Orijinalini görmek için tıklayınız : AK Partili Kadın Milletvekilinden Kolbastı Şov!
ishakyilmaz
06-08-2009, 15:27
AK P (http://www.ensonhaber.com/politika/208445/arama/akp-141.html)arti Kadın kolları Ankara (http://www.ensonhaber.com/politika/208445/arama/ankara-101.html)'da çevre şenliği düzenledi. İçişleri Bakanı Beşir Atalay ve Milletvekili Aşkın Asan da ordaydı. AK Parti (http://www.ensonhaber.com/politika/208445/arama/ak-parti-133.html)Ankara (http://www.ensonhaber.com/politika/208445/arama/ankara-101.html) Milletvekili Aşkın Asan AK Parti (http://www.ensonhaber.com/politika/208445/arama/ak-parti-133.html) kadın kollarının Ankara (http://www.ensonhaber.com/politika/208445/arama/ankara-101.html)'da düzenlediği şenliğine damgasını vurdu. Aslen Trabzonlu olan Asan, öğrenciler kolbastı oynarken kendini tutamadı.
Atalay da destek verdi
Öğrenciler oynamaya başlayınca Asan da hareketlendi önce kenradan eşlik edecekti ama dayanamadı. Bakan Atalay'a da "Yaşlanmışım meğer çocukken daha güzel oynuyordum. Ankara (http://www.ensonhaber.com/politika/208445/arama/ankara-101.html) milletvekiliyim ama Trabzonlu'yum çocukluğumuzda oynadığımız bir oyun" diyen Vekil'e tam not verdi. (Milliyet)
http://www.ensonhaber.com/images/news/176701.jpg (http://www.ensonhaber.com/politika/208445/akp-askin-asan-ak-parti-kolbasti-sov-haber-haberleri.html)
ishakyilmaz
06-08-2009, 15:34
Bence size hiç yakışmadı sayın vekilim!
Bende izledim güzel oynadı beceriyo:) Bence o kadar sert tepki verilmemeli sonucda yöresel oyunlardan biri halk ile samimice.. Buna neden kızdınız anlamadım acıkcası ben tebessüm ile izledim
xhidayet
06-08-2009, 18:03
İyi kıvırıyordu.. Meclis'in kapısından da döner kapıyla giriliyo zaten!..:(
Özgür Çağrı
06-08-2009, 18:05
:) güzel oynuyor ama . Kızılacak bir şey yok bence :)
aşk-ı ilahi
06-09-2009, 00:34
çok güzel kıvırıyordu..sayın milletvekilim..
bayağı eğlendim..sizede iyi eğlenceler:)
Kıvırıyo ne demek be kardeşim yakışırmı bu söz..
Kol bastı ile kıvırmanın ne alakası var kol bastı ayak hareketlerinin ön planda oldugu bir oyun... iyi kıvırdı demek şık olmaz..
Duvar gibi oturan bir vekil değil işde hemen yaftalamayalım..
bence bir vekile bu hiç yakışmadı...
Bir milletvekilinin meydana çıkıp kolbastı oynaması yakışık almadı tabiiki..
Ama bunu memleket meselesi haline getirmenin, vekil kolbastı oynayabilir mi oynayamaz mı diye günlerce tartışmanın bir anlamı yok bence..
ishakyilmaz
06-10-2009, 14:47
Bu konuda çeşitli rivayetler olabilir,herkesin görüşüne saygı duyarız.Çünkü subjektif bir bakış açısı getirilebilir..Lakin bir bayanın bırakın vekil olmasını,normal bir kadının toplum önünde böyle hareketli ve janjanlı bir oyunda bulunmasını açıkçası etik görmüyorum!
Bende yakıştıramadım.Heleki bir bayan milletvekili olması hiç hoş durmadı..
bir bayanın çıkıp ortalık yerde oynamasını tabiki de tasbip etmiyorum
ama abartmamak lazımdır
ayrıca içinden geldiği gibi davranmasıda bence kendine güvenini gösterir ki
bu da ii bişey olsa gerek ....
yavuzdemir
06-10-2009, 16:59
Bu konuda çeşitli rivayetler olabilir,herkesin görüşüne saygı duyarız.Çünkü subjektif bir bakış açısı getirilebilir..Lakin bir bayanın bırakın vekil olmasını,normal bir kadının toplum önünde böyle hareketli ve janjanlı bir oyunda bulunmasını açıkçası etik görmüyorum!
İshak Bey;
Başta kullandığınız kelimelerden başlayalım isterseniz. janjan ne etik ne ? kolbası ile etik ne kadar alakalı sizce ? Eğer etikten kastınız ahlak ise, burada bir ahlaksızlık olduğunu söylemek istemiyorsunuz sanırım.
Ayrıca konu başlığı açıyorsunuz, başlığa yorum ekliyorsunuz. Bilmiyorum forum kurallarına uygun olabilir belki ama doğruluğu tartışmalıdır. Bence konu açılır herkes yorumunu altına yazar.
Sizce bir vekilin kolbastı oynaması hizmet etmesine engel mi ? Sizin de vereceğiniz cevap tabi ki değil olacaktır. Bir insan çalışmıyor olabilir bunu burada eleştirebilirsiniz tabi ama bunu kolbastı ile bağdaştırmanın neresi doğru.
Ve eleştiri dozunu kaçıran arkadaşlar;
Ardından gelen çok güzel kıvırdı, kıvırmış vs. gibi yorumların da bir bayanın kolbastı oynamasından çok çok çok daha nahoş olduğunu ifade etmek isterim.
Burada kolbastı oynayan 15-20 yaşında cezbedici kıyafetler giymiş bir bayandan bahsetmiyor muhtemel 40'ına yaklaşmış bir bayan o an içinden geldiği için gençlere katılıyor.(ki şu anda iş yerindekilere sorduğumda onlara oldukça sıcak geldiğini anladığım bir hareket) Sizin yaşam tarzınızda olmayabilir gayet doğaldır ama burada bu kadar eleştirilecek bir olay görmüyorum. Zira ülkenin her yerinde şölenlerde, düğünlerde bu tür manzaralara şahit olmak mümkündür. Kendi hayatınızda doğru bulmamanız ve uygulamamanız doğru olmakla birlikte bu şekilde eleştirmek kırıcıdır ve haksızlıktır.
ishakyilmaz
06-10-2009, 17:04
Güzel kardeşim ben yorumlarımda özelikle belirttim!Bu konu
subjektif,herkesin farklı bir açıdan bakabileceği türden bir konu,ben şahsi
olarak yorumumu kattım.Sende bu şekilde yaklaştın.Sınırlar buraya kadar
çizilir,ötesi bağlayıcı olmaz!Şahsen bu görüntü beni rahatsız etti,ülkemizin
onca ciddi meselesi dururken AK Partili böyle bir profilde vekilin boy
göstermesi beni hoşnut etmez.Seni,veya başkalarını edebilir,buda tabiaatın doğasıdır.!
yavuzdemir arkadaşımız gayet güzel açıklamış mevzuyu. Kendisinin yorumuna aynen katılıyorum.
Olaya inançlarımızı, değerlerimizi katarsak mevzu daha farklı br hal alabilir. Orada oyun oynayan erkek bir milletvekili olsaydı sanırım tepkiler daha farklı olacaktı.
Tarantula_
06-10-2009, 17:12
Hiç yakışmadı. Milletvekili olması bir şey ifade etmez elbette oynayabilir ama bir bayan olarak hiç yakışmadı... Hiç hoş bir davranış değil...
xhidayet
06-10-2009, 17:44
İyi kıvırıyordu.. Meclis'in kapısından da döner kapıyla giriliyo zaten!..:(
O ciddiyetsiz davranınca.. terbiyeli.. biz eleştirince.. seviyesisiz..
Bravo...
yavuzdemir
06-10-2009, 18:03
O ciddiyetsiz davranınca.. terbiyeli.. biz eleştirince.. seviyesisiz..
Bravo...
1- Seviyesizlikle ilgili bir yorum göremiyorum.
2- Eleştiri :1 . Bir insanı, bir eseri, bir konuyu doğru ve yanlış yanlarını bulup göstermek amacıyla inceleme işi, tenkit: (Türk Dil Kurumu)
xhidayet
06-10-2009, 18:13
[quote=turkuas;633349]Kıvırıyo ne demek be kardeşim yakışırmı bu söz..
Kol bastı ile kıvırmanın ne alakası var kol bastı ayak hareketlerinin ön planda oldugu bir oyun... iyi kıvırdı demek şık olmaz..
Duvar gibi oturan bir vekil değil işde hemen yaftalamayalım..[/quote
Amman haa!.. hiiç eleştirmeyelim..Bütün yaptıkları "HEP DOĞRU!.." Sonra duyar da üzülür vekilim.. ???
Yanlış işte... yanlıışşşş!!..
Kolbastı mol bastı..ben anlamam..?!!
Biz açlıktan kırılıyoruz o nisbet eder gibi göbek atıyo.. Tövbe tövbe!..:(
fazla mı abartıyoruz... neticede o an içinden geldiği gibi davranmış
ve çok da rahatsız edici ve bulunduğu konuma zarar verici bir davranış sergilememiş
yavuzdemire katılıyorum ayrıca...
Supraliminal
06-10-2009, 18:48
Milletvekili olması Sosyalleşmesini engellemez.Bayanda olsa erkekte olsa.
Ortada uygunsuz bir durum söz konusu değil bence abartılmış.
Ben de olumsuzlamıyorum..
"Millet sizden hizmet bekliyor" ifadesi de sapla samanın karışmış halidir zannımca..
ishakyilmaz
06-10-2009, 19:23
'Millet sizden hizmet bekliyor'cümlesinden zat-ı aliniz ne anlam yüklenmiş bilmiyorum,lakin söylediğinizden bi haber olduğunuz ortadadır!..Sapla samanın nasıl bir karışım meydana getirdiğini bu cümleden anlamış değiliz,ama sizin ufkunuz bunu çözümlemiş görünüyor..Bu kadarı yeter sanırım,sapla saman meselesine girersek çıkışımız zor olur!!!
Terennüm
06-10-2009, 19:32
sayın millet vekilimiz oradaki ortamı görünce dayanamamış ve spontane gelişen bir olay olmuştur.şahsen bunda yadırganacak birşey göremiyorum.ishak bey ve eleştiren kardeşlerimizde şunu göz ardı etmemeliler. vekilde bir insandır duyguları ve hisleri var.ayrıca kimsede eleştirilemez diye bir kuralda yoktur.
ishakyilmaz
06-11-2009, 12:23
Olumlu veya olumsuz görüşler meydana gelebilir bu konu hakında..Özelikle altını çizerek söyledim;ben bu davranışı bazı delillere dayandırarak uygun görmediğimi beyan ettim.Uygun görenler ve beğenenler olabilir,saygı duymak gerek.Konu bu kadar basit,asıl mesele birbirimizin düşünce eksenine ipotek koymamaktır!
aşk-ı ilahi
06-11-2009, 14:31
kıvırıyo tabirinde ne var anlamadım..
eee canım bu oyunlarda kıvırmadan olmazki:)
Saadetliler rap yaparken birşey olmuyorda bu kadın mı göze battı şimdi:)
yavuzdemir
06-11-2009, 14:53
Konunun başka bir partiyle alakası yok sanırım.:olmaz:
aşk-ı ilahi
06-11-2009, 15:00
bencede bu konunun saadetlilerle hiç ama hiç alakası yok...zaten ak partiylede alakası yok..tamamen şahsi bir olaydır bence:)
ha bunu bi saadetli üst düzey yetkilide yapsaydı asla tasvip etmezdim...kınardım..eyi kıvırmış derdim..bundan şüphen olmasın canım...
[quote=turkuas;633349]Kıvırıyo ne demek be kardeşim yakışırmı bu söz..
Duvar gibi oturan bir vekil değil işde hemen yaftalamayalım..[/quote
Amman haa!.. hiiç eleştirmeyelim..Bütün yaptıkları "HEP DOĞRU!.." Sonra duyar da üzülür vekilim.. ???
Yanlış işte... yanlıışşşş!!..
Kolbastı mol bastı..ben anlamam..?!!
Biz açlıktan kırılıyoruz o nisbet eder gibi göbek atıyo.. Tövbe tövbe!..:(
Öf be kardeşim nasıl bir düşüncen var yahu.. orada belki 45 saniye felan genclere ayak uydurdu diye neredeyse ekonomiyi batırdı diyecen pes..
Vallahi pes yorum yok daha...
xhidayet
06-11-2009, 15:50
[quote=xhidayet;634696]
Öf be kardeşim nasıl bir düşüncen var yahu.. orada belki 45 saniye felan genclere ayak uydurdu diye neredeyse ekonomiyi batırdı diyecen pes..
Vallahi pes yorum yok daha...
Dalga geçmeye hakkı yok...
O bir MİLLETVEKİLİ..
İmam-cemeat ilişkisini belirtemek istedim..
Öyle; 'Üfleme.. püfleme' olmaz.. yorumlara dayanacaksın arkadaş!..
Biz halkız.. "beğenmedik" deyince .. zoruna gitmeyecek.
Bu saatten sonra forma , Askeri disiplin mi getireceksin?!!.. Allah!..Allah!..
yavuzdemir
06-11-2009, 16:15
[quote=turkuas;635155]
Dalga geçmeye hakkı yok...
O bir MİLLETVEKİLİ..
İmam-cemeat ilişkisini belirtemek istedim..
Öyle; 'Üfleme.. püfleme' olmaz.. yorumlara dayanacaksın arkadaş!..
Biz halkız.. "beğenmedik" deyince .. zoruna gitmeyecek.
Bu saatten sonra forma , Askeri disiplin mi getireceksin?!!.. Allah!..Allah!..
Sanki bütün halk hep beraber beğenmedik demiş gibi bir yorum olmuş bence hidayet. Benim düşünceme göre halkın büyük bir kesimi olumlu ya da anlaşılır bulmaktadır bu tavrı. Bizim söylemek istediğimiz bu.
Biz de halkız sonuçta :)
Ayrıca bu kadar kızacak ve gerilecek bir konu değil. Foruma heyecan katmak için mi böyle tepkiler veriyorsun ?
Bir milletvekili oyun da oynar, spor da yapar, siyaset de yapar. Sonuçta o da bu halkın içinden biridir ve halk gibi olmalıdır. Zaten halk gibi tepki vermezse halktan uzaklaşır, içinden çıktığı topluma yabancılaşır.
(bkz. CHP):utandım:
xhidayet
06-11-2009, 16:21
İnce espiriyi anlamamışsın ya?!.. Helal ossun!..
ishakyilmaz
06-11-2009, 17:27
Bunu senn mi söylüyorsun? Daha beni bu sabah, saçma sapan bir bahane ile kanaldan atan sen değil misin? Bir de düşünce eksenine ipotek koymamak diyorsun. Hiç inandırıcı değilsin biliyor muusn? O halde düşünce eksenine ipotek koymamaksa neden o halde size muhalif görşlerin yazıları siliniyor? açıklar mısın?
Açıklayım ey insan!Çok basit bir açıklaması var aslında,kişi ve kurumları hedef alıp,küfür ve hakaret ettiğiniz sürece insanlıktan nasibinizi alamazsınız.Düşünce ve fikir özgürlüğü demek hayvanca konuşmak olamaz,konuşmanın ve fikir sunmanında adabı muhaşeresi olur!Bu çerçeve içinde hareket edebilirsin,etmediğin vakit kabül görmen çok zor!
'Millet sizden hizmet bekliyor'cümlesinden zat-ı aliniz ne anlam yüklenmiş bilmiyorum,lakin söylediğinizden bi haber olduğunuz ortadadır!..Sapla samanın nasıl bir karışım meydana getirdiğini bu cümleden anlamış değiliz,ama sizin ufkunuz bunu çözümlemiş görünüyor..Bu kadarı yeter sanırım,sapla saman meselesine girersek çıkışımız zor olur!!!
Bu konunun başlığına "millet sizden hizmet bekliyor" ifadesini yazan sizsiniz öyle değil mi?
Olaylara tek yönlü bakmadığım için ve doğru veyahut yanlış olarak nitelendirdiğim olayları daracak sınırlara hapsetmediğim için ben bu olayda bir olumsuzluk görmüyorum. Ve bir vekilimizin adı ister kol bastı ister horon ister tepsev ister halay herhangi bir yöresel oyun oynamasına ben asla "millet sizden hizmet bekliyor vekilim" diyerek tepki göstermem..
Sapla samanı ayıklarsak hizmet başka, insan olmanın getirdiği duygulanmak, neşelenmek gibi durumlar başka:utandım:
ishakyilmaz
06-11-2009, 17:58
Bu konunun başlığına "millet sizden hizmet bekliyor" ifadesini yazan sizsiniz öyle değil mi?
Olaylara tek yönlü bakmadığım için ve doğru veyahut yanlış olarak nitelendirdiğim olayları daracak sınırlara hapsetmediğim için ben bu olayda bir olumsuzluk görmüyorum. Ve bir vekilimizin adı ister kol bastı ister horon ister tepsev ister halay herhangi bir yöresel oyun oynamasına ben asla "millet sizden hizmet bekliyor vekilim" diyerek tepki göstermem..
Sapla samanı ayıklarsak hizmet başka, insan olmanın getirdiği duygulanmak, neşelenmek gibi durumlar başka:utandım:
Yine söylüyorum yorumcuların görüş ve düşünceleri sadece kendilerini bağlar!Etik kuralları,ahlak kuralları dışına çıkılmadığı sürece her türlü yorumda bulunabilirsiniz..Sizin yorumunuzda şahsıma yönelik nahoş bir cümle okuduğum için özelikle sizi hedef aldım!..Sapla samanı karıştırdığımızı söylemişsiniz,bu çok ayıp bir davranış.Bu konuda sadece kişisel bakış söz konusu,katılırsınız katılmazsınız orası ayrı bir konu,fakat karşı tarafı bu tür cümlelerle itham etmek gerçekten ayıp..Benim konuya bakış açım tamamıyla maneviyat eksenlidir..O profilde bir bayanın bırakın vekilliğini kimlik hiç önemli değil,o şekilde oynamasını ben gayr-ı ahlaki görüyorum...Bu sadece beni ilgilendirir.Halis niyetli,muhlis bir görüş..Sizde konu hakında kendi bakış açınızdan yaklaşım gösterirsiniz.Olay bu kadar basit!
Yine söylüyorum yorumcuların görüş ve düşünceleri sadece kendilerini bağlar!Etik kuralları,ahlak kuralları dışına çıkılmadığı sürece her türlü yorumda bulunabilirsiniz..Sizin yorumunuzda şahsıma yönelik nahoş bir cümle okuduğum için özelikle sizi hedef aldım!..Sapla samanı karıştırdığımızı söylemişsiniz,bu çok ayıp bir davranış.Bu konuda sadece kişisel bakış söz konusu,katılırsınız katılmazsınız orası ayrı bir konu,fakat karşı tarafı bu tür cümlelerle itham etmek gerçekten ayıp..Benim konuya bakış açım tamamıyla maneviyat eksenlidir..O profilde bir bayanın bırakın vekilliğini kimlik hiç önemli değil,o şekilde oynamasını ben gayr-ı ahlaki görüyorum...Bu sadece beni ilgilendirir.Halis niyetli,muhlis bir görüş..Sizde konu hakında kendi bakış açınızdan yaklaşım gösterirsiniz.Olay bu kadar basit!
Sapla samanı karıştırmak ifadesi şahsınıza değil konunun başlığına yönelik bir eleştiri idi.. O yüzden hata yapmadığımı düşünüyorum.
Ve bir kadının oynamasını siz gayri ahlaki görüyorsunuz ben normal görüyorum.
Fikrim böyledir..
Saidi Nursi
06-11-2009, 18:24
................
Saidi Nursi
06-11-2009, 18:26
.........
Saltuk Buğra Han
06-13-2009, 01:55
Belki ilginç gelebilir ,fakat ben bu hanımefendinin kol bastı oynamasını hiç mi hiç yadırgamadım.Bir milletvekili yada bir lider robot gibi yada eski sovyetler birliğindeki siyasetciler gibi suratı bir karış ,asık suratla halkın arasında dolaşacak değil ya .Sonuçta onlarda birer insan.Hüneri neyse gösterecektir.Nasıl ki putin halk arasında dolaşırken gözüne kestirdiği her hangi bir kişi ile judo yapmaya kalkışıyorsa bu sayın milletvekillerimizden de hünerli olduğu yeteneklerini görmemiz bizleri mutlu eder.Hatta ve hatta sayın başbakanın bile bir hünerini görmek halk arasından ona bir sempati kazanmasına neden olacaktır.Neden karadenizin meşhur oyunlarından biri olan bıçak oyununu oynamasın.hele birde karşısında deniz baykal olursa seyrine doyum olmaz.yada gençliğinde oynadığı futbolculuk yeteneğini şimdide gösterip yeşil saha da onun kafa ile gol attığını görmeyelim.Bunlar benim samimi düşüncelerim.
Birde şu kolbastı hakkında ufak bir cümle söylemek istiyorum.
Yeter artık bıkkınlık geldi.
Yıldırım
06-13-2009, 02:23
Tartışılması gereken o kadar konu var ki...herkezin bu konuya rağbet etmesi oldukça enteresan bu konu gereğinden fazla uzadı bu yüzden konuyu kitliyorum.Konunun kitlenmesi ile ilgili bir şikayeti olan varsa yönetici arkadaşlara şikayette bulunabilirsiniz.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.