Orijinalini görmek için tıklayınız : Ak parti giderse ben de giderim
AKP kapatılırsa Türkiye'den gidecek
AK Parti'yi kapatma davası yüzünden işlerinin iptal olduğunu söyleyen İpekçi, 'Artık gücüm kalmadı' diyor ve ekliyor: AK Parti kapatılırsa Hindistan'a giderim
http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/741220080625040841566.jpg
Modacı Cemil İpekçi, hayatı hakkında samimi itiraflarda bulundu. Daha öncede AK Parti'ye sempati duyduğunu söyleyen İpekçi, kapatma davası hakkında "Ekonomik açıdan Türkiye'ye çok zarar verir. Artık krizlerle uğraşacak gücüm kalmadı. Bütün işlerim kapatma davası yüzünden iptal oldu. AK Parti kapatılırsa Bodrum'a yerleşirim. Hindistan'a gider, orada yaşarım" dedi.
Sabah
haber7.com
hiç sevmezdim bu adamı ama HELAL olsun sana beeeeeeeeee :-* :-* :-*
Yürü bee arkandan bende gelecem. 8)
Hıfz-ı lisan
06-25-2008, 11:36
:)
Kırık_Çocuk
06-25-2008, 11:42
Adam olayı çözmüş..!
Gönülden
06-25-2008, 12:30
İdojojiye körükörüne bağlanmamışsan gerçekleri görmen yakındır...Cemil İpekçi bile olayın farkında...adamların Türkiyeyi düşündüğü olsa zaten işi bu kadar sapa sürmezler..
Duyarlı tüm kesimlerin İpekçi gibi tepkisini belirmesini ümit ediyoruz..
Deniz.Feneri
06-25-2008, 12:55
Yürü bee arkandan bende gelecem. 8)
Ne yani ülkemizi hainlere bırakmaya tez soyunmuşusunuz gibi bir hal var :)
İpekçi güzel söylemiş
oguzdesouza
06-25-2008, 13:00
Koçum benim diyicem de şimdi buna ne diyecez ??? :-\ :)
Deniz.Feneri
06-25-2008, 13:01
ne :)
ya çok ciddi bir yorum yapacaktım
oğuz tüm ciddiyetimi aldın götürdün :D :D :D
ümitli_bekleyis
06-25-2008, 15:13
En azından bazı gerçeklerin farkında ama gitmek hiç bir zaman çözüm değildir :)
ANKARA- AKP’nin kapatılması halinde Türkiye’de duramayacağını ve Hindistan’a gideceğini söyleyen modacı Cemil İpekçi’ye yanıt Bağımsız Tunceli milletvekil Kamer Genç’ten geldi. Meclis’in renkli siması Genç, “Suudi Arabistan’a gitsin. Hindistan daha laik ve çağdaş. Cemil İpekçi, Arabistan’a gitsin. Daha çok yakışır Arabistan. Gerçi orada sosyal yaşamı kısıtlı olur ama kendisi de zaten bunu istiyor” dedi.
Kamer Genç, İpekçi’nin AKP’den hangi işleri aldığının ortada olduğunu belirterek, “Postacıların kıyafetini kim tasarladı ve kaç para aldı? Bunu kimse sormuyor, bakmıyor. Sonra da Hindistan’a giderim filan diyor ve bu sözleri tartışılıyor. Gitsin Arabistan’da yaşasın. Belki orada da Arap kıyafetleri tasarlar…” diye konuştu.
ANKARA- Ak Parti’nin kapatılması halinde Türkiye’de duramayacağını ve Hindistan’a gideceğini söyleyen modacı Cemil İpekçi’ye yanıt Bağımsız Tunceli milletvekil Kamer Genç’ten geldi. Meclis’in renkli siması Genç, “Suudi Arabistan’a gitsin. Hindistan daha laik ve çağdaş. Cemil İpekçi, Arabistan’a gitsin. Daha çok yakışır Arabistan. Gerçi orada sosyal yaşamı kısıtlı olur ama kendisi de zaten bunu istiyor” dedi.
