fatih kısaparmak balon baskılı balon Ak Kardeşlerime Selamlar! - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ak Kardeşlerime Selamlar!

Beylerbeyi
06-12-2008, 19:20
Ülkemizin geleceginin en büyük aydınlatıcısı olan Ak gençlere selamlar. ben Batmandan Murat Emin. ülkemi sevdiğim için Ak partiliyim. halkın çoğunluğunun isteklerine cevap vermek, mazlumun derdine derman olmak için yola çıkan Ak Parti'nin neferi olmak için buradayız. büyük çoğunluk, küçük ve ülke düşmanı azınlığa boyun eğmeyecek. Adnan Menderes'ten günümüze sürekli ülkemizi sömüren, "devletin malı deniz yemeyen keriz" sloganına kendine düstur edinen kan emicilerden artık kurtulma vakti gelmiştir. Allah'ın izniyle bu kurtuluş Ak gençlikle olacaktır. hepinize saygı ve selamlarımı sunarım

maviinsan
06-12-2008, 19:21
aleyküm selam.Hoş geldiniz

akgenclik56
06-12-2008, 19:21
aleykum selam hoşgeldiniz. :-*

Necip Fazıl
06-12-2008, 19:23
Aleyküm selam höşgeldiniz efendim :-*

Demokrat
06-12-2008, 19:24
Aslinda murat yeni bir üye degil, agustosta onu buraya davet etmistim ama öyle kaldi...
murat kardesimi tam 4 senedir internet araciligiyla tanirim, cok iyi bir ak partili, cok iyi bir insandir...Dini bütün, bilgili bir arkadasimiz alemdarla ayni yapiya sahip cok iyi anlasacaklar muratta onun gibi sinirli ve ayni uslubu kullanir..
Kürt kökenlidir ve az bucuk kürt milliyetciligi vardir :).. kibrista okuyor, batmanlidir...
Ben bir kez daha murata hos geldin diyorum, paylasimlarini dört gözle bekliyoruz kardesim ;)

Mcht_Ln
06-12-2008, 19:28
Hosgeldin kardeşim. :-*

Nazende
06-12-2008, 19:29
Aleyküm Selam;
Aramıza hoşgeldiniz Murat bey,
referansınızda geldiğine göre sizi aktif ve daimi olarak görmeyi dileriz....

Beylerbeyi
06-12-2008, 19:33
teşekkür ederim arkadaşlar. demokrat kardeşim ahmet'e çok teşekkür ederim. beni bu forumla tanıştırdığı için. dediği gibi dört yıldır tanışıyoruz. şeker gibi çocuktur ama biraz fazla demokrat gibi geliyor bana :) kendisiyle lanet bir forumda tanıştık. tamamen chp lilerden oluşan yönetici kadrosuyla adam akıllı bir şeyler yazan bizleri sürekli banladılar. kutsal saydığımız değerlere habire küfür ediyorlar. bir kez daha deniyeyim dedim başka bir nickle girdim siteye 15 mesajıma dayanabildiler anayasa mahkemesi üyeleri için kullandığım "teneke kafalılar" tabiri dolayısıyla banladılar beni. bir daha girmiyecem oraya. benim kendi forumum varken orada yazmaya ısrar etmek mantıksızcaydı zaten.

bu arada demokrat kardeşimin benim için kullandığı "Kürt milliyetçisi" tabiri doğru değil. ırk ayrımından nefret ederim. bir ırkı bir diğerine üstün tutmakla hiç bir yere varılmaz. kaldı ki Kürtçe bile bilmiyorum :-[

bu arada akgençlik56 selamlar kardeşim. bende aslen siirtliyim.

