fatih kısaparmak balon baskılı balon AK Parti Diyarbakır Mitingi;DİYARBAKIR SEN TÜRKİYESİN!BÜYÜK DÜŞÜN;BAŞBAKANIN GELİYOR! - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : AK Parti Diyarbakır Mitingi;DİYARBAKIR SEN TÜRKİYESİN!BÜYÜK DÜŞÜN;BAŞBAKANIN GELİYOR!

ishakyilmaz
02-16-2009, 12:52
Erdoğan, 21 Şubat'ta Diyarbakır'da gidiyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 21 Şubat tarihinde partisince Diyarbakır'da düzenlenecek mitinge katılacak. http://www.habervaktim.com/resim/resim57748_2.jpg (http://www.habervaktim.com/yonlendir.php?id=7)Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 16-22 Şubat tarihleri arasında katılacağı miting programı belli oldu. Başbakan Erdoğan, bugün Nevşehir'de mitinge katılacak ve ardından toplu açılışlar yapacak. Yarın da Kırıkkale'deki mitingte halka hetab edecek olan Erdoğan, çarşamba gününü Ankara'da geçirdikten sonda 19 Şubat'ta Aksaray'da mitinge katılacak. 20 Şubat Cuma günü ise Sakarya'ta halkın karşısına çıkacak.

Erdoğan, 21 Şubat günü ise Diyarbakır'da AK Parti tarafından düzenlenen mitinge katılacak. Ardından 22 Şubat'ta Adıyaman ve Marş'ta konuşacak. Diyarbakır Belediye Başkanlığı, Erdoğan'ın kazanılmasını istediği illerin başında geliyor.

Başbakan Erdoğan, geçtiğimiz hafta içerisinde ise Kocaeli, Kırşehir, Kastamonu, Sinop, Amasya ve Samsun'da mitinglere katılmıştı. Başbakan Erdoğan'ın, 29 Mart yerel seçimlerine kadar 60 ilde mitinge katılması bekleniyor. (CİHAN)

Üç mevsim
02-16-2009, 18:53
AK PARTi Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan’ın, 16-22 Şubat 2009 tarihleri arasında gerçekleştireceği açılış ve miting programı şöyledir:

16 Şubat 2009: Nevşehir
17 Şubat 2009: Kırıkkale
19 Şubat 2009: Aksaray
20 Şubat 2009: Sakarya
21 Şubat 2009: Diyarbakır
22 Şubat 2009: Adıyaman, Maraş

Ertuğrul ÖZGÜL
02-16-2009, 18:56
Diyarbekir ak belediye olacak inşallah

son durak
02-16-2009, 19:29
bilgiler için tesekkürler arkadaslar..........

diger illeride belli oldukca yayınlarsanız seviniriz......

ishakyilmaz
02-16-2009, 19:45
AK Parti Diyarbakır bir dönüm noktası olacaktır inşALLAH.Mutlaka alınması gereken,yeni bir çağın açılacağı Diyarbakır..!Bu kez Diyarbakır halkı Tayyip Erdoğan'ı boş göndermeyecektir.

Dağdakiçoban
02-16-2009, 21:13
DTP gerilimi tırmandırmaya çalışıyor,çarşamba günüde yürüyüş yapacak .Ama şuna eminim ki Cumartesi günü mükemmel bir mitinğ izleyeceğiz..

Ertuğrul ÖZGÜL
02-16-2009, 21:16
DTP gerilimi tırmandırmaya çalışıyor,çarşamba günüde yürüyüş yapacak .Ama şuna eminim ki Cumartesi günü mükemmel bir mitinğ izleyeceğiz..

dilne eline sağlık

ATmaCA53
02-16-2009, 21:21
sevgili arkadaşlar diyarbakır mitinginde çok acayip provakatif eylemler ve oyunlar oynanacaktır, bu yüzden diyarbakırda yaşıyan arkadaşlarımız gerekli uyarıları yapsınlar provakatif eylemlere alet olmasınlar, bu bir şüphe duygusudur dikkatlı olmak lazım, ergenekon ve dtp işbiliğinde olabilecek bir provakatif eylem olmalı galiba.

turancı_71
02-16-2009, 21:29
yarın başbakanım burdaymış onu dinleme şerefine nail olmak çok güzel.

kariyerim74
02-17-2009, 00:26
AK Parti Diyarbakır bir dönüm noktası olacaktır inşALLAH.Mutlaka alınması gereken,yeni bir çağın açılacağı Diyarbakır..!Bu kez Diyarbakır halkı Tayyip Erdoğan'ı boş göndermeyecektir.
dağdaki çobana dikkat et o dtp li ak parti içine sızmış arkadaşım onun gibiler çok partide

Dağdakiçoban
02-17-2009, 20:43
dağdaki çobana dikkat et o dtp li ak parti içine sızmış arkadaşım onun gibiler çok partide
Ayıp ettin bilader...
1-Ben aslen Ankaralıyım...
2-Doğu göreveindeyim..
3-Ak parti teşkilatına yaptığım iş gereği zaten üye olamam..üyede değilim.
4- ilçe seçim kurulunda görevliyim( bu seçim kurulu YSK nın kurulu..)
5-İshak kardeşim beni tanır...
selametle..

ishakyilmaz
02-17-2009, 20:53
Evet arkadaşlar konuda Dağdakiçoban rumuzlu kardeşimizle ilgili çok çirkin bir yorum yapılmı;bende kendisinin vurgusu üzerine gördüm.Öncelikle kendisini tanıdığım için kendiside vurgulamıştır,AK Parti görüş ve düşüncesinde hareket eden bir kardeşimiz.Kendisini rumuzundan yola çıkarak hakında bir kanıya varılması çok yanlış ve çirkin bir davranış.Lütfen kişileri tanımadan haklarında hakaret edici,kırıcı ithamlarda bulunmayınız.Ve bu olayda bahsi geçen üyenin tekzip(özür)dilemesini bekliyoruz

kariyerim74
02-18-2009, 01:35
Ayıp ettin bilader...
1-Ben aslen Ankaralıyım...
2-Doğu göreveindeyim..
3-Ak parti teşkilatına yaptığım iş gereği zaten üye olamam..üyede değilim.
4- ilçe seçim kurulunda görevliyim( bu seçim kurulu YSK nın kurulu..)
5-İshak kardeşim beni tanır...
selametle..
ben seni tanımam yazdıklarına bakıyorumda dtp yi över nitelite hep benim başlıklar halinde yazdığım şeyler seni sinirlendirmiş diye düşünüyorum istersen bak bana verdiğin cevaplara bak ne demek istediğimi anlarsın
mesela burda ne demek istedin anlaşılmadı
bana cevaben yazmışsın neerden yaptın bu anketi ankaralı
Allah razı olsun bilgilendirmeniz için...ama ben şahsen diyarbakır halkının oy verceğini sanmıyorum...bizim yaptığımız ankette %60 yakın çıktılar...ama diyarbakırı kazanmanın yolu kenar mahalelerden geçiyor..ordan gelen her oy şansımızı artıracaktır...zaten polis asker ak partimize oy veriyor diyarbakırda orda sorun yok...

kariyerim74
02-18-2009, 01:36
bak kardeş ben sana gerçekleri sölim bağlar belediyesi hariç ki oda olacak inşallah tüm belediyeler ak olacak yüzde 60 asla alamazlar

Dağdakiçoban
02-18-2009, 11:47
Kardeş benim yazılarımda %60 ibaresi gördün mü??? nerede yazmışım bir gösterde görelim...Birileri ile karıştırıyorsun!!!

kariyerim74
02-18-2009, 21:40
Evet arkadaşlar konuda Dağdakiçoban rumuzlu kardeşimizle ilgili çok çirkin bir yorum yapılmı;bende kendisinin vurgusu üzerine gördüm.Öncelikle kendisini tanıdığım için kendiside vurgulamıştır,AK Parti görüş ve düşüncesinde hareket eden bir kardeşimiz.Kendisini rumuzundan yola çıkarak hakında bir kanıya varılması çok yanlış ve çirkin bir davranış.Lütfen kişileri tanımadan haklarında hakaret edici,kırıcı ithamlarda bulunmayınız.Ve bu olayda bahsi geçen üyenin tekzip(özür)dilemesini bekliyoruz
onu nekadar tanıdığını bilemem ama benim yazdığım şeylere verdiği yanıtları okursan farkında olmadan dtp kimliğini yansıttığını görürsün yok sen onu sadece bu sanal ortamdan tanıyorsan ve malum kişide ak partide diğer gizli dtp liler gibi aktif ise vay halimize vayyy
Özür dileyecek bir şey yapsam 100 defada özür dilerim ama özür dilececek bir şey yapmam yapmadım

kariyerim74
02-18-2009, 21:49
özür dilerim dağdaki çobanı (muhammed ikb) ile karıştırdım galiba çok çok özür dilerim dağdaki çoban lütfen özrümü kabul et

Dağdakiçoban
02-18-2009, 22:04
Önemli değil kardeş. Bu şekilde tanışmak istemezdim ama yinede sonuçda tanıştığıma memnun oldum..

ishakyilmaz
02-19-2009, 12:40
Yanlış anlaşılmanın giderilmesine çok sevindim.

ak61
02-19-2009, 18:56
Şu ana kadar hiç Trt Şeş denilen Kanalı izlemedim, Tv ye kayıt bile etmedim. Belki bu vesile olur ve izlerim ama yinede emin değilim.

kariyerim74
02-20-2009, 00:09
bende memnun oldum kardeş tekrar özür dilerim.

ishakyilmaz
02-20-2009, 12:11
PKK, Diyarbakırlıları tehdit etti

Terör örgütü PKK, Başbakan'ı karşılamamaları için Diyarbakırlıları tehdit etti http://www.habervaktim.com/resim/resim58533_2.jpg (http://www.habervaktim.com/yonlendir.php?id=7)Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hafta sonu Diyarbakır'a gelecek olması halkı heyecanlandırırken, terör örgütü sempatizanları korsan gösterilere hazırlanıyor.