Kamer Genç, İpekçi’nin Ak Parti’den hangi işleri aldığının ortada olduğunu belirterek, “Postacıların kıyafetini kim tasarladı ve kaç para aldı? Bunu kimse sormuyor, bakmıyor. Sonra da Hindistan’a giderim filan diyor ve bu sözleri tartışılıyor. Gitsin Arabistan’da yaşasın. Belki orada da Arap kıyafetleri tasarlar…” diye konuştu.
heee cemil ipekçi saDECE bir postacılara yaptığı kıyafetlerden para kazanıyor dimi
tayyipleyiz
06-25-2008, 15:19
Cevap verene bak. Sulayacak çiçek arasın o ... ;)
ümitli_bekleyis
06-25-2008, 15:19
ANKARA- Ak Parti’nin kapatılması halinde Türkiye’de duramayacağını ve Hindistan’a gideceğini söyleyen modacı Cemil İpekçi’ye yanıt Bağımsız Tunceli milletvekil Kamer Genç’ten geldi. Meclis’in renkli siması Genç, “Suudi Arabistan’a gitsin. Hindistan daha laik ve çağdaş. Cemil İpekçi, Arabistan’a gitsin. Daha çok yakışır Arabistan. Gerçi orada sosyal yaşamı kısıtlı olur ama kendisi de zaten bunu istiyor” dedi.
Kamer Genç, İpekçi’nin Ak Parti’den hangi işleri aldığının ortada olduğunu belirterek, “Postacıların kıyafetini kim tasarladı ve kaç para aldı? Bunu kimse sormuyor, bakmıyor. Sonra da Hindistan’a giderim filan diyor ve bu sözleri tartışılıyor. Gitsin Arabistan’da yaşasın. Belki orada da Arap kıyafetleri tasarlar…” diye konuştu.
Biz de bunu bekliyorduk heyecanla.Sevgli büyüğümüz Kamer Genç ne zaman bu olağanüstü duruma şahane bir yorum getirecek diye :D
oguzdesouza
06-25-2008, 17:38
:D :D :D Ama bende haklıyım :D :D
ATmaCA53
06-25-2008, 17:43
cemil ipek hiç bir yere gitmiyor o vatandaşımıza sahip çıkacağız, parti destek verenler değil, asıl bu ülkeden gitmesi gerekenler darbeci, siyonist, komünistler, yasakçılar ve anarşistler bu ülkeyi defolup gitmesi gerekenlerdir.
Hüdaverdi
06-25-2008, 17:53
Aslanım benim derim ben :-*
Bu adamı hiç sevmezdim taki ntv de yayınlanan 'haydi gel bizimle ol' programına katılana kadar.
Oradaki kemalist bunağı kırp kırmızı ettiği için bu adama saygı ve seygim oluştu :-*
Açık sözlülüğünden dolayı tebrik etmek lazım :-*
Demokrat
06-25-2008, 17:54
Cemil abi yine cogu delikanliyim gezinenden delikanlica görüslerini belirtmis 8)
:D :D :D Ama bende haklıyım :D :D
sen her zaman haklısın 8)
şimdi bizim dediğimiz etkili olmaz ama bu adam dediği zaman etkili oluyor
ne diyelim helal olsun :-X
işte Bir numaralı AKçı..... :D :D :D
Hıfz-ı lisan
06-25-2008, 18:53
dalgaya alıncak durum göremedim.. :)
dalgaya alıncak durum göremedim.. :)
dalga geçmedim :-\
Hıfz-ı lisan
06-25-2008, 18:57
yazarken koyulan ifadelere dikkat edelim ozaman :) kusura bakma ; )
oguzdesouza
06-25-2008, 18:58
Ya sizde alemin en delikanlısı çekmiş restini dediğinize bakın ayıp oluo ama...
LoNeLiNeSS
06-25-2008, 19:02
Git bre tutan yok... >:( >:( >:( Akpartiyle kendini yan yana koyuyor ya bazen.. >:( >:(
Bu kalkar Başbakanla tanışmak istiyorum derse nolcak şimdi.. >:( >:( >:( >:(
Hıfz-ı lisan
06-25-2008, 19:03
:D :D
Git bre tutan yok... >:( >:( >:( Akpartiyle kendini yan yana koyuyor ya bazen.. >:( >:(
ne olcak çok güzel olu bakarsın başbakanı o giydirir ;)
:o :o :o :o dövseydin bari :D :D :D
_Yeniden_
06-25-2008, 19:04
Cemil bey bir kapatma davasının yol açtığı kriz mağdurlarından...Ülkemizdeki pek çok iş veren özellikle de yurt dışı için çalışan gibi...
