Orijinalini görmek için tıklayınız : AK Partililer Vakit, CHP'liler Cumhuriyet okuyor
AK Partililer Vakit, CHP'liler Cumhuriyet okuyor
GENAR "Kim ne izliyor ne okuyor" araştırması yaptı GENAR Araştırma Şirketi'nin yaptığı Türkiye Toplum ve Siyaset Araştırması'nın 2009 yılı 1. çeyrek raporu, halkın hem genelde hem de siyasi tercihlerine göre en çok güvendiği televizyon kanalı ve gazetesiyle, en çok izlediği haber kanalını ortaya koyuyor.
İşte raporun "Medya ve Güven" alt başlığında yer alan sonuçları...
EN GÜVENİLİR HABER BÜLTENİ BİRAND'LA KANAL D HABER
Türkiye genelinde, 17-26 Nisan 2009 tarihleri arasında, 17 ilde 2044 kişiyle yüz yüze görüşülerek yapılan araştırma sonuçlarına göre, Türk halkı toplamda % 14,9 ile en çok Kanal D'nin haberlerine güveniyor.
AKP'LİLER KANAL 7, CHP'LİLER CNN TÜRK'E GÜVENİYOR
Siyasi tercihlerine göre insanların en güvendiği kanallar ise şöyle:
AKP'liler % 78,4 ile Kanal 7, CHP'liler % 50 ile CNN Türk, MHP'liler % 28,6 ile Habertürk, DP'liler % 17,5 ile Habertürk, Saadet Partililer % 10,9 ile TRT 1, siyasi tercihini açıklamak istemeyenler % 14,3 ile Kanaltürk, son seçimlerde oy kullanmayanlar ise % 11.1 ile Fox Tv'ye güveniyor.
EN GÜVENİLİR ZAMAN
Haberlerine en çok güvenilen gazete ise % 12,2 ile Zaman gazetesi. Onu % 11,2 ile Hürriyet gazetesi izliyor. Bununla birlikte bu kategoride en çok oyu % 18,2 ile gazete okumayanlar almış.
AKP'LİLER VAKİTÇİ, CHP'LİLER CUMHURİYETÇİ
Siyasi tercihlerine göre insanların en güvendiği gazeteler ise şunlar:
AKP'liler % 73,3 ile Vakit, CHP'liler % 71,8 ile Cumhuriyet, MHP'liler ' 50 ile Yeni Asır, DP'liler % 16 ile Fanatik, Saadet Partililer % 18,2 ile Yeni Şafak, DTP'liler % 53,6 ile Taraf, siyasi görüşünü açıklamak istemeyenler % 25 ile Yeni Asır, son seçimlerde oy kullanmayanlar ise % 15,4 ile Takvim gazetesine güveniyorlar.
EN ÇOK İZLENEN HABER KANALI
En çok izenen haber kanalı ise % 18,5 ile Habertürk. Onu % 18,3 ile CNN Türk takip ediyor. Üçüncü en çok izlenen kanal ise 15,9 ile NTV.
DP'liler % 16 ile Fanatik... :)
Fanatik spor gazetesi değilmiydi yahu...
Supraliminal
05-09-2009, 17:31
Şu ana kadar hiç vakit okumadım .
Ertuğrul ÖZGÜL
05-09-2009, 17:33
Sırf palavralarla dolu bir anket olmuş en izlenen haber kanalına bak hele habertürk en güvenilir haber bülteni Birand ve ben Ak partililerin vakit ve kanal7 ye takılı kaldığına en çok onlara güzendiğine inanmıyorum zaman var yeni şafak kanal olaraksa 24 var stv haber var net tv var varda var....
tek_hece
05-09-2009, 17:35
bjektif;606013']Şu ana kadar hiç vakit okumadım .
okumanı şiddetle tavsiye ederim.. hasan karakayayı özellikle okumanı tavsiye ederim
Denek sayısı kaç acaba?
Çünkü en güvenilen gazete Zaman'dan sonra Hürriyet çıkmış.
Yok artık:)
ishakyilmaz
05-09-2009, 17:38
AK Partililer olarak,hakkaniyetli,adaletli,ilkeli ve doğru bir biçimde yayın yapan her kimse biz onları okur dinleriz.Sırf ideolojik kaygılarımız nedeni ile yalana,dolana sarılmayız!
15 milyon oy alan bir partinin %75'i 11milyon 250 bin kişi falan yapıyor. hadi bunların içinde aile de olsun ki ankette aynı aileden kişilere sorulmamıştır. 3 milyona yakın tiraj yapar. vay anasını vakite bak sen günde 3 milyon
FarukARSLAN.
05-09-2009, 22:50
15 milyon oy alan bir partinin %75'i 11milyon 250 bin kişi falan yapıyor. hadi bunların içinde aile de olsun ki ankette aynı aileden kişilere sorulmamıştır. 3 milyona yakın tiraj yapar. vay anasını vakite bak sen günde 3 milyon
AK Parti tarafından bakmayın, CHP tarafından da bakarsak Cumhuriyet'in tirajı tutmayacak.
Araştrmayı yapan da 29 Mart'ın tek bilen şirketi.
CHP'lilerin bile beklemediği sonucu bulan şirket.
--
Bu şu sonucu çıkarmış; Türkiye'nin -genel- Gazetesi: ZAMAN.
Muhalefetin gazetesi: Hürriyet
Türkiye'nin haber kanalı: HaberTurk
AK Parti kanadının EN GÜVENDİĞİ gazete (Ergenekon'a en karşı cephede yar alan) Vakit.
CHP kanadının EN GÜVENDİĞİ gazete (Ergenekon'un en yandaşı) Cumhuriyet.
Öyle midir?
Öyledir:evet:
(Tahlil yaparsak böyledir. Direkt dalarsak 'bilemem')
--
Şurda yorum yazan herkesin "haber okumadan başlığa göre yorum yaptığı"nın da belgesi bu.
Başlığa bakıp daldınız.
Yorum ve anket sonucu şu: Siyasi tercihlerine göre insanların en güvendiği gazeteler ise şunlar:
AKP'liler % 73,3 ile Vakit, CHP'liler % 71,8 ile Cumhuriyet, MHP'liler ' 50 ile Yeni Asır, DP'liler % 16 ile Fanatik, Saadet Partililer % 18,2 ile Yeni Şafak, DTP'liler % 53,6 ile Taraf, siyasi görüşünü açıklamak istemeyenler % 25 ile Yeni Asır, son seçimlerde oy kullanmayanlar ise % 15,4 ile Takvim gazetesine güveniyorlar
GENAR bizim forumu hep ters düşürüyor nedense.
Arkadaşlar OKUYUN..
Zararını değil yararını görürsünüz. :)
Bir çağrı daha:
-%73'ü oluşturan- AK Parti'liler; okuyun.
YARARINI GÖRÜRSÜNÜZ. :evet:
Selametle..
Necip Fazıl
05-09-2009, 22:59
Buna inanmak mümkün değil...
Bence AK partililer daha fazla Zaman okuyor...
Keşke Vakit okusalar da gazetecilik öğrenseler...
Vakit varken bir AK prtilinin Zaman okuması tuhafıma gidiyor açıkçası...
Yıldırım
05-09-2009, 23:13
Buna inanmak mümkün değil...
Bence AK partililer daha fazla Zaman okuyor...
Keşke Vakit okusalar da gazetecilik öğrenseler...
Vakit varken bir AK prtilinin Zaman okuması tuhafıma gidiyor açıkçası...
Zaman'ın trajı 800.000'e yaklaşıyor Vakit'in trajı 50.000 civarı.Vakit radikal bir gazete olduğundan fazla ilgi görmemektedir.Genar'ın yaptığı araştıramaya pek güven olmaz vardır altında bir bit yeniği.
Vakit'in pekte gazetecilik dersi verebilecek olgunluk göremiyorum.
Özgür Çağrı
05-09-2009, 23:21
Vakit radikal bir gazete olduğu için Ak Parti seçmeni tarafından benim gözlediğim kadarıyla tercih edilmiyor
Tercih edilse 15 milyon oy alan bir parti karşısında 50 bin tirajı olmazdı :)
Vakiti genelde sp li dedelerin elinde görüyorum :) Bir dükkana girdiğinde dükkan sahibinin milli görüşçü oldugunu masanın üstünde duran vakit ve milli gazeteden anlarım :)
Bencede Ak parti seçmeninin en çok tercih ettiği gazete zaman , sabah ve yeni şafaktır .
Vakit istediği kadar ben doğruları yazıyorum desin doğru düzgün şekilde yazamadıktan sonra 50 bin civarında seyreder durur .
Bende vakit okumam Hatta okuyanıda uyarırım .
Necip Fazıl
05-09-2009, 23:25
Zaman'ın trajı 800.000'e yaklaşıyor Vakit'in trajı 50.000 civarı.Vakit marjinal bir gazete olduğundan fazla ilgi görmemektedir.Genar'ın yaptığı araştıramaya pek güven olmaz vardır altında bir bit yeniği.
Sen yarın bir Vakit birde Zaman gazetes al ve ikisini de oku bak bakalım hangisi gazetecilik dersi veriyor...
Vakit kadar cesur ve korkusuz bir gazete bu ülkede yok...
Yıldırım
05-10-2009, 00:00
Vakit radikal bir gazete olduğu için Ak Parti seçmeni tarafından benim gözlediğim kadarıyla tercih edilmiyor
Tercih edilse 15 milyon oy alan bir parti karşısında 50 bin tirajı olmazdı :)
Vakiti genelde sp li dedelerin elinde görüyorum :) Bir dükkana girdiğinde dükkan sahibinin milli görüşçü oldugunu masanın üstünde duran vakit ve milli gazeteden anlarım :)
Bencede Ak parti seçmeninin en çok tercih ettiği gazete zaman , sabah ve yeni şafaktır .
Vakit istediği kadar ben doğruları yazıyorum desin doğru düzgün şekilde yazamadıktan sonra 50 bin civarında seyreder durur .
Bende vakit okumam Hatta okuyanıda uyarırım .
Tespitleriniz çok doğru.Bende vakit gazetesini sevmiyorum.Beni defalarca yalancı durumuna düşürdü.Birçok abartılı ve çarpıtma haber görüyorum.Hele hele Ergenekon Soruşturması konusunda bazen sapıtıyor.
Zaman malatyadada cok tutuluyor cafelerde dükkanlarda sabit aboneler cok görüyorum.Chp lilerde genelde hürriyet milliyet okuyo en fazlada star izliyolar ugur dündar atıyo onlar tutuyo:)
Yıldırım
05-10-2009, 00:06
Sen yarın bir Vakit birde Zaman gazetes al ve ikisini de oku bak bakalım hangisi gazetecilik dersi veriyor...
Vakit kadar cesur ve korkusuz bir gazete bu ülkede yok...
Ben her gazeteyi düzenli olarak okuyorum.Sizin dediğiniz gibi Vakit Gazetesi'nde habercilik başarıları göremiyorum.
Zaman'ın trajı 800.000'e yaklaşıyor Vakit'in trajı 50.000 civarı.Vakit radikal bir gazete olduğundan fazla ilgi görmemektedir.Genar'ın yaptığı araştıramaya pek güven olmaz vardır altında bir bit yeniği.
kardeş içimden bu konuda zaman gazetsi için tartışmak gelmiyor ama zorla herhalde söylettireceksiniz Vakit Türkiye'deki tüm gazetelere olgunluk dersi ve habercilik dersi verebilcek bir gazete eğer olgunluk dersi verecek gazete çok övdüğün zaman??? gazetesi verirse ortalık samimiyetsiz müslüman dolar!!!ki zman gazetesininde nasıl satıldığını biliyoruz biz noldu neden bu yazılan haberleri abartılı buluyorsunuz benim içimden geçen senin övdüğün gazetenin bu kadar cesareti yok herhalde patronları kızmasın diye yazamıyorlar bundan dolayı olabilirmi? bir arkadaşmızda Vakit gazetesi için yaşlı milli ggörüşcü dedelerin elinde görüyoruz demiş çevresine daha iyi bakmasını tavsiye ederim herkes yaptığı yorumu dikkatli bi şekilde yapsın bi taraflara çamur atma psikolojisinde olmadan...
saygı ve gönül dolusu muhabbetle....
Necip Fazıl
05-10-2009, 00:10
Ben her gazeteyi düzenli olarak okuyorum.Sizin dediğiniz gibi Vakit Gazetesi'nde habercilik başarıları göremiyorum.
Bak kardeşim köşe yazıları bölümünde sanıyorum Vakit gazetesinin akıllarda kalan habercilik başarıları bölümü açıldı sanırım böyleydi ismi yanlış olmasın da orada paylaşacağız bu haberlerini sen de orayı takip et derim göreceksin nasıl habercilik yapılır diye...
Konu yeni olduğu için henüz fazla haber yok ama yakında daha aktif olacaktır...
http://www.akpartiforum.com/vakitten-hafizalardan-silinmeyen-habercilik-basarilari-t99794.html (http://www.akpartiforum.com/vakitten-hafizalardan-silinmeyen-habercilik-basarilari-t99794.html)
Yıldırım
05-10-2009, 00:41
kardeş içimden bu konuda zaman gazetsi için tartışmak gelmiyor ama zorla herhalde söylettireceksiniz Vakit Türkiye'deki tüm gazetelere olgunluk dersi ve habercilik dersi verebilcek bir gazete eğer olgunluk dersi verecek gazete çok övdüğün zaman??? gazetesi verirse ortalık samimiyetsiz müslüman dolar!!!ki zman gazetesininde nasıl satıldığını biliyoruz biz noldu neden bu yazılan haberleri abartılı buluyorsunuz benim içimden geçen senin övdüğün gazetenin bu kadar cesareti yok herhalde patronları kızmasın diye yazamıyorlar bundan dolayı olabilirmi? bir arkadaşmızda Vakit gazetesi için yaşlı milli ggörüşcü dedelerin elinde görüyoruz demiş çevresine daha iyi bakmasını tavsiye ederim herkes yaptığı yorumu dikkatli bi şekilde yapsın bi taraflara çamur atma psikolojisinde olmadan...
saygı ve gönül dolusu muhabbetle....
Bu yazdıkların Vakit Gazetesi'nin radikal bir çizgide olduğu gerçeğini değiştirmez.Ben Zaman Gazetesi'nide hiçbir şekilde savunmadım.Senin öndüğün gazete diye yazmışsın nereden çıakrdın bunu çok merak ediyorum.Ben Ergenekon Soruşturması'nı çok yakından takip ediyorum ve Vakit Gazetesinde defalarca "bize iftire atıyorlar diyen Ergenekoncularrı haklı çıkarır cinsten haberler yapıyorlar.Ben bu yüzden Vakit gazetesine temkinli yaklaşıyorum.Okumuyorum demiyorum çünki bütün gazeteleri elden geçiririm.
Çamur atmaktan vs. bahsetmişsin burası tartışma bölümü herken senin düşüncelerini benimseseydi bu bölümün ne anlamı kakırdı.
Necip Fazıl
05-10-2009, 00:44
Bu yazdıkların Vakit Gazetesi'nin radikal bir çizgide olduğu gerçeğini değiştirmez.Ben Zaman Gazetesi'nide hiçbir şekilde savunmadım.Senin öndüğün gazete diye yazmışsın nereden çıakrdın bunu çok merak ediyorum.Ben Ergenekon Soruşturması'nı çok yakından takip ediyorum ve Vakit Gazetesinde defalarca "bize iftire atıyorlar diyen Ergenekoncularrı haklı çıkarır cinsten haberler yapıyorlar.Ben bu yüzden Vakit gazetesine temkinli yaklaşıyorum.Okumuyorum demiyorum çünki bütün gazeteleri elden geçiririm.
Çamur atmaktan vs. bahsetmişsin burası tartışma bölümü herken senin düşüncelerini benimseseydi bu bölümün ne anlamı kakırdı.
Sen Ergenekoncu şahısların lafına bakarak mı gazete seçiyorsun... ???
Varsa öyle Ergenekoncuları haklı çıkaran bir haberi paylaş da bzde görelim... :güzel:
Özgür Çağrı
05-10-2009, 00:56
Her zaman diyorum vakit gazetesinin ve onun gayrı resmide olsa internet sitesinin haber yapış tarzı yanlıştır ! Haber yapacağım diye ortalığa sövüyor !
Geçen vakit faşistlik yapıyor dedim . Dediler niye öyle diyorsun
yahu haber okuyorum . Adamlar haber yapmış ''gayrıresmi'' sitelerinde neymiş yeni şafak Ermeni vurgulaya vurgulaya
muhabirinin sözüyle hareket etmiş .
Ne ?
Etnik Milliyetçilik
Hani Milli Görüş Holiganizmi gibi
Onlar gibi düşünmeyince Pis Kafir derler holiganları
Şarapçıda derler :)
Vakitte öyle
Belki haklı yeni şafak olayında fakat öyle bir sunuyorki haberi
Sanki karşısında gavur var hatta haberde birde etnik milliyetçiliğe döküyor işi
İşte bu gibi radikal gazeteler neden okunmaz ?
Halk sıkılır ! Vakiti elime alıyorum bakıyorum sanki Türkiyenin değilde bir örgütün gazetesi :)
Yahu bu kadarmı saldırgan olunur !
Ha Doğanın Haber Yapışı Ha Vakitin
Türkan Saylan hastanede hasta
Doğan yine çarşaf çarşaf demogoji yapıyor
Vakitte haber şu
Gördü işte sonunda gününü nasılda başını örttü sonunda !
Okuyan adam diyor el insaf Vicdansızlar !
Yahu niye düzgün anlatmak varken oraya buraya çekiyorsun ? Niye Müslümanları zor bırakıyorsun !
Ah Vakit senin düzeleceğini görmek acaba bize nasip olacakmı ?
politikaci
05-10-2009, 00:58
Zaman'dan,şaşmam.
kardeş kimseye kendi düşüncelerimi benimsetme çabası içerinde değilim burda bi anketi paylaştık sen kalkıp Vakit gazetesinden bahsedersen bu yaptığın örneğe girer ki nedense alınan sadece sen olmuşsun ki eleştiriyi yapacaksan traja göre yada kimlerin okuduğuna göre değil orda yazılan ve çizilen hakkında yapmalısın diğer bir arkadaşta eleştiri yaptığını zannediyor herhalde yaşlı milli görüşcüler okuyor demiş bizler böyle eleştiri yaparsak göbeğini kaşıyan adam gibi eleştiri yapanlardan ne farkımız kalır onuda siz düşünün...vesselam....
ZAMAN,dan başka gazete okumam :karizmatik:
Yıldırım
05-10-2009, 01:09
kardeş kimseye kendi düşüncelerimi benimsetme çabası içerinde değilim burda bi anketi paylaştık sen kalkıp Vakit gazetesinden bahsedersen bu yaptığın örneğe girer ki nedense alınan sadece sen olmuşsun ki eleştiriyi yapacaksan traja göre yada kimlerin okuduğuna göre değil orda yazılan ve çizilen hakkında yapmalısın diğer bir arkadaşta eleştiri yaptığını zannediyor herhalde yaşlı milli görüşcüler okuyor demiş bizler böyle eleştiri yaparsak göbeğini kaşıyan adam gibi eleştiri yapanlardan ne farkımız kalır onuda siz düşünün...vesselam....
Arkadaşım bana zaman gazetesini öven bir tek çümlemi göster...verdiğim traj bilgilerini alıntı yatığım arkadaşın yazdıklarıyla bağlantılıdır.
bende zaman'dan şaşmayan ak partililerdenim, abone değilim çünkü gazeteyi günlük olduğu gibi pdf olarak netten yayınlıyorlar
Unnamed biraz daha alttan alıcı yaz biraz hırçınsın heralde:) Tavrın fikrini çarpıtıyo yanlış anlaşılıyon biraz daha sakin yaz:)
Arkadaşım bana zaman gazetesini öven bir tek çümlemi göster...verdiğim traj bilgilerini alıntı yatığım arkadaşın yazdıklarıyla bağlantılıdır.
kardeş biz seninle anlaşamıyacağız bu anlaşıldı ben yazmamış sende cevap vermemiş ol benim içinde isterlerse geri vitese taktı desinler olsun..sağlık olsun.....
Unnamed biraz daha alttan alıcı yaz biraz hırçınsın heralde:) Tavrın fikrini çarpıtıyo yanlış anlaşılıyon biraz daha sakin yaz:)
eyw.kardeşim alıştım ben ama bu forumda doğruyu söyliyemioyrum artık söyledimmi ne oluoyr biliyormusun???
ordan bi bölüm yetkilisi ya beğenini alıyor yada sana ihtar çekiyo budamı olmadı konuyu kitliyor...
vesselam....
Yok be kardeşim hoşgörü sakinlik aşılınca kitleniyo konular oda nadir.Hepimiz kardeşiz burda sana özel muamele olurmu hiç:) cok tartışıyoruma girince olmuyo azda dini konulara resimlere gir sakinleşiyor insan :)Ne güzel forumumuz var:) Biz akpartiliyiz büyük düşünmeliyiz:) Hadi Allaha emanetsin ben yatayım geç oldu.
Tabi görüşülen kişi sayısı az ama genel olarak bir görüş verebilir... Sonuç olarak AKpartililerin Vakit gazetesini okudukları ortaya çıkmış ilginç ama daha ili araştırılması gerekli bu arada gazete okumayanların sayısı da bir hayli fazla burda şu bunu okuyor o onu okuyor tartışması yapmak gereksiz okumayan kişileri nasıl okutabilir o önemli onlan bence. Son olarak da kendi görüşümü belirtmek istiyorum, ben bir Akpartili olarak hiç Vakit gazetesini okumadım ilginç olan Zaman da çok sık okumuyorum. STV yi de izlemiyorum Kanal 7'yi de... Star gazetesi ce Sabah gazetesi aşırı yanlı kesmin elindne alındıktan sonra onları okuyorum... Kanal olarak da Atv, Tgrt, 24, Trt gibi kanalları tercih ediyorum. Vakit okumadım çünkü ben Vakit okudukça CHPliler Cumhuriyet okumaya devam edecek... bu da toplumda ikiliklere yol açacak uclara gitmeye gerek yok bizler bugun Cumhuriyet gazetesini Aydın Doğan Medya organlarını yanlı medya organı olarak görüyorsak, onlar da aynı şeyi Kanal 7, STV, Vakit, Zaman için düşünüyor, eğer onlar bizi yanlı olmakla suçluyorsa Sabah okuyalım Star okuyalım Trt izleyelim Tgrt izleyelim bunların yanlı olduğuna inanmıyorum...
FarukARSLAN.
05-10-2009, 13:27
Bi sürü gereksiz laf..
Hep gereksiz..
Gazeteyi tiraj üzerinden hesaplayan "yarım bilmiş"likler gırla gidiyor..
Gazete sadece ele alınıp okunan değildir TAKİP EDİLEBİLİRLİK DERECESİ bazında.
Bunun internet takibi vardır.
İnternet üyelikleri vardır.
Gazeteye para vermeyip net üzerinden takib eden vardır.
Yada gazeteye üye olmayıp internetten üye olup öyle de okur-takib eder kişi bir gazeteyi.
GENAR'ın araştırması "EN GÜVENİLİR VAKİT" diye olmuş.
Yorumda öyle geçiyor.
Koskoca forum...
hepsi başlığa göre yorum yapmış...
Yazık.
Cidden yazık.
Özgür Çağrı
05-10-2009, 14:50
Hiç yazık değil
Türkiyede en çok takip edilen internet gazetesinin zaman olduğunu bilmeyenlerde öğrensinler :)
Vakit i yaşlı dedeler milli görüş holiganları radikal İslami kesim okur . Bu açık bunu herkes söylüyor . Çünkü vakit kullandığı dil ile onların kalbini okşuyor !
Vakit Türkiyenin gazetesi değildir !
Cumhuriyet = Vakit
Ertuğrul ÖZGÜL
05-10-2009, 14:57
Tabikide Gülen cewmaatinin gazetesi ya da ahlaklı (!) gazete vakit okuytacak AKP'liler. CUMHURİYET gibi demokrasinin aydınlık yüzü, tarihi cumhuriyet kadar eski olan köklü ATATÜRKÇÜ aydınlık bir gazeteyiokuyacak halleri yok ya. Tvlere gelince kanal7 deniyor bu da normal. AKP ve zevatı tam körler sağırlar birbirini ağırlar mantığı. En basit örneği bu forum. Yuzde doksanbeş Vakit ve zamandan daha sonra stv ve kanal 7 den haberler veriliyor.. Çünkü vatandaşlara göre bir tek onlar mükemmel ve doğrucu.
çok yanlış bir anket anketi yapan grup zaten belli ney olduğu bu ankete senin gibi birisi yorum yapınca yanlışın karesi oluyor işte....
çok saçma bir anket olmuş.. gerksiz dialoglara girilmiş.
FarukARSLAN.
05-10-2009, 15:33
Hiç yazık değil
Türkiyede en çok takip edilen internet gazetesinin zaman olduğunu bilmeyenlerde öğrensinler :)
Vakit i yaşlı dedeler milli görüş holiganları radikal İslami kesim okur . Bu açık bunu herkes söylüyor . Çünkü vakit kullandığı dil ile onların kalbini okşuyor !
Cumhuriyet = Vakit
Bak, yöneticisin konumunun seviyesidne konuş.
Ağzının payını alacaksın ama yakışık almayacak.
Aşma haddini.
Hiç yazık değil
Cumhuriyet = Vakit
kardeş sen hangi sapık fikre dayanarakcumhuriyet gazetesyile Vakit gazetesiini bir kefeye koyarsın ağzından çıkanı kulağın duysun yoksa duyacakların hiç hoşuna gitmeyecek!!!!:@:@:@
vesselam...
Arkadaşlar bu ne hiddet bu ne celal.Tartışıyonuzmu kavgamı ediyonuz?Foruma yeni gelen kardeşlerimiz var yanlış tanımasınlar bizi lütfen sakin olun.Lütfen!
Burası bir oyun forumu deil Akpartinin forumu ağırlığını taşıyalım lütfen.
Hem vakit hem zaman okurum.Cumhuriyeti bedava verseler belki okurum.Ne gibi saçmalıklar var diye bakmak için :)
Arkadaşlar bu ne hiddet bu ne celal.Tartışıyonuzmu kavgamı ediyonuz?Foruma yeni gelen kardeşlerimiz var yanlış tanımasınlar bizi lütfen sakin olun.Lütfen!
Burası bir oyun forumu deil Akpartinin forumu ağırlığını taşıyalım lütfen.
kardeşim benim bildiğim ve herkesce bilinen bir gerçek var ki o da eleştirinin yıkıcı değil yapıcı olması gerektiğidir...
kalkıp ta burdaki arkadaşlardan bazıları ki bunlar bir de bölüm sorumlusu olacaklar!!! yaptığı eleştirilerin ne kadar saçma ve düzeysiz olduğunu görmezlerse artık onlara kullanılacak üslup değişir kibarlıktan çıkar....
hoşgörü ve nezaketin için teşekkür ediyorum sana....
vesselam.....
Duygu'Seli~
05-10-2009, 22:25
Hiç yazık değil
Cumhuriyet = Vakit
Türkiye'nin internet sitelerinde en çok takip edilen gazetenin ZAMAN olduğunu kanıtlayın lütfen.. Elinizde buna dair belge olmadığı halde atıp tutuyorsunuz.. Kendi fikirlerinizi ''gerçekmiş'' gibi belirtmeyin.. Bizde kanıtı olmayan ihtimale itibar edilmez.. En çok okunan yada okunmayan..Bunun size ne gibi bir getirisi olabilr ki..?
Her gazetenin yayın politikası farklı ve kendine özgüdür..
Zaman Gazetesi bağlı olduğu kişi yada kurumların politikalarına uygun şekilde,onların gösterdikleri istikamette ''hoşgörü'' kavramıyla,Vakit'e göre daha sakin bir politika izler.. Bunu yapmak zorundadır çünkü sahibi oldukları kişi yada kişilerin amacı ''hoşgörü'' üzerinedir..Bunun aksi şekilde hareket ederse zaten takip edildiği çevreler tarafından okunmayabilir yada okundukları çevrelere verdikleri güven azalabilir.. Bu şekilde benimsenmiştir..
Oysa Vakit Gazetesinin bağlı olduğu bir kurum yada o kurumun belirlediği,izlemek zorunda olduğu bir yayın politikası yoktur.. Hoşgörüsüzmüdür..? Tabiki hayır..Sadece içinden geldiği şekilde,dobra dobra konuşan,yapılan bütün baskı ve yıldırmalara rağmen hala tavrını koruyabilen , hiç bir kurum yada kişiden maddi yada manevi DESTEK ALMAYAN yani kendi yağıyla kavrulan bir gazetedir..
Yapılan ankette VAKİT EN ÇOK OKUNAN GAZETEDİR diye bir tabir olmadığı halde bunun kıyaslamasına girip,daha anketin içeriğini okumadan saygısızca atıp tutulmuş.. Önce nerenizle okuduğunuzu bilin ondan sonra yorum yapın.. Yaptığı cesaretli yorum ve sert çıkışları nedeniyle ''hanzoluk'' imasında bulunuluyor.. Ve üstüne onu okuyanları uyarılma yoluna gidiliyor.. Ne demek ''okuyanları uyarıyorum'' Siz kimsinizki insanların fikir ve değerlerine karışıyorsunuz..Asıl ''hanzoluk'' işte budur..!!
AK PARTİLİLER in ZAMAN okuyacak diye bir zorunlulukları mı var..? Yada ZAMAN okumayanların AK PARTİLİ olmayacakları gibi saçma sapan bir kural mı var..? Haddinizi aşmayın..!
Yapılan ankette ZAMAN gazetesine hakaret edilmiş mi arkadaşlar..? Bilakis anket içersinde farklı bir kategoride ''birinci'' dahi seçilmiş.. Vakit Gazetesinin bir başka kategorideki birinciliği sizi niçin bu kadar rahatsız etti..? Herkes sizinle aynı kafa ve düşünce yapısında olacak diye bir kaide mi var..?
Bir şeye körü körüne bağlanmayın..!
Birazcık objektif olun ve sevdiğiniz şeyleride ELEŞTİREBİLME cesaretini ve ERDEMİNİ gösterin..
Cumhuriyet = Vakit
Vakit'i yaşlı dedeler okur demiş sonrasında yaşlı dedeleri holiganlar ile aynı kefeye koymuşsunuz..Yaşlı dedelerimiz aptal mı..? Zaman okuyanlar yalnızca genç insanlar mı..? Nasıl böyle saygısızca bir yorumda bulunup küçülebiliyorsunuz..? AK Partili olupta Vakit okuyan binlerce kardeşimize ''holigan'' benzetmesi yapıp iyice aşmışsınız haddinizi..!
Öncelikle bu edepsiz hakaretinizden dolayı bütün kardeşlerimden özür dilerim.. Ve bunu yapanın bir yönetici olmasından dolayı bir ikinci defa özür dilerm..
Vakit okuyanları ''holiganlıkla'' itham ediyorsunuz..Başbakanımızın vaktiyle bu gazeteyi tebrik ve teşekkür ettiğinide biliyormuydunuz peki..Bu durumda sizin söyleminize göre oda ''holiganlar'' kategorisine girmiş oluyor.. Yanlışmıyım..?
Birde hakaretinizi koruma altına alıp ''bunu herkes söylüyor'' demişsiniz.. Hayır bu iftira ve hakaret yalnızca size ve sizin gibi düşünenlere aittir..Lütfen kendi fikirlerinizi herkese mal ederek genelleme yapmayın..!!
''Cumhuriyet = Vakit''
Başbakanımızın dahi tebrik ettiği bir gazete için,bir çok kardeşimizin değer verdiği bu gazete için böylesine adi bir benzetmeyle, Vakit Gazetesine yersiz kininizi kusarak vicdanınızı ne derece rahatlattınız acaba..? Merak ediyorum..Ne kadar hafif,basit söylemler.. Yakıştıramadım..!!
Kimse bir başka kimsenin değer verdiklerine ve fikirlerine hakaret edemez..
Ben Vakit okurum bir başkası Zaman..
Okuyun yada okumayın.. Bu eleştiri yapıp,fikirlernizi belirtmeyeceğiniz manasına asla gelmez.. Ben okuduğum gazetemide okumadığım gazeteleride eleştirirm.. Körü körüne bağlanıpta herkesi kendimle aynı düşüncede görmeyi istemek gibi bencil ve kabul edilemez şekilde hareketlerde bulunmam.. Adam gibi eleştirileriniz,önerilerniz varsa paylaşırsınız.. Amenna.. Ama gelip asıl holiganlığı sizler yaparak birilerine fikirlerinizi zorla kabul ettirme çabasına girerseniz biz bunu kabul edemeyiz.. Nasıl kendi değer verdiklerinizi koruyup,sakınıyorsanız,başka değer ve fikirlerede saygı göstermesini bileceksiniz..!!
Özgür Çağrı
05-10-2009, 22:45
Siyasi görüş değil Kullandığı Uslub bakımından Cumhuriyet = Vakit
İkiside saldırgan yayın yapmıyor mu ?
Bana haddini bil diyen ?
bana edepsiz demek haddinizmi
Bana hanzo demek haddinizmi
Vakit okuyan arkadaşımı uyarırım elinden okudugu gazeteyi çekmem ama uyarırım !
Dede genç diyerek olayı çarpıtmayın bir kere
Genelde izlenimlerimi aktardım Genelde dedeler milli görüşçüler (Holiganlar dahil ) birde radikal islami kesim !
Yalanmı !
Kime hakaret var
Edepsiz diyorsunuz 1 tane hakaret yok !
Başlamışsınız hakaretler yağdırmaya kafanıza göre
edepsiz demişsiniz
hanzo demişsiniz
Sözlerimde düşüncelerim vardır ! Kimseden özür dilememi gerektiren bir yazı yazmadım
Ama siz düşüncemden dolayı bana hakaret ettiniz ! Lütfen ettiğiniz hakaretler için Özür Dileyiniz
yoksa ne size ne bulunduğunuz makama yakışmıyor ..
Bana haddini bil diyen ?
Genelde izlenimlerimi aktardım Genelde dedeler milli görüşçüler (Holiganlar dahil ) birde radikal islami kesim !
Yalanmı !
Kime hakaret var
edepsiz demişsiniz
hanzo demişsiniz
Sözlerimde düşüncelerim vardır ! Kimseden özür dilememi gerektiren bir yazı yazmadım
Ama siz düşüncemden dolayı bana hakaret ettiniz ! Lütfen ettiğiniz hakaretler için Özür Dileyiniz
duyguseli gerçekten hakikatlari dile getirmiş kendisini tebrik ediyorum...
bu arada bu knu için yazdıkları oku ondan sonra cevap ver, yapılan yorumu okuyupta o ateşle cevap vermeye kalkma!!!
kullandığın kelimelere dikkatle seç ki kişiler kelimelerden sürekli farklı anlamlar çıkarmasınlar!!!
Türkiye'nin internet sitelerinde en çok takip edilen gazetenin ZAMAN olduğunu kanıtlayın lütfen.. Elinizde buna dair belge olmadığı halde atıp tutuyorsunuz.. Kendi fikirlerinizi ''gerçekmiş'' gibi belirtmeyin.. Bizde kanıtı olmayan ihtimale itibar edilmez.. En çok okunan yada okunmayan..Bunun size ne gibi bir getirisi olabilr ki..?
Her gazetenin yayın politikası farklı ve kendine özgüdür..
Zaman Gazetesi bağlı olduğu kişi yada kurumların politikalarına uygun şekilde,onların gösterdikleri istikamette ''hoşgörü'' kavramıyla,Vakit'e göre daha sakin bir politika izler.. Bunu yapmak zorundadır çünkü sahibi oldukları kişi yada kişilerin amacı ''hoşgörü'' üzerinedir..Bunun aksi şekilde hareket ederse zaten takip edildiği çevreler tarafından okunmayabilir yada okundukları çevrelere verdikleri güven azalabilir.. Bu şekilde benimsenmiştir..
Oysa Vakit Gazetesinin bağlı olduğu bir kurum yada o kurumun belirlediği,izlemek zorunda olduğu bir yayın politikası yoktur.. Hoşgörüsüzmüdür..? Tabiki hayır..Sadece içinden geldiği şekilde,dobra dobra konuşan,yapılan bütün baskı ve yıldırmalara rağmen hala tavrını koruyabilen , hiç bir kurum yada kişiden maddi yada manevi DESTEK ALMAYAN yani kendi yağıyla kavrulan bir gazetedir..
Yapılan ankette VAKİT EN ÇOK OKUNAN GAZETEDİR diye bir tabir olmadığı halde bunun kıyaslamasına girip,daha anketin içeriğini okumadan saygısızca atıp tutulmuş.. Önce nerenizle okuduğunuzu bilin ondan sonra yorum yapın.. Yaptığı cesaretli yorum ve sert çıkışları nedeniyle ''hanzoluk'' imasında bulunuluyor.. Ve üstüne onu okuyanları uyarılma yoluna gidiliyor.. Ne demek ''okuyanları uyarıyorum'' Siz kimsinizki insanların fikir ve değerlerine karışıyorsunuz..Asıl ''hanzoluk'' işte budur..!!
AK PARTİLİLER in ZAMAN okuyacak diye bir zorunlulukları mı var..? Yada ZAMAN okumayanların AK PARTİLİ olmayacakları gibi saçma sapan bir kural mı var..? Haddinizi aşmayın..!
Yapılan ankette ZAMAN gazetesine hakaret edilmiş mi arkadaşlar..? Bilakis anket içersinde farklı bir kategoride ''birinci'' dahi seçilmiş.. Vakit Gazetesinin bir başka kategorideki birinciliği sizi niçin bu kadar rahatsız etti..? Herkes sizinle aynı kafa ve düşünce yapısında olacak diye bir kaide mi var..?
Bir şeye körü körüne bağlanmayın..!
Birazcık objektif olun ve sevdiğiniz şeyleride ELEŞTİREBİLME cesaretini ve ERDEMİNİ gösterin..
Vakit'i yaşlı dedeler okur demiş sonrasında yaşlı dedeleri holiganlar ile aynı kefeye koymuşsunuz..Yaşlı dedelerimiz aptal mı..? Zaman okuyanlar yalnızca genç insanlar mı..? Nasıl böyle saygısızca bir yorumda bulunup küçülebiliyorsunuz..? AK Partili olupta Vakit okuyan binlerce kardeşimize ''holigan'' benzetmesi yapıp iyice aşmışsınız haddinizi..!
Öncelikle bu edepsiz hakaretinizden dolayı bütün kardeşlerimden özür dilerim.. Ve bunu yapanın bir yönetici olmasından dolayı bir ikinci defa özür dilerm..
Vakit okuyanları ''holiganlıkla'' itham ediyorsunuz..Başbakanımızın vaktiyle bu gazeteyi tebrik ve teşekkür ettiğinide biliyormuydunuz peki..Bu durumda sizin söyleminize göre oda ''holiganlar'' kategorisine girmiş oluyor.. Yanlışmıyım..?
Birde hakaretinizi koruma altına alıp ''bunu herkes söylüyor'' demişsiniz.. Hayır bu iftira ve hakaret yalnızca size ve sizin gibi düşünenlere aittir..Lütfen kendi fikirlerinizi herkese mal ederek genelleme yapmayın..!!
''Cumhuriyet = Vakit''
Başbakanımızın dahi tebrik ettiği bir gazete için,bir çok kardeşimizin değer verdiği bu gazete için böylesine adi bir benzetmeyle, Vakit Gazetesine yersiz kininizi kusarak vicdanınızı ne derece rahatlattınız acaba..? Merak ediyorum..Ne kadar hafif,basit söylemler.. Yakıştıramadım..!!
Kimse bir başka kimsenin değer verdiklerine ve fikirlerine hakaret edemez..
Ben Vakit okurum bir başkası Zaman..
Okuyun yada okumayın.. Bu eleştiri yapıp,fikirlernizi belirtmeyeceğiniz manasına asla gelmez.. Ben okuduğum gazetemide okumadığım gazeteleride eleştirirm.. Körü körüne bağlanıpta herkesi kendimle aynı düşüncede görmeyi istemek gibi bencil ve kabul edilemez şekilde hareketlerde bulunmam.. Adam gibi eleştirileriniz,önerilerniz varsa paylaşırsınız.. Amenna.. Ama gelip asıl holiganlığı sizler yaparak birilerine fikirlerinizi zorla kabul ettirme çabasına girerseniz biz bunu kabul edemeyiz.. Nasıl kendi değer verdiklerinizi koruyup,sakınıyorsanız,başka değer ve fikirlerede saygı göstermesini bileceksiniz..!!
gayet güzel bir yorum, tabi anlayana!!!
vesselam...
FarukARSLAN.
05-10-2009, 23:19
Hem vakit hem zaman okurum.Cumhuriyeti bedava verseler belki okurum.Ne gibi saçmalıklar var diye bakmak için :)
Eee..
Bu 2 arkadaş, ben-Duyguseli, unnamed, Meçhul.
Şu 6 kişi mesela..
YAŞLI DEDE MİYİZ?
Hayır.
Milli Görüş HOLİGANI mıyız?
Hayır.
Şimdi bu yaftan için "sen" özrünü bi dile bakayım.
Sonra "Radikal İslami kesim" okurmuş Vakit'i..
Hayırdır..
İslam'ın Radikal'i şusu busu mu var koç?
Yoksa sen ILIMLI İSLAM'cı mısın?
Hı?..
Gazeten bunları mı öğretti sana?
HAYIR.
O gazeteler yazmaz böyle şeyleri.
İSLAM TEKTİR der.
Ilımlısı Radikal'i olmaz.
Bu yüzden Vakit'i de "Radikal İslamcı okuyor" dersen tongayı çevirmiş olursun.
Ve demiş olursun ki "Vakit'e hazımsızım o kadar. Diğerlerini de okuyup anlayan biri değilim yoksa.."
BAK ÇOCUK:
SEN NE KADAR AZILI VAKİT DÜŞMANI İSEN BENDE O KADAR AZILI Bİ VAKİT OKUYUCUSU VE SAVUNUCUSUYUM!
BU GAZETENİN İTİBARINI SENİN VE SENİN GİBİ "EZİK"LERE YEDİRMEM.
SENİN GİBİLERİN AĞZINDA SAKIZ OLMASINA MÜSADE ETMEM.
SEN BU FORUMUN DALKAVUĞUYSAN BENDE KARŞINA DİKİLİP "ÇATIK KAŞ HÜKUMET" GÖREVİNİ GÖRÜRÜM/ GÖRECEĞİM TAMAM MI?
Vakit gibi gaztelerin adını ağzına almadan önce destur çek.
Biz arsız komünist, sosyalist çevrelere bunu öğrettik sende öğren(irsin):güzel:
GENAR ne de güzel özetlemiş olayı:
AKP'liler % 73,3 ile Vakit, (...) gazetesine güveniyorlar.
26.7 kalıyor sanırım geriye AK Parti'li olup da Vakit'e güvenmeyen.
BEN GURUR DUYUYORUM %73'LÜK AK PARTİ'Lİ TARAFINDA OLMAKTAN.
Geri kalan %25-26'sı da ilgisizdir o kadar.
BİN DE BİR'DE HAZIMSIZIN TEKİDİR.
OLSUN; VAKİT BİZE BİNDE BİRE DE EZİLMEYECEK DERECEDE DİK DURMAYI ÖĞRETTİ-ÖĞRETİYOR.
Bu yüzdendir ki SEN SALDIR ARSLANIM, BİZ SAVUNURUZ. ;;)
Yetkilisin diye ses çıkarmayalım dedik ama sen yetkili değil denli de değil sensizin tekisin.
Saldırdıkça densizce savunulacak bu değer tamam mı?
AYRICA AZINLIK DA DEĞİL "TEKİL" OLDUĞUNU BİL!
Yönetici değil kral da olsan bu gazeteye pespaye pespaye "saldıramazsın".
Oldu mu?
Müslüman mahallesinde salyangozluk satmış oluyorsun çünkü.
O Müslüman mahallesi RADİKAL yada ILIMLI İslam'a mensup kişiler değil ama öz be öz İSLAM'a mensup kişiler. Bunu da bilesin.
Özgür Çağrı
05-10-2009, 23:26
Radikal islam yanlış tabir
radikal islam demek istemiyorum İslam elbette tektir ! kastettiğim kesim Türkiyedeki anti kemalist mücahid cihad Allahu Ekber diye coşan kesim :) Evet İslam Tektir biliyoruz
Koç falan ? Ayıp yahu edep ya hu !
Senin insana saygın buysa yuh senin insana saygına ! Düşünceye saygın buysa yuh senin düşünceye saygına
zaten yazılarından ve halinden ne kadar sabit fikirli olduğun anlaşılıyor !
1 kişide kalsam asla kendi doğrumdan vazgeçmem Benim doğrum bana göre doğrudur sana göre yanlışsa saldırmayı kes ve saygı göster !
FarukARSLAN.
05-10-2009, 23:56
Radikal islam diye kastettiğim kesim Türkiyedeki anti kemalist mücahid cihad Allahu Ekber diye coşan kesim :) Evet İslam Tektir biliyoruz
Radikal İslam diye kastettiğim kesim (...)
Dik durmayı öğren biraz Vakit oku..
Eksikleri belli oluyor. :evet:
Koç falan ? Ayıp yahu edep ya hu !
Koç zoruna mı gitti?
Vakit'i okuyanlar "YAŞLI DEDELER" derken edep nerelerdeydi hı?
"SALDIR KOÇUM SALDIR" ;;)
Senin insana saygın buysa yuh senin insana saygına ! Düşünceye saygın buysa yuh senin düşünceye saygına
zaten yazılarından ve halinden ne kadar sabit fikirli olduğun anlaşılıyor !
Ektiğini biçersin öyle.
Herkes senin absürd fikrini kabullenmez kor öyle lafı.
Sonra "saygı ayakları"na yatarsın.
Sabit fikirliyim tabi, değerlerimizi 3-5 mağrur bozuntusuna ezdirecek değiliz.
1 kişide kalsam asla kendi doğrumdan vazgeçmem Benim doğrum bana göre doğrudur sana göre yanlışsa saldırmayı kes ve saygı göster !
"1 kişi de kalsam" değil; zaten teksin. ;;)
Doğrunun da "sadece sana göre doğru olduğunu" bil böyle.
Ve her söylenenin doğru olmayacağını bil.
SENİN LAFLARINA SUSACAK OLSAYDIM BURADA MUHALİF PESPAYELERİN YORUMLARINA DA SUSARDIM.
Saygı göstermesini HERKES ÖĞRENECEK.
Sonra saygı bekler.
1 kişide kalsam asla kendi doğrumdan vazgeçmem
Don Kişot var karşımızda sayın seyirciler.
Duygu'Seli~
05-11-2009, 00:05
Vakit saldırgan yayın değil,hak edenlere hak edilen cevabı veren bir yayın yapıyor..Ve aynı kefeye koyduğunuz bu adi gazete gibi ''iftiracı,yalancı'' bir politika izlemiyor..Haddinizi aşş_mayın..;1
Bana haddini bil diyen ?
Bakın konudaki yorumları nasılda kendinize göre yorumluyorsunuz..
Yaranız varsa söylenen cümlelerden gocunursunuz.. Vakit'i saldırganlıkla itham edip,hanzoluk imalarında bulunanların yaptığı ''okumayanları uyarırırm!!'' düşüncesine karşılık verdiğim en güzel cevaptır..Arkasındayım..;;)
Benim değer verdiklerime fütursuzca hakaretler yağdıran,iftiralar edenlere hadsizde denilir edepsizde.. Bu edepsizliğin edepli bir özrü yada bahanesi varsa dinliyoruz.. Yoksa sözlerimiz aynı şekilde size iadedir..;;)
Niye uyarıyorsunuz..Ha elinden almışsınız ha sinsice sanki hainmiş,düşman bir gazeteymiş gibi''uyardınız'' Fark göremiyorum..Sizin birilernin fikirlerine,okuma özgürlüğüne müdahale etmek gibi bir yetkiniz yok.. Ben işime gelirse Vakit'te okurum,Zaman'da Hürriyet'te..Bunları okumak o gazetelerde aynı fikirde olduğum manasına mı geliyor..? Size ne..?
Yalanmı !
Yalan efendim..Buyurun bir diğer yormunuzdaki sözlerinize bakalım..;)
Bakın bu sözler size ait..Herkes görsün kim çarpıtmış..?
Hem kendi izlenimleirmiz aktardım diyorsunuz hemde ''bu açık herkes söylüyor'' diyorsunuz..Hangi k@rfez doğruyu söylüyor acaba..?
Hadi diyelim genelde dedeler okur..(yaşlılardan dedelere geçtik) O dedeler holigan mı..? Hangi hakla onları ''holiganlarla'' aynı kefeye koyuyorsunuz..? Saygısızlığınızı örtbas etmeye çalışmayın bence..Herşey ortadadır..! Gazetelerin okunma oranlarını yaşla ilşkilendirmek hangi akla hizmet..
Kime hakaret var
edepsiz demişsiniz
hanzo demişsiniz
Bakalım hakaret var mı yok mu..? Okuyoruz..:)
Vakit=Cumhuriyet
Buyurun size hakaret..
Benim değer verdğim gazeteyi,islam düşmanı,değer ve fikirleirmize hakaret eden bir gazete ile eşdeğerde görüp birde bunu belirtmeniz edepsizliktir..
Vakit'i dedeler okuyor diyerek ayrıca yaşlılara hakaret ediyor olmanız edepsizliktir..
Üstüne birde yaşlılarımızla ve Vakit'i okuyan diğer kardeşlerimizi holiganlarla aynı kefeye koymanız edepsizliktir.. Demek son cümlenizdeki tabirle yaşlılar ve holiganlar aynı dili kullandığı için Vakit gazetesi her iki tarafın kalbini okşuyor.. Bakın nede edepli yorumlar bunlar.. Alkışlayalım(!)
İslamiyete tıpkı diğer adi yayın organlarının tabiriyle yakışıksız benzetmeler kullanmanız(radikal islami kesim) edepsizliktir..
Ve.. Bütün bunları hala ısrarla savunup pişkin pişkin cevaplarla suçunuzu bastırmaya çalışmanız ayrı bir edepsizliktir..
Burada dileyen düşüncesini belirtebilir..Ama edebiyle..Haddini aşmadan..Kendi değerlerini savunup,başka değerleri küçümsemeden..Siz bunu yaptınız..Kendi değerinizi korumaya çabalarken bizim değer verdiklerimize ifitra edip hakaretler yağdırdınız..Bütün bunlardan sonra sizden özür dileme erdemini zaten beklemiyorum..Baksanıza, suç işliyorsunuz..Pişman değilim diyorsunuz.. (fark yok) :olmaz:
Ben size düşüncenizden dolayı değil,düşünceleirnizi ifade ediş şeklinizden dolayı ''hakettiğiniz'' cümleleri kullandım..Herkesin içerisinde kendi değerini savunan ama başka değerlere ağzına geleni sayan edepsizdir..
Benim makamım yok, burada hepimiz aynı sorumluluğu paylaşıyoruz..Asıl siz, sizlerle aynı fikirde olmayan üyelerimize yaptığınız bu çirkin yorumlardan ötürü bulunduğunuz konuma değil hiç bir AK Parti'li gence yakışmıyorsunuz..!! Özür dilemek bir erdemdir..Biz üslubumuzdan dolayı,yorumlarımızdan dolayı hangi kardeşimizi ''haksız yere'' kırmış isek özrümüzü paşa paşa dileriz..Sizden ise özür beklemek hata olur..Çünkü bu hakaretlerinizden dolayı, kendi adınıza özür beklemenizde ayrı bir edepsizliktir zaten..;;)
Özgür Çağrı
05-11-2009, 00:12
Radikal İslam diye kastettiğim kesim (...)
Dik durmayı öğren biraz Vakit oku..
Eksikleri belli oluyor. :evet:
Koç zoruna mı gitti?
Vakit'i okuyanlar "YAŞLI DEDELER" derken edep nerelerdeydi hı?
"SALDIR KOÇUM SALDIR" ;;)
Ektiğini biçersin öyle.
Herkes senin absürd fikrini kabullenmez kor öyle lafı.
Sonra "saygı ayakları"na yatarsın.
Sabit fikirliyim tabi, değerlerimizi 3-5 mağrur bozuntusuna ezdirecek değiliz.
"1 kişi de kalsam" değil; zaten teksin. ;;)
Doğrunun da "sadece sana göre doğru olduğunu" bil böyle.
Ve her söylenenin doğru olmayacağını bil.
SENİN LAFLARINA SUSACAK OLSAYDIM BURADA MUHALİF PESPAYELERİN YORUMLARINA DA SUSARDIM.
Saygı göstermesini HERKES ÖĞRENECEK.
Sonra saygı bekler.
Don Kişot var karşımızda sayın seyirciler.
Radikal islam da düzeltme yaptım Yanlış tabir ama radikal derken İslamı bölme amaçlı değil bazı kişileri anlatmaya çalıştım. Dik duruyorum Elhamdülillah .
Vakiti yaşlı dedeler okuyor dedim evet :güzel: Yaşlı dedeler denilince senin aklına kötü kimselermi geliyor hoca :olmaz:
Yaşlı dedeler atalarımızdır Allah beni korusun asla onları küçük gördüğümden böyle bir nitelendirme yapmadım
Evet sabit fikirlisin . Sana saygım olmasa bende senin kullandıgın dilden konuşurdum . Ne yazıkki 2 kelam yazsamda gerisi gelmiyor bırak furkan diyorum niye durup dururken kalp kırıyorsunki ???
Ben saygısızlık yapmadım hakaret etmedim ama siz benim düşünceme saygısızlık yaptınız bana hakaret ettiniz . Öyle bir linç edasıyla saldırıyorsunuzki Sanki linç edince doğruluğunuz ispatlanacak
Evet ben don kişotum evet unutma hoca ben senin küçük görmenle küçülmem
Allahın izni ile Sövene sövmedim ağzımı tutmaya ve insana insanca yaklaşmaya çalıştım
Benim bir habere yaptıgım sade bir yorumu ''Bende yüzüne tükürülecek adam arıyordum diye silen adamada hakkımı helal ediyorum . Yazdığım sade bir yorumdu o kendini teselli etmek için bir hışımla güzel olmayan bir sebeple silmiş . Benden yana sorun yok forumdakilere ayıp oldu sadece
http://www.akpartiforum.com/vakitten-hafizalardan-silinmeyen-habercilik-basarilari-t99794.html?t=99794
Allaha emanet olun .. Hayırlı Geceler ..
Özgür Çağrı
05-11-2009, 00:24
Vakit saldırgan yayın değil,hak edenlere hak edilen cevabı veren bir yayın yapıyor..Ve aynı kefeye koyduğunuz bu adi gazete gibi ''iftiracı,yalancı'' bir politika izlemiyor..Haddinizi aşş_mayın..;1
Bakın konudaki yorumları nasılda kendinize göre yorumluyorsunuz..
Yaranız varsa söylenen cümlelerden gocunursunuz.. Vakit'i saldırganlıkla itham edip,hanzoluk imalarında bulunanların yaptığı ''okumayanları uyarırırm!!'' düşüncesine karşılık verdiğim en güzel cevaptır..Arkasındayım..;;)
Benim değer verdiklerime fütursuzca hakaretler yağdıran,iftiralar edenlere hadsizde denilir edepsizde.. Bu edepsizliğin edepli bir özrü yada bahanesi varsa dinliyoruz.. Yoksa sözlerimiz aynı şekilde size iadedir..;;)
Niye uyarıyorsunuz..Ha elinden almışsınız ha sinsice sanki hainmiş,düşman bir gazeteymiş gibi''uyardınız'' Fark göremiyorum..Sizin birilernin fikirlerine,okuma özgürlüğüne müdahale etmek gibi bir yetkiniz yok.. Ben işime gelirse Vakit'te okurum,Zaman'da Hürriyet'te..Bunları okumak o gazetelerde aynı fikirde olduğum manasına mı geliyor..? Size ne..?
Yalan efendim..Buyurun bir diğer yormunuzdaki sözlerinize bakalım..;)
Bakın bu sözler size ait..Herkes görsün kim çarpıtmış..?
Hem kendi izlenimleirmiz aktardım diyorsunuz hemde ''bu açık herkes söylüyor'' diyorsunuz..Hangi k@rfez doğruyu söylüyor acaba..?
Hadi diyelim genelde dedeler okur..(yaşlılardan dedelere geçtik) O dedeler holigan mı..? Hangi hakla onları ''holiganlarla'' aynı kefeye koyuyorsunuz..? Saygısızlığınızı örtbas etmeye çalışmayın bence..Herşey ortadadır..! Gazetelerin okunma oranlarını yaşla ilşkilendirmek hangi akla hizmet..
Bakalım hakaret var mı yok mu..? Okuyoruz..:)
Buyurun size hakaret..
Benim değer verdğim gazeteyi,islam düşmanı,değer ve fikirleirmize hakaret eden bir gazete ile eşdeğerde görüp birde bunu belirtmeniz edepsizliktir..
Vakit'i dedeler okuyor diyerek ayrıca yaşlılara hakaret ediyor olmanız edepsizliktir..
Üstüne birde yaşlılarımızla ve Vakit'i okuyan diğer kardeşlerimizi holiganlarla aynı kefeye koymanız edepsizliktir.. Demek son cümlenizdeki tabirle yaşlılar ve holiganlar aynı dili kullandığı için Vakit gazetesi her iki tarafın kalbini okşuyor.. Bakın nede edepli yorumlar bunlar.. Alkışlayalım(!)
İslamiyete tıpkı diğer adi yayın organlarının tabiriyle yakışıksız benzetmeler kullanmanız(radikal islami kesim) edepsizliktir..
Ve.. Bütün bunları hala ısrarla savunup pişkin pişkin cevaplarla suçunuzu bastırmaya çalışmanız ayrı bir edepsizliktir..
Burada dileyen düşüncesini belirtebilir..Ama edebiyle..Haddini aşmadan..Kendi değerlerini savunup,başka değerleri küçümsemeden..Siz bunu yaptınız..Kendi değerinizi korumaya çabalarken bizim değer verdiklerimize ifitra edip hakaretler yağdırdınız..Bütün bunlardan sonra sizden özür dileme erdemini zaten beklemiyorum..Baksanıza, suç işliyorsunuz..Pişman değilim diyorsunuz.. (fark yok) :olmaz:
Ben size düşüncenizden dolayı değil,düşünceleirnizi ifade ediş şeklinizden dolayı ''hakettiğiniz'' cümleleri kullandım..Herkesin içerisinde kendi değerini savunan ama başka değerlere ağzına geleni sayan edepsizdir..
Benim makamım yok, burada hepimiz aynı sorumluluğu paylaşıyoruz..Asıl siz, sizlerle aynı fikirde olmayan üyelerimize yaptığınız bu çirkin yorumlardan ötürü bulunduğunuz konuma değil hiç bir AK Parti'li gence yakışmıyorsunuz..!! Özür dilemek bir erdemdir..Biz üslubumuzdan dolayı,yorumlarımızdan dolayı hangi kardeşimizi ''haksız yere'' kırmış isek özrümüzü paşa paşa dileriz..Sizden ise özür beklemek hata olur..Çünkü bu hakaretlerinizden dolayı, kendi adınıza özür beklemenizde ayrı bir edepsizliktir zaten..;;)
Selamunaleykum
ettiğiniz laflar hoş değildi . Ben düşündüğünüz gibi hakaret etmek maksadıyla kullanmadım
Beni edepsizlikle itham ettiğiniz düşüncelerime geleyim
Vakit = Cumhuriyet evet bunu yazdım o ara arkadaşım çağırdı ona baktım derken uslub bakımından yazmayı unutmuşum ister inanın ister inanmayın böyle . Uslup bakımından cumhuriyette vakitte hoşgörüsüz saldırgan bir yayın politikası izliyor . Siyasi düşünceler ap ayrıdır orasını bilemem
Yaşlılara saygısızlık yapmışım :hmm Gözünüzü seveyim çarpıtmayın . Ben yaşlı dedeler okuyor derken maksatlı ve onları küçük görmek için söylemedim . Sadece okuyorlar dedim şimdi onların yanında milli görüş holiganlarıda okuyor meçhulde farukarslanda okuyor
Şimdi holiganlar vakit okuyor derken ben bu kişileri holiganmı yaptım :olmaz: Hayır sadece holiganlarda okuyor dedim
Nasıl ben milliyet okurken en azılı kemalistte okuyorsa şimdi ben azılı kemalist miyim . ???
yanlış anlamışsınız yaşlılara saygım sonsuz . Atama sövecek kadar alçalmış birisi değilim :olmaz:
Edebiyle haddini aşmadan demişsiniz ! ben hakaret etmedim kötü söz söylemedim
http://www.akpartiforum.com/vakitten-hafizalardan-silinmeyen-habercilik-basarilari-t99794.html?t=99794
Ama şu linkte farukarslanın benim mesajımı silerken kullandığı nedene göz yumanlar edepsizdirler !
Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim . Kalbi kırılan insanlar varsa affetsinler kardeşlerini . Benden yana bana hakaret edenede etmeyenede hakkım helaldir. 17 Mayıs Pazar günü inönüde buluşmak dileği ile
Hayırlı geceler ..
Duygu'Seli~
05-11-2009, 00:24
Vakit i yaşlı dedeler okur diye başlıyorsun,holiganlarla onları aynı kefeye koyuyorsun,cümlenin sonunda ''Çünkü vakit kullandığı dil ile onların kalbini okşuyor !'' diye bitiriyorsun..
Resmen holiganlar ile yaşlıların aynı dili konuştuğunu vakitinde buna çok güzel hizmet ettiğini savunuyorsun..
Sonrada ''Yaşlı dedeler atalarımızdır Allah beni korusun asla onları küçük gördüğümden böyle bir nitelendirme yapmadım'' diyip kıvırıyorsun.. Madem öyle ne diye bir önceki yorumunda ''yaşlılar ile holiganların'' aynı dili kullandığını ifade ediyorsun ..Haa hacı..:)
Aslında sadece şu yukarıdaki kıvırman bile yaptığın yanlışın savunulacak bir tarafı olmadığını gösterir..Ki sen hala bunda ısrar ediyorsun..Buda ayrı bir edepsizliktir..;;)
Yalan,kıvırma,çarpıtma ortada..
Bunları zaten her okuyan kardeşimiz görecektir..O nedenle aynı uzunlukta cümleler yazıp,okuyanların kafalarını karıştırmak yersiz olur..
Allah sizi ıslah etsin..
Sizede hayırlı geceler efendim..
Umarım kıvırdığınız yalanlardan ve attığınız iftiralardan ötürü vicdanınız sizi rahatsız eder..Uyuyamazsınız..!!
mehmetakif24
05-11-2009, 00:36
yahu daha geçen gün zaman gazetesindeki coca-cola reklamını tam sayfa olarak görmedikmi. Neyi savunuyosunuz. O reklamdan sonra benim için ha milliyet ha zaman. Bedava verseler almam. O reklama kadar evimize 1 vakit 1 zaman gazetesi gelirdi. Ogünden sora 1 vakit gazetesi geliyor.
Necip Fazıl
05-11-2009, 00:38
yahu daha geçen gün zaman gazetesindeki coca-cola reklamını tam sayfa olarak görmedikmi. Neyi savunuyosunuz. O reklamdan sonra benim için ha milliyet ha zaman. Bedava verseler almam. O reklama kadar evimize 1 vakit 1 zaman gazetesi gelirdi. Ogünden sora 1 vakit gazetesi geliyor.
Başka söze gerek yok sanırım... :saygılar:
FarukARSLAN.
05-11-2009, 00:39
Radikal İslam'da yanlış tabir mi kullandın? Onu itiraf mı etttin?
Yoka onu İZAH mı ettin?
YANLIŞ TABİR KULLANDIĞINI BURADA SÖYLEMEDİN DİKKATİNİ ÇEKERİM.
--
Vakiti yaşlı dedeler okuyor dedim evet :güzel: Yaşlı dedeler denilince senin aklına kötü kimselermi geliyor hoca :olmaz:
Bizde YAŞLI DEDELERİN OKUMADIĞINI KANITLAYIP (orayı görmedin tabi İŞİNE GELMEDİ) KOÇ dedik..
"Koç deyince aklına senin kötü kötü şeyler mi geliyor HOCA :olmaz:"
--
Evet sabit fikirlisin . Sana saygım olmasa bende senin kullandıgın dilden konuşurdum . Ne yazıkki 2 kelam yazsamda gerisi gelmiyor bırak furkan diyorum niye durup dururken kalp kırıyorsunki ???
Absürd fikirli değilim. Ondan iyidir.
Bize saygın olsa idi değerlerimize SALDIRMAZDIN.
Sen SALDIRININ ne olduğunu bile bilmiyorsun..
"Normal yorum" sanıyorsun..
Sinsilik de yapma!
Ben saygısızlık yapmadım hakaret etmedim ama siz benim düşünceme saygısızlık yaptınız bana hakaret ettiniz . Öyle bir linç edasıyla saldırıyorsunuzki Sanki linç edince doğruluğunuz ispatlanacak
Saygısızlık ediyorsun.
Git nasıl edildiğini öğren öyle gel.
Bi oluşumu beğenmesen bile adam gibi eleştirmeyi öğren öyle gel.
Saygısızlığın ne olduğunu anla öyle...
Linç de etmiyoruz DOĞRUMUZU SAVUNUYORUZ..
Doğruluğumuz ispatlansın diye değil; doğrumuz zaten aşikar.
TEK OLAN BİZ DEĞİLİZ DİKKATİNİ ÇEKEYİM.
Sen terbiyesizliğin alasını yapıyorsun diye "sertçe TENKİD"ediliyorsun.
Anladın mı?
Okşana okşana tenkid edilmeyi mi bekledin yoksa saygısızlığına karşı?
Evet ben don kişotum evet unutma hoca ben senin küçük görmenle küçülmem
Don Kişot'luk KÜÇÜK GÖRÜLENE denmez bunu da öğren gel.
Allahın izni ile Sövene sövmedim ağzımı tutmaya ve insana insanca yaklaşmaya çalıştım
Arkadaş YEL DEĞİRMENLERİNE saldırken pek haşin.. Ama cevap alınca kuzu..
Şimdi de SÖVEN OLDUK EMİ?..
Ayıp ayıp..
Zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsun "edepcilik"le ama sökmez.
EDEBİNİ BİLMEDİĞİNCE DE SÖKMEYECEK.
Benim bir habere yaptıgım sade bir yorumu ''Bende yüzüne tükürülecek adam arıyordum diye silen adamada hakkımı helal ediyorum . Yazdığım sade bir yorumdu o kendini teselli etmek için bir hışımla güzel olmayan bir sebeple silmiş . Benden yana sorun yok forumdakilere ayıp oldu sadece
Sen bu kadarsın işte.
UTANMAZ ARLANMAZ...
SEN "İMA" EDERKEN İYİ DEĞİL Mİ?
İMA ETTİĞİN SİLİNEN YORUMUNA BAK: BEN BU YORUMA TÜKÜRÜM DE SİLERİMDE ÇOCUK!
İyiki Türkiyemde bunlar azgın bir azınlık ;)
Ya çoğunluk olsalardı ???
Şükür yarabbi Şükürler Olsun ..:gül:
İma ne?
Vakit azgın bi azınlık emi?
Ya çoğunluk olsalardı emi..
AYIP...
YUMUŞAKBAŞLI AYAKLARINA YATMA YATMA!
O SOKTUĞUN LAFI SANA ÖYLE İADE EDERİZ.
ZORUNA GİTTİYSE GELİP MİLLETE CAZGIRLANIP "TRİBÜNLERE OYNAMA".
TAMAM MI KOÇ?
Sende Allah'a emanet ol.
Dediğim gibi, Vakit'i 3-5 densize yedirecek, ağzına sakız yaptıracak değiliz.
Edebiyle gelmeyen esefiyle gider.
Sonra da edepcilik taslar!
Tasla KOÇ tasla..
Necip Fazıl
05-11-2009, 00:42
K@RFEZ (K@RFEZ) kardeşim sence ben yaşlımıyım?... ???
Özgür Çağrı
05-11-2009, 00:43
Yahu ben orada baz istasyonunun üstüne Atatürk posteri asanlara dedim lafımda
Allah aşkına niye böyle yapıyorsun
Tövbe Tövbe
FarukARSLAN.
05-11-2009, 00:49
(http://www.akpartiforum.com/vakitten-hafizalardan-silinmeyen-habercilik-basarilari-t99794.html?t=99794)http://www.akpartiforum.com/vakitten...4.html?t=99794 (http://www.akpartiforum.com/vakitten-hafizalardan-silinmeyen-habercilik-basarilari-t99794.html?t=99794)
Ama şu linkte farukarslanın benim mesajımı silerken kullandığı nedene göz yumanlar edepsizdirler !
Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim . Kalbi kırılan insanlar varsa affetsinler kardeşlerini . Benden yana bana hakaret edenede etmeyenede hakkım helaldir. 17 Mayıs Pazar günü inönüde buluşmak dileği ile
Hayırlı geceler .. (http://www.akpartiforum.com/vakitten-hafizalardan-silinmeyen-habercilik-basarilari-t99794.html?t=99794)
Tribünlere bu kaçıncı oynayışın?
İyiki Türkiyemde bunlar azgın bir azınlık ;)
Ya çoğunluk olsalardı ???
Şükür yarabbi Şükürler Olsun ..:gül:
Bu sözlerle laf sokmaya çalışıyorsun Vakit'e.. Sana her şey mübah mı densiz herif?
Dingonun ahırı mı burası?
Azgın azınlık dediği kesime bak..
Eşekçi başı mıyım ben?
Silerim mesajını da.
Geçen seger silip "Hakaret içeren mesajalr silinir" dediğimde ağlayıp sızlamıştın niye mesajımı sildi diye.
ŞİMDİ YÜZÜNE TÜKÜRDÜK YİNE ZORUNA GİTTİ.
ADAM OL ADAM.
Özgür Çağrı
05-11-2009, 00:51
Anlamıyormusun ?? O mesajımda azgın azınlık dediklerim baz istasyonunun önüne Atatürk posterleri çekenlerdi ..
Hala hakaret Hala hakaret :olmaz:
FarukARSLAN.
05-11-2009, 00:51
Yahu ben orada baz istasyonunun üstüne Atatürk posteri asanlara dedim lafımda
Allah aşkına niye böyle yapıyorsun
Tövbe Tövbe
Baz İstasyonuna dedin demek..
Baz istasyonuna..
Masonluk diye bi konuda geeçn bi Azgın Azınlık lafımda da "Evet az ama azgn azınlıklar" lafında da masonları kast ettin değil mi???
