Orijinalini görmek için tıklayınız : Ak Partide GÖRMEK İstediğiniz İnsanLar ??
4AkSaadet
03-14-2008, 16:51
???
maviinsan
03-14-2008, 19:06
deniz baykal ;D ;D ;D ;D
Erbakan hocayi görmek isterim 8)
Hıfz-ı lisan
03-14-2008, 19:19
O zamann Recai Kutan da gelsin ::) =)
muhsin(yazıcıoğlu) başkan
Zalime_Karsi_Yavuz
03-14-2008, 23:03
Korkut Özal gibi müthiş zeki ve siyaset bilen bir büyüğümüzü görmeyi çok isterdim.
Deniz.Feneri
03-16-2008, 09:02
Bence de Muhsin Yazıcıoğlu olmalı partide.
SAHILL35
03-16-2008, 11:24
SEÇİMDEN ÖNCEKİ BİR ANKETTE ERTUĞRUL GÜNAY DEMİŞTİM..
GELDİ...
DİLEĞİM TUTUYORMU NE? :D
BU SEFERDE Bİ İSİM YAZAYIM BAKALIM TUTACAKMI?
NİHAT HATİPOĞLU... (diyarbakır belediye başkan adayımız olarak inşaallah)
HADE BAKEM..
DUA BENDEN,HAYIRLISI CENAB-I ALLAH'TAN....
yeniden abdullatif şener..mutlaka olmalı
GELDİ...
HADE BAKEM..
Arkadaşım zaten medyada aday yapılacagı söylemişti bu bir ihtimal...
saygılar..
fehmi koru.. ama girmez ki siyasete
Hüseyin üzmez ve Muhsin Yazıcıoğlu.
oturanboğa
03-16-2008, 19:40
babamı görmek isterim...ak partinin babama ihtiyacı var...çok derin bi adamdır tıpkı bülent arınç gibi
Yavuz_ErTürk
03-16-2008, 20:25
Acun ILICALI
Hüdaverdi
03-16-2008, 20:27
Benim tercihlerim yazarlardan yana; Hasan Karakaya,Ali İhsan Karahasanoğlu, Abdurrahman Dilipak
Ve birde Atilla Yayla...
aa eveet hasan karakaya gelsin yaa.. o benim idolüm :)
SAHILL35
03-17-2008, 10:49
GELDİ...
HADE BAKEM..
Arkadaşım zaten medyada aday yapılacagı söylemişti bu bir ihtimal...
saygılar..
Wallahi ilk senden duydum..
emin ol...
kalbim temiz demekki.....
allah biliyor içimden geçen buydu..
eğer sahiden böyle bişey varsa bizede inşaallah demek düşer...
hipermuhafazakar
03-17-2008, 22:29
Tamer Korkmaz gelse keşke. Derin devletiyle derin olmayan devletiyle sızanlar bakın nasıl tasfiye edilirdi
Acun ILICALI
ben onu istemem fenerli o...
Acun ILICALI
ben onu istemem fenerli o...
Basbakanimizin takimini tutuyor nede olsa 8)
Valla Ahmet abi ne yalan söyleyeyim ben seni görmeyi çok isterdim....
Ben de kendimi görmek isterdim...
Ben zaten ak partideyim..ilerleyen zamanin neler getirecegini bilemeyiz kismetse 5 yil sonra Türkiyeye temelli dönüs fikrim var, izmire yerlesecegim ondan sonrada siyaset illetine bir yerden bulasacagiz kardes..
Ben zaten ak partideyim..ilerleyen zamanin neler getirecegini bilemeyiz kismetse 5 yil sonra Türkiyeye temelli dönüs fikrim var, izmire yerlesecegim ondan sonrada siyaset illetine bir yerden bulasacagiz kardes..
5 yıl sonra değil de 10 yıl sonra Ak Parti şu anki çizgisini koruyor olursa birlikte, yok korumuyor olursa, o da değişmiş olursa rakip olarak karşılaşırız o zaman abi. ;)
5 yıl sonra değil de 10 yıl sonra Ak Parti şu anki çizgisini koruyor olursa birlikte, yok korumuyor olursa, o da değişmiş olursa rakip olarak karşılaşırız o zaman abi. ;)
Belkide o zaman ak parti olmayacak belkide pak partide siyaset yapacagiz ama ayni catida olmayacagimiz yerler belli chp, mhp, sp ama ak parti gibi genis kitlelere hitap eden, özgürlükcü partilerde öyle yada böyle yolumuz kesisir kardes ;)
5 yıl sonra Ahmet abi ,10 yıl sonra Tunahan , e 15 yıl sonrada ben gelirim artık... =))
5 yıl sonra Ahmet abi ,10 yıl sonra Tunahan , e 15 yıl sonrada ben gelirim artık... =))
Tabi... Kambersiz düğün olur mu! ;)
kardelen007
03-18-2008, 21:49
Desenize şimdilik 3 vekilimiz herşey yolunda giderse hazır... ;) ;) ;)
polat_16
03-22-2008, 01:40
AHMET ÖZAL, MUHSİN YAZICIOĞLU ,HASAN CELAL GÜZEL
nihal.1990
03-22-2008, 11:04
söylüyorumm:)
Ak Partide görmek istediğim isim BENİMMM 8) İnşallah partim ve kendim adıma bir dönüm noktası olacaktır...senelerdir benim isteğim bu yönde..
bunu okadar çok istiyorum ki bunu tahmin bile edemezsiniz
sizin yorumlarınızla biraz ters düşüyor ama napıyım hayattaki en büyük idealim bu:)
Muhsin Başkanımı görmek istiyorum AkPartide eğer Akp ye yakışır karakter sahibi sözünün eri birisi varsa Muhsin Başkan ön sıralarda yer alır
AHMET ÖZAL, MUHSİN YAZICIOĞLU ,HASAN CELAL GÜZEL
Ahmet Özal su partide görmek isteyecegim en son kisidir..Özal soyadi disinda hic bir vasfi bulunmayan bu sahsiyetin partimize ne katacagi cok su götürür!..
oturanboğa
03-24-2008, 10:07
ben babamı görmek isterim yazmıştım ama bugün aklıma geldi.emine şenlikoğlu olsa nası güzel olur.türkiyenin en aydın kadınlarından bence
eski dost
03-24-2008, 16:04
Ben isimden ziyade ülkesi için ideali yüksek, kendi değerlerine sıkı sıkıya bağlı yanlışı gördüğünde onu düzeltebilme kararlılığına sahip insanların artmasını dilerim AKP'de.
akgençlikbolu
03-24-2008, 16:15
Rıfat Hisarcıklıoğlu 'da kabineye girerek ekonomi den sorumlu bakanlarımıza büyük katkıda bulunur bence...
deniz baykal ;D ;D ;D ;D
:D :D :D :D + 1
rahşan ecevit türkan saylan :-X :-X
sonrasını düşünemiyorum iki gün anca dayanır heralde parti :'( :'(
Necip Fazıl
03-24-2008, 19:22
BENCEDE KORKUT ÖZAL
hipermuhafazakar
03-24-2008, 22:26
Ben mecliste bağımsız milletvekili olarak bulunmayı isterdim. Varya ne laf döşerdim o statükocu muhalefete
oguzdesouza
03-25-2008, 18:41
1-Mehmet KEÇECİLER
2-Korkut ÖZAL
3-Fehmi KORU(Gelmesi zor ama)
vuslata özlem
03-25-2008, 19:00
mustafa sarıgül :D
ama hizmetlerinden ötürü
düşünce suç zaten ;)
1-Mehmet KEÇECİLER
2-Korkut ÖZAL
3-Fehmi KORU(Gelmesi zor ama)
Mehmet Kececiler bu partide en son görmek isteyecegim kisidir..Zamaninda Milli görüsü kendi ihtiraslari icin terkedip Anapa giden, mesut yilmazin ayaginin dibinden ayrilmayan, sözde muhafazakar olmasina ragmen, ihl mezunu olmasina ragmen ihl orta kisminin kapatilmasina oy veren sözde demokrat, sözde muhafazakar bir sahsiyettir kendisi..
Necip Fazıl
04-04-2008, 16:08
şevki yılmaz
hipermuhafazakar
04-04-2008, 19:14
Şevket Kazan :) Oda bizi siyonist ilan etmedi değil mi :D
EpiVaTeS
04-04-2008, 19:26
Korkut Özal
Hasan Celal Güzel
Muhsin Yazıcıoğlu
AK_Genclik
04-04-2008, 21:19
Korkut Özal gibi müthiş zeki ve siyaset bilen bir büyüğümüzü görmeyi çok isterdim.
Allah yazdıysa bozsun!
EpiVaTeS
04-04-2008, 21:20
Allah yazdıysa bozsun!
hayırdır ne kusurunu gördün Korkut beyin sölermisin....
pirinçkentli
06-14-2008, 23:50
Bi kere basta en büyük dilegim Erbakan hocanin (nerdeeee) Akparti mitinglerinde adil düzen ve milli görüsü anlatmasi yani eskisi gibi hep beraber olunmasi.Bi de dorusu Numan hoca var.Tan1rs1n1z belki Prof. Dr. Numan KURTULMUS.Bu ikisi de partiye katildi mi evelallah kimse tutamaz Akpartiyi.Darbeciler bile...selam ve dua ile... :)
Bi kere basta en büyük dilegim Erbakan hocanin (nerdeeee) Akparti mitinglerinde adil düzen ve milli görüsü anlatmasi yani eskisi gibi hep beraber olunmasi.Bi de dorusu Numan hoca var.Tan1rs1n1z belki Prof. Dr. Numan KURTULMUS.Bu ikisi de partiye katildi mi evelallah kimse tutamaz Akpartiyi.Darbeciler bile...selam ve dua ile... :)
kardeş senin dediğin hiç olmayacak brşey hocam akparti mitinglerinde millli görüşü anlatacak olsaydı o zaman akparti diye bir parti olmazdı kapatılan fazlet partisi yerine bir parti kurulmuş olurdu o kadar. SAYGILARIMLA.... :-*
Demokrat
06-15-2008, 15:58
harikasin ya :) recai kutanida baskan yaptik mi kim tutar bizi 8)
Necip Fazıl
06-15-2008, 16:03
VURAL SAVAŞ :D :D :D
Siyaset içinden:"Meral Akşener,Muhsin Yazıcıoğlu,Aydın Menderes,Korkut Özal"
Edebiyat dünyasından:"Elif Şafak,Hilmi Yavuz ve Selim İleri"
Bir de gerçekleşmesi çok çok çok zor kendi bile istemeyebilir ama Fethullah Gülen Hocaefendiyi AK Parti'nin içinde görmek isterdim.
Abdülllatif Şener denen adamın ise AK Parti MYK'sın da dahi bulunması beni rahatsız ediyor umarım istifa eder yada ihraç edilir.Bağımsız girsin de bir seçime boyunun ölçüsünü alsın.
EpiVaTeS
06-19-2008, 16:33
Meral Akşener: Katılmasını istediğim biri... Cesareti 28 Şubata damgasını vurmuştu...
Muhsin Yazıcıoğlu:AK Partiye katılmasını en çok istediğim siyasilerden birisi duruşu her zaman dik olan bir şahsiyet...
Hakan Şükür:Sporun Şeyhulislamı diyorum ben ona en kısa zamanda aramızda görmek istediğimiz bir kişidir...
Hilmi Özkök:Eski Genelkurmay Başkanı,duyduklarıma göre Ehl-i iman bir paşa O kadar seviliyor ki camiamızda duruşundaki asalet 4 yıllık Genelkurmay Başkanlığı süresince hükümetimizle o kadar uyumlu çalıştı ki...
Deniz.Feneri
06-19-2008, 16:40
Kesinlikle Muhsin Yazıcıoğlu ve Mustafa Yıldızdoğan :)
EpiVaTeS
06-19-2008, 16:41
Yıldızdoğan benim köylümdür...
Kendisini eskiden beri tanırım...
Babamın anlattığına göre katı bir mhpli kesinlikle Ak Partiye geçmez...
RDönmezs
06-19-2008, 20:00
Yıldızdoğan benim köylümdür...
Kendisini eskiden beri tanırım...
Babamın anlattığına göre katı bir mhpli kesinlikle Ak Partiye geçmez...
mhp'li olduğu kesin lazımda değil gelmesin
Hüdaverdi
06-20-2008, 10:44
Atilla Yayla sizce nasıl olur ?
Bence engin bilgileriyle AK Parti'ye çok şey katar. :-*
süper olur 8)
Parantez
06-20-2008, 13:51
acun ılıcalı 8) zaten akpartili ama fiilen içinde olsa iyi olurdu ::)
mhp genel sekreteri cihan kaçacı
LoNeLiNeSS
06-20-2008, 13:53
Güzel Dış işleri bakanı yapardık onu nasıl olsa diğer ülkelerle diaoloğu çok iyi dimi.. :-X :-X :-X
Parantez
06-20-2008, 13:55
Güzel Dış işleri bakanı yapardık onu nasıl olsa diğer ülkelerle diaoloğu çok iyi dimi.. :-X :-X :-X
heheee :D :D evet bencede 8) karizması yeter 8) 8)
:D :D
yalnız atilla yayla fikrine bayıldım...bence de süper olur... :-*
LoNeLiNeSS
06-20-2008, 14:23
:-* :-* :-* :-* :-* ;) ;) ;)
Hüdaverdi
06-20-2008, 14:45
Atilla Yayla gibi insan Ak Partiye çok şey kazandırır ama geleceğini pek sanmam,keşke parti içinde bulunsa :-*
Mahalle baskısı yapsak gelir mi acaba :D
Engin Ardıç ve Emre Aköz de güzel olurdu.
Benim 3'lüm bu şekilde :-*
Yazarlardan yanayım.
kemalistdevrim
07-01-2008, 22:55
akp yi gormek istemiyorum daa .ama çok istiyorsanız bizim koyun delisini size verebiliriz. :D
politikaci
07-01-2008, 22:56
aa chp ye üyemi o adam
tayyipleyiz
07-01-2008, 22:56
Ak Parti yi gormek istemiyorum daa .ama çok istiyorsanız bizim koyun delisini size verebiliriz. :D
Senin gibimdir ?? ;)
Hıfz-ı lisan
07-01-2008, 22:59
Ak Parti yi gormek istemiyorum daa .ama çok istiyorsanız bizim koyun delisini size verebiliriz. :D
mizahi yönde biraz daha gayret.. :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.