fatih kısaparmak balon baskılı balon AKP lideri Gülenin kuklası.. - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : AKP lideri Gülenin kuklası..

Terennüm
04-18-2011, 13:46
“Yeryüzündeki en tehlikeli İslamcı”
http://i.ensonhaber.com/resimler/diger/abd_kriptosu_kontrol_gulende_1.jpg (http://www.akpartiforum.com/abd-kriptosu-kontrol-gulende-2011-04-18.html)

WikiLeaks belgelerine göre, Gülen hareketi ABD yetkilileri arasında giderek artan bir endişe kaynağı oluşturuyor. İnternet sitesi Canada Free Press’in haberine göre, ABD’nin eski Ankara Büyükelçisi James Jeffrey, 2009’da yazdığı bir kriptoda, Fethullah Gülen hareketinin “Türk hükümetinin kontrolünü ele geçirdiğini ve giderek artan şekilde İsrail ve ABD karşıtı haline gelen politikaları dikte ettirdiğini” vurguladı.
‘POLİSTEKİ ETKİSİNİ REDDEDEN YOK’
Gülen’i, Pennsylvania’da “sürgünde” olmasına rağmen “siyasi bir fenomen” olarak nitelendiren Jeffrey, AKP liderlerinin “Gülen’in kuklası gibi” göründüklerini yazdı. Bir gizli belgede de Amerikalı diplomatların “Türk polisinin Gülen cemaati üyelerinin kontrolünde olduğunu doğrulamak mümkün değil, ancak bunu reddeden kimseyle de karşılaşmadık” ifadesinin yer aldığı belirtildi.
İnternet sitesi Canada Free Press’in haberine göre, ABD’nin eski Ankara Büyükelçisi James Jeffrey, 2009’da yazdığı bir kriptoda, Gülen’in ABD ve Müslüman ülkelerdeki okullarında “öğrencilerin beyninin yıkandığı” belirtiliyor. Gülen’i, Pennsylvania’da “sürgünde” olmasına rağmen “siyasi bir fenomen” olarak nitelendiren Jeffrey, aralarında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün bulunduğu AKP liderlerinin “Gülen’in kuklası” gibi göründüklerini yazdı.
Haberde, kısa süre önce yayımlanan diğer gizli belgelere göre, Gülen yandaşlarının Türkiye’de “ordu ile çatışma halindeki” 200 bin kişilik güçlü polis teşkilatını yönettiği kaydedildi. Bir belgede de, Amerikalı diplomatların “Türk polisinin Gülen cemaati üyelerinin kontrolünde olduğunu doğrulamak mümkün değil, ancak bunu reddeden kimseyle de karşılaşmadık” ifadesinin yer aldığı belirtildi.
Haberde, Gülen hareketi içinde üst düzey görevlerde bulunduktan sonra hareketten ayrıldığını söyleyen Nurettin Veren’in, “güvenlik yetkilileri arasında imamlar bulunduğu ve birçok komiserin imamlardan emir aldığı” yolundaki sözlerine de yer verildi.
Canada Free Press haberinin başlığında “Yeryüzündeki en tehlikeli İslamcı” diye söz ettiği Gülen’in, ABD’de 140’tan fazla okulu bulunduğu halde ABD antiterör yetkilileri, Amerikan medyası ve kamuoyunun ilgisini çekmediğini de yazdı.
Gülen’in Pennyslvania’dan uluslararası operasyonlarını yönettiğini kaydeden Canada Free Press, Gülen’in 25 milyar dolarlık bir mal varlığına hükmettiğini ve AKP’nin faaliyetlerini yönetmeye devam ettiğini kaydetti.
(Cumhuriyet)
Odatv.com

unnamed
04-18-2011, 13:49
ağabey oda tv vb. sözde haber kaynaklarının haberlerini yayınlamak forumda yasak....
bilgine;D

Terennüm
04-18-2011, 14:00
kaynak cumhuriyet oda tv haberi sitesine koymuş:)

Efkâr-ı Mütemadi
04-18-2011, 14:01
2023'te Gülen halife olacakmış diye bir safsata duydum ben de.

Terennüm
04-18-2011, 14:02
2023'te Gülen halife olacakmış diye bir safsata duydum ben de.
izninle bunu günün esprisi konusuna alıyorum:)

EpiVaTeS
04-18-2011, 14:13
olmaz öyle şey...

HaArP
04-18-2011, 14:42
Gülermisin, ağlarmısın...

Özgür Çağrı
04-18-2011, 14:51
alakası aksine başbakan tasfiye ediyor bknz unakıtan aksu vs.

EpiVaTeS
04-18-2011, 14:54
Aksu nasıl tasviye yahu...
3.bölge 2.sırada...;D

Terennüm
04-18-2011, 14:55
çok geride kalıyonuz kardeşim oda tvyi takip edin biraz..cemmat hakkında en geniş ve yeni bilgileri orada bulabilirsiniz:)

HaArP
04-18-2011, 14:57
Oda tv çözmüş meseleyi daha Müslümanlar çözecek :-)

EpiVaTeS
04-18-2011, 14:57
abi cemaat beni zerre ilgilendirmiyor...
hele odacılara bakıp cemaate asla laf etmem...

Neşe
04-18-2011, 15:03
Yok daha neler.

Özgür Çağrı
04-18-2011, 15:11
valla ben ôyle duydum duyduğum yerlerde daha önce dedikleri hep cıktı .d

manifesto
04-18-2011, 15:39
Türk hükümetinin kontrolünü ele geçirdiğini ve giderek artan şekilde İsrail ve ABD karşıtı haline gelen politikaları dikte ettirdiğini” vurguladı.

içeridekiler güleni amerikancı ve israilci diye eleştiriyor dışarıdakiler amerikan ve israil karşıtı diye eleştiriyor
NEDİR arkadaş bu Gülen'in çektiği
Ne isaya ne musaya
Gülen'i daha çok konuşacaklar sanırım
Siyonistler Erdoğan dan intikam için GÜLENE sarıyorlar aşılan
AYDOĞAN VATANDaŞ IN SON YAZISINA DİKKAT

Terennüm
04-18-2011, 15:42
içeridekiler güleni amerikancı ve israilci diye eleştiriyor dışarıdakiler amerikan ve israil karşıtı diye eleştiriyor
NEDİR arkadaş bu Gülen'in çektiği
Ne isaya ne musaya
Gülen'i daha çok konuşacaklar sanırım
Siyonistler Erdoğan dan intikam için GÜLENE sarıyorlar aşılan
AYDOĞAN VATANDaŞ IN SON YAZISINA DİKKAT

bazen sivri olamana kızıyor olsamda bu sefer haklılık payın var benhur kardeşim..diyorsun ki ...kedi buysa ciğer nerede?ciğer buysa kedi nerede?

İntifada
04-18-2011, 15:49
belgelerde adı geçen şahsın kimin kuklası olduğuna dair bir bilgi varmı ?

Terennüm
04-18-2011, 15:50
işte o daha kötü ve vahim bir durum..o zaman o şahıs kuklanında kuklası oluyor demek...

HaArP
04-18-2011, 15:51
belgelerde adı geçen şahsın kimin kuklası olduğuna dair bir bilgi varmı ?

Var Allah'ın Kuklası...

İntifada
04-18-2011, 15:58
işte o daha kötü ve vahim bir durum..o zaman o şahıs kuklanında kuklası oluyor demek...

desenize dünyanın çivisi çıkmış...

İntifada
04-18-2011, 15:59
Var Allah'ın Kuklası...

ctrl f yaptım ama bulamadım...
nerede yazıyor ?

HaArP
04-18-2011, 16:15
ctrl f yaptım ama bulamadım...
nerede yazıyor ?

Ctrl + Alt + Del yapman lazım gelebilir 2 kez :)

James Jefry kimdir ?

http://tr.wikipedia.org/wiki/James_Franklin_Jeffrey

Yani Cia Ajanıdır...