Başbakan'ı karşılamaya hazırlanan Diyarbakırlıları tehdit eden terör örgütü PKK, "Erdoğan'ı karşılamaya gidecek olan herkes bilmelidir ki, bu akan kandan onlar da sorumludur." açıklamasını yaptı.

Diyarbakır'daki sivil toplum örgütleri, "Gerginlik istemiyoruz, olaylardan zarar görüyoruz" mesajını verirken, terör örgütü PKK sokak eylemleri için çağrıda bulunmaya devam ediyor.

Diyarbakır'a 7 ay aradan sonra şehre gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için hazırlıklar devam ediyor. Terör örgütü PKK'nın seçim öncesi bölgede provokatif eylemlerde bulunacağı istihbaratı üzerine güvenlik güçleri Diyarbakır'da önleyici kolluk hizmetini arttırdı.

Kendilerine Amed Demokratik Halk İnisiyatifi adını veren bir grup ise gelmeyi planlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı bu topraklarda istemediklerini belirterek, "Erdoğan'ın Diyarbakır'da geçeceği her mahalle her sokak bir eylem bir direniş yeri olmalıdır." çağrısını yaptı.

Başbakan'ın 15 Mayıs 2008 tarihinde GAP Eylem Planı'nı açıklamak için geldiği Diyarbakır'da sempatizanlar korsan gösteriler düzenlemiş, şehir merkezinde çöpler toplanmamıştı.

Kendisine halk inisiyatifi adını veren sözde grup, terör örgütü PKK'nın yayın organlarına yaptığı açıklamada, Diyarbakır halkını tehdit etmeye devam ediyor. Açıklamada, "AKP'nin kirli oyununa alet olan ve Erdoğan'ı karşılamaya gidecek olan herkes bilmelidir ki bu akan kandan onlar da sorumludur. AKP yandaşları bilmeli ki 21 Şubat günü sıradan bir gün olmayacaktır." denildi.

DTP'LİLER GERMEYE DEVAM EDİYOR

Bu arada terör örgütü PKK'nın yanı sıra DTP'liler de cumartesi günü için halkı eyleme çağırdı.

DTP Genel Başkanı Ahmet Türk, dün "Başbakan'ın gelecek ama halkımız orada olmayacak" demişti. Bugün ise DTP Milletvekili Selahattin Demirtaş bu çağrıyı yeniledi. Demirtaş katıldığı seçim bürosunun açılışında, "Başbakan hafta sonu gelip ne diyecek. 'Çocuk da olsa, kadın da olsa gereken yapılacak', 'Ya seveceksin, ya terk edeceksin' diyen Başbakan bu lafların muhatabı olan Kürtlere gelip ne yalanlar söyleyecek." ifadelerini kullandı.

Başbakan'ın, Diyarbakır sokaklarının çöple dolu olduğu sözlerini hatırlatan Demirtaş, "Sokaklarda AK Parti'nin ırkçı saldırılarının kirliliği var. Bu seçim, belediyecilik seçimlerinin ötesinde inkara ve saldırılara verilecek cevaptır." şeklinde konuştu. (CİHAN)

ishakyilmaz
02-20-2009, 12:13
http://www.habervaktim.com/resim/resim58559_1.jpg?t=38359834 (http://www.habervaktim.com/haber/58559/millet_kazansin_biz_kaybetmeye_haziriz.html)

kariyerim74
02-20-2009, 19:22
bende başbakanım gibi ölmekten korkmuyorum doğrularımdan şaşmam orda olacam

kariyerim74
02-20-2009, 19:25
sen diyarbakırsın büyüksün

kariyerim74
02-20-2009, 19:26
bugün sokaklarda araç gezip duyuru yaptı insanların ilgisi harikaydı ama bunu bağıra bağıra söyleyememeleri çok üzüntü verici

ishakyilmaz
02-20-2009, 20:36
BAŞBAKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN KATILIMIYLA 21 ŞUBAT CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 12:00 DE İSTASYON MEYDANINDA MİTİNG YAPILACAKTIR. TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR.

MİTİNGE KATILACAK VATANDAŞLARIMIZ İÇİN AK PARTİ İL VE İLÇE BAŞKANLIKLARI ÖNÜNDEN SAAT: 10:00 DAN İTİBAREN ARAÇ SERVİSİ YAPILACAKTIR.

AK PARTİ DİYARBAKIR İL BAŞKANLIĞI

Dağdakiçoban
02-20-2009, 21:02
Evet ,Bunu duyduktan sonra zorla bende gerekli gereksiz gücüm yettiği kadar insan götüreceğim oraya..

ishakyilmaz
02-20-2009, 21:14
Erdoğan'a Diyarbakır için şiir önerisi
20 Şubat 2009 Cuma : 08:23 http://www.moralhaber.net/resimler/haberler/58652.jpg
HABER / YORUM (http://www.moralhaber.net/kategori_haber.php?kat_id=18)Yarın Diyarbakır'da halka seslenecek Erdoğan'a bir dönem basın danışmanlığını yapan Akif Beki'den "Cahit Sıtkı’nın ‘memleket isterim’inin yerine bir şiir teklifi var:
Akif Beki'nin yazısı...
ERDOĞAN DİYARBAKIR İÇİN ŞİİR ÖNERİSİ
Başbakan Tayyip Erdoğan, yarın Diyarbakır’da.
İstasyon Meydanı’nda halka seslenecek.
Ne de olsa serde, sayın Başbakan’la çalışmışlığım var.
Bir teklifte bulunuyorum.
Bu kez Cahit Sıtkı’nın ‘memleket isterim’i yerine başka bir şiir öneriyorum:
Sezai Karakoç’un ‘kara yılan’ı.
Soyut mudur, somut mu; ikinci yeni ekolünden mi, değil mi; hiç ilgilenmiyorum.
Güneyli çocuk, diyor ya.
İşte bunu anlıyorum.
Bunu Diyarbakırlı da anlar, diyorum.
Cahit Sıtkı ne kadar ‘memleketim’ diyorsa, Sezai Karakoç’un da en az o kadar memleketidir, Diyarbakır.
Kimle kıyaslandığı da önemli değil.
İster Mevalana, ister Yunus olsun; ister Âşık Veysel, ister Hacı Bektaş-ı Veli, fark etmez.
Madem ki, Sezai Karakoç’un sinesinden ‘güneyli çocuk’ sesleniyor.
Bu sese, kulak vermeli.
Eski zaman efsanelerinden kalkıp gelsin ‘güneyli çocuk’.
‘Kara yılan’a parmaklarından süt emdirsin.
Kardeşlik sabahına uyanışımız olsun, yeniden dirilişimiz.
Onun için, ısrar ediyorum, bu sefer ‘kara yılan’ olsun.
Halden anlayan bir ses duyulsun, istasyon meydanında.
Diyarbakır, güneyli çocuğun sesiyle yankılansın.
İşte o ses:
‘Kara Yılan’
“Güneşin yeni doğduğunu sana haber veriyorum
Yağmurun hafifliğini toprağın ağırlığını
Ve bütün varlığımla kara yılan seni çağırıyorum
Seni çağırıyorum parmaklarımdan süt içmeye
Pamuğun ağırlığını yapan dağın hafifliğini
Sana haber veriyorum yeni doğduğunu güneşin
Ben güneyli çocuk arkadaşım ben güneyli çocuk
Günahlarım kadar ömrüm vardır
Ağarmayan saçımı güneşe tutuyorum
Saçlarımı acının elinde unutuyorum
Parmaklarımdan süt içmeye çağırıyorum seni
Ben güneyli çocuk arkadaşım ben güneyli çocuk
Ben çiçek gibi taşımıyorum göğsümde aşkı
Ben aşkı göğsümde kurşun gibi taşıyorum
Gelmiş dayanmış demir kapısına sevdanın
Ben yaşamıyor gibi yaşamıyor gibi yaşıyorum
Ben aşkı göğsümde kurşun gibi taşıyorum
Seni süt içmeye çağırıyorum parmaklarımdan
Kara yılan kara yılan kara yılan kara yılan.”
(Sezai Karakoç, Mart 1953)
Şimdi Diyarbakır zamanı
DTP de, Başbakan’ı Diyarbakır’da karşılamaya hazırlanıyor.
Taşlanan AK Parti il binasından, bunu anlıyoruz.
Sokaklardaki tahriklerden, görüyoruz bunu.
Havayı geriyorlar.
Demokrasi ile şiddeti yarıştırmaya çalışıyorlar.
İçlerindeki ‘güneyli çocuk’ hâlâ uyanmadı.
Kim bilir, belki de ölüm uykusunda.
Umudumu korumak istiyorum.
DTP Hakkâri milletvekili Hamit Geylani, asker ve polisten de oy istiyor.
Hatta, tümen komutanı ile valinin de oylarına talip.
Demokrasi ve barış için, diyor.
Bunlar güzel de, gerçekten bu oylara talip mi, emin değilim.
Bana, sanki ‘emanet oy’ arıyormuş gibi geliyor.
Tıpkı, CHP’nin ‘çarşaf açılımı’; ‘Kuran kursu’, ‘başörtüsü’ ve ‘tarikat’ açılımları gibi.
Bu da, DTP’nin ‘emanet oy’ açılımına benziyor.
Keşke, sahiden de asker ve polisten oy talep edebilseler.
Onun siyasi icaplarını, yerine getirebilseler.
Mesela işe, terörü ve şiddeti mahkum ederek başlasalar...
Daha inandırıcı olmaz mı?
Demokratik meşruiyetin kaynağı, millettir.
Onlar da, yüzlerini millete dönseler.
CHP gibi, milletle barışmanın yollarını arasalar.
Başka araçlara muhtaç olmadan sırtlarını, doğrudan millete dayasalar.
İşte o zaman, demokrasi yarışı başlar.
CHP lideri sayın Baykal ile MHP lideri sayın Bahçeli’ye diyorum ki, şimdi Diyarbakır zamanıdır.
Gelin, bu yarışa siz de katılın.
Siz de, Diyarbakırlı’nın oylarına talip olun.
İstasyon Meydanı, sizi de bekliyor.
‘Başörtülüler, daima işçi kalmalı’
Hatırlarsınız, SP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Bekaroğlu, geçtiğimiz hafta, ‘cip kriterleri’ni ilan etmişti.
Birinci kriter, başörtülülerin jip kullanamayacağını söylüyordu.
Ama isterlerse, otobüs durağında bekleyebilir ya da metrobüse binebilirler.
Duyuyorum ki, jip kriterlerine yenilerini de eklemiş.
İşçi başörtülüler ve diğerleri olmak üzere bir tasnif yapmış.
Bu kriter, başörtülülerin, Başbakan ya da Cumhurbaşkanı eşi olamayacaklarını söylüyor.
Bunu da, işçi Emine Arslan’ı Emine Erdoğan ve Hayrünnisa Gül ile kıyaslayarak yapıyor.
Sesini daha güçlü duyurabilmek için fabrika kapısında, işçi Emine hanımla bir de fotoğraf çektirmiş.
Manzaraya bakarsanız, ‘işçi başörtülülerden’ oy istiyor.
Diğerlerine de, ‘işçisin, işçi kal’ diyor.
Yeni moda ayrımcılığını geçtim; başörtüsünü bir sınıf sembolü olarak görmesine de alıştım.
Ama rakiplerin eşleri üzerinden siyaset yapmak var mı?
Hem, cumhurbaşkanlığına mı, yoksa başbakanlığa mı talip; bence artık karar vermeli.
Siz onu hâlâ İstanbul’un belediye başkanlığına mı aday zannediyordunuz?
Radikal

