Orijinalini görmek için tıklayınız : AKGENÇLİK.NET - GENÇLİĞİN FORUMU
Selamun Aleyküm , Forumumuza Herkesi Bekleriz Şu an Pek Aktif Değiliz Fakat Zaman Geçtikçe Değerli AK Kardeşlerimiz Sayesinde Büyümeyi hedefliyoruz , Lütfen üye Olurmusunuz?
http://akgencler.net
yeter ama 3 kurusluk sayfaniza 5 kurusluk reklam yaptiniz :D
Yıldırım
11-20-2011, 03:02
Gelin bir olalım, diri olalım, iri olalım.
Amaç Ak Parti'yse zamanında genel merkezin desteğiyle açılmış ve Ak Parti'nin resmi sayfasında sitenin linki verilmiş olan bu sitede birleşelim derim.
pek kibirlisin arkadaşım forumu çökertmedik ya amacımız belli , misyonumuz belli
Zaten burası var.
Başka bir foruma neden gerek duyuluyor ki?
burası genel bir forum bizimkisi genellikle gençlere yönelik
Supraliminal
11-20-2011, 03:05
Forumlar çoğalmamalı siz daha farklı bir sosyal paylaşım ağı açabilirdiniz.
Forumdan ziyade radyo,blog vs...
forum en uygunu geldi dostum
burası genel bir forum bizimkisi genellikle gençlere yönelik
yeter ama 3 kurusluk sayfaniza 5 kurusluk reklam yaptiniz :D
Mavera abinin niye itiraz ettiği anlaşıldı ;D;D
ne yani biz veteranmi oluyoruz :D
Supraliminal
11-20-2011, 03:08
Host şirketine verdiğiniz paraya yazık uğraşlarınıza yazık ... Benden söylemesi tecrübe konuşuyor .
Ama yinede siz bilirsiniz vbulletin sizde bunalım yaratabilir kolay gelsin.
Teşekkür Ederim düşünceniz için söylediğim gibi siz genele bakın biz gençliğe kardeş forum olalım derim
Genç ihtiyar böyle ayrımcılık yapılmamalı bence..
Mavera abi alınıyor sonra ;D
Neyse arkadaşlar bizi gerçekten desteklemek aramıza katılmak isteyen varsa gelsin üye olsun :)
www.akgencler.net
sadece genclere hitap etmese bende gelirdim ama simdi o kadar gencin arasinda SIKILIRIM(özellikle büyük harfle yazdim yoksa durum vahim :) ) ben..
sadece genclere hitap etmese bende gelirdim ama simdi o kadar gencin arasinda SIKILIRIM(özellikle büyük harfle yazdim yoksa durum vahim :) ) ben..
;D;D;D;D;D
Mavera abi ne adamsın yav..
Arkadaşlar gençler kardeş bir site kurmuşlar ben de üye oldum yeni bir site isteyen üye olabilir bunu tartışmaya gerek yok..
kardeş forumların çoğalması veya çoğalmaması arz talep olarak ele alınabilir.ki aktiflik o siteyi canlı tutar değilse bir anlam taşımaz..
onurcan abi senin üye olmadigin ak partiyle alakali birsey var mi :)
seviyorum ben Ak Parti kelimesini...
tam bir dava aski desene abicim..
her yanımız aktır abi bu partiye gönül verdikten sonra ayrıca belirttiğim gibi 'mavera' sitemiz sadece gençlere değil genelde gençlere yoğunlaşıyor sitenin ismine bakıldığında anlaşılıyor zaten bizim tek amacımız sizin yanınızda yedek yardımcı bir forum olmak hepsi bu
AK-Partei hat eine Leidenschaft, die Nichte ..
Yıldırım
11-20-2011, 03:33
Sanırım alanınız çok dar.
Avatarıma resim yükleyeyim dedim. max. 9.8 kb olabiliyormuş.
9.8 kb'ye resim bulamadım.Genişletilmeli...
elbette abi cigerimize işlemiş AK! Bizim
hemen ayarlıyorum 'bur-ak' dostum
AK-Partei hat eine Leidenschaft, die Nichte ..
Verstanden abicim.. abi sende yok yok hani..
loser bu isimle forum baskani olunmaz söyle afilli bir ismin olmali baksana bizdeki baskanlara Abdullah Kac, Yalcin Karaca seninde ne bileyim Hasan Ayyildiz, Nurettin Cantimur gibi söyle karizma isimlerle baskan oldugunu belirtmen gerekiyor bence..
bizimde farkımız bu olsun dostum
loser sen burdaki abilerini iyi dinle dediklerini yapmaya çalış.. sana çok yardımı olur..
ne açıdan
loser diyorum yani :).. sitenin adminlerinin isimleri hosuma gitti lanetly, loser :D
Benden de bi öneri..
Yazım kurallarına göre yazmaya dikkat et ve kalın puntoyla yaz..
Bence daha iyi olur..
vb'ye çevrilmesi güzel olmuş. daha kullanışlı ve rahat. ekleme çıkarmalar da başını rahat edecektir. lakinki lisansına dikkat et güme gitmesin emeklerin ara sıra yedeği almayı unutma. :)
hepinize teşekkür ediyorum
Hüdaverdi
11-20-2011, 04:45
Hayırlı olsun.
Bizim forumdan üyelerin kendi yazısı /haberi/arşivi vs. gibi konular alıntı yapılırsa,alıntı olduğu vurgulanıp bizim forumun linki kaynak olarak konmasında fayda olur.
Şöyle bir forumları karşılaştırdım da, bizim forumla başlık isimlerinin 2'si hariç hepsi aynı.. Hatta alt başlıklar da..
Valla kusura bakmayın da buranın en gençlerinden biri olarak burada kalmayı size üye olmamayı tercih ederim. Birlik olmak yerine neden farklı forumlarda buluşalım ki?
Bakınız zaten forumumuzun ismi "AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|" olarak geçiyor. Yaptığınız tek farklı şey alan adına "gençlik"i koymak...
Onur Abi'nin([O]bjektif) dediği gibi başka alanda bir sayfa olsaydı seve seve...
eyvallah gelecek olanları beklerim güncel !
www.akgencler.net
haci topu topu bu sitede 5 kisi var zaten ikisi geldi birakta 3 üde burada kalsin :D
2 sitedede aynı anda durulabiliyor mavera
mavera kardeş hakl ısın uzatma tamam seni isteyen yok merak etme gelen gelir zaten
ama bak simdi kirildim böyle konusmasan gelirdim ama bir sartla gelebilirim eger beni admin yaparsan hemen üyeligimi yapayim..
hakeden zaten admin oluyor her gelirim ama admin olucam diyeni yaparsam site site olmaz
ama ben herkes degilim ki.. ben yanimda 5 kisi dha getirecegim..
İntifada
11-20-2011, 17:25
loser ne demek
kardeş admin şuan yeterince alıcaz site öyle basit kişilerin eğlence amaçlı kurduğu değil ilçe başkanlarının admin olacağı site büyümeyi hedefliyorum moderatör almayı düşündük moderatör alabilirz
LOSER - Kaybeden , şanssız kişi :)
İntifada
11-20-2011, 17:27
LOSER - Kaybeden , şanssız kişi :)
forumdaki yetkin nedir peki ?
İntifada
11-20-2011, 17:28
bu nickle o iş olmaz şampiyon :(
kaybeden tarafta olamam :/
değiştireceğim zaten biraz hareketlensin site
kardeş admin şuan yeterince alıcaz site öyle basit kişilerin eğlence amaçlı kurduğu değil ilçe başkanlarının admin olacağı site büyümeyi hedefliyorum moderatör almayı düşündük moderatör alabilirz
ben bu sitede kategori sorumlulugunu biraktim o yüzden admindan asagisi kurtarmaz..
bak ben gelirsem sana bir iyilik yapacagim akif diye bir arkadas getirecegim site iki günde hit kirmazsa ben ne olayim..
adam öyle aktif birisiki bir anda üye sayiniz 1000 li rakamlara ulasabilir..
o acidan sen teklifimi düsün derim..
kardeşim benim elimde olan birşey değil sitenin en yetkilisi ben ve bir abim onla irtibata geçip halletmek gerekir bi süper moderatör felan yapabilirim ben en fazla
bak ben gelirsem sana bir iyilik yapacagim akif diye bir arkadas getirecegim site iki günde hit kirmazsa ben ne olayim..
adam öyle aktif birisiki bir anda üye sayiniz 1000 li rakamlara ulasabilir..
o acidan sen teklifimi düsün derim..
Off büyük kozunu konuşturuyor Ahmet ağabey...
kardeşim benim elimde olan birşey değil sitenin en yetkilisi ben ve bir abim onla irtibata geçip halletmek gerekir bi süper moderatör felan yapabilirim ben en fazla
akif dedigim arkadasta yabana atilacak birisi degil, adamin hüseyin celikle bile cekilmis resimleri var..
sen en gec bu aksam cevabini ver yoksa diger teklifleri degerlendirecegim, bu sitede yalcin baskan illa gel yerime diyor ama bu siteden sogudum ben yeni heyacanlar ariyorum..
dediğim gibi son kararım budur adminliğe bir süre sonra geçebilirsin şimdilik en fazla süper moderatör
o dedigin seyin yetkileri nedir?
yav nasıl söyliyim mesela panelli üye banlayabilir üye yönetibilir yetki veremez stil kategori vb dışında ful yetki
himm güzelmiste bir sorun var ben yurtdisindayim, haftalik yada aylik toplantilara katilamayabilirim o nasil olacak?
imkanlarca olur kardeş ;)
ben bir düsüneyim, bir kac kisiye danisayim sana cevabimi söylerim..
eyvallah siteye beklerim bence gel en geç 1 aya admin olursun bir sorun olmazsa
himm.. sitenin tam adresi neydi?
İntifada
11-20-2011, 18:08
bana maveradan fazla yetki vermezseniz gelmem...
uçururum forumunuzu...
gördüğünüz üzre mesaj ve beğeni birincisiyim...
www.akgencler.net akıncı kardeşim şimdilik sadece site büyütüldüğünde hakettiğinizi alıcaksınız merak etme aceleye gerek yok
bana maveradan fazla yetki vermezseniz gelmem...
uçururum forumunuzu...
gördüğünüz üzre mesaj ve beğeni birincisiyim...
bir kere ben senden asagi bir rütbeyle o foruma asla üye olmam.. ayrica ben esantiyon olarak foruma akifi üye yapiyorum o yüzden baska kapiya..
İntifada
11-20-2011, 18:10
makro düşünüp mikro çalışın...
İntifada
11-20-2011, 18:10
bir kere ben senden asagi bir rütbeyle o foruma asla üye olmam.. ayrica ben esantiyon olarak foruma akifi üye yapiyorum o yüzden baska kapiya..
akobalıyla benhuru vaad ediyorum...
Ahmet abi rahat bıraksana gençleri :)
Böyle Akif'i falan siteye salacak kadar acımasız değilsindir her halde ;D
Yıldırım
11-20-2011, 18:13
http://i.radikal.com.tr/644x385/2008/12/03/fft5_mf77525.Jpeg
Arkadaşlar Siz Anlamıyorsunuz Şuan Zaten Site Büyüme Aşamısda Olduğu İçin Yetkili Bile Almıyoruz Ama Sizi Sırf Bu Forumdasınız Diye Aliyim Diyorum Gelin Beraber Çalışalım ?
İntifada
11-20-2011, 18:15
Ahmet abi rahat bıraksana gençleri :)
Böyle Akif'i falan siteye salacak kadar acımasız değilsindir her halde ;D
sen o avatarı kullanmak için benden izin aldın mı ?
sen o avatarı kullanmak için benden izin aldın mı ?
Sen telif haklarını aldın mı?..
Mavera , Akıncı özelden görüşelim
www.akgencler.net (http://www.akgencler.net) akıncı kardeşim şimdilik sadece site büyütüldüğünde hakettiğinizi alıcaksınız merak etme aceleye gerek yok
ismini degistirelim bence gencler herkese hitap etmiyor o yüzde akinsanlar.net daha uygun beni admin yaparsaniz ilk isim ismini degistirmek olacak..
Özgür Çağrı
11-20-2011, 18:19
arkadaşım bu forumda mesaj sayısında ilk ona dahi giremeyen ben beğenilerde ikinciyim. yani oran olaraktan en beğenilen vatandaş ben oluyorum
ilk sırada benim girmem lazım :p
akobalıyla benhuru vaad ediyorum...
bende onurcan, ibocan, objektif üclüsünü vaat ediyorum!..
siteyi kuran hostingi alan ben değilim ben sadece gariban bir adminim :) hele bir gelinde yetkileri verelim aktif olalım düşünürüz hemen paçaları sıvıyorsunnux
arkadaşım bu forumda mesaj sayısında ilk ona dahi giremeyen ben beğenilerde ikinciyim. yani oran olaraktan en beğenilen vatandaş ben oluyorum
ilk sırada benim girmem lazım :p
dostum bu elamani almayin bu sempazitan hem benim cemaatle aram iyi yani arkamizda saglam..
Mevki bürümüş sizin gözünüzü.. Herkes gitmeye ne kadar da meraklıymış...
http://akgencler.net/showthread.php?t=55
site hakkında görüşmek için bu linke tklayın arkadaşlar üye olun bir ziyaret yapın bolbol konuşalım
siteyi kuran hostingi alan ben değilim ben sadece gariban bir adminim :) hele bir gelinde yetkileri verelim aktif olalım düşünürüz hemen paçaları sıvıyorsunnux
sana birde kiyak geceyim akpartiforum-org benim üstüme beni admin yap onuda oraya yönlendireyim ;)
senide beklerim serdary kardeş
Özgür Çağrı
11-20-2011, 18:23
dostum bu elamani almayin bu sempazitan hem benim cemaatle aram iyi yani arkamizda saglam..
arkadaşım bu vatandaş nur cemaatine materyalist deme cürretini bizzat yanımızda göstermiştir. ajan olduğu söylentileri her yerde dolaşıyor ;D
İntifada
11-20-2011, 18:23
bende onurcan, ibocan, objektif üclüsünü vaat ediyorum!..
gelmiyorum ;D
http://akgencler.net/showthread.php?t=55
site hakkında görüşmek için bu linke tklayın arkadaşlar üye olun bir ziyaret yapın bolbol konuşalım
nasil üye olunuyor?
gelmiyorum ;D
dur ben orada akinci 34 ismini alayimda sen muhabbeti gör ;D;D
yardım sekmesinin solunda kayıt ol var farkındaysan
yardım sekmesinin solunda kayıt ol var farkındaysan
ama sonra basimiza bela olmasin.. ben öyle her yere kaydolmam.. benim dayioglu nerelere kaydolduysa mailine ayip ayip seyler geliyor..
Akparti kelimesi geçen bir siteye güven olmazmı dostum?
İntifada
11-20-2011, 18:30
dur ben orada akinci 34 ismini alayimda sen muhabbeti gör ;D;D
33 alınmadıysa onuda ben alayım
Nickimi Değiştirdim Arkadaşlar Forumdaki Yeni Nickim Mahlas-ı Kelam Bilginize
www.akgencler.net
ak parti gecmiyor ki orada ak gencler yaziyor benim süphem o yüzden yoksa ak parti olsa biran düsünmem..
arkadaşlar geyiki bıraksak özelden yazabilirsiniz ciddi ciddi adamakıllı konusalım
Nickimi Değiştirdim Arkadaşlar Forumdaki Yeni Nickim Mahlas-ı Kelam Bilginize
www.akgencler.net (http://www.akgencler.net)
sitenin isminide degistirdin mi, üyeligimi hemen yapacagim..
kardeşim açıkladığım gibi şuan mümkün değil çocuk oyuncağımı ya site eğlence amaçlı bir site değil yakında gençlik kolları başkanları vb kişilerde aktif olacak kusra bakma şimdilik özele geç konuşalım
ciddi misin.. ismail karaosmanogluda üye olacak yani siteye..dur hemen üye olayim o zaman ben.
Bu arkadaşlar böyledir ahmet.. Elini verirsin kolunu kaparlar...
ee noldu mavera siteye girdin çıktın bu arada sitedeki nickin neydi
su akgencler sitesini soruyorsan ben oraya bu sitede ikinci nick olarak kullandigim Azap la üye oldum, simdi beni süper mod yapacak misin, bakayim ne var ne yok..
Vazgeçtim ya, istemiyorum adminlik falan..
benim aklim yine adminlikde kaldi.. bu arada sitede suan online takiliyorum ama hic hareket yok..
misafir ler çok var kardeş googlede buluyorlar giriyolar inceliyolar ama üye olmuyorlar neyse Süper Mod Yapıyorum önceden anlaştımız şeylerin hepsi tamammı ?
Şöyle bi baktım da tamamen bizim sitenin kopyası olmuş..
sitede online değilsin online ol s.moderatör yapcam
tamam ben gece 12 gibi online olacagim beni admin yaparsin tamam mi..
ben simsi super moderatör mü oluyorum, istedigimi banlayabiliyor muyum?
ben simsi super moderatör mü oluyorum, istedigimi banlayabiliyor muyum?
Tamam abi lütfen daha fazla konuşma ;D
o zaman ilk is olarak azap i banlayacagim :)
bizim sitede azap senmisin mavera ?
yok bu sitedeki azap benim neden sordun ki?
yok bu sitedeki azap benim neden sordun ki?
;D;D;D
Sizin sitedeki azap benim, bu sitedeki azap mavera ;D
Karıştı la işler ;D
mavera kardeş sitede online olucaksın diye anlaşmıştık arif felan dedin ayrıca hit ?
saat 12 de anlasmistik ayrica o arkadasin ismi arif degil akif.. bizim sözümüz söz zaten akif geldigi zaman sen sitedeki hiti gör..
kendi sorup, kendi cevaplayan ve ayni anda 34424234 karaktere girebilen akif arkadasimiz siteniz icin bulunmaz hint kumasidir..
bu arada site derken su isim degisikligini ne zaman yapacagiz?
aceleye grek yok hele akifi görelim :))
Loser arkadaşımızın gelmiş davet etmiş davete icap etmek düşer ayrıca emek harcayıp site açtıkları içinde kendilerine teşekkür ediyorum ..
akifi göreceksin, göreceksin takma kafani..
eyvallah EZEL kardeş senide görmekten memnun olurum sitemizde
Selamun Aleyküm , Forumumuza Herkesi Bekleriz Şu an Pek Aktif Değiliz Fakat Zaman Geçtikçe Değerli AK Kardeşlerimiz Sayesinde Büyümeyi hedefliyoruz , Lütfen üye Olurmusunuz?
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.