fatih kısaparmak balon baskılı balon Ak Partiye Neden Oy veriyorsunuz ? Bir cümleyle yazın ! - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ak Partiye Neden Oy veriyorsunuz ? Bir cümleyle yazın !

Sayfa : [1] 2

Supraliminal
07-02-2008, 20:30
EVET HERKES 1 CÜMLEYLE NEDEN AK PARTİYİ SEÇTİĞİNİ YAZSIN.
BU KONU TUTACAK GİBİ .HADİ BAŞLAYALIM .

Ben Cumhuriyet İçin Ak Partiyi Seçiyorum .

konunun sabitlenmesini isiyorum yetkililere duyrulur !

politikaci
07-02-2008, 20:33
şuanki partilerden en iyisi olduğu için 8)

ENGİNEER
07-02-2008, 20:35
İnanç, Eşitlik, Para...

Parantez
07-02-2008, 20:39
ben akparti ye oy vermediğim için 1 cümleyle kesmek zorunda değilim sanırım ;D

çünkü akparti doğru insanlardan oluşmuştur
akparti güven verir
akparti istikrarlıdır
akparti geleceğimi aydınlatır... 8)

kartaLiçe
07-02-2008, 20:41
eğer bende oy kullanırsam o zaman şunun için akparti'ye oyumu vereceğim :

aydınlık gelecek için !

Hüdaverdi
07-02-2008, 20:44
Meydanlarda şeriata küfür eden,başörtülülere saldıran,atatürkü peygamber olarak tanımlayan,darbeci,faşist kemalistlere-bindirilmiş kıtaya inat ilk oyumu ak partiye verdim.

Neşe
07-02-2008, 20:45
inanç ve eşitlik en önemliside aydınlık bir gelecek için oyumu akpartiye verdim....

Sukût-u_Hayal
07-02-2008, 20:48
Güven veren tek parti olduğu için oyumu akpartiye verdim ..

isimsiz
07-03-2008, 01:30
daha hiçbir partiye oy kullanmadım :)

Meftun
07-03-2008, 02:19
daha hiçbir partiye oy kullanmadım :)

bu 'yarın seçim olsa...' diye başlayan anketler gibi birşey....

oy vermedim demek yerine bence, Ak Partiye oy vereceksen neden olduğunu yazman konunun başlığına daha uygun düşer ;)

ben akpartiye millete hizmeti amaç saydıkları için oy veriyorum....

tabii bir de demokratik,laik,sosyal bir hukuk devleti olmasının koşullarının hiçbirini diğerinden elzem görmeyip hepsinin tanzimi için uğraştığından dolayı veriyorum...helali hoş olsun.....

Kafes
07-03-2008, 02:20
Tayyip Erdogan ve bir kac kisi icin veriyorum, Allah yolunda olduklari ve hizmet askiyla yandiklari icin

RDönmezs
07-03-2008, 02:39
1 cümlemi? çok az :D
güven, istikrar, aydınlık bir TÜRKİYE için!

Supraliminal
07-03-2008, 15:33
oy verecek olanlarda yazabilirler !

Deniz.Feneri
07-03-2008, 17:35
Vatan- millet sevdalısı olduğu gibi herkese adil davranıp güven veren istikrarlı bir parti olduğu için ilk oyumu Ak Partiye verdim.

habib
07-03-2008, 19:02
Oligarşiye karşı mücadele etmesi benim için fazlasıyla yeterli bir sebeb.

sermin.coskun
07-03-2008, 20:29
ben oy kullanma yaşına malesef varamadım, fakat kullanan kafası karışık abilerime ablalarıma yardımcı oluyorum. ::) Benim için ve çoğu insan için güven önemli oy verirken buda ak parti ailesinde fazlasıyla mevcut ALLAH' a şükür. ;)

bilgi müdavimi
07-03-2008, 20:31
Güven verdiği için.

MertcAn_1903
07-03-2008, 20:34
Bu vatana hizmet edeni bu vatan bağrına basar...

Ak-Cengâver
07-03-2008, 23:08
Daha oy kullanmadım ama, oy kullandığım zaman:

"inanç, millete ve vatana hizmet ve eşitlik" için Akpartiye oy vereceğim inşaallah...

Dengizik
07-13-2008, 07:19
Bu seçimde de AK Parti'ye oy verdim, zira; Türkiye'yi Milliyetçi-İslamiyet çizgisinde sabitledikleri için, tarihe gıpta ile bakıp, günümüzde otoriter devlet sistemini tekrar sağladıkları için, en önemlisi; Takiyyeci ve darbeci zihniyetleri içinde barındıran Ulusalcılara inat, onlara meydanı bırakmamak için AK Parti'ye oy verdim.

Dağdakiçoban
07-17-2008, 16:31
2 kişiden biriyim.!

Ömer_Furkan
07-17-2008, 18:48
benimle aynı görüşte olan bi parti olduğu için...

angelep
07-17-2008, 18:58
Adalet ve Kalkınmanın tek yolu olduğu için... :-*

Umut ZORLU
07-17-2008, 19:38
Başka Oy verecek Parti Olmadığı İçin :D

Tabiki Allah Rızası için..

bilgi müdavimi
07-17-2008, 19:54
Oy vermedim ama yaşım gelince inşallah vereceğim.Halka hizmet ettiği için veririm.Çünkü,eczacılar konusunda bile son güne kalmasına rağmen işin ucunu bırakmadı.Şu SSK konusu demek istedim.

Supraliminal
07-17-2008, 20:13
hadi daha çok nedeni vardır yazın

YavuzSultanSelim
07-17-2008, 20:15
Halka Hak yardımıyla hakları olan yaşamı verdikleri için...

Neşe
07-17-2008, 23:30
tek parti olduğu için , insana insan gibi davrandıkları için

Demokrat
07-22-2008, 01:04
vermemem icin bir neden olmadigi icin oy veriyorum..

maviinsan
07-22-2008, 01:08
demokrat olduğu için,oligarşiye karşı mücadele edecek tek parti olduğu için ve ülkeyi en iyi şekilde idare ettiği için oyum AK PArtiye :-*

Genç Kemalist
07-22-2008, 14:08
Hiç biriniz beş para etmeyen insanlarsınız siz A.K.P ye oy verseniz ne olu vermeseniz ne olur çok merak ediyorum.Zaten yakında partiniz de kapanıcak o zaman kime sığınıcaksınız Recep teyip e mi.O sizi düşünmeden basıp gitmiş olucak yurt dışına hiç merak etmeyin beş para etmez insanlar

Hıfz-ı lisan
07-22-2008, 14:10
Vay..müneccim..İleriyi görür mü olduk..Beş para etmeyenler arasınde işin ne yolunu mu şaşırdın?

siyah gül 07
07-22-2008, 14:12
Hiç biriniz beş para etmeyen insanlarsınız siz Ak Parti ye oy verseniz ne olu vermeseniz ne olur çok merak ediyorum.Zaten yakında partiniz de kapanıcak o zaman kime sığınıcaksınız Recep teyip e mi.O sizi düşünmeden basıp gitmiş olucak yurt dışına hiç merak etmeyin beş para etmez insanlar

sen çok para ediyorsun da ne işe yarıyorsun kurduğun hayellerle böyle çıkışlar yapmamlısın bence komik duruma düşüyorsun

Genç Kemalist
07-22-2008, 14:15
Şu an siz burda olarak komik durumdasınız< ya siz ilk önce kendinize bakın bi ondan sonra başkalarını tartın beş para etmezsiniz çünkü kafanız çalışmıyo çalışıyo olsa zaten .Neyse anltamaya gerek yok zaten anletsk ta zekanız yetmez bunlara

Demokrat
07-22-2008, 14:16
Şu an siz burda olarak komik durumdasınız< ya siz ilk önce kendinize bakın bi ondan sonra başkalarını tartın beş para etmezsiniz çünkü kafanız çalışmıyo çalışıyo olsa zaten .Neyse anltamaya gerek yok zaten anletsk ta zekanız yetmez bunlara

hayrola sana kemik atan mi oldu :)

Hıfz-ı lisan
07-22-2008, 14:17
Çalışmıyor dediğin parti çoğunluk tarafından iktidara gelen bir partidir..Senin ve senin gibi düşünenlerin zekası iktidarı kabullenemedi daha belli..