Demokrat
06-12-2008, 19:36
Evet muratla adi lazim degil bir forumdan tanisiyoruz o forumu en son admin olarak biraktim, önde gelen ögrenci forumlarindan biriydim, gerci murat agresif oldugu icin oraya laf atiyor ama ben orada cok sey ögrendim, cok kisiyi tanidim, muratida orada tanidim :)..
evet murat milliyetci degilim diyor ama onu birazda bize sorun..ben ne kadar ilimlisysam, muratta o kadar serttir, chp lileri hic sevmez :)...
forumda kisa zamanda sevilen kisilerden olacak ondan hic süphem yok ;)

tayyipleyiz
06-12-2008, 19:48
Aramıza hoşgeldiniz Murat Bey! :)

Ahmet Bey ile beraber olmanız, onun kişiliğine yakın olduğunuz tarafında beni yönlendirdi. Botlarınızı boyamam baştan söyeleyim de ... :-X

Paylaşımlardan istifade duamız olsun. :)

Demokrat
06-12-2008, 19:49
Aramıza hoşgeldiniz Murat Bey! :)

Ahmet Bey ile beraber olmanız, onun kişiliğine yakın olduğunuz tarafında beni yönlendirdi. Botlarınızı boyamam baştan söyeleyim de ... :-X

Paylaşımlardan istifade duamız olsun. :)

muratcim bu levent abimiz, paylasimlariyla yüregimizin pasini siler kendisi yöneticilikte cömez oldugu icin simdilik benim emir erim :)

tayyipleyiz
06-12-2008, 19:50
İyi bir tanıtım olmadı kusura bakmayın Murat Bey ... :)

Demokrat
06-12-2008, 19:52
İyi bir tanıtım olmadı kusura bakmayın Murat Bey ... :)

Fazla resmiyete gerek yok, Murat yabanci degil oda cömez ama o okeyin cömezi, habire sanal okeyde kafasina vuruyorum :) o yüzden bana usta der 8)

tayyipleyiz
06-12-2008, 19:55
Hiyerarşiye devam yani ... :)

Demokrat
06-12-2008, 19:56
Hiyerarşiye devam yani ... :)

bi zahmet 8)

Demokrat
06-12-2008, 23:57
muratcim senin tanisma basligi, muhittin gelince kaynamis :)

Neşe
06-12-2008, 23:58
aleyküm selam hoşgeldiniz...

Beylerbeyi
06-12-2008, 23:59

birazdan boğazlıcam onu :D

kabahat sende banlasana adamı :)

senin bu hoşgörün sayesinde çok şey kaybediyoruz. Allah ıslah etsin seni ;D

tayyipleyiz
06-13-2008, 00:01
Biri hoşgörümü dedi ... ;)

Demokrat
06-13-2008, 00:01

Murat beni taniyamamissin ben her görüsün kendini ifade etmesi taraftariyim senin gibi radikal degilim abicim :).. Allahtan burada fikirlerin uyusuyor yoksa ts de oldugu gibi 10 rumuz alirdin 8)

Berika
06-13-2008, 00:07
güzel giriş :)

hoşgeldiniz memnun olduk :)

Demokrat
06-13-2008, 00:09

murat simdi üyeleri tanistirayim..
Bu arkadasimiz zeynep arkadasimiz ilk haberleri ondan aliriz, bilgildir, efendidir, saygilidir ancak ayin enlerinde mutlaka yer almali, anketlerde oy verilmeli yoksa :( :( böyle bir hal aliyor :)

Beylerbeyi
06-13-2008, 00:16

Murat beni taniyamamissin ben her görüsün kendini ifade etmesi taraftariyim senin gibi radikal degilim abicim :).. Allahtan burada fikirlerin uyusuyor yoksa ts de oldugu gibi 10 rumuz alirdin 8)

ben mi seni tanıyamamışım. :)

bende her görüşün kendini ifade etmesi gerektiğini düşünüyorum da başkaları benim görüşümü dinlemek dahi istemiyorlar.

düşünüyorum biraz. siyasette hoşgörü pekte işe yaramıyor. mesela osmanlı. o kadar hoşgörülüydü de ne oldu? 500 yıl boyunca Tunus'a hakim oldu şimdi tunus'ta türkçe yi bilen kimse yok. oysa fransızlar 50 yılda tunusluların çoğuna zorla da olsa fransızca öğrettiler. tunus'ta fransız kültürü hakim.