Ben yazana kadar değil ama ben yazıdktan sonra...
Hı?
KIVIR BE..
Kıvır kıvır...
Pay çıkar belki kıvır.
Yazık..
Özgür Çağrı
05-11-2009, 00:54
Ya Anlamıyormusun sen asıl kıvırma Allah Allah
Diyorumki Baz istasyonunun önüne Atatürk posteri çeken çakallar azgın azınlıklar . Atatürkçü geçinenlere dedim
sende haddini aşıp mesajı sildin
Özür dileyeceğine kıvırma diyorsun
YAZIK !
Özgür Çağrı
05-11-2009, 00:57
Ayrıca o masonlarla ilgili mesajımdada bizim azınlıklar azgın dedim
Yani Türkiyedeki masonlara dedim
bu kadar yanlış anlayacağına ihtimal vermiyorum . eğer yanlış anladıysan yuh artık ! bir şey diyemem
açıkçası konuyla ilgili tek kelime diyecek mecalim kalmadı
ama yazmalıyımmm....
bir kavga bu kırıcılık niye.. derdimiz ne bu kadar Allah Aşkına
körfez burada en büyük yanlışı da yapmış olsa... uyarırım dediyse yaşlı dedeler vs dediyse ... ne oldu yani.. değdimi bu kadar kalp kırmaya
muhalefet gözlemciler gördüyse ki ... hiçte hoş olmadı... birbirimize düştüğümüzü görmek onları güçlendirmekten başka ne işe yarıyor ki
körfez burda ne amaçla bulunduğu ve konumu ortada olduğundan biliyoruz ki düşman değil bize....
biraz anlayış ve saygı olsun ona ve onun gibi düşünenlere...
ve tabii ki aynı şekilde sizlere de ....
VE DİYORUM Kİ
BU KALİTELİ ORTAMA BÖYLE GEREKSİZ VE KIRICI TARTIŞMALARI/KAVGALARI
YAKIŞTIRMIYORUM... İNANILMAZ ÜZGÜNÜM ŞUAN :(
FarukARSLAN.
05-11-2009, 01:10
açıkçası konuyla ilgili tek kelime diyecek mecalim kalmadı
ama yazmalıyımmm....
bir kavga bu kırıcılık niye.. derdimiz ne bu kadar Allah Aşkına
körfez burada en büyük yanlışı da yapmış olsa... uyarırım dediyse yaşlı dedeler vs dediyse ... ne oldu yani.. değdimi bu kadar kalp kırmaya
muhalefet gözlemciler gördüyse ki ... hiçte hoş olmadı... birbirimize düştüğümüzü görmek onları güçlendirmekten başka ne işe yarıyor ki
körfez burda ne amaçla bulunduğu ve konumu ortada olduğundan biliyoruz ki düşman değil bize....
biraz anlayış ve saygı olsun ona ve onun gibi düşünenlere...
ve tabii ki aynı şekilde sizlere de ....
VE DİYORUM Kİ
BU KALİTELİ ORTAMA BÖYLE GEREKSİZ VE KIRICI TARTIŞMALARI/KAVGALARI
YAKIŞTIRMIYORUM... İNANILMAZ ÜZGÜNÜM ŞUAN :(
Bu kişi Vakit'e ilk kez saldırmıyor hanımefendi. Bu bir.
Konudaki ilk yorumlarına ses bile çıkarmadım şahsen. Bu iki.
İşi ileri götürünce yine bir şey demedim "edepsizlik etmeyip yöneticiliğinin ağırlığını bilip öyle yorum yapmasını" söyledim. Sırf böyle tatsızlıklar olmasın diye bu da üç.
3...
biraz anlayış ve saygı olsun ona ve onun gibi düşünenlere
...
3 kere yedik yuttuk. Saygımız da oldu ona ve onun gibilere...
Onun bizlere düşman olmadığını bildiğimiz için(değil) ve konumundan ötürü cevap vermekten sakındık.
Düşmanlık da yaptı resmen.
Cumhuriyet Gazetesi tüm değerlerimize mukaddesatımıza düşman değil mi?
Öyle.
Adam Cumhuriyetle Vakiti bir tutuyorsa HOP DEDİK!
BİZİMDE DEĞERLERİMİZ VAR DEĞİL Mİ?
MİLLET GELSİN EZSİN VURSUN KIRSIN OLUR MU?
İyi niyetle yorum yaptım diyor bıraksak 10 defa yorum yazacak alçakça..
Duyguseli demişti ya;
açıklama için teşekkür ederim :)
ama ben yinede son olarak diyorum ki
SEBEP HER NE OLURSA OLSUN BU KADAR KIRICI OLMAYALIM... :)
Bu konuyu açarken içimizde korfez gibi bi şahsın olduğunu bilmiyordum...
e şimdi kendi kendime iyiki açmışım diyorum....şahsı tanıdık hiç değilse...
özellikle Farukaslan abime teş. ediyorum gazetemizi ve okurlarını çok güzel savunduğu için...
şimdi sen burdada savunmaya geçiceksin hakaret vari konuşma diyeceksin sen hariç herkesten özür diliyorum.....
Forumumuzdaki ilgili kişilerede senin o makama yakışmadığını bildirmek isterim.....
senin gibi bir şahsa diyecek fazla lafım yok hakikaten içinde azda olsa adamlık şuuru varsa bari durduğun makamdan istifamı ediyorsun gerimi çekiliyorsun bişeyler yap. çünkü bi üstümde senin gibi bir şahsın olması damarlarımdaki kanı çekiyor....
Buraya yeni gelen arkadaşların senin gibi bölüm başkanıyla tanışmasını ve hatta sana güvenip seni dinlemelerini ben kaldıramam yarınlarımızı senin gibi bi adama teslim etmek istemem...
var gerisini sen düşün......
Necip Fazıl
05-11-2009, 02:09
http://www.akpartiforum.com/tezg-hlari-gormek-ve-bozmak-icin-vakit-okuyun-hasan-karakaya-vakit-t102280.html?t=102280 (http://www.akpartiforum.com/tezg-hlari-gormek-ve-bozmak-icin-vakit-okuyun-hasan-karakaya-vakit-t102280.html?t=102280)
Vakit yazarı sanki bizi duymuş gibi bugün kü yazısında Vakit okumanın sadece bir tane nedenini yazmış... :)
Anlayanına... ;;)
FarukARSLAN.
05-11-2009, 02:15
http://www.akpartiforum.com/tezg-hlari-gormek-ve-bozmak-icin-vakit-okuyun-hasan-karakaya-vakit-t102280.html?t=102280 (http://www.akpartiforum.com/tezg-hlari-gormek-ve-bozmak-icin-vakit-okuyun-hasan-karakaya-vakit-t102280.html?t=102280)
Vakit yazarı sanki bizi duymuş gibi bugün kü yazısında Vakit okumanın sadece bir tane nedenini yazmış... :)
Anlayanına... ;;)
Geçen yine böyle bi tartışmamız olmuştu..
Ondna bi gün sonra aynı böyle Hasan Karakaya'nın yazısı vardı..
Şaşırmıştım.. (:
Üstad biliyor sözlerinin yerini ve zamanını beh..
Arkadaşlar başka partilerden üye olup ortam bozmaya gelenler varya şimdi biri gelse su halimize baksa ne kadar mutlu olur biliyomusunuz? Biz kendi partimizin kendi forumunda böyle olursak elimize ne geçecekki? Bölüm sorumlusu arkadaşlar yönetici sıfatı size biraz resmi olmayı zorunlu kılmazmı.Vakit - Zaman ikiside sağ gazete + larıda var - leride ama bu +/- leri bu kadar hararetli tartışmanın bize ne kazandırdığını merak ediyorum keşke biraz daha ılımlı alttan alıcı tartışsaydınız be kardeşim.Bence bu konu silinmeli ve herkes kardeş olduğunu hatırlamalı böyle bir tartışma ortamının forumuzda kalması iyi sonuçlar doğurmuyacağına inanıyorum.Allaha emanet olun.
Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol
Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol
(Mevlana)
Üstadın dediği gibi; Bir gençlik, bir gençlik, bir gençlik...
Ne oluyor bu gençliğe de ortada kalmış onca sahiplenecek değer varken, savundukları gazete için kalp kırıyorlar hatta ileri gidip birbirlerine haklarını helal etmiyorlar... Hak helal etmemek bu kadar basit mi?...
Sizce değer mi?
Parti kardeşliğini geç, hepimiz müslümanız Elhamdülillah. Bi gazete için kalp kırıyorsunuz.
Vakit... Zaman... Yeni Şafak... Üç gazeteye de aboneyim. Hepsini de okurum. Hepsinin savunduğu değerler hemen hemen aynı. Aralarında ki tek fark hitap şekli. Vakit, sert bir dille gerçekleri ortaya koyarken; Zaman, ılımlı bir şekilde yorumluyor haberleri. Yeni şafak ise ikisinin ortasında kalmış bir gazete.
Şimdi, burada soran arkadaşlara soruyorum; Ben vakit okudum diye Holigan ya da radikal İslamcı mı oldum? Ya da Zaman okudum diye ılımlı islam'ın savunucusu mu oldum?
...
mehmetakif24
05-11-2009, 12:13
Sevgili Mehmet kardeşim bir gün yayınlanan reklam için normal bir tavır içinde olmadığınızı ifade etmek isterim . Elbette alıp almama size aittir yalnız bu denli adalet li iseniz evdeki israil Ve ABD menşeeli malzemeleride lütfen dışarı atın yapabilirmisiniz yada coca cola içen bir çok arkadaşınız ile irtibatınızı kesin , bumudur mantık ve tavır lütfen ufuk nazarında sabit kalalım sevgiler .
Kardeşim Evdeki aletlerde japon ürünlerini tercih ediyorum. Yanımda coca cola içebilen arkadaşım da yok. Özellikle bu konulardada çok hassas bir yapım vardır. Ülkemiz bu ürünlere boykot uygulayamayacağından halk olarak boykot etmemiz gerekirken bir kardeş olarak gördüğüm ZAMAN gazetesi boykot edilmeyi fazlasıyla hak etti. Kimseyi boykot konusunda zorlamam gerçeği gösteririm gerisi görebilme ve kavrayabilme yeteneğine kalmıştır.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.