Say
02-20-2009, 21:44
Yarın cok guzeL bır mıtıng olacagını dusunuyorum..Gül Senın Tenın sarkısının muzıgıyle dıyarbakır a gıdılmesını dılıyorum buradan armagan edıyorum..

dıyarbakırın guzel halkına huzurun barısın kardeslıgı temennı edıyorum o guzel halk cok yakın zamanda gerçeklerı gorecek guce sahıp olacak
..., su an ÇÖP kokan sokaklarını,gullerle donatıp halkın uzerıne karanfıller solmayacak GÜLLER dagıtmaya gıdılecek bundan hıc suphe duyulmasın ınşallah...21.. kere maşaLLah..:)

Necip Fazıl
02-21-2009, 13:12
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, saat 11.40'da özel uçak ''ANA'' ile İstanbul'dan Diyarbakır'a hareket etti.

Başbakan Erdoğan'ı Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Valisi Muammer Güler, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve öteki ilgililer uğurladı.

Aynı uçakla Emine Erdoğan, Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu da Diyarbakır'a hareket etti.

Özgür Çağrı
02-21-2009, 13:14
Haydi Bakalım

Diyarbakır için YA ALLAH BİSMİLLAH

ishakyilmaz
02-21-2009, 13:18
http://www.ihlassondakika.com/Resimler/blank.gifYoğun güvenlik önlemleri alındı, Erdoğan'ın geliş güzergahında işyerleri kepenklerini açmadı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Diyarbakır'a gelişi öncesi yol güzergâhında yoğun güvenlik önlemleri alındı. Kendilerine 'Diyarbakır Halk İnisiyatifi' adını veren terör örgütü yandaşı bir grubun tehditleri üzerine, Başbakan Erdoğan'ın yol güzergâhında bulunan işyerleri kepenklerini açmadığı gözlenirken, olayların yoğun yaşandığı merkez Bağlar İlçesi'nde esnafın büyük bir bölümünün kepenk açtığı gözlendi. Başbakan'ın geçiş güzergahı Belediye Temizlik personeli tarafından temizlenirken, ara sokaklarda yer yer çöplerin olması dikkat çekti.

Bir dizi açılış ve AK Parti'nin mitingine katılmak üzere bugün Diyarbakır'a gelecek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yol güzergahında olağanüstü güvenlik önlemi alındı. Geçiş güzergahında çöpler toplandı.

Başbakan Erdoğan Diyarbakır Atatürk Havalimanı'ndan indikten sonra, karayoluyla Kuruçeşme ve Sento Caddesini kullanarak İstasyon Meydanı'na miting alanına geçecek.

Kent merkezinde yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı gözlenirken, Başbakan Erdoğan'ın geçiş güzergâhındaki apartmanların çatılarına özel harekât polisleri yerleştirildi. DTP Genel Başkanı Ahmet Türk'ün "Seçimler öncesi gerginlik istemiyoruz. Halk tepkisini Başbakanı karşılamaya gitmemekle gösterecektir" demesiyle kentte tansiyonun düştüğü gözlendi.

Kentte birçok esnaf işyerlerini açarken, 'Diyarbakır Halk İnisiyatifi' adını veren terör örgütü yandaşı bir grubun tehditleri üzerine, Başbakan Erdoğan'ın yol güzergâhında bulunan işyerleri kepenklerini açmadı.

Bağlar İlçesi Belediyesi temizlik ekiplerinin de sokak aralarında çöpleri toplamadığı gözlenirken Başbakan'ın yol güzergahında temizlik çalışmaları yapıyor.

Bu arada sağanak yağışa rağmen sabahın erken saatlerinden itibaren Diyarbakırlılar ve AK Partililer polis arama noktasında arandıktan sonra mitingin yapılacağı İstasyon Meydanı'na alınıyor.

Ertuğrul ÖZGÜL
02-21-2009, 13:23
diyarbakır AKlanacak inşallah

milletinadami
02-21-2009, 13:56
haydi bakalim ya allah...
allah yolunu acik ede

Özgür Çağrı
02-21-2009, 13:59
miting 12de deniyor ama meydan boş :( yanlısmı bvilgilendirme acaba

ishakyilmaz
02-21-2009, 14:00
Mitingi canlı takip ediyorum.Daha başlamadı.

ishakyilmaz
02-21-2009, 14:08
Miting alanı cıvıl cıvıl,sahnede Miletvekilleri omuzlarında minik minik çocuklar;herşey güzel,herkes Tayyip Erdoğan'ı bekliyor..!

Necip Fazıl
02-21-2009, 14:12
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yerel seçimin en kritik illerinden olan Diyarbakır'a geldi. Erdoğan Diyarbakır'da vatandaşa
sesleniyor CANLI
http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/134920090219051848614.jpg

Haber 7 DİYARBAKIR MİTİNGİ CANLI YAYINI

http://www.haber7.com/haber/20090221/Basbakani-Haber-7de-canli-izleyin.php

hacker_145
02-21-2009, 14:14
bu seçimlerin en önemli yeri Diyarbakır inşallah Akp kazanmayı başarır

noyan-ist
02-21-2009, 14:18
dtpyi ve pkkyı büyük harflerle yazmak bile yanlış... Dikkat edelim bu konuda.

ishakyilmaz
02-21-2009, 14:45
Değerli kardeşlerim Diyarbakır'da yer yerinden oynamaktadır,Diyar halkı Başbakanlarını adetta bağrına bastı,coşkuyu,sevinci,görmenizi isterdim.İşte DİYARBAKIR'ın gerçek yüzü...!

son durak
02-21-2009, 14:48
haber 7 den takip ediyoruz.....

büyük heyecan var kalbim duracak ya..

Necip Fazıl
02-21-2009, 14:49
ÜLKE TV DİYARBAKIR MİTİNGİ CANLI YAYINI

http://www.hyper.com.tr/tvizle.asp?t=674 (http://www.hyper.com.tr/tvizle.asp?t=674)

son durak
02-21-2009, 14:54
sagol kardes.. bilgiler için...