yavuz sultan selim'in babası 2.bayezıd çok hoşgörülüydü doğru dürüst toprak kazandırmadı osmanlıya. yeniçeri nin osmanlı yönetiminde etkili olmasını Yavuz Sultan Selim geciktirdi. tahta geçer geçmez törenle kendine karşı gelen yönetimde parazitlik yapan binlerce kişinin kellesini uçurdu. bundan sonra kimsenin sesi çıkmadı yavuz sultan selim'de sadece 8 yılda osmanlı topraklarını ikiye katladı.

adnan menderes hoşgörülüydü. sonunda idam edildi. chp li bi hıyar adnan menderesin yakasına yapışıp "özgürlük istiyorum" deyince merhum "başbakanın yakasına yapışacak kadar özgürsün" demişti.

tugut özal mesut yılmaz'a hoşgörülü davranınca ülkenin kaderi değişti.

bakıyorum da 50 yıldır bu "teneke kafalılara" hoşgörülü davranıyoruz ama işe yaramıyor. ya darbe oluyor ya idam ediyorlar ya da bir şekilde baştan indiriyorlar. anladım ki sert olacaksın. bunlara yavuz sultan selim gerek. tayyip amcanın yerinde olsaydım ilk işim idamı geri getirmek olurdu. taksim meydanında başta deniz baykal önder sav kemal anadol olmak üzere ülkemizdeki en az üç bin paraziti törenle asardım >:( gör bakalım bir daha sesleri çıkıyor mu?

Berika
06-13-2008, 00:18

murat simdi üyeleri tanistirayim..
Bu arkadasimiz zeynep arkadasimiz ilk haberleri ondan aliriz, bilgildir, efendidir, saygilidir ancak ayin enlerinde mutlaka yer almali, anketlerde oy verilmeli yoksa :( :( böyle bir hal aliyor :)

teşekkür ederim efendim güzel sözleriniz için :)

EpiVaTeS
06-13-2008, 00:19
aleykumselam aramıza hoşgeldiniz daimi olmanız dileğiyle

KırıkTesti
06-13-2008, 00:24
Aleykum Selam,

Bu hevesli ve heyecanlı selamlamanızdan dolayı teşekkür ederiz, inşaAllah hevesiniz kırılmaz ve umutsuz olmazsınız ...

merve
06-13-2008, 00:25
Aleyküm selam hoşgeldiniz...

EpiVaTeS
06-13-2008, 00:27
ahmet yine beni sakız etmeden duramamışsın....
bu arada murat kardeş ve diğer arkadaş hoş gelmişsiniz tekrardan ben Alemdar tanıştığımıza memnun oldum...

LüGaT
06-13-2008, 00:28
Hoşgeldin kardeş,

Yalnız zorbaların ismi tarihten silinir, sonsuzluğun sahibi de onları sonsuz unutulmuşlukla başbaşa bırakır. Osmanlı'yı herkes unutsa, o erdemi, o vecd dönemini yaşatanları Allah unutmaz. Hatta unutturmaz da; böyle asırlar sonra dillerimize gönüllerimize misafir eder.

Osmanlı fetheder, Fransa işgal eder ;) Ben zafere zafer demem zafer ahlaklı olmayınca.

Tayyip Erdoğan hizmet eder, o hıyar da hala ortalarda hıyarlık yapar ;) Hoşgörüye devam ;)

Demokrat
06-13-2008, 00:31
bu arada murat kardeş ve diğer arkadaş hoş gelmişsiniz tekrardan ben Alemdar tanıştığımıza memnun oldum...

sevdigimdendir abicim..muratla cok iyi anlasacaksin, senle ayni kafadan yani ikiniz sanki bir elmanin iki yarisisiniz abicim ;)

EpiVaTeS
06-13-2008, 00:34

sen öyle diyorsan öyledir...
ben anlaşılmayacak biri değilim zaten

sevdigimdendir abicim..muratla cok iyi anlasacaksin, senle ayni kafadan yani ikiniz sanki bir elmanin iki yarisisiniz abicim ;)

Demokrat
06-13-2008, 00:35

seni bilen bilir abicim, bilmeyende ögrenir 8) ayrica murat bilgi yarismalarinda bize rakipte olacak, cok bilmisligide vardir :)

