Orijinalini görmek için tıklayınız : Ak Ülkü yazılmalıdır...
akobalı-akkurt
09-15-2010, 15:54
ülkücüler artık ne olduğunun ve ne döndüğünün farkına varmışdır...
toplu istifalar ve parti içi savaşlar başlamak üzeredir...
bu savaşda gerçek ülkücülerin bu fırtınada yanaşacağı ak ülkü limanı inşa edilmelidir...
sayın genel başkanımızdan acilen ak ülkü kitabının basılmasını bekliyoruz...
ürüyenlere rağmen durmak yok yola devam...
.
İntifada
09-15-2010, 16:00
usta sen ne yaptın...
ne ak ülküsü ya...
oldu olacak parmaklarımızı beyaza boyayıp kurt işareti yapalım...
Hüdaverdi
09-15-2010, 16:21
Akıncı benim fantazim daha güzel,parmakları alçıya aldıırp yapalım kurt işareti ;D
İntifada
09-15-2010, 16:26
Oda olur bak :)
Cihannur
09-15-2010, 17:10
usta sen ne yaptın...
ne ak ülküsü ya...
oldu olacak parmaklarımızı beyaza boyayıp kurt işareti yapalım...
AK Parti için el işareti arıyordun ya sonunda buldun. Beyaza boyanmış parmaklarla Ak kurt işareti.:hihi2:
İntifada
03-09-2011, 03:08
hey gidi cihannur hey...
Reyiz izindeyiz ama izin bitince bilahare ilgilenecegim bu konuyla :)
EpiVaTeS
03-09-2011, 03:35
Oldu...
Ocaklarda kuralım...:)
Ak partiforumda ülkücü savunması niye? Ülkücüler sitesinde tartışsanız daha anlamlı olmazmı?
akobalı-akkurt
03-10-2011, 16:27
her ideolojinin, bir doktrini vardır ...
akp partide geniş açılımlı bir ideoloji çizgisini kalıplaştırmadan ,çerçevelemeden, kişilere veya belirli bir görüşde saplanıp kalmadan, baba yasasını yazıya dökmelidir...
ki görüyoruz 9 ışık mış , yok altı okmuş, yok milli görüş müş...
tüm bu saydıklarım çağ dışı, çerçevesi sabit, sınırları çizilmiş,dar, sığ, kör,sağır, ve kişiye endeksli,yobaz ve ilerisi düşünülmüş ve günümüzde dolaylı ihanetle iştigal konusu olmuş izm lere dönüşmüşdür...
ki bu sebepden yeni ve milli bir ideoloji kaleme alınmalı ve kişiye endeksli değil asil ve kutsal milletin geleceği endeksiyle hazırlanmalıdır...
bu görüşde, bizzat başbakanımız tarfından kaleme alınmalıdır...
İntifada
03-10-2011, 16:30
nasıl bir içerik olması lazım sence ?
Hüdaverdi
03-10-2011, 16:40
Belli kalıplar içirisine sıkışmak olmaz,böyle güzel herşey :güzel:
Kaddafi yeşil kitap yazdı da ne oldu ? Atatürk nutuk yazdı da ne oldu ? faydasız olur.
Ne yazarsan yaz böyle despot bir tavırla hiç kimsen'in ideolojisini değiştiremezsin :)
Sen hadi bir partisin kendini bu ülkenin şefi sananlar bu millete ne kitaplar yazıp çizdiler ama yinede ideolojilerini hayata geçiremediler geçirdik sandılar ama aldandılar..
İyi ya da kötü olsun milletin ideolojisini çağ dışı,yobazlık diyerek değiştiremezsin :)
Değiştirirsen de kan akıtarak değiştirirsin davan hak değilse o bile en fazla gördüğümüz gibi 100 yıl sürüyor :)
İntifada
03-10-2011, 19:02
Cidden çok iyi niyetlisin bu ara depare :)
Dur mübarek daha 90 görülmedi :)
Harbi yahu 100'ü bile görmüyor desene :hihi2:
Aslın da 1950'de başladı ters tepmeye..