Necip Fazıl
02-21-2009, 14:55
sagol kardes.. bilgiler için...

est yardımcı olabildiysem ne mutlu bana... ;1

ishakyilmaz
02-21-2009, 15:00
DİYARBAKIR atkısı Başbakanımızın omuzunda;1

Necip Fazıl
02-21-2009, 15:04
SAMANYOLUHABER TV DİYARBAKIR MİTİNGİ CANLI YAYINI

http://www.canlitvizlemek.com/2009/02/samanyolu-haber-tv-canli-online-yayin.html (http://www.canlitvizlemek.com/2009/02/samanyolu-haber-tv-canli-online-yayin.html)

Özgür Çağrı
02-21-2009, 15:05
30 MARTTA AMEDDE YENİ BİR IŞIK DOĞACAK

BİZ İNANDIK AMED SİZDE İNANIN :gül::gül:

Necip Fazıl
02-21-2009, 15:10
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak ANA ile Diyarbakır'a geldi. Mitingin yapılacağı İstasyon Meydanı'nda da yaklaşık 50 bin kişinin bulunduğu belirtildi

Başbakan Erdoğan'ın Diyarbakır programına eşi Emine Erdoğan, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu ile Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış da katıldı.
Başbakan Erdoğan'ı, Diyarbakır Havaalanı'nda Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, AK Parti Diyarbakır milletvekilleri İhsan Arslan ve Ali İhsan Merdanoğlu, Belediye başkan adayları, partiler ve vatandaşlar karşıladı.
Başbakan Erdoğan'ın Diyarbakır programı çerçevesinde gerek havaalanında gerekse şehir merkezinde geniş güvenlik tedbirleri alındı. Havaalanına yakın yüksek binaların üzerinde özel harekat ekiplerinin bulunması dikkat çekti.
Bu arada, mitingin yapılacağı İstasyon Meydanı'nda da yaklaşık 50 bin kişinin bulunduğu belirtildi.

Cihan

Özgür Çağrı
02-21-2009, 15:11
Mitingden İlk Fotograf Benden

http://i0902.hizliresim.com/2009/2/21/1655.bmp

Üç mevsim
" HERKES ŞUNU ÇOK İYİ BİLSİN; BİZİM KİTABIMIZDA STATÜKOCULUK YOK ! "

ishakyilmaz
Erdoğan, Diyarbakır mitinginde şöyle konuştu:

"Sizlerle bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşıyorum. Görüyorum ki AK Parti'nin Kocaeli'ndeki, Samsun'daki, Nevşehir'deki coşku aynı şekilde Diyarbakır'da da ortaya çıkmış, birlik ve beraberlik siyasetimiz burada da gönülleri fethetmiş. Bu ruha uygun bir siyaset izlediğimiz için bugün buraya sadece miting yapmaya gelmedik aynı zamanda Diyarbakır'ı ihya edecek dev projelerin açılışı için bulunuyoruz. Siyasetten tek muradımız tek arzumuz insanımıza hizmet etmektir ve gönüller kazanmaktır. Bizler bu arzu ile Diyarbakır için çıtayı yükselttik.

Daha önce milletvekili olarak TBMM'ye gönderdiğiniz bu evladınızı seçimlerde destekleyeceksiniz. Arzumuz, önümüzdeki seçimde Diyarbakır'ın hak ettiği hizmetleri yapabilecek yönetime kavuşmasıdır.

Müjdeler olsun Türkiye'ye, müjdeler olsun Diyarbakır'a. 29 Mart 2009 sabahı yeni bir dönem başlayacak. 29 Martta yeni bir bahar yeni bir nevruz ülkemizi bir baştan bir başa saracak. Zemheri yerini direnişe bırakacak, Dicle Nehri o gün çok daha farklı hizmetle buluşacak. O gün geldiğinde Diyarbakır şad akar, Urfa Mardin'e bakar türküsünü yeniden hep birlikte söyleyeceğiz. Og ün geldiğinde kaybolan yılları hep birlikte telafi edeceğiz. Geçmiş yılların yanlışlarını hep birlikte düzelteceğiz. Millet iradesi tecelli edecek. Sandıktan Milli irade güçlenmiş olarak çıkacak. O gün sandıktan çıkacak irade ile demokrasi daha güçlenecek. O gün Diyarbakır surları Ulubeden ve Yedi kardeş Burcu yeni bir neşeye şahit olacak. Alipaşa'dan Aziziye Mahallesine şehircilikte diyarbakır hak ettiği hizmetlere kavuşacak."

Özgür Çağrı
02-21-2009, 15:12
Başbakan Erdoğan Diyarbakırspor atkısını boynuna taktı.

İşte Başbakan'ın konuşması:

Diyarbakır'ı en kalbi duygularımla selamlıyorum. Diyarbakır'da bulunmaktan, sizlerin coşkusuna, huzur ve adalet talebinize ortak olmaktan memnuniyet duyuyorum.

Türkiyeli olma ruhu tamda budur. Diyarbakır için Kutbettin Arzu dedik. Daha önce milletvekili olarak Meclis'e gönderdiğiniz bu kardeşinizi belediye başkanı olarak kucaklayacaksınız. Arzumuz Diyarbakır'ın hak ettiği hizmete kavuşmasıdır. Müjdeler olsun Türkiye'ye, müjdeler olsun Diyarbakır'a. 29 Mart 2009 sabahı yeni bir dönem başlayacak. Yeni bir Nevruz ülkemizi baştan başa saracak. Diyarbakır'a taze bir huzur iklimi gelecek.

Üç mevsim
02-21-2009, 15:13
Hepimiz bir yerde toplanalım arkadaşlar. Konuları toplayalım. Birlikten kuvvet doğar. Haydi bakalım

Özgür Çağrı
02-21-2009, 15:17
http://i0902.hizliresim.com/2009/2/21/1686.bmp

ishakyilmaz
02-21-2009, 15:17
21 Şubat 2009http://www.hurriyet.com.tr/_np/2573/5482573.jpg.hurriyet2008-detailbox-newslink { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:13px; font-weight:bold; text-decoration:none; color:#000000;}.hurriyet2008-detailbox-newslink:hover { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:13px; font-weight:bold; text-decoration:underline; color:#990000;}
- Diyarbakır’da bulunmaktan, sizlerin adalet talebine ortak olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum.
- Diyarbakır’daki bu samimi heyecan ve coşkudan dolayı sizleri ayrı ayrı tebrik ediyorum.
- Görüyorum ki AKP (http://www.hurriyet.com.tr/index/AKP/)’nin Kocaeli mitingindeki muhteşem tablo, Samsun’daki muazzam heyecan, Nevşehir’deki coşku seli, aynı şekilde Diyarbakır’da da ortaya çıkmış, birlik ve beraberlik siyasetimiz burada da gönülleri fethetmiş durumda.
- Türkiyeli olma ruhu işte tamda budur. Bu ruha uygun bir siyaset işlediğimiz için bugün buraya sadece miting yapmaya gelmedik. Aynı zamanda dev projelerin açılışı için burada bulunuyoruz.
- Siyasetten tek muradımız tek arzumuz insanımıza hizmet etmektir. Gönüller kazanmaktır. Bizler bu arzu ile Diyarbakır için çıtayı yükselttik.
- Diyarbakır için Kutbettin Arzu dedik. Daha önce milletvekili olara TBMM (http://www.hurriyet.com.tr/index/TBMM/)’ye gönderdiğiniz bu evladınızı, bu sefer çok daha güçlü bir iradeyle kucaklayacaksınız. Yegane arzumuz, önümüzdeki seçimde Diyarbakır’ın hak ettiği hizmetlere, layık olduğu yönetimlere ulaşmasıdır.

GECİKEN HİZMETLERİ TELAFİ EDECEĞİZ
- Müjdeler olsun Türkiye’ye, müjdeler olsun Diyarbakır’a…
- 29 Mart 2009 sabahı yeni bir dönem başlayacak. 29 Mart’ta yeni bir bahar, yeni bir nevruz ülkemizi baştan başa saracak.
- Kara kış zemheri yerini dirilişe uyanışa hizmete adalete bırakacak. Dicle nehri o gün çok daha farklı bir hizmetle buluşacak. Çin (http://www.hurriyet.com.tr/index/Çin/) seddiyle boy ölçüşen surlarıyla, Diyarbakır’a taze bir huzur iklimi gelecek.
- O gün geldiğinde “Diyarbakır şad akar Urfa Mardin’e bakar” türküsünü yeniden hep birlikte söyleyeceğiz.
- O gün geldiğinde kayıp yılları, ertelenen talepleri, geciken hizmetleri hep birlikte telafi edeceğiz.
-29 Mart 2009 günü millet iradesi tecelli edecek. 29 Mart’ta büyük Türkiye iradesi sandıktan çok daha güçlenmiş olarak çıkacak.
ÜÇ TEMEL HAREKET HATTI
Hukuk, hürriyet, hizmet… Bu üç temel husus siyasetimizin ana eksenidir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu ilkelerimizin takipçisi olacağız. Biz tarihimizi medeniyetimizi devletimizi sizlerle birlikte inşa ettik. Biz aynı bedenin içindeki ruh, aynı bünyenin unsurlarıyız.
Fırat ve Dicle nehirleri gönüllerimize aktıkça, ebediyete kadar birlikte yürüyeceğiz.
KENDİNİ DEVLET ZANNEDENLER…
- Dün devletin gücünü istismar edenler, kendilerini devlet zannedenler, bugün hukuk karşısında yapayalnız kaldılar.
- Biz AKP (http://www.hurriyet.com.tr/index/AKP/) kadrosu olarak bu memleketin hem aklı hem gönlü hem vicdanı olmak için yola çıktık.
- Bizden ziyade eserlerimizin konuşulduğu bir siyaset yapıyoruz.
- Bizim siyasetimiz birlik siyasetidir, bir bütün olarak insanlarımızı kucaklama siyasetidir.

