Orijinalini görmek için tıklayınız : "AK Parti'ye oy verenler Humeynici"
Hüdaverdi
06-17-2008, 23:20
CHP lideri Deniz Baykal, Humeyni'yi sevip Atatürk'ü sevmediğini belirten türbanlı kızın AK Parti'ye oy verenleri temsil ettiğini savundu.
Türkiye'de geniş kesimlerin 'o türbanlı kız' gibi düşündüğünü savunan CHP lideri, bu nedenle rejimin ve cumhuriyetin tehlike adlında olduğunu ileri sürdü. Baykal, "Ben 'türban değil, laiklik sorun' diyordum. Artık daha ilerisini söylüyorum. Söz konusu olan rejimdir, cumhuriyettir. Dillerin altında baklalar var. Bu baklalar yavaş yavaş çıkıyor. Büyük bir aldatmacayla karşı karşıyayız" iddialarında bulundu.
Deniz Baykal, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yine sert açıklamalarda bulundu. Ülkenin geleceğine ilişkin karamsar bir tablo çizen Baykal, 'vatandaşı AK Parti iktidarıyla korkutma' söylemini sürdürdü. Halkın perişan olduğunu, AK Parti ve 'yandaşları'nın ise marka giyip 7 yıldızlı otellerde kaldığını iddia eden Baykal, "Devletin temel kurumlarına saldırıyorlar. Dinimizi siyasete alet ediyorlar. Vatandaş aç, onlar köşeyi dönüyorlar" diye konuştu. AK Partili yöneticilerin son dönemlerde 'türban' kelimesini kullanmamalarını eleştiren Baykal, "Siyaset adamının sermayesi güvenilirliğidir. Sözünün arkasında durmasıdır. Önemli olan söylediğinizin altında durabilmektir" ifadelerini kullandı.
Deniz Baykal, bir televizyon programında Atatürk'ü sevmediğini ancak İran devrim lideri Humeyni'yi sevdiğini belirten başörtülü bir kızı eleştirirken, geniş kesimlerin aynı düşüncede olduğu imasında bulundu. Baykal, şunları söyledi: "Türban takıp, 'Atatürk'ü sevmiyorum, Humeyni'yi seviyorum' diyor. Atatürk'e yönelik sevgisizlik nereden kaynaklanıyor merak ediyoruz. 'Humeyni'yi seviyorum' diyorsa, sevgisizliğin nerden kaynaklandığını anlıyoruz. Bunu duyunca Ali Babacan'ın sözünü hatırlıyorum. "Türkiye'de Müslümanlar baskı altındadır" demişti yurt dışında. Bu bir zihniyettir. Milli mücadele başlarken de durum aynıydı. Damat Ferit ve Vahdettin'in anlayışı bu kızımızın kafasındaki düşüncedir. Böyle düşünen ve yazan mütareke basınımız da var. Bu zihniyetin nerelere kadar kök salabilmiş olduğunu algılamalıyız. Atatürk'e sevgisizlik ile AKP'nin ilgisi var mı? Acaba paylaşıldığı bir geniş alan söz konusu mudur?" Baykal, Türkiye'deki sorunun türbanın ve laikliğin de ötesinde rejim ve cumhuriyet sorunu haline geldiğini savundu.
CHP lideri Baykal, son günlerde bazı üst düzey bürokratlarla ilgili ortaya çıkan belgeleri de 'fitne, fesat siyaseti' olarak yorumladı. Siyasetin yargıyı ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ni hedef aldığını savunan Baykal, şöyle konuştu: "Yargıya karşı fesat, yalan, dedikodu, fitne kampanyası var. Tarihimizin hiçbir döneminde yaşanmamış fitne, yalan siyaseti 10 gündür yaşanmaktadır. Türkiye'de siyaset partiler arasında yapılmaktadır. Şimdi yargı ile partiler arasında yapılmaya başladı. Yargıya karşı yalan kampanyası, Silahlı Kuvvetlere karşı kampanyalar başladı. Bu temel kurumlara karşı olağanüstü bir nefret kampanyası sürdürülüyor. Ne var bunun altında? Kimsiniz siz? 'Biz iktidarız' deyip, bundan habersizmiş gibi davranıp gizli gizli seviniyorlar. Bu çok yanlış ve tehlikeli bir anlayıştır." CHP lideri, Türkiye'nin Milli Takım'ın 70. dakikadan sonra Çek maçını aldığı gibi, sürüklendiği kabustan sıyrılması gerektiğini kaydetti.
