Orijinalini görmek için tıklayınız : Ak Parti Gençlik Kolları(Nasıl üye olunur nelere yapılır?) -Lütfen yardım edin!Merhab
Merhaba Sevgili Arkadaşlar,
Ben oldum olası siyasete meraklı bir insanımdır bir süredir AKP gençlik kollarına girmek istiyorum.
Ancak bu nasıl olacak bilmiyorum yani AKP ye üye olmak için ne yapılır? Üye olduktan sonra neler yapılır?Toplantılar vs mi vardır?Herkes aktif olmaktan bahsediyor aktif olmak nedir yani üye olduktan sonra neler yapılır?Üyelerin önü açıkmıdır yoksa hep bana rabbena anlayışımı vardır http://www.zevkli.org/images/smilies/biggrin.png?
Özellikle gençlik kollarında bulunan arkadaşlar cevaplayabilirlerse memnun olurum şimdiden ilginiz için tşkr ederim http://www.zevkli.org/images/smilies/smile.png
Bu arada ikametgahım İstanbul'dur..
ishakyilmaz
11-19-2010, 23:31
sevgili kardeşim,en önemlisi siyaset kuramını iliklerine kadar hissedip,AK PARTİ siyaset geleneğini öğrenip bilmendir.Bunlara vakıf olduktan sonra gerisi teferuattır.Bundan sonra yapman gereken ilçe teşkilatına üye olup partinin faliyetlerine katılmandır.İlçe teşkilatına mensup olduğun zaman gerisi çorap söküğü gibi gelecektir:)
kolaydır...
bulunduğun ilçede ki ilçe binasına git kayıt ol...
daha sonra sekreterden mahallendeki gençlik kolları başkanının telefon numarasını alıp onunla irtibata geçiver...
olay bu...
Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim :)
Teşkilatta ne gibi faaliyetler yapılmaktadır?Ayrıca bir sorum daha olacak
ilçe gençlik kolları ile il gençlik kolları teşkilatları arasında ne gibi farklar var il gençlik kollarına üye olmak için belirli şartlarmı var?
K.bakmayın fazla soru soruyorum sanırım :)
Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim :)
Teşkilatta ne gibi faaliyetler yapılmaktadır?Ayrıca bir sorum daha olacak
ilçe gençlik kolları ile il gençlik kolları teşkilatları arasında ne gibi farklar var il gençlik kollarına üye olmak için belirli şartlarmı var?
K.bakmayın fazla soru soruyorum sanırım :)
hersey sirayla kardes...
once mahalleden basla bakalim...
ona gore ilceye daha sonrada performansina gore ile gecersin...
hersey sirayla kardes...
once mahalleden basla bakalim...
ona gore ilceye daha sonrada performansina gore ile gecersin...
Peki faailiyetler hakkında bilgi verirmisiniz , ne tür faaliyetler yapılmakta?Toplantılar olmakta mı ?, ne sıklıkla toplantı yapılmakta vs. :)
haftalık toplantılar olur...
mahalledeki sıkıntılar vb konular konuşulur...
ilçe merkezli toplantılar olur...
İntifada
11-20-2010, 21:03
haftalık toplantılar olur...
mahalledeki sıkıntılar vb konular konuşulur...
ilçe merkezli toplantılar olur...
sen yetkili bi abiye benziyon...
sen yetkili bi abiye benziyon...
;D;D;;);;)
Terennüm
11-20-2010, 21:16
yeni üye olcaklara bir kaç tavsiye eğer milli görüşten geliyorsanız..ilk önce milli görüş gömleğinizi çıkartınız.yoksa akpartinin yaptığı icraatları sindirmeniz zor olur..benden söylemesi.....
İntifada
11-20-2010, 21:19
hmm...
acaba ak parti teşkilatlarından önce fem dersanelerine gitseler daha başarılı olabilir mi ki arkadaşlar?
Bilgiler için çok teşekkürler arkadaşlar.İnş. hedefim il teşkilatına kadar gidebilmek :)
İntifada
11-20-2010, 21:33
Bilgiler için çok teşekkürler arkadaşlar.İnş. hedefim il teşkilatına kadar gidebilmek :)
inşAllah kardeşim...
şiarımız halka hizmet hakka hizmettir...
rabbim azminizi arttırsın...
yeni üye olcaklara bir kaç tavsiye eğer milli görüşten geliyorsanız..ilk önce milli görüş gömleğinizi çıkartınız.yoksa akpartinin yaptığı icraatları sindirmeniz zor olur..benden söylemesi.....
bu nasıl iştir?
ben Anadolu Gençlik Derneğinde aktif görevdeydim...
ondan sonra Ak Partiye geçiş yaptım...
icraatlerden bi habermiyim?
gerçi sizleride anlıyorum, güç nerdeyse oraya...
okyanus ötelerinden bir mesaj gelsin yeter...
haklısınız...
inşAllah kardeşim...
şiarımız halka hizmet hakka hizmettir...
rabbim azminizi arttırsın...