MİLLETİN AŞINA MÜDAHALE EDİYORLAR
Bu ülkede siyaset yaptığı halde, oy istediği halde, birileri devletin vatandaşa uzanan yardım elinden bile rahatsız oluyor.
Doğuda güneydoğuda vatandaşın aldığı sosyal yardımlara dil uzatıyorlar. Bir yandan hukuka milli iradeye öte yandan milletin aşına müdahale ediyorlar.
Bir yandan hukuksuzluğun avukatıyız diyorlar, bir yandan devletin toplumla barışmasını engellemeye çalışıyorlar.
Neredeyse anayasa’nın sosyal hukuk devleti ilkesini kaldırmayı teklif ediyorlar. Sonra da biz sosyal demokratız solcuyuz diyorlar.
GEÇMİŞE TAKILIP KALMAYACAĞIZ
- Geçmişin hesabını özenle tutacağız. Kimin ne dediğine dikkatle bakacağız. Bu ülkede kimin yara kaşıdığını, kimin yara sardığını da çok iyi bileceğiz.
- Geçmişe takılıp kalmayacağız, yüzümüzü geleceğe çevireceğiz. Geçmişin yanlışları, diriliş ruhumuzu yaralamayacak. Ümitlerimiz daima taze olacak.
- Bugüne kadar olmaz olamaz imkansız denilen şeyleri yaptık, başardık. Yılların tahribatını düzeltmek zaman alıyor. Ama umutlarımız düne göre daha taze. Türkiye’den yayılan bu sıcaklık bu kardeşlik iklimi, Kuzey Irak (http://www.hurriyet.com.tr/index/ırak/)’tan Balkanlara, Gazze’ye kadar dost ve kardeş milletlerin yüreğini serinletiyor.
BİZİM KİTABIMIZDA STATÜKOCULUK YOK
- Türkiye’nin hiçbir meselesi çözümsüz değildir.
- Dün birbirimizi daha az anlıyorduk, ama bugün daha iyi anlıyoruz. Aramızdaki ön yargıları kaldırdıkça birbirimizi daha çok seviyoruz.
- Husumeti değil hısımlığı, gerilimi değil kardeşliği güçlendiriyoruz.
- Herkes şunu çok iyi bilsin. Bizim kitabımızda statükoculuk yok. Milletin taleplerine kulak tıkamak yok. Bizim kitabımızda reformculuk, değişim var gelişim var. Millete efendilik taslamak değil, millete hizmetkar olmak var.

Özgür Çağrı
02-21-2009, 15:18
Amed Sizinle gurur duyuyoruz.. Gücünüzü gösterin Terörü Def Edin..

Özgür Çağrı
02-21-2009, 15:19
http://i0902.hizliresim.com/2009/2/21/1701.bmp

Necip Fazıl
02-21-2009, 15:20
Sevgili kardeşlerim Diyarbakırın saygılı güzel insanları sizi en kalbi duygularımla selamlıyorum... Güzel insanları tüm ilçeleri aynı muhabbetle kucaklıyorum... Diyarbakır'da bulunmaktan sizlerin huzur ve adalet duygularınıza ortak olmaktan gurur duyuyor... Sizleri ayrı ayrı ayrı tebrik ediyorum

Bugün buraya sadece miting yapmaya gelmedik... Açılışlar da yapıyoruz... Tek arzumuz siyasette gönüller kazanmaktır. Diyarbakır için Kutbettin Arzu dedik... Daha önce meclise gönderdiğiniz bu evladınızı inanıyoruz ki daha güçlü kucaklayacaksınız... önümüzdeki seçimde arzumuz Diyarbakır'ın istediği hizmete kavuşmasıdır... Müjdeler olsun Türkiye'ye müjdeler olsun Diyarbakır'a. 29 martta yeni bir dönem yeni bir bahar başlayacak... karakış yerini hizmete adelete dirilişe bırakacak...

Geçmiş yılların yanlışlarını hep birlikte düzelteceğiz... 29 Martta büyük Türkiye iradesi daha güçlü çıkacak... O gün sandıktan çıkacak iradeyle daha da güçlenecek... Diyarbakır surları o gün yeni bir neşeye şahitlik yapacak...

Üç temel ilke 3 büyük ideal ile yola devam ediyoruz... hukuk hürriyet hizmet bu üç temel husus Anayasamızın temel ilkeleridir... Biz devletimizi siznle birlikte inşa ettik... Fırat ve Dicle gönüllerimize aktıkça ebediyete kadar birlikte yürüyeceğiz...

Dün devletin gücünü istismar edenler bugün devlet karşısında millet karşısında yalnız kaldılar... Biz bu yolda kararlı adımlarla yürüyoruz... Türkiye'nin kaynaklarını hizmet için kullanıyoruz... İster doğuya ister batıya baksınlar eserlerimizi görecektir.. Bizim siyasetimiz birlik siyasetidir...Çamur siyaseti değildir...

Bu ülkede halka eline uzatan yönetime dil uzatıyorlar... Fırına ne ihtiyacı var diyorlar... Milletin aşına müdahele ediyorlar... Bir yandan hukuksuzluğun avukatlığını yapıyorlar... Sonra biz sosyal demokratız solcuyuz diyorlar... Geçmişle yüzleşeceğiz hesabını sıkı tutacağız... Bu ülkede kimin yara kaşıdığını kimin sardığını çok iyi bileceğiz...

Bugüne kadar imkansız denen şeyleri başardık... Yılların tahribatını sarmak zaman alıyor... Ama yaptık saracağız... Balkanlardan Gazze'ye dost ve kardeş milletlerin yüreğini serinletiyoruz...

İşte bu dostluk halkasını genişleten siyasetin eseridir. Türkiye'nin hiçbir sorunu çözümsüz değildir. Biz adalet terazisinde dengeyi buldukça daha iyi yol alıyoruz.. şimdi sorunları daha çok çözüyoruz.. Önyargıları kaldırdıkça birbirimizi daha çok seviyoruz...

Bizim kitabımızda statükoculuk yok .Reformculuk var... Sessiz devrimlerşi yapmak var... Millete hizmetkar olmak var... herkes kasaba kölerimizin illerimizin nerden nereye geldiğini görsün... Zifiri karanlıkta maskeler düşüyor.. Yıllarca haksızlık üretenler deşifre oluyorlar...

Sürecimiz bir arınma temiz toplum temiz siyaset sürecidir. Bugünleri yarın daha iyi hissedeceksiniz... farklı bir Türkiye aldı farklı bir Türkiye'yi bize teslim etti diyeceksiniz... Hukuk devleti demokrasi ile karanlık odalardan arınıyor

Masum gençlerin sokaklarda zehirleyenlerin, kardeşi kardeşe düşürenlerin nasıl maskeler taktığını kamuoyu hayretle seyrediyor... Hangi tarafta yer alırsan alsın hangi duyguları istismar ederse etsin... Mafyaların, çetelerin birbirinin değirmenine su taşıdıklarını güzel halkım biliyor... Şimdi gördük ki oralar karanlık alem... Onlar o karanlık odalarda birbirlerine muhtaçlar... Suç örgütlerinin nasıl beslediklerini biliyoruz artık... Zulüm kimseyi abad etmez...

Artık bu karanlık filşmi izlemek istemiyoruz.. Suç örgütleri artık bu zemidnen elini çeksin diyıoruz... Bu millet ebedi kardeşliğine sahip çıkacaktır... buradan geriye asla gidilmeyecektir.. biz millete millet de bize güveniyor... bu güvenin hakkını vereceğiz...

Türküyle kürtüyle Lazıyla Gürcü ile lazıyla Arnavutu ile TC vatansaşı olan bir devletiz... Bütün kesimlere değil elimizi kucağımızı da sonu kadar açacağız... Sandıktan çılkacak iradeye saygı gösteriyoruz... Artık sözün tam burasında bizim insanlara bakışımız Yunus'un sözüyle Yaradılanı Yaratandan ötrü severiz...

Ayrıntılar Geliyor

Özgür Çağrı
02-21-2009, 15:21
Başbakan Erdoğan Diyarbakırspor atkısını boynuna taktı.

İşte Başbakan'ın konuşması:

Diyarbakır'ı en kalbi duygularımla selamlıyorum. Diyarbakır'da bulunmaktan, sizlerin coşkusuna, huzur ve adalet talebinize ortak olmaktan memnuniyet duyuyorum.

Diyarbakır’da bulunmaktan, sizlerin adalet talebine ortak olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Diyarbakır’daki bu samimi heyecan ve coşkudan dolayı sizleri ayrı ayrı tebrik ediyorum.
Görüyorum ki AK Parti’nin Kocaeli mitingindeki muhteşem tablo, Samsun’daki muazzam heyecan, Nevşehir’deki coşku seli, aynı şekilde Diyarbakır’da da ortaya çıkmış, birlik ve beraberlik siyasetimiz burada da gönülleri fethetmiş durumda.
Türkiyeli olma ruhu işte tamda budur. Bu ruha uygun bir siyaset işlediğimiz için bugün buraya sadece miting yapmaya gelmedik. Aynı zamanda dev projelerin açılışı için burada bulunuyoruz. Siyasetten tek muradımız tek arzumuz insanımıza hizmet etmektir. Gönüller kazanmaktır. Bizler bu arzu ile Diyarbakır için çıtayı yükselttik.
Diyarbakır için Kutbettin Arzu dedik. Daha önce milletvekili olara TBMM’ye gönderdiğiniz bu evladınızı, bu sefer çok daha güçlü bir iradeyle kucaklayacaksınız. Yegane arzumuz, önümüzdeki seçimde Diyarbakır’ın hak ettiği hizmetlere, layık olduğu yönetimlere ulaşmasıdır.

