fatih kısaparmak balon baskılı balon Ak Parti'de Yerel Yönetim Kıyıklık'a Emanet.. - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ak Parti'de Yerel Yönetim Kıyıklık'a Emanet..

Duygu'Seli~
12-31-2007, 21:39
http://img179.imageshack.us/img179/5420/32019akpdeyerelyonetimker6.jpg
AK Parti'de yerel yönetim Kıyıklık'a emanet edildi..

Nihat Ergün'ün grup başkan vekili olması ve Hüseyin Tanrıverdi'nin yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcılığına atanmasının ardından yeni düzenleme hafta içinde tamamlandı. Genel Başkan ve Başbakan Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Tanrıverdi'nin 1. yardımcılığına İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık atandı. Diğer yardımcılıklara ise İdris Güllüce, Ali Küçükaydın ve Hamza Yanılmaz getirildi. 22 Temmuz seçiminde adaylığını koyan tek aktif belediye başkanı olan Kıyıklık, aynı zamanda Ar-Ge ve eğitimden de sorumlu olacak..

baskan16
12-31-2007, 22:27
feyzullah bey gerçekten bağcılarda otuıran tanıdıklarımdan edindiğim bilgilere göre yerel yönetimde adil ve güzel bir hizmette bulunmuş inş devamı gelir genel merkezde

oguzdesouza
01-01-2008, 21:03
İnşallah yerel seçimlerde iyi bir sonuç alacağız.Ben Hüseyin TANRIVERDİ başkanımıza ve ekibine güveniyorum..

aklıkl
01-08-2008, 15:02
değerli arkadaşlar.akpartide yerel yönetimlerle ilgili önemli sorular sorabileceğim,bilgi alabileceğim yetkilinin telefonu cebini bilen varsa cok acil bana özelden yazsın lütfen.bölüm yetkilisinden rica ediyorum.

kobbal
01-08-2008, 17:31
hayırlı olsun bizimle paylaştığın için sağol

mehmetal
01-09-2008, 22:57
hayırlı uğurlu olsun. Nihat ERGÜN kocaeli millet vekılımız oda yenı secıldı onun ve tum abılerımızın yolu acık olsun

zeynep_akcin
01-16-2008, 17:16
hayırlı olsun olmasına da....feyzullah kıyıklı nın alt biriminde çalışcak olanlar yanı benden söylemesi... :)....

taya
01-17-2008, 20:39
hayırlı olsun...

EpiVaTeS
01-30-2008, 18:31
Evet Feyzullah Beyin BAğcılara katkısı çok büyük idi eskiden çamur deryası olan ve kokan bir Bağcıları şimdi istanbulun en modern belediyelerinden biri haline getirdi teşekkürler Feyzullah Baskan
yeni görevinde başarılar dilerim...

mbayhan
03-04-2008, 23:34
SAYIN KIYIKLIYA HAYIRLIM OLSUN GÖREVİNDE BAŞARILAR DURMAK YOK YOLA DEVAM

aklıkl
03-05-2008, 16:37
Ben Yerel Yönetimler mezunu ve Ak Parti Gençlik kollarında olan bir genç olarak Partideki Yerel Yönetimden sorumluların iyi çalışmadığını düşünüyorum.
İtfaiye ve zabıta alımlarında 25 yaşını aşmamış olmak şartının hangi akla mantığa göre yapıldığını sormak istiyorum ve de birçok yere sordum da.Malesef tatmin edici cevap veren bir yetkili bulamadım.
Ben Yerel Yönetimler mezunu 28 yaşındayım.Belediyelere normal memur ataması Danıştayın yürütmeyi durdurma kararıyla yapılamıyor.zabıta ve itfaiye alımlarına ise yönetmelikteki yaş şartından dolayı başvuramıyorum.Soruyorum sizlere Bitirdiğim bölüm itibariyla başka alanlarda çalışma şansı olmayan Bizim bölüm mezunu 25 yaşını aşmış olanlar ne yapacak.Bu bölümü niye okuduk.Hak Adalet eşitlik ilkesi bu yönetmelikle çiğnenmektedir.Hakkımın yendiğini düşünüyorum.Bir yönetmeliği değiştirmek bu kadar zor olmadığını Parti yetkililileride bilir.Yönetmelik değişmedikçe Hakkımı da helal etmiyorum.
25-30 yaş arası bu kadrolara başvuramayan genç nüfusu net olarak bilir yetkililer.Ve bu nüfus yaklaşan yerel seçimlerde yapılan bu haksızlığa az yada çok bir tepki verecektir.
Bu sitede mantıklı cevap verecek bir yöneticide vardır inşallah.
Ak Partiliyim ama doğruyu yanlışı ayırmak gerek haksız mıyım arkadaşlar?