Kendi içinde sorun yaşayan bir ülkenin, özellikle de iktidar partisinin kapatılması gibi demokraside bir açıklaması olmayan bir ülkenin, yabancı yatırımcısının ürkmesini doğal karşılamalıyız...
Bu ürkek yabancı yatırımcılar bizi de etkiledi tabi ki...
Ülke içerisinde istikrarı zedeleyecek en ufak bir eylem, ekonomide hemen çalkantılar oluşturuyor ve zihinlere kriz tehlikesi yerleşiyor...
Bundan sayın İpekçi de nasibini almış durumda pek çok vatandaş gibi....
Ama giderim gibi bir ifade kullanması onun aynı zamanda ekonomik açıdan değil, bu kapatma davasını kesinlikle doğru bulmadığını gösteriyor...Takdire şayan bir durum söz konusu...
Hüdaverdi
06-25-2008, 19:05
Neden gitsin ki,ne güzel özgürlükten yana :-*
deniz baykaldan daha delikanlı bu adam,ak parti milletvekili olsa keşke ???
anket açılsın 'olsun mu olmasın mı' diye :D
en azından nişantaşı belediye başkanlığına adaylığını koysun ;D
LoNeLiNeSS
06-25-2008, 19:06
Yok onlara el kalkmaz... :D :D :D :D :D
deniz baykaldan daha delikanlı bu adam,Ak Parti milletvekili olsa keşke ???
hatta başkan olsun ne dersin ;D
LoNeLiNeSS
06-25-2008, 19:08
Aman hüdaverdi sakın sende naptın
Bu şahsın meclis kürsüsünde konuştuğunu düşünemiyorum :o :o :o
Hıfz-ı lisan
06-25-2008, 19:08
:D :D +
Yok onlara el kalkmaz... :D :D :D :D :D
http://img253.imageshack.us/img253/5446/50172336ag0.gif
çok iyi hitap eder en az %5 de oy gey tirir.
Hüdaverdi
06-25-2008, 19:10
Neden ki ? Bence gayet mantıklı konuşuyor kendisi,cinsel tercihinden söz ediyorsan orasını bilemem :-*
chplilerden daha hayırlıdır,en azından fitneci değil :-*
_Yeniden_
06-25-2008, 19:11
Valla Mehmet, Cemil İpekçi o demokratik terör partisinin doğru dürüst iki lafı bir araya getiremeyen sözde millet vekillerinden çok daha iyi konuşur o kürsüde...
Hem Ak Parti'nin böyle liberallere ihtiyacı var...Cemil İpekçi gibi birinin partimizde bulunması Ak Parti'nin her kesime hitap ettiğini bir kez daha gösterir ki bence bu bizim itibarımızı artırır...
Yadırgamamk gerekir aslında çünkü bu zamanda herkes siyaset yapıyor ne de olsa.. :-X
adamın tercihlerinden bize ne ???
en azından mantıklı,halktan yana
LoNeLiNeSS
06-25-2008, 19:15
Valla Mehmet, Cemil İpekçi o demokratik terör partisinin doğru dürüst iki lafı bir araya getiremeyen sözde millet vekillerinden çok daha iyi konuşur o kürsüde...
Hem Ak Parti'nin böyle liberallere ihtiyacı var...Cemil İpekçi gibi birinin partimizde bulunması Ak Parti'nin her kesime hitap ettiğini bir kez daha gösterir ki bence bu bizim itibarımızı artırır...
Yadırgamamk gerekir aslında çünkü bu zamanda herkes siyaset yapıyor ne de olsa.. :-X
Kısacası vitrin güzeli öylemi..
Hüdaverdi
06-25-2008, 19:17
Yadırgamıyorum,keşke parti içinde olsa diyorum :-*
Cemil İpekçi,Atilla Yayla gibi insanların parti içinde bulunması güzel olur.
ya evet kesin milet vekili adayı olsun gerekirsen yeni oluşumda da yer alsın ,diyorum ya en az %5 oy gey tirir.
LoNeLiNeSS
06-25-2008, 19:19
Atilya YAYLA ile bu bir mi bu adamı partiye alıp acaba yüzde kaç ile meclise gireriz.. Bir çuval inciri berbat etmeyelim.. Liberal diye diye muhafazakarlardan kopuyoruz sanırım...
