fatih kısaparmak balon baskılı balon Ak parti forum YOK lara oynuyo - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ak parti forum YOK lara oynuyo

Katade
01-31-2011, 18:49
Arkadaşlar forum çok sessız hep belırlı kışıler var yok lara oynuyoz forumla ılgılı bır çalışma yokmu en azından facebook dan küçük bir çalışma yapılabılır.

_Ednâ_
01-31-2011, 18:56
evet bencede mesela seçim politikalarıyla ilgili soru sorsak ehillerimizden cevap alsak çok iyi olur aslında:) çevremize etkimiz artması babında :) mesela ben bir soru sorabilirim :)

Katade
01-31-2011, 19:02
evet bencede mesela seçim politikalarıyla ilgili soru sorsak ehillerimizden cevap alsak çok iyi olur aslında:) çevremize etkimiz artması babında :) mesela ben bir soru sorabilirim :)

Evet guzel fıkır bende sorcak bıseyler bulurum sesımızı duyurmalıyız. :)

_Ednâ_
01-31-2011, 19:09
1. sorumdan başlıyım öyleyse :)

bulunduğum üniversitede ak parti gençliği çok pasif malesef, herhangi bir aktivite, teşvik, organizasyonlar vs yapılmıyor... geneli mhp chp görüşlü ve çok aktifler...
bunun için ne yapabiliriz? çevremize katkımız nasıl olabilir? seçimler için ne tür bir sistem oluşturabiliriz?...

(konu hakkında tüm forumun cevaplarını tavsiyelerini bekliyorum :))

Katade
01-31-2011, 19:16
1. sorumdan başlıyım öyleyse :)

bulunduğum üniversitede ak parti gençliği çok pasif malesef, herhangi bir aktivite, teşvik, organizasyonlar vs yapılmıyor... geneli mhp chp görüşlü ve çok aktifler...
bunun için ne yapabiliriz? çevremize katkımız nasıl olabilir? seçimler için ne tür bir sistem oluşturabiliriz?...

(konu hakkında tüm forumun cevaplarını tavsiyelerini bekliyorum :))

soru zor ve guzel bunun ıçın ayrı bı konu acabılırız duygu ordan cevaplarız.

_Ednâ_
01-31-2011, 19:21
olur kardeş açabilirsin, buyur...

Katade
01-31-2011, 19:24
olur kardeş açabilirsin, buyur...

siz varken ben acamam bayanlar önden buyrun:)

unnamed
01-31-2011, 21:01
arkadaşlar çoğu kez bunun çalışmasını yaptık...
bir kaç arkadaş ben dahil olmak üzere forumumuza gazetecileri davet ettik...
inanın koca forumdan bir yada iki kişi çıkıp soru sordu...

Katade
01-31-2011, 21:10
hım ozaman forumun reklamını yapalım eminimki forumdan haberi olmayan bi çok insan vardır mesela facebook'da ak partili ilgili yüzlerce grup var bu grupun içinde binlerce kişiler var bu grupların yöneticileriyle konuşup forumla ilgili bir çalışma yapabiliriz.

Mavera
01-31-2011, 22:26
yok abicim su sanal alemi biz solcular kadar kullanamiyoruz.. ne facebook, ne twitter nede forum konusunda isin hakkini veremiyoruz..

Mavera
01-31-2011, 22:30
Birlik beraberlik oldukça herşeyin üstesinden geliriz.

orasi amenna ama malesef kisir cekismelere takiliyoruz.. Düsünebiliyor musunuz iki kisiden birinin oyunu alan bir parti sanal alemde böylemi temsil edilmelidir..

Katade
01-31-2011, 22:30
sorun da bu degılmı zaten bırlık beraberlık yok

_Ednâ_
01-31-2011, 22:34
orasi amenna ama malesef kisir cekismelere takiliyoruz.. Düsünebiliyor musunuz iki kisiden birinin oyunu alan bir parti sanal alemde böylemi temsil edilmelidir..

kesinlikle... ki sanal alem gençlerin günlük belkide 7-8 saatini alan bir alem... sanal alemdede ciddi çalışmalar olması gerekiyor... gerektiğinde sanalı gerçeğe dökmek gerekiyor...