Genç Kemalist
07-22-2008, 14:17
Biz normaliz sizin gibi köpek olsak kemikle beslenirdik.Sözleyin de recep abiniz size kemik atsın biraz daha acıkmışsınız

politikaci
07-22-2008, 14:18
henüz oy veremiyorum :)

siyah gül 07

haddini aşma daha başka birşey yazıp senin gibi seviyesiz bir duruma düşmeyeceğim aynaya bak ta kim beş para etmiyor kimin zeka sı yerinde gör bence sanırım aynalar küsmüşsün görmüyorsun gerçekleri >:(

politikaci
Biz normaliz sizin gibi köpek olsak kemikle beslenirdik.Sözleyin de recep abiniz size kemik atsın biraz daha acıkmışsınız
Atatürk farklı düşüncelerre saldırmazdı demi hadi ordan çakma kemalist yürü git

Genç Kemalist
07-22-2008, 14:19
Hala farkında değilsiniz işte kandırıldığınızın akp size çok etkili olmuş anlaşılan kim bilir neler verdi oy almak için burda sizin özgürlüğünüz kısıtlanıyo farkıunda değilsiniz

Demokrat
07-22-2008, 14:20

hayrola kuyruguna mi bastilar neden bu ürümen.. hadi gel senin gencligine inelim bakalim sorunun nedir öncelikle söyle uzan bakalim :)..

politikaci
Hala farkında değilsiniz işte kandırıldığınızın Ak Parti size çok etkili olmuş anlaşılan kim bilir neler verdi oy almak için burda sizin özgürlüğünüz kısıtlanıyo farkıunda değilsiniz
türbanla üniversteye girmeyi engelleyen senin partin..Keşke Atatürk olsaydıda o inan izin verirdi .. O ÖZGÜRLÜKÇÜYDÜ ateist değil

Demokrat
Hala farkında değilsiniz işte kandırıldığınızın Ak Parti size çok etkili olmuş anlaşılan kim bilir neler verdi oy almak için burda sizin özgürlüğünüz kısıtlanıyo farkıunda değilsiniz

arkani dön bakalim, etiketine bakacam abd dolariyla satin alacam senin ayni tuncay baban gibi :)

_Almina_
07-22-2008, 14:23

Asıl sen kendine bi bak sonra başkalarını tart Recap Tayyip Erdoğan hakkında hiç bir kötü senaryonuz tutmadı tutmuycakta bu seferde buna mı başladınız yok ülkeyi terk edecekmiş başbakan halkın yarısı ama siz nesiniz ayrıca senin gibi halk düşmanı birinin kendini Atatürk sever olarak adlandırması utanç verici.. neyse amaç belli gelip buraya kinini kusmak istemişsin buda size yakışır bir hareket :-*

Ak partiye demokrasi ve özgürlük yanlısı olduğu için oy verirdim....

Müntesip
07-22-2008, 14:23

Vayyy genç komünist de gelmiş , hadi konuş bebişim ferahlarsın !

Genç Kemalist
07-22-2008, 14:24
Zaten gücünüz sadece paraya yetiyo diğerlerine yetse şu ana bu durumda ezik kalmazdınız.Ünüvarsiteye tebiki de türbanla giremezsin bu bi kural böyle de olucak sen pilajda bikinili kadın istemiyosan bende üniversite de türbanlı kadın istemiyorum kadınlarınız kapandıkça beyinleri de küçülüyo dikkat edin de size bulaşmasın

_Almina_

arkani dön bakalim, etiketine bakacam abd dolariyla satin alacam senin ayni tuncay baban gibi :)

:-* :-* :-* :D

siyah gül 07
Atatürk ün düşünceleri diye atamızın arkasına sığınır ama dolar kullanırlar ülkeyi dolandırırlar ya aslında tartışmaya gerek yok çünkü tartıştığımız kişi normal biri değil olsa değerdi en azından

NuR-eFSaN
07-22-2008, 14:25

:-* :-* Böylelerine laf söylemeye bile gelmez kendi çöplüklerinde ancak bizlere AK ' ımızı kirletmeye bakarlar. Zenginin malı züğürdün çenesini yorar misali bunlarda bizi çekiştirmekten başka birşey yaptıkları yok >:(

politikaci
07-22-2008, 14:26
Zaten gücünüz sadece paraya yetiyo diğerlerine yetse şu ana bu durumda ezik kalmazdınız.Ünüvarsiteye tebiki de türbanla giremezsin bu bi kural böyle de olucak sen pilajda bikinili kadın istemiyosan bende üniversite de türbanlı kadın istemiyorum kadınlarınız kapandıkça beyinleri de küçülüyo dikkat edin de size bulaşmasın
beyinleride küçülüyormuş eziğe bak .. kuralmış yeriz biz o kuralı ozaman .. halk o yasak kalkmasını istiyorsa kalkar bir avuç atatürkçü işe yaramaz .. ne atatürk kurtarır sizi nede baykal

_Almina_
07-22-2008, 14:26

işde bu sözlerinle kendi beyninin nekadar küçük olduğunu gösterdin tıpkı diğer apo dostu sözde Atatürkçü KÜÇÜKLER gibi 8) 8)

Hıfz-ı lisan
07-22-2008, 14:27
Senin beynin çok büyümüş..Kapalı bayanlardan uzak durunca mı oldu o öyle..Hastalık olabilir o mazaallah.. :) mazaallah dedim sorun olmaz değil mi :-X

Demokrat
07-22-2008, 14:27
sen güneste fazla durmussun beynin erimis baksana :).. cirpinislarin bosuna türkiyede halk iktidar sizler ise yenilmeye, ezilmeye mahkumsunuz..
bütün kaleleriniz düstü, pisliklerini ortaya cikti o yüzden böyle salya, sümük saldiyirosunuz bir ignelik caniniz var kuduz ignesi vuruldugu an sizden bir halt olmaz :)
simdi "yalaninida al git" :)[/b]

politikaci
07-22-2008, 14:29
atatürkmüş hala atatürk diyor adama bak ya.. yazık Atatürkünde kemikleri sızlıyordur şimdi beni tutan insan böylemidir diye.. Uyan oğlum uyan atatürk bitti öldü gitti.. kuralmış pehh cumhuriyette halk kendini yönetir ezik .. sana siyaset dersi vermicem şimdi

Müntesip
07-22-2008, 14:56

İnsanlığının vasıflarını kaybetmişsin sen ! Yarın birisi gelip bu ülkede üniversitelere başı açıklar giremez diye kural koyarsa tepkin ne olur ? Bu kadar aciz bir zihne sahipsin Yazık !

"Biz insanı en güzel biçimde yarattık.

Sonra da çevirdik aşağıların aşağısına attık.

Fakat iman edip sâlih amel işleyenler için eksilmeyen devamlı bir ecir vardır.

Artık bundan sonra, ceza günü konusunda seni kim yalanlayabilir? "

Gönülden
07-22-2008, 15:12

Sizin gibi zihniyetlerdir işte Atatürkle Lenini aynı karede görmekten haz duyan sözde Atatürkçülük yapıp bu yaftanın arkasına sığınarak beyin bulandıranlar...ama başka kapıya..
Türbanlı istemiyormuşşş...sen kim olduğunu nerden geldiğini unutan batı özentisi arkasından koşan fikirsiz, gayesiz boş bir beyinden ibaret geleceği elinden alınmış dış güçlerin istediği bir neslin ürünü olmuşsun...yazdıklarının doğruluk payını düşünüp araştırmak bile korkutur sizin gibileri...aydınlığı bir başörtüsüne bağlayıp beynin, aklın varlığını inkar olsa olsa kominizim rejmine uyar...yani sana burda ekmek yok....

isimsiz
07-22-2008, 15:18
o zaman siz saçınızı sıfıra vurdurun kel dolaşın beyninizim büyümesine engel olmasın saçlarınızı sonra küçük beyinli kalırsınız. :)

ForzAkp
07-31-2008, 11:03
2. Bir seçenek olmadığı için. İşte farkı bu zaten.

Almira
07-31-2008, 16:24
Ak parti dışında başka alternatif parti olmadığı için tutuyorum ve de erdoğanın barışçıl ve herkesi kucaklayan anlayıştan ötürü yani hayranıyım erdoğana..O bir lider...Türkiye onunla yarınlara koşacak..

çüngüşlü
08-03-2008, 23:06
hem halkçı hem cumhuriyetçi hem milliyetçi hem türk ve gerçek türkiyenin partisi neden ak partiye oy veriyorsunuz değil de vermiyorsunuz diye sorulsa daha iyi aslında allah başımızdan eksik etmesin başbakanımızı,,, :)

pirinçkentli
08-03-2008, 23:54
Ben değil de ailem,akrabalarım ve tanıdıklarım Saadet Partisi'nin barajı aşamayacağını düşündükleri için akparti'ye oy vermişlerdi.Ben ise ilk oyumu seneye mahalli seçimlerde kullanacağım inşallah... :)

kalyoncu
08-09-2008, 00:57
kemal unakıtan tum esnafların anasını ağlatsın diye veriyorum yaş kuru hırsız durust ayırmadan ( çocukları nı kayırabilir tabi)

muhafazakargenc
08-09-2008, 01:55
Hayallerimizi gerçekleştirdiği için. Saygılar.

zeynepsude
08-09-2008, 18:01
sosyal devlet anlayısını en guzel yuruttugu için esit, adaletli, halkını dusunen insanları ayrım gözetmeyen ya saymakla bitmez ama daha oy kullanmadım bu sene yerel secimlerde insallah kullanacam :-*

Supraliminal
08-09-2008, 21:10
genç kominist fena güldürdü beni yahu :D :D

ebulfeyz elcibey
08-10-2008, 03:29
hem halkçı hem cumhuriyetçi hem milliyetçi hem Türk ve gerçek türkiyenin partisi neden ak partiye oy veriyorsunuz değil de vermiyorsunuz diye sorulsa daha iyi aslında Allah başımızdan eksik etmesin başbakanımızı,,, :)

:D :D :D
kararttığım yerlerde çok güldürdün beni. 90lı yıllarda "Ya laik olacaksın,ya müslüman,ikisi birarada olmaz" diyen akplinin biri şu an cumhurbaşkanı.Daha dün hocaların elini ayağını öpen akplinin biri de şu an başbakan..ve bu akp Cumhuriyetçi öyle mi?
Devletin tüm kurumlarını özelleştiren/özelleştirmeye çalışan; yabancılara toprak satışını kolaylaştıran kanunu 1 gecede çıkartan,Türkiye'yi amerika nın kölesi durumuna getiren akp den milliyetçi falan da olmaz.

Akp den olsa olsa şeriatçı parti olur.Amacı da o zaten.

Supraliminal
08-10-2008, 09:53
kendi çapında iyi masal anlatmışsın senin beynin hayla evrimini tamamlayamadı ?Sizin zihniyetiniz laiklik cumhuriyet uğruna dini satmak anladınmı ...
Daha cumhuriyetten laiklikten insanlıktan dinden nasibini almamış insanlarsınız sizler.Ülkenin geri kalmışlığıyla övünen bi gelişme gördünüzmü saldıran yaratıklarsınız.

ebulfeyz elcibey
08-10-2008, 13:51
bjektif ]
kendi çapında iyi masal anlatmışsın senin beynin hayla evrimini tamamlayamadı ?Sizin zihniyetiniz laiklik cumhuriyet uğruna dini satmak anladınmı ...
Daha cumhuriyetten laiklikten insanlıktan dinden nasibini almamış insanlarsınız sizler.Ülkenin geri kalmışlığıyla övünen bi gelişme gördünüzmü saldıran yaratıklarsınız.

Cumhuriyet in temel ilkesini,anayasasnın değiştirilmesi dahi teklif edilemeyen maddesini kabul etmeyen bir milli görüşçü şu an cumhurbaşkanı.Masal falan anlatmıyorum...

conwerse
08-10-2008, 14:12
geleceğimiz için düşüncelerimiz içn ve vatanımız için :-*

oguzdesouza
08-10-2008, 14:27
Lügatında Hizmet sözcüğü yer aldığı için!

pasiflora
08-14-2008, 23:09
demokrasi için..eşitlik için..özgürlük için..adalet ve kalkınma için..kısacası RECEP TAYYİP ERDOĞAN için!!!

Abdullah KAÇ
08-14-2008, 23:21
Milletimizin değerlerine sahip çıktığına inandığımız için.

looke
08-14-2008, 23:24
Milletimizin değerlerine sahip çıktığına inandığımız için.

altına imzamı atıyorum..

çilik
08-14-2008, 23:24
Umudum Olduğu İçin Hayallerimi Gerçekleştirebileceğine inandığım için

emre-42
08-15-2008, 11:33
huzur istikrar ekonomi

berkgs
09-06-2008, 02:20
Nedenini son 5 seneye bakarak gorebiliriz

RTE_Mukoko
09-06-2008, 14:32
MAL ÇOK

Enfal
09-06-2008, 14:41
MAL ÇOK

İşte bu yüzden ban yiyorsunuz. Resim yüzünden değil. Konuşmasını dahi bilmiyorsunuz. Umarım bu seferde de akıbetiniz aynı olur. :-*

islam
09-06-2008, 14:47
[center]
[b]MAL ÇOK

evet, kemafil misal; RTE_Mukoko

şeyh şamil
09-06-2008, 14:58
MAL ÇOK

Sizde bu kafa olduktan sonra çok iktidar olursunuz.Günden güne eridiniz ve eriyorsunuz.Allah'ın izniyile bir iki seçimlerden sonra dah barajı aşan bir parti ve zihniyet olmayacaksınız.Bunun için kuduruyorsunuz.Kudurun ve kudurduğunuz kininizle geberin ...

islam
09-06-2008, 15:13
MAL ÇOK

Sizde bu kafa olduktan sonra çok iktidar olursunuz.Günden güne eridiniz ve eriyorsunuz.Allah'ın izniyile bir iki seçimlerden sonra dah barajı aşan bir parti ve zihniyet olmayacaksınız.Bunun için kuduruyorsunuz.Kudurun ve kudurduğunuz kininizle geberin ...

:-*

R.T.E.
09-06-2008, 15:46
Muhafazakarım.
İhracatçıyım.
En azından bir işe başlarken BİSMİLLAH diyorum.
işte ortak yanlarım. ve oy verme nedenim.