Tarantula_
03-10-2011, 20:09
Hadi arkadaşım başka kapıya, Ak ülküymüş madem bu kadar bezdiniz ülkücülükten reklam kokan hareketlerle gelme bu kapıya! İslam'ı rehber kabul eden bir parti ırkçı ve sakat bir ideolojiye ait hiç bir unsuru bünyesine kabul etmez.!
Bencede yazılmalıdır reis ekle beni de listeye ccc çekovera ccc
Tarantula_
03-10-2011, 20:45
her ideolojinin, bir doktrini vardır ...
akp partide geniş açılımlı bir ideoloji çizgisini kalıplaştırmadan ,çerçevelemeden, kişilere veya belirli bir görüşde saplanıp kalmadan, baba yasasını yazıya dökmelidir...
ki görüyoruz 9 ışık mış , yok altı okmuş, yok milli görüş müş...
tüm bu saydıklarım çağ dışı, çerçevesi sabit, sınırları çizilmiş,dar, sığ, kör,sağır, ve kişiye endeksli,yobaz ve ilerisi düşünülmüş ve günümüzde dolaylı ihanetle iştigal konusu olmuş izm lere dönüşmüşdür...
ki bu sebepden yeni ve milli bir ideoloji kaleme alınmalı ve kişiye endeksli değil asil ve kutsal milletin geleceği endeksiyle hazırlanmalıdır...
bu görüşde, bizzat başbakanımız tarfından kaleme alınmalıdır...
Sen milli görüşe ne cürretle çağ dışı diyorsun ki ??? Sen fetih ruhunu kavrayamadan konuşan birisin ve hâla o kuru biatcı zihniyete sahip ırkçı formundan çıkabilmiş değilsin.! Sanki böyle birşey yazılınca, yukarda hakaret ettiğin şeyler gibi kalıplaşmış olmayacak mı? Saçmalama bence, haddini bil.! Bu parti hangi görüşle beslenmiş kişiler tarafından kurulmuş öğrende gel.!
Özgür Çağrı
03-10-2011, 21:17
Açıkçası ben partimde kurt köpek istemem yani belirgin bir zihin uyuşmazlığımız var. Uluyan manyakların ak partide işi yok. Eskidende aynı haltlardı şimdide aynı haltlar. Devletin kiralık tetikçileri sümüklü mendilleri ak partiye yanaşmasın.
Metin Yüksel'in katilleri İslam kelimesini ağızlarına almasınlar. Sabah tekbir getirip akşam çilingir sofrası kuran ayyaşlar ...
Açıkçası ben partimde kurt köpek istemem yani belirgin bir zihin uyuşmazlığımız var. Uluyan manyakların ak partide işi yok. Eskidende aynı haltlardı şimdide aynı haltlar. Devletin kiralık tetikçileri sümüklü mendilleri ak partiye yanaşmasın.
Metin Yüksel'in katilleri İslam kelimesini ağızlarına almasınlar. Sabah tekbir getirip akşam çilingir sofrası kuran ayyaşlar ...
ccc sabah kafa akşam kadeh tokuşturanlar ccc
Tarantula_
03-10-2011, 21:19
Hay Allah razı olsun muhterem...! Irkçılık yapıpda biz Müslümanız diyenlerin işi yok burda..!!
Arkadaş'ta Akpartili sanırım derdini anlatamadı yada yanlış anlattı... Onu da bir dinlesek... :)
Harbiden akobalı reyiz ile mesafeli olsak da ona saygımız büyük,vurmayın adam öldü...
Konuyu toplam 9 Üye okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
TYH, Furkanca Bakış, unnamed, abp, depare, akobalı-akkurt
Tarantula_
03-10-2011, 21:30
Arkadaş'ta Akpartili sanırım derdini anlatamadı yada yanlış anlattı... Onu da bir dinlesek... :)
Ağabeyim Marksistler evrim teorisine örnek olarak bu arkadaşı gösterseler (İdeolojik olarak) bu teoriyi çürüten bir soruya yanıt bulurlar, ara fosiller nerede? İşte buyurun bu mübarek ara fosil, ne milliyetçi(ırkçı) ne Ak Partili neyini dinleyeceğiz acaba çok merak etmekteyim. Hem ırkçı partisinde ki çözünmeden bahsediyor bıktığını belli ediyor hemde ırkçı kimliğinden tamamen vazgeçemiyor, olmaz..!