Amin kardeşim inş. o bilinçle çıktım yola tabii halka ve hakka hizmetin makam ve mevkisi olmaz öncelikle kendi çevremden başlıyorum inş. Allah yolunda hizmet edenleri yarı yolda bırakmaz o huzurla giriyorum bu yola :)
Terennüm
11-20-2010, 23:47
Yazdıklarımdan bunumu anladın bekir kardesim...oysa ben burada hiç okyanus ötesi ile ilgili bir şey söylemedim.Sen agdede gorev yapmış olabilirsin bende mgvnin içindeydim.Benim demek istediğim kısacası su kardesim akpartiyle Saadet yani milli görüşün bazı fikirleri tam ters.mesela AB ile iliskiler ve bunun gibi bir çok mevzuu..sen ellerinde Ergün poyrazın kitaplarıyla dolaşıp bunlar Yahudi uşağı diye gezenlerle karsilastinmi.Musa'nın Gül'ü Musa'nın cocukları adlı kitapları bas tacı edenleri bilirmisinn kardesim..Bende sizin hala milli görüşçü agiziyla konuşmanızı anlamış değilim...madem bu kadar derin bir dava sevginiz vardı niye orada devam etmediniz mücadelenize?
Yazdıklarımdan bunumu anladın bekir kardesim...oysa ben burada hiç okyanus ötesi ile ilgili bir şey söylemedim.Sen agdede gorev yapmış olabilirsin bende mgvnin içindeydim.Benim demek istediğim kısacası su kardesim akpartiyle Saadet yani milli görüşün bazı fikirleri tam ters.mesela AB ile iliskiler ve bunun gibi bir çok mevzuu..sen ellerinde Ergün poyrazın kitaplarıyla dolaşıp bunlar Yahudi uşağı diye gezenlerle karsilastinmi.Musa'nın Gül'ü Musa'nın cocukları adlı kitapları bas tacı edenleri bilirmisinn kardesim..Bende sizin hala milli görüşçü agiziyla konuşmanızı anlamış değilim...madem bu kadar derin bir dava sevginiz vardı niye orada devam etmediniz mücadelenize?
hala davamıza sahip çıkıyoruz abi...
sadece siyasi görüşümüz değişti..
hala milli görüş davasına inanan bir insanım...
ama liderim hoca değil, tayyip baba...
yazdıklarını bir daha gözden geçirmeni tavsiye ederim...
biz aynı yolun farklı kanadında ilerliyoruz, dsp lerden buralara gelmedik :saygılar:
selamlar arkadaslar.. ben ak parti hastasi biriyim.. sayin basbakani cok seviyor ve tebrik ediyorum her tarafta da destekliyorum ve destdeklemeyede devam edecegim..
almanya da kaliyorum varsa almanya dan arkadaslar tanismak isterim.. selamlar orhan..
kardeş yalnız yeri bura değil...
tanışma konusu açarsan senin için daha iyi olur...
bir kaç arkadaşımız var zannediyordum almanyadan..
Hoşgeldiniz
Bende ileriki senelerde gençlik kollarına katılmak istiyorum =)
mervekavas
10-29-2011, 18:10
bende teşkilata girmek istiyorum ak partiyi ve bu siyaset işlerini vel aslım recep tayyip erdogan basbakanımızı o kadar cok sevıyorum ki allah nasip ederse bu hafta bende genclık kollarına kayıt olcam :)
Merhaba Arkadaşlar bende bazı sorularımın cvbını soru soran diğer arkadaşlar vasıtasıyla öğrendim. Ama merak ettiğim bir şey daha ilçe ye bağlı olarak üye yapılıyoruz sanırım gençlik kollarına fakat ikametim değişebilir. Bu durumda herhangi bir sorun olurmu kaydolma ilçemle ilgili ?
erdinceroglu
08-20-2013, 22:00
Selamünaleyküm,
Ben İzmir Balçova'da oturuyorum,36 yaşındayım.
Ak Parti'nin Balçova da ilçe başkanlığı mevcut olmasına rağmen çat kapı girme konusunda biraz çekindiğim için yardım almak istiyorum.
Gençlik Kolları yada üyelik farketmez,yeterki insanlarla düzeyli siyasi sohbet edebileceğim ortam arıyorum.
Sevgiler saygılar..
Arkadaşlar parti üyeliği veya gençlik kollarına üyelik konusunu daha öncede cevaplamıştım,
18 yaşını dolduran her vatandaş bulunduğu ilçe teşkilatına giderek üye kaydı yaptırabilirler. üyelik onaylandıktan sonra gençlik kolları biriminde genç arkadaşlar faaliyetlere katılabilirler toplantılar v.s gibi gençlik kolları yönetimindede görev alabilirler bunların olabilmesi için aktif bir ak partili olmanız gerekir siyasetin okulu oralardan başlar kendinizi geliştirerek olur,
sizlere tavsiyem çekinmeden göğsünüzü gere gere gidin teşkilatlara sohbette var siyasette ....
Arevalo3
09-02-2013, 12:53
ben de yeni uyeyım forumda faydalı şeyler var emeklerinize sağlık
BURAK OZBAY
11-21-2013, 23:08
Arkadaşlar ,
S.A , istanbul beyoglunda yasıyorum.Müsaitseniz birşeyler sormak istiyorum.
bende çok istedim üye olmayı, en kısa sürede bende aktif rol almak istiyorum..
akp gençlik kollarına nasıl üye olabirim ?
akp gençlik kollarına nasıl üye olabirim ?
bak cevabı burada....
http://www.akpartiforum.com/showpost.php?p=1038914&postcount=24
Selamünaleyküm,
aleykümselam
Arkadaşlar parti üyeliği veya gençlik kollarına üyelik konusunu daha öncede cevaplamıştım,
18 yaşını dolduran her vatandaş bulunduğu ilçe teşkilatına giderek üye kaydı yaptırabilirler. üyelik onaylandıktan sonra gençlik kolları biriminde genç arkadaşlar faaliyetlere katılabilirler toplantılar v.s gibi gençlik kolları yönetimindede görev alabilirler bunların olabilmesi için aktif bir ak partili olmanız gerekir siyasetin okulu oralardan başlar kendinizi geliştirerek olur,
sizlere tavsiyem çekinmeden göğsünüzü gere gere gidin teşkilatlara sohbette var siyasette ....
