fatih kısaparmak balon baskılı balon Ak Parti Van'da neden kaybetti? - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ak Parti Van'da neden kaybetti?

MUSLÜMAN
03-30-2009, 23:33
http://img24.imageshack.us/img24/6244/tayyipelikjpeg.jpg

Ak Parti Van'da neden kaybetti?

----------------------------------------------------------------------

- 1 -
AKP Belediye Başkanı Burhan Yenigün'le sıkıntıların olduğu biline biline tekrar aday gösterilmesi.

- 2 -
AKP'li Burhan Yenigün'ün seçime giderken mavikent işçilerinin (temizlik işçileri) ve piyasaya olan borçlarının hiç birini ödememesi ve seçime böyle girmesi.

- 3 -
Burhan Yenigün'ün 27 Mart Akşamı yerel bir TV kanalın da yaptığı açıklamada 'DTP'lilerin hepsi militandır' söylemi. ( Zaten Van Gibi Bir yerde bunu söylemesi ona büyük oy kaybettirdi. Çünkü ona oy verenlerin %80 'i eski DTP'li vatandaşlardı.)

- 4 -
Milli Eğitim Bakanı H.ÇELİK'in kardeşi Ramazan Çelik'le ilgili bir çok iddianın ortaya atılması ve Ramazan Çelik'in genel seçimlerdeki gibi yerel TV'lere çıkıp kendini savunmaması ve iddialara sessiz kalması.

- 5 -
Geçen dönemki bütün belediye meclis üyelerinin tekrar aday gösterilmemesi ve bunların küskünlere dönüşerek AK Parti aleyhine geliştirdikleri söylemleri.

AKP'nin Van'da seçimi kaybetmesinin nedenlerini ayrıntılı bir şekilde öğrenebilirsiniz? İşte Van'ın yerel basınından objektif değerlendirmeler [ KESİNLİKLE OKUYUN ]

: Web adresi :

GAZETE-VAN [ Okumak için TIKLA ] (http://www.gazetevan.com/detay.asp?hid=8509)

http://img24.imageshack.us/img24/4752/dtp1.jpg

Saygılar.

Özgür Çağrı
03-30-2009, 23:43
Sağolasın Merak etmiştim

cartman
03-30-2009, 23:46
Tabiki bunların hepsi goz onunde bulundurulmalıdır..Ak belediyede olsa hakkıyla gorevini teskil etmelidir yoksa halk bunun faturasını keser..

MUSLÜMAN
03-31-2009, 01:46
Sağolasın Merak etmiştim

Yorumlarınızı eksik etmediğinizden siz sağolun.

Adam gibi Adam
03-31-2009, 03:04
Hüseyin Çelik bence görevden alınmalıdır. Görevinde başarılı da olsa, 7 seneden beri bakanlık yapıyor. Üstelik Van'da başarısız olduğu ortada. Artık bir kan değişikliği şart.

MUSLÜMAN
03-31-2009, 05:04
Evet aynen katılıyorum, H.ÇELİK görevinden alınmalıdır. Eğer böyle giderse, size samimiyetle söylerim ki, genel seçimlerde ak parti büyük bir süpriz yaşar. O da Van için iyi olmaz. Ülke kaybeder...

MUSLÜMAN
03-31-2009, 18:25
Bu ne KİN'dir, bu ne düşmanlıktır. AKP kazandığında kimin burnu kanadı, kim zarar gördü, neden böyle davranıyorsunuz, sizleri kınıyorum. ( 2009 yerel seçimleri )

http://img520.imageshack.us/img520/7748/635c.jpg

http://img520.imageshack.us/img520/3816/grgn.jpg

Neşe
03-31-2009, 18:27
bencede seçim adayı yüzünden kaybettik

LeyaL
03-31-2009, 18:28
Allah hidayet versin onlara...
Ortalığı karıştırmaktan başka yaptıkları bişey yok...

Seçimlere gelince ise; yanlış aday tercihlerinden dolayı kaybettik..

MUSLÜMAN
03-31-2009, 19:43
Tabiki bunların hepsi goz onunde bulundurulmalıdır..Ak belediyede olsa hakkıyla gorevini teskil etmelidir yoksa halk bunun faturasını keser..

Evet katılıyorum, ancak Van için yazık oldu. 32 yaşında Belediyeciliğin (B)'sinden anlayamıyan biri Van'ı yönetecek, van biraz düzelmişti, tekrar taş devrine merhaba.

Yazık.

Beyazgülüm
03-31-2009, 19:56
belediyenin kazancı direk dağdakilere gidecek

ENES_CAN_AK
03-31-2009, 19:57
en çok üzüldüğüm üç ilden birisi van bence sn hüseyin çelik bakanlığı alınmalı.

Beritan
03-31-2009, 20:03
Hüseyin ÇELİK sorumludur, görevden alınsın.

bu şık çok saçma çünkü siirte kaybedildi..buda emine erdoğanın yeri...
:)

ENES_CAN_AK
03-31-2009, 20:04
Hüseyin ÇELİK sorumludur, görevden alınsın.

bu şık çok saçma çünkü siirte kaybedildi..buda emine erdoğanın yeri...
bence böyle bir kıyaslamada saçma.

MUSLÜMAN
03-31-2009, 20:37
"Hüseyin ÇELİK sorumludur, görevden alınsın."

Bu seçenek çok saçma çünkü siirte kaybedildi..buda emine erdoğanın yeri...

Van'da beğenilmeyen, istenilen ölçüde hizmetleri olmayan biri tekrar aday gösterildi. Ak parti van yönetiminde herkes iyi bilir ki, Belediye başkan adayından tutun miletvekiline kadar herkes Hüseyin ÇELİK'in onayını almak zorundadır. Hüseyin ÇELİK'in ismini çizdiği kişi aday olamaz. Van ak parti yönetimi bu belediye başkan adayının tekrar aday gösterilmesine karşı çıktı. Ancak Hüseyin ÇELİK'in baskısıyla tekrar aday gösterildi. Resmen DTP'nin eline Van'ı teslim ettik.

Van'da yaşayan biri Van halkının çoğunluğunun Hüseyin ÇELİK'ten nefret ettiğini bilir. Özellikle kardeşi Ramazan ÇELİK hakkındaki iddialar yenilir, tutulur cinsten değildir. Ramazan ÇELİK Yüzüncü yıl üniversitesinde çalışırken; bir otomobili yoktu. Hüseyin ÇELİK bakan olduktan sonra, maşallah BMW'nin yetkili van şovromonu açtı. İşte o kadar iddia var ki, halk bunların büyük yolsuzluklar yaptığına inanıyor.

Eğer siz inanmıyorsanız, birkaç kişiyi yanınıza alıp, vanın caddelerinde bir anket yapın, o zaman neyin ne olduğunu anlarsınız.

Size samimiyetle söylebilirim ki, eğer Hüseyin ÇELİK tekrar van'da aday gösterilirse, bu sefer milletvekili seçimlerinde büyük bir süpriz yaşayacağız.

Beritan
04-01-2009, 01:40
hımmmm ben bilemem...