fatih kısaparmak balon baskılı balon Akdeniz Üniversitesi'ndeki Anayasa Panelinde Prof. Atar, Alkışlarla Protesto Edi - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Akdeniz Üniversitesi'ndeki Anayasa Panelinde Prof. Atar, Alkışlarla Protesto Edi

selahattin_ay
10-05-2007, 21:15
kdeniz Üniversitesi Öğretim Üyeleri Derneği tarafından düzenlenen, 'Nasıl bir anayasa istiyorsunuz' konulu panele konuşmacı olarak çağrılan Anayasa Hukuku Profesörü Yavuz Atar, sürekli alkışlanarak konuşturulmadı. Konuşmasına müdahale edilince salonu terk eden Atar, öğretim üyeleri tarafından geri çevrildi. Ancak, panel kargaşadan sonra devam etmedi. Panel bitmeden, öğrenciler gruplar halinde salondan çıktı. Panelin diğer konuğu Prof. Süheyl Batum, giden öğrencileri geri çevirmeye çalışsa da başarılı olamadı.

Akdeniz Üniversitesi Atatürk Konferans Salonu'nda, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Korkut kanadoğlu'nun başkanlığında gerçekleşen 'Nasıl bir yeni anayasa' konulu panele konuşmacı olarak Anayasa hukuku profesörü Yavuz Atar ve Süheyl Batum katıldı. İlk olarak konuşan Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk fakültesi Öğretim Üyesi Batum, anayasa taslağının yanlışlarla dolu olduğunu belirterek, demokratik olmadığını savundu. Bu anayasanın AK Parti'nin olduğunu ifade eden Batum, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın dediğinin yapıldığını ileri sürdü. (Cihan Haber Ajansı)