Supraliminal
09-07-2008, 13:46
yusuf sen kendi beynini yemişsin be yavrum acilen en yakın bir hekime gitmeni öneriyorum ;)

akgençlk
09-07-2008, 21:53
Yepyeni bir aşkla yola çıkmış, bu ülke için altı yıldır gecesini gündüzüne katmış, her türlü kösteğe rağmen ülke adına birşeyler yapabilmeyi başarabilmiş ve tüm yaptıklarını yapabileceklerinin teminatı olarak gördüğüm için, bugün, yarın ve her daim Akparti diyorum. (Akpartiye neden oy verildiği bir cümleyle açıklanamaz)

kalyoncu
10-09-2008, 13:02
ilk başlarda guvendiğim ,şimdi is başka alternatifim olmadığı için....

Supraliminal
10-10-2008, 12:32
ilk başlarda guvendiğim ,şimdi is başka alternatifim olmadığı için....

akpartiden soğumanın sebebini öğrenebilirmiyim halbuki dahada bağlanmamız gerekirken soğuma biraz ilginç

sirdas60
10-13-2008, 06:22
inancıma, manevi değerlerime yakın olmasından ve adaletsiz bir ülkeye adalet getireceği inancını taşıdığımdan.

sirdas60
10-13-2008, 06:32
inancıma, manevi değerlerime yakın olmasından ve adaletsiz bir ülkeye adalet getireceği inancını taşıdığımdan.

sirdas60
10-13-2008, 06:34
bjektif;441761']akpartiden soğumanın sebebini öğrenebilirmiyim halbuki dahada bağlanmamız gerekirken soğuma biraz ilginç
biraz kırgınlık ve biraz soğuma birçokları gibi bendede malesef var. ve bunu önleyecek tek kurum başta tayyip erdoğan ve genel merkezdir.

AntiAK
10-14-2008, 21:46
Yorum silinmiştir :)

FarukARSLAN.
10-15-2008, 16:30
Başka parti olmadığı için ..

(ama bir de cümle yerine geçmesin, geçse de toleransım olsun:)

Recep Tayyip Erdoğan .

EgebeYY
10-19-2008, 12:07
Çocuklarımın geleceği için

patarasahili
10-19-2008, 12:37
ben antalyalıyım.yıllarca chp birinci partiydi burda.ama hiç iş yapmadılar.akp geldi antalya tarihinin en iyi hizmetini aldı ve hala alıyor.yapılamaz denilen kale-finike-kemer sahil yolu bitti.neydi o yolların rezilliği.çalıştıkları için akp.

şeriatçı
10-20-2008, 18:53
Zalim rejime muhalif olduğu için oy vermiştim ama... artık Erdoğan TSK ile ittifak kurdu maalesef.

akmelik
12-29-2008, 23:11
sosyal demokrat hukuk anlayışı ile hareket ediyorlar

alicorak
12-31-2008, 15:16
MYo mezunları için kısa dönem askerlik için Ak partinin desteğini bekliyoruz.Adalet ve Kalkınma Partisine bu yakışır ancak

alicorak
12-31-2008, 15:21
MYo mezunları için kısa dönem askerlik için Ak partinin desteğini bekliyoruz.Adalet ve Kalkınma Partisine bu yakışır ancak.Diğer Patilerin MYO luların kısa dönem askerliği çin elimizden geleni yaptık AK PARTİ kabul etmedi demesine fırsat vermeyelim ve bu adaletsizliğin Kalkmasınıa katkıda bulunalım.

hipermuhafazakar
01-01-2009, 15:32
Yahu birisi çok şahane bir pankart yazmıştı. Ne yazıyordu ;

OY NEKİ SANA CAN FEDA

İşte olay bu-dur.

A.Turan
01-01-2009, 15:39
Halka hizmet, hakk'a hizmettir! politikasını izleyen tek parti oldugu için.
Türkiyenin muasır medeniyetler seviyesine kavuşturacak tek parti oldugu için.
Aydınlık gelecek hedefleyen tek parti oldugu için.
Tek bir insanı Halk,Halkı tek bir insan gibi gören bir parti oldugu için.
Bu liste uzar, umarım anlatabilmişimdir..

Marlon3535
01-02-2009, 23:45
Avrupa Birliği nin hukuk kriterlerini ülemize getirmeye çalıştığı ve yaşam biçimimle uğraşmayacağı için oy veriyorum.

kanahmet
01-14-2009, 14:15
Türkiye ve Türk milletini çok sevdiğim için.

tolga_09
01-14-2009, 14:21
TÜRKİYE'DEKİ TABULARI YIKTIĞI İÇİN OYUMU,BAŞBAKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞANA VERDİM.

MERKAM
01-14-2009, 14:31
AYNI MAHALLEDE KOMUŞU OLMAMIZ VE BABAMIN, OGLU BURAGIN HOCASI OLMASI SEBEBİYLE GAYET İYİ TANSIYORUZ KENDİSİYLE .. BU SEBEBLE GÖRÜŞLERİNİ BAŞKALARINDAN DEĞİL DİREK KENDİSİNDEN ÖGRENİORUM... VE ONU CANI GÖNLÜDEN DESTEKLİYORUM...(HERKESİN ONU DAHA YAKINDAN TANIMASINI İSTERDİM, ÇÜNKÜ O TÜRKİYEDE KIYASI OLMAYAN BİR LİDER ...)

ak61
01-28-2009, 03:10
Alternatifi olmadığı için.(Ab ve Abd yanlılığımızdan uzaklaşırsak çok daha iyi olacak)

ilgenel
01-28-2009, 03:39
adalet ,kainatın temelidir. Sıratı müstakim tektir. bu yoldan ayrılamayan idareci harun reşid dönemi yaşatır. akparti şayet anavatanlılaşmaya doğru giderse o zaman yanarım işte. inşallah gitmez. anap zamanında ilçe başkanlarının işi ona buna iş bulmak,tayiin çıkarmak,sürgün etmek, ucuz yada ödenmeyesiye kredi kullanmak kullandırmak vb... gibi yaptılar .ne oldu millet tarihe gömdü attı. şimdilerde bakıyorum hala anapın o yiyicileri akpartiyi sarmaya çalışıyorlar. ama genellemiyorum.içlerinde dürüst olanları da vardır mutlaka. yolu şaşırmaz inşallah partimiz.

(**V*E*F*A**)
01-28-2009, 10:25
inancım gelecegim için ümit buldugum tek lider parti olduguna inandıgım için oyumu büyük bir zevk ve heyecanla AK PARTİ'ye verdim

soldatstein
01-28-2009, 12:08
her işi ve kişileri ile kaliteli

çilik
01-28-2009, 20:23
Çünküü...
SOrun DEğil ÇÖZüm Üretiyor :)

ak çözüm
01-28-2009, 21:39
Çünküü...
SOrun DEğil ÇÖZüm Üretiyor :)

İsmimden de anlaşıldığı gibi benim düşündüklerimi yazmışsın. :merhaba: :güzel:

Sorun değil çözüm ürettiği için ve yapacağım dediği işi yarım bırakmayıp tamamladığı için.:güzel:

milletinadami
01-28-2009, 22:03
milletimizi temsil ediyor..

Ahmet Yasir
01-28-2009, 23:36
Seçkin insanları ve kaliteli, güvenilir siyaseti için Ak partiye oy veriyorum.
Halktan gücünü alan ve HAKKI tutan parti olduğu için Ak partiye oy veriyorum

Üç mevsim
01-29-2009, 17:20
BENDE İSLAM ÜMMETİNİN KURTULMASI İÇİN SAADETE VERİYORUM ELHAMDÜLİLLAH

Kardeşim sen rahatsız mısın. Şovmen misin. Artist misin.

Bir konuya mesaj yazacağın zaman o konunun başlığına hiç bakımıyor musun !

Kedini egonu mu tatmin ediyorsun !

FarukARSLAN.
01-29-2009, 17:24
BENDE İSLAM ÜMMETİNİN KURTULMASI İÇİN SAADETE VERİYORUM ELHAMDÜLİLLAH

İyi.. Açılırsa bir gün 'Niçin SP'ye oy veriyorsunuz' diye bir konu yaparsınız yorumunuzu...

Yada yok mu hiç öyle soruların sorulduğu bir forum?..
Burada 'alakaya maydanoz' gibi kalmış yorumunuz.. (Elhamdülillah)

ak_cag
01-29-2009, 17:35
turkiyeyi kucakliyor.

SuperGaZi
01-29-2009, 20:32
Recep Tayyip Erdogan'a guvendigim icin yurtdisindan gelip oyumu(zu), veriyorum(uz)

KöksalAynalı
01-29-2009, 20:46
En iyisi olduğu için

ak61
01-29-2009, 22:18
Neden mi Perez'e haddini bildirdiği için!

Mehmet POLAT
01-30-2009, 15:50
Güçlü bir Türkiye olabilmek için....

İsmail EKİCİ
01-30-2009, 17:24
Başka partimi var?

kenan kocaman
01-30-2009, 17:27
lıderımız tayyıp erdogana guvenım tam
guven huzur mutluluk ve guc ıcın

yolcu44
01-30-2009, 17:29
Her şey ortada... Başka söze ne hacet.. Niçin Ak Parti'ye oy verdiğimizi, niçin Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a sevdalandığımızı artık dünya biliyor.. Ümit ediyorum ki içimizdeki muhaliflerde bilir..

ATmaCA53
01-30-2009, 17:31
neden ak parti, ne sağı, nede solu ak parti bir eşitlikten yana bir parti olduğu için, sağınıda, solunuda birleştiren bir parti, alevisine, kürdüne, lazına, çerkezini ayırt etmeden hepsini arkasına alan, ülkesini, ATATÜRKE sahip çıkan, bayrağını seven, istiklal marşını seven bir başbakan neden ak partiye oy verilmezsin, değilmi.

ishakyilmaz
01-30-2009, 17:41
Aldığı oyların hakkını verdiği için,emanete hıyanet etmediği için.Ve en önemlisi Batılılara verecek bir cevabı olduğu için..!

FarukARSLAN.
01-30-2009, 18:23
Başka partimi var?

...:w:

wenüs
01-31-2009, 00:58
chp kazanmasın diye..

koalisyonlu hükümetler olmasın diye..

muhafazakarları koruyor diye..

Esra KAÇ
01-31-2009, 01:17
Ak Parti'ye neden oy veriyorum güzel bişr soru bende güzel bir cevap vermek istiyorum "DAVOS" desem açıklayıcı olur sanırım...

Üç mevsim
01-31-2009, 01:42
Ben bu sorunun cevabını seçim gecesi tüm yakınlarıma cep mesajı geçerek söyle vermiştim, Ve İşte Buldum Hala Telefonumda Kayıtlı:

Neden AK Parti ?

Masonik Sistemin Önümüze Tampon Yaptığı Laikçi Yapının Gerçekçi Bir Dönüşümle Parçalanacağı Günleri Bize Sunacağı İçin AK PARTİ !

ak61
01-31-2009, 13:00
Başka partimi var?

:D :güzel:

james54
02-03-2009, 01:13
Şu anda piyasa da oy verilecek başka parti olmadığı ve de olanlardan da oy almayı en cok hakeden parti oldugu için.

alija bosna
02-12-2009, 04:59
Kim demiş oy verdiğimi?
Ben akpartiyim,Ak parti ise ben!

aliozgursari26
02-13-2009, 17:33
Gerçek demokrasi ve hizmet için...

el-EMIN
02-14-2009, 00:10
Kimsesizlerin Kimsesi..onu neden destekledigimi gercekten bilmek isteyenler

Davosta TERES e dogru uzatilan Parmaga baksin.

yavuz-tr
02-14-2009, 14:36
çünkü halkı kaale alıyor. milliyetçiyim diyenlerin, sosyalistim diyenlerin, komnistim diyenlerin yapamadıklarını tek başına korkmadan yapıyor.

Ertuğrul ÖZGÜL
02-14-2009, 15:29
Kim demiş oy verdiğimi?
Ben akpartiyim,Ak parti ise ben!

bu kardeşime katılıyorum aynen

jihadcan
02-27-2009, 01:29
Kul hakki icin!!!!

Supraliminal
02-27-2009, 14:08
Akparti'ye oy vermemek için hiçbir neden bulamıyorum !

MhfzkrTürk
02-27-2009, 23:06
hizmet

NS
02-27-2009, 23:24
adalet, hizmet... ve içine girdikleri her işi azim ve inançla yaptıkları için...

zeynel61
02-27-2009, 23:39
AKP 3 5 kuruşla değil iman yürek inenç sevgi saygı ile kurulmuş ve öyle giden bir partidir. öyle soytarı gibi rol oynamaz gerçek dürüst

zeynel61
02-27-2009, 23:41
18 yaşıma gelsem de bir tane de ben atsam ah be ah

Özgür Çağrı
02-27-2009, 23:57
Daha oy kullanamıyorum az kaldı ama

tek cümleyle

Ne Komünist Ne Milliyetçi Ne Tutucu İşi hizmet Gücü Millet olan parti AK PARTİ

nost@lji
02-27-2009, 23:58
İlk kez kullanacağım oyumu genç olduğumdan değil önceki yıllarım avrupada geçtiği için.
neden AKP DİYORSANIZ İŞİMİZ HİZMET GÜCÜMÜZ MİLLET DEDİĞİ İÇİN GÜÇ BİZİZ ONLARI HİZMET ETMEK İÇİN GÜÇLÜ KILMAK BİZ MİLLETİN BORCUDUR.

ALPEREN4425
03-01-2009, 17:07
E ben Akpartiye oy vermiyorum ne olacak şimdi. Ben de neden Akpartiye oy vermediğimi mi yazsam acaaba?

ECRİN
03-01-2009, 17:15
ERDOĞANIN VE ABDULLAH GÜLÜN KİŞİLİKLERİ VE KARAKTERLERİ İÇİN DAVOSTADA YANILTMADI ZATEN...
BİRDE BAŞKA PARTİ GÖREMİYORUM OY VEREBİLECEGİM...
AKP İCRAATLERİNDEN BAHSEDİYOR DİĞERLERİ İSE TAYYİP ERDOĞANDAN MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR MİSALİ...

Üç mevsim
03-01-2009, 17:59
E ben Akpartiye oy vermiyorum ne olacak şimdi. Ben de neden Akpartiye oy vermediğimi mi yazsam acaaba?

Bugün iyi tarafımdan kalktım :karizmatik:

hipermuhafazakar
03-02-2009, 15:56
nasıldı o pankart ;

OY NEKİ SANA CAN FEDA

balık beyinli olmayan ve gerçekleri saklamadan yazan gazeteleri okuyanlar anlar ancak bu sözü

Yücel
03-02-2009, 17:43
Görüş ve düşünceme uyguğu için OYUM bu Seçimde ve İnşallah her seçimde AKP'ye.Allah Başımızdan Eksik Etmesin AKP'yi ve Sayın Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ı.

Sezgin6556
03-02-2009, 18:10
R.Tayyip Erdoğan / Davos Fatihi

Supraliminal
03-03-2009, 00:18
Valla akparti'ye oy vermemize neden olacak durumlar günden güne artıyor.Örneğin Davos!..

emre_10085
03-04-2009, 04:13
birilerinin sevgili köpeği olmadığı için...akparti

LotuS
03-04-2009, 04:28
Katranın içinde bembeyaz bir tüy olduğu için, yalanların içinde tek gerçek olduğu için.

ahmetermiş
03-04-2009, 04:32
Kula kul olmadığı için,ve teşkilatçı olduğu için..! imam hatipli olduğu için..

Manga_Sym
03-04-2009, 05:01
Millete hizmetkar olduğu ve büyüklerimizin o doğru sözlerini düstur edindiği için.....

"Yaradılanı hoşgör, "YARADAN"'dan ötürü..."

"Yumuşak başlıysam kim dedi uysal koyunum,
Kesilir belki fakat çekmeye gelmez boynum."

"Milletin efendisi, millete hizmet edendir."

Diğer bir söz de imzam da yazıyor zaten...

tek YILDIZ.61
03-04-2009, 11:32
Millete sahip çıkan tek lider-R.T.Erdogan

chp ye oy verip kahır çekecegime oyumu AKP ye verip horon teperim

Supraliminal
03-04-2009, 15:19
Millete sahip çıkan tek lider-R.T.Erdogan

chp ye oy verip kahır çekecegime oyumu AKP ye verip horon teperim

güzel dedin :)

emre_10085
03-04-2009, 20:51
karanlık günler için chp diyorum.

pertevniyalli
03-05-2009, 15:48
ADİL BİR DÜZEN KURULARAK TÜM İNSANLIĞIN GELECEĞİNİN GARANTİ ALTINDA OLMASI İÇİN OYUM AK PARTİYEDİR.

ultrAstribun
03-05-2009, 15:55
Muhafazakar demokrat anlayışını kendime zırhlamış biriyim.
Bu zırhla sorunu olmayan tek parti Ak parti'dir.
Sevdadır aslında..
Anlatması zor..

hipermuhafazakar
03-05-2009, 16:29
AK Partiye neden oy veriyorum. Bunun için 500 tane icraatlarından hizmetlerinden samimiyetlerinden dolayı diyorum. Artı bunca yıldır 5000 tane muhalefet denen yaratıkların parazitliklerine kıl olduğum için veriyorum. Yani ortalama 5500 tane neden var benim AK Partiye oy vermem için.. Sırf AK Partiye oy vermek için kütüğümü Bursaya aldırdım. Tayyip Erdoğana ve AK Partililere hizmet sevdalılarına biraz olsun vefa borcumu ödemek için.

Supraliminal
03-05-2009, 16:42
bir cümleyle demiştim 6 cümleyle yazdınız :) olsun güzel nedenler ama.

ulas eryurek
03-08-2009, 00:06
karar milletin dediği için

genç_TÜRK
03-08-2009, 01:35
başbakan recep tayyip erdoğan ı sevdiğim için veriyorum..:saygılar:

ha bu arada ak partilileri de pek sevmem gerçi..;)(başbakan hariç):w:

ahmetermiş
03-08-2009, 02:00
kaz ayağı siyaseti yaptığı için..
AB. ile birlik olmak istiyor görünürken,rusyayı yanına alabılacak konumda olduğu için,islam ülkeleriyle iş birliği yaptığı için,afrikayı boş bırakmadığı için ve türki cumhuriyetleriyle el altında iş birliği mesajları verdiği için..
kısaca çağın siyasi gelişimini gören ve ona göre hareket alanını genişletebilen bır lider olduğu için.
tek taraflı siyaset artık bitmiştir. ve bır topluluğa bağımlı bırakmadan yeri geldiğinde menzilini değiştirebilecek alanları oluşturabilen tek liderdir.

Neşe
03-08-2009, 04:38
tek parti olduğu için , oy verecek başka parti olmadığı için , insana insan gibi davrandıkları için

ALİ GÜNEŞ
03-08-2009, 04:42
daha güzel yarınlar için

AYT@C
03-08-2009, 14:17
Tek devlet , Tek Millet , Tek Bayrak , Tek Vatan ...

Türkiyem için Ak Parti...

baskangerede
03-10-2009, 19:12
Millete hizmeti sevda bildikleri için oyum AK Parti'ye....EVET...

Sekoloji
03-24-2009, 13:39
Huzur, Güven, Anti-Yolsuzluk, Hizmet, Milli Menfaatler, Değerler için..

ysrbsk
03-26-2009, 23:07
Başbakanla aramızda ki gönül bağından dolayı:gül:. sanki ben komut veriyorum, başbakan uygulamaya geçiyor.:güzel: Türkiye ve Türk milleti için samimiyetiyle çalışıp, dünyada Ülkemizin itibarını arttırdığı için, Halkının menfaatlerini ayrım yapmaksızın koruduğu için, Türkiyenin bütün şehirlerine hizmet götürdüğü için, doğuda ki kürk kökenli vatandaşlarımıza bayrağını ve ülkesini sevdirmeyi, başbakanına ve devletine güvenlerini kazandırdığı için, Vekaletimizi hakkı ile yerine getirdiği için ...... 1 cümle yetmiyecek özetle ''Canım TÜRKİYEM İÇİN.'':saygılar:

Sys
03-27-2009, 00:07
Atatürkden Sonra Tanıdığım Tek Adam Gibi Adam Erdoğan.

Can_Dostu
03-27-2009, 00:19
Türkiye İçin Çalışan Çabalayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için :gül::saygılar:
http://minikkelebek.files.wordpress.com/2009/01/recep-tayyip-erdogan.jpg

muratfaruk
03-27-2009, 21:18
ak parti mesafe katetmeyi çok iyi biliyor. 6 yıl önce ülkenin bu denli kalkınacağı kimsenin aklına gelmemiştir.

Yusuf Emre
03-27-2009, 23:15
Saymakla bitmez yaptırımları,yararları varr yaa onuda boşwerin arkadaşlar sadece şu ergenekonu çözdü adam ne pislikler çıkardı bastı içerii sadece buna kalsa yine akpartiye oy verir insann dimi amaa...Mükemmel bi iktidarr

dilemma
03-27-2009, 23:18
Tayyip ERDOĞAN için :) İşçi partisi başkanı olsa bile yine oyumu verirdim sanırım..Seviyorum napim:)

sema
03-29-2009, 03:50
türkiyede adam gibi adam olmadığı için ak partiye oyumu veriyorum

k.dangir
03-29-2009, 16:32
Aydınlık Geleceğimiz ve Şanlı geçmişimizin tek temsilcisi olduğu için AKP

ak61
03-29-2009, 16:35
DAVOS...

Yektâ-Ak
03-29-2009, 18:31
1.Recep Tayyip Erdogan hayranı olduğum için
2.Ülkeyi en iyi şekilde yönettiği için...

bronike
04-01-2009, 01:44
türkiye için

Supraliminal
04-01-2009, 14:46
Ülkeyi en iyi şekilde yönettiği için mi? Bunu nasıl yaptığını cidden çok merak ettim şimdi. Hayır ülkenin haline bakarsak, bu sözün saçma oluyor

sen çöplükler içinde yaşamaya alışmıssındır git kendi çöplüğünde öt Horoz seni

Beyazgülüm
04-01-2009, 14:48
Ülkeyi en iyi şekilde yönettiği için mi? Bunu nasıl yaptığını cidden çok merak ettim şimdi. Hayır ülkenin haline bakarsak, bu sözün saçma oluyor

ergenekoncu sizi battınız ya kuyruk acısı çekiyosunuz:D

redyellow
04-01-2009, 15:27
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı

Meydanlarda şeriata küfür eden,başörtülülere saldıran,atatürkü peygamber olarak tanımlayan,darbeci,faşist kemalistlere-bindirilmiş kıtaya inat ilk oyumu ak partiye verdim.

Senin gibilerinin ülkesi burasiı değil arabistan tamam mı? Ey AKP FORUM yöneticileri bunlar gibileri bu sitede barındırarak asıl yüzünüzü gösteriyorsunuz. O BÜYÜK YÜCE ÖNDER olmasa idi ne olacağından haberin var mı? BU ÜLKE LAİKTİR LAİK KALACAK. Bunu o kalın kafana sok

Arkadaşın yazısının neresinde Atatürke hitaben olumsuz bir şey var?

Arkadaşa kalın kafa derken acaba diyorum aynaya felan mı bakıyordunuz?

Atatürkü istismar etmeyi bırakın ve gerçek yüzünüzü gösterin.

ultrAstribun
04-01-2009, 15:30
Ulusalcı adlı üyenin Turkforum.net'teki nickini merak ettim:)

Acaba oradada yazıyor mu merak ettim.
Yazıyorsa kendimi tanıtmak isterim ona:)

Beritan
04-01-2009, 15:37
:ağla::ağla:halen vermedim ama verirsem....sadece büyük konuşmam olurdu cevabım :ağla:

Tarantula_
04-01-2009, 15:51
Çünkü Başında adam gibi adam, Hakiki bir Türk Evladı olduğu için...

( bu soruyu kendim için AK Partiye neden oy vereceksin ? şeklinde değiştirdim :) )

sametturgut
04-03-2009, 15:56
Çünkü RECEP TAYYİP ERDOĞAN ADAM GİBİ ADAM! DURMAK YOK YOLA DEVAM!

nikel
04-03-2009, 16:16
???Vücudu seven halk sağlam.Başı taşıyan vücut sağlam. Vücudun üstündeki baş sağlam. Başta ki akıl sağlam. Akılda ki düşünce ve birikimler sağlam. Düşünce ve birikimlerdeki feraset sağlam. Ferasetin geldiği yer sağlam.
Bunların bir tanesinin bile olması , oy vermeme yeter de artar .:saygılar:

böcük
04-03-2009, 16:16
ak partiye oy vermemin o kadar çok nedeni var ki içlerinden birini yazıp bunun için oy verdim demek haksızlık olur bence. hakettiği için oyumu ona layık gördüğüm için veriyorum. böyle bir başbakana bir değil bin oyum olsa veririm Allah başımızdan eksik etmesin...

swett
04-04-2009, 20:47
Gerçekten hak ettiği için.

a.k.a.producer
04-05-2009, 05:00
istikrar...

Supraliminal
04-05-2009, 14:10
akpartiye oy vermek bir ayrıcalık olduğu için :)

LotuS
04-06-2009, 03:00
Hizmeti hakettiğim için.

(Sadece hakedenler Ak Parti hizmetini alabilir)

öznur
04-06-2009, 11:48
İçerdeki ve dışardaki başarılı politikaları, yolsuzzluklara karşı kararlı mücadelesi, konumu ne olursa olsun suça karışmış herkesi yargılaması, avrupalı ülkeler karşısındaki dik duruşu ...

SENİNLEYİZ HER ZAMAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN

hseef54
04-19-2009, 17:57
Türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi başbakanlardan biri olduğu için ve başbakanımız sayın
Reçep Tayyip Erdoğan canımdan çok sevdiğim için oyumu veriyorum
çünkü durmak yok hizmete devam diyoruz....

hipermuhafazakar
04-19-2009, 23:30
objektif, nasıl bir konu açtıysan bak sonu gelmiyor, aylardır hem güncel hemde diri :)

nazLI
04-19-2009, 23:35
Yöneticilerinin yaklaşımları ve uyguladığı politikasıyla güven verdiği için...

amaninmb
04-19-2009, 23:43
R.T.Erdoğan...

Supraliminal
04-19-2009, 23:53
objektif, nasıl bir konu açtıysan bak sonu gelmiyor, aylardır hem güncel hemde diri :)

bilmem oda benim özelliğim olsa gerek :V:utandım:

hseef54
04-21-2009, 09:47
ülkemizini daha çağdaş bir medeniyetler seviyesine ulaştırmak için var gücüyle çalışan sayın başbakanımız ve ekibi ülkemize hizmet etmekten çekinmiyorlar neden bu güzel insana destek çıkmayım çünkü herşeyden önce milleti olan bir başbakanımıza sahip çıkmalıyız arkadaşlar

elif zeynep
04-21-2009, 11:03
"Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" sözünün gerçekleşebilmesi, demokrasinin varlığı ve mevkilere sızmış darbe zihniyetinin temizlenmesi için, oyumu verdim.

mixology
04-22-2009, 22:22
atatürk ün söylemleriyle siyaset yapmayıp o söylemleri icra eden bir parti olduğu için akparti diyorum ve en büyük etkende Başbakanımızı seviyorum adam gibi adam
Saygılar

LeyaL
04-23-2009, 10:47
"Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz"
ben bu ülkeye çok şey kazandrdıklarını düşünüyorum..
Aksini idda eden nankördür!..

Supraliminal
05-06-2009, 12:18
Darbecileri yargıladığı için !

PeerLeSs
05-07-2009, 02:16
MİLLİ VE MANEVİ DUYGULAR İCİN AK PARTİYE OY VERİYORUM VE DESTEKLIYORUM ...

BİZİM SOYUMUZ BELLİ ATALARIMIZ BELLİ BİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ VE ÖLEDE KALACAGIZ ...

eskiya6363
05-08-2009, 21:39
Ak Bir Parti Olduğu için...

c-duz
05-11-2009, 01:48
özgürlük ve daha iyi bir Turkiye icin...

YuZaRSiF
05-14-2009, 04:59
Osmanlı Ruhunun geri geldiğini hisettiğim ve bunuda tüm dünya ya hissettirdiğimiz için. Davos Fatihi ; Sayın Başkabakanımız Recep Tayyip Erdoğan

hülya!!!
05-14-2009, 21:01
:evet:Türkiye nin gelmiş geçmiş en sağlam partisi olduğu için...Ve dünya nın en sağlam,en karizma,en kaliteli ve en adaaaaam gibi adam liderine sahip olduğu içinnnn....

:gül:AK PARTİ TÜRKİYE NİN KABUL OLUNMUŞ DUASIDIRRRR....:gül:

Terennüm
05-14-2009, 21:02
muhafazakar ve demokrat olduğu için

Supraliminal
05-15-2009, 12:30
Türkiye'yi Dünya genelinde önemli bir konuma getirdiği için !

DadaşAkp
05-15-2009, 12:34
başka parti kalmadı güvenecek ak parti kaldı güvenilecek partimiz

Gökmen
05-15-2009, 12:39
İsmi gibi olduğu için :)

Sahib_Ata
05-16-2009, 00:33
Es selamün aleyküm verahmetullahi veberekatühu ey kardeşlerim neden ak parti ?
Bu soruya nasıl bir cevap beklersiniz bilemem ama ilk ak parti ile şu anki ak parti arasında dağlar kadar fark olduğunun farkındayım.
neden ve niçin bir değişim ve kopmuşluk oluştu içerde. Yoksa diyorum zamanında Merhum cennet mekan Başbakanı Adnan Menderese yaptıklarını bizlerede yaparlar mı?
Endişesi ve kuşkusu var içlerinde.Ama şunuda bilmelerini isterim ki biz hep yanlarındaydık bundan sonrada yanlarındayız.atılan bazı adımlar ve icraatlar da bu düzenin çarkına bir çomak sokulacığı ve demokrasi şehitlerinin öcünün alınacağı yönünde bir intiba uyandıyor içimde ama niyet tazelemek ve güven kazanmak şart................
Söylemek istediklerim sakın ola yanlış anlaşılmaya ve yorumlanmaya...........,
Esselamün Aleyküm....