Üst yaş sınırı 29 mu tüzüğe göre:(
ekim 1995 doğumluyum. gençlik kollarında çalışan bir tanıdığıma internet ortamından üye olacağımı söyledim.
lise bitince yapalım, sorun olur dedi. şuan 12. sınıftayım. bitmesine çok az kaldı.
lise bitmeden üye olamaz mıyım?
üye olursam lisede sorun olur mu?
dogukankaya
01-22-2014, 22:41
Bende yeni üye oldum gençlik kollarına kardeşim çalışmalarımı hızla sürdürmekteyim kafana takılan konular olursa özelden bana danışabilirsin amacım mesaj sayısını yükseltmek değil ;)
EmreArdic
02-26-2014, 02:04
kardeşlerim bende gençlik kollarına girmek istiyorum 2 gün önce ak parti ilçe binasına gidip üyeligimi oldum orada ki yetkili size mesajla bilgilendirme gelicek dedi ancak 2 gün oldu halen bir yerden bilgilendirme gelmedi
kardeşlerim bende gençlik kollarına girmek istiyorum 2 gün önce ak parti ilçe binasına gidip üyeligimi oldum orada ki yetkili size mesajla bilgilendirme gelicek dedi ancak 2 gün oldu halen bir yerden bilgilendirme gelmedi
daha üyeliğin onaylansın acele etme 2 günde gençlik kolları üyesi olunmaz...
EmreArdic
02-26-2014, 12:55
daha üyeliğin onaylansın acele etme 2 günde gençlik kolları üyesi olunmaz...
saol kardeşim bilgilendirdigin için. benim biraz sabırsız olmamım sebebi bir an önce faaliyetlerde bulunmak yardımda bulunmak partiyi temsil etmek istiyorum sizler gibi
ALLAH Qulu
03-01-2014, 19:37
Selamun Aleykum! Kardeşler ben Azerbaycanda kalıyorum, buradan AK Partiye nasıl üye ola bilirim, Lütfen yardım.
hatice uyan
03-24-2014, 23:49
merhaba ben yeni geldim aranıza ve nasıl bir sayfa bilmiyorum
EpiVaTeS
03-25-2014, 00:45
Aleykumselam Hoşgeldiniz :)
algerden
04-01-2014, 23:04
arkadaşlar merhaba
üyelik için yaş sınırı mı var?bir de yurtdışına çalışmam durumum var buna rağmen üye olabilirmiyim?
Ben internetten gençlik kollarına üye olmak için form doldurdum yenice ama hiç bir sey gelmedi mail falan üye olmuşmuyumdur
Bu konuda bilgilendirebilirmisiniz .
seydikemerli
07-11-2014, 19:56
HOŞGELDİNİZ ARKADAŞLAR
seydikemerli
07-11-2014, 22:10
KİMSE YOKMU MİLLET
seydikemerli
07-11-2014, 22:12
SELAMUNALEYKÜM
Ben internetten gençlik kollarına üye olmak için form doldurdum yenice ama hiç bir sey gelmedi mail falan üye olmuşmuyumdur
Bu konuda bilgilendirebilirmisiniz .
Arkadaşlar internetten gençlik kollarına üyelik diye birşek yoktur,
Parti üyelkleri 18 yaşını dolduran kişi bulunduğu ilçenin parti teşkilatına giderek üe olurlar,
Gençlik kolları üyeliği 18 ile 29 yaş arasından bulunduğu il veya ilçe deki Ak parti gençlik kolları bünyesinde oluşturulur ...
Gençlik kolları yönetimine girmek isteyenler partideki aktifliğinizle ilgili bir olaydır.
Parri çalışmaları, toplantılar, parti faaliyetleri gibi alanlarda kendisini ispatlamış olması gerekir..
Arkadaşlar internetten gençlik kollarına üyelik diye birşek yoktur,
Parti üyelkleri 18 yaşını dolduran kişi bulunduğu ilçenin parti teşkilatına giderek üe olurlar,
Gençlik kolları üyeliği 18 ile 29 yaş arasından bulunduğu il veya ilçe deki Ak parti gençlik kolları bünyesinde oluşturulur ...
Gençlik kolları yönetimine girmek isteyenler partideki aktifliğinizle ilgili bir olaydır.
Parri çalışmaları, toplantılar, parti faaliyetleri gibi alanlarda kendisini ispatlamış olması gerekir..
