fatih kısaparmak balon baskılı balon AK Parti Forum'dan başka aktif olarak yazdığınız forumlar var mı ? - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : AK Parti Forum'dan başka aktif olarak yazdığınız forumlar var mı ?

Blur
08-11-2011, 18:54
Evet arkadaşlar soru açık bekliyorum.. :)

İntifada
08-11-2011, 18:56
forumşura vardı çok severdim orada kapanıcak...
mgfde yazardım ban yiye yiye keyfim kaçtı...
ülkücülerin forumuna takılmaya başladım ban yedim...
chp foruma takıldık sonuç değişmedi...

serdary
08-11-2011, 18:59
Bir zamanlar takıldığım bir forum vardı. 2 yıldan uzun süre kaldım. Ama hobi sitesiydi hobiyi bırakınca forumu da bıraktım. Yaramaz insan doluydu :)

Blur
08-11-2011, 19:04
forumşura vardı çok severdim orada kapanıcak...
mgfde yazardım ban yiye yiye keyfim kaçtı...
ülkücülerin forumuna takılmaya başladım ban yedim...
chp foruma takıldık sonuç değişmedi...

Kardeş ülkücülerin forumunda ben bile banlanıyorum senin banlanman normaldir :) :)

İntifada
08-11-2011, 19:07
beni cemaatin köpeği diye banladılar harbi mallar :D

BlueMoon
08-11-2011, 19:08
Vallahi bu forumdan baska foruma takilmiyorum ve yazmiyorum cepten evden isten bu foruma bakip konulari takip etmeden yapamiyorum

Blur
08-11-2011, 19:08
beni cemaatin köpeği diye banladılar harbi mallar :D

Onlara göre namaz kılan , oruç tutan cemaatçi :neki:

Chronicle
08-11-2011, 19:20
frmtr ;D;D

Blur
08-11-2011, 19:24
frmtr ;D;D

Frmtr'de bende 2005'ten beri yazarım.

Ama artık yazmayacağım heralde kardeşim en azından kendi nickimle yazmayacağım insanlar artık her açtığım konuyu sabote ediyor :))

Dün gece tartıştığım o korkkurt isimli arkadaşda afedersin ama yavşağın önde gideni artık bu insanlara laf anlatılmıyor adımız provakatöre çıktı anasını satayım :D :D

Chronicle
08-11-2011, 19:38
Frmtr'de bende 2005'ten beri yazarım.

Ama artık yazmayacağım heralde kardeşim en azından kendi nickimle yazmayacağım insanlar artık her açtığım konuyu sabote ediyor :))

Dün gece tartıştığım o korkkurt isimli arkadaşda afedersin ama yavşağın önde gideni artık bu insanlara laf anlatılmıyor adımız provakatöre çıktı anasını satayım :D :D

Boşver takma ya, insan gözüyle bakmıyorum ben onlara,tamamen İslam karşıtı Osmanlı karşıtı devşirmeler...

İntifada
08-11-2011, 19:40
forumtr mal gibi forum...
adamlar her halt konuyu açıyor ama sen dini bir konu açıyorsun mod kafasına göre kaynağı beğenmiyor siliyor...
herşey modların keyfine bağlı...
bide mesaj sınırı meselesi var mesaj sayını doldurman lazım ıvır zıvır bölümlerde...
milletin paylaştığı resme çok güzel,allah razı olsun demekten usanıyorsun...