fatih kısaparmak balon baskılı balon Ak parti düşmanları! - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ak parti düşmanları!

.:Ay_Yıldız:.
06-15-2010, 15:12
Bildiğiniz üzere özellikle yoğun gündem nedeni ile iyice sıcak tartışmalar mevcut.

"Ak parti'nin karşısında yalnızca Çin seddi gibi bir muhalefet,bazı Arap sarayları,İsrail ve Amerika yok. Vesayetçi Bürokrasi,Pkk, Bdp var. Üzerine de darbeci zihniyet ve uluslararası Lobiciler var. "

Sizce Ak parti karşısındaki bu gruplaşmalara karşı nasıl bir politika izlemelidir? Bu Akparti'yi güçlendirir mi,kuvvetsizleştirir mi? Bu faktörler seçimlere ne şekilde etki eder?

Buyrun Ak gençlik..

novek
06-15-2010, 15:30
ilerki yıllarda ak partinin duşmanları işçiler olucak gibi geliyor bana.

unnamed
06-15-2010, 15:34
novek birincisi işçi Ak Partinin düşmanı olmaz, mideden sallama...

Ak Parti zaten u tip girişimlere hep dik duruşuyla cevap vermiştir, böyle devam ettiği müddetçe Allah'ın izniyle terörüde bitirir, içimizdeki ergonokoncularıda...

manifesto
06-15-2010, 15:35
Mili görüşçüler
Ulsusalcılar
Kemalistler
Laikler
Sosyalisty geçinen bozguncular
Sözde barış havarileri özde terör taşeronları
Bölücüler..

Düşman ne denli büyük olur ise zafer okadar yüce olurmuş..
Saf saf ak gençliğe karşı birleşseniz dahi
Bu göğüs millete siper olmaya devam eder

Ne teröre ne bölücülüğe ne din düşmanlığına ne fanatik din anlayışına müsade etmez

Ak Parti tüm bu düşmanlara karşı..ilimle ,çalışarak, hoşgörü ile tolerans ile kucaklayarak gece gündüz çalışarak ,demokrasiyi sağlamlaştırarak gerçek hukuk düzenini tesis ederek mücadele etmeli..

novek
06-15-2010, 15:36
türkiyede sürekli gündem değişiyor. ergenekon, domuz giribi, yok davos yok gazze.
ama değişmeyen bir şeyler varki onlar gündem yapılmıyor basın tarafından halkın sefaleti ve yoksullugu.
son yıllarda okadar çok açışveriş merkezi (AVM) yapıldıki tüm halk tüketmeye yoneltildi.
insanlar en pahalı hamburgeri yiyebilmek için kuyrugua giriyorlar.

unnamed
06-15-2010, 15:40
novek kesinlikle saçmalıyorsun, ülke fakirleşse, araba satışları nasıl patlıyor?
adam kuyruğa girip en pahalı hamburgeri nasıl yemek istiyor?
sefalet olan kısım, bütü gün kahvede masa başında iş arıyorum buşamıyorum diyen kısım....

novek
06-15-2010, 15:42
novek kesinlikle saçmalıyorsun, ülke fakirleşse, araba satışları nasıl patlıyor?
adam kuyruğa girip en pahalı hamburgeri nasıl yemek istiyor?
sefalet olan kısım, bütü gün kahvede masa başında iş arıyorum buşamıyorum diyen kısım....

ülkenin tümü zenginleşmiyor zaten.

unnamed
06-15-2010, 15:51
ülkenin tümü zenginleşmiyor zaten.
.............

Ahmet Yasin
06-15-2010, 15:51
Türkiye de iki grup var, birincisi AK partili olanlar diğeri AK partili olmayanlar diye ayırıyorum bunları.Ak partinin %38 ila 50 arasında tescillenmiş bir oy oranı var diğer partilerde geri kalan oyları almak adına özellikle son zamanlarda ergenekonun kuyruğu iyice sıkışık haldeyken elinden geleni herşeyi yapmakta köşeye sıkışmış ve sağa sola saldırıyorlar.Saydığınız bütün bu Ak parti karşıtları dolaylı veya direk israil ile amerikaya bağlı her taşın altından maalesef bunlar çıkıyor.