Teşekkür ederim...
seydikemerli
07-15-2014, 22:28
selam kardeşlerim
aliihsanacar
07-17-2014, 05:18
18 yaşını doldurmak şartmı
seydikemerli
07-23-2014, 00:08
BEN DOĞARKEN AK PARTİLİ DOĞMUŞUM MEĞER
ibrahimaydin12
07-23-2014, 00:38
Bende 18 girince hem akp genclik kollarina gidecem
Muzaffersari
08-05-2014, 13:44
Selamün aleyküm kardeşlerim
18 yaşını doldurmak şartmı
evet 18 yaşını doldurmalısın üye olabilmen için...
genc arkadaslar parti teşkilatlarina gidin orada güzel ortam bulacaksiniz, parti faaliyetleri genclik kollarinin faaliyetleri seçim çalişmalarina destek olun Ak partinin 12 yilda ulkeye yaptıgi hizmetleri görün gerçekten fadakar insanları tanıyacaksınız....
irfaners
08-16-2014, 02:45
Rabbim nasip erderde 18 yaşına gelirsek ilk işimiz AK PARTİ Gençlik Kollarına üye olmaktır
irfaners
08-16-2014, 02:49
Ah bi miletvekili seçimleri gelsede sokakları bayraklarla donatsak...
arkadaşlar bende yeni üye oldum birşey sormak istiyorum devlet memuru olmam gençlik kollarına üye olmama engel teşkil edermi
Teşekkürler,Faydalı Bir Paylaşım Olmuş.
Ak sivritepe
10-31-2014, 00:14
Bende Ak parti' ye üye olmak istiyorum.forumun ilk sayfasında ilçeye gidip üye olmak yeterli yazıyordu.Hala prosedür aynı mı ? Seçimler yaklaşıyor bir faydamın dokunmasını çok isterim.
manisa enes
12-04-2014, 21:50
18 yaşını doldurmayanlar hiçbir şekilde ilçe gençlik kollarına aza olamıyor mu
arkadaşlar bende yeni üye oldum birşey sormak istiyorum devlet memuru olmam gençlik kollarına üye olmama engel teşkil edermi
Devlet memurları bir siyasi partiye üye olamıyor yasa gereği. Ben de aynı durumdayım. Ancak şu varki üye olmadan da partiye hizmet etmek mümkün. Nasılki koministl memurlar gidip her türlü eyleme katılıp bildiriler dağıtıyorsa reklamını yapıyorsa. Siz de yapabilirsiniz. Gönül isterdiki böyle bir yasak olmasın tabi.Belki bir yolu vardır tabi daha ayrıntılı bilen bir arkadaş varsa cevaplasın lütfen.
http://www.milliyet.com.tr/memura-ve-ogrenciye-parti-uyeligi/siyaset/detay/1745376/default.htm
ihsan3424
12-18-2014, 22:09
acaba gençlik kolları üyeleri aidat veriyorlarmı veriyorlarsa ne kadar veriyorlar.
Erdogan707
01-20-2015, 03:37
18 yaşını doldurunca bir de liseyi bitirmeniz gerekiyor arkadaşlar lise eğitiminde olanlar siyasi partilere üye olamıyor. Yanlış biliyorsam düzeltin lütfen eğer kanun değiştiyse.
Ben de üye olmak istiyorum ama yaşım 17 Olmaz mi bide ben iskenderunda yaşıyorum orda toplantılara katılmak istiyorum katılmam için ne yapmam lazım ??
Üye olmak istiyorum ama daha kendi sorunlarımı halledememişken halletmemişlerken başkalarının sorunlarıyla ilgilenmek zor
zengel02
05-20-2015, 07:20
Allahh yarr vee yardımcımızz olsunn. ..#rte
Foruma yeni gelen arkadaşlar bu konuda daha önce verilmiş cevaplar konu bölümlerinde mevcut ben tekrar buradan da cevaplayacağım,
parti üyeliği, 18 yaşını dolduran herkes üye olabilir,
bulunduğunuz ilçe veya il başkanlığına giderek üye olabilirsiniz,
18 yaş ile 29 yaş arası gençlik 30 yaş üstü normal üyedir.
parti başkanlıklarında parti faaliyetleri ve sosyal faaliyetlerde yapılır gençler
gidebilirler katılabilirler...
murattopkaya
05-25-2015, 02:02
cümleten selamın aleyküm
ilçe teşkilatında uyelık formu doldurduktan sonra onay suresı kaç gun surer tahmını....aktif olup toplantı ve faalıyetlere katılmak istiyorum.başvurumuzu yaptık hayırlısıyla faaliyete de geçmek istiyorum
İlla partiye üye olcam diye birşey yok, dünyanın çoğu yerinde böyle bir uygulama yok bile. Artık "aktivist" denilen kavram ön planda. Üyelik sadece kağıt üstündedir, kimseye birşey ıspat etmek zorunda değilsiniz. Sadece şu var Lise'yi bitirmeyen arkadaşlar, Lise bitene kadar en azından siyasetten uzak durun. Hakkaten çoluk çocuk yaşta Siyasete atılmak da neyin nesi. Önce eğitim, önce bilgi sahibi olun. Siyaset öyle basit birşey değil. Kaybettiğiniz kendi hayatınızdan çok değerli yıllar olur. Önce kendinizi yetiştirin. Zaten Lise bitmeden Siyasi Partiler Kanununda da belirtiği üzere Siyasi Parti üyesi olmak yasak. 25 yaşında lisedeysen bile üye olamazsın. Bunların dışında, Üniversitedeki öğrencilerin siyasi parti üyesi olmasında engel yok. 18+ olmak kaydı ile.
muhammedaldmir
07-24-2015, 11:24
Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah.
içinde bulunduğumuz en iyi parti akp başka yokki geri kalanı ülkeyi resmen satmak istiyor
Merhabalar, bende bir kaç ay evvel partiye üye oldum. Ancak daha sonrasında memuriyet durumum söz konusu olursa parti üyesi olmamam gerekiyormuş sanırım.
murattopkaya
09-07-2015, 22:28
ramazanın basında ılce teskılatına kaydımı yaptırdım fakat hala uyelıgım onaylanmadı.....sıyası partı uyelıgı bulunmamaktadır yazıyor e devlet sıtesınde........
israfilbozdag
10-09-2015, 21:23
Biz,kısık sesleriz...minareleri,*
Sen,ezansız bırakma Allahım!*
Ya çağır şurda bal yapanlarını,*
Ya kovansız bırakma Allahım!*
Mahyasızdır minareler...göğü de,*
Kehkeşansız bırakma Allahım!*
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,*
Müslümansız bırakma Allahım!*
Bize güç ver...cihad meydanını,*
Pehlivansız bırakma Allahım!*
Kahraman bekleyen yığınlarını,*
Kahramansız bırakma Allah'ım!*
Bilelim hasma karşı koymasını,*
Bizi cansız bırakma Allah'ım!*
Yarının yollarında yılları da,*
Ramazansız bırakma Allah'ım!*
Ya dağıt kimsesiz kalan sürünü,*
Ya çobansız bırakma Allah'ım!*
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;*
Ve vatansız bırakma Allah'ım!*
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,*
Müslümansız bırakma Allah'ım!
israfilbozdag
10-09-2015, 21:38
Toy, düğün kumaş oldu, ölçüldü biçildi.*
Toy, düğün elbise oldu uzun boya.*
Toylar, düğünler tam bizim için,*
toyumuz, düğünümüz kutlu olsun dünyaya.*
Şekere eş oldu dudu kuşu,*
zühre eş oldu aya.*
Bugün hayat öylesine rahat.*
Bugün yürekler öylesine ferah.*
Bugün insanlar öylesine kardeş.*
Ey şehrimizi aydınlatan sultan,*
güvey oluyorsun bir güzele bu gece.*
Ne de güzel yürüyorsun mahallemizde salına salına,*
ne de güzel akıyorsun deremize çağlaya çağlaya,*
ey bizi unutmayan, bizi arayan dost,*
ey bizim suyumuz, ırmağımız.*
Dostlarım, gün bugün,*
oynayın, raksedin, dönün.*
Bir bölük halk deniz gibi köpürüyor,*
bir bölük halk dalga dalga secdede.*
Bir bölük halk kılıç gibi savaşıyor,*
bir bölük halk kanımızı içmede.*
İşte girdi gerdeğe nergisle gül,*
işte astım davulumu boynuma.*
toyumuz, düğünümüz kutlu olsun dünyaya.
israfilbozdag
10-09-2015, 21:47
Bizi bilen bilir bilmeyenler nerden bilsin bizi bilenlere selam olsun...
Selamun aleyküm arkadaşlar ..
Size bi sorum var ben nasil AKP gençlik kollarına üye olabilirim kendim Almanya'da yaşıyorum... Yardımınız icin şimdiden gönülden teşekkürler ediyorum...
Saygılarımla Murat
Selamun aleyküm arkadaşlar
Benim bi sorum vardı size ricam yardım edebilirseniz cok sevinirim... Ben AKP gençlik kollarını nasil üye olabilirim kendim Almanya'dan geliyorum....
Şimdiden herkesten teşekkür ediyorum
cinaraktas
11-01-2015, 21:24
Eyvallah direk ilçe teşkilatına gidiyoruz bakalım :)
VizyonAk
11-02-2015, 00:07
Selâmün aleyküm arkadaşlar. Uzun bir süredir Ak Parti ye üye olmayı istiyorum ancak memuriyet söz konusu olduğu için çevremdekiler parti üyeliğinin sorun olacağını söylüyorlar. Sizce ne yapmalıyım ? İçinizde ya da çevrenizde buna benzer bir durumla karşılaşan oldu mu ?
arkadaşlar kusura bakmayın siteyi kullanmayı yeni öğreniyorum biraz telaşlıyım.2 hafta önce 2 bayan geldi kadın kollarından geliyoruz teşekkür formu için imza atmanız gerekiyor dediler form tesk 12 adındaydı maddesindeki şartları taşıyorum. Parti Tüzük, program ve yönetmeliklerine
uymayı ve yıllık …………………TL üyelik aidatı ödemeyi taahhüt ediyorum.
Parti üyelik kaydımın yapılmasını arz ederim diyip altına imza attım fakat ücret kısmını boş bırakmışlar.İlçe teşkilatını aradım yıllık ücret yok diyip merak etmeyin dediler.Sorun olur mu acaba dolandırıcılar falan bulaşmasın
Cihannur
12-13-2015, 11:55
Selâmün aleyküm arkadaşlar. Uzun bir süredir Ak Parti ye üye olmayı istiyorum ancak memuriyet söz konusu olduğu için çevremdekiler parti üyeliğinin sorun olacağını söylüyorlar. Sizce ne yapmalıyım ? İçinizde ya da çevrenizde buna benzer bir durumla karşılaşan oldu mu ?
Ve aleykümselam. Kanunen yasak yoksa en azından AK Parti iktidarda bulunduğu müddetçe AK Parti'ye üye olmanız sebebiyle sıkıntı yaşamazsınız diye düşünüyorum.
arkadaşlar kusura bakmayın siteyi kullanmayı yeni öğreniyorum biraz telaşlıyım.2 hafta önce 2 bayan geldi kadın kollarından geliyoruz teşekkür formu için imza atmanız gerekiyor dediler form tesk 12 adındaydı maddesindeki şartları taşıyorum. Parti Tüzük, program ve yönetmeliklerine
uymayı ve yıllık …………………TL üyelik aidatı ödemeyi taahhüt ediyorum.
Parti üyelik kaydımın yapılmasını arz ederim diyip altına imza attım fakat ücret kısmını boş bırakmışlar.İlçe teşkilatını aradım yıllık ücret yok diyip merak etmeyin dediler.Sorun olur mu acaba dolandırıcılar falan bulaşmasın
AK Parti'ye üyelikte aidat yoktur. Size o formu imzalatanların ne maksatla imzalattıklarını bilmiyorum ama dikkatli olmanızda fayda var.
Hdarilmaz
04-19-2016, 08:18
İnsan hakları birimi hakkında bilgi alabilirmiyim
baysalmuammer
05-28-2016, 09:52
Merhaba arkadaşlar,
Foruma yeni kayıt oldum. İzmir bucadayım. Buradaki ilçe gençlik kollarına facebook sayfalarından form doldurdum katılmak icin hala cevap alamadım. Var mı buca gençlik kollarında olan irtibata geçelim ?
cihat1258
07-10-2016, 22:37
Peki faailiyetler hakkında bilgi verirmisiniz , ne tür faaliyetler yapılmakta?Toplantılar olmakta mı ?, ne sıklıkla toplantı yapılmakta vs. :)
Haftalık toplantılar olur ilçelerde komisyon uyesi olursun sen baskan ve baskan yardimcilari olur karsinda, baskanin hazirladigi bir gundem olur onun uzerine konuşulur
esselamu aleyküm arkadaşlar gün birleşme günüdür lütfen meydanları boş bırakmayalım allah yar ve yardımcımız olsun
15 temmuza kadar ak partiyi cok bilmezdim simdi anladim ve anladik. Bugun birlesme gunu hep birlikte olalim.iradeye hayran kaldim.vatana ihanet edene yada edenlere er yada gec hesabi sorulsun:@
arkadaşlar ben mahalle temsilciliğinden üye oldum ama üyeliğim gerçekleşmemis
aysun1609
07-26-2016, 00:10
Merhaba arkadaşlar Afyonkarahisar genç kollarına üye olmak istiyorum.Bana Afyonkarahisar için yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı?
Selamün aleykum. akpartikonya sayfasından 2 senedir üyelik formu dolduruyorum fakat üyelik olmuyor. Üyelik için online başka nereye başvurabiliriz.
aensar667
08-24-2016, 20:42
Merhaba ben 19 yaşında akp destekli bir ailenin çocuğu olarak ve daha önemlisi akp olarak akp gençlik kollarina kayıtollmayi dusuniyorum ama siyaset konusunda fazla bi bilgim yok bu sorun olur mu vede toplantılara katilamadigimiz zaman atılma gibi bir durum söz konusu mu ?
oguzhan1245
08-25-2016, 13:14
Merhaba ben 19 yaşında akp destekli bir ailenin çocuğu olarak ve daha önemlisi akp olarak akp gençlik kollarina kayıtollmayi dusuniyorum ama siyaset konusunda fazla bi bilgim yok bu sorun olur mu vede toplantılara katilamadigimiz zaman atılma gibi bir durum söz konusu mu ?
hocam gidiyorsun ilçe teşkilatına üye olucaksın üye olup devamlı gitmezsen kaydını silebilirler ama kayıt olduk tan sonra devamlı oradan aktif olursan senin için daha iyi olur . O yüzden ilk önce oraya gidip göğsünü gere kayıt ol sonrası sana kalmış zaten
halitaygun
08-27-2016, 01:38
Nasıl batman il gencilk kurulu uyesi olabilirim yardimci olabilcek kimse var mi ????
siz önce çekinmeden gidin görün yaşayın gerisi sonradan gelir...
Selamün aleykum. akpartikonya sayfasından 2 senedir üyelik formu dolduruyorum fakat üyelik olmuyor. Üyelik için online başka nereye başvurabiliriz.
parti üyelikleri internetten veya başka bir yöntemle yapılmaz
bulunduğun ilçe teşkilatına gideceksin orada üyelik formu dolduracaksın ve imzalayacaksın ilk aşaması sizin yapacağınız bu,
teşkilat gereken işlemlerin ardından üyeliğinizi sisteme kayıt eder...
Veci DINC
09-12-2016, 14:42
Merhaba arkadaşlar sadece safariden mi giriş yapılıyor yoksa kendine has bir program mı var yardımcı olurmusunuz
emrebaki
10-09-2016, 12:27
bu konuda bilgili olanlar banada mesaj atabilir mi özellikle yaş sınırı var mı yok mu ne gb şartlar gerekli bunlarıda söylermisiniz
Ozkanber28
10-10-2016, 14:49
Bulunduğunuz ilçenin teşkilat binasından forum doldurarak 2-3 hafta içinde üyeliğiniz aktif oluyor, arkadaşlar..
ismail 21
10-14-2016, 13:02
slm nasılsınız
bir şey sormak istiyorum :hmm üyelik aidatı diye bir ücret varmı bilgilendirirseniz sevinirim
22910593922
12-02-2016, 18:49
Merhabalar
22910593922
12-02-2016, 18:50
Nasılsınız arkadaslar
Equalizer
12-06-2016, 00:04
esselamun aleykum. arkadaşlar izmirde ilce toplantıları oluyormu. oluyorsa nerde ve ne zman oluyor.bilgi verirseniz.
22910593922
12-06-2016, 14:08
Merhaba arkadaslar hayırlı günler
[B]Merhaba yeni gelen arkadaşlar,
soru soran arkadaşlara cevap vereceğim genel olarak,
18 yaşını dolduran her vatandaş partiye üyelik yaptırabilir.
Parti üyeliği sanal ortamdan internet ten yapılmaz arkadaşlar, bulunduğunuz en yakın ilçe binasına giderek üyelik formunu doldurup imzalamak suretiyle üyeliğiniz yapılır bunu haricinde üyelik yoktur..
18- 29 yaş arası genç sıfatında değerlendirilir bu yaş aralığında olanlar gençlik kollarında görev alabilir gençlik adına toplantılara faaliyetlere katılabilir . teşkilatlarda görev alabilmek için göstermiş olduğunuz teşkilat performansınız faaliyetlere katılmanız ile alakalıdır...
üyelik ücreti parti tüzüğünde vardır fakat hiç bir üyemizden şimdiye kadar talep edilmemiştir..[
/B]
Herkese burdan tesekkürler arkadaşlar
Essalamun aleyküm arkadaşlar ;1
kolaydır...
bulunduğun ilçede ki ilçe binasına git kayıt ol...
daha sonra sekreterden mahallendeki gençlik kolları başkanının telefon numarasını alıp onunla irtibata geçiver...
olay bu...
aynen :güzel:
dogukangumus
01-06-2017, 22:00
merhaba aranıza ak parti ye katıldığım için bende çok mutluyum
ama sizden bi ricam var
bazı fiziksel sorunlarımdan dolayı iş bulamiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim
ibrahim_akg
01-09-2017, 22:48
Merhaba arkadaşlar nasılsınız
Batmanak72
01-09-2017, 22:55
iyiyz sağolun siz nasılsınız
hasan2020
01-15-2017, 00:13
arkadaşlar bende yenı uyelerınızdenım.ne yapmam gerekiyor.
Neslihan zor
01-25-2017, 11:59
meraba ben neslihan zor ak parti gençlik koluna üye olmak istiyorum
ALtindaL
01-25-2017, 19:37
meraba ben neslihan zor ak parti gençlik koluna üye olmak istiyorum
Kardesim bagli bulundugun ilcedeki ak parti ilce baskanligina gidip ucretsiz bir sekilde sadece kimlik bilgilerini vererek uye olursun
hakan0032
01-25-2017, 21:07
sadece kimlik mi yoksa sabıka kaydı gibi şeylerde gerekiyor mu üyelik için
ALtindaL
01-25-2017, 22:34
sadece kimlik mi yoksa sabıka kaydı gibi şeylerde gerekiyor mu üyelik için
Kardesim sabika kaydi istemezler ama yasalara gore belirli bir suctan dolayi 3-5 yil tutuklu kalirsan cezaevinde kanunen bir partiye uye olamazsin bu isledigin suca baglidir eger sabikan var ise yazarsin bende sana hukuken durumunu beyan ederim
serkanbiltekin
01-26-2017, 12:24
selam arkadaşlar internet üzerine üye olamimu yada ola bilirmiyiz
ALtindaL
01-26-2017, 12:46
selam arkadaşlar internet üzerine üye olamimu yada ola bilirmiyiz
A.selam internet uzerinden olunmuyor , baskanlikta yapabilirsiniz
KarayurtR
01-26-2017, 13:33
İstanbul, Kadıköy - Koşuyolun da yaşayan üye olmak isteyen arkaşlarımıza yardımcı olmak isterim, genel olarak ilçenizde bulunan teşkilata gittiğinizde oradaki arkaşlarımız sizlere mutlaka yardımcı olacaktır,
hakan0032
02-06-2017, 21:54
peki aylık para alıyolar diyenler var doğrumu ben çalışan biri değilim çünkü
MehmetDemirel
03-03-2017, 17:34
peki aylık para alıyolar diyenler var doğrumu ben çalışan biri değilim çünkü
Yok para alma falan git kaydını yaptır.
Arkadaşlar Gençlik Kollarına Katılmak İçin Yaş Sınırı Varmı
1507 ye sms atmayı unutmayalım arkadaşlar. :gül:
Kubraunal981
04-09-2017, 14:21
nasıl yani ??
Kubraunal981
04-09-2017, 14:22
Büyükçekmece Ak Parti İlçe başkanlığına gittim, ordaki görevli bana çok yardımcı oldu
Formu doldurdum, Başkanın yanına götürdü beni , Sohbet ettik birlikte çok yardımcı oldular gerçekten
bana şöyle söyledi, telefonumu ablalara vereceğini ve beni arayacaklarını söyledi , ama 1 hafta oldu aramadı kimse
arkadaşımda yoldaki çadırlarda doldurmş formunu, ona gençlik kollarında ona bir görev verilmesi için gençlik kolları merkezine gitmesi söylenmiş ?
soru şu ben şimdi ne yapayım ? XD
Gençlik kollarına ve toplantılara da katılmak istiyorum. Üye kaydı yaptırdığımız ilçe teşkilatındaki görevliye gitsek yardımcı olur sanırım.
Ysroloji
04-17-2017, 21:07
Selamun aleyküm. Gençlik kollarına üye olmayı düşünüyorum. Merak ettiğim bikaç şey var. Yaş sınırı aralığı kaç ve okul ile ilgili sıkıntı çıkar mı?
Nurullah1453
06-10-2017, 00:49
Google'dan ak gençlik kolları Yeni üye kaydı bölümünden kolayca yapılabilir.
Nurullah1453
06-23-2017, 01:27
Selamualeyküm ben İstanbul Başakşehir'de ikamet ediyorum ve ak parti gençlik kollarına üye olmak
İstiyorum nereye müracaat etmem lazım?
SMMM Erhan
08-16-2017, 17:49
mrb arkadaşlar 15 yıldır partimize destek veriyorum ama hiç üye olmak aklıma gelmedi akp üye olmak istiyorum ve milletime ve devletime hizmet etmeye dewam etmek istiyorum sancaktepeye taşındım akp gençlik kollarına üye olmak istiyorum bu konuda bana yardımcı olabilecek olan var mı ? özelden yazarsınız sevinirim...
ilçe binasına gitmen yeterli kardeşim.
selim8620
10-01-2017, 16:17
hoş bulduk
Selamun aleyküm. Ben ilçe merkezine gidip gençlik kollarına üye olmak için form doldurdum. Bana üyelik için 3-4 ay geçmesi gerekiyor, üyelik zamanı var zamanı gelince üye alıyoruz dediler. 3-4 ay geçti. Yaşımda tutuyor. Sizce böyle 3-4 ay zaman süresi oluyor mu? Neden hala başvurum kabul edimedi bunu merak ediyorum
Selamun aleyküm. Ben ilçe merkezine gidip gençlik kollarına üye olmak için form doldurdum. Bana üyelik için 3-4 ay geçmesi gerekiyor, üyelik zamanı var zamanı gelince üye alıyoruz dediler. 3-4 ay geçti. Yaşımda tutuyor. Sizce böyle 3-4 ay zaman süresi oluyor mu? Neden hala başvurum kabul edimedi bunu merak ediyorum
Kongre süreci olduğu için öyle galiba kardeş
yurt disindan nasil oluyor uyelik?
Çok çalışmamız lazım çok.
Barraacuda
04-25-2018, 15:46
çok hakılısın yıl olmuş 2018 ve ben ankara etimesgutta üye olamadım kımlıgımle gıttıgım halde bana nufus daıresınden evrak ıstedıler nasıl bır mantıkla ılerlıyoruz anlayamadım bi turlu sen gençlerinizin önunu acmıyorsun ki bilgisayarı kullanmayı biilmeyen personeli oturtuyorsun oraya tc mi girmekten yoksun şaşıp kalıyorum
ezgiozdemir
06-24-2018, 13:39
Hoş bulduk
merveilhann
06-27-2018, 23:14
arkadaşlar gençlik kollarına nasıl üye olunur yaş sınırı var mıdır,ücret var mıdır neler yapılır eğer biriniz döner ve tatminkar bir açıklama yapabilirse gerçekten çok sevinirim
Ozan1335
05-29-2019, 23:32
Tam 1 ay önce Ak Parti Gençlik Kollarına üye oldum bütün etkinliklere devamsız bir şekilde canı gönülden katılıyorum mahalle toplantıları ilçe teşkilat toplantıları etkinlikler vs. fakat siyasi parti üyeliğimi sorgulattığımda herhangi bir üyelik görünmüyor. Gençlik kolları olduğu için mi ? Bilgilendirme yaparmısınız, yoksa mahalle başkanımız ile tekrar konu ile görüşeyim mi ?
TCK 158/1-A dini istismar sebebi ile dolandırıcılık medyum ve falcı ile ilgili olup davacı olunduğunda 3 yıl hapis cezası verilir.
web sitesi,sosyal medya hesabı,banka hesap hareketi,cep telefonu Hts kaydı(whatsapp gibi)
-Cep telefonundan yasin suresini kulaklıkları takıp yüksek sesle dinlememiz gerekir.
-Kurandan bazı sureleri okuyup güçlü bir şekilde kalbimize ve karnımıza üflememiz gerekir.tekrardan sureleri okuyup elimizin içine üfleyip elimizi vücudumuza bastırarak sürmemiz gerekir.
*Zariyat suresi 56.ayet:ben,insanları ve cinleri ancak bana kulluk etsinler diye yarattım.
*Felak suresi:düğümlere üfleyen büyücülerin şerrinden allaha sığınırım.
*Hicr suresi 27.ayet:cinleri,insan gözeneklerinden geçebilen dumansız ateşten yarattık.
*Araf suresi 179.ayet:birçok cin ve insanı cehennem için yarattık.onların gözleri,kulakları ve kalpleri olmasına rağmen kavramaz.işte onlar hayvan gibidir.
#Haşeratların içine cinler girdiği için onları öldürmeden önce uyarmamız gerekir.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.