Ağabeyim Marksistler evrim teorisine örnek olarak bu arkadaşı gösterseler (İdeolojik olarak) bu teoriyi çürüten bir soruya yanıt bulurlar, ara fosiller nerede? İşte buyurun bu mübarek ara fosil, ne milliyetçi(ırkçı) ne Ak Partili neyini dinleyeceğiz acaba çok merak etmekteyim. Hem ırkçı partisinde ki çözünmeden bahsediyor bıktığını belli ediyor hemde ırkçı kimliğinden tamamen vazgeçemiyor, olmaz..!
Sadece ana konusu hakkında düşüncelerimi söyledim kardeşim, daha sonraki yorumlarını daha yeni gördüm arkadaşın... Hakkınız var...
Tarantula_
03-10-2011, 21:49
Sadece ana konusu hakkında düşüncelerimi söyledim kardeşim, daha sonraki yorumlarını daha yeni gördüm arkadaşın... Hakkınız var...
EyvAllah ağabey =)
Ergenekon Yurdun adı Börtiçine Kurdun Adı..CcC cCc Ak Reyizler CcC cCc ...
Birde uluruz...Sittin sene iflah olmayız. :)
Tarantula_
03-10-2011, 22:12
Ergenekon Yurdun adı Börtiçine Kurdun Adı..CcC cCc Ak Reyizler CcC cCc ...
Birde uluruz...Sittin sene iflah olmayız. :)
Allah razı olsun muhterem güldürdün beni =)))
Tarantula_
03-10-2011, 22:18
edit: İnternet hatası, çift mesaj.
İntifada
03-10-2011, 23:14
Bencede yazılmalıdır reis ekle beni de listeye ccc çekovera ccc
hadi gıçıgırık da ben olayım ;D
hadi gıçıgırık da ben olayım ;D
of efsane ya :D bunu unutmuşum bak :D
akobali bizden...
sadece fikir uretmis...
adami linc etmissiniz...
akobali idoldur begenin yada begemeyin..o olmasa belkide gIçIgIrIk sapkin bati taklitcisi ideolojilerin pesinden kosuyor olacaktik..çekovera denen sefil gomünûstün pesinden methiyeler duzecektik..o olmasa unnamed,akinci,tyh nin elinden kim tutaacakti,biz yavru akkurtlarin ha?lan o degilde akobali sen devlet bahcelmisin degilmiisin onu de hele ,kesin osun di mi :m
Tarantula_
03-11-2011, 08:18
akobali idoldur begenin yada begemeyin..o olmasa belkide gIçIgIrIk sapkin bati taklitcisi ideolojilerin pesinden kosuyor olacaktik..çekovera denen sefil gomünûstün pesinden methiyeler duzecektik..o olmasa unnamed,akinci,tyh nin elinden kim tutaacakti,biz yavru akkurtlarin ha?lan o degilde akobali sen devlet bahcelmisin degilmiisin onu de hele ,kesin osun di mi :m
Muhterem onlar birbirlerini kırarken Hocaefendi kahve sohbetleri veriyor gençleri kamplara alıyor onlara İslam'ı anlatıyor o söylediğiniz sapık ideolojiye karşı. Kimse saçmalamasın, dinimizin yasakladığı şeyleri yapan bir akımı yine dinimizin yasak gördüğü şeyleri benimseyen başka bir akım tarafından mı ortadan kaldırıldı bunun şakasını bile yapmayın beyler.!!!!!
akobali bizden...
sadece fikir uretmis...
adami linc etmissiniz...
Yok dayı biliyorum akkabola bizdende şu konudan sonra ben neredeyim onu sorgulamaya başladım?:)
doğru diyorsun kardeşim..
akobalı bir idoldür..bir kavramın başlangıcıdır...
o olmasa biz ne yapardık..
çok güzel bir noktaya değinmişsin, bizimde gözümüzü açmamıza vesile oldun...
teşekkürler...:çiçek::çiçek:
Muhterem onlar birbirlerini kırarken Hocaefendi kahve sohbetleri veriyor gençleri kamplara alıyor onlara İslam'ı anlatıyor o söylediğiniz sapık ideolojiye karşı. Kimse saçmalamasın, dinimizin yasakladığı şeyleri yapan bir akımı yine dinimizin yasak gördüğü şeyleri benimseyen başka bir akım tarafından mı ortadan kaldırıldı bunun şakasını bile yapmayın beyler.!!!!!
sizin hocaefendiniz varsa bizim de akobalımız var..
sizin hocaefendiniz varsa bizim de akobalımız var..
;D;D;D;D;D
EpiVaTeS
03-11-2011, 14:53
CcC Akobalı Reyiz CcC...;D
EpiVaTeS
03-11-2011, 14:53
Ahanda Nurcu reyizler hocayı soktu gene araya...
CcC Nurcular Reyizdir CcC...
birazdan konu kilitlenir;D;D
Ahanda Nurcu reyizler hocayı soktu gene araya...
CcC Nurcular Reyizdir CcC...
Her Yol Onlara çıkıyor..:)
Her zaman diyorum ya;
Buradan bile şu hizmetin üstündeki o büyük himmetin coşkunluğunu insan her zerresinde hissediyor.Diz dize hissediyor kendini.:)
Forumun üst logosuda ufacık ve sadece solda ,sağ ve orta kısım boş orayada;
Ya Sev,Ya Terket! yazarız..
http://3.bp.blogspot.com/_judpdeCzaho/Rwvw3i73duI/AAAAAAAAAD0/JabRosfnObc/s1600/BAHT%C4%B0YAR.jpg
Forumun üst logosuda ufacık ve sadece solda ,sağ ve orta kısım boş orayada;
Ya Sev,Ya Terket! yazarız..
http://3.bp.blogspot.com/_judpdeCzaho/Rwvw3i73duI/AAAAAAAAAD0/JabRosfnObc/s1600/BAHT%C4%B0YAR.jpg
akobalı terk;D
:) Bende büyük konuştum yav..:) Ya ben türk değilsem..
Gerçi fark etmez.Ha kürt ha zaza onlarda dağ Türkü..:)
Tarantula_
03-11-2011, 21:31
THY muhterem biraz ciddiyet lütfen.! Sarf ettiğiniz o cümleyi ciddiye almıyorum ancak böyle önemli hususları gereğince değerlendirirsek yanlış anlaşılmalara vesile olmayız keza tartışmalar çıkabilir MâzAllah.!
Özgür Çağrı
03-11-2011, 21:35
Aha konuda hocaefendi kelimesi geçmesine rağmen forum yerinde sapasağlam konu kilitlenmemiş karanlık odalara hapsedilmemiş fırtına öncesi sessizlik yok optizimizasyon olayı devreye girmemiş :hihi2:
Uhh ilerlememi var beyler dağılın :hihi2:
EpiVaTeS
03-11-2011, 21:36
olm Nurcular çalışıyorlar...
Para lazım...
biz boş adamız ondan görülmemiştir bile konu la...;D
THY muhterem biraz ciddiyet lütfen.! Sarf ettiğiniz o cümleyi ciddiye almıyorum ancak böyle önemli hususları gereğince değerlendirirsek yanlış anlaşılmalara vesile olmayız keza tartışmalar çıkabilir MâzAllah.!
Ya hu asıl abartan sizsiniz.Akobalı Akkurt adlı üye Van Gölü'nü Marmara Denizi'ne bağlamayı proje olarak foruma sunacak kadar net bir insandır,adam biraz fazla dobra olsa da kafasındakileri yazmış,ülkücü olmasam da döneklikten iyidir en azından adam ülkücülüğün mhp'den çıktığını anlamış ve yeni limanında yer istemiş gayet ahlaklı ve mantıklı bir siyasi yaklaşım bence,10 kere parti değiştirip her seferinde kılıf değişmekten iyidir..
Tarantula_
03-11-2011, 21:54
Ya hu asıl abartan sizsiniz.Akobalı Akkurt adlı üye Van Gölü'nü Marmara Denizi'ne bağlamayı proje olarak foruma sunacak kadar net bir insandır,adam biraz fazla dobra olsa da kafasındakileri yazmış,ülkücü olmasam da döneklikten iyidir en azından adam ülkücülüğün mhp'den çıktığını anlamış ve yeni limanında yer istemiş gayet ahlaklı ve mantıklı bir siyasi yaklaşım bence,10 kere parti değiştirip her seferinde kılıf değişmekten iyidir..
Kardeşim, burda irdelediğimiz hususla örneklendirmenizin hiç bir alakası yoktur. İlk önce tekrar şunu belirtmeliyim ki daha önce mensubu olduğu sakat ideolojiden arınmalı Allah aşkına " ak ülkü " nedir muhterem yau El-insaf.! İkinci olarak, ırkçılık (ülkücülük) olmasaydı solcuların ülkeye yayılacağı söylendi bu kadar saçma bir mantık olamaz bu iki ideolojide Allah (c.c)'ın yasakladığı şeyleri benimsemiştir ne yani buna mı şükretmemizi beklemektesiniz. Üç; Irkçılık değil komünizim belasını başımızdan atan ki zaten yayılmış ancak bu belaya karşı önlemi alan Bedüzzaman Bedüzzman Said Nursi Hazretlerinden aldığı reçeteyle Sayın Hocaefendi gerçekleştirmiştir bunu, lütfen eğri oturup doğru konuşalım.!
Kardeşim, burda irdelediğimiz hususla örneklendirmenizin hiç bir alakası yoktur. İlk önce tekrar şunu belirtmeliyim ki daha önce mensubu olduğu sakat ideolojiden arınmalı Allah aşkına " ak ülkü " nedir muhterem yau El-insaf.! İkinci olarak, ırkçılık (ülkücülük) olmasaydı solcuların ülkeye yayılacağı söylendi bu kadar saçma bir mantık olamaz bu iki ideolojide Allah (c.c)'ın yasakladığı şeyleri benimsemiştir ne yani buna mı şükretmemizi beklemektesiniz. Üç; Irkçılık değil komünizim belasını başımızdan atan ki zaten yayılmış ancak bu belaya karşı önlemi alan Bedüzzaman Bedüzzman Said Nursi Hazretlerinden aldığı reçeteyle Sayın Hocaefendi gerçekleştirmiştir bunu, lütfen eğri oturup doğru konuşalım.!
Komünizme alternatif getirilmesi evet çok saçma bencede ama konuyu hoca efendinize nasıl bağlayabildiniz onu anlayamadım ..Herneyse iyisiniz baya,iyi akşamlar.
Tarantula_
03-11-2011, 22:05
Komünizme alternatif getirilmesi evet çok saçma bencede ama konuyu hoca efendinize nasıl bağlayabildiniz onu anlayamadım ..Herneyse iyisiniz baya,iyi akşamlar.
Muhterem bu belaya karşı Hocaefendi'nin gayretleri yadsınamaz seviyede neden bağlamayayım ki ? Gurbetteki Öğretmen kitabını tavsiye ederim o zaman daha iyi idrak edebilirsiniz sanırım veya internette kısa bir araştırma yapınız.
hakikaten sasirdim...
bu konu nasil gulene geldi yine...
arkadaslar her seferinde atmayin su konuyu ortaya agzimizin tadi kaciyor...
Tarantula_
03-11-2011, 23:30
hakikaten sasirdim...
bu konu nasil gulene geldi yine...
arkadaslar her seferinde atmayin su konuyu ortaya agzimizin tadi kaciyor...
Muhterem konu fanatizimin paranoyasıyla getirilmedi buraya, diyalogları okuduysanız çok bağlantılı olduğunu göreceksiniz...
kardeşim kusura bakmada...
ipin ucu kaçıyor...
kominizmi nasıl yıktığına kadar geldi konu...
bırakın uzatmayın konuyu...
akobalı-akkurt
03-12-2011, 23:47
ulan dingil bu site demisin hala...
devlet bahçeli yumuşağınıda senide...
EpiVaTeS
03-13-2011, 02:33
ulan dingil bu site demisin hala...
devlet bahçeli yumuşağınıda senide...
adam kurtlar vadisi terk beyler dikkat...!!!
plt 34 geldi beyler ben ücretli izine çıkıyorum bi süre
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.