Atilya YAYLA ile bu bir mi bu adamı partiye alıp acaba yüzde kaç ile meclise gireriz.. Bir çuval inciri berbat etmeyelim.. Liberal diye diye muhafazakarlardan kopuyoruz sanırım...
ben bizim muhafazakarlar bişey demez.. eminim. :-X
_Yeniden_
06-25-2008, 19:21
Evet vitrin güzeli :) Milletvekili olması için siyasetle yıllarca uğraşmış olması gerekmiyor...Aksine bilinçli insanlara ihtiyacımız var...Çünkü mesleği nedeniyle tanınmış, sözünün pek çok kişice örnek alınacağı biri aslında...
Belli mi olur belki de bu milletvekilliği cinsel tercihi konusunda onu bir karar vermeye yönlendirir...Sanmıyorum da... :-X
Müntesip
06-25-2008, 19:23
İnsanlara insanlıklarından dolayı saygımız vardır ancak partimizin paralelinde konuşuyor diye milletvekili payesi verilmesi abesle iştigal'dir.Halkın partisinde ALLAH(c.c)'ın lanetliği bir işi açıktan açığa işleyen bir insanın bulunması uygun düşmez ve diğer parti üyelerinin değerini de kısmen düşürür.Burada yanlış anlamayalım adamın kendi tercihidir ancak partimizden paye vermek partinin hassasiyetlerini çiğnemek demektir.
LoNeLiNeSS
06-25-2008, 19:24
Evet vitrin güzeli :) Milletvekili olması için siyasetle yıllarca uğraşmış olması gerekmiyor...Aksine bilinçli insanlara ihtiyacımız var...Çünkü mesleği nedeniyle tanınmış, sözünün pek çok kişice örnek alınacağı biri aslında...
Belli mi olur belki de bu milletvekilliği cinsel tercihi konusunda onu bir karar vermeye yönlendirir...Sanmıyorum da... :-X
Bende diyorum ki o vitrini ne yaparlar taşla indirirler aşağı sonra vitrin falan kalmaz ortada
LoNeLiNeSS
06-25-2008, 19:25
İnsanlara insanlıklarından dolayı saygımız vardır ancak partimizin paralelinde konuşuyor diye milletvekili payesi verilmesi abesle iştigal'dir.Halkın partisinde ALLAH(c.c)'ın lanetliği bir işi açıktan açığa işleyen bir insanın bulunması uygun düşmez ve diğer parti üyelerinin değerini de kısmen düşürür.Burada yanlış anlamayalım adamın kendi tercihidir ancak partimizden paye vermek partinin hassasiyetlerini çiğnemek demektir.
:-* :-* :-*
Adam istediği haltı yesin kardeşim kimsenin bir şey dediği yok ama akparti den uzak dursun.. :-*
Hüdaverdi
06-25-2008, 19:26
Yasakçı zihniyete özgürlük dersi veren bu iki insanın ak partide bulunmasını isterim :-*
Ak parti içinde her kesimden insan olmalı,belli bir kalıp içinde olunması doğru değil,oylar ve partiye güven bu sayede çoğalır :-*
Yanılmıyorsam Osman yağmurdereli hayatında hiç siyasete el sürmemiş,şarkıcı-yönetmen birisi nasıl milletvekili olabiliyorsa vitrin güzelininde olması bir hayli doğal :)
Yasakçı zihniyete özgürlük dersi veren bu iki insanın ak partide bulunmasını isterim :-*
Ak Parti içinde her kesimden insan olmalı,belli bir kalıp içinde olunması doğru değil,oylar ve partiye güven bu sayede çoğalır :-*
Yanılmıyorsam Osman yağmurdereli hayatında hiç siyasete el sürmemiş,şarkıcı-yönetmen birisi nasıl milletvekili olabiliyorsa vitrin güzelininde olması bir hayli doğal :)
evet buda millet vekili olsun evvvvetttt.........
Üç mevsim
06-25-2008, 19:28
Tebrikler asimov
Vitrin yapalım diye partiyi mahvetmeyelim. ipekçi'nin partiye katılması bize hiçbirşey kazandırmaz. Ama herşeyi kaybettirir. Dengeyi muhafaza etmeyi bilmek lazım. Merkez merkez de bir yere kadar merkez
_Yeniden_
06-25-2008, 19:29
Sanki bizim aldığımız karara göre Cemil İpekçi meclise girecekmiş gibi konuşuyoruz...Mehmet bir laf attın ortaya düştü yine çenem... :D
Muhafazakarların birşey diyeceğini sanmıyorum...Ben de muhafazakarım...
