Orijinalini görmek için tıklayınız : AK Parti'de görmek istediğiniz kişi?
Arkadaşlar lütfen şu an aktif olarak bizim partimizde yer almayan;başka partiden ya da herhangi bir partiyle siyasi herhangi organik bir bağı olmayan ve sizlerin partimizde görmek istediğiniz birisi var mı?
Varsa kim?
Niye?
Benide_Kapatın
08-06-2007, 15:15
Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü...
Strateji konusunda iyi biri...
hüseyin üzmez çok akıllı biri
Ben Rahmetli Valimiz Recep Yazıcıoğlu'nun görmek isterdim çok.Ve eminim şu an aramızda olsaydı AK Parti'li bir bakan olarak görevini en iyi şekilde yürütüyor olurdu...Her ne kadar siyaseti sevmiyor olsaydı da..Gerçi o zamanlar sevmemesi gayet normaldi..Tek tip siyaset ve siyasetçi devrinde...
saadet partisinden numan kurtuluş
Ülke Arıboğan şu uzun saçlı dobra dobra konuşan adam değil mi?Eğer oysa evet ben de çok takdir ediyorum onu.Hüseyin Üzmez bir tanedir zaten.Ama o da çok sert kardeşim ya...Dilinin kemiği yok :)
Benide_Kapatın
08-06-2007, 15:37
Ülke Arıboğan şu uzun saçlı dobra dobra konuşan adam değil mi?Eğer oysa evet ben de çok takdir ediyorum onu.Hüseyin Üzmez bir tanedir zaten.Ama o da çok sert kardeşim ya...Dilinin kemiği yok :)
Hayır MİT eski müsteşarı MAHİR KAYNAK'ın kızı.. En genç profesör olmuş rektörlerimizden biri ;)
hmmm...benim bahsettiğim kişi de yine bahçeşehir hocalarından..çok akıllı bi ekonomist ama adını hatırlayamadım..
Mümtaz'er Türköne Özlem Türköne'nin eşi mi?
Benide_Kapatın
08-06-2007, 15:40
hmmm...benim bahsettiğim kişi de yine bahçeşehir hocalarından..çok akıllı bi ekonomist ama adını hatırlayamadım..
evet ta kendisi gazi uluslararası ilişkiler bölüm başkanı.zaman gazetesi yazarı.. ;)
loneliness
08-06-2007, 15:41
valla kimseyi istemiyorum kardeşimm
zaten ülkeye hizmet etmek isteyen kişi gelir akpartiye katılırdı... mehmet şimşek gibi mesela helal olsu 100 milyardan fazla maaşı bırakıp ülkeme hizmet edecem dedi...
evet ta kendisi gazi uluslararası ilişkiler bölüm başkanı.zaman gazetesi yazarı.. ;)
EWET EŞİ OLUYO
Teşekkürler arkadaşlar bu cahili bilgilendirdiğiniz için... ;)
Benide_Kapatın
08-06-2007, 16:00
EWET EŞİ OLUYO
Teşekkürler arkadaşlar bu cahili bilgilendirdiğiniz için... ;)
Estağfurullah haddimize mi :-[
Bi de ben olmalıydım Ak Partide yaa...Çok istiyorum.İnşallah bir gün olur.. ;)
Benide_Kapatın
08-06-2007, 16:14
Bi de ben olmalıydım Ak Partide yaa...Çok istiyorum.İnşallah bir gün olur.. ;)
yakışır kardeşime ;)
Eyvallah hocamm..Bizim için kişiler değildir elbette önemli olan vatanın milletin halkın refahı ki şu anda da bu noktada bi sıkıntımız yok çok şükür..Biz gençlik olarak emin adımlarla arkasından yürüyoruz büyüklerimizin..Her an görevi devralacak kadar hazır;hiçbir zaman göreve gelmemeyi göze alacak kadar sabır ve şükür sahibiyiz...
Esra KAÇ
08-06-2007, 20:52
Recep Yazıcıoğlu'nu görmek isterdim ki yaşasaydı bu mükemmel Ak Parti Teşkilatında mutlaka olurdu.