Ak parti siyasi kurnazlıkla ustaca işin içinden çıktı şimdiye kadar olan olaylarda bundan sonra ortadoğuda artık bende varım demesiyle işi baya zorlaşacak özellikle yerel yönetimlere çok iş düşüyor her ne olursa olsun halkı karşısına alacak her türlü olaydan uzak durmalı malum Ak partiyi iktidarda tutan halk eğer halkta Akpartiyi yalnız bırakırsa gerisini düşünmek bile istemiyorum.OK YAYDAN ÇIKTI BİR KEZ.

Amerikaya kafa tutacaksanız eğer gerisini hesaplamak gerekiyor.

Ak partinin elinde çok iyi kozlar mevcut özellikle anayasa değişikliği ( eksik yanları olsa bile bir yerden başlamak lazım) bunları iyi kullanması lazım.Ekonominin dünyada en iyi ülkeleri arasında olduğunu ispatlaması lazım halkımız bunu ancak cebine giren parayla kıyasladığı için zamlardan uzak durulmalı ve memur işçi emekli maaşlarında iyileştirmeler yapılmalı kredi kartı mağduru malum çok fazla iyileştirmeler yapılmalı.

Seçim meydanlarına inip biz okul yaptık yol yaptık demekle oy toplanamaz artık bunları belediyeler bile yapıyor.Türkiyenin asıl sorunlarına çözüm üretilmeye çalışılmalı ( çözüm istemeyen çok güçlü muhalif mevcut maalesef) türban sorununa terör sorununa vb.

Amerikanın 150 sene önce başlattığı bir stretejisi vardı her toprakta askerini bulundurması bunuda her yerde insanları birbirne savaştırarak yapıyordu sonra askerini oraya yollayıp orda kalmasını sağlardı Türkiye aynı müsyonu uyguluyor yaklaşık 8 yıldır.Nasıl mı? Hemen hemen her ülkede açtığı Türk Okullarıyla...

Amerikanın savaşarak girdiği topraklara Türkiye barış ve sevgiyi götürerek eğitim vererek uluslararsı bir güç kazanmak üzere bundan rahatsız olan ülkeler olacaktır mutlaka. Boynuz kulak mevzusu kimse kendinden güçlü olunmasını istemez.

Şuan ki sorun artık Türkiye sınırlarını aştığını düşünüyorum iç sorunlar sadece dış mihrakların etkisiyle yapılıyor.

Türkiyenin israile neden son birkaç yıldır çok kızdığını anlayabiliyorum.Son zamanlarda ergenekon ile israilin kirli ilişkileri ortaya çıkaran hükümet ( tabi bu bilgiler halka zamanla geleceğini düşünüyorum) pkk desteğini kesmeyen israile misilleme olarak hamasa destek vermektedir. Yani Türkiye bir taşla iki kuş vurmak istemektedir.

Hiçbir diplamatik ilişki biranda kesilemez eğer kesilecek olursa bedeli ağır olur .

Uzun lafın kısası sorun iç sınırlarda değil Türkiyenin dış sınırlara uzanmasıyla başladı denebilir.

Ahmet Yasin
06-15-2010, 15:53
türkiyede sürekli gündem değişiyor. ergenekon, domuz giribi, yok davos yok gazze.
ama değişmeyen bir şeyler varki onlar gündem yapılmıyor basın tarafından halkın sefaleti ve yoksullugu.
son yıllarda okadar çok açışveriş merkezi (AVM) yapıldıki tüm halk tüketmeye yoneltildi.
insanlar en pahalı hamburgeri yiyebilmek için kuyrugua giriyorlar.
Sevgili novek bu AVM lerin ve hamburgerlerin en büyük müşterisi sen ve gomunistlerdir.

novek
06-15-2010, 15:54
anayasa değişirken özelleştirmeyi yasaklayan maddeler konucaksa oyum ak partinin.
anayaya degişince ülkeki sefalet içinde ki yaşayanların durumunda degişme olucakmı?

06-15-2010, 16:24
anayasa değişirken özelleştirmeyi yasaklayan maddeler konucaksa oyum ak partinin.
anayaya degişince ülkeki sefalet içinde ki yaşayanların durumunda degişme olucakmı?

Demokratik açıdan gelişen ülkelerde eğitim standartları yüksek olur. Eğitim standartı yükselince yaşam standartı yükselir. Yaşam standartları yükselince yatırımlarda yükselir. Yatırımlar yükselince projeler doğar ve büyür. projeler büyüyünce istihdam alanları genişler. İstihdam alanları genişleyince iş sayısı artar. İş sayısı artınca fakir fukara iş bulur. Fakir fukara iş bulunca durumlarını daha iyiye yükseltebilirler.
:güzel:

novek
06-15-2010, 19:13
Demokratik açıdan gelişen ülkelerde eğitim standartları yüksek olur. Eğitim standartı yükselince yaşam standartı yükselir. Yaşam standartları yükselince yatırımlarda yükselir. Yatırımlar yükselince projeler doğar ve büyür. projeler büyüyünce istihdam alanları genişler. İstihdam alanları genişleyince iş sayısı artar. İş sayısı artınca fakir fukara iş bulur. Fakir fukara iş bulunca durumlarını daha iyiye yükseltebilirler.

yani sen diyorsunki işçilerimn geliri artıcak inşaatta çalışan işçi kendi ürettigi binadan bir daire satın alabilicek kadar maaş alabilicek onumu diyorsun?

Hasan ERBEK
06-15-2010, 20:27
Mili görüşçüler
Ulsusalcılar
Kemalistler
Laikler
Sosyalisty geçinen bozguncular
Sözde barış havarileri özde terör taşeronları
Bölücüler..

Düşman ne denli büyük olur ise zafer okadar yüce olurmuş..
Saf saf ak gençliğe karşı birleşseniz dahi
Bu göğüs millete siper olmaya devam eder

Ne teröre ne bölücülüğe ne din düşmanlığına ne fanatik din anlayışına müsade etmez

Ak Parti tüm bu düşmanlara karşı..ilimle ,çalışarak, hoşgörü ile tolerans ile kucaklayarak gece gündüz çalışarak ,demokrasiyi sağlamlaştırarak gerçek hukuk düzenini tesis ederek mücadele etmeli..

Fetullah Gulen cemaati sahiplendigini zannedikce partiyi en buyuk darbeyi o zaman alacaz zaten demi kardesim.Zaten el attiklariniz kuruyor.Zamanindada Rahmetsiz Ecevit turk okullarini ovdu diye arkasinda yeralmistiniz(1999 secimleri)Gerci siz bunuda inkar edersiniz ama...

06-15-2010, 21:43
yani sen diyorsunki işçilerimn geliri artıcak inşaatta çalışan işçi kendi ürettigi binadan bir daire satın alabilicek kadar maaş alabilicek onumu diyorsun?

Bir anayasa ile herkes daire sahibi olamaz heralde. Yeryüzünde böyle bir Anayasa yok. Zamanla olacak şeyler.

novek
06-15-2010, 21:49
Bir anayasa ile herkes daire sahibi olamaz heralde. Yeryüzünde böyle bir Anayasa yok. Zamanla olacak şeyler.
anayasa ile demiyorum demokrasi gelicek ya ondan sonraki aşamalarda işçiler mesela inşaat çalışıyorlar ama aynı işçiler kendi urettikleri daireyi satın alamıyor bu işte bir gariplik yokmu?
demokrasi boyle bişeymi?

06-15-2010, 21:55
anayasa ile demiyorum demokrasi gelicek ya ondan sonraki aşamalarda işçiler mesela inşaat çalışıyorlar ama aynı işçiler kendi urettikleri daireyi satın alamıyor bu işte bir gariplik yokmu?
demokrasi boyle bişeymi?

