fatih kısaparmak balon baskılı balon Ak partiye bir gönül vereni olarak serzenişimdir.. - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ak partiye bir gönül vereni olarak serzenişimdir..

El Emin
02-15-2012, 12:54
Konularda parça parça eleştirmek yerine böyle bir konuda eleştirmek seveni olmamdan ötürü beni üzen durumları belirtmek istiyorum ..

Öncelikle başbakanımıza mevladan acil şifalar vermesini ve başımızdan eksik etmemesini niyaz ediyorum..

Son gelinen durumda milletvekilleri maaşı uçtu gitti ve meclisimiz ilk defa bu kadar güllük gülistanlıktı ne hikmetse bayramda bile yan yana duramayanlar yan yana ve bir birlerine destekçi oldular orası başlı başına trajik..Tamam yapıldı eyvallah ama kaç milletvekili hakkını veriyor? Bu partiden 7-8 isimi çıkardığımız vakit bu partinin bana chpden bile farkını kim nasıl gösterebilir ? Milletvekilleri oraya sadece el kaldırmaya gelsin diye mi parti tarafından belirleniyorlar ? Onları geçtim asgari ücret neden böyle yerlerde ? emekli maaşları neden yerde? Bakanlar,Milletvekilleri çocuklarına fabrikalar kuruyor peki bu milletin hakkı değil midir ?-şahsen zerre hakkım varsa helal etmiyorum hakkını verenler zaten hak etmiş oluyorlar-. Mesele m.vekili çocuğu diye birşeye sahip olamaz mantığı değil neden m.vekili olduktan ve m.vekilden gelen destekle olduğu .

Ak parti neden üç dönemdir bir anayasa yapmaktan aciz? neden kaplumbağalara nispet yapıyor ? Bu millet yeni anayasa hayaliyle oy verip durdu faraza yapılmazsa bunu ne halk unutacaktır nede tarih.

Ak parti kurulduğundan beri söylediğimi hatırlıyorum akıncılara yada ülkücü ocaklarına benzer-tabi şeklen- bir oluşum şart.Çünkü bilinçli gençlik şart.Bir nesil yetiştirmedik alın şuan yerel yönetimlerden m.vekillerine kadar hepsi sadece çıkarcı bu partinin anaptan ne farkı olacak ?-ki böyle giderse olmayacak- Bu saatten sonra öyle bir adım gelse bile makamı alan dünyacılar aldı bile ki oluşturulsa bile bu sefer parti içi ergenekoncularla çarpışılacak.Ve chp mhp gençliği bile tarihini ne olduğunu biliyorken bizimkiler sadece anadan görme ak parti sorsan iki bakan adı bilmez.

Bu sevdiğimden ve partinin geleceği adına korktuğumdan yaptığım bir eleştiridir..
Umarım korkularım boşa çıkar..
Ve umarım gerçekten SOSYAL ,HUKUK VE BİR DEMOKRASİ devleti oluruz..
Umarım Bu millet artık yerlerde sürünmekten kurtulur..
Bir yerde hukukun olabilmesi asayişin olabilmesi,sağlıklı insanların olabilmesinin tek yoludur.

Cihannur
02-15-2012, 15:32
Onları geçtim asgari ücret neden böyle yerlerde ? emekli maaşları neden yerde?

Ak parti neden üç dönemdir bir anayasa yapmaktan aciz? neden kaplumbağalara nispet yapıyor ? Bu millet yeni anayasa hayaliyle oy verip durdu faraza yapılmazsa bunu ne halk unutacaktır nede tarih.

Türkiye'nin nereden nereye geldiğine dair bir iki rakam vererek konuyu açıklığa kavuşturalım El Emin. AK Parti iktidara geldiğinde 2002 yılında Türkiye'nin Milli Geliri 230 Milyar $'dı. AK Parti iktidarında 2010 yılında Türkiye'nin Milli Geliri 730 Milyar $'lar seviyesine yükseldi. AK Parti iktidara geldiğinde Türkiye'de Kişi Başına Düşen Milli Gelir 3.492 $ iken 2010 yılında Kişi Başına Düşen Milli Gelir 10.079 $'a ulaştı. Yani 8-9 yılda hem ülkemizin Milli Geliri hem de halkımızın Kişi Başına Düşen Milli Geliri 3'e katlandı. AK Parti iktidarından önce fakirleştirilmiş olan ülkemiz ve milletimiz, AK Parti sayesinde orta gelirli bir ülke ve orta gelirli bir millet haline geldi Allah'a şükürler olsun.

AK Parti iktidarından önceki karanlık günleri, zulümleri, hastanelerde rehin kalınmaları da hatırlamalıyız. Türkiye iyi yoldadır merak etme.

Yeni Anayasa meselesine gelince... AK Parti, 2007 yılında 21 Ekim 2007'de yaptığı anayasal değişiklikle Cumhurbaşkanını Halkın Seçmesi uygulamasını gerçekleştirmiş ve 2010 yılında 12 Eylül 2010'da yapmış olduğu anayasal değişiklikle de bir dizi reforma imza atmıştır. AK Parti; sivil, demokratik, özgürlükçü bir anayasa yapmayı istemektedir; ama AK Parti'nin milletvekili sayısı tek başına anayasa yapmaya yetecek çoğunlukta değildir. AK Parti'nin 326 millletvekili vardır. Anayasa değişikliği yapabilmek için en az 330 milletvekilinin oyuna gerek vardır. Yeni anayasa üzerinde düşünürken bu hususu da göz önünde bulundurmak gerekir.

El Emin
02-15-2012, 16:32
İşçinin cebine giren çıkan aynı..
Hizmetler iyi tamam amenna asla yeterli değil..
Doğu Üç aşağı beş yukarı aynı..
Sonuçta refaranduma götürmek yeterli ki gayet yapılacak birşey..

Üniversitelere gelince..Okuyan çok ama kaç tanesi çıktığında iş buluyor..
Her ile üniversite dediler iyi bir halt mı yaptılar..
Artık diplomalı manav kasap yetişecek o kadar..
Zaten açık öğretim var facia..
Ben yırtınıyorum il dışında o kadar para harcayacağım ee 200 bin kişide aynı bölümü evinde okuyacak ve tüm haklarımız eşit olacak..Nasıl bir katliamdır..

Cihannur
02-15-2012, 19:35
İşçinin cebine giren çıkan aynı..
Hizmetler iyi tamam amenna asla yeterli değil..
Doğu Üç aşağı beş yukarı aynı..
Sonuçta refaranduma götürmek yeterli ki gayet yapılacak birşey..

Üniversitelere gelince..Okuyan çok ama kaç tanesi çıktığında iş buluyor..
Her ile üniversite dediler iyi bir halt mı yaptılar..
Artık diplomalı manav kasap yetişecek o kadar..
Zaten açık öğretim var facia..
Ben yırtınıyorum il dışında o kadar para harcayacağım ee 200 bin kişide aynı bölümü evinde okuyacak ve tüm haklarımız eşit olacak..Nasıl bir katliamdır..

AK Parti Forum'da Ekonomi bölümünde bugün paylaşmış olduğum iki haber şunlardır:

İşsizlik Oranı Azaldı (http://www.akpartiforum.com/issizlik-orani-azaldi-t160243.html?t=160243)
Ocak Bütçesi Rekor Kırdı (http://www.akpartiforum.com/ocak-butcesi-rekor-kirdi-t160244.html?t=160244)

Forumda Ekonomi bölümünde son zamanlarda paylaşılmış olan bazı haberler de şunlardır:

Tanrıverdi: Türkiye Bizimle Büyüdü (http://www.akpartiforum.com/tanriverdi-turkiye-bizimle-buyudu-t158618.html)
İhracatta Cumhuriyet Tarihi'nin Rekoru Kırıldı: 134,6 Milyar $ (http://www.akpartiforum.com/ihracatta-cumhuriyet-tarihinin-rekoru-kirildi-134-6-milyar-dolar-t158463.html)
İşsizlik 10 Yılın En Düşüğüne İndi: % 8,8 (http://www.akpartiforum.com/issizlik-10-yilin-en-dusugune-indi-8-8-t158085.html)
Yılmaz: El Açarken Yardım Eder Olduk (http://www.akpartiforum.com/yilmaz-el-acarken-yardim-eder-olduk-t157867.html?p=973411#post973411)

Her ilde üniversite kurulmuş olması AK Parti'nin Türkiye'ye yapmış olduğu büyük hizmetlerinden biridir. Gelişmiş ülke olmak istiyorsak nitelikli insan sayımızı mümkün olduğunca arttırmalıyız.

AK Parti'nin Doğu'ya da orada yaşamakta olan vatandaşlarımıza da çok hizmeti olmuştur. Türkiye'nin Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde sürmekte olan terör Doğu'nun gelişmesinin önündeki en büyük engeldir. Doğudaki Kürt vatandaşlarımız, oralarda yaşamakta olan Kürtçü vatandaşlarımızla konuşarak, Kürtçü vatandaşlarımızı bir kısmı terörist Kürtçü bir kısmı da terörizm destekçisi Kürtçü olmaktan kurtarıp kendi halinde Kürtçüler olmaya ikna edebilirler ve böylelikle Bölücü Terör Örgütü PKK (BTÖ) bitirilirse ondan sonra Doğu bugüne göre daha fazla gelişecektir inşaallah.

xfce
02-15-2012, 20:26
Türkiye'nin nereden nereye geldiğine dair bir iki rakam vererek konuyu açıklığa kavuşturalım El Emin. AK Parti iktidara geldiğinde 2002 yılında Türkiye'nin Milli Geliri 230 Milyar $'dı. AK Parti iktidarında 2010 yılında Türkiye'nin Milli Geliri 730 Milyar $'lar seviyesine yükseldi. AK Parti iktidara geldiğinde Türkiye'de Kişi Başına Düşen Milli Gelir 3.492 $ iken 2010 yılında Kişi Başına Düşen Milli Gelir 10.079 $'a ulaştı. Yani 8-9 yılda hem ülkemizin Milli Geliri hem de halkımızın Kişi Başına Düşen Milli Geliri 3'e katlandı. AK Parti iktidarından önce fakirleştirilmiş olan ülkemiz ve milletimiz, AK Parti sayesinde orta gelirli bir ülke ve orta gelirli bir millet haline geldi Allah'a şükürler olsun.

AK Parti iktidarından önceki karanlık günleri, zulümleri, hastanelerde rehin kalınmaları da hatırlamalıyız. Türkiye iyi yoldadır merak etme.

Yeni Anayasa meselesine gelince... AK Parti, 2007 yılında 21 Ekim 2007'de yaptığı anayasal değişiklikle Cumhurbaşkanını Halkın Seçmesi uygulamasını gerçekleştirmiş ve 2010 yılında 12 Eylül 2010'da yapmış olduğu anayasal değişiklikle de bir dizi reforma imza atmıştır. AK Parti; sivil, demokratik, özgürlükçü bir anayasa yapmayı istemektedir; ama AK Parti'nin milletvekili sayısı tek başına anayasa yapmaya yetecek çoğunlukta değildir. AK Parti'nin 326 millletvekili vardır. Anayasa değişikliği yapabilmek için en az 330 milletvekilinin oyuna gerek vardır. Yeni anayasa üzerinde düşünürken bu hususu da göz önünde bulundurmak gerekir.
milli gelir bu kadar arttıysa neden asgari ucret açlık sınırının altında

Mavera
02-15-2012, 20:54
ne o la üniversitede sakirtlerle degilde komunistlerle mi takiliyorsun :)

Özgür Çağrı
02-15-2012, 21:01

sorgulamadan eleştirmeden desteklememeyi kim öğretmişse Allah razı olsun :)
Muhammed en doğru olanı yapıyor . Aydın insan körü körüne biat edip at gözlüğü takıp takım tutar gibi parti tutmaz. Yeri geldiğinde eleştirmeyide sorgulamayıda bilir .

Cihannur
02-15-2012, 21:02
milli gelir bu kadar arttıysa neden asgari ucret açlık sınırının altında

Ne yani, Milli Gelirin 2002 yılında 230 Milyar $'lar civarında iken 2010 yılında 730 Milyar $'lar civarına yükseldiği gerçeğini mi reddediyorsun?

Özgür Çağrı
02-15-2012, 21:05
Ne yani, Milli Gelirin 2002 yılında 230 Milyar $'lar civarında iken 2010 yılında 730 Milyar $'lar civarına yükseldiği gerçeğini mi reddediyorsun?

Niye reddetsin abi
Asgari ücret neden hala açlık sınırının altında diye soruyor vatandaş ?

Fakirler fakir kalıp zenginler daha fazla zenginleşiyorsa bu adaletmidir ?

Mavera
Muhammed en doğru olanı yapıyor . Aydın insan körü körüne biat edip at gözlüğü takıp takım tutar gibi parti tutmaz. Yeri geldiğinde eleştirmeyide sorgulamayıda bilir .

yok sorgulamasina sorgulasin sorun yokda sonra senin gibi basimiza anarsist kesilmesin :).. biz onu okusun diye yolladik, gomunist olsun diye degil ;D

cartman
3.dönemden sonra elbette elestirecegimiz cok yönler olacaktır.Milletimizin en şanssız oldugu nokta bu millet icin calısacak bir muhalefetin olmamasıdır.Muhalefetin yeteneksizligi iktidar partisini de rayından cıkarabilmektedir.Bir tespitine özellikle katılıyorum ki o da şudur ak partinin gencligi bakan yigenlerine belediye baskanları cocuklarına emanet edildigi surece suursuz ve cıkarcı bir genclikten olusacaktır.Maveranın merakı da güzel ben de biraz koministlerle takıldıgını dusunuyorum :w:

Özgür Çağrı
02-15-2012, 21:09
yok sorgulamasina sorgulasin sorun yokda sonra senin gibi basimiza anarsist kesilmesin :).. biz onu okusun diye yolladik, gomunist olsun diye degil ;D

geçen vakıfta oturuyoruz abi konu sosyal adaletsizlikten açıldı dedim asgari ücret çok az patronlar mallarına mal katıyor işçilerin durumunda değişiklik olmuyor dedim.
Ordan abi dedi ne o len sosyalistmi oldun ;D

Sosyal adaletsizliği dile getirmek müslümanlar arasında artık sosyalistlik olarak görüldüğü için artık gomünist yaftalarına hiç üzülmüyorum bil hassa doğru düşündüğümü tekrar idrak ediyorum :)

Mavera
02-15-2012, 21:12
desene benim durum.. belki söylemisimdir benim babam eski imamdir, bende üniversiye basladiktan sonra, fikirlerim olgunlastiktan sonra bir ara babamlarla tartisiyoruz tabiki ben hak, adalet, sosyal hayat, esitlik dedim babam o karadeniz sivesiyle ne dese begenirsin " usagim biz seni okuyasin diye yolladik, gomunist olasin diye degil"..
o günden beri babamla siyasi muhabbete girmiyorum :D

Cihannur
02-15-2012, 21:15
Niye reddetsin abi
Asgari ücret neden hala açlık sınırının altında diye soruyor vatandaş ?

Fakirler fakir kalıp zenginler daha fazla zenginleşiyorsa bu adaletmidir ?

Milli Gelir bu kadar arttıysa neden asgari ücret açlık sınırının altında diye soruyor.

Şimdilerde 700 TL olan asgari ücret normal olarak en az 1.000 TL olmalı; ama onca yılın ekonomik sorunlarını anca bu kadar düzeltebildik 9 yılda. İlerideki yıllarda asgari ücretin alım gücü bugüne göre daha yüksek olacaktır inşaallah.

AK Parti iktidarında Milli Gelir ve Kişi Başına Düşen Milli Gelir 3'e katlandığı gibi, Milli Gelirden en çok payı alan ilk % 20'lik dilimdeki vatandaşlarımızın Milli Gelirden aldıkları pay azalmış, Milli Gelirden en az payı alan son % 20'lik dilimdeki vatandaşlarımızın Milli Gelirden aldıkları pay artmıştır.

xfce
02-15-2012, 21:37

hayır milli gelir artmış olabilir ekonomi buyumus olabilir ama buyuyen şirketlerde çalışan işçiler neden buyuyemedi ? neden açlık sınırı altında maaş alıyorlar neden milyonlarca insan yoksulluk sınırı altında maaş alıyor.? milli gelirdeki artış neden çalışanlara yansımadı
zaten kapitalizmde çalışanlar az alıcakki şirketler karlarına kar katsın.

El Emin
02-15-2012, 22:00

Her kesimle takılıyorum abi hiç bir görüşe karşı tavrım yok..
Komunistte arkadaşım ateistte :)
Yeri gelir onları haklı bulup desteklediğim noktalar olur.
Yeri gelir sağ güruhu haklı bulduğum noktalar olur.
Velhasıl kelam tek yapmaya çalıştığım islamı sınıfsal yapısıyla iktisadi yapısıyla içtimai hayatıyla mümkün mertebe öğrenmek ve yaşamak..
Sadece biraz daha eleştirel olmayı ve olaylara açıkçası direk pat küt yaklaşmamayı öğrendim..
Çünkü ne zaman körü körüne savunduysam veya direk eleştiriye geçtiysem farkettim ki hata yapmışım..
Ve körü körüne savunulacaksa bu sadece allahın ayeti resulunun yoludur..Siyasi parti güruh cenah veya cemiiyet değildir..

El Emin
02-15-2012, 22:03
Kahrolsun Monopolculer,Tröstler,Parababaları ...Kahrolsun Kapitalizm..
Yaşasın İslam ve İslamın ekonomik Sistemi..
Tekbir ! Allahu ekber ! :)

El Emin
02-15-2012, 22:07
Müthiş bir kitap şiddetle tavsiye ederim!
http://www.acilkitap.com/u/acilkitap/img/c/i/s/islam-kultur-enginligiyle-bizim-dunyamiz-iktisadi-mulahazalar20110623120751.jpg

xfce
02-15-2012, 22:24

Doğru söz nereden gelirse gelsin alınız.Söyleyene değil,söylenen "SÖZE" bakınız.
HZ. ALİ

Yıldırım
02-15-2012, 23:19
Kimse asgari ücret rakamlarını muhteşem bulamaz ama şua bir gerçek 2002'deki asgari ücret ile şuanki asgari ücretin alım gücü aynı değildir.Şuanki asgari ücretin alım gücü tabiki daha fazla.
Tabiki daha fazla olması kötü olmadığını göstermez.

onurcan
02-16-2012, 00:04
“Türkiye’de asgari ücret 2002 yılında 175 euro’ydu bürüt olarak, Şu anda ise 356 euro. Şu anda biz Polonya’dan, Çek Cumhuriyetinden, Slovakya’dan, Letonya’dan, Estonya’dan, Litvanya’dan, Macaristan’dan, Romanya’dan, Bulgaristan’dan liste böyle gidiyor, bu ülkelerin tamamından daha yüksek asgari ücret veriyoruz."

"Asgari ücreti ödeyen devlet değil, asgari ücretli devlette çalışan da yoktur, benim bildiğim kadarıyla. Asgari ücret özel sektörün ödediği bir ücrettir. Özel sektörde siz eğer ücretleri verimlilikle ilişkilendirmezseniz belki Türkiye değil fakat firmalar batar...

cartman
02-16-2012, 00:28
“Türkiye’de asgari ücret 2002 yılında 175 euro’ydu bürüt olarak, Şu anda ise 356 euro. Şu anda biz Polonya’dan, Çek Cumhuriyetinden, Slovakya’dan, Letonya’dan, Estonya’dan, Litvanya’dan, Macaristan’dan, Romanya’dan, Bulgaristan’dan liste böyle gidiyor, bu ülkelerin tamamından daha yüksek asgari ücret veriyoruz."

"Asgari ücreti ödeyen devlet değil, asgari ücretli devlette çalışan da yoktur, benim bildiğim kadarıyla. Asgari ücret özel sektörün ödediği bir ücrettir. Özel sektörde siz eğer ücretleri verimlilikle ilişkilendirmezseniz belki Türkiye değil fakat firmalar batar...

Bu örneginizde bu ulkelerden asgari ucret yuksek olabilir ama acıkcası vergilerimiz de onlardan aşağı kalacagını hic sanmıyorum..

BeldeiTAYYIBe
02-16-2012, 00:46
Allah bizi koalisyon hükümetlerinin bitmek bilmeyen eziyetinden kurtardi ya...sonsuz sükürler olsun.

AK parti hükümetlerinin 8 senede yaptigi hizmetin yarisini bile bu ülkeye 80 senedir cok görenlerin oldugu bir sürecten gectik.

Allah bize o günleri yeniden yasatmasin.

cartman
02-16-2012, 00:55
Allah bizi koalisyon hükümetlerinin bitmek bilmeyen eziyetinden kurtardi ya...sonsuz sükürler olsun.

AK parti hükümetlerinin 8 senede yaptigi hizmetin yarisini bile bu ülkeye 80 senedir cok görenlerin oldugu bir sürecten gectik.

Allah bize o günleri yeniden yasatmasin.

Bunu karsı oldugum ıcın soylemıyorum fakat sızın bu soylemlerınızı halka 2.secım oncesı ve 3. secım oncesı bızlerde anlattık ama korkarım kı bır daha kı secımde bu hatırlatmalar bıze katkı saglamayacaktır.

BeldeiTAYYIBe
02-16-2012, 01:20
Daha gecen gün eski bir Kemalist abime sordum...
Adam bende daha cok ak partiyi övmeye baslayinca nutkum tutuldu.

Ak parti öncesi dönemi yasayanlar bu hükümetin kiymetini biliyorlar lakin hicbir sey aynisiyla devam etmez...korkarim.

xfce
02-16-2012, 01:38

verimlilikmi firmalarda işçiler zamanla yarışıyorlar verimlilik fazlası bile var hatta firmalar 10 elemana ihtiyacı varsa bile 7-8 eleman alıyorlar tabi içerdeki elemanlar fazla tempo ile çalışmak zorunda kalıyor. geri kalanlarda işsiz geziyor. dışarda.

Cihannur
02-16-2012, 02:30
hayır milli gelir artmış olabilir ekonomi buyumus olabilir ama buyuyen şirketlerde çalışan işçiler neden buyuyemedi ? neden açlık sınırı altında maaş alıyorlar neden milyonlarca insan yoksulluk sınırı altında maaş alıyor.? milli gelirdeki artış neden çalışanlara yansımadı
zaten kapitalizmde çalışanlar az alıcakki şirketler karlarına kar katsın.

Milli Gelirdeki artış çalışanlara da yansıdı. Milletimizin genel sosyo ekonomik durumu AK Parti iktidarından önceki 2002 yılına göre günümüzde 2012 yılında daha yüksektir. AK Parti'nin iktidarı ve başarılı performansı sürerse, halkımızın sosyo ekonomik durumu 2022 yılında 2012 yılına göre daha da yüksek olacaktır inşaallah.

Terennüm
02-16-2012, 11:42
Müthiş bir kitap şiddetle tavsiye ederim!
http://www.acilkitap.com/u/acilkitap/img/c/i/s/islam-kultur-enginligiyle-bizim-dunyamiz-iktisadi-mulahazalar20110623120751.jpg

Reklam kokan hareketler gibi geldi bana:)

El Emin
02-16-2012, 13:13

Ekmek 50 kuruştu şimdi 1 lira ..
Otobüs ücreti 50 kuruştu şimdi 1,5..
Devlet artık kontörümüzdende kesiyor malum..
Gibi gibi gibi..
Ne değişti ?
Yani bence asgari ücret aynı kalsaydı fiyatlarda aynı kalsaydı en azından aa maaşlar yükseldi diye sevinmezdi millet..
Veya diğer tarafından bakalım milletvekillerinin ne farkı varda %100 zam alıyorlar..Alayı kodaman parababası zaten..Vurdukları yetmiyor mu?
Niye işçiye en azından %40 zam yok ?Veya emekliye?

Reklam kokan hareketler gibi geldi bana:)

:) E yani elbette reklam..:)
İşin espirisi bir yanada hayatından okuduğun en müthiş beş kitabı ayır deseler kesinlikle bu kitapta yer alır yani hocaefendinin okuduğum en müthiş kitaplarından biri gerçi hepsi müthişte benim nezdimde lakin bu farklı ya :)

xfce
02-16-2012, 13:50
Gibi gibi gibi..
Ne değişti ?
Yani bence asgari ücret aynı kalsaydı fiyatlarda aynı kalsaydı en azından aa maaşlar yükseldi diye sevinmezdi millet..
Veya diğer tarafından bakalım milletvekillerinin ne farkı varda %100 zam alıyorlar..Alayı kodaman parababası zaten..Vurdukları yetmiyor mu?

:) E yani elbette reklam..:)
İşin espirisi bir yanada hayatından okuduğun en müthiş beş kitabı ayır deseler kesinlikle bu kitapta yer alır yani hocaefendinin okuduğum en müthiş kitaplarından biri gerçi hepsi müthişte benim nezdimde lakin bu farklı ya :)

Guzel laf etmişsin milletvekilleride işçi çalıştırmıyormu yada ailesinin şirketleri yokmu neden asgari ucrete zam yapıp kendileride zarar etsinler?niye karlarını dusursunler.

El Emin
02-16-2012, 13:52
Guzel laf etmişsin milletvekilleride işçi çalıştırmıyormu şirketleri yokmu nedne asgari ucrete zam yapıp zarar etsinler?

Aga gözünü seveyim sen sus!
Bak neye inanıyorsan onun aşkına sus!
Zaten seni görünce içimdeki zerre komunist damarı ölüyor..
Gözünü seveyim bu konuya ilişme hele sen ..Üç harflisini -cin değil- çıkarıyorsun ..
Sen köşede diğer konulara takıl seni çağırınca gel..

Supraliminal
02-16-2012, 14:00
Muhalif ağzıyla konuşuyorsun hiçbir söylediğinin doğruluk payı yok.
Aldığın paraya bakarak fikirler edinmene gerek yok o kadarcık parayla insanlar nelere sahip oldular bi düşün bakalım?
Neredeyse her evde internet var ve çoğunda da sınırsız abonelik var !
Hangi maaşla asgari ücretle.
Asgari ücret alıpta ev sahibi olanların sayısı milyonlarca !
Araba sahibi olanların haddi hesabı yok.
Mağazacılık yaptığım için şunu da söyleyeyim,millet param yok diye ağlar gelip 3'er 4'er çift pahalı pahalı ayakkabılar almasını biliyorlar.
Hangi maaşla hani paranız yoktu ?
Avmler binlerce insandan geçilmiyor ? Türkiye'nin her yerinde avm var !
Eskiden bakkaldan alışveriş yapacak paranız var mıydı ?
Şimdi avmler o az maaşlılardan geçilmiyor !
Yok yok yetmez gelişmedik henüz !

İMF'YE OLAN 27 MİLYAR DOLARLIK BORÇ 6 MİLYAR DOLARA KADAR İNDİ !
Kölelikten çıktık ama gelişmedik dimi ?

Okullarda son teknoloji olan ipadlar ücretsiz olarak dağıtıldı dağıtılıyor!
Kitaplar ücretsiz veriliyor.
Medeniyet anlamına gelen, Türkiye demirağlarla örülüyor.
İnsanların az maaş alsa verdiği vergilerde az alırdı ve Türkiye bu kadar büyümezdi.
Verginle ayakta duran TÜRKİYE varsa ortada o zaman maaşım az diye AĞLAMAYACAKSINIZ !

xfce
02-16-2012, 14:03
"Neredeyse her evde internet var ve çoğunda da sınırsız abonelik var !"
zaten internet bütün dünyada kullanımı arttı. teknolojinin gelişmesinden kaynaklanan bir durumum eskiden internet bilgisayar vs pahalıydı artık ucuzladı.

Supraliminal
02-16-2012, 14:04
Yazımın tamamını ele alarak yorumda bulun istersen aradan alıntı yapman benim için bi anlam ifade etmiyor yazım bir bütündür ona göre yorumla ;).

xfce
02-16-2012, 14:06
bjektif;990967']Yazımın tamamını ele alarak yorumda bulun istersen aradan alıntı yapman benim için bi anlam ifade etmiyor yazım bir bütündür ona göre yorumla ;).

digerleri hakkında bilgim yok internet konusunda uzmanlıgım oldugu için onu cevaplamak istedim :)

imfy e olan borç duşmuş demişsin peki 500 milyar dolar dış borç dedikleri ne oluyor?? (tamam 500 milyar dolar borç imf ye degilde anladık. orasını.)

El Emin
02-16-2012, 14:19
bjektif;990965']Muhalif ağzıyla konuşuyorsun hiçbir söylediğinin doğruluk payı yok.
Aldığın paraya bakarak fikirler edinmene gerek yok o kadarcık parayla insanlar nelere sahip oldular bi düşün bakalım?
Neredeyse her evde internet var ve çoğunda da sınırsız abonelik var !
Hangi maaşla asgari ücretle.
Asgari ücret alıpta ev sahibi olanların sayısı milyonlarca !
Araba sahibi olanların haddi hesabı yok.
Mağazacılık yaptığım için şunu da söyleyeyim,millet param yok diye ağlar gelip 3'er 4'er çift pahalı pahalı ayakkabılar almasını biliyorlar.
Hangi maaşla hani paranız yoktu ?
Avmler binlerce insandan geçilmiyor ? Türkiye'nin her yerinde avm var !
Eskiden bakkaldan alışveriş yapacak paranız var mıydı ?
Şimdi avmler o az maaşlılardan geçilmiyor !
Yok yok yetmez gelişmedik henüz !

İMF'YE OLAN 27 MİLYAR DOLARLIK BORÇ 6 MİLYAR DOLARA KADAR İNDİ !
Kölelikten çıktık ama gelişmedik dimi ?

Okullarda son teknoloji olan ipadlar ücretsiz olarak dağıtıldı dağıtılıyor!
Kitaplar ücretsiz veriliyor.
Medeniyet anlamına gelen, Türkiye demirağlarla örülüyor.
İnsanların az maaş alsa verdiği vergilerde az alırdı ve Türkiye bu kadar büyümezdi.
Verginle ayakta duran TÜRKİYE varsa ortada o zaman maaşım az diye AĞLAMAYACAKSINIZ !

Evet ama önceden bir el çalışırdı beş boğaz yerdi..
Bana şimdi bir elin çalıştığı yuva gösteremezsin..
Kadınlarda çalışmak zorunda sıkıysa çalışmasınlar..
Erkek alacağı 800 tl ile babayı geçinir yani..
Kredi kartları harıl harıl çalışıyor millet bilinçsiz..
Sonra çıkıp ağlıyorlar borcumuz var böbreğimi satacağım..
Toplum her açıdan çöküşte hem ahlaksal hem maneviyat hem maddiyat..

Doğru eğitimde epey ilerledik ama ne değişecek..
Ben mezun olduğumda bölümümden 40 ta 20 si boşta kalacak mı kalacak..
İpadleri alsınlar ne yapıyorlarsa yapsınlar şimdi ağzımı bozacağım..
İpad karın mı doyuruyor..
Çocuk ipad kullanınca iki başlı mı oluyor..
İstihdam edeceksin önce istihdam..
Her ile üniversite açmışmışmış..
İyi halt yedin..Artık mezunlar evde oturup ayağının dibini yalıyor afedersin..

İntifada
02-16-2012, 15:29
Gibi gibi gibi..
Ne değişti ?

http://www.akpartiforum.com/showpost.php?p=965953&postcount=22

şöyle bi hesap yapmıştık bi kaç ay önce...

ak sevda
02-16-2012, 20:17
güzel bir konu açmışsın El Emin

her nedense bazı şeyleri eleştirmemeye alıştırıldık.
bunun için yorum yazmayacağım.

El Emin
02-17-2012, 11:14
http://www.akpartiforum.com/showpost.php?p=965953&postcount=22

şöyle bi hesap yapmıştık bi kaç ay önce...

Mesele sadece gıda değil ki ben aynı fikirde olduğumuzu düşünmüyorum..
Faraza doğru olsa bile asgari ücret küfür gibi bir konumdadır..
Ve kodaman m.vekillerimiz paranın zürriyetini ağlatmaktadır..
Ve her geçen gün orta kesim erimekte modern dünyamızın ufak tanrıçaları çoğalmakta..

güzel bir konu açmışsın El Emin

her nedense bazı şeyleri eleştirmemeye alıştırıldık.
bunun için yorum yazmayacağım.

Tabularımızı yıkmak gerek..
Gerçi iyi yapıyorsunuz ablam bir eleştirdik diye epey itham aldık sayılır..
Bknz:Gençliğin vermiş olduğu gel git,sözcü ağızlı gibi gibi gibi..

El Emin
02-17-2012, 11:54
CHPli bir insan sabittir idolojisinde, iyisiyle kötüsüyle -Kaldı ki iyi hiçbir iş yapılmamışken taraflarınca- Ama birlik ve beraberlik hat safhadadır!
MHPli bir insan da sabittir ideolojisinde iyisiyle kötüsüyle -Kaldı ki iyi hiçbir iş yapılmamışken taraflarınca- Ama birlik ve beraberlik hat safhadadır!
AKPli bir insan rüzgar nereye eserse o yöne gider, değişkendir, belli bir ideoloji sahibi değildir, kolay vazgeçer, cebine müdahale olduğunda liderini ve takımını yerden yere vurur, güzel bir şeyler olduğunda "işte bu işte bu, beklediğimiz karizmatik lider ve melekleri der. Dizi seyircisi gibidir, heyecanlıdır! Siyaseti dizi gibi görenleri vardır, as gitsin, vur kır, üstüne yürü ne korkuyorsun, ambargo yap vesaire atıp tutar koltuğundan, bunları yaptıktan sonra geri dönüş olmayacağını kestiremez duygusal yaklaşır olaylara :)
Bütün bunlara rağmen sorgulayabilen gene de AKPlidir. İyidir bu özellik, olması gerekendir tabiki. Ama tarafların bol olduğu bir memlekette bu sorgular sebebiyle radikal şeyler yapılamamaktadır. Birlik beraberliğe engel olmaktadır, tek ses yerini genelde homurdanan taraflara bırakmaktadır. Bu da liderlerini kara kara düşündürmektedir belki de içten içe: Bu milletin ipiylen de kuyuya inilmez ki azizim diye :)
Düşüncem bu konuya dair :)

Rahat olsunlar evde herhalükarda ak parti diyenler seçim döneminde de evde ak parti derler..
Ama biz eleştirenler muhaliflerin en gür öttüğü yerde bile seçim çalışması yapanlarız..
Ak parti for ever diyenler r.tayyyip erdoğan adından başka bir şey bilmezken biz her ortamda ak partiyi icraatlarıyla getirileriyle korkusuzca savunanlar oluruz..
Eleştirel olamayan insan koyundur her durumda koyundur ne sesi çıkar ne soluğu..
Furkan kardeşimizin deyimiyle keçiler ise dağın en ucra noktasındaki nadide çiçekleri tadabilenlerdir..
Erdoğan eleştirel olmasaydı ak parti olmazdı hala refah refah diye giderdik belirtmek isterim..

Hz.ömer bir gün vaaz verirken atılır biri ben senin sözünü dinlemem der şu şu durumu açıklamayana kadar ve açıklar hz.ömer adamda işte şimdi seni dinlerim ey emirel müminin der ve oturur haya ile dinler..
Ve yine vaaz sırasında hz.ömer sorar ben eğrilirsem kim beni doğrultacak içlerinden hemen biri atlar sen eğrilirsen biz seni kılıçlarımızla doğrultmayı biliriz der ve hz.ömer şükranla dolu hislerle allaha yönelir..İşte yönetici işte halk ve olması gereken..

Hüdaverdi
02-17-2012, 11:55
CHPli bir insan sabittir idolojisinde, iyisiyle kötüsüyle -Kaldı ki iyi hiçbir iş yapılmamışken taraflarınca- Ama birlik ve beraberlik hat safhadadır!
MHPli bir insan da sabittir ideolojisinde iyisiyle kötüsüyle -Kaldı ki iyi hiçbir iş yapılmamışken taraflarınca- Ama birlik ve beraberlik hat safhadadır!
AKPli bir insan rüzgar nereye eserse o yöne gider, değişkendir, belli bir ideoloji sahibi değildir, kolay vazgeçer, cebine müdahale olduğunda liderini ve takımını yerden yere vurur, güzel bir şeyler olduğunda "işte bu işte bu, beklediğimiz karizmatik lider ve melekleri der. Dizi seyircisi gibidir, heyecanlıdır! Siyaseti dizi gibi görenleri vardır, as gitsin, vur kır, üstüne yürü ne korkuyorsun, ambargo yap vesaire atıp tutar koltuğundan, bunları yaptıktan sonra geri dönüş olmayacağını kestiremez duygusal yaklaşır olaylara :)
Bütün bunlara rağmen sorgulayabilen gene de AKPlidir. İyidir bu özellik, olması gerekendir tabiki. Ama tarafların bol olduğu bir memlekette bu sorgular sebebiyle radikal şeyler yapılamamaktadır. Birlik beraberliğe engel olmaktadır, tek ses yerini genelde homurdanan taraflara bırakmaktadır. Bu da liderlerini kara kara düşündürmektedir belki de içten içe: Bu milletin ipiylen de kuyuya inilmez ki azizim diye :)
Düşüncem bu konuya dair :)Oha resmen ak partililer satıcı demişsin tıpkı bir chpli gibi konuşmuşsun.Hem akp de nedir ak parti bir kere.Sen gel bizim buradaki ak partilileri gör,senin çevrendekiler işine gelmeyeni satan işine geleni baş üstüne koyan ama zamanı gelince başüstündekini ayaklar altına alan kişiliklerse bu onların sorunu pis mahlukluğudur.Bizim burada adam cebine girene değil ülkesine girene bakar,tüm mahallede doğal gaz vardır ama adam yazın olsun son bahar olsun kışlık için odununu alır keser,sağdan soldan tahta parçaları bulur yakacak için onları ayarlar ama yinede parti için çalışır çalışıyorda,misal yan komşum.Tek onlarda doğal gaz yok ve kirada ama adam deli akpartili,gözü kara ak partili değil ama,ama savunur pğartisini seçim zamanı sandık görevlisi olur,yeni aldığı 90 lı modellerin arabasının arka kısmına ak partinin gazeteye verdiği reklamı görülecek şekilde koyar.
Veya Eskişehir garında sohbet ettiğim yaşı 70'i aşmış köylü bir amca diyor ki bana gelecek olana bakmam ülkem kazansın ülke sağolsun bana yeterli.Veya kazlıçeşme mitingini dönüşünde 60-70 li yaşlarında 3 kafadarla sohbet ettiğimde aynı şeyleri kendileri söyledi.Bunları geçtim ben mesela hala işsizim hatta milli eğitimin zulmüne maruz kaldım ama buna rağmen ne paraya ne çıkara ne de başka bir şeye bakmazsızım partiliyim hem de en delisinden piskopatından.

Herşey çıkar değil,kişinin çıkarı değil,çıkar aranıyorsa chp de aranır bu veya bdp de.mhp yi geçiyorum eser kalmadı artık yakında hiç kalmayacakta.Hem chpnin ideolojisi midir ne tüyse artık öyle birşeyde yok ortada,milliyetçilermi,faşistlermi,komünistlermi,s osyalistlermi,ulusalcılarmı hiç belli değil bunu yakın çevremde görüyorum öyle sağdan soldan değil.Daha 5-10 yıl öncesine kadar kürtleri savunan,kürt siyasilerin hakkını arayan,veya deniz gezmişmiş bilmemneymiş bunları dillerinden düşürmeyenler bugün nasıl oldu da kürt düşmanı oluverdi ? Tamamen ezberleri sömürüleri bozuldu.Kendi liderleri bile bir yandan deniz gezmişin heykelini parkını açarken,öte yandan kel alinin heykelini parkını açıyor ama alkışlıyor birbirine çok bağlı dediğin chplileer bunları.Veya hakkari mitingi.

Ak partilinin tek farkı körü körüne partisine bağlı değil eleştirir sorgular ama chpliler körü körüne bağlı ve ne yapacaklarını bilmeyecek haldeler.Maskede taksalar pis yüzleri her zaman görünüyor veya dayanamayıp gösteriyorlar hemencecik.Alayının köküne kibrit suyu fabrikası ;D

Bunların ezberlerini bozduk,öyle bozduk ki baykal da neyse yazmıcam baytok hikayesini :w:

Terennüm
02-17-2012, 12:09
daha önce de yazdım tekrar yazayım..akpatinin en büyük zaafı ve yumuşak karnı karşısında cevval ve kaliteli bir muhalefetinin olmamasıdır..bu başbakanın tabiriyle biz kılıçdaroğlundan çok memnunuza getiriyor işi..bu demokrasilerde ne kadar doğrudur tartışılır..öncelikle akpartili olmamız bizim akpartiyi eleştirmemeiz anlamına gelmemeli..Ve şunuda çok açık olarak yazmak istiyorum şahsımın akpartiyi eliştirmesi beni akpartiliğimi sorgulanmasına götürüyorsa akpartide kokuşmalar başlamış demektir..ve malesef ben bunu etrafımda görmeye başladım..ve işin ilginç tarafıda şudur..2001 yılından beri kimselerin olmadığı dönemde akparti bayrağını sallaynlar o zamanın milli görüş gömleğini çıkarsakmı çıkarmasakmı tereddütü yaşarken yada bunlar saadetin devamı din tüccarları diyenler bizim akpartili olmamazı sorgular hale gelmiş..yazık..akpartinin doğrularını herkes söyler hakkaniyetli olmak ise yanlışlarını söyleyebilmektir..bunu akpartiye ayar vermek olarak algılayanlada sadece şunu söylemek gerekir..yakanızdaki bir akrebi size zarar verir düşüncesiyle yakanda akrep var deyip uyarmasını sana ne demesi kadar saçma görüyorum..akparti bu milletin mayasıyla yoğrulmuştur..eğer mayanızda bozulma varsa bozulmaya başlarsınız..diyor ve gerisini sizn gibi feraset sahibi kardeşlerime bırakıyorum..

Hüdaverdi
02-17-2012, 12:12
Siyaset alanı dediğin alan nedir ? 'akpli bir insan' dersen ve belli bir kalıba sokarsan bunun ne meclistakilerle sınırlamış olursun ne belediyelerle veya kolluklarla vs. artık her neler varsa.Her bir kişiyi dahil etmiş olursun.Bunun gözlemlemekle alakası yok tek alakası görmek istenilenledir.
Hem oha kelimesinin bir terbiyesizlik yönüde yok,oysa chpli gibi demek daha beter bir şey küfürle eş değerde hatta.Adresini ver sana bir chp rozet, bir gençliğe hitabe çerçeveli, bir de rusların atatürk için yaptığı bunca zaman gizlenen heykelinin küçük versiyonunu hediye edeyim tam olsun.

Hüdaverdi
02-17-2012, 12:15
Hani hep denir chpliler düz kafa yapısına sahiptir görmek istediği gibi görürler herşeyi ve herkesin görmesini isterler,tek kendileri doğrudur diğerleri yanlış.Hee bak bundan ;)

El Emin
02-17-2012, 13:07
daha önce de yazdım tekrar yazayım..akpatinin en büyük zaafı ve yumuşak karnı karşısında cevval ve kaliteli bir muhalefetinin olmamasıdır..bu başbakanın tabiriyle biz kılıçdaroğlundan çok memnunuza getiriyor işi..bu demokrasilerde ne kadar doğrudur tartışılır..öncelikle akpartili olmamız bizim akpartiyi eleştirmemeiz anlamına gelmemeli..Ve şunuda çok açık olarak yazmak istiyorum şahsımın akpartiyi eliştirmesi beni akpartiliğimi sorgulanmasına götürüyorsa akpartide kokuşmalar başlamış demektir..ve malesef ben bunu etrafımda görmeye başladım..ve işin ilginç tarafıda şudur..2001 yılından beri kimselerin olmadığı dönemde akparti bayrağını sallaynlar o zamanın milli görüş gömleğini çıkarsakmı çıkarmasakmı tereddütü yaşarken yada bunlar saadetin devamı din tüccarları diyenler bizim akpartili olmamazı sorgular hale gelmiş..yazık..akpartinin doğrularını herkes söyler hakkaniyetli olmak ise yanlışlarını söyleyebilmektir..bunu akpartiye ayar vermek olarak algılayanlada sadece şunu söylemek gerekir..yakanızdaki bir akrebi size zarar verir düşüncesiyle yakanda akrep var deyip uyarmasını sana ne demesi kadar saçma görüyorum..akparti bu milletin mayasıyla yoğrulmuştur..eğer mayanızda bozulma varsa bozulmaya başlarsınız..diyor ve gerisini sizn gibi feraset sahibi kardeşlerime bırakıyorum..

Ellerinden öpüyorum muhterem abim..
Tabiri caiz olur mu bilmem ama malayani tabirle ifade edeceğim;
'Biz islamı ya başından tek tuttuk yada tek ayaklarından'
Düzgün ve tüm benliğiyle idrak edemedik..
Eleştirmek...Ah bir ebuzer bir ömer olacaktı bu devirde ah..
Kral Çıplak dememek gerek..

Ak Partiye karşı ben muhalefet olacaktım öyle bir imkan olacaktı..
Kendimden emin konuşmak veya övmek adına söylemiyorum bu herkes için mümkün..
Ak parti bir hizmet ediyorsa on hizmet ederdi..
Ama bizim muhalefetlerimiz hem aptal hem sadece benim partim senin partin oynuyorlar ve kirli odakların sözcülüğünü yaparak kaybediyorlar..
Ülke için siyaset yapmıyorlar..
Ve iktidarı her daim tetikleyen muhalefettir..
Ak parti anaptan farksız olmayacaktır bu gidişle!

El Emin
02-17-2012, 13:11
Allahın kutsal atfettiği ve resulunun kutsal atfettiği şeyler mahfuz ,Hiç bir şey kutsal değildir..
Modern dünya bize hep putçuklar sundu..
Adı para oldu,takım oldu,parti oldu,kodaman oldu,'sistem' ve 'normal' kavramı gibi iğrenç putçuklar sundu..
Ve insanoğlu hep bunların arkasına sağlandı..
-E abi sistem bu,ee sistem öyle
-E normal olan bu,e toplum öyle,e millet öyle normal görüyor
-veya e bizim parti abi ne yaparsa amenna sakın eleştirme..
-Bizim takım abi vardır bir bildikleri..

Allah modern dünyanın putlarını kahretsin...
Artık bazen imanımdan ve imanımızdan bile şüphe etmiyor değilim..

cartman
02-17-2012, 13:37
Ellerinden öpüyorum muhterem abim..
Tabiri caiz olur mu bilmem ama malayani tabirle ifade edeceğim;
'Biz islamı ya başından tek tuttuk yada tek ayaklarından'
Düzgün ve tüm benliğiyle idrak edemedik..
Eleştirmek...Ah bir ebuzer bir ömer olacaktı bu devirde ah..
Kral Çıplak dememek gerek..

Ak Partiye karşı ben muhalefet olacaktım öyle bir imkan olacaktı..
Kendimden emin konuşmak veya övmek adına söylemiyorum bu herkes için mümkün..
Ak parti bir hizmet ediyorsa on hizmet ederdi..
Ama bizim muhalefetlerimiz hem aptal hem sadece benim partim senin partin oynuyorlar ve kirli odakların sözcülüğünü yaparak kaybediyorlar..
Ülke için siyaset yapmıyorlar..
Ve iktidarı her daim tetikleyen muhalefettir..
Ak parti anaptan farksız olmayacaktır bu gidişle!

gözlerinden öpüyorum muhammed =)

Terennüm
02-17-2012, 13:38
gözlerinden öpüyorum muhammed =)
bu ne iştir kardeşim öpen öpene:)

El Emin
02-17-2012, 13:41
E peki;
Bayram değil seyran değil bir birimizi niye öpüyoruz kıl oldum şimdi...:)

Hadi öğrenci adamım madem öpüyorsunuz pamuk eller cebe :) Atın ortaya bir şeyler :)

İntifada
02-17-2012, 13:43
Yalçın abiye haber verin ;D

Terennüm
02-17-2012, 13:45
sizi bir sonraki 20 liralık sabah kahvaltısnıa davet ettirmeye çalışacağım:) ama eleştirmek yok anlaşitık mı:)

El Emin
02-17-2012, 14:32
sizi bir sonraki 20 liralık sabah kahvaltısnıa davet ettirmeye çalışacağım:) ama eleştirmek yok anlaşitık mı:)

Kimleri ..Fiyattan anladığım kadarıyla öğrenciler dahil olmuyor..
:)

Terennüm
02-17-2012, 15:20
Kimleri ..Fiyattan anladığım kadarıyla öğrenciler dahil olmuyor..
:)
bakınız: fatma şahinin 20 liralık kahvaltısı

Özgür Çağrı
02-17-2012, 15:32

20 bin liralık kahvaltısı :neki:

Terennüm
02-17-2012, 15:33

20 bin liralık kahvaltısı :neki:
eleşitiri babında kardeşim fazla takılmaya gerek yok yani:)

El Emin
02-17-2012, 15:47
He jeton fatma şahin lafından sonra düştü..
Aaa ak partiye laf atmayın..
Az chplileri örnek alın..
Tövbe çekin hemen bu gece abim..Ak partiyi eleştirmeyin aman..
Yoksa sizde gençliğin vermiş olduğu gel git mi yaşıyorsunuz :)
Ahirette nasıl hesap verecekler çok merak ediyorum..
Hadi millet hakkını helal etti diyelim,Ya Allah'ın Hakkı!

El Emin
02-17-2012, 15:47
He jeton fatma şahin lafından sonra düştü..
Aaa ak partiye laf atmayın..
Az chplileri örnek alın..
Tövbe çekin hemen bu gece abim..Ak partiyi eleştirmeyin aman..
Yoksa sizde gençliğin vermiş olduğu gel git mi yaşıyorsunuz :)
Ahirette nasıl hesap verecekler çok merak ediyorum..
Hadi millet hakkını helal etti diyelim,Ya Allah'ın Hakkı!

cartman
02-17-2012, 16:44
bu ne iştir kardeşim öpen öpene:)

ben muhammedin yazdıgı yorumları cok severek okuyorum.Ona duydugum muhabbete binaen öpüyorum gözlerinden =)

BeldeiTAYYIBe
02-17-2012, 21:32
Türkiyeye her gidisimde,
memleketimin bir önceki yila nisbeten daha kalkindigini görüyorum.
Insanimizin hala cok sorunu var.
Fakat sorunlari cözme yolunda her gecen gün yeni mesafelerin kat edildigini anlamaniz icin, bir yil yurtdisinda yasamanizi öneririm.

Ben asgari ücretin 160-180 milyon lirali oldugu zamanlari hatirliyorum.
O dönemde bisiklet bile alamayanlarin simdi altinda arabasi var.

Ak parti elbette elestirilecek....cünkü yapici olmanin en temel niteligi elestirmektir.
Fakat elestirirken insafi elden birakmayalim.
En azindan eskiye kiyasla nelerin degistigini göz önünde bulunduralim ve bu yükselis trendinin hala devam ettigini görmezden gelmeyelim.

El Emin
02-18-2012, 14:19
ben muhammedin yazdıgı yorumları cok severek okuyorum.Ona duydugum muhabbete binaen öpüyorum gözlerinden =)

EYVALLAH reis onur şeref gurur hepsinden duydum :)

xfce
02-18-2012, 15:45
Türkiyeye her gidisimde,
memleketimin bir önceki yila nisbeten daha kalkindigini görüyorum.
Insanimizin hala cok sorunu var.
Fakat sorunlari cözme yolunda her gecen gün yeni mesafelerin kat edildigini anlamaniz icin, bir yil yurtdisinda yasamanizi öneririm.

Ben asgari ücretin 160-180 milyon lirali oldugu zamanlari hatirliyorum.
O dönemde bisiklet bile alamayanlarin simdi altinda arabasi var.

Ak parti elbette elestirilecek....cünkü yapici olmanin en temel niteligi elestirmektir.
Fakat elestirirken insafi elden birakmayalim.
En azindan eskiye kiyasla nelerin degistigini göz önünde bulunduralim ve bu yükselis trendinin hala devam ettigini görmezden gelmeyelim.

şuanda lüks bmv lere binenlerin o eski dönemde asgari ucretle yaşadıgını pek sanmıyorum.

MEÇHUL ADAM
01-03-2014, 00:16
ntUFeQNOVbI