Zaman
Hıfz-ı lisan
06-17-2008, 23:22
Bizim Baykal uçmuş.. :)
bu arada teke tek programında o kızı izledim ancak onun açık olduğu ve kapalıları karalamak için programa çıktığını duydum doğruluğu tartışılır elbet ama.. :-\
o kız hala konuşuyor bugün de deşifre de ...konuşsun bakalım..deniz baykal da konuşsun ..herkes konuşsun..
Hüdaverdi
06-17-2008, 23:24
laikliğin sorun olduğunu anladı çok şükür http://img71.imageshack.us/img71/4575/14gl6.gif
Hüdaverdi
06-17-2008, 23:26
Bizim Baykal uçmuş.. :)
bu arada teke tek programında o kızı izledim ancak onun açık olduğu ve kapalıları karalamak için programa çıktığını duydum doğruluğu tartışılır elbet ama.. :-\
Ablacım kızın şimdiye kadar yaşadıkları foruma eklendi.Birisi böyle bir şeye kalkışsa dahi bebeğini düşürmeye göze almaz.Bebeğini düşürmeye göze alabilecek bir insan 'atatürkü sevmiyorum' söylemiyle değil başka yöntemlerle başı kapalıları ve bulunduğu saftaki insanları kirletmeye çalışır.Bizde nasiplenirdik elbet :-*
Hıfz-ı lisan
06-17-2008, 23:28
Tv de öyle birşey demedi..siteye dün girdiğim için görmedim kusura bakmayın.. :)
bence bu espri kaldıramayacak kadar ağır bir konu...kusura bakmayın...
bu kıza provakatör dendi diye bir başlıkta kıyamet koptu...
alın buyrun bahsetiğimiz buydu işte...
biri çıkıp masumu oynayıp ben humeyniyi seviyorum derse...
odak olur...
baykal da rejim tehlikede diye kürsüden çemkirir....
tamam o baykalın her zaman ki hali de...
niye eline malzeme veriliyor...
haksa; bu dünyada olmasa bile öbür dünyada ellerim bu adamın da o kızın da yakalarında olacak....
bence bu espri kaldıramayacak kadar ağır bir konu...kusura bakmayın...
bu kıza provakatör dendi diye bir başlıkta kıyamet koptu...
alın buyrun bahsetiğimiz buydu işte...
biri çıkıp masumu oynayıp ben humeyniyi seviyorum derse...
odak olur...
baykal da rejim tehlikede diye kürsüden çemkirir....
tamam o baykalın her zaman ki hali de...
niye eline malzeme veriliyor...
haksa; bu dünyada olmasa bile öbür dünyada ellerim bu adamın da o kızın da yakalarında olacak....
evet çemkirmek ;D doğru kelime :-*
politikaci
06-17-2008, 23:31
amaaaan baykal sanane kim şucu kim neci allah allah hem sen bize hesap soramassın
Hüdaverdi
06-17-2008, 23:33
Tv de öyle birşey demedi..siteye dün girdiğim için görmedim kusura bakmayın.. :)
http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=50838.0
Akpartinin üzerinde durduğu başörtü konusunu savunmaya, sanki Ak partiliymiş gibi radikal milli görüşcü iki bayan getirmişler.. Bunlar danışıklı dövüş....
Akpartinin üzerinde durduğu başörtü konusunu savunmaya, sanki Ak partiliymiş gibi radikal milli görüşcü iki bayan getirmişler.. Bunlar danışıklı dövüş....
her zman olduğu gibi katılmaktayım ;)
her zman olduğu gibi katılmaktayım ;)
aynen ben de
KAmusal mışş
06-17-2008, 23:39
Her zamanki o mükemmel(!) üslubu ile,mantık(!) fışkıran bi konuşma yaptı yine Baykal.
Doğru adamın eline resmen koz verildi,daha zekice davranılmalıydı ama olan oldu malesef.
Hani Baykal'a uzaydan halk getirsin filan diyorduk ya gerek yok galiba,sanırım kendisi zaten uzayda yaşıyor,çünkü bizim Türkiyemizde rejim tehlikesi filan yok;ki genel olarak Baykal'ın bahsettiği birçok tehlike de yok.