Ama Cemil İpekçi'nin çevresinin onun bu atağı karşısında Ak Parti'ye yöneleceğinden emin olduktan sonra, bu davranışı şu sanat camiasında etkili olduktan sonra neden olmasın ki?
Çünkü kendisi muhafazakar değil, hatta çok uzak ama Ak Parti'yi seçmiş...Çevresini ve bütün insanları düşündürücek nokta bu zaten...
Ben olaya dini açıdan bakmayarak söylüyorum düşüncelerimi...Cinsel sorunu sebebiyle yadırganan bir insan değil ki partimizin değerini düşürsün...Biz hoşnut değiliz orası ayrı...Ancak dini açıdan bakıcak olursak tabi ki Allah (c.c) 'ın açıkça lanetlediği birşey bu...
niye onunda partisi?
o da belki şimdi aramızdadır
hatta kendisine ak amca diyodur ;D
niye onunda partisi?
o da belki şimdi aramızdadır
hatta kendisine ak amca diyodur ;D
evet kesin burda dır... çabu kimse söylein ya!.
Hüdaverdi
06-25-2008, 19:39
Partiye oy veren biri olarak onuda görmek isterim dedim Nisa ben napim ;D
Merak ediyorum,diyelim ki Cemil İpekçi meclise girdi chp milletvekili olarak,ak partililer Merve Kavakçı'nın gördüğü tepkiyi Cemil İpekçi'ye mi gösterecek ? Hani özgürlük ???
Dini siyasete alet etmeyin :D
laikçi oluverdim :o
_Yeniden_
06-25-2008, 19:41
Merak ediyorum,diyelim ki Cemil İpekçi meclise girdi chp milletvekili olarak,ak partililer Merve Kavakçı'nın gördüğü tepkiyi Cemil İpekçi'ye mi gösterecek ? Hani özgürlük ???
:-* ;)
Müntesip
06-25-2008, 19:49
Laikçi oluverelim :-*
Açık görüşlü olması,fikirlerinin partiye paralel olması,farklı bir kesime hitap etmesi güzel şeyler ancak bu tarz kişiler kimsenin fikirlerini değiştiremez hele ki fanatik laikçilerin :) bu adamın dışarıda söylediği sözler içeride söylemesinden daha çok yankı yapar o sebeple gerek yok diye düşünüyorum.Ayrıca bir iki laf söyledi diye adamı partiye alacaksak liste de bayağı insan var ( condelezza rice'da teklif götürebiliriz :) )
Bence bu adama sıra gelene kadar birçok aydınımız var onları alalım ne dersiniz ? :)
LoNeLiNeSS
06-25-2008, 19:50
İçinde bulunduğumuz toplumu tanımıyor muş gibi konuşuyorsunuz.. Sizce bize oy veren en az %30 luk kesim nasıl karşılar bunun gibi bir ismi...
Hüdaverdi
06-25-2008, 20:01
Onunda bir insan olduğunu düşünerek normal karşılarlar :-*
Adam abdest alıp Kur'an-ı Kerim okumucak sonuçta,bir din devletide yönetmicek,önyargı varsa bu insanların sorunu.Aşmak lazım bazı şeyleri.
Laikçilerin başörtüsü korkusunu nasıl aşmasını bekliyorsak kendimizde bazı şeyleri aşmalıyız,yoksa ne farkımız kalır yasakçı zihniyetten ?
Onunda bir insan olduğunu düşünerek normal karşılarlar :-*
Adam abdest alıp Kur'an-ı Kerim okumucak sonuçta,bir din devletide yönetmicek,önyargı varsa bu insanların sorunu.Aşmak lazım bazı şeyleri.