EpiVaTeS
06-13-2008, 00:36

seni bilen bilir abicim, bilmeyende ögrenir 8) ayrica murat bilgi yarismalarinda bize rakipte olacak, cok bilmisligide vardir :)

özgün gibi olmasında

Beylerbeyi
Hoşgeldin kardeş,

Yalnız zorbaların ismi tarihten silinir, sonsuzluğun sahibi de onları sonsuz unutulmuşlukla başbaşa bırakır. Osmanlı'yı herkes unutsa, o erdemi, o vecd dönemini yaşatanları Allah unutmaz. Hatta unutturmaz da; böyle asırlar sonra dillerimize gönüllerimize misafir eder.

Osmanlı fetheder, Fransa işgal eder ;) Ben zafere zafer demem zafer ahlaklı olmayınca.

Tayyip Erdoğan hizmet eder, o hıyar da hala ortalarda hıyarlık yapar ;) Hoşgörüye devam ;)

kesinlikle hoşgörüye devam. ama hoşgörüyle beraber sertlikte lazım. yoksa bu hıyarlar yakamızıda sıkar arkamızdan da vururlar.

Hüdaverdi
Normal insansın dimi hocam :D
Siteye kemolar,porselenler doldurmaya başladıda ;D
Ve aleykum selam hoş geldin aramıza,iyi forumlar.

EpiVaTeS
06-13-2008, 00:37
evet kemo ve porselen avcısı ve savıcısı da lazım ... 8)

LüGaT
06-13-2008, 00:37
Hoşgeldin kardeş,

kesinlikle hoşgörüye devam. ama hoşgörüyle beraber sertlikte lazım. yoksa bu hıyarlar yakamızıda sıkar arkamızdan da vururlar.

Zalime karşı heybetle, mazluma karşı şefkatle inşallah ;)

Beylerbeyi
06-13-2008, 00:38
Normal insansın dimi hocam :D
Siteye kemolar,porselenler doldurmaya başladıda ;D
Ve aleykum selam hoş geldin aramıza,iyi forumlar.

anlamadım

Demokrat
06-13-2008, 00:39
Hoşgeldin kardeş,

Murat herkesin yogurt yiyisi farklidir..sen vakit tarzi bir tarzi benimsersin ben zaman tarzi sonucta tariklerimiz farkli olsada yollarimiz aynidir..
sp ile ak parti arasindaki fark nedir? ;)

Beylerbeyi
06-13-2008, 00:41
Hoşgeldin kardeş,

Murat herkesin yogurt yiyisi farklidir..sen vakit tarzi bir tarzi benimsersin ben zaman tarzi sonucta tariklerimiz farkli olsada yollarimiz aynidir..
sp ile ak parti arasindaki fark nedir? ;)

ooooo say say bitmez. :)

biz hoşgörülü onlar sert insanlardır :D

Demokrat
06-13-2008, 00:42
neyse bundan sonra sitedeki sp lilerle sen ilgileneceksin nede olsa eski sp lisin bizim gibi eski ülkücü degilsin 8)

Berika
06-13-2008, 00:42
benzerlik desek daha kolay olur ;D

Beylerbeyi
06-13-2008, 00:45
neyse bundan sonra sitedeki sp lilerle sen ilgileneceksin nede olsa eski sp lisin bizim gibi eski ülkücü degilsin 8)

beni Kürt milliyetçisi yaptın şimdi de eski SP ci yapıyorsun. boşa uğraşma sinirlendiremeyeceksin beni ;)

Demokrat
06-13-2008, 00:46

beni Kürt milliyetçisi yaptın şimdi de eski SP ci yapıyorsun. boşa uğraşma sinirlendiremeyeceksin beni ;)

Degil misin, hala daha onlarin yurdunda kaliyor musun bakayim 8)

Beylerbeyi
06-13-2008, 00:56

Degil misin, hala daha onlarin yurdunda kaliyor musun bakayim 8)

ne yurdu yav. ilk dönem kaldım sadece. ne yapsaydım Kıbrıs gibi bi yerde kız erkek karışık yerde mi kalsaydım :)

abicim adamlar çok sert yav. bir ara chp li olasım bile geldi :D

zaten tayyip'i sevdiğim için hep mesafeli durdular bana ama çok faydam dokundu onlara. çok iş yaptım çok. helal olsun hakkım.

adamların her biri günde 3 milli gazete alıyor. bana da rica edinceler bende 3 tane istettim :) neyse bakıyorum içine bomboş. yav ona kim gazete diyor. iyice anlaşılsın diye isminde bile gazete geçiyor. milli gazetede :)

bir ara erdoğanın bir sözü vardı aynen şöyle: "deprem için ilahi adalet demek cahilliktir, acziyetliktir" adam çok başka şekilde söylemiş ama düşüncesi milli gazetede ilk sayfada böyle yer almıştı. arkadaş bu haberi görmeden okudum kendisine fakat bu sözü erdoğanın değilde erbakanın söylediğini anlattım :) bu başladı erbakanı övmeye. şu düşünceye bak ne de muhteşem konuşmuş harika söylemiş yok bilmem ne. sonra verdim gazeteyi kendisine okuyunca kızarmaya başladı. işin içeriğine pek dikkat etmiyorlar erbakan yapmışsa kesin doğru erdoğan yapmışsa genel olarak yanlıştır diye düşünüyorlar.

HAKAN YALÇIN
06-13-2008, 01:03
Ülkemizin geleceginin en büyük aydınlatıcısı olan Ak gençlere selamlar. ben Batmandan Murat Emin. ülkemi sevdiğim için Ak partiliyim. halkın çoğunluğunun isteklerine cevap vermek, mazlumun derdine derman olmak için yola çıkan Ak Parti'nin neferi olmak için buradayız. büyük çoğunluk, küçük ve ülke düşmanı azınlığa boyun eğmeyecek. Adnan Menderes'ten günümüze sürekli ülkemizi sömüren, "devletin malı deniz yemeyen keriz" sloganına kendine düstur edinen kan emicilerden artık kurtulma vakti gelmiştir. Allah'ın izniyle bu kurtuluş Ak gençlikle olacaktır. hepinize saygı ve selamlarımı sunarım

hoşgeldin. anlamadığım bu arkadaşa neden herkes az yazmış?

Kafes
06-13-2008, 01:04
Hakan komedisin evlat

HAKAN YALÇIN
06-13-2008, 01:05
baba büyüksün. yaş kaç

Beylerbeyi
06-13-2008, 01:32

;D

hadi cevap verin bakalım. niye böyle az yazmışsınız he?

HAKAN YALÇIN
06-13-2008, 01:34

;D

hadi cevap verin bakalım. niye böyle az yazmışsınız he?

Çünkü benim gibi popüler değil.

Demokrat
06-13-2008, 01:35
hakan nedenini söyleyim..murat burada kalici sen bugün varsin, yarin yoksun o yüzden bir sayfaya herseyi sigdirdik 8)

HAKAN YALÇIN
06-13-2008, 01:36
hakan nedenini söyleyim..murat burada kalici sen bugün varsin, yarin yoksun o yüzden bir sayfaya herseyi sigdirdik 8)

demek sinsi planların var. ne zaman atacaksın beni. söyle de ona göre hazırlık yapayım. :D

Kafes
06-13-2008, 01:43

demek sinsi planların var. ne zaman atacaksın beni. söyle de ona göre hazırlık yapayım. :D

valla bizim plan yapmamiza gerek bile kalmayacak sen bu gidisle tik gidersin ;)

Demokrat
06-13-2008, 01:45

bir gece ansizin gidebilirsin ne zaman mi belki yarin, belki yarindan da yakin 8)

Beylerbeyi
06-13-2008, 15:58
ahmet nerdesin msn yi açsana bi dakka

Demokrat
06-13-2008, 16:00

Dur adamim daha namazdan yeni geldim, ne isin var benle 8).. msn e girmiyorum bu siralar ;)

Beylerbeyi
06-13-2008, 16:03

Dur adamim daha namazdan yeni geldim, ne isin var benle 8).. msn e girmiyorum bu siralar ;)

Allah cezanı vermesin :) az gel msn ye bişi soracam. bak elimde ülker çikolata da var. gel çikolata verecem sana :)

Demokrat
06-13-2008, 16:06

Allah cezanı vermesin :) az gel msn ye bişi soracam. bak elimde ülker çikolata da var. gel çikolata verecem sana :)

Ülkerse yemem yok mu israil yada abd mali :) findikli milkaya hayir demem :)

Beylerbeyi
06-13-2008, 16:09

Ülkerse yemem yok mu israil yada abd mali :) findikli milkaya hayir demem :)

olmaz mı en Yahudilisinden var. nestle

gel artık sabrımı taşırma :)

Demokrat
06-13-2008, 16:11
tamam o zaman geliyorum...nestleye hayir demem 8)

EpiVaTeS
06-13-2008, 16:12

Ahmet ve Nestle yanyana hiç aklıma gelmezdi... 8)

Kafes
06-13-2008, 16:33
ben milka hastasiyim :D

elagözlüm
06-13-2008, 16:55
hoşgeldiniz hayırlı paylaşımlar.

Demokrat
06-13-2008, 21:53

Ahmet ve Nestle yanyana hiç aklıma gelmezdi... 8)

He Nestle kakolu sütte cok güzel iciliyor be abicim :)

Beylerbeyi
06-14-2008, 00:54
var mısın yok musun da yarışmacı kadın 45.000 ytl yi kabul etti. devam etseydi ne kadar kazanırdı diye devam ettiler. son iki kutuya iki tane 500.000 ytl kaldı. gitti 455.000 ytl.

Kafes
06-14-2008, 00:55
devam etseydi ne kadar kazanirdi mantigi kadar sacma bir mantik var mi ?

babam bile izliyor ya ona yanarim ;D

Beylerbeyi
06-14-2008, 01:03
devam etseydi ne kadar kazanirdi mantigi kadar sacma bir mantik var mi ?

babam bile izliyor ya ona yanarim ;D

:D

bana bakmayın. su içmeye mutfağa gidince tv yi açtım bir de baktım en sona iki 500.000 kalmış. şaşırdım.

devam etseydi ne kadar kazanırdı mantığı programın uzun sürmesi için.düşünsene yarışmacı ilk teklifi kabul ediyor show tv de 2 buçuk saat boyunca bön bön durur artık yerinde :) yarışma sıkıcı olsa gerek. bir ara izlerken 10 dan geriye sayıyotlardı sonra 20 den saydılar bazen iyice cıvıtıp 30 dan geriye sayıyorlar ;D her gün aynı format bunaltıcı. çok kalmaz bitirirler yarışmayı

Demokrat
06-14-2008, 01:04
evet yarismada baymaya basladi bize yeni heyacanlar, yeni idoller lazim 8)

Beylerbeyi
06-14-2008, 01:05
.....

tayyipleyiz
06-14-2008, 01:06
Kilitli yorum, desem ve kaçsam. 8)

sEbA
06-14-2008, 10:28
;D

çağlar
06-14-2008, 12:27
Aleykümselam...

Hoşgeldiniz...

Faydalı paylaşımlarda bulunmanız ve paylaşımlardan faydalanmanız dileği ile iyi forumlar...

Beylerbeyi
07-24-2008, 13:25
hey gidi hey. çömezken ki mesajım :)

ilk mesajımda selamlamıştım forumu. koskoca bir ay geçti aradan ;D

Hıfz-ı lisan
07-24-2008, 23:40
Hiçbir tanışma konusu bukadar gülümsetici olmamıştır :D

politikaci
07-24-2008, 23:40
hoşgeldiniz

Beylerbeyi
07-28-2008, 12:31
Hiçbir tanışma konusu bukadar gülümsetici olmamıştır :D

:D

tanışma konularında en çok benim msj rağbet görmüş ;D

Beylerbeyi
12-31-2008, 19:09
hey gidi hey. eski günlerim geldi aklıma. ;D
az nostalji yapayım dedim uzun uzun okudum sayfaları ne çabuk geçti 1.5 yıl :karasız: