköy Yenimahalle Sulaması,

Ø Kayseri Zamantı Derivasyon Tüneli ve Regülatörü

Tesislerle;

93.192 hektar arazi sulanacak, 36 milyon metreküp içme suyu temin edilecek ve 18 milyon kilowatt.saat hidroelektrik enerji üretilecektir. Tesislerin maliyeti 1.104.000.000 TL’dir.

Şanlıurfa’daki açılış programı öncesinde, Ilısu projesi kapsamında TOKİ tarafından tamamlanan Yeni Ilısu Köyü konutlarının anahtarları, Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından hak sahiplerine teslim edilecektir.

Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN ve beraberindeki heyet ayrıca Ilısu Baraj inşaatında incelemelerde bulunacaktır.

Hakan Özkan
11-05-2010, 09:08
Emeğine sağlık arkadaşım , yapılanları unutan zihinler için sürekli bu konular canlı tutulması gerekir.