Seyyah
05-16-2009, 04:57
O kadar saldırı,mualif,çamur vs... rağmen dimdik ayakda olması , görüşleri ve kadrosu.

Atlantis
05-19-2009, 00:11
sadece 4 harfli cevabi ;

A K I L

islamin
05-22-2009, 19:39
Tek sebeb bile yeter=MİLLETİN PARTİSİ OLDUĞU İÇİN

MahmutKemal
05-23-2009, 13:15
Cocuklarima iyi bir gelecek hazirlamak icin.

xhidayet
05-24-2009, 15:35
Aslında son dönemde, şöyle bir gerçek çıktı ortaya ki.. o da üzülerek söylemeliyim; 'Ak Partiye Oy Vermekten Neden Vazgeçildi..!!..' sorusu konu olarak açılmalı...
Başbakının dediği gibi 'Dersine kim iyi çalışmıyor ortaya çıkarılmalı ve gereken yapılmalı.. Bu Partiyi yıpratmaya kimsenin hakkı yok!'..

Çalışmayan.. Dalgacı Davutlar..: G İ T M E L İ!!!..

tugbaph
05-24-2009, 15:37
din özgürlüğü için..........

erkam35
06-18-2009, 13:14
hüdaverdi bey,
akp aydın il başkanıda Tayyip beyi "ikinci Peygamber" ilan etmişti.
bilginiz olsun

ATmaCA53
06-18-2009, 14:00
hüdaverdi bey,
akp aydın il başkanıda Tayyip beyi "ikinci Peygamber" ilan etmişti.
bilginiz olsun
o aydın il belediye başkanın hatasıdır, peki peygamberimiz ile dalga geçen chpli sava ne demeli, ezana saygısızlık eden çydd ne demeli, ATATÜRKÜ peygamber iln denler var mahlesef bunuda görmezlikten gelemeyiz sizinde bilginiz olsun ;)

DavosKralı
08-10-2009, 02:37
Tayyip Erdoğan'ı sevdiğim için veriyorum

sudaduran
08-10-2009, 02:38
ak partiye vermiyecemde kime verecem :)

mavihayal
08-10-2009, 02:41
çünki Adı Üstünde Adaleti Ve Kalkınmayı Simgeledigi İçin

MiRa
08-10-2009, 22:13
ben vermiyorum - veremiyorum ki- 18 yaşından küçüğüm :(
...
ama böyle insanlar desteklenmez mi :evet:

Umut ZORLU
08-10-2009, 22:29
Yavvv buda Sorumu? Böyle Lider'e oy verilmezmi bea?? oyoyoyoy!!! Allah c.c başımızdan eksik eylemesin.. Hayırlı uzun Ömürler versin.. Diklenmeyen, Ama Dik Duran Dünya Lideri Recep Tayyip ERDOĞAN'A Saygılar, Selamlar, Monşante...

davosfatıhı39
08-11-2009, 04:19
adaletli olana oy verilir seve seve oy veririm

Gömlekdeğilten
08-14-2009, 20:24
oy kullanmadm

Supraliminal
08-15-2009, 20:23
''Demokrasi İçin'' Herkese eşit haklar sağladığı için -Sağlamaya Çalıştığı İçin.

islamkenti
08-17-2009, 13:07
ALLAH korkusu olan bir siyasi partiye hem öbür dündaya hemde bu dünyada huzura ermek için tam destek veririm saygılar

21.yy.lideri
08-18-2009, 00:06
ülkemizin gelişmesi için...yaşam standartını artırmak için...başka ne olabilir ki

mucahit_47
09-05-2009, 13:44
hakının yanında haksızın karşısında olduğu için.canımız çiğerimiz olduğu için.biji serok erdoğan

Murat KskN
09-06-2009, 06:38
Güven Meselesi.. Herşey Türkiye İçin!

fthalpsln
09-14-2009, 10:33
Ben en iyi seçeneğimizin ak parti olduğu için oy veriyorum...

aşk rüzgarı
09-17-2009, 18:04
bende merak ediyorum neden ak. partisine oy veriyorsunuz galiba sizin borçlarınız bitmiycek torunlarınıza kadar olan süreçte altından kalkılmıycak bir borç bırakmak istiyorsunuz???

borç derken kasıt nedir acaba ?

Supraliminal
09-17-2009, 18:12
''Kendim İçin''...

EpiVaTeS
09-17-2009, 18:47
Canım sıkıldığı için

Supraliminal
09-17-2009, 18:51
Canım sıkıldığı için
İlginç bir cevap doğrusu ???
Canınızın sıkıntısını mı gideriyor AK Parti ??

BlueMoon
09-17-2009, 18:52
Canım sıkıldığı için

çok basit bir yanıt vermişsiniz. ülkenizin kaderi ve geleceğinizi belirlerken canınızın sıkılıp sıkılmamasına göre mi hareket ediyorsunuz :)

bir Ak Partimize oy verirken tamamiyle içtenlikli ve samimi bir şekilde oy verdik ve Allah kısmet ederse vermeye de devam edeceğiz..

EpiVaTeS
09-17-2009, 19:05
evet canım sıkıldığı için veriyorum
benim canım sıkılıyorsa benim gibi bir sürü insanın bu geçmiştekilerden canı sıkılıyor onun için veriyor
lakin görüyorum ki siz bu geniş bakışa ulaşamamamışsınız

EpiVaTeS
09-17-2009, 19:47
Şerefsiz oldukları için veriyorlar.. Öldü bitti memlekett

hade len oradan hoşşinge bak

edepten ahlaktan yoksun insan

dejavu
09-21-2009, 04:14
Edepsiz konuşan insanlar var burada... (Yukarıdaki yazıda)

Ben oy vermiyorum... vermeyide düşünmüyorum...

EZEL
09-21-2009, 12:18
borç derken kasıt nedir acaba ?

Gayri milli hasıla kaça katlandı onuda söylemezler borç iki katına çıktı ama gayrimili hasıla 5 'e katlandı .AK PARTİ iktidara geldiğinden beri 50 milyar dolarlık özelleştirme yaptı
AK PARTİ iktidara geldiğinde gayri milli hasıla 200-250 kattirilyon civarında idi
2009 itibari ile gayri mili hasıla 950 kattrilyonu geçti
950-250 = 700 kattrilyonluk bir artış olmuş gayri milli hasılada

Özelleştirmeden akp döneminde ne geldi 50 milyar dolar = 75 kattrilyon

700- 75 kattrilyon = 625 kattrilyon

625 KATRİLYONU AKP NERDEN BULDU

a) kara para akladı
b) gömü buldu
c) hayali icraat
d ) naylon fatura
e) bir saf buldu ona aydaki turistik arazileri kakaladı

;D:w:

dejavu
09-21-2009, 14:19
b şıkkında ısrar ediyorum

Marlon3535
09-21-2009, 14:21
AB standartlarında bir özgürlükler hukukunu savunduğu için Ak Parti'ye oy veriyorum.

dejavu
09-21-2009, 15:00
Ben özgürlükleri savunduğunu düşünmüyorum...

kendi gibi düşünenler için olabilir

lansen
09-21-2009, 15:24
Ak Partiye günahımı bile vermem..
Hiç bir icraatına olumlu bakmıyorum.. Bu da benim kendi hür fikrim..

dejavu
09-22-2009, 02:56

ben günahımı veririm sadece partiye değil herkese dağıtırım...
üstüne parada veririm... :))

EpiVaTeS
09-22-2009, 03:15

Ak parti de çok yalvarıyordu ya bana gel oy ver diye

çocuk olmayın biraz düşünün ;ı: