fatih kısaparmak balon baskılı balon Ak Parti birgün yanlış bir iş yaparsa? - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ak Parti birgün yanlış bir iş yaparsa?

murat kurt
09-15-2007, 01:51
AkPartiyi seviyoruz Ak Partiliyiz ancak bir gün gelse ve partimiz yanlış bir şey yapsa göz mü yumarız yoksa doğruyu söyleyebilir miyiz bu kötü gidişat devem edrse Ak Parti den ayrılırmıyız?

Yâren
09-15-2007, 02:44
arkadaşım bence bizim bir ideoloji partisi olmadığımız kesin. bizlerinde bir ideoloji sevdamız yok demekki bizler partizan değiliz takım tutar gibi yensende yenilsende gönlümdesin demek olmaz bence. aksi halde chp-mhp partizanlarından farkımız kalmaz.

R.T.E.
09-15-2007, 18:25
ben ayrılmam arkadaş ayrılan ayrılsın.
yapacağı yanlış ne olursa olsun. ;)

maviinsan
09-15-2007, 18:47
Yanlış yapılırsa yapanı uyarırız.Olmazsa bir çaresine bakarız.Takım tutar gibi parti tutulmaz.

Eğer Tayyip ERDOĞAN,ABDULLAH GÜL,BÜLENT ARINÇ ve diğerleri öyle yapsaydı bugün Ak parti olmazdı

Mcht_Ln
09-15-2007, 18:51
Hatasız kul olmaz.Elbette birgün bir yerlerde yanlış olacak.Önemli olan yanlışları tespit edip doğru zamanda uyarmak.Bizde bunu yapacağız.

office
09-16-2007, 13:04
osmanlı yıkıldı akpartide yıkılcak bu dünya sultan süleymana kalmadı akpartiyemi kalcak, yanlış yapar sa affedilir fakat hatalar devam edilirsen oyumda haram olur sevgimde

Halit ALBAYRAK
09-18-2007, 16:25
AMACIMIZ HAK YOLUNDA HALKA HİZMET, TEDBİRİ AL.., TAKDİR CENABI HAKKIN

akp4ever
09-18-2007, 19:29
ne yalan söleyeyim piyasada akp'nin yerini tutacak parti yok.ilerde ne olur bilemem bu yüzden sonuna kadar akp. ne olursa olsun... ;D

Kafes
09-18-2007, 19:40
akp nin yerini kimse tutamaz cunku cok ugrasilarla bu yere geldiler. ancak isimlerini degistirmek zorunda kalabilirler belki gelecekte.. yani akp nin asil adamlari oradan ayrilip baska bir parti kurarlarsa o partiye yonelirim heralde.

akp4ever
09-18-2007, 20:33
akp nin yerini kimse tutamaz cunku cok ugrasilarla bu yere geldiler. ancak isimlerini degistirmek zorunda kalabilirler belki gelecekte.. yani akp nin asil adamlari oradan ayrilip baska bir parti kurarlarsa o partiye yonelirim heralde.

aman Allah korusun biz bu filmi bi kere gördük inşalah bir daha olmaz.. :-[

sidre
09-18-2007, 20:43
Yanlış yapılırsa yapanı uyarırız.Olmazsa bir çaresine bakarız.Takım tutar gibi parti tutulmaz.

Eğer Tayyip ERDOĞAN,ABDULLAH GÜL,BÜLENT ARINÇ ve diğerleri öyle yapsaydı bugün Ak parti olmazdı
eklenecek bırsey yoksanırım

vuslat_19
09-20-2007, 18:36

kesinlikle çok haklısın
ALLAH şaşırtmasın

ismet
09-21-2007, 19:25
AKparti nin böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum ama eğer olursa doğru düşünen başka bir parti ararım AKparti bugün ve yarın doğru parti olacağını düşündüğümüz için AKparti arkasındayız. Doğru yoldaki bir partinin de yanlış yapacağını düşünmüyorum

kara_Davut
10-13-2007, 18:55
AK PARTİ ŞUANA KADAR HATA YAPMADI YAPTIYSADA DÜZELT İ

AK PARTİMİZ HER ŞEYİ TÜRKİYE İÇİN YAPIYOR.. AK PARTİ YANLIŞ YAPARSA HATASINI MUHAKKAK ÖGRENİR DÜZELTİR EGER DÜZELTMEZSE ZATEN BU MİLLET HERŞEYİN HESABINI SORAR .

AMA AK PARTİ BU GRUPLA BU AZİMLE GİDERSE HİÇ BİR HATA YAPMAZ ALLAHIN İZNİYLE ...

YOLUN AÇIK OLSUN AK PARTİ

Meftun
10-15-2007, 18:47
valla arkadaşlar tayyip erdoğan nereye ben oraya!!! ;D

akgulrafet
11-13-2007, 01:37
ASLINDA BU KONUYU ŞÖYLE DEĞERLENDİRELİM MANEVİ DEĞERLERİMİZE YANLIŞI OLURSA BİR NUMARALI DÜŞMANI OLURUM DİĞER YANLIŞLIKLAR DÜZELTİLİR. BIRAKMAK YOK YOLA DEVAM DERİZ SABIRLA BU İŞİ GETİRİRİZ. SADECE MANEVİ DEĞERE KARIŞAMAZ

SAyid
11-13-2007, 16:13
Arkadaslar korkmayın ALLAH korkusu olan birisi yanlış yapmaz... o yüzden böyle kötü seyler düşünmeyein bence... ;)

tua68
11-15-2007, 10:57
Onu o zaman düşünürüm..Söz söylemek için erken..

tozkaldiran
11-15-2007, 11:14
AMACIMIZ HAK YOLUNDA HALKA HİZMET, TEDBİRİ AL.., TAKDİR CENABI HAKKIN

katılıyorum...

beykozluu
11-15-2007, 11:44
Arkadaslar korkmayın ALLAH korkusu olan birisi yanlış yapmaz... o yüzden böyle kötü seyler düşünmeyein bence... ;)

NE YANİ TEK ALLAH KORKUSU TAYYİP TE Mİ VAR DİĞERLERİ ALLAH TAN KORKMAZ KULDAN UTANMAZ DEĞİL Mİ SANA GORE
SIRF MUSLUMANLIĞINDAN DOLAYIMI OYUNUZU AK PARTIEYE VERIYORSUNUZ SİZ
Kİ KESKE IYI BIR MUSLUMAN OLDUĞUNA INANSAM SIZDEN DAHA KOYU BIR AKPLI OLURDM AMA GOREMIYORM IRAK TA Kİ MILYONLARCA MASUM MUSLUMAN KARDESIMIZI KATLEDEN ABD ASKERI ICIN KAHRAMAN ABD ASKERLERININ YURTLARINA SAĞ SALIM DONMESI ICIN DUA EDEN BIRISI KİLİSE ACAN
ESKIDEN AB KARSITI IKEN AB HRISTIYAN KLUBUDUR DERKEN SUAN AB NIN DAYATTIĞI HERSEYE EYVALLAH CEKEN GURURUMUZU AYKLAR ALTINA ALAN BIRI AMA GELISEREK DEĞİSTI DİMİ PARDON

SAyid
11-15-2007, 14:01
ewet diğerlerinde yok Allah korkusu bence... bu hükümetten önce annelerimiz bir araya gelip te kur'an sohbeti edemiyordu hemen baskın oluyordu o günleride gördü bu ülke kardesim sen nediyon yaa kuran kurslarına baskınlar oluyordu bunların hepsini gördük biz.... sırf müslümanlığından dolayı versem nolacak ki veremezmiyim? yaaa sallama usulü konusmayın sizin dediklerinizi biz niye göremiyoruz bişeyler söylerken kanıtlarıyla ortaya koyun lütfen... çamur atmak kolay ama o çamurun ne yapışmasına ne de izinin kalmasına izin vereceğiz... durmak yok yola devam....

fbayezit
11-18-2007, 18:06
Partizan değil ama mantıgımızla hareket edip yalnısları düzeltmeli belki de hata yapanları uzaklasıtrmalıyız..Ama arkadaslar biliyorsunuz biz daha iyisini yapana kadar en iyisi biziz..Bizden iyisi YOK ! :)

RDönmezs
11-19-2007, 02:16
bahçeli gibi ip atmaz:D
paykal gibi rodosa yüzcem diyip yüzmezlerden değiller:D
AK PARTİ bi numara

Yâren
11-19-2007, 03:08

NE YANİ TEK ALLAH KORKUSU TAYYİP TE Mİ VAR DİĞERLERİ ALLAH TAN KORKMAZ KULDAN UTANMAZ DEĞİL Mİ SANA GORE
SIRF MUSLUMANLIĞINDAN DOLAYIMI OYUNUZU AK PARTIEYE VERIYORSUNUZ SİZ
Kİ KESKE IYI BIR MUSLUMAN OLDUĞUNA INANSAM SIZDEN DAHA KOYU BIR AKPLI OLURDM AMA GOREMIYORM IRAK TA Kİ MILYONLARCA MASUM MUSLUMAN KARDESIMIZI KATLEDEN ABD ASKERI ICIN KAHRAMAN ABD ASKERLERININ YURTLARINA SAĞ SALIM DONMESI ICIN DUA EDEN BIRISI KİLİSE ACAN
ESKIDEN AB KARSITI IKEN AB HRISTIYAN KLUBUDUR DERKEN SUAN AB NIN DAYATTIĞI HERSEYE EYVALLAH CEKEN GURURUMUZU AYKLAR ALTINA ALAN BIRI AMA GELISEREK DEĞİSTI DİMİ PARDON

çelişkili konuşmalarınızı oturun bi düşünün bakalım.. muhalefet olmakla komik duruma düşmek arasındaki ince çizgiyi hep ihlal ediyorsunuz...
hem Erdoğan geri ci diyor hemde ab yolundaki ilerlemesini eleştiriyorsunuz.. hem dini istismar ediyor diyor hemde kilise açtı diyorsunuz.. bu nedemek ki şimdi,nasıl bir çelişki yumağı.. ne söyleyeceğizi de şaşırdınız artık..

o bahsettiğin gurur 99 yılında yıkmayı zaten başardınız.. bu ülkenin krizlere girdiği,enkaz haline döndüğü zamanda kapı kapı borc aradınız... şükürler olsunki sayın Erdoğan kurtarıcımız oldu...

selahattin_ay
11-19-2007, 03:26
tayyip diyor bir de kamer genc kilikli sey
kurban ol sen basbakanimiza

ZAksu
11-19-2007, 20:00
Arkadaşlar '' hatasızdır hata yapmaz ''derseniz Haşa bir beşerden ,kuldan üstün bir sıfat yuklemiş olursunuz bence ki RABB'im bundan muhafaza etsin.Amin
Hata yaparsa karşısında olurum kim olursa...

ZAksu
11-19-2007, 20:07
büyük konuşmayayım da muhtemelen öyle olur .Ama inşaALLAH öyle bir durum olmaz :)

mehmetal
11-22-2007, 01:06
bu kadar dogru ve güzel işlerin yanında bazen yanlışlarda olmalı :D

LüGaT
11-22-2007, 01:17
Parti amaç değil araç olmalı..

faruk_80
12-15-2007, 22:02
iki seçimdir oyumun adresi ak parti. yalnız 2 dönem icraatleri birinci dönem kadar iyi gelmiyor bana . özellikle tavır koyması gereken durumlarda geç kaldığını düşünüyorum son zamanlarda. özellikle dtp konusunda. umarım bu geç kalınan tavır koymalar yüzünden bu partinin canı yanmaz. yukarıda arkadaşın dediği gibi elbet dünya kimseye kalmadı aka da kalmayacak ama daha bu partinin ayakta kalması gerekiyor. çünkü şu anlık bir umut...

romakudüs
12-17-2007, 00:01
kötü giderse eğer kötülüğe müdahele edecek bir mevkide olursam çalışırım baktım olmuyor Allah havale eder ayrılırım

MaU_95
12-17-2007, 09:32
Mutlaka yanlış yapılacak. Mükemmel değiliz olamayız da. Hiç kimse mükemmelliğe ulaşamaz.
Yanlışı görüp eleştirmek bizim görevimiz. Yoksa biz ne işe yararız? Sadece alkış tutmak değil görevimiz.
Eğer ben kendimi AKP'li olarak görüyorsam birinci vazifem partimin hatalarını söyleyip düzeltmelerini beklemektir.
Ha bazen ben de yanılıyor olabilirim. Bana hata olarak görünen aslında hata değildir. Bunu da ancak zaman gösterir.
O yüzden bir yandan eleştirirken bir yandan sabretmeyi, eleştirinin dozunu kaçırmamayı da bileceğiz.
Bugün Türkiye'nin geldiği durum ortadadır. Her yönden çok iyi durumdayız ve daha da iyi olmaya devam ediyor. Sadece bir yanlış için tüm bunların silinmemesi lazım.
Göreceğiz, eleştireceğiz, tartışacağız, sabredeceğiz.

faruk_80
12-18-2007, 15:11
acaba ders alınıyormu yada hatalar düzeltme yönüne gidiliyormu

kobbal
12-18-2007, 15:15
bana aslında çoook büyük biryanlış yaptılar banada değil denizlili tüm gençlere

başkanımız dahiltümyönetimi iftira atarak görevden aldılar bunu yapanda belediye başkanı nihaz zeybekçidir

MuSTAFA KEMAL ATATÜRK
12-25-2007, 02:49
Ak parti yanlış yaparsa sonu karanlık olur......

maviinsan
12-25-2007, 20:47

merak etmeyin biz kolay kolay yanlış yapmayız.Yapsak bile farkına varırız.ÇÜnkü bizi bizim Baykal gibi burnu büyük bir genel başkanımız yok...

parabol
12-26-2007, 21:45

belkı bır gun yanlıs bır ıs yaparız ve sessızce karanlıga karısırız ama chp gıbı rezıl rusfa olup bataga saplanıp "ahh hayır bız saglık ıcın camur banyosu yapıyoruz yenı trenddd bu "demeyız..!!

Yavuz_ErTürk
12-26-2007, 21:56

belkı bır gun yanlıs bır ıs yaparız ve sessızce karanlıga karısırız ama chp gıbı rezıl rusfa olup bataga saplanıp "ahh hayır bız saglık ıcın camur banyosu yapıyoruz yenı trenddd bu "demeyız..!!

çok güldüm Allah ta seni güldürsün kardeşim.+1

Mehmet POLAT
12-29-2007, 11:48
...Allah doğru yolundan şaşırtmasın...

CeVHeR
12-31-2007, 02:40
Ak Parti birgün yanlış bir iş yapsa, ki mutlaka yapmıştır. Hatasız kul da , parti de olmaz deriz. Durmadan yola devam ederiz...

Ak_aracak
12-31-2007, 07:34
Olabilir hata yapılabilir.önemli olan onu telafi etmektir.çmuhakkaki su ana kadar belli konuularda hata yapılmıs olabilir.hata zaten insanoglunun özünde yokmudur.onun için gayet doğaldır.

mülayim
01-14-2008, 22:31
osmanlı yıkıldı akpartide yıkılcak bu dünya sultan süleymana kalmadı akpartiyemi kalcak, yanlış yapar sa affedilir fakat hatalar devam edilirsen oyumda haram olur sevgimde

beğendim çok güzel ve yerinde bir tespit
valla hergün hata yapıyor artık alıştık ama ne yapsak boş uyarıları da dinlemiyor sayın başbakan anlamadım gitti

AkSa- 34
01-14-2008, 23:08

valla hergün hata yapıyor artık alıştık ama ne yapsak boş uyarıları da dinlemiyor sayın başbakan anlamadım gitti

şuan sizde bir hata yaptıgınızın farkında oldugunu bilincindesiniz..akparti hataları telafi edebilme yeteneği var ya sizin!insanoğlu............. ;)

amasralii74.5
01-15-2008, 00:17

MÜLAYİM dostum ne yanlışı yaptılar ve yapıyorlar bunu açıklar mısın?başbakanımızı sen mi uyarıyorsun?sana olmaz mı diyor?hayır mülayim ben yanlışta ısrar edicem mi diyor?
senin canını bişey sıkmış anlaşılan sen de burda sıkıntını gideriyorsun?
canın sağolsun kardeş.yolun açık olsun DURMAK YOK YOLA DEVAM

mülayim
01-15-2008, 23:44

şuan sizde bir hata yaptıgınızın farkında oldugunu bilincindesiniz..akparti hataları telafi edebilme yeteneği var ya sizin!insanoğlu............. ;)

öyle mi?umarım öyledir.
sayın vecdi gönülün ağzıyla konuşuyorum şu an ıraka tezkere verilmedi lakin 4900 sortiye izin verilerek ırakın bombalanması sağlandı demedi mi?nerde bu hatanın telafisi dostum.orada ölen, şehid olan onbinlerce-yüzbinlerce dindaşımızın hesabının bizden sorulamayacağını mı düşünüyorsunuz.bu sadece bir örnekti

Duygu'Seli~
01-16-2008, 00:24

öyle mi?umarım öyledir.
sayın vecdi gönülün ağzıyla konuşuyorum şu an ıraka tezkere verilmedi lakin 4900 sortiye izin verilerek ırakın bombalanması sağlandı demedi mi?nerde bu hatanın telafisi dostum.orada ölen, şehid olan onbinlerce-yüzbinlerce dindaşımızın hesabının bizden sorulamayacağını mı düşünüyorsunuz.bu sadece bir örnekti

Kanıtlaaa.. Hadi bir ıraklı sivil öldü de..kanıtla bunu..Vecdi Gönül'ün kimi yada kimleri kastettiğini bilmeden iftira ediyorsun.. >:( ADAMSAN eğer çık bir tane sivilin öldüğünü kanıtla..Kanıtlamazsan ADAM değilsin........

Yunus_Emre
01-16-2008, 00:27
"Duyguseli" biraz daha sakin olursak daha iyi olur.Arkadasin amaci forum'u karistirmak,bizi birbirimize dusurmek,forum'un tansiyonunu artirmak.Sakin olalim.O arkadas saniyorum ki gerekn cevaplari aldi ;)

amasralii74.5
01-16-2008, 14:03
mülayim kardeş kızma ama barzani de senin gibi konuşuyor
bak ben hiçbir müslümanın bir kılına bile zarar gelmesini istemem.eminim ki bunu bizim akkadrolar da hiç istemiyorlar.ama sen biz ırak ı vurduk, müslümanları katlettik dersen barzaniden farkın kalmaz .

TÜRK EVLADI
01-16-2008, 14:08
[i][b]Partimiz insanlardan yani bizden oluşuyor ve HATASIZ KUL olmadığına göre yanlışı mutlaka olacak!

Fakat önemli olan Niyeti doğru olanın ve niyetini doğru stratejilerle kabul ettirenin tarafında olmaktır bana göre...

AKMURAT
01-16-2008, 15:22
Asla goz yummazdim.Yanlisini dile getirirdim!!!

laterna68
01-16-2008, 16:11
partimizden ayrılma noktasına getirecek kadar büyük bir yanlışın yapılacağını hiiiç zannnetmiyorum..kimse keyfine göre iş yapmıyor ki büyük yanlışlar olsun ayrıca bu işler düşünmeden tartışmadan alınacak kararların olduğu yer değil......sözkonusu devletimiz... başbakımızda partimizde her şeyin farkındalar ve hassaslar ...elbette bazı sorunlar olabilir..zaman ...zaman ..sonuna kadar güveniyorum da seviyorum da...yola devam...

minegül
01-19-2008, 01:18
Akparti bir gün yanlış bir iş yapsa ne olurdu acaba? Tabiki bunu kabullenmek istemezdim. Çünkü biz bu partide doğrularımızı, inandıklarımızı ve sevdiklerimizi bulduğumuz için seviyoruz. Akparti bana göre her zman adına yakışır bir tavırla yoluna devam edecek. Sayın başbakanımız partinin başında oldukça, bu parti her zman ülke çıkarlarına uğruna yol aldıkça bizimde, partimizinde, inanlarında yüzü inşallah yere eğilmez.

[glow=red,2,300][glow=red,2,300] HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN

Ersel ERDOĞAN
01-28-2008, 19:54
en son yapacağım iş AkPartiyi terk etmektir...
Ben ne yaparsa yapsın yaptığı işin mantıkLı oldugunu biliyorum Başbakanımızın.... Nerden nereye die düşünmeLi

esma_
01-28-2008, 20:01
NİYE VAROLANLA ALAKALI DEĞİLİZ DE ACABA BÖYLE OLURSA İLE ALAKALIYIZ.........(artı onu o zaman düşünürüz...)

İLGİNÇ GELDİ!..

amasralii74.5
01-29-2008, 04:24
benim de bir ricam var
bence de bu konu artık forumda fazla kaldı.
yani insanları karamsarlığa iten bir havası var.konu hakkında birçok arkadaşımızın görüşünü aldık.ben ce bu kadar yeter.ne dersiniz?
konuyu açan arkadaşımıza teşekkür ederek,forumdan kaldırılmasını rica ediyorum.

Enfal
02-21-2008, 22:37
"AK PARTİ BİR GÜN YANLIŞ BİR İŞ YAPSA? " Şimdiye kadar hiç yapmamış mı yani? O anlama geliyor bu. Yapmayın ya!Abartıyoruz biraz.Bana göre tabi!

Susmak
02-22-2008, 11:01
benim de bir ricam var
bence de bu konu artık forumda fazla kaldı.
yani insanları karamsarlığa iten bir havası var.konu hakkında birçok arkadaşımızın görüşünü aldık.ben ce bu kadar yeter.ne dersiniz?
konuyu açan arkadaşımıza teşekkür ederek,forumdan kaldırılmasını rica ediyorum.
Bende katiliyorum sünkü akp o kadar yanlis yapiyor ki , Millet hangi yanlisinda ne kadar akp yi tehammül edecegini sasirdi. Birde birsey yapiyormus izlemini vermese secmenlere icin karar vermek daha kolay olacak

TÜRK EVLADI
03-01-2008, 15:46
Bende katiliyorum sünkü akp o kadar yanlis yapiyor ki , Millet hangi yanlisinda ne kadar akp yi tehammül edecegini sasirdi. Birde birsey yapiyormus izlemini vermese secmenlere icin karar vermek daha kolay olacak
[i][b]Senin gibi hükümeti kendsi sanki bişeymiş gibi eleştirenler yok mu...

Bitiyorum valla...

Hüdaverdi
03-01-2008, 15:52
Elbet birgün ak partide dağılacak ama şimdilik sakin,ne zaman kendi içinde bölünmeye başlıcak o zaman ak parti diye bir parti kalmıcak :)
Pek takip etmem partilerin yaptıklarını,daha çok chp'yi ederim ama ak partinin yaptığı şu 2 şeyi asla unutmam; terörist israil cumhurbaşkanını meclise sokması ve İran'a israile karşı yumuşak ol tavsiyesinde bulunmaları...Çeçen,Filistin,Somali halkı için bir şey yapmaması >:(

Saltuk Buğra Han
03-01-2008, 16:06
Hiç bir parti ak sütten çıkmış kaşık değildir.Her zaman hata yapılır.Küçük hatalarda yapılır.Küçük hatalardan büyük dersler çıkarmayıp ,bu sefer büyük hatalar yapmayada başladığında ise durum kötüdür. İşte o zaman , % 47 oy ,o partiyi alır ayağının altında ezer ve bir kenara doğru %1 olarak savurur atar.
Büyük hatalar yapmamak dileğimle.
Allah Türk'ü korusun.

Necip Fazil
03-01-2008, 16:09
Ak Parti okadar yanlış yapıyor ki, millet hangisine kızacağını şaşıyor demek ki ... Sandık başında kafalarına silah mı dayatılıyor bu milletin yoksa bahsettiğiniz millet uzaydakiler mi ?

VesseLam

ASENA58
03-01-2008, 16:29
vakıflar yasasının geçmesi bir yanlış
yanlışı yaptılar bile
şimdi misyonerlik faaliyetlerini seyretmek kaldı.

azize
03-01-2008, 16:30
Ak Parti okadar yanlış yapıyor ki, millet hangisine kızacağını şaşıyor demek ki ... Sandık başında kafalarına silah mı dayatılıyor bu milletin yoksa bahsettiğiniz millet uzaydakiler mi ?

VesseLam

kesin silah kesin...

Necip Fazil
03-01-2008, 16:37
Biri bizi dindarlık ile suçlar, biride misyonerlik ile ... Nede olsa avanalık para ile değil.

VesseLam

Enfal
03-01-2008, 19:17
yanlışı yaptılar bile

Evet vakıflar yasası gerçekten büyük bir yanlış oldu.

Susmak
03-01-2008, 22:23
Yapacagi hatanin Limiti varmi ? merak ettim ;),Bence konu basligini Hata yaparsa yerine,Kac hata yaparsa diye sorsaniz daha iyi olur :)

MHAKANM
03-02-2008, 02:06
bilmeden yaptıysa kabulüm hayatta bırakmam ama bilerek yaptıysa yönetici olmak zor ,yetmiş milyonun hakkı var akp düşünsün ama ben bırakmam

sadakte
03-22-2008, 16:14
böyle bir yanlış içine düşeceğimizi sanmıyorum... olduğunu farz edersekte ilk görevemiz o yanlışı göstermek yanlıştan dönmeleri için onlara uyarmaktır. biz oy verip gerisi bizi ilgilendirmez diyen bir grup değiliz ondan sanal alemde görüşlerimizi dile getiriyoruz. ayrıca yapılan yanlış olursada kabulumuz dersek hata ederiz. biz takım tutar gibi parti tutanlardan ayrıyız bizim bir inancımız var o yoldan sapan bizim yolumuzdan ayrılmış demektir.. mhp ve chp destekçileri bu hatadan hala dönmediler kendi yanlışlıkları içinde dönüp duruyorlar.. bizde onlardan mı olalım. ben mhpli bir ailenin çocuğuyum hatayı görmezden gelseydim akp'yi hain ilan eder burada olmazdım ...

oturanboğa
03-22-2008, 16:22
vakıflar yasası ciddi bi yanlıştı bence ama haklı tarafları da var.bi, taraftan da çıkması gereken bi yasaydı.ama bir yanlış 5 buçuk yıllık doğruları götürmez bu da bi gerçek.

eski dost
03-22-2008, 16:37
Yanlışlar bir tane değil malesef...

Önceki senelerde geçrimeye çalıştığı ve bütün petrol rezervlerinden en büyük kullanım haklarını yabancı şirketlere devretmeyi öngören ve cumhurbaşkanından dönen yasa tasarısı.

Türk hava sahasını TBMMye danışmadan ABD B-52 bombardıman uçaklarına açıp ırakı bombalatması (Bu Tayyip Erdoğan başbakan olduktan sonraki ilk iştir)

Stratejik bazı havaalanı ve limanları ABD emrine vermesi

Zina yasası

Homoseksüellere dernek kurma yasası

Mahkeme kararına rağmen Kuran Kursu yıktırması

IMF'den vazgeçememesi sonucu ekonominin rantiyenin eline geçmesi

En stratejik milli kurumların satılması

Mali piyasalardaki gücün yabancıların eline geçmesi

Bankacılıktaki sermaye gücünün yabancılar lehine dönmesi

Ekonomide üretime dönük hiçbir uygulama yapılmaması

Ülkenin yüksek fazile borçlandırılıp sıcak paraya mahkum edilmesi ve olası krizlere açık tutulması

VS vs vs...Malesef yanlış çok. Ama tedbir alan yok.

idris_65
03-23-2008, 14:47
:)müslümanım diyen kişiler müslüman lığı kaldırmaya çalışıyorlar ama ALLAHın izniyle hiçbir şey yapamazlar :)

sadakte
03-23-2008, 15:21
yanlışı yaptılar bile

şimdi benim anlamadığım bişey var AKP islamı mı destekliyor hristiyanlığı mı ? önce bu ayrımı yapıp kafanızda tam oturtursanız ona göre cevap verelim
muhtemelen TVden okuduğunuz bir yasanın sonuçlarının ne olacağını mı görelim yoksa misyonerlik sanki yeni çıkmış bişey gibi Akp'ye nasıl saldıracaklarına mı bakalım ? bence biz 2. sini daha çok izleriz...

Yanlışlar bir tane değil malesef...

Önceki senelerde geçrimeye çalıştığı ve bütün petrol rezervlerinden en büyük kullanım haklarını yabancı şirketlere devretmeyi öngören ve cumhurbaşkanından dönen yasa tasarısı.

Türk hava sahasını TBMMye danışmadan ABD B-52 bombardıman uçaklarına açıp ırakı bombalatması (Bu Tayyip Erdoğan başbakan olduktan sonraki ilk iştir)

Stratejik bazı havaalanı ve limanları ABD emrine vermesi

Zina yasası

Homoseksüellere dernek kurma yasası

Mahkeme kararına rağmen Kuran Kursu yıktırması

IMF'den vazgeçememesi sonucu ekonominin rantiyenin eline geçmesi

En stratejik milli kurumların satılması

Mali piyasalardaki gücün yabancıların eline geçmesi

Bankacılıktaki sermaye gücünün yabancılar lehine dönmesi

Ekonomide üretime dönük hiçbir uygulama yapılmaması

Ülkenin yüksek fazile borçlandırılıp sıcak paraya mahkum edilmesi ve olası krizlere açık tutulması

VS vs vs...Malesef yanlış çok. Ama tedbir alan yok.

1-ya bu ülkede petrol rezervi mi var ki ? yabacılara devredelim :) varsada bu güne kadar bulunamadı ayrıca araştırmayı türk şirketler yürütüyor. karadenizde de gaz arıyorlar brezilayaya ortak ama onlarda hala arıyorlar :)
2-yahu bu Tayyip Erdoğan neymiş ? meclise sormadan bizim askerimizi yollayamıyor ama abd ye meclise danışmadan gidebilirsiniz diyor :)
kaldı ki kardeş çekiç güç diye bişey var bilir misin bilmiyorum ?
bu çekiç güç saddam kürtlere saldırdığı zaman abd nin keşif ekibiydi !! o keşif ekibine kürtler katledildikten yıllar sonra acaba hangi gerekçelerle dsp-mhp-anap tarafıdan izin verildi acaba sebep neydi kimleri bombalattı ?
3-hatırlatırım havalimanlarımızı kullanmak için ordusunu ülkemize yığıp sonrada tıpıştıpış giderken artık müttefik değiliz stratejik ortağız diyenler var ...
4-zinaya hayır deseydi akp ki söylentisi bile herkesi ayağa kaldırdı bu ülkede neler olurdu bilmiyorum ?
5-tabii tabii akp'nin açılımı da adam+kadın partisi ikisi bir arada :):):)
6-akp'nin en büyük amacı zaten şu ülkedeki camileri ve minareleri yıkmak kuran kurslarını yok etmek onun için kapatma davasıyla karşı karşıya onun için adını irtica geliyora çıkardılar :)
7-Akp ' i başa geldiğinde bitmiş bir ekonomiyi aldı.. ekonomimizi sömürüp hortumlayıp imf'ye muhtaç bırakanların suçu yok imf'den borç alan akp suçlu.. tabii tabii batsak iyiydi.
8-en stratejik milli kurumlar zarar ediyorlar,en stratejik milli kurumların yenilenmesi gerekiyor,en stratejik milli kurumlar hortumlanıyor,en stratejik milli kurumlar yüzünden özel sermaye bocalıyor devletle rekabet edemediği için ülkemiz gelişemiyor,en stratejik milli kurumlar bu güne kadar satılamayınca en stratejik milli kurumlar oluyor :) satınca da bunu başarana en stratejik milli kurumları sattı deniyor :) sanki mit telefonla iletşim yapıyor :) en stratejik milli kurumlar :)
9-mali piyasalardaki güç şimdi mi yabancıların eline geçmiş ? :) Akp'ti geçirdi onları başa dimi ?
10-yabancı sermaye gelmezsen ülkemiz krizlerle sürünecek gelirseniz Akp sizi tutuyor olacak yahu kimse yokmu alkışlayacak ?
11-ekonomide üretime dönük hiçbir ilerleme yok onun için ihracatte rekor kırıyoruz :) ya bide bu yönde hamleler yapsaydık :)
12- batık ekonomi al sonra bnu düzelt bu sürede enflasyon ile mücadele et. ülke düzelsin ekonomi yavaş yavaş hayat bulsun kdv'yi indir paradan 6 sıfır at ülkenin kredi puanını artırsınlar işsizlik azalsın ülke ekonomisi fazla versin bu arada yanında savaş çıksın pkk yine hortlasın. petrol tarihi rekor kırsın petrol yüzünden cari açık rekor kırsın. sen yinede ayaklarını sağlam bas milli gelir artsın ihracatta rekor kır borsa 8.000 den 45000 seviylerini görsün. işte kardeş bütün olanlar bunlar hee bide kardeşim akp sayesinde biz kriz yılı olan 2008'de büyük darbe yemedik. inş bişey de olmayacak böyle devam edecek. hee bu arada bir hatırlatma akp geldikten sonra ekonomimiz krizlere karşı 3 kat daha fazla dayanıklı hale geldi ... bunlar benim görüşüm değil sayısal veriler....
yanlış bir tane değilmiş kardeş ben burdan 12 tane buldum :):):)
kızma ama hep saçma sapan şeyler bunlar kardeş yaa bunlara inanıyor olamazsınız. olursanız da sadece beni güldürürsünüz :)
kızdırdıysam özür dilerim

demirhanem
05-26-2008, 21:01
arkadaşım bence bizim bir ideoloji partisi olmadığımız kesin. bizlerinde bir ideoloji sevdamız yok demekki bizler partizan değiliz takım tutar gibi yensende yenilsende gönlümdesin demek olmaz bence. aksi halde chp-mhp partizanlarından farkımız kalmaz.

helal olsun arkadaşım yahu adamların yanlış yapacaklarına değilde yanlış anlaşılacağından korkarım

hti
05-30-2008, 21:12
ne olursa olsun sonuna kadar ak partiliyiz yanlış kabul etmiyorum

Kırık_Çocuk
05-30-2008, 21:47
arasıra yanlış yapmıyor değil..
Ama bakan görür bakmayan değil

Yanlışlar büyürse tabikide başkaları seçilir..

Demokrat
05-30-2008, 22:11
Yensede, yenilsede tuttugum tek sey Trabzonspordur..ak parti bir spor takimi degildir dolayisiyla yanlis yaparsa bizde dogru yapani tercih ederiz ;)
Sonucta birileri gibi dededen ak partili degilizki herseye ragmen ak partiliyiz diyelim!...
Ancak ak partinin öyle bir yanlis yapmasi lazim ki ak partide soguyayim yani ak parti ne zamanki sistemin partisi haline gelirse o zaman durumu gözden geciririm ancak su anda ak parti cok istikrarli, insallah hep böyle kalir ;)

ENGİNEER
05-31-2008, 03:30
Ak Parti birgün yanlış yaparsa töre gereği vurmak zorunda kalırız 8) 8) 8)

Namus davası bu... 8)

Kafes
05-31-2008, 03:36
Ak Parti birgün yanlış yaparsa töre gereği vurmak zorunda kalırız 8) 8) 8)

Namus davası bu... 8)

:D :D +

TÜRK IRKI
05-31-2008, 15:52
Hatalar silsilesine bir kaç örnek verelim.

. *Başbakan Erdoğan bir Amerikan gazetesine yazdığı makalede Irak'a
savaşmaya giden ABD'li askerlere dua etti:* *

*"Irak'ta savaşan ABD'li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla
ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz."*

"We further hope and pray that the brave young men and women return home
with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon
as possible."

By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003

Zamanında Dışişleri görüveni yürüten Sayın Abdullah GÜL:

ABD, çocuklarını barışa feda etti

Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, dünya barışını korumak için, en çok ABD'lilerin kendi çocuklarını feda ettiğini söyledi. Takvim gazetesine açıklamalarda bulunan Gül'ün mesajlarının satırbaşları şöyle:
"Dünya barışı için, barışı korumak, barışı yapmak için, son 50 senede dünyada en çok Amerikalılar kendi çocuklarını feda etmişlerdir. İkinci ülke kim? Türkiye. Böyle köklü gelen bir şey var. İşbirliğimiz gayet sağlam.
Soğuk Savaş döneminde de önemliydi, ama şimdi çok daha fazla önemli. İşbirliğine ihtiyacımız var.
Muhakkak ki bir ailenin içinde bile farklı anlayışlar, görüşler olur. Ama önemli olan ortak hedefler ve çıkarlardır. Bir problem söz konusu değil."

AKP'den tepki: ABD bir yalan imparatorluğu

Gül'e AKP'den şu tepki geldi:
Abdullah Çalışkan (Adana): ABD'liler barışı korumadı, barış havariliğine soyundu. Kaybedilen askerler, barış uğrunda ölen askerler mi? Yoksa dünya hegemonyası, ABD imparatorluğu için ölen askerler mi? ABD için barış anıtı dikilen bir ülke yok. Bu, ABD için utanç verici bir durum. ABD bir yalan imparatorluğu üzerine kuruldu, bu yalanına devam ediyor. ABD'nin barışına dünyanın ihtiyacı yok. Kıtasına çekilirse o zaman dünya barışı sağlanır.

Mehmet Dülger (Antalya): Türkiye'nin ABD ile arasında stratejik ilişki yok. Bir stratejik ilişkide, ne yapıyorsan bildirmek zorundasın. Ama ABD bize bildirmiyor. Bize, "Asker geçsin, müsaade edin" diyorlar. Sonra da askerin kafasına çuval geçirirsin. Olmaz böyle şey.

Yirmibeş İslam ülkesinin sınırlarını değiştirip hepsini Irak gibi yapma projesi olan ABD kaynaklı BOP’la ilgili Sayın Gül’ün görüşü: “Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) Türkiye’nin dış politika ilkelerine uygun. ABD ile hareket ediyoruz. Amacımız İslam ülkelerine özgürlük ve demokrasi getirmek.” (http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=181295)
Not: Vatandaşlarımızın % 72’si BOP’u tehlikeli görüyor.(25.07.2004 – Yeni Şafak

Diyanetten sorumlu Devlet Bakanı yapılan Sayın Mehmet Aydın, İslam dinini Müslüman olmayanlara tebliğ etmeye ‘en DİNSİZCE hakarettir’ dedi:
“Bazı müslüman kardeşlerimiz diyor ki yahu bir fırsat düştü, müslümanlığı anlatalım hıristiyanlara; Allah belki hidayetini gösterir. (Diyalog çalışmalarında)… işin ucunda bilmem adam kazanmak, üye kazanmak varsa, açıkçası bu bir din mensubuna yapılacak en DİNSİZCE bir hakarettir.” (II. Din Şurası Tebliğ ve Müzakereleri cilt:2 sayfa:322)

TÜRK IRKI
05-31-2008, 15:56
ABD Savunma Bakan yardımcısı Paul Wolfowitz: “Biz Irak’a müdahale konusunda tereddüt ediyorduk, Tayyip Erdoğan bize cesaret vermiştir.” (Irak işgalinden üç ay önceki Türkiye ziyareti esnasında yaptığı açıklamadan.)

Erdoğan, AJC örgütünden bugüne kadar “cesaret ödülü” alan 10 kişi içinde Yahudi olmayan tek kişi.
Tayyip Erdoğan’a “cesaret ödülü” veren “American Jewish Congress” (AJC) adlı kuruluş, WJC’ye bağlı. Theodore Herzl tarafından Dünya Musevilerini bir “ulusal yurda” kavuşturma amacıyla 19. yüzyıl sonunda kurulan “World Jewish Congress” (WJC) İsrail devletini kurmakla amacını gerçekleştirmiş bir Yahudi teşkilatıdır. Daha önce AJC tarafından 10 kadar kişi ödüle lâyık görülmüştü; bunlar arasında İsrailli veya Musevi olmayan tek kişi Tayyip Erdoğan. Listede İsrail’in önemli bütün başbakanları var. Türkiye başbakanına bu ödülün verilmesi de, verildiği mekân da anlamlı: HSBC bankasının New York merkezi… (http://www.yenisafak.com.tr/arsiv/2004/SUBAT/05/tkivanc.html)

Erdoğan genel başkan sıfatıyla gittiği Çin’de de şöyle dedi:
“Tek Çin anlayışını destekliyoruz. Çin’in toprak bütünlüğü konusunda Türkiye’nin herhangi bir tereddüdü yok, saygısı vardır. Terörün dini, milleti, ırkı olamaz.”
(Çin, işgal ettiği Doğu Türkistan’ı kendi toprağı sayıyor. Özgürlük mücadelesi veren 30 milyon Uygur Türkü kardeşimize de terörist diyor. Tayyip Bey’in sözü bu manada nasıl değerlendirilecek?)
(Tayyip Erdoğan, diline pelesenk olduğu üzere, Pekin’de de “Han, Mançur, Moğol, Doğu Türkistanlı, Tibetlisi ile Çin bir büyük mozaiktir. Bu da büyük zenginliktir” demeliydi.

Erdoğan, tezkere geçse de geçmese de ABD’nin harekatta kararlı olduğunu belirterek, Türkiye’nin 2003 yılı içinde 73 milyar dolar borç ödemesi olduğunu söyledi ve tezkerenin çıkmaması halinde Türkiye’nin ekonomik olarak çok sıkıntıya gireceğini ifade etti.
(Hatta Erdoğan’ın “Tezkereye hayır diyen, bana hayır demiş olur”… “Tezkere geçmezse memur maaşlarını ödeyemeyiz demiştir..

Erdoğan ve Gül, 29 Ekim 2004 tarihinde AB Anayasası’nı imzaladılar. Nerede? “Bütün Türkler yok edilmeden Hristiyan dünyası rahat etmeyecek.” diyen Papa Cixtus’un (1585-1590) heykeli altında, manevi huzurunda…

LüGaT
05-31-2008, 15:58
Basitsiniz ve basitliğe mahkumsunuz. İşimize geliyor aslında basitler genelde iktidar olmaz çünkü.

TÜRK IRKI
05-31-2008, 16:02
Basitsiniz ve basitliğe mahkumsunuz. İşimize geliyor aslında basitler genelde iktidar olmaz çünkü.

İktidar kaygım yok partizanlık yapmıyorum benim için Vatanın bekaası önemli yukarıdaki örneklerin olmadığına dair bir belgeniz var mı?

LüGaT
05-31-2008, 16:04

İktidar kaygım yok partizanlık yapmıyorum benim için Vatanın bekaası önemli yukarıdaki örneklerin olmadığına dair bir belgeniz var mı?

İktidar kaygın olmasın zaten, sana bu yakışıyor. Gariplik ;)

Yukardan senin çıkardığın basit sonucu söyle de ona göre konuşalım. Doğruluğunu da bilmiyoruz ya.

Yani eee ?

Bu da kelle meselesinden sülük gibi haftalarca sömürü yapmanız gibi birşey mi?

TÜRK IRKI
05-31-2008, 16:07

Yukardan senin çıkardığın basit sonucu söyle de ona göre konuşalım. Doğruluğunu da bilmiyoruz ya.

Yani eee ?

Bu konuya uygun akp nin yaptığı yanlışlara dair bir kaç örnekten ibaret herkes kendine göre bir sonuç çıkaracaktır elbette.

LüGaT
05-31-2008, 16:10

Yani eee ?

Bu konuya uygun akp nin yaptığı yanlışlara dair bir kaç örnekten ibaret herkes kendine göre bir sonuç çıkaracaktır elbette.

Bunlar basit şeyler, basitleşmenin luzumu yok. Tayyip Erdoğan'ın ağzından çıkanı nasıl olur da takla attırır nasıl olur da başını sonunu, nerde, niçin, ne sebeple konuşulduğu gizleyip insanlara "işte vatan haini" "işte yahudi" "hayır hayır şeriatçı" propagandasıyla bölücülük dikte etmekle basitliğin ötesine geçemiyorsunuz.

Devam edin diyorum ya, size yakışıyor.

Allah tuzak kuranların tuzaklarını başlarına geçirin, kahretsin onları.

TÜRK IRKI
05-31-2008, 16:13
Duana tüm kalbimle katılıyorum arkadaşım ALLAH bu Ülkeye ihanet edenleri ihanete vesile olanları kahretsin.

tayyipleyiz
05-31-2008, 16:15
Aynı alıntı ile 2 ayrı kulvarda benzer suçlamalar yaşanıyor. Benzerlik ne adına acaba ...? ;)

LüGaT
05-31-2008, 16:15
Yalnız onları değil, iftiracı, yalancı ve bölücüleri de inşallah.

TÜRK IRKI
05-31-2008, 16:17
Yalnız onları değil, iftiracı, yalancı ve bölücüleri de inşallah.

Her nerde ne kadar kaç tane varsa inşallah.

beko_heko
06-01-2008, 15:19
AkPartiyi seviyoruz Ak Partiliyiz ancak bir gün gelse ve partimiz yanlış bir şey yapsa göz mü yumarız yoksa doğruyu söyleyebilir miyiz bu kötü gidişat devem edrse Ak parti den ayrılırmıyız?

KESİNLİKLE HAYIR.BAŞBAKANIM ÖL DESİN ÖLEYİM.....

akp_aşıgı
06-02-2008, 20:19
ya mıtlaka hataları olaca yaptıgı hata sana hata bana fayda belki bu ülkede 70 milyon yasıyo diyolar yetmiş milyonun 70 trilyon ayrı ve farklı beklentileri var hatalarda bazen faydalı olabilir ak partinin önunde camurlu bi göl var yüzerken agzına kacıyo az duraklatıyo yokd-sa hata ne mümkün muhalefet partilerin işin iktidarı yıpratmak ben öle biliyorum bas bas bagırıyolar madem bu ülkeyi ve bu millete hizmet sevdalısı bunlar neden beraber calısıpda ülkenin sorunlarını bir anda bitirmiyolar demokrasi demokrasi ve yine demokrasi allah bize mutlu oldugumuz sürece ömür versin yoks yasadıgımız yasama yasam degil baskalarının hayatını kolylastıranız sadece

Beytullah2
06-30-2008, 02:47
BASİT demiş bazı arkadaşlar eleştirilere ama basit olmayan birşeyler aktarmak isterim sizlere ;

İncirlik üssü...

İngiltereden yakın bir zamanda gelecek Kimyasal Silahlarla Dünya'nın en büyük Kimyasal silah üssü olacak . Peki buna karşın AKP'nin bir söylemi var mıdır acaba ?

2006 yılı verilerine göre ise , 90 Kimyasal Silah getirilmiş İncirliğe... Bunun 50'si ABD askerlerine , 40'ı TÜRK askerlerine verilmek üzere... 40 Adet Kimyasal Silahımız nerede pekii ? Sorgulayanımız var mıdır acaba ?

Ayrıyeten ; İran ' ı tehdit , İsrail'i kollamadır bunun adı ! İşin daha vahim boyutu nedir bilir misiniz ?

İncirlikten kalkan uçaklar Iraklı Müslüman kardeşlerimizin ölümüne yol açmaktadır . Kimyasal Silahlarla ilgili CHP , 2006 yılında çalışma da başlatmış . Fakat ne asılsa o da yarım kalmış .

Geçen günlerde izlediğim haberin dehşet verici boyutlarıdır . Bu kimyasal silahlar bizleri tehdit etmiyor mu pekii ? (ABD Başkanı , büyük ihtimal Ermeni tasarısını destekleyen biri seçilecek .Yarın bu silahların kime yöneleceğini bilebilir miyiz ? ) Söylemler , teori olarak ta kalabilir . Kesinlik arz etmez . Fakat şu kesin ki ;

Türkiye'miz AKP döneminde Kimyasal Silah deposu haline gelmiştir.

Supraliminal
06-30-2008, 18:10
Valla Ülkemizde Ak Parti Döneminden Önce O kadar çok yanlış iş yaplmışki Hepsini Ak Parti Düzeltti O yüzden Ak parti kendi yanlışlıkla yaptığı Yanlışıda Düzeltir !

LüGaT
06-30-2008, 21:58
BASİT demiş bazı arkadaşlar eleştirilere ama basit olmayan birşeyler aktarmak isterim sizlere ;

İncirlik üssü...

İngiltereden yakın bir zamanda gelecek Kimyasal Silahlarla Dünya'nın en büyük Kimyasal silah üssü olacak . Peki buna karşın Ak Parti'nin bir söylemi var mıdır acaba ?

2006 yılı verilerine göre ise , 90 Kimyasal Silah getirilmiş İncirliğe... Bunun 50'si ABD askerlerine , 40'ı TÜRK askerlerine verilmek üzere... 40 Adet Kimyasal Silahımız nerede pekii ? Sorgulayanımız var mıdır acaba ?

Ayrıyeten ; İran ' ı tehdit , İsrail'i kollamadır bunun adı ! İşin daha vahim boyutu nedir bilir misiniz ?

İncirlikten kalkan uçaklar Iraklı Müslüman kardeşlerimizin ölümüne yol açmaktadır . Kimyasal Silahlarla ilgili CHP , 2006 yılında çalışma da başlatmış . Fakat ne asılsa o da yarım kalmış .

Geçen günlerde izlediğim haberin dehşet verici boyutlarıdır . Bu kimyasal silahlar bizleri tehdit etmiyor mu pekii ? (ABD Başkanı , büyük ihtimal Ermeni tasarısını destekleyen biri seçilecek .Yarın bu silahların kime yöneleceğini bilebilir miyiz ? ) Söylemler , teori olarak ta kalabilir . Kesinlik arz etmez . Fakat şu kesin ki ;

Türkiye'miz Ak Parti döneminde Kimyasal Silah deposu haline gelmiştir.

İncirlik nato üssüdür cahil arkadaşım. 1952 den beri açık say. Türkiye'yyi Nato'ya sokan irade de Ak parti değil.

Beytullah2
06-30-2008, 22:36

İncirlik üssü...

İngiltereden yakın bir zamanda gelecek Kimyasal Silahlarla Dünya'nın en büyük Kimyasal silah üssü olacak . Peki buna karşın Ak Parti'nin bir söylemi var mıdır acaba ?

İncirlik nato üssüdür cahil arkadaşım. 1952 den beri açık say. Türkiye'yyi Nato'ya sokan irade de Ak Parti değil.

Milli Savunma Bakanlığı'nın bu konuda bir açıklaması var mıdır ? NATO'ya ne zaman ve kimin idaresi zamanında katıldığımızı elbet biliyorum. NATO askeri midir oradakiler yoksa ABD askeri mi ? 2006 verilerini oku , işine gelmezse sayfayı kapat çık.

Yorumun tamamını okumuyorsunuz , cevaplayamıyorsunuz . Cahil deyip işten kolayca sıyrılma yolunu seçiyorsunuz.

Cahil dediniz değil mi ? Ben cahil olduğumu sanmıyorum , Size artı bir bilgi sunayım sevgili AKP'li vatandaş.. Peygamber efendimiz , Ebu Cehil'in yüzüne dahi cehaletini vurmamıştır. Bu da sizin için bir dipnot olsun.

Hadi Selametle...

LüGaT
06-30-2008, 22:52

İncirlik üssü...

İncirlik nato üssüdür cahil arkadaşım. 1952 den beri açık say. Türkiye'yyi Nato'ya sokan irade de Ak Parti değil.

Milli Savunma Bakanlığı'nın bu konuda bir açıklaması var mıdır ? NATO'ya ne zaman ve kimin idaresi zamanında katıldığımızı elbet biliyorum. NATO askeri midir oradakiler yoksa ABD askeri mi ? 2006 verilerini oku , işine gelmezse sayfayı kapat çık.

Yorumun tamamını okumuyorsunuz , cevaplayamıyorsunuz . Cahil deyip işten kolayca sıyrılma yolunu seçiyorsunuz.

Cahil dediniz değil mi ? Ben cahil olduğumu sanmıyorum , Size artı bir bilgi sunayım sevgili Ak Parti'li vatandaş.. Peygamber efendimiz , Ebu Cehil'in yüzüne dahi cehaletini vurmamıştır. Bu da sizin için bir dipnot olsun.

Hadi Selametle...

Birincisi uluslarası örgütlerin üssü konumundaki incirlik üssü birleşmiş milletler barış güçleri tarafından kullanılır. Bu iradeye karşı gelmek isteyen varsa NATO birliğinden ayrılacağını da taahhüt etsin ki dürüstlüğünü bilelim.

İkincisi verdiğin bilgiler hala "zann"dan öte gidemiyor, zira kaynağı senin klavyen.

Üçüncüsü Ebu Cehilin cahillliği çok şey bilmemesinden değildir. Kendisi uluslarası boyutta bir tüccardı. Cahillik birşey bilmemenle alakalı değil, Ak partiyi uluslararası güçlerin yaptığıyla sorumlu tutan garip yaklaşımla alakalı.

Hadi güle güle

AKmetalci
06-30-2008, 22:53
Elektrik zammı yanlıştı. biraz daha az olmalıydı.

Beytullah2
06-30-2008, 23:04

İncirlik üssü...

Cahil dediniz değil mi ? Ben cahil olduğumu sanmıyorum , Size artı bir bilgi sunayım sevgili Ak Parti'li vatandaş.. Peygamber efendimiz , Ebu Cehil'in yüzüne dahi cehaletini vurmamıştır. Bu da sizin için bir dipnot olsun.

Hadi Selametle...

Birincisi uluslarası örgütlerin üssü konumundaki incirlik üssü birleşmiş milletler barış güçleri tarafından kullanılır. Bu iradeye karşı gelmek isteyen varsa NATO birliğinden ayrılacağını da taahhüt etsin ki dürüstlüğünü bilelim.

İkincisi verdiğin bilgiler hala "zann"dan öte gidemiyor, zira kaynağı senin klavyen.

Üçüncüsü Ebu Cehilin cahillliği çok şey bilmemesinden değildir. Kendisi uluslarası boyutta bir tüccardı. Cahillik birşey bilmemenle alakalı değil, Ak partiyi uluslararası güçlerin yaptığıyla sorumlu tutan garip yaklaşımla alakalı.

Hadi güle güle

1 - Savunma Bakanlığının bu konuda açıklaması var mıdır ? Orada bulunan askerlerin tamamı ABD askeridir. Nato işin bahanesi... Aşağıda da(3 - ) belirteceğim.

2 - Verdiğim bilgilerin doğruluğuna kesinlikle güveniyorum. 2006 T.B.M.M. birleşim kayıtlarını inceleyiniz .

3 - Yaklaşımımın AKP ile alakası şu olsa ki , 40 nükleer silah vaad eden ABD Savunma Bakanlığından bu halen alınamamıştır. ABD'nin kullanım sahasıdır. Gidip bakınız orada hangi bayrak dalgalanmaktadır ? İran'ı tehdit amaçlı , İsrail'i kollama amaçlı olduğunu hepimiz bilebiliriz . Dışişleri Bakanlığı ile alakalı bir husustur .

Duygu'Seli~
06-30-2008, 23:07

Son günlerde bir çok zam yapıldı..Sanırım bu gidişle yapılmak zorunda olunacak daha çok zam var..Ekonomik çöküntüyü yaratanların,kaos ve huzursuzluk ortamı yaşatanların başı ezilmedikçe daha çok zam görürüz.. Bir şeyler gayet yolunda giderken çomak sokup ekonomiyi altüst ettiler..Ben bu durumda hükümeti suçlu görmüyorum..Başka hükümet olsa şimdiye ekonomik kriz kendisini aşmıştı bile..Yine hükümetimiz iyi idare ediyor.. :-*

ENGİNEER
06-30-2008, 23:09
Petrolün fiyatı varil başına 17 dolardan 140 dolara geldi..Her 1 dolarlık artışın ülkemize maliyeti 1 milyar dolar ve bu kadar büyük bir yük mecburi olarak vatandaşlardan çıkıyor ama suç hükümette değil...

AKmetalci
06-30-2008, 23:10

Son günlerde bir çok zam yapıldı..Sanırım bu gidişle yapılmak zorunda olunacak daha çok zam var..Ekonomik çöküntüyü yaratanların,kaos ve huzursuzluk ortamı yaşatanların başı ezilmedikçe daha çok zam görürüz.. Bir şeyler gayet yolunda giderken çomak sokup ekonomiyi altüst ettiler..Ben bu durumda hükümeti suçlu görmüyorum..Başka hükümet olsa şimdiye ekonomik kriz kendisini aşmıştı bile..Yine hükümetimiz iyi idare ediyor.. :-*

zamanlaması yanlış.bak chp ye dava açılcak.yine doğan medya grubu aklamaya çalışıyor chp yi aynı andada Ak partiyi karalamaya çalışıyor? NEDEN?

Çünkü Ak partiyle ilgili dava sonucu yaklaşıyor.Toplumdan destek asalsın karşı bir reaksiyonun az seviyede kalması için.E buda bu çapulcu sürüsünün ekmeğine yağ sürdü.Karalama kampanyalarına kattılar.Bizim ülkede saf çok.Bilmezki 5 senedir zam yapılmıyor elektriğe.Böylece ak partinin toplumsal desteğine darbe cabaları canlanır.Anlatabildimmi.yanlış zamanda yanlış zam.

LüGaT
06-30-2008, 23:12
1. Yukarda yazdım incirlikte ABD güçlerinin bulunmasında uluslarasarı hukuktan doğan bir tereddüt yok. Ne gibi bir açıklama istiyorsun, ya da en istiyorsun, yani şöyle sorayım ABD askeri varmış ya, eee ? yıllardır var, biz mi koyduk ?

2. TBMM birleşim kayıtları bir bilgi kaynağı değildir ve hala bilgiler zann durumundadır.

3. Dışişleri bakanlığının nükleer silah vaadini almak istememesi gibi bir durumdan mı muzdarip oldun?Ak Partiyle ilgili çıkardığın sonuç şu o zaman. Neden ABD'ye savaş açmadı? Kimseyi inandıramadığının / ikna edemediğinin farkındasın herhalde.

Beytullah2
06-30-2008, 23:21
1. Yukarda yazdım incirlikte ABD güçlerinin bulunmasında uluslarasarı hukuktan doğan bir tereddüt yok. Ne gibi bir açıklama istiyorsun, ya da en istiyorsun, yani şöyle sorayım ABD askeri varmış ya, eee ? yıllardır var, biz mi koyduk ?

2. TBMM birleşim kayıtları bir bilgi kaynağı değildir ve hala bilgiler zann durumundadır.

3. Dışişleri bakanlığının nükleer silah vaadini almak istememesi gibi bir durumdan mı muzdarip oldun?Ak Partiyle ilgili çıkardığın sonuç şu o zaman. Neden ABD'ye savaş açmadı? Kimseyi inandıramadığının / ikna edemediğinin farkındasın herhalde.

1 - Yukarıda sorduklarımı cevapsız bırakmışsınız. Ayrıyeten yorumlamasını da yaptım. İstediğim şu ola ki , mümkün mertebe Filistin , Irak , İran'ı tehdit edecek bu hamleye karşı olmamızdır.

2 - TBMM kayıtları , en doğru bilgi kaynağıdır. Siz işin gırgırındasınız anlaşılan..

3 - Demek Dışişleri almak istemiyor , peki neden ? Sanki çok mu Nükleer silahımız var da almıyor ? ABD 'ye savaş açılsın demedim , kendinizce söylediklerimi tersinden yontup durmayınız . Yukarıda açık açık söylemişim , halen ne dediğinizi bilmez bir tavır içindesiniz.(Beni nasıl tanımlayacağınızı şaşırdınız)

İnanıp inanmama hususu ise , Gönüllere kalmış.

LüGaT
06-30-2008, 23:35
1 - Yukarıda sorduklarımı cevapsız bırakmışsınız. Ayrıyeten yorumlamasını da yaptım. İstediğim şu ola ki , mümkün mertebe Filistin , Irak , İran'ı tehdit edecek bu hamleye karşı olmamızdır.

Sen cevapsız soruları yaz bana gönder. Ben dışişleri bakanlığında çalışıyorum ya 8) O işin "mümkün mertebe"sinin senin sandığın kadar kolay olmadığı açık.

2 - TBMM kayıtları , en doğru bilgi kaynağıdır. Siz işin gırgırındasınız anlaşılan..

TBMM kayıtlarından kasıt vekillerin konuşmalarının zabtıysa senin baya bir paranoyaların olsa gerek. Hangi vekilin söylediğini doğru kabul edeceksin, öyle ya? Dur tahmnin edeyim Mhp :-*

Demek Dışişleri almak istemiyor , peki neden ? Sanki çok mu Nükleer silahımız var da almıyor ? ABD 'ye savaş açılsın demedim , kendinizce söylediklerimi tersinden yontup durmayınız . Yukarıda açık açık söylemişim , halen ne dediğinizi bilmez bir tavır içindesiniz.(Beni nasıl tanımlayacağınızı şaşırdınız)

Ben de onu soruyorum işte, neden almak istemesin. Garip bir iddaa değil mi? İşin garibi iddaanın henüz bşir sonucu da yok. Ne dediğimi senden öğrenecekse baya işim var demektir.

Beytullah2
06-30-2008, 23:52

Sen cevapsız soruları yaz bana gönder. Ben dışişleri bakanlığında çalışıyorum ya 8) O işin "mümkün mertebe"sinin senin sandığın kadar kolay olmadığı açık.

TBMM kayıtlarından kasıt vekillerin konuşmalarının zabtıysa senin baya bir paranoyaların olsa gerek. Hangi vekilin söylediğini doğru kabul edeceksin, öyle ya? Dur tahmnin edeyim Mhp :-*

Demek Dışişleri almak istemiyor , peki neden ? Sanki çok mu Nükleer silahımız var da almıyor ? ABD 'ye savaş açılsın demedim , kendinizce söylediklerimi tersinden yontup durmayınız . Yukarıda açık açık söylemişim , halen ne dediğinizi bilmez bir tavır içindesiniz.(Beni nasıl tanımlayacağınızı şaşırdınız)

Ben de onu soruyorum işte, neden almak istemesin. Garip bir iddaa değil mi? İşin garibi iddaanın henüz bşir sonucu da yok. Ne dediğimi senden öğrenecekse baya işim var demektir.

1 - İşin mümkün mertebesi tabii ki kolay olmayacak . Bana kolay bir iş gösterebilir misiniz Günümüzde ? Her işin kendince zorluğu vardır.

2 - Yazımı en başından okumadığını işte bu yorumunuzla açığa çıkardınız . Ben 2006 demişim , 2006 da MHP'li tek vekil var mıydı acaba ?
Kanıtlarıyla dediğim olay Meclis te gündeme gelmiştir. AKP'li ve CHP'li vekillerin gereken önemi vermemesi sonucu gündemden düşmüştür.

3 - Evet , malesef 40 adet Nükleer Silahımız yok , verilmedi . Sebebi ise , İran ile kutuplaşmadan ve Irak'a yapılan müdahaleden ötürü olsa gerektir.
Ne dediğinizi elbet benden öğrenmeyeceksiniz . Lakîn muhatabınızla olan konuşmalarınız da onu aşağılayıcı , küçük düşürücü sözler söylemeniz bize(Müslüman-Türk) yakışmayacak bir davranıştır.

LüGaT
07-01-2008, 00:03
Yazını okudum. 2006'da Mhp'li vekil olmaması ayrıntı esas olan meclis zabıtlarının kesinliği olmadığı. Asıl esas olan bundan yola çıkıp vatan hainleri ve diğerleri sınıflamasının garibanlığı. Bir de sebebi belirttiğin gibi gayet tanıdık bir diplomatik hamle ise, nasıl karşılık verildiği konusunda bir bilgimiz yoksa vs... Lügat muhataplarına kendine yöneltilen uslubun misliyle karşılık vermeye çalışır. Uslubu lügat değil muhatapları belirler.

Beritan
07-01-2008, 00:04
:D :D :D :D ayrılmam :D :D :D

kemalistdevrim
07-01-2008, 22:49
akp geldiği gunden beri yanlıs yapyo bee .bence siz şoyle yazsaydınız AKP BİR GUN DOĞRU BİR İŞ YAPARSA bu daha uygun olur

tayyipleyiz
07-01-2008, 22:56
Ak Parti geldiği gunden beri yanlıs yapyo bee .bence siz şoyle yazsaydınız Ak Parti BİR GUN DOĞRU BİR İŞ YAPARSA bu daha uygun olur

Sana icra edilmek üzere sanat çıkmış işte ... Daha ne istiyorsun bakalım ne kadar sanat ruhlusun, sanat ehlisin ...

Nagihan
07-01-2008, 23:21
Her gün birileri geliyor yaa :-X ... Hzım meselesi galiba,hazmedemeyen buraya gelip forumdakilere çatıp banlanıp gidiyor :D :-X

isimsiz
07-01-2008, 23:50
:D :D :D :D ayrılmam :D :D :D

bekara karı boşamak kolay tabi :)

Demokrat
07-02-2008, 02:29
Ak Parti geldiği gunden beri yanlıs yapyo bee .bence siz şoyle yazsaydınız Ak Parti BİR GUN DOĞRU BİR İŞ YAPARSA bu daha uygun olur

Galiba senin tek dogrunda partimizin ismini dogru yazman, oda hic yoktan iyidir 8)

MaU_95
07-05-2008, 00:45

Bir gün doğru bir iş yapsa derken bir örnekle o güzel beynindeki, ülkemiz için o güzel hizmetlerden birini yazsana. Sana zahmet...

Türbanli_girl18
07-14-2008, 02:34
her insan yanlis yapabilir .

tayyiperdogan57
07-15-2008, 22:50
yapabilir hatasiz kul olmaz