Müjdeler olsun Türkiye’ye, müjdeler olsun Diyarbakır’a. 29 Mart 2009 sabahı yeni bir dönem başlayacak. 29 Mart’ta yeni bir bahar, yeni bir nevruz ülkemizi baştan başa saracak. Kara kış zemheri yerini dirilişe uyanışa hizmete adalete bırakacak. Dicle nehri o gün çok daha farklı bir hizmetle buluşacak. Çin seddiyle boy ölçüşen surlarıyla, Diyarbakır’a taze bir huzur iklimi gelecek. O gün geldiğinde “Diyarbakır şad akar Urfa Mardin’e bakar” türküsünü yeniden hep birlikte söyleyeceğiz. O gün geldiğinde kayıp yılları, ertelenen talepleri, geciken hizmetleri hep birlikte telafi edeceğiz. 29 Mart 2009 günü millet iradesi tecelli edecek. 29 Mart’ta büyük Türkiye iradesi sandıktan çok daha güçlenmiş olarak çıkacak.
Hukuk, hürriyet, hizmet. Bu üç temel husus siyasetimizin ana eksenidir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu ilkelerimizin takipçisi olacağız. Biz tarihimizi medeniyetimizi devletimizi sizlerle birlikte inşa ettik. Biz aynı bedenin içindeki ruh, aynı bünyenin unsurlarıyız. Fırat ve Dicle nehirleri gönüllerimize aktıkça, ebediyete kadar birlikte yürüyeceğiz.
Dün kendilerini devlet zannedenler bugün hukuk karşısında, millet karşısında yapayanlız kaldılar. Biz AK Parti olarak milletin vicdanı olmak için yola çıktık. Türkiye'nin kaynaklarını adaletle paylaşmak için mücadele ediyoruz.

Biziz siyasetimiz eser siyasetidir, hizmet siyasetidri, çamur siyaseti değil. Ne demek istediğimi öğrenmek isteyenler susuz 47 köyün nasıl suya kavuştuğuna baksınblar. Doğu'da vatandaşın aldığı sosyal yardımlara dil uzatıyorlar. Fırına, buzdolabına ne ihtiyaçları var diyorlar. Neredeyse anayasanın sosyal hukuk devleti ilkesini kaldırmayı teklif ediyorlar sonra da solcuyuz diyorlar.

Bu ülkede kimin yara kaşıdığına, kimin yara sardığına elbette bakacağız. Bugüne kadar imkansız denilen şeyleri yaptık. Yılların tahribatını düzeltmek zaman alıyor. Türkiye'den yayılan bu kardeşlik iklimi Kuzey Irak'tan Balkanlar'a Gazze'ye kadar dost ve kardeş ülkelerinin yüreğini serinletiyor. Türkiye'nin hiçbir meselesi çözümsüz değildir. Biz bu inançla hizmete yürüyoruz. Adalet terazisinde yol aldıkça gönüller fethediyoruz. Gerilimi değil kardeşliği güçlendiriyoruz. Bizim kitabımızda statükoculuk yok. Bizim kitabımızda reformcukuk var, sessiz devrimlere imza atmak var. Millete efendilik değil, millete hizmetkar olmak var.

Sizler hatır nedir, vicdan nedir iyi bilirsiniz. Defalarca yüksek gönüllerinizi gölgelemek isteyenlerin elini boşa düşürdünüz. Elini vicdanına koyan herkes ülkenin kasaba ve şehirlerinin nereden nereye geldiğine dikkat etsin.

Yıllarca kendilerini gizleyerek haksızlık üretenler deşifre oluyorlar. Türkiye'de olup biten herşeyi dikkatle izlediğinizi iyi biliyorum. Türkiye için bir arınma sürecidir. Temiz toplum, temiz siyaset sürecidir. Bugünlerin anlamını yarın daha iyi hissedeceksiniz. Bir zamanlar AK PArti iktidarı vardı, farklı bir Türkiye aldı, farklı bir Türkiye teslim etti.

Zıt kutuplarda, karşı cephelerde görünenlerin ortak oldukları nasıl da ortaya çıkıyor. Kardeşi kardeşe düşman erdenlerin nasıl maskeler taktıklarını kamuoyu dikkatle seyrediyor. Hangi tarafta yer alırsa alsın, çetelerin, mafyaların birbirinin değirmenine su taşıdıklarını güzel halkım biliyor. Şimdi gördükki; orası karanlık bir alem, karanlık işler çevirenler hep bir alem. Kitleleri meydanlara zorlarken birbirlerini nasıl beslediklerini görüyoruz artık. İşte bu iktidar bunu gerçekleştiren iktidardır. Artık bu karanlık filmi izlemek istemiyoruz. Suç örgütleri elin içeksin diyoruz.

Bu büyük millet ebedi kardeşleğine sahip çıkacaktır. Biz milletimize güveniyoruz, milletimiz bize güveniyoruz. Bu güvenin hakkını vereceğiz. Tüm Türkiye'ye sesleniyorum, Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla, Gürcüsüyle, Abazasıyla, Boşnağıyla şiddeti, terörü reddeden herkese değil elimizi kucağımızı da açıyoruz. Sandıktan çıkacak iradeye saygı gösteriyoruz. Yunus'un diliyle "Yaradılanı yaradandan ötürü severiz" Bakışımız budur.

Özgür Çağrı
02-21-2009, 15:24
http://i0902.hizliresim.com/2009/2/21/1754.bmp

ishakyilmaz
02-21-2009, 15:26
http://fotograf.gazetevatan.com/fotogaleri/act/7875_336_21022009_9.jpg (http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=7875&page_number=2)

Özgür Çağrı
02-21-2009, 15:29
HADİ BAYKAL SENDE DİYARBAKIRDA BÖYLE BİR MİTİNG YAP

HADİ BAHÇELİ GAVURDAĞININ ÖTESİNE GEÇ BAKALIM HADİ

ishakyilmaz
02-21-2009, 15:31
http://www.ensonhaber.com/images/news/159567.jpg (http://www.ensonhaber.com/gundem/187686/erdogan-konusuyor-canli.html)

ishakyilmaz
02-21-2009, 15:38
http://images.ihlassondakika.com/arar(5)(13).jpg (http://www.ihlassondakika.com/detail.asp?id=136498)"Bu ülkede kimse kimseden imtiyazlı değil" (http://www.ihlassondakika.com/detail.asp?id=136498)
13:46:02 - Başbakan Erdoğan Diyarbakır'da partisinin mitinginde halka hitap ediyor. Canlı yayın izlemek için tıklayın... (http://www.ihlassondakika.com/detail.asp?id=136498)

ishakyilmaz
02-21-2009, 15:48
DİYARBAKIR'DA İKİNDİ EZANININ OKUNMASI İLE BİRLİKTE ERDOĞAN MİTİNGTEKİ VATANDAŞLARLA BİRLİKTE EZANIN BİTMESİNİ BEKLEMETELER.BU ARADA BAŞBAKAN TRT ŞEŞ İÇİN YAPTIĞI KÜRTÇE AÇILIŞ KONUŞMASININ:TRT ŞEŞ BI HER BE Yİ TEKRARLAYINCA;MİTİNG ALANI TEK BİR AĞIZDAN;BİJİ ERDOĞAN DİYE HAYKIRMAYA BAŞLADI;1

ishakyilmaz
02-21-2009, 16:54
http://fotograf.gazetevatan.com/fotogaleri/act/7878_7557_21022009_1.jpg (http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=7878&page_number=2)
http://fotograf.gazetevatan.com/fotogaleri/act/7878_1399_21022009_15.jpg (http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=7878&page_number=3)
http://fotograf.gazetevatan.com/fotogaleri/act/7878_1399_21022009_14.jpg (http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=7878&page_number=4)

ishakyilmaz
http://fotograf.gazetevatan.com/fotogaleri/act/7878_1399_21022009_14.jpg (http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=7878&page_number=4)

ishakyilmaz
http://fotograf.gazetevatan.com/fotogaleri/act/7878_1399_21022009_13.jpg (http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=7878&page_number=5)

ishakyilmaz
http://fotograf.gazetevatan.com/fotogaleri/act/7878_1399_21022009_12.jpg (http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=7878&page_number=6)

ishakyilmaz
02-21-2009, 16:55
http://fotograf.gazetevatan.com/fotogaleri/act/7878_1399_21022009_11.jpg (http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=7878&page_number=7)

ishakyilmaz
http://fotograf.gazetevatan.com/fotogaleri/act/7878_1399_21022009_10.jpg (http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=7878&page_number=8)

ishakyilmaz
http://fotograf.gazetevatan.com/fotogaleri/act/7878_1399_21022009_9.jpg (http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=7878&page_number=9)
http://fotograf.gazetevatan.com/fotogaleri/act/7878_1399_21022009_8.jpg (http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=7878&page_number=10)

ishakyilmaz
02-21-2009, 16:56
http://fotograf.gazetevatan.com/fotogaleri/act/7878_1399_21022009_7.jpg (http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=7878&page_number=11)
http://fotograf.gazetevatan.com/fotogaleri/act/7878_1399_21022009_6.jpg (http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=7878&page_number=12)
http://fotograf.gazetevatan.com/fotogaleri/act/7878_1399_21022009_5.jpg (http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=7878&page_number=13)

ishakyilmaz
02-21-2009, 16:56
http://fotograf.gazetevatan.com/fotogaleri/act/7878_1399_21022009_4.jpg (http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=7878&page_number=14)
http://fotograf.gazetevatan.com/fotogaleri/act/7878_1399_21022009_3.jpg (http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=7878&page_number=15)
http://fotograf.gazetevatan.com/fotogaleri/act/7878_1399_21022009_2.jpg (http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=7878&page_number=16)
http://fotograf.gazetevatan.com/fotogaleri/act/7878_1399_21022009_1.jpg (http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=7878&page_number=1)

Necip Fazıl
02-21-2009, 17:01
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yerel seçimin en kritik illerinden olan Diyarbakır'da vatandaşlara seslendi. Erdoğan'ın mitinginde coşku sel oldu, vatandaşlar meydanlara sığmadı...

http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/768120090221030354110.jpg

Sevgili kardeşlerim Diyarbakırın saygılı güzel insanları sizi en kalbi duygularımla selamlıyorum... Güzel insanları tüm ilçeleri aynı muhabbetle kucaklıyorum... Diyarbakır'da bulunmaktan sizlerin huzur ve adalet duygularınıza ortak olmaktan gurur duyuyor... Sizleri ayrı ayrı ayrı tebrik ediyorum

Bugün buraya sadece miting yapmaya gelmedik... Açılışlar da yapıyoruz... Tek arzumuz siyasette gönüller kazanmaktır. Diyarbakır için Kutbettin Arzu dedik... Daha önce meclise gönderdiğiniz bu evladınızı inanıyoruz ki daha güçlü kucaklayacaksınız... önümüzdeki seçimde arzumuz Diyarbakır'ın istediği hizmete kavuşmasıdır... Müjdeler olsun Türkiye'ye müjdeler olsun Diyarbakır'a. 29 martta yeni bir dönem yeni bir bahar başlayacak... karakış yerini hizmete adelete dirilişe bırakacak...

Diyarbakır surları o gün yeni bir neşeye şahitlik yapacak

Geçmiş yılların yanlışlarını hep birlikte düzelteceğiz... 29 Martta büyük Türkiye iradesi daha güçlü çıkacak... O gün sandıktan çıkacak iradeyle daha da güçlenecek... Diyarbakır surları o gün yeni bir neşeye şahitlik yapacak...

Üç temel ilke 3 büyük ideal ile yola devam ediyoruz... hukuk hürriyet hizmet bu üç temel husus Anayasamızın temel ilkeleridir... Biz devletimizi siznle birlikte inşa ettik... Fırat ve Dicle gönüllerimize aktıkça ebediyete kadar birlikte yürüyeceğiz...

Çamur Siyaseti Yapıyorlar

Dün devletin gücünü istismar edenler bugün devlet karşısında millet karşısında yalnız kaldılar... Biz bu yolda kararlı adımlarla yürüyoruz... Türkiye'nin kaynaklarını hizmet için kullanıyoruz... İster doğuya ister batıya baksınlar eserlerimizi görecektir.. Bizim siyasetimiz birlik siyasetidir...Çamur siyaseti değildir...

Bu ülkede halka eline uzatan yönetime dil uzatıyorlar... Fırına ne ihtiyacı var diyorlar... Milletin aşına müdahele ediyorlar... Bir yandan hukuksuzluğun avukatlığını yapıyorlar... Sonra biz sosyal demokratız solcuyuz diyorlar... Geçmişle yüzleşeceğiz hesabını sıkı tutacağız... Bu ülkede kimin yara kaşıdığını kimin sardığını çok iyi bileceğiz...

Balkanlardan Gazze'ye dost ve kardeş milletlerin yüreğini serinletiyoruz

Bugüne kadar imkansız denen şeyleri başardık... Yılların tahribatını sarmak zaman alıyor... Ama yaptık saracağız... Balkanlardan Gazze'ye dost ve kardeş milletlerin yüreğini serinletiyoruz...

İşte bu dostluk halkasını genişleten siyasetin eseridir. Türkiye'nin hiçbir sorunu çözümsüz değildir. Biz adalet terazisinde dengeyi buldukça daha iyi yol alıyoruz.. şimdi sorunları daha çok çözüyoruz.. Önyargıları kaldırdıkça birbirimizi daha çok seviyoruz...

Kitabımızda sessiz devrimler yapmak var

Bizim kitabımızda statükoculuk yok .Reformculuk var... Sessiz devrimleri yapmak var... Millete hizmetkar olmak var... herkes kasaba kölerimizin illerimizin nerden nereye geldiğini görsün... Zifiri karanlıkta maskeler düşüyor.. Yıllarca haksızlık üretenler deşifre oluyorlar...

Sürecimiz bir arınma temiz toplum temiz siyaset sürecidir. Bugünleri yarın daha iyi hissedeceksiniz... farklı bir Türkiye aldı farklı bir Türkiye'yi bize teslim etti diyeceksiniz... Hukuk devleti demokrasi ile karanlık odalardan arınıyor

Karanlık Alemler

Masum gençlerin sokaklarda zehirleyenlerin, kardeşi kardeşe düşürenlerin nasıl maskeler taktığını kamuoyu hayretle seyrediyor... Hangi tarafta yer alırsan alsın hangi duyguları istismar ederse etsin... Mafyaların, çetelerin birbirinin değirmenine su taşıdıklarını güzel halkım biliyor... Şimdi gördük ki oralar karanlık alem... Onlar o karanlık odalarda birbirlerine muhtaçlar... Suç örgütlerinin nasıl beslediklerini biliyoruz artık... Zulüm kimseyi abad etmez...

Artık bu karanlık filmi izlemek istemiyoruz.. Suç örgütleri artık bu zemidnen elini çeksin diyıoruz... Bu millet ebedi kardeşliğine sahip çıkacaktır... buradan geriye asla gidilmeyecektir.. biz millete millet de bize güveniyor... bu güvenin hakkını vereceğiz...

Etnik ve Dini ayrım yapmıyoruz

Türküyle kürtüyle Lazıyla Gürcü ile lazıyla Arnavutu ile TC vatansaşı olan bir devletiz... Bütün kesimlere değil elimizi kucağımızı da sonu kadar açacağız... Sandıktan çılkacak iradeye saygı gösteriyoruz... Artık sözün tam burasında bizim insanlara bakışımız Yunus'un sözüyle Yaradılanı Yaratandan ötürü severiz...

Bize oy vermeyenin de hukunu koruyoruz

Sözün tam burasında Ak Parti binasını taşa tutanlar demokrasiyi bu milletin iradesini taşa tutmuş olmuyorlar mı? Kepenk kapattıranlar bu üleknin evlatlarını tehdit edenler hürriyetleri kısıtlamıyorlar mı? Ak partinin gönüller kazanması kimlerin oyunu bozuyor... Biz bize oy vermeyenin de hukunu savunmayı asli vazife görüyoruz...

Sözlerimi politik tutmuyorum... Gelin canlar bir olalım diyorum.... hak hukuk demıokrasi hepimiz için olsun diyorum... vatandaşlar arasında ayrımcılık yapmadık yapmayacağız...

Ayaküstü Siyaseti Sevmem

Değerli arkadaşlar bütn şeyler ayak sütü siyasettir ayak üstü siyaseti sevmem tayyip Erdoğan böyle siyaset yapmaz... Bunları valime bildirir gereğini alırsınız... 71,5 milyon kardeşimziin birlikteliği için çalışıyoruz... Etnik milleyetçilik yapmadık yapmayacağız... Bunlar insanları birbirne düşman eden yaklaşımlardır... Biz bunlara karşıyız... Bölgesel milliyetçiliğe de karşıyız... çünkü bölgeleri birbirine asla düşman nazarıyla baktırmayacağız... Bunları söylerken bu arada adil dağılımı da gidereceğiz... Dinsel milliyetçilik de yapmayacağız.. TC vatandaşı üst kimliğinde herkesi, bağrımıza basıyoruz... Bu güzel insanların başını dik tutacağız...

Ayırımcılık en çok altını çizdiğim kırmızı çizgidir

Ayırımcılık en çok altını çizdiğim kırmızı çizgidir... ben belediye başkanlığında geldim bunun acısını çektim.. Hiçbirine çektirmedim... Ben geldiğimden beri beklediye borçlarının en az yüzde 60'ının gönderilmesi idi... İsteyen diğer şehirlerle muakyese etsin... Diyarbakır'a ayrım yapılmamıştır...

Bugüne kadar 23 trilyon 613 milyar porjeler için göderilmiştir.. Bu kaynaklarla yapılanı da sizler çok iyi biliyorsunuz... Eminim 29 Martta en iyi şekilde değerlendireceksiniz. Bize gelince Hak'tan hakikatten sapmayız.. Türkiye'nin mayası özü birdir Türkiye birdir...

Hepimiz bu ülkenin asli unsuruyuz...

Hepimiz bu ülkenin asli unsuruyuz... Bu ülke bizim TC Devleti bizim.. Kimse kimseye misafir muamelesi yapamaz...

Adalet bir evde yoksa, o evi ayakta tutamazsınız... Milletle aramıza girmek isteyenler bırakın küçük dünyalarında kalsınlar...

Geleceği birlikte inşa edip geleceğin temellerini atacağız... Terörden zarar görenlerin sıkıntılarını giderelim.. Bugüne kadar 818 trilyon ödedik ve 398 trilyonun ödemesi de kesinleşti... Gittiğim her şehirde ne yapıyorsak... Hesabımı vereceğim... Büyük fotohğrafa birlikte bakalım... Yoksa büyük düşünemeyiz... küçük düşünenler sınırlarını aşamazlar... Daima fotoğrafın tamamına bakmamızı engellerler... Onlar küçük dünya kurmamızı isterler bir çeteyi orrdu gibi görmek isterler... Onlar küçük olsun benim olsun derler... Onlar Diyarbakır'ın kaderinin İstanbul, bursa kaderiyle aynı olduğunu bilmezler... Hiçbir düğümü çözmezler yeni düğüm atarlar... Demokrasiyi milletten esirgerler... milletten yüz yüze gelmekten kaçarlar...

