Orijinalini görmek için tıklayınız : Ak parti İstanbul Mitingi...
AK Parti'nin İstanbul mitingi
AK Parti'nin İstanbul Mitingi, 15 Temmuz Pazar günü yapılacak.
AK Parti'nin İstanbul Mitingi, 15 Temmuz Pazar günü Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Zeytinburnu Kazlıçeşme Meydanı'nda yapılacak.
http://img474.imageshack.us/img474/6295/41281ya2.jpg (http://imageshack.us)
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, genel başkan yardımcıları, bakanlar, milletvekili adayları, il, ilçe ve belde teşkilatlarının bütün kademelerindeki yöneticilerinin katılacağı miting, ''Haydi İstanbul Göster Kendini/Milli İrade Mitingi'' başlığıyla gerçekleştirilecek.
AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu da, mitingin daha önce partileri tarafından gerçekleştirilen 3 Kasım ve 27 Mart seçimleri öncesindeki mitingler gibi görkemli olması için hazırlıkların tek tek gözden geçirildiğini vurguladı.
Mitinge bir milyona yakın insanın katılımını beklediklerini belirten Babuşcu, mitinge katılmak isteyenler için bütün önlemlerin alındığını, halkın ulaşım konusunda hiç bir sıkıntı yaşamaması için alternatif çözümlerin üretildiğini kaydetti.
nasıl ulaşıcaz kazlıçeşme meydanına :-\
Hasan ERBEK
07-09-2007, 18:42
valla bedenimiz değil ama ruhumuz sizinle.
nasıl ulaşıcaz kazlıçeşme meydanına :-\
Taksimden 93T, mecidiyeköyden 93M her 15 dkya bir gidiyor...Mecidiyeköy'den daha hızlı gidiyor...
bilginize...
ya 93m burdanda geçiyoda nerde incem hadi meydanda el var böle su falan :D
orda mı incem ??
ya ben hisarüstündeyim zaten,ünivden arkadaşlarla geleceğiz, yane uzağım bende bilmiyorum...ama şu şekilde yardımcı olabilirim;
http://img474.imageshack.us/img474/4901/adszsu6.jpg (http://imageshack.us)
çeşme durağında inmek gerekiyor sanırım...ama emin değilim ;) oraya gidince bulurus heralde :)
hmm ben olivium um oralarda diye düşünmüştüm ama çeşme durağınıda bulurum çok sağol...bu arada saat??
olivium uzak ya...saatide bilmiorum daha doğrusu belli değil...Ama özel bi saate gerek var mıki ;) sabahtan işte
MEHMET ZAHİT
07-09-2007, 21:46
bence miting öğleden sonra olur çünkü sabah saatlerinde çevre okullarda DGS SINAVI olucak...bu düşünülmüştür ve büyük olasılık saat 13 gibi başlar yada 14..!!!ORDA OLUCAZ İNŞ.!!!!BİLDİĞİM KADARIYLA O MEYDAN COK RAHAT 500 BİN KİŞİ ALIYORMUŞ.!!!
Hep beraber ordayız inşallah...
paylaşım için teşekkürler ne zaman olacak diye sabırsızlanıyordum bende ;)
arkadaşlar ben Zeytinburnunda oturuyorum Zeytinburnuna sahil yoluyla gelebilirsiniz ki bu Kazlıçeşme meydanına en yakın yoldu özel araçları olanlar için söylüyorum
arkadaşlat Zeytinburnuna belediye otobüsü ile gelebilirsiniz surların orada Abdi İpekçi kavşağının önünde inebilirsiniz sonra bir 15 dakikalı yürüyüşün ardından miting meydanına ulaşabilirsiniz veya Oliviumun oradada inersiniz ama oradan yarım saat kadar yaya yolunuz olur ki o sıcakta hiç çekilmez
ya kısaca Zeytinburnuna ayak basar basmaz göreceksiniz Tayyibimin resimlerini ve miting alanına yönlendirmelerini göreceksiniz saolsun arkadaşlarımız başladılar çalışmalara
hmm o zaman bende adli ipekçi kavşağında ineyim oradan bulurum herhalde zeytinburnu yabancı değil...
tek başıma geleceğim ama sanırım bir sorun çıkmaz???
yoksa ablamıda mı yanıma alsam???
tavsiyem yalnız gelmeyin ve değerli eşyalarınızı yanınıza almayınız mahser kalabalığı bizleri bekleyecek orada ve malum cepcilerde miting bahanesi ile yollarını bulacaklar
arkadaşlar istanbul mitingi için dev bir gemi kaldırılcakmış zeytinburnuna...detayları bilen veya öğrenebilcek arkadaş var mı?