Allah Rahmet eylesin..
AKmetalci
08-06-2007, 20:54
mustafa sarıgül...
+
ben
Onlybullet34
08-06-2007, 22:54
Sadettin Tantanı görmek isterim..
Benide_Kapatın
08-06-2007, 23:26
Sadettin Tantanı görmek isterim..
tantanın m.ağardan farkı yoktur bilesin.
Onlybullet34
08-06-2007, 23:46
??
HASAN7474
08-07-2007, 00:21
MHP BARTIN MİLLETVEKİLİ ADAYI ELK.MÜH. CEMAL AKIN.ÇOK ÇALIŞKAN VE HALKLA İÇ İÇE.AMA PARTİ SECİMİNDEN ÖTÜRÜ MECLİSE GİREMEDİ.AK PARTİ ADAYI OLMUŞ OLSAYDI EMİNİM BARTINDA EZİCİ BİR ÜSTÜNLÜK ALIRDIK.
Hasan ERBEK
08-07-2007, 09:49
KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAYIN MEHMET ÖZHASEKİ.ABDULLAH GÜL'ÜN YERİNİ ALACAK KİŞİ.KAYSERİDEN YETİŞEN 2.ABDULLAH GÜL'DE DENİLEBİLİR.ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM İNŞ. PARLAMENTO'DA GÖRMEK İSTİYORUZ.
bende arkadaslarin bazi tespitlerine katiliyorum..
rahmetli valimiz receb yazicioglu, deniz ülke aribogan hanimi ve numan kurtulmus hocayi partimizde görmek isterdim.
buna ek olarak eski sakarya, simdi ki Trabzon valisi Nuri Okutan da partimize yakisacak bir sahsiyettir birde farkli kulvarda da olsa muhsin yazicioglu nuda ben ak partiye yakistiriyorum...;)
Onlybullet34
08-07-2007, 15:50
KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAYIN MEHMET ÖZHASEKİ.ABDULLAH GÜL'ÜN YERİNİ ALACAK KİŞİ.KAYSERİDEN YETİŞEN 2.ABDULLAH GÜL'DE DENİLEBİLİR.ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM İNŞ. PARLAMENTO'DA GÖRMEK İSTİYORUZ.
Mehmet Özhaseki çok değerli şahsiyet o zaten kesin gelir tam bi hizmet aşığı..Allah yolunu açık etsin..
MEHMET KEÇECİLER
ANAP'IN KURUCULARINDAN (MSP'DEN GEÇTİ)
SİYASETİ SİYASET OLARAK YAPAR
Dr. Cem Kozlu (Coca Cola Avrasya eski başkanı, Özal'ın Prensi, THY eski CEO'su, Boğaziçi Üniv. Öğ. Üyeliği... Müthiş biri)
Prof. Dr. Mustafa Erdoğan (Bana göre yaşayan en büyük hukukçulardan biri)
Deniz Bölükbaşı (MHP vekili olarak mecliste, keşke AK partili olsa)
EpiVaTeS
08-11-2007, 14:28
Bence Erkan Töngüç Numan Kurtulmuş ve Mustafa Özkafa bunlarin partimizde olmasını çok isterdim... :)
EpiVaTeS
08-11-2007, 14:28
Bence Erkan Töngüç Numan Kurtulmuş ve Mustafa Özkafa bunlarin partimizde olmasını çok isterdim... :)
zeynep_akcin
08-11-2007, 21:29
kesinlikle nazlı ılıcak...ayrıca bencede muhsin yazıcıoğlu akpartiye çok yakışır inş olur.....
erkan mumcu.... :P :P :P
saka yaw
oguzdesouza
08-12-2007, 13:26
kesinlikle nazlı ılıcak...ayrıca bencede muhsin yazıcıoğlu akpartiye çok yakışır inş olur.....
Muhsin Yazıcıoğlu eğer chp il mhp birlikte hareket ederlerse AKPARTİ'nin yanında olacağını açıklamıştı
baskan16
08-12-2007, 16:50
MUHSİN YAZICIOĞLU
YUSUFELİ BELEDİYE BAŞKANI YUSUF SAĞLAM KENDİSİ MHP Lİ İYİ BİR HİZMET ADAMI
METİN KÜLÜNK İSTANBUL ESKİ TEŞKİLAT BAŞKANI ŞU ANDA AKTİF BİR GÖREVİ YOK KENDİSİ AK PARTİNİN VİZYON İNSANLARINDAN
NUMAN KURTULMUŞ
arkadaşım sanırım sen Nihat Genç'ten bahsediyorsun. uzun saçlı ve dobra bildiğim bir tek o var ;D
önceki zamanlarda mumcuyu partiye çok istemiştim ve katıldığında çok sevinmiştim. böyle olduğunu bilmiyordum herkesten çok özür dilerim :P ;D
şu an ise muhsin yazıcıoğlu tek aklıma gelen isim.
ilerde de melih gökçek'in (yerine birini yetiştirmek kaydıyla) partimizden milletvekili olmasını çok istiyorum. chplileri çılgına çevirirhakkından gelir evelallah :D
teşkilat başkanlığına ŞAHİN TİN
i görmek isterdim
oguzdesouza
08-13-2007, 18:30
KORKUT ÖZAL DA OLABİLİR
TECRÜBESİ İLE AKPARTİYE YARARLI OLACAKTIR.ZATEN ANAP'IN İKTİDAR ZAMANLARINDA ÇOK FAYDASI OLDU
baskan16
08-13-2007, 19:47
teşkilat başkanlığına ŞAHİN TİN
i görmek isterdim
şahin tin zaten denizli eski il başkanı değilmiydi
KORKUT ÖZAL DA OLABİLİR
TECRÜBESİ İLE AKPARTİYE YARARLI OLACAKTIR.ZATEN ANAP'IN İKTİDAR ZAMANLARINDA ÇOK FAYDASI OLDU
sayin özal resmi olarak AK PARTI üyesi olmasada bizden biridir ;)
abdullah_a
08-17-2007, 03:04
Muhsin Yazicioglu
Sanat camiasindan ise Ugur Isilak :--)
katılıyorum, Uğur Işılak
kadir inanır
katılıyorum, Uğur Işılak
kadir inanır
he valla birde türkan soray iyi gider..zaten senaris yagmurderelide var.. ;D..
arkadaism yanlis anlamada kadir inanir in ak partide olmasi icin bana iyi gerekceler söyleyebilir misin..bakisimi, durusumu yoksa ihtisami mi ;)..
acikcasi ben sirf ünlü olsun mantigina karsiyim partimizde yer alan birinin ünlüde olsa partimize katacagi birseyler olmali..
yoksa ibrahim tatlisesin gp deki durumundan farkli olmaz durum ;)
hakan şükür, fatih tekke ;D
kenan imirzalıoğlu
ekrem dumanlı
oguzdesouza
08-17-2007, 17:14
roberto carlos:dış işleri bakanı
diego lugano:savunma bakanı
alex de souza:başbakan yardımcısı
aziz yıldırım:derin devlet sorumlusu
özhan canaydın:hayır vakıflardan sorumlu bakan
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
işte budur....
Ak_aracak
08-17-2007, 18:56
Arkadaşlar şahsen ben Mehmet BARLASI çok isterdim partimizin içinde.
AK_Genclik
08-19-2007, 22:53
Babamı görmek isterdim.
djfatih90
08-19-2007, 22:59
erturul saglam
silvermann
08-20-2007, 23:37
BENde kendımı gormek ısterm ;)
mhp genel sekreteri cihan paçacı yı görmek istiyorumm çok beyefendi kişilik
mesudum47
08-25-2007, 02:32
matias delgado
Sukût-u_Hayal
08-25-2007, 05:21
olduuuu... ;D
3. abdulhamit
08-25-2007, 05:46
yavaşşşşşşş bu ne be bir tek gorge bush u unutmuşsun
yavaşşşşşşş bu ne be bir tek gorge bush u unutmuşsun
kardes senin amacin nedir alttan alttan ak partiye laf mi sokusturmak ben cevabimi hala daha alamadim..sen ak partlimisin yoksa saadet mi önce sunun adini koyalim!..