Batıyı kazanalım doğuyu kaybetsek olur demedik... Sayın baykal diyor ya... Sayın Başbakan Diyarbakır'a neden gidiyor diyor... Gideceim elbet burası 81 vilayetten birisi... Sonra diyorki Başbakan'ın güvenlilk güçleri var... Buraya gelse aynı şekilde korunur... Baykal gibileri Sivastan bu tarafa gelemiyorlar ki!

Bu ülkenin bir tek evladını gözden çıkarmayız

Ne ismimiz ne kumaşımız bu ülkenin bir tek şehirini evladını gözden çıkarmayı kabul etmez... Ankara İstanbul ile Diyarbakır'ın kaderi birdir...

Zamanında bu eski zihniyet başımıza çok çorap ördü... Bu zihniyet yeni acılara yeni sorunlara yol açtı... Şair Nazım'ın itibarını 60 yıl konuştuk...

Eğilmedik edilmiyoruz eğilmeyeceğiz... Bu ülkede ne civanlar annelerinden ayrı kaldı.. Biricik evladını askere gönderen anneler gözyaşına boğuldu... Annelik din ideolojşi ayrımı yapmaz... Anneler ayrım yapmaz... Biz istiyoruz ki anneler ağlamasın küçük yavrular istismar edilmesin... Biz hükümet olarak 60 yıl süren tartışmaya son verdik...

TRT ŞEŞ

TRT Şeş hayırlı olsun dedik... Birileri TRT Şeş için neden karşı çıktı.. Atılan adımı alkışlayamadı... Gönüller kazanmamız hangi siyaset alanını daralttı. Bakın bakalım kimler mutlu oldu kimler huzursuz oldu... Siyaset özgürlük alanını gebnişletmek değilse nedir... Bu bir özgüven meselesidir...

Bütün vatandaşlarımızı kazanmak isteyen yönetim sergiliyoruz... Suça bulaşmamış herkesi evine çağıran siyaseti takdir edemeyen nasuıl siyaset yaparlar... Kendi imtiyazlı konumlarını mı kaybetmek istemiyorlar.. onlar da Diyarbakır'în CHP'si mi olmak istiyorlar...

Baykal'ın Ruhsatını Millet İptal edecek

Baykal'ın avukatlık ruhsatı millet eliyle iptal olacaktır... Küçük olsun benim olsun diyenler siyaset yapamazlar... Gün gelir millet sana seni seçiyorum ama birşey kazanamıyorum... Kimse milletin oyunu çantada keklik görmesin...

GAP 2012'de bitiyor

Bugün buradan dağılacağız... Sizler şunu anlatmanız lazım AK Parti iktidarında 11,7 milyar yatırım yapıldı. Yani 12 katrilyon yatırım yapıldı... 6 senede 12 katrilyon... şimdi 3 büyük adım attık... o planı burada diyarbakır'da açıokladık... bu projelere ne harcıyacağız biliyor musunuz? yaklaşık 27 katrilyon harcıyacağız... yani şurada 4 yılda GAP DAP KOP'a harcayacağız... GAP 2012 sonunda bitiyoruz...

Diyarbakır kötü belediyeciliğe mahkum değildir

Diyarbakır kötü belediyeciliği haketmiyor mahkum değildir... Diyarbakır'da 6 yılda 1572 köy ve mezraya suı getirdi isek tam 4006 konutun evini teslim edeceğiz... İzmir için olduğu gibi bugün Diyarbakır'a da aynen izmir gibi bir hava sağlık helikopterini verdik... Helikopter gelecek hastayı alıp herhangi bir şehre helikopterle gidecek...
80'li yıllarda kötü hatıralar yaşadık yaşamak istemiyoruz... Artık Diyarbakır'ın tarihi ve kültürel mirasıyla yeni bir büyükşehir yapmak istiyoruz... Projeleri bizzat takip ediyorum...

Süleyman Nazif ve Sezai karakoç'un o şehrini asıl güzel şehre dönülştürmek istiyoruz... Biz hazırlığı yaptık projeler hazır... 30 martta yeni dyarbakır farklı bir biçimde ele alınacak...

Diyarbakır'ı sağlık şehri yapacağız... Yatırımlarımız sosyal yardımlarımız devam ediyor.. Yardımlarımız ne derlerse desinler devam edecek...

Diyarbakır'da tarımı çiftçileri ihmal etmedik... Sadece Diyarbakır'a 1 katrilyon destek verdik... pazartesi gübre ve mazot desteğiyle ilgili 1 katrilyon hesaplara giriyor...

Buraları teşvik kapsamına aldık...yatırımcı neden gelmiyor... yatırımcı güven ister... İstikrar ister... Diyarbakır'uın kendi girişimcileri de buraya gelemiyor... Oyu nereye vereceğiz... İstikrara mı vereceğiz... istikrarı tehdit edenlere mi?

Sevgili Diyarbakılı kardeşlerim bunlar hizmetlerden bazıları , daha yapacak işlerimiz var... Sizin desteğiniz dualarınız sayesinde yola devam edeceğiz... Siz de diyeceksiniz ki Durmak Yok Yola Devam...

Boyuna Bakmayın Atom Karıncadır
Kutbenin Arzu'nun boyunun küçük olduğuna bakmayın Atom karıncadır Atom... Diyarbakırı iyi okuyan biri olarak yüksek mühendisimiz inşallah 30 Mart sabahı işbaşı yapacaklar...

Gelin bu medeniyet yolculuğunda durmadan devam edelim... Gelin 29 Mart'ta mührü Ak Partiye basalım... Gün birlik günüdür

Son söz sizin karar sizin bu ülke hepimizin... Durmak yok, durmak yok.... Sen Türkiye'sin sen Diyarbakır'sın işimiz hizmet her şey Türkiye için...

Haber 7

ishakyilmaz
02-21-2009, 20:23
http://fotograf.gazetevatan.com/fotogaleri/act/7878_2947_21022009_8.jpg (http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=7878&page_number=2)

ishakyilmaz
02-21-2009, 20:24
http://fotograf.gazetevatan.com/fotogaleri/act/7878_2947_21022009_7.jpg (http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=7878&page_number=3)

ishakyilmaz
http://fotograf.gazetevatan.com/fotogaleri/act/7878_2947_21022009_6.jpg (http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=7878&page_number=4)

ishakyilmaz
http://fotograf.gazetevatan.com/fotogaleri/act/7878_2947_21022009_5.jpg (http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=7878&page_number=5)

ishakyilmaz
02-21-2009, 20:25
http://fotograf.gazetevatan.com/fotogaleri/act/7878_5890_21022009_15.jpg (http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=7878&page_number=10)

ishakyilmaz
http://fotograf.gazetevatan.com/fotogaleri/act/7878_5890_21022009_7.jpg (http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=7878&page_number=18)

ishakyilmaz
http://fotograf.gazetevatan.com/fotogaleri/act/7878_5890_21022009_6.jpg (http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=7878&page_number=19)

ishakyilmaz
http://fotograf.gazetevatan.com/fotogaleri/act/7878_5890_21022009_5.jpg (http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=7878&page_number=20)

ishakyilmaz
02-21-2009, 20:26
http://fotograf.gazetevatan.com/fotogaleri/act/7878_5890_21022009_2.jpg (http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=7878&page_number=23)

ishakyilmaz
http://fotograf.gazetevatan.com/fotogaleri/act/7878_5890_21022009_1.jpg (http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=7878&page_number=24)

ishakyilmaz
http://fotograf.gazetevatan.com/fotogaleri/act/7878_5627_21022009_12.jpg (http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=7878&page_number=28)

kariyerim74
02-22-2009, 00:54
alaha şükürler olsunki başbakanımıza bir zarar gelmedi çok korkuyorduk ben miting alanındaydım ve harika bir ortamdı kortulmalarına ragmen cesur olan kesim ordaydı hepimiz bir saldırı bekliyorduk ama şükürkmadım
çok haşlı bir amca kürtçe başbakana hitaben senin ayağındaki tırnağına bir zarar gelmesin ayak tırnağına kurban olayım diyince bende ağlamaya başladım çok güzel bir ortamdı başbakan sanki diyarbakıra değilde evimize gelmişti allah başımızdan eksik etmedin dtp nin işi bitmiş arkadaşlar bundan adım gibi eminim

ishakyilmaz
02-22-2009, 16:18
http://www.turkiyegazetesi.com/images/PDF/haber/22.02.2009baskan.jpg

Benide_Kapatın
02-22-2009, 20:12
küçük düşünenlerin anlayamayacağı tarzda büyük konuştu başbakanımız,

mhmtsntrk
02-26-2009, 15:22
SEN TÜRKİYESİN BUYUK DÜŞÜN DEIL SEN TÜRK MİLLETİSİN BÜYÜK DÜŞÜN olması gereken slogan budur

Üç mevsim
02-26-2009, 19:31
O aradaki inceliği herkes farkedemiyor işte maalesef..

kariyerim74
03-06-2009, 02:24
tekrar geliyor ve bu defa çok daha büyük bir karşılama olacak gelme nedenini tahmin edebiliyorum başbakan ilk geldiğinde sadece cesur yürekli bizler ordaydık ölümden korkmadık başbakanımız gibi şimdi diğerleride cesaretini toplayıp bu son mitinge gelecektir 500 bin kişi olacaz

osman n
03-14-2009, 02:55
diyarbakır için endişeliyim inşallah akp 1 parti olur