Arkadaşlar AK Parti Forum olarak orada buluşsak nasıl olur :-\
Serkanix
07-10-2007, 16:49
Allah ın izniyle İnşallah sabah erken saatlerde ordayım..En önlerde olacağım :):) beni izleyin arkadaşlar..
altan akdeniz
07-10-2007, 17:39
orda olmak isterdim
ibrahim44
07-10-2007, 18:20
HEDEF İSTANBULDA 1 MİLYON KİŞİ
Arkadaşlar AK Parti Forum olarak orada buluşsak nasıl olur :-\
çok iyi olur zaten beraberimde üniversiteden arkadaşlarla geleceğiz inşalah...ayrıca izmirdende bi arkadaşım gelcek
zeynep_akcin
07-10-2007, 19:04
orada olacağız inşşşşaaallllaahhhh....
Ömer_Furkan
07-10-2007, 20:39
ben anadoluhisarındayım oraya en uzak benim herhalde su anda ama gidicemmmm:):)ekipp hazırrr inş. kaybolmayıs..1 milyon kişi bekliorlarmıss..
inş 1 milyonuda geçer millet pazar günü üşenmesse tabi ;D
miting saat 17,00de başlıyor arkadaşlar
akp_karanfil
07-11-2007, 11:43
iyi öğle sıcağından kurtulduk...
bildiğim kadarı ile soğuk sular da partimizden vatandaşa dağıtılacak
düşünüyorumda mitinglerdede AK Parti gibisi yok
1-MİTİNG SAATİ AKSAM SAATLERİNE ALINARAK VATANDAŞIN ÖĞLEN KAVURUCU SICAKLARINDAN KURTULUYOR
2-MİTİNG ALANINDA ÖZEL GÜVENLİKLER BULUNUYOR VATANDAŞIN GÜVENLİĞİ İÇİN
3-MİTİNGDE SOĞUK SU İKRAMINDA BULUNULUYOR VATANDAŞIN TERİNİ SOĞUTULMASINA YARDIMCI OLUNUYOR
4- MİTİNG ALANINDA TEMİZLİK ŞİRKETİNDEN ÖZEL OLARAK ELEMANLAR GETİRTTİLİYOR VE MİTİNGDEN SONRA ETRAFTA KALAN ÇÖPLER BAYRAKLAR TEMİZLENİYOR
NE MUTLU AKP LİYİM DİYENE
Değerli arkadaşlar, ben İzmir'den geleceğim mitinge. İstanbul mitinginin görkemli olması benim için çok önemli...
bende saat kaç gibi orda olsak diyordum 5 gibi oluruz artık =)
mustafak
07-11-2007, 16:19
Normalde mitinge gitmeye karşıydım.Ama orda olmaya çalışacağım
İstanbula çok güveniyor ve inanıyoruz. Kazlıçeşme'de 1,5 milyon AK Partiliyi görmek istiyoruz...
tozkaldiran
07-12-2007, 11:23
çok gelmek isterdim belli olmaz belki gelebilirim oraya.
biz istanbullular kendimizi gösterecez inşallah
arkadaslar aslında istanbula yakın illerdeki teskilatlarda üyeleriyle katılmalılar.1 milyonda yetmez bize....
Ömer_Furkan
07-13-2007, 21:25
katılımm olcak zaten diğer illerden otobüsle..inş. cok kalabalıkk olcakkk allah utandırmasınnn..
arkadaşlar beylikdüzü teşkilatından kimse yokmu aramızda...
hadi bakalım istanbul kalbimiz ve dualarımız sizlerle izmirden selamlar
Biraz önce Ak parti sarıyer teşkilatını aradım...Hisarüstünde olcağım için üniv.den 8-10 arkadaşla gelceğiz...dedi hisarüstünden 2 otobüs kaldırcaklarını söylediler...Buna benzer teşkilatlardan hemen hemen her yerden otobüs kaldırılcak galiba...Kendinize uyan mekandan mitinge katılabilirsiniz...
Bilginize...
entreno53
07-14-2007, 16:33
hep beraber
ewet erbakan ın da yarın istanbulda mitingi var bence akp mitingine ordan az katılım olabilir. çünki geçen sene çağlayanda erbakan katılmadığı halde 1.5 milyon kişi katılmıştı bu sefer daha fazla olabilir.
Ömer_Furkan
07-15-2007, 01:31
hiçç sanmiorummm..ak gençlikk olarak orda olucazz inş. allah utandırmasınn 1 milyonu gececeğizz :D
kesinlikle çağlayandan kalabalık olcaz arkadaslar bugün daha önceki çağlayan mittinginin rövanşı var...
hani bilmesem İstanbulun nufusunu diyecem bütün İstanbul orada yok böyle bir kalabalık arkadaşlar görmelisiniz
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.