arkadas konuya espirili bir yaklasimda bulunmus biraz ironi yapmak konuyu güzellestirir ;)
kesinlikle bende numan hocayi AK PARTI de görmek iserim..mete gündogan da cok muhterem birisidir ama numan hocanin yeri bir baskadir..
konuyla alakasız mesajlar silinmiştir.iki sayfa boyunca bushun vb.dinini sorguluyorsunuz.eğer bu konuyu tartışmak istiyorsanız tartışma bölümüne yeni konu açınız.
herkese eşit mesafede olmaya çalışıyoruz.ama bazen gözümüzden kaçanlar olabiliyor.böyle durumlarda bizi uyarın özel mesajla
Amenna__
08-29-2007, 05:30
yasin hatipoğlu ve
muhsin yazıcıoğlu
kendimi görmek isterdim milletvekili olarak :-[
mümtaz'er türköne ve ahmet turan alkan her ikiside zaman gazetesi yazarı
TOBB Baskani Rifat Hisarciklioglu...bilgi, birikimi ile partimize cok sey katacagi kanaatindeyim ;)
TÜRK EVLADI
09-24-2007, 01:52
Kesinlikle MUHSİN YAZICIOĞLU...!
GÜLseven
09-24-2007, 12:07
Kesinlikle MUHSİN YAZICIOĞLU...!
katılıyorum
HÜSEYİN ÜZMEZ MUHSİN YAZICIOĞLU
ekrem dumanlı
ne yaptın ya o zamana lazım...onsuz zaman düşünemiyorum...tamer korkmaz diyeceğim ama onsuz da düşünemiyorum gazetemi......
selahattin_ay
09-27-2007, 03:25
vakit yazarlari hepsi de cok ama cok ustun sahsiyetler
ekrem dumanlı
ne yaptın ya o zamana lazım...onsuz zaman düşünemiyorum...tamer korkmaz diyeceğim ama onsuz da düşünemiyorum gazetemi......
e abdullah gülde akpartiye lazımdı :D zamana baş olcak çok adam varya saliha ekrem abiden sonra :)
Onlybullet34
09-27-2007, 17:13
ekrem dumanlı
bende görmek isterim çok bilgili ve saygıdeğer kişidir kendisi.
ekrem dumanlı
yani ben başbakan yardımcılığı bile veririm düzeyli bilgili ve ayrıca edebiyatçıdır ekrem abi :)
scheriff30
09-28-2007, 13:53
Ben Rahmetli Valimiz Recep Yazıcıoğlu'nun görmek isterdim çok.Ve eminim şu an aramızda olsaydı AK Parti'li bir bakan olarak görevini en iyi şekilde yürütüyor olurdu...Her ne kadar siyaseti sevmiyor olsaydı da..Gerçi o zamanlar sevmemesi gayet normaldi..Tek tip siyaset ve siyasetçi devrinde...
işte bu konuda haklısın arkadaşım
scheriff30
09-28-2007, 14:00
ekrem dumanlı
yani ben başbakan yardımcılığı bile veririm düzeyli bilgili ve ayrıca edebiyatçıdır ekrem abi :)
haklısın nuh
akgulrafet
09-29-2007, 21:04
muhsin yazıcıoğlu+mustafa sarıgül
malcolm x
09-30-2007, 23:45
yasin hatipoğlu ve
muhsin yazıcıoğlu
bence ikiside gelmez
uğur arslan ;)
bence gelmesin gitsin sabah programı yapsın!!!
malcolm x
10-04-2007, 02:46
Kemal Derviş
yakışır
SAHILL35
10-06-2007, 19:04
uğur ışılak
oguzdesouza
10-09-2007, 00:41
uğur ışılak
süper olur
artık aşkın cenazesi var yerine chp'nin cenazesi var şarkısını söyler ;D ;D :D ;D ;D
mehmet barlas
mantıklı....artık emre kongar onu yerden yere daha rahat vurur ;D
pedinomus
10-10-2007, 16:35
Ahmet Davutoğlu ama milletvekili olarak
Doç.Dr Nihat Hatipoğlu.. ;)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.