Dolayısıyyla ben artık onun buralarda bi yerlerde yaşadığına inanamaz oldum...
Her zamanki o mükemmel(!) üslubu ile,mantık(!) fışkıran bi konuşma yaptı yine Baykal.
Doğru adamın eline resmen koz verildi,daha zekice davranılmalıydı ama olan oldu malesef.
Hani Baykal'a uzaydan halk getirsin filan diyorduk ya gerek yok galiba,sanırım kendisi zaten uzayda yaşıyor,çünkü bizim Türkiyemizde rejim tehlikesi filan yok;ki genel olarak Baykal'ın bahsettiği birçok tehlike de yok.
baykal bile bile yalan söylüyor...
ama ona inanan insanlar var..
tanıdıklarım bile var..
ciddi ciddi ya rejimi değiştirirlerse,en azından bize baskı uygularlarsa diyorlar...
kalkmış bir dava! kadını da iran liderini sevdiğini söylüyor...
ucundan bucağından tutulacak birşey değil bu..
savunulacak yanı yok!!!!
Hıfz-ı lisan
06-17-2008, 23:44
Yanlış anlamanızı istemem ancak Fatih Altaylı'nın programına kim çıksa muhakkak muhafazakar kesimden bir olay aksettiriliyor..ben inanamadım açıkcası.. :) :-\
KAmusal mışş
06-17-2008, 23:48
baykal bile bile yalan söylüyor...
ama ona inanan insanlar var..
tanıdıklarım bile var..
ciddi ciddi ya rejimi değiştirirlerse,en azından bize baskı uygularlarsa diyorlar...
kalkmış bir dava! kadını da iran liderini sevdiğini söylüyor...
ucundan bucağından tutulacak birşey değil bu..
savunulacak yanı yok!!!!
Kesinlikle çok doğru ;)
İzlerken ben de aynı şeyleri düşünmüştüm
Adam o kadar emin bi tavırla yalanlar diziyor ki şu anda baskıydı rejim değişecekti diye kendilerine savunma taktiği geliştiren insanların temel zihniyetini oluşturuyor aslında.
İnsanların da biraz gözünün açık olması gerekir, takip etmeyen bilmeyen haa evet böyle deyip inanaıyor işte malesef.
Hıfz-ı lisan
06-17-2008, 23:48
Okadar çok sabit konu üzerinde durdu ki onu söyletmek için sözlerini hep başa sardı..Bayanda sözlerine çok sakin cevap verdi,okadar cezaevinde kaldım dedi ama sıkılmadan söyledi.. :-\ bilmiyorum,Baykal gibin paranoya oldum sankim :D :)
anatolia
06-17-2008, 23:49
ben o kızı baya bi önce 32. gündede görmüştüm ordada ben laik değilim falan demişti neysen nesinde çıkıpta kendi düşüncelerin yüzünden bütün bi parti senin yüzünden odak haline geliyorsa yuh derim tamam baykalın herzamanki hali bu seferde yıpratma politikası uyguluyor ama diken üsütünde olduğumuz bi dönemdede bu ne yani
o kızın derdi zaten parti olsa...
başörtüsü olsa...
fadime şahin şimdi ne kızıyordur bu kıza...
böyle mi karıştırılır ortalık diye >:(
Hıfz-ı lisan
06-17-2008, 23:52
Allah Razı OlsunYalçın abi aynen katılıyorum..Anlatamamıştım.. :) sağolun..
Sorun bu adamı böyle konuşturanlarda.İlk duyduğum zaman demişitim zaten böyle olacak diye! İnsanı sinir ediyolar...
Sorun bu adamı böyle konuşturanlarda.İlk duyduğum zaman demişitim zaten böyle olacak diye! İnsanı sinir ediyolar...
aynen yani baykalı dinlerken baykala mı daha çok kızmak gerekir o kıza mı diye geçti içimden...
hayır kızdığım baykalın rengi belli...
farklı birşey söylerse şaşmak gerek...
ama o kız ben şöyle mücadele ettim böyle mücadele ettim diyor..
sonra bir bakmışız biz birbirimizle mücadele eder olmuşuz...
lanet olsun üzerimizden bu hesapları yürütenlere...
Radikalliliğin, sovenistliğin, hak yemenin, provakatörlüğün ölçüsü herkesin söyleyemediği bir şeyi söylemek olmuş. İnsanların duygularını ifade etmeleri bu kadar zormuş yani. Hadi bakalım, hayırlısı.
Radikalliliğin, sovenistliğin, hak yemenin, provakatörlüğün ölçüsü herkesin söyleyemediği bir şeyi söylemek olmuş. İnsanların duygularını ifade etmeleri bu kadar zormuş yani. Hadi bakalım, hayırlısı.
duygularını ifade etmek?
hadi bakalım hayırlısı...
duygularını ifade etmek?
Kalbini yarıp baktınız herhalde?
duygularda sorun yok ki :-X
duygularını ifade etmek?
zeynep cevap verdiği gibi...
sorun dugularının o olup olmaması değil zaten...
kimseye zorla atatürkü sevdiremem...
ama biri çıkıp fütürsuzca konuşursa ve zararı birçok mağdur arkadaşa dokunur,daha da mağdur ederse tepki veririm...
duygularını ifade etmek?
ama biri çıkıp fütürsuzca konuşursa ve zararı birçok mağdur arkadaşa dokunur,daha da mağdur ederse tepki veririm...
Peygamber mağdurlara işkence edecekler diye bildiğini saklasa islam ınkılabı olmazdı. Birilerinin yalanlarına dokunmasıyla mağdur Cahşlara, Bilallare işkence yapılacağı aşikardı. O da bölücülükle suçlanmıştı. Oğulu babadan anneden ayırmakla...
O kadın sizin üstünüze yük bindirmek istemezdi eminim. Zira siz yük yüklenmemeye meyletmişsiniz. Üzerinize binen yük her ne ise onun sorumlusu inandığını söyleyenler değil. Bir takım şeyleri düşünmenin, hissetmenin, bilmenin bedeli vardır. Bedel ödemeyecekseniz, üzerimizde hiç baskı olmasın diyecekseniz siyasette, Türkiye'de en nihayetinde yaşamda işiniz zor.
Zira siz yük yüklenmemeye meyletmişsiniz
bu ve yazdıkların çok ağır cümleler olmuş....
biz yük yüklenmeye,sorumluluğa,birşeyleri çözmeye talip olduğumuz için siyasetin içindeyiz...bu yolu seçtik....
efendimiz konusunda elbetteki haklısın...ama eminim ki bu örnekleri 28 şubat sürecinde de başkaları için vermiştik yanılıyor muyum?
aynı linç kampanyası başlatılmış durumda...müslüman aynı yılan deliğinden iki kere sokulur mu?
bedel dediğin şey farkında mısın bilmiyorum ama baş açmak..ben okummayı tercih etmiyorum ve bedelini günah kazanarak ödüyorum..Allah affetsin inşallah...bu kadar ağır bir bedeli haketmiyorum...bunu sürdürecek her türlü eyleme,söyleme karşıyım...hele ki samimiyetinden şüphem varsa....
anatolia
06-18-2008, 01:02
duygularını ifade etmek?
Peygamber mağdurlara işkence edecekler diye bildiğini saklasa islam ınkılabı olmazdı. Birilerinin yalanlarına dokunmasıyla mağdur Cahşlara, Bilallare işkence yapılacağı aşikardı. O da bölücülükle suçlanmıştı. Oğulu babadan anneden ayırmakla...
O kadın sizin üstünüze yük bindirmek istemezdi eminim. Zira siz yük yüklenmemeye meyletmişsiniz. Üzerinize binen yük her ne ise onun sorumlusu inandığını söyleyenler değil. Bir takım şeyleri düşünmenin, hissetmenin, bilmenin bedeli vardır. Bedel ödemeyecekseniz, üzerimizde hiç baskı olmasın diyecekseniz siyasette, Türkiye'de en nihayetinde yaşamda işiniz zor.
sizde haklısınız ama bir kişinin düşüncesi yüzünden ve diken üstünde olunan bi dönemde bence fazla lüks bu söylemler"AK Parti'ye oy verenler Humeynici" etiketi yapıştıranlarda suç ama buna sebeb de ortada bunuda görmezden gelemeyiz + bu kadını her programda gördükten sonra samimiyetine inanmamız çok zor belliki ilk programlarda tutmadı şimdi de karşımıza başka söylemlerle çıkıyor üstüne şu dönemde herkes konuşmadan önce iki kez düşünmesi gerkirken
Duygu'Seli~
06-18-2008, 01:03
Başlığa cevap veriyorum: Ben humeynici değilim ve hatta humeyni gibileri hiç sevmiyorum..Şiilerin genelini sevmiyorum hatta..Ama Ak partiliyim.. Kel alaka bence..Baykal şaşırmış her zaman ki gibi.. ;) Akıbetini hiç hayırlı görmüyorum.. ;)
Zira siz yük yüklenmemeye meyletmişsiniz
bu ve yazdıkların çok ağır cümleler olmuş....
biz yük yüklenmeye,sorumluluğa,birşeyleri çözmeye talip olduğumuz için siyasetin içindeyiz...bu yolu seçtik....
efendimiz konusunda elbetteki haklısın...ama eminim ki bu örnekleri 28 şubat sürecinde de başkaları için vermiştik yanılıyor muyum?
aynı linç kampanyası başlatılmış durumda...müslüman aynı yılan deliğinden iki kere sokulur mu?
bedel dediğin şey farkında mısın bilmiyorum ama baş açmak..ben okummayı tercih etmiyorum ve bedelini günah kazanarak ödüyorum..Allah affetsin inşallah...bu kadar ağır bir bedeli haketmiyorum...bunu sürdürecek her türlü eyleme,söyleme karşıyım...hele ki samimiyetinden şüphem varsa....
Allah selamet versin.
Beylerbeyi
06-18-2008, 01:06
chp yakında çıkıpta "akp ye oy vermek laikliğe aykırıdır. çünkü akpliler humeynicidir dolayısıyla bu akpliler rejimi bölmek isteyen yobaz şeriatçı kesimi temsil etmektedirler. oy verme işlemi kameraların ve gözlemcilerin önünde olsun akp ye oy verenler devleti bölmeye teşebbüs, laikliğe aykırı fiili eylem, humeyni sempatizanlıklarından dolayı ömür boyu hapse mahkum edilsinler" deseler hiç şaşırmam.
duygularını ifade etmek?
sizde haklısınız ama bir kişinin düşüncesi yüzünden ve diken üstünde olunan bi dönemde bence fazla lüks bu söylemler"AK Parti'ye oy verenler Humeynici" etiketi yapıştıranlarda suç ama buna sebeb de ortada bunuda görmezden gelemeyiz + bu kadını her programda gördükten sonra samimiyetine inanmamız çok zor belliki ilk programlarda tutmadı şimdi de karşımıza başka söylemlerle çıkıyor üstüne şu dönemde herkes konuşmadan önce iki kez düşünmesi gerkirken
Etiketi yapıştırmaları kadının suçu değil. Onların etikerlerinin yapıştırıcılarını kontrol etmek mümkün de değil. Safahat dağıtmanın kapatma gerekçesi olduğu bir ortamdayız. Kadını suçu olsa da kastla değil taksirle cezalandırılır. Samimiyetsizlikle, provakatörlükle, ucuzlukla vs.. değil. Senin tarzın ılımlıdır onunki cesur. O da pekala seni başka şeylerle suçlayabilir. İhtilaflara saygı duymak gerekir.
Ben bu kadın her programa çıktığı için yiğit / cesur bir kadın diye yorumluyorum siz samimiyetsiz. Samimi olması için düşündüklerini ve bildiklerini yutmasını istiyorsanız bu ülkede samimi insanlardan birşey beklememek lazım. Ordu e-muhtıra yayınlasın biz partiyi kapatalım mesela.
umarım bu işin sonunda yeni bir 28 şubat yaşamayız...
yeni baskılar(hoş başladı bile),yeni yaptırımlar...
ne partinin kapatılmasından korkarım ne maddi manevi zararımdan...
ama Allah inanan insanlara başka haksızlık göstermesin...
Allah hepimize selamet versin...amin...
Lügatla farklı düşünmek ne zor işmiş 8)
..
..
???
..
Estağfurullah, ben anlıyorum sizi. Parti olarak kadını arkalayalım, koruyalım, saldıranların haddlerini bildirelim de demiyorum. Bu dönemde susmanın daha iyi olacağını düşünenleri de saygıyla karşılıyorum. Ama birilerinin kadına saldırdığı gibi biz de bel altı vurmayalım bence. Anlamadığım "Tek yol devrim" diye üniversitelerde köksalmış sosyalist, bombacı, yazı Pkk lı insanlar klüpler kurup ellerini kollarını sallayıp gezerken herkesin bu kadını yerden yere vurması, sadece bir duygusunu ifade ettiği için.
bilgi müdavimi
06-18-2008, 01:39
İnsanlar kimi örnek alırsa alsın.Kimseyi ilgilendirmez.Öyle değil mi?TMM ATTRk ü severiz iyi bir yöneticiymiş.Fakat Tanrılaştırmanın alemi yoktur.Doğru değil mi?
LoNeLiNeSS
06-18-2008, 01:46
M.Kemal Atatürk ü sevip sevmeme olmamalı konu bunun, neden böyle olumsuz zamanlarda dile getirildiği, yani yeri ve zamanı tartışılmalı. Sizce yer ve zaman bunu dillendirmek için uygun mu.. Parti kapatmak için google kaynaklı davaların açıldığı bir ülkedeyiz... Bence bazı şeyleri konuşurken çok daha dikkatli olmalıyız..
Bazen düşünüyorum da biri başı açık, modern (!) görünümlü, aynı zamanda Atatürk ve ülke düşmanı bir bayan çıkarsa; sonra da bizler kalkıp "Bütün başı açık bayanlar Atatürk ve ülke düşmanı. Chp'nin de gizlemeye çalıştığı asıl zihniyet bu!" desek, acaba ne olur?
Akmehmet_Akif
06-18-2008, 02:03
Mehmet abi bu bay-kal gibi adamların haberlerini yapmak bilgisayarına yazık.Kopyalayıp yapıştırmana yazık zaten Bay-kal yazısı çok olan bilgisayarlar çabuk çöküyormuş.Benimkide yakında bunun kurbanları olacak biri yinede.(+)
Hüdaverdi
06-18-2008, 03:45
Zamanı doğrumu yanlış mı bilmemem ama bir insanın kendi düşüncelerini dile getirip bunu bir anda koskaca Türkiye gündemine taşınması sorgulanmalı bence.Her insanın ağzının içine bakıp gündem oluşturulacak ise ağzımızı değil bant, japon yapıştırısıyla kapatmamız lazım ki işte o zaman ülke sükûnete sahip olur.Kimsenin rahat rahat düşüncelerini dile getiremediği-okuyamadığı bir ülkede yaşamak-çalışıp para kazanmak ne mümkün ? Hergün stres hergün darbe korkusu nereye kadar ? Dün meydanlarda darbe çığırtkanlığı yapıp orduyu göreve -ki bu kişiler sınır ötesi harekata karşılardır- diye bağıranlar neden yargılanmıyor ? Orduyu göreve çağırmak,darbe çığırtkanlığı yapmak benim bildiğim kadarıyla (yanlışsa düzeltin) anayasayı çiğnemektir,yargılanmak için bir sebeptir.Savcılık nerede ?
Kartel bir yana samanyoluhaber sitesi dahi o bacımızı yerden yere vurdu.Kızın hayatı ortada,yaşadıklarını dile getirdi bugün yayınlanan deşifre programında.Bu insana iftira atanların deniz baykaldan farkı yok bana göre :-*
ben hala hangisinin doğru olduğuna emin değilim...deşifreyi sonlarında ben de izledim emine şenlikoğlu falan da konuştu( ki doğru da söyledi)
ben istemez miyim ülkemde herkes dilediği gibi düşüncelerini söyleyebilsin...
ama bana bu olay tevafuktan çok öte geliyor....
tam da bu zamanda böyle bir konu gereksiz,yaralayıcı,zarar verici...
daha önce de dediğim gibi bana göre bu kız sonuçlarını göremeyecek saflıkta ya da provakatör....
Onlybullet34
06-18-2008, 15:07
Akparti'ye oyverenler humeynici demek tamamen sallamasyon tek kelimeyle ..Chp bu iftira ile önceden yaptığı gibi gazete küpürleri yaptırıp iddanameye ek yapmak istiyor olmalı.
EpiVaTeS
06-18-2008, 15:09
Yakında AK Partiye oy verenler iranlı derler bunlar...
Şaşırmam... 8)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.