Katade
01-31-2011, 22:34

ben zaten foruma uye olurken dusundugum nekadar hareketlı çoşkulu bi forum vardır dıyodum ama baktığımda çok şaşırdım

Katade
01-31-2011, 22:35
kesinlikle... ki sanal alem gençlerin günlük belkide 7-8 saatini alan bir alem... sanal alemdede ciddi çalışmalar olması gerekiyor... gerektiğinde sanalı gerçeğe dökmek gerekiyor...

çok haklısın forum kendını zor yonetir durumda ama şuan

EpiVaTeS
01-31-2011, 22:37
siz forumu bulduğunuza dua edin...
bir ay öncesine kadar doğru dürüst yayında bile olmuyordu...
bunlar neki...:)

Mavera
01-31-2011, 22:37
arkadaslar birde sunu kabul edelim artik forumlarin modasi yavas yavas geciyor mesela bir cok arkadasimi foruma davet ettim bana dedikleri kim ugrasacak forumla, facebook dururken..
yani facebook ve twitter, forumlarin papucunu dama atti diyebiliriz..
yoksa bu forumun 3 sene önceki halini hatirliyorum dediginiz cosku üst seviyedeydi o zamanlar facebook moda degildi ve ne zamanki facebook cikti, mertlik bozuldu hatta facebook msn i bile bitirdi :)

Katade
01-31-2011, 22:42
arkadaslar birde sunu kabul edelim artik forumlarin modasi yavas yavas geciyor mesela bir cok arkadasimi foruma davet ettim bana dedikleri kim ugrasacak forumla, facebook dururken..
yoksa bu forumun 3 sene önceki halini hatirliyorum dediginiz cosku üst seviyedeydi o zamanlar facebook moda degildi ve ne zamanki facebook cikti, mertlik bozuldu hatta facebook msn i bile bitirdi :)

Öle ama forumun yeride başka ama bence bilmiyorum ak parti forum 1 tane de değil dolu var birleşme olabilir.

_Ednâ_
01-31-2011, 22:42

facebook üyelik ömrüm 1 ay oldu sadece :)
ama gördüğüm kadarıyla verimli bilgi paylaşımı yok bence, sadece insanlara cezbedici geldiği için facebookdalar, yoksa forum sitelerinin yerini doldurabilecek düzeyde bir program deil, ama malesef sığ olanlar tercih ediliyor...

Özgür Çağrı
01-31-2011, 22:43

İşte nokta budur
valla ben forumun açık olduğuna şükrediyorum gidin 2 rekat şükür namazı kılın :)

Mavera
01-31-2011, 22:45
evet facebookta ki bilgi paylasimi anlik yani hemen ucup, gidebiliyor ama forumlarda kalici oluyor ayrica forumlarda daha samimi ortamlar olusuyor..
daha önce 5 sene bir ögrenci forumuna takildim gercekden cok güzel zamanim gecti simdilerde ise tuttugum takim ve sevdigim partinin forumuna takiliyorum tabiki bunun yani sira bazen bazi konularda bilgi sahibi olmak icin teknoloji, din, spor, siyaset, kültür, dil forumlarinada üyelik aciyorum ama uzun vadeli olmuyor..

Katade
01-31-2011, 22:46
Arkadaşlar foruma bakarsan online kişi sayısı 15 var aktif olarak bi 15 kişi daha bulamazmıyız facebook twitter forumun yerini tutamaz sürekli bi etkinlik olsa çalışma olsa güzel olur forumda ilgi yok bikere bi kaç kişi hariç onlarda belli zaten mavera siyahgül almi gerisi yok

Mavera
01-31-2011, 22:46

sen o ceneni acinca bu siteye birseyler oluyor :)

Eşref
01-31-2011, 23:08
öle bişey varsa doğru ama konu da biraz kayma oldu. amaç forumun şartlarını güzelleştirmek online kişi bakımından

Şu anda forumda ciddi bir durgunluk var. Forumu ayakta tutan temel unsur, dikkat çekici ve tartışmaya açık olan konuların foruma açılmasıdır. Ayrıca farklı görüşlere sahip kişilerin de forumdaki varlığı, ateşli tartışmaları tetikleyecektir.

Ben forumda bu tarzda konuları eskisi kadar çok görmüyorum. Ciddi çalışmalar yapmamız gerekiyor.

onurcan
01-31-2011, 23:10
arkadaşlar sızlanacağınıza forumda aktiflik yapın birşeyler paylaşın Ak Pati ile ilgili haberler görüşler tanıtmalar bölgesel yazılar yazabilirsiniz..bazı üye arkadaşlar bir bakıyorum günlerce foruma uğramıyor..sonra sızlanmalar başlıyor her ortamda face'de twitter'de birçok forumlarda partimizi ve görüşlerinizi paylaşabilirsiniz bunlar bizim gibi Ak Partili kişiler tarafından yapılmalıdır başkasının yapmasını beklemekle olmaz kendimize düşeni yapmalıyız.. seçimin yaklaşmasıyla sanalda daha aktif olmalıyız. partimizin 8 yıllık icraatlarını anlatalım nerlerden nerelere geldik anlatalım..

Katade
01-31-2011, 23:21
Şu anda forumda ciddi bir durgunluk var. Forumu ayakta tutan temel unsur, dikkat çekici ve tartışmaya açık olan konuların foruma açılmasıdır. Ayrıca farklı görüşlere sahip kişilerin de forumdaki varlığı, ateşli tartışmaları tetikleyecektir.

Ben forumda bu tarzda konuları eskisi kadar çok görmüyorum. Ciddi çalışmalar yapmamız gerekiyor.

baya bi ciddi calışma lazım forumda okadar yönetici sorumlu kurucu var onlar olsa zaten online bu forumda bi haraketlilik olur anakademede zaten bi sorun var

Katade
01-31-2011, 23:22
arkadaşlar sızlanacağınıza forumda aktiflik yapın birşeyler paylaşın Ak Pati ile ilgili haberler görüşler tanıtmalar bölgesel yazılar yazabilirsiniz..bazı üye arkadaşlar bir bakıyorum günlerce foruma uğramıyor..sonra sızlanmalar başlıyor her ortamda face'de twitter'de birçok forumlarda partimizi ve görüşlerinizi paylaşabilirsiniz bunlar bizim gibi Ak Partili kişiler tarafından yapılmalıdır başkasının yapmasını beklemekle olmaz kendimize düşeni yapmalıyız.. seçimin yaklaşmasıyla sanalda daha aktif olmalıyız. partimizin 8 yıllık icraatlarını anlatalım nerlerden nerelere geldik anlatalım..

Sabahdan akşama kadar konu açıyoruz burda ama açtığımız her konu olduğu gibi kalıyor forumda online adam mı var kime ne acıcan bizde bi etkinlik yapma ugraşı içindeyiz farkındaysan

unnamed
01-31-2011, 23:36
hacım daha toy babasın herhalde..
bizim ki ilk duyar(:
konuya dönecek olursam bu forum ilk önce sağlam iki ayak üstünde dursunda ondan sonra çalışmlara devam ederiz...

Katade
01-31-2011, 23:38
hacım daha toy babasın herhalde..
bizim ki ilk duyar(:
konuya dönecek olursam bu forum ilk önce sağlam iki ayak üstünde dursunda ondan sonra çalışmlara devam ederiz...

evet haklısın forum kendini düzeltmeden çalışmada olmaz ana kademe kendini düzeltmesi lazım forumda 3 tane sorumlu var herhalde gerisi yok

unnamed
01-31-2011, 23:39
boşver olmasın...
onun sonuçları daha kötü oluyor(:...

Katade
01-31-2011, 23:40
boşver olmasın...
onun sonuçları daha kötü oluyor(:...

Mısır'a dönücek forum yakında:)

unnamed
01-31-2011, 23:43
ben daha konuşmayayım...
konu goy goya dönüyor sonra(:

Katade
01-31-2011, 23:45
Konuşsakda derdimizi kimseye anlatamıyoruz herhalde:)

Mavera
02-01-2011, 01:29
Özele gerek yok yavuz

şu an ki aktif sayfalar

emegine saglik güzel sayfalar, güzel calismalar..Rabbim azminizi arttirsin..
bu acidan sizlerin bu azminizi takdir ediyorum evet belki bu azminize ayak uyduramayabiliyorum ama en azindan gölge etmemek gibi bir ihsanda bulunabilirim ;)..

_Ednâ_
02-01-2011, 01:52
başlığın cevabını burdaki hadiseden alıyoruz sanırım...

Eşref
02-01-2011, 01:56
arkadaslar haddime degil ama bunlari özelde konussaniz cünkü gecmisi acarak elimize birsey gecmez..
yok disaridan bakan birisi sanki bir cekisme, bir anlasmazlik var sanacak toplasaniz hepsi incir kabugunu doldurmaz, yani bu kadar büyütmeye gerek yok diye düsünüyorum ;)..
sonucta hepimizin amaci tek sanal alemde ak partiyi olabildigince üst seviyede temsil etmek o halde olaya rakip boyutunda bakmamamiz gerekir..

Tamamen katılıyorum.

onurcan
02-01-2011, 01:57
ARKADAŞLAR KONUYU TARTIŞMAYA ÇEVİRMEYİN LÜTFEN,,
ALAKASI OLMAYAN KARDEŞ FORUMU DEMEK UYGUNSUZ CÜMLE. BEN BÜTÜN FORUMLARA ÜYEYİM HİÇ BİRİNDE DİĞER AK PARTİ FORUMLARIYLA İLGİLİ TEK KELİME ETMEDİM BUNA KARŞI ÇIKARIM FACE 'DE FORUMLARIN OLMASI AK PARTİYİ AKTİFLEŞTİRİR KATILMLARI SAĞLAR SİZ NEYİ TARTIŞIYORSUNUZ.?

BlueMoon
02-01-2011, 08:18
Duygu maalesef üniversiteler öyle bilgi eksikliği insanları taniyamama anlama eksikliğinden kaynaklanıyor tabi hocaların da sol görüşlü olmaları ve cocuklara küçük yasta daha fikirlerini empoze etmeleri genclerimizi bu yola itiyor sen daha ilkokulda daha Atatürk'ü kahramanlastiran bir müfredata sahip olursan olacağı budur

Ukbâ
02-01-2011, 09:50
Yeniliklere kapalı,olayları örtbas etmeye meraklı bir yönetim anlayışıyla hiç bir yere varilmaz...
Şu an bakıyorum bütün yönetim alminin ve her ne kadar anlaşamasamda hakkını vermeliyim maveranin sırtında...
Çok kolay adam harcayabiliyor insanlar...
Teknik olarak desen ne zaman gelir ne zaman gider belli olmuyor...sunucunun 10 dakikada çözülecek problemlerini saldiri var diyerek günlerce çözmemek...
Fırat olmasa yamuk logolu tema kullanıyor olacaktı hala forum...
Foruma birşey yapılsın diyoruz saldırı oluyor sadelik önemli diyorlar...
Forum başkanını zaten gören cennetlik...

Bizler sizler hep burdayız. Forum göz zevki olarak ve yenilik acısından pek modern olamasada artık eskisi gibi kayıp ve kesinti yaşamıyor. Sizler aktifs olarak zaten görevli kardeşlerimiz kadar sorumlusunuz demektir. Görevli olmak sorumlu olmak sadece renkinin farkı ile olmaz her zaman her şeyi takip eden sizlerin uyanık olması hepimiz için faydalı. Bu forumun işleyiş tarzını eleştirebiliriz ama sonucta aktif halde hizmette beğenmediğiniz yönlerini giderme adına zaten farklı sahalarda farklı şekilde hizmette veriyorsnuz. Hem oraları hem buraları canlı tutarken diğerini yermek değil yenilikleri özlem duyduğumuz her şeyi diğerinin üstünde geliştirerek bu görevimizi icra etmiş oluruz. Bu mekan bir çoğumuzun ana ocağıdır. Tatlı tatsız bir çok anılarımız olmuştur. Her şeye rağmen hem mücadele veridğimiz sahada hemde burda üstümüze düşen şeyleri yaparak yolumuza devam ediyoruz.

Katade
02-01-2011, 11:04
6 sayfa yazışma var elde var 0 öncülük edicek inşanlar yöneticiler başkanlar zamana bırakalım yapıcak bişey yok.

Ukbâ
02-01-2011, 11:06
Paylaşımlara devam ediyoruz durmak yok. Her şey güzel olacak Allahın izni ile.

Katade
02-01-2011, 11:08
Paylaşımlara devam ediyoruz durmak yok. Her şey güzel olacak Allahın izni ile.

İnş. Biz elimizden geleni yapıyoruz fazlasını yapmayada ben şahsen hazırım dediğim gibi birileri bize öncü olması lazım.

Ukbâ
02-01-2011, 11:10
Arka planda bu yönde bir gayretlerin olduğuna inanıyorum. Gündelik mücadele içerisinde olan değerli bir çok kardeşlerimiz var. Sadece Ak parti sevdasının karşılığıı olarak burda emek tüketen sevdalıllarımız var yiğitlerimiz var. Yapılanın en iyisini yapma gayretinde olan gönüldaşlarımız var.

Katade
02-01-2011, 11:13
Arka planda bu yönde bir gayretlerin olduğuna inanıyorum. Gündelik mücadele içerisinde olan değerli bir çok kardeşlerimiz var. Sadece Ak parti sevdasının karşılığıı olarak burda emek tüketen sevdalıllarımız var yiğitlerimiz var. Yapılanın en iyisini yapma gayretinde olan gönüldaşlarımız var.

Evet kardeşim bizim gibi 5 10 kişi daha bulsak forumda gerçekten bi çoşku olur.

merve
02-01-2011, 13:36
Bu konu amacından sapmış.

OTTOMAN
02-01-2011, 13:49
Bu konu amacından sapmış.

Amacını sapan bir konu yok

Link yoktu diye bir laf atıp, logoyu kaldırıp, yeni sayfa kurup, yol ayıranlar var. :)

Ukbâ
02-01-2011, 13:52
Amacını sapan bir konu yok

Link yoktu diye bir laf atıp, logoyu kaldırıp, yeni sayfa kurup, yol ayıranlar var. :)

Emre kardeşim internet ortamında olur böyle yalnış kararlar. Geçmişe dönerek yeni heyecanlarımızı tüketmeyelim. Güzel olan emek verilen her yere duygularımızı karıştırarak partimiz için hizmet etmeye bütün hızımız ile devam etmek zorundayız. Bu gün buralar var yarın bir başka yerler olur. Bizler içimizdeki sevdamızı kaybetmeyelim sevdamız biterse bu mekanların veya diğer mekanların hiç bir ehemmiyeti kalmaz. Sizlerin ve bütün kardeşlerimizin varlığı ile güç kazanmış forumları ayakta tutmak zorundayız.

unnamed
02-01-2011, 13:58
abi sizlerin buyuk olarak bu cocuklara destek vermeniz lazim...
ellerinden tutmamiz gerekiyor...
yaptiklari emeklerin maddi karsiligi elbet yok...
ama kalkipta kapanmis bir olayi bu kadar irdelemek ve hala suclu arayisinda bulunmak pekte iyi olmasa gerek...
sizi tenzih ediyorum bundan...

Ukbâ
02-01-2011, 14:03
abi sizlerin buyuk olarak bu cocuklara destek vermeniz lazim...
ellerinden tutmamiz gerekiyor...
yaptiklari emeklerin maddi karsiligi elbet yok...
ama kalkipta kapanmis bir olayi bu kadar irdelemek ve hala suclu arayisinda bulunmak pekte iyi olmasa gerek...
sizi tenzih ediyorum bundan...

Ortada yalnış anlamalar var bu forumda sizler ve değerli yöneticilerimiz gayretleri hiç bir zaman yadsınamaz. Yalnış yönlendirme yalnış kararlar olur bunların olması doğal bizler bunlara rağmen uhuvveti kaybetemeden birbirimize zarar vermeden yolumuza devam edeceğiz. Biz kardeşlerimize her zaman destek veririz bakın hiç bir kısıtlama yönlendirme yok gerektiği zaman gerektiği yerlerde gerektiği gibi reklamlarını yaparak diğer forumu da canlı tutmaya calışıyorsunuz. Ama şunu unutmayalım burası bizim ana kucağımız en öncelikli olan buranın canlı tutulmasıdır. Burda eksiklik gören kardeşlerimiz her halükarde diğer forumda da vakit geçirebilir burası zarar gördüpğünde diğer forum hareketlilik kazanabilir. Bizler asla birini diğerine tercih etmeden bir diğerini kötülemeden yolumuza devam edeceğiz.Bu forum sizlerin.

Beritan
02-01-2011, 15:49
ben yönetimde sadece Yalçın abiyi tanırım...
Abdullah Kaç isimde var..
Esra Özmen isimde var..
Eskileride yazmıyorum...:saygılar:

Katade
02-01-2011, 15:51
ben yönetimde sadece Yalçın abiyi tanırım...
Abdullah Kaç isimde var..
Esra Özmen isimde var..
Eskileride yazmıyorum...:saygılar:

ben burda yalcın ve esrefden baska yonetıcı gormedım

unnamed
02-01-2011, 15:51
ben sustum...

Katade
02-01-2011, 16:30
konu iyice dağıldı tartısmaya gerek yok bız burda kalkınmak için uğraşıyoruz.

unnamed
02-01-2011, 19:55
susuyorsam...
sadece Yalçın ağabeyi düşündüğümden susuyorum...
onun başı ağrıyacak yoksa...

ALmi´
02-01-2011, 20:49
Her forum zaman zaman durgunlaşır zaman zaman hareketlenir. Siyasi forumlar da gündem hareketli oldugu zaman canlanır, diğer türlü durgun kalır. Seçime son bir iki ay kala büyük ihtimal aktif hale gelir burası da.

Tüm mesajlarda facebook, twitter daha fazla yaygınlaştı denildi. Haklısınız. Madem öyle o zaman forumun reklamını herkesin rağbet gösterdiği o platformlarda yaymalı herkes elinden geldiğince...

Ha zamanında bu tür şeyler yapıldı belki. Kiminiz yaptığınızın karşılığını alamayıp haksızlığı ugradıgınızı düşündünüz belki. ve bu yüzden özellikle de belirli birine kızgınsınız anladıgım kadarıyla. Buraya kadar fazlasıyla haklı olabilirsiniz..

Fakat ben başından beri şunu diyorum. Ben buraya ne baska birileri için giriyorum. Ne de başka birileri yüzünden girmemezlik yapıyorum. Anlaşabildiğim insanlar oldugu kadar anlaşamadığım insanlarda var forumda.Zaten bunun aksi olması beklenemezdi. Neticede kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Bu yüzden ben olaya amacımı gerçekleştirebilmiş miyim gerçekleştirememiş miyim diye bakarım sadece.O insanlar çok fazla umrumda olmaz açıkçası.

Burda paylaştığımız birçok haber kayıt olmayıp yorum yapmasalar bile misafir konumunda birçok kişi tarafından okunuyor, takip ediliyor.
ve belki de bu yüzden oy vereceği parti hakkında fikirleri değişiyor ya da kafasında soru işareti olusuyor. Zaten forumların amacı da bu değil mi?

Madem benim on dk mı ayırıp haber eklediğim bir yazıyla bütün bunların gerçekleşme olasılığı yüksek, o zaman beni bu forumda kimin ne yaptıgı çok fazla ilgilendirmez (çok büyük yanlıslar yapılmadıgı sürece).

Herkes olaya bence böyle bakmalı. Şunu sevmiyorum o yüzden yorum yapmayacağım, buranın kurucusuyla aram bozuk bu yüzden foruma giriş yapmayacağım ya da yapsam bile tavırlı olacağım demek sadece size zarar.

Burası bir siyasi forum. Siz davanızı birilerine yaymak için girmelisiniz buraya sadece. Arada eğlenmek vs elbette olacak bu ayrı konu. Ama ilk hedef dava olmalı. Bu yoksa buraya girmenin de çok büyük bir anlamı yoktur demektir.

Bu yüzden tekrar söylüyorum. Rağbet edilen platformlarda forumumuzun reklamını yapmaya devam edelim mümkün oldugunca, bunun karşılığı mutlaka en yakın zamanda karşımıza çıkacaktır.Bundan şüphem yoktur.

Of ne uzun yazdım ya valla yoruldum :)

Katade
02-01-2011, 21:18
Her forum zaman zaman durgunlaşır zaman zaman hareketlenir. Siyasi forumlar da gündem hareketli oldugu zaman canlanır, diğer türlü durgun kalır. Seçime son bir iki ay kala büyük ihtimal aktif hale gelir burası da.

Tüm mesajlarda facebook, twitter daha fazla yaygınlaştı denildi. Haklısınız. Madem öyle o zaman forumun reklamını herkesin rağbet gösterdiği o platformlarda yaymalı herkes elinden geldiğince...

Ha zamanında bu tür şeyler yapıldı belki. Kiminiz yaptığınızın karşılığını alamayıp haksızlığı ugradıgınızı düşündünüz belki. ve bu yüzden özellikle de belirli birine kızgınsınız anladıgım kadarıyla. Buraya kadar fazlasıyla haklı olabilirsiniz..

Fakat ben başından beri şunu diyorum. Ben buraya ne baska birileri için giriyorum. Ne de başka birileri yüzünden girmemezlik yapıyorum. Anlaşabildiğim insanlar oldugu kadar anlaşamadığım insanlarda var forumda.Zaten bunun aksi olması beklenemezdi. Neticede kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Bu yüzden ben olaya amacımı gerçekleştirebilmiş miyim gerçekleştirememiş miyim diye bakarım sadece.O insanlar çok fazla umrumda olmaz açıkçası.

Burda paylaştığımız birçok haber kayıt olmayıp yorum yapmasalar bile misafir konumunda birçok kişi tarafından okunuyor, takip ediliyor.
ve belki de bu yüzden oy vereceği parti hakkında fikirleri değişiyor ya da kafasında soru işareti olusuyor. Zaten forumların amacı da bu değil mi?

Madem benim on dk mı ayırıp haber eklediğim bir yazıyla bütün bunların gerçekleşme olasılığı yüksek, o zaman beni bu forumda kimin ne yaptıgı çok fazla ilgilendirmez (çok büyük yanlıslar yapılmadıgı sürece).

Herkes olaya bence böyle bakmalı. Şunu sevmiyorum o yüzden yorum yapmayacağım, buranın kurucusuyla aram bozuk bu yüzden foruma giriş yapmayacağım ya da yapsam bile tavırlı olacağım demek sadece size zarar.

Burası bir siyasi forum. Siz davanızı birilerine yaymak için girmelisiniz buraya sadece. Arada eğlenmek vs elbette olacak bu ayrı konu. Ama ilk hedef dava olmalı. Bu yoksa buraya girmenin de çok büyük bir anlamı yoktur demektir.

Bu yüzden tekrar söylüyorum. Rağbet edilen platformlarda forumumuzun reklamını yapmaya devam edelim mümkün oldugunca, bunun karşılığı mutlaka en yakın zamanda karşımıza çıkacaktır.Bundan şüphem yoktur.

Of ne uzun yazdım ya valla yoruldum :)

Forumun durgunlaşmasının facebook la yada twiterla hiç bi alakası olduğunu düşünmüyorum 2 haftadır sürekli online birisi olarak forumda facebook'a girmek dahi aklıma gelmedi okadar kaptırmışım kendimi forumun yeri daha başka Forumun reklamını yapalım diyoruz da üst kademeden bi destek olması lazım değilmi

ALmi´
02-02-2011, 02:45
Bu konuda siz istisna olabilirsiniz belki ama çoğu insan o platformlara çok daha fazla ilgi gösteriyor inanın.

Önce hepimiz bi yapalım da reklamımızı elimizden geldiğince o zaman karşılaştığımız sonuca göre yaparız bir değerlendirme gerekirse. Yani önce emek,sonra sonuç. Emek göstermeden sonuç ne olur hiçbirimiz bilemeyiz değil mi kardeşim :)

Hakan Özkan
02-02-2011, 08:49

Her şey bu kadar işte. Yazı konuşma vs gibi özelliklerimi bu forumda yazarak kazandı isem diğer şeyler hiç umrumda olmaz. Bana çok şeyler kazandırdı burası.

Katade
02-02-2011, 10:32
Zaten bizde reklam yapalım diyoruz da konunun başından beri konu dağıldı bi fikir akımı olması lazım burdada :)