Demokrasi ile ev almayı doğrudan bağdaştıramayız. Ama dediğim gibi siyasette hiç bir şeyi ayrı olarak ele alamazsın. Yatırımla alakalı bir şey bu. Deyim yerindeyse "kaliteli ülke"lere yatırım yapılır ve bunun devamı gelir. Türkiye'nin sistemi yıllardır böyle,tarihimizde kaç inşaat işçisi ev almış ki. Almasını hepimiz isteriz. Ama önce yargıdaki bozuklukları olsun askeriyedeki darbeci zihniyetini olsun oligarşik anlayışı olsun yok etmek gerek ki yeni reformlar yapılabilsin her alanda. Ama biz Türkiye'de hala o laik değil mi,bu haksızlıkla sürgün mü edilmiş, darbe mi olacak tartışmaları ile uğraşıyoruz. Dediğim gibi birbirine bağlı zincir durumundaki konular bunlar. Zamanla..

novek
06-15-2010, 22:04
Demokrasi ile ev almayı doğrudan bağdaştıramayız. Ama dediğim gibi siyasette hiç bir şeyi ayrı olarak ele alamazsın. Yatırımla alakalı bir şey bu. Deyim yerindeyse "kaliteli ülke"lere yatırım yapılır ve bunun devamı gelir. Türkiye'nin sistemi yıllardır böyle,tarihimizde kaç inşaat işçisi ev almış ki. Almasını hepimiz isteriz. Ama önce yargıdaki bozuklukları olsun askeriyedeki darbeci zihniyetini olsun oligarşik anlayışı olsun yok etmek gerek ki yeni reformlar yapılabilsin her alanda. Ama biz Türkiye'de hala o laik değil mi,bu haksızlıkla sürgün mü edilmiş, darbe mi olacak tartışmaları ile uğraşıyoruz. Dediğim gibi birbirine bağlı zincir durumundaki konular bunlar. Zamanla..
darbe olacak savcılar ilgileniyor milletvekilleriyle ilgili bir durum degil.
bugune kadar meclise gelen butun partiler patron partileriydi o yuzden bir işçi kendi urettigini alamıyor.

06-15-2010, 22:07
darbe olacak savcılar ilgileniyor milletvekilleriyle ilgili bir durum degil.
bugune kadar meclise gelen butun partiler patron partileriydi o yuzden bir işçi kendi urettigini alamıyor.

İşçilerde dediğiniz kadar memnuniyetsizlik olsa İşçi partileri iktidara gelirdi. Zira İşçiler ülkemizde nüfusun büyük bir kısmını oluşturuyor.

novek
06-15-2010, 22:16
İşçilerde dediğiniz kadar memnuniyetsizlik olsa İşçi partileri iktidara gelirdi. Zira İşçiler ülkemizde nüfusun büyük bir kısmını oluşturuyor.
bak 2 gün once TKP nin Kartal meydanında çok buyuk bir işçi mitingi oldu.
baktım tv kanallarına gazetelere filan 1 tanesi bile haberi yazmamış .
başka partiler miting yapsa yayınlayanlar bu sefer neden yayınlamadılar.?
ee elbette işçiler malüm partilere oy verirler.
tv en çok kimi gosterirse ou ona atıyorlar.

Erhan KARACA
06-15-2010, 22:37

(: Bir goministin kafasına bunu sok benden sana bi kaç tane beğeni.. varsa yoksa devlet yahu.. başlarım devletine ilk once millet (: kominizm gelsin Devlet halkı sömürsün.. millet çalışsın çalışsın devlet kazansın.. baa baa baa.. Devlet çalışsın kendi kazansın bea.. halktan ne istiyor..

novek
06-16-2010, 01:42
(: Bir goministin kafasına bunu sok benden sana bi kaç tane beğeni.. varsa yoksa devlet yahu.. başlarım devletine ilk once millet (: kominizm gelsin Devlet halkı sömürsün.. millet çalışsın çalışsın devlet kazansın.. baa baa baa.. Devlet çalışsın kendi kazansın bea.. halktan ne istiyor..
bir defa komunizmin ssoyalizmin asıl amacı zaten milletin kazanmasıdır.
devlet halkı somurmez.
asıl şuan turkiyede bir kısım azınlıklar cogunlugu para ile somuruyor.
sosyalizmin amacı çok daha fazla insanın ozel mulkiyete sahip olabilmesidir.
yani herkesin ozel mulkiyet sahibi olmasıdır.

Gapitalist