Laikçilerin başörtüsü korkusunu nasıl aşmasını bekliyorsak kendimizde bazı şeyleri aşmalıyız,yoksa ne farkımız kalır yasakçı zihniyetten ?
maşşallah siz aşmışsınız.... :o
Müntesip
06-25-2008, 20:06
Kendimizi birilerinin savunucusu olarak adledmeyelim arkadaşlar.Dediğim gibi bir iki laf ile insanların fikirleri hakkında hüküm sahibi olunmaz sanırım.İsmail Cem'in kardeşi bu adam ne olacağı belli olmaz ;) Ben hala inanmıyorum toplumun belli bir kesimine hitap ettiğine sırf ... sebebiyle magazin haberlerinden tanıdıgımız bu insan bugün iki laf söylemesi onun dogru oldugunu veya saygın oldugunu göstermez.
_Yeniden_
06-25-2008, 20:11
Laikçi oluverelim :-*
Açık görüşlü olması,fikirlerinin partiye paralel olması,farklı bir kesime hitap etmesi güzel şeyler ancak bu tarz kişiler kimsenin fikirlerini değiştiremez hele ki fanatik laikçilerin :) bu adamın dışarıda söylediği sözler içeride söylemesinden daha çok yankı yapar o sebeple gerek yok diye düşünüyorum.Ayrıca bir iki laf söyledi diye adamı partiye alacaksak liste de bayağı insan var ( condelezza rice'da teklif götürebiliriz :) )
Bence bu adama sıra gelene kadar birçok aydınımız var onları alalım ne dersiniz ? :)
Beni alın ... 8) :)
Laikçilikle ne ilgisi var ki bunun ? Ondan önce meclise girmeyi hak eden pek çok insan olabilir tabi...Hak etme açısından bakarsak öncelik sırası başkalarına verilebilir...
Biz istemiyor muyduk Merve Kavakçı'nın mecliste sesimizi duyurmasını...Engel oldular...
Şimdi biz de dinimiz İpekçi'nin cinsel tercihini kesinlikle yasaklıyor diye karşıyız diyoruz... Ama bu onun tercihi olduğu için günah onun günahıdır...
Önünü açıp, teklif götürmek, meclise girmesi bizleri Allah katında sorumlu kılmaz diye düşünüyorum...
Aksine o durumdaki birine bile değer vermek, yaradılanı yaradandan ötürü sevmek söz konusu...
O zaman incelenir ALLAH (c.c)'ın lanetlediği bir insanın siyasetle uğraşıp uğraşamayacağı dinen araştırılır...Peygamber Efendimiz (s.a.v) kaş almayı lanetlemiştir ancak mecliste kaşını almış pek çok Ak Parti'li bayan milletvekili mevcut...
Bu onun gibi birşey...
valla nurullah beklemediğim cümleleri yazmışsın...
adamı hadi meclise sokalım deyince girmeyecek başbakan da onu aday yapmaz zaten...
fakat sen belli bir kesimden oy isteyen partinin mensubu değilsin..
yetmiş milyona hitap ediyoruz ve o da var...ve destekliyor...
kişisel tercihi iğrenç olabilir..
ama en azından doğru söyleyene senden gelcek hayır olmaz olsun diyemeyiz...
bu bizim yetmiş milyonu kucaklayan tavrımıza yakışmaz ;)
Sukût-u_Hayal
06-26-2008, 01:28
Cemil İpekçi son bir kaç yıldır her sözü ile beni şaşırtıyor.. :o Türkiye'de en az Cemil İpekçi kadar cesur kişilere ihtiyaç var... :-\
LoNeLiNeSS
06-26-2008, 01:33
valla nurullah beklemediğim cümleleri yazmışsın...
adamı hadi meclise sokalım deyince girmeyecek başbakan da onu aday yapmaz zaten...
fakat sen belli bir kesimden oy isteyen partinin mensubu değilsin..
yetmiş milyona hitap ediyoruz ve o da var...ve destekliyor...
kişisel tercihi iğrenç olabilir..
ama en azından doğru söyleyene senden gelcek hayır olmaz olsun diyemeyiz...
bu bizim yetmiş milyonu kucaklayan tavrımıza yakışmaz ;)
Benim istememem bir şey değiştirmez ancak halk ın istememesi çok şeyi değiştirir..
Hayır diyebiliriz yıllarca savunduğumuz özgürlüğümüze zamanında seslerini çıkartamayanlar şimdi sarfettikleri bir kaç cümle yüzünden kucaklanır pozisyona gelmemeli.
ak_devrim
06-26-2008, 04:55
bu adamın nasıl posta ihalelerini aldıgını ne kadar peşkeş